Un cetățean străin, depistat cu 2 kg de droguri, lipite pe corp

BreakingNews, 14 mai 2022 11:50

La intrarea în Republica Moldova, prin punctul de trecere a frontierei Tudora, în ziua de vineri, 13 mai 2022, a fost reținută o femeie, cetățean al Ucrainei. Aceasta s-a prezentat la linia de control în calitate de pieton, unde a fost supusă verificării suplimentare de către polițiștii de frontieră. În rezultat, a fost depistat un … Articolul Un cetățean străin, depistat cu 2 kg de droguri, lipite pe corp apare prima dată în BreakingNews.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de BreakingNews

Acum 2 ore
14:30
Duma de Stat, camera inferioară a Parlamentul rus ar putea modifica legea pentru a permite recrutarea în armată a cetățenilor ruși de peste 40 de ani, dar și a cetățenilor străini de peste 30 de ani, informează Reuters. Conform unui anunț publicat pe site-ul Dumei, o astfel de decizie ar ajuta armata rusă să beneficieze de … Articolul Parlamentul rus vrea adoptarea unei legi care să permită înrolarea bărbaților de peste 40 de ani apare prima dată în BreakingNews.
Acum 4 ore
14:10
Ofițerii  Direcției investigații criminalitate organizată a Inspectoratului Național de Investigații, în comun cu cei ai Direcției Generale Urmărire Penală, sub conducerea procurorilor Procuraturii UTA Găgăuzia, în baza materialelor și informației preliminare deținute,  au documentat acțiunile pretins ilegale ale unor persoane care ar pune în circulație ilegal substanțe narcotice în proporții mari, în scop de înstrăinare, pe teritoriul … Articolul Șase persoane, printre care medici și farmaciști, cercetați penal pentru circulația ilegală a substanțelor narcotice în proporții mari, în scop de înstrăinare apare prima dată în BreakingNews.
12:50
Prețurile în creștere ale carburanților îi obligă pe europeni să ia măsuri mai degrabă neobișnuite pentru a economisi bani în portofel. Potrivit postului de televiziune „Mir 24”, o nemțoaică a trecut de la o mașină la un cal pentru a economisi bani. Nemțoaica Stephanie Kirchner spune că mașina ei consumă între 13,5 și 19 litri … Articolul O nemțoaică trece de la mașină la cal din cauza creșterii prețului la benzină apare prima dată în BreakingNews.
12:40
Cel puțin patru persoane au fost înjunghiate și rănite vineri în valea Numedal din sud-estul Norvegiei, una dintre victime fiind în stare critică, a declarat poliția. Suspectul a fost reținut. „Pot confirma că îl avem pe infractor sub control”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției, potrivit The Independent . Atacul cu cuțitul a … Articolul Patru persoane, înjunghiate într-o localitate din Norvegia. Suspectul a fost reținut apare prima dată în BreakingNews.
12:20
Primăria Chișinău s-a alăturat Campaniei „Just Test”, iniţiată de A.O. „Inițiativa Pozitivă”. Primarul general Ion Ceban, alături de mai mulți colegi de-ai săi din Primărie, s-au testat astăzi la HIV. „Prin exemplul propriu arătam că este important să ne testăm și să prevenim. Astfel astăzi estafeta conform regulilor campaniei lansate, am transmis-o Administrațiilor Publice Locale … Articolul Ceban, alături de colegii săi s-au vaccinat împotriva HIV: Ne-am alăturat campaniei iniţiată de A.O. „Inițiativa Pozitivă” apare prima dată în BreakingNews.
Acum 6 ore
12:10
Polițiștii Direcției investigații complexe a INI, în comun cu Procuratura mun. Chișinău, sediul Centru, începând cu luna august a anului precedent, au documentat acțiunile ilegale ale unui grup de persoane care, urmărind scopul obținerii unui profit ilicit, ar fi confecționat și vândut mai multe documente oficiale false. În cadrul investigațiilor efectuate de polițiști, au fost acumulate … Articolul Polițiștii au reținut un grup de persoane care confecționau cărți de identitate românești și permise de conducere false apare prima dată în BreakingNews.
11:40
Guvernarea a refuzat inițiativa PSRM care va micșora prețul la litrul de carburanți cu 10 lei, în schimb banii suplimentari colectați în buget din prețurile mari la benzină și motorină îi folosesc pentru Președinție și alte instituții. Declarația a fost făcută de deputatul PSRM, Petru Burduja, vicepreședintele comisiei economie, buget și finanțe, la protestul organizat, … Articolul Guvernarea a refuzat inițiativa PSRM care va micșora prețul la litrul de carburanți cu 10 lei, în schimb a crescut cheltuielile pentru Președinție și alte instituții, spune Petru Burduja apare prima dată în BreakingNews.
11:20
Coșul minim de consum s-a scumpit într-atât, încât mai departe nu se poate. Autoritățile majorează lejer salariile funcționarilor, judecătorilor, forțelor de ordine, dar bani pentru pensionari nu există. Iarna, bătrânii înghețau și mureau de foame, dar autorităților nu le pasă de aceasta. Guvernarea nu se interesează, cum trăiesc oamenii. Acești domni de la guvernare nu … Articolul Liudmila Ghinda, președintele Asociației Obștești „Echitate”: Guvernarea nu cunoaște cu ce probleme se confruntă oamenii! apare prima dată în BreakingNews.
11:00
Solicitarea procurorului general interimar, Dumitru Robu, de a le fi ridicată, din nou, imunitatea lui Ilan Șor și a Marinei Tauber, provoacă glume în studiorile de televiziune. Jurnalistul Gheorghe Gonța l-a întrebat pe invitatul său, Octavian Țâcu, la emisiunea pe care o moderează, cum să facă știre din asta, în așa fel încât lumea să … Articolul Gonța: Cum să dau o știre la TV despre ridicarea imunității lui Ilan Șor și Marinei Tauber, fără ca lumea sa râdă? apare prima dată în BreakingNews.
10:50
Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a spus în mesajul de vineri noapte, că satul Desna a fost lovit de rachete ruseşti joi și că mai mulți oameni au fost uciși. El a afirmat că Donbasul este complet distrus: „E iadul și nu e o exagerare”. Desna se află la aproximativ 60 de kilometri de graniţa cu … Articolul Volodimir Zelenski: Donbasul este complet distrus. Acolo e iadul apare prima dată în BreakingNews.
10:40
Doi frați de 30 de ani, originari din mun. Bălți sunt suspectați de omorul unui bărbat. Aceștia sunt reținuți pe un termen de 72 de ore. Polițiștii din Bălți au fost sesizați, aseară,  în jurul orei 18:55,  de o locuitoare a municipiului, care a comunicat că pe teritoriul  unei foste băi din oraș, la sol se află cadavrul … Articolul Poliția a reținut doi frați, suspectați de omor apare prima dată în BreakingNews.
10:30
În urma verificărilor efectuate de forțele de ordine, alerta cu bombă de la Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana nu s-a adeverit. Polițiștii nu au depistat obiecte suspecte sau explozibile. Ofițerii secției investigare infracțiuni și urmărire penală a IP Ciocana au dispus mai multe acțiuni în vederea identificării autorului alertei cu bombă. Pe caz a fost inițiat … Articolul Alertă cu bombă în sectorul Ciocana al capitalei apare prima dată în BreakingNews.
10:30
Oamenii legii au reținut patru membri ai unui grup criminal specializat în contrabanda și comercializarea drogurilor. Potrivit datelor din dosar, investigat de ofițerii Direcției antidrog ai Inspectoratului Național de Investigații și cei ai Direcției Generale Urmărire Penală a IGP, sub conducerea PCCOCS, cei patru sunt doi bărbați și două femei, cu vârste cuprinse între 18 … Articolul Patru persoane reținute pentru contrabandă și vânzare de droguri în sumă de circa 1.000.000 lei apare prima dată în BreakingNews.
Acum 24 ore
18:00
Satelitul rusesc Cosmos-2555 pentru spionaj, lansat cu fanfară pe 29 aprilie 2022 din cosmodromul Plesetsk cu ajutorul unui nou vehicul de lansare uşoară Angara 1.2 care era decorat cu simbolul Z, a ars în atmosfera Pământului. Satelitul rusesc Cosmos-2555 pentru spionaj, lansat cu fanfară pe 29 aprilie 2022 din cosmodromul Plesetsk cu ajutorul unui nou … Articolul Un satelit rusesc de spionaj, a deraiat şi a ars în atmosferă apare prima dată în BreakingNews.
17:20
După ce a avut o serie de întîlniri cu oficiali europeni la Bruxelles, președintele Maia Sandu își continuă astăzi vizita de lucru la Paris, unde urmează să aibă o întrevedere cu președintele francez Emmanuel Macron. Șefa statului a luat de această dată trenul pentru a merge în capitala franceză. Maia Sandu a apreciat cum funcționează … Articolul Maia Sandu a sosit cu trenul la Paris în vizită oficială. Ea avea un rucsac cu laptopul în spate, fiind încalțataă în pantofi de sport apare prima dată în BreakingNews.
17:20
Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) a trimis pe banca acuzaților doi directori de companii din Bălți, învinuiți de prejudicierea clienților cu peste 1,5 milioane lei, la cumpărarea semințelor de porumb și la vânzarea semințelor de floarea soarelui. Primul caz a avut loc în primăvara lui 2019, atunci când directorul unei companii … Articolul Doi directori de companii din Bălți – trimiși în judecată pentru înșelarea clienților la vânzarea și cumpărarea semințelor de porumb și de floarea soarelui apare prima dată în BreakingNews.
17:10
Şansele ca dictatorul rus să declanşeze o lovitură nucleară scad deoarece ofiţerii refuză să-i execute ordinul, declară jurnaistul Christo Grozev, care sugerează că Putin va pierde puterea. El spune că este puţin probabil ca oficialii de conducere să se supună comenzilor lui Putin de a lansa arme nucleare. Majoritatea ofiţerilor cred că Putin nu mai … Articolul Putin ar putea fi înlăturat de la putere peste 3 luni apare prima dată în BreakingNews.
Ieri
16:10
Partidul Comuniștilor din Republica Moldova a organizat astăzi în fața Parlamentului un flashmob, la care au participat mai mulți cetățeni ai țării, dar și deputați ai fracțiunii Partidului ȘOR. Printre discursurile ținute în fața Legislativului, din mulțime s-au scandat și lozinci pro-Voronin, scrie Sinteza.org. „Voronin președinte, Voronin președinte” – asta scandau oamenii din mulțime atunci când … Articolul (video) Flashmob: În fața Legislativului s-au scandat lozinci pro-Voronin apare prima dată în BreakingNews.
15:50
Parlamentul European a cerut, joi, ca Republica Moldova să primească statutul de țară-candidată pentru aderarea la Uniunea Europeană.  Într-un comunicat pe site-ul instituției, Parlamentul a mai transmis și că a votat raportul său anual de implementare a acordului de asociere cu Republica Moldova, cu 512 voturi în favoare, 43 împotrivă și 39 abțineri. „Pe fundalul războiului purtat de … Articolul Parlamentul European: UE trebuie să acorde Republicii Moldova statutul de țară candidată apare prima dată în BreakingNews.
15:20
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, și-a continuat astăzi vizita la Bruxelles cu o discuție constructivă cu Ursula von der Leyen, Președinta Comisiei Europene. Întrevederea s-a axat pe impactul major al războiului din Ucraina asupra Republicii Moldova și a regiunii în ansamblu. Șefa statului a apreciat deschiderea instituțiilor europene de a sprijini Republica Moldova în gestionarea … Articolul Președinta Maia Sandu a discutat cu Ursula von der Leyen, Președinta Comisiei Europene apare prima dată în BreakingNews.
15:10
Un bărbat de 26 de ani, originar din raionul Briceni, a fost reținut fiind suspectat de furtul mai multor biciclete din scara blocurilor de locuit amplasate în sectorul Buiucani al capitalei. Acesta nu este la prima abatere de la lege, anterior fiind judecat pentru infracțiuni analogice. Polițiștii au acumulat probe concludente ce demonstrează implicarea bărbatului … Articolul Reținut după ce ar fi sustras cel puțin șase biciclete apare prima dată în BreakingNews.
15:10
Procesul soldatului rus Vadim Şişimarin, în vârstă de 21 de ani, a fost reluat astăzi la Kiev, cu o confruntare puternică între soldat şi văduva bărbatului pe care l-a ucis. Katerina Shelipova s-a ridicat în instanţă şi l-a întrebat pe tânărul de 21 de ani ce s-a simţit când i-a ucis soţul, Oleksandr, în vârstă … Articolul Soldat rus judecat la Kiev şi-a cerut iertare în sala de judecată apare prima dată în BreakingNews.
13:30
Documente falsificate au prezentat cinci cetățeni ai Ucrainei în timpul controlului trecerii frontierei de stat. Patru dintre aceștia au fost depistați la cursa internațională Moldova-Cehia, legitimându-se în baza pașaportelor contrafăcute, iar a cincea persoană – cu permisul de conducere neveridic. Incidentele au fost consemnate în după – amiaza zilei de ieri, 18 mai 2022, în … Articolul Patru pasageri ai cursei internaționale Moldova-Cehia, identificați cu pașapoarte falsificate apare prima dată în BreakingNews.
13:20
Un bombardament într-un sat din sud-vestul Rusiei, situat la graniţa cu Ucraina, în regiunea Kursk, a provocat moartea unei persoane şi un rănit, a declarat joi guvernatorul acestei regiuni, pe canalul său de Telegram. „Un alt atac inamic la Tyotkino, care a avut loc în zori, s-a încheiat, din păcate, cu o tragedie. Pentru moment, … Articolul Rușii acuză din nou Ucraina că a bombardat un sat din Rusia apare prima dată în BreakingNews.
13:20
Ofițerii Direcției Antidrog ai Inspectoratului Național de Investigații, în comun cu cei ai Direcției Generale Urmărire Penală a IGP, sub conducerea procurorilor din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), au reținut doi bărbați, care urmau să primească captura de două kilograme de droguri de la femeia, care încercase să le introducă … Articolul VIDEO// Au fost reținuți destinatarii celor 2 kg de droguri depistate la un pieton care intenționa să le introducă în Moldova apare prima dată în BreakingNews.
11:50
Astăzi, mai mulți deputați, consilieri municipali, membri și susținători ai PSRM organizează o acțiune de protest în fața Guvernului în cadrul căreia își exprimă dezacordul cu politicile antisociale și antipopulare ale actualei guvernări și cer demisia acesteia. Protestatarii au scandat: ”Jos tarife liberale!”, ”Nu majorării prețurilor”, ”Stop inflației”, ”Prețurile să fie luate sub controlul statului”, … Articolul Protest în fața Guvernului. Socialiștii își exprimă dezacordul cu politicile antisociale și antipopulare apare prima dată în BreakingNews.
11:50
Japonia își va dubla ajutorul pentru Ucraina la 600 de milioane de dolari, într-o acțiune coordonată cu Banca Mondială, pentru a susține necesitățile financiare pe termen scurt ale țării afectate de invazia Rusiei, a declarat joi premierul Fumio Kishida, conform Reuters. „Țara noastră este alături de Ucraina”, a declarat Kishida, adăugând că Japonia va susține … Articolul Japonia își va dubla sprijinul pentru Ucraina la 600 de milioane de dolari apare prima dată în BreakingNews.
11:30
 Deputații PAS au respins propunerea fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor de a examina în ședința, de astăzi, proiectul cu privire la plafonarea salariilor demnitarilor de stat. Deputatul PSRM, Petru Burduja, a declarat că acest proiect mai prevede stoparea achizițiilor costisitoare și neesențiale efectuate de instituțiile statului, dar și unele facilități pentru mediul de afaceri și … Articolul Deputații PAS nu au susținut proiectul BCS care prevede plafonarea salariilor demnitarilor de stat apare prima dată în BreakingNews.
11:00
Deputații PAS se opun unei anchete parlamentare care să elucideze numele politicienilor implicați în frauda bancară. Majoritatea parlamentară a respins, joi, propunerea fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor cu privire la crearea unei comisii parlamentare de anchetă cu scopul elucidării circumstanțelor emiterii garanțiilor de stat și a emisiunii monedei naționale în anii 2014-2015, care în consecință … Articolul PAS se opune unei anchete parlamentare care să elucideze numele politicienilor implicați în frauda bancară apare prima dată în BreakingNews.
10:50
Procurorul general interimar, Dumitru Robu este prezent la ședința Parlamentului. Robu a cerut ridicarea imunității parlamentare a deputaților Ilan Șor și Marina Tauber. „Au parvenit patru cereri din partea Procuraturii Generale. Se solicită încuviințarea ridicării imunității parlamentare deputatei Marina Tauber și deputatului Ilan Șor în vederea reținerii, arestării, percheziției și trimiterii în judecată penală”, a … Articolul Robu a venit în Parlament: Cere ridicarea imunității lui Șor și Tauber apare prima dată în BreakingNews.
10:40
Procurorul general interimar, Dumitru Robu, a semnat ordinul privind pornirea urmăririi penale în legătura cu imaginile video din anul 2019 de la sediul PDM, în care Vlad Plahotniuc i-a transmis o pungă, în care ar fi bani, președintelui de atunci al R. Moldova, Igor Dodon. Informația a fost confirmată de către procurorul responsabil de comunicare … Articolul Probleme pentru Igor Dodon: dosarul ‘Kuliok’ a fost redeschis apare prima dată în BreakingNews.
10:40
Fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor va propune, repetat, astăzi, în Parlament, proiectul cu privire la crearea unei comisii parlamentare de anchetă cu scopul elucidării circumstanțelor emiterii garanțiilor de stat și a emisiunii monedei naționale în anii 2014-2015, care în consecință au dus la frauda bancară. Secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea, și-a exprimat speranța că … Articolul Batrîncea: Cetățenii trebuie să afle adevărul, cine sunt politicienii care au participat la frauda bancară apare prima dată în BreakingNews.
18 mai 2022
17:40
Într-un discurs susținut miercuri în fața Parlamentului European, președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a făcut apel la țările UE să susțină aspirațiile europene ale țării sale. În discursul său adresat eurodeputaților la Bruxelles, președinta Sandu a subliniat modul în care invazia de către Rusia a țării vecine, Ucraina, a reamintit de trecutul îngrijorător al Europei … Articolul Maia Sandu, discurs în Parlamentul European: Locul nostru este în UE apare prima dată în BreakingNews.
17:30
Grupul de companii Trans-Oil susține decizia Comisiei pentru Situații Excepționale cu privire la introducerea uleiului de floarea-soarelui rafinat, dezodorizat, în lista produselor social importante. Considerăm că decizia aceasta, semnată de Președintele Comisiei, Prim-ministrul Natalia Gavrilița, contribuie la stabilirea prețurilor finale pentru uleiul de floarea-soarelui și-l va face mai accesibil locuitorilor țării. Noi, la rândul nostru, … Articolul Mesaj către Premierul Natalia Gavrilita de la Trans-Oil: Susținem decizia CSE apare prima dată în BreakingNews.
17:10
Vremuri bune cu prețuri nebune! Jos Guvernul și guvernarea PAS, care au dus poporul de nas! Acestea sunt câteva dintre lozincile scandate în cadrul unui flash-mob organizat miercuri, în fața executivului, de membrii și simpatizanții Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, la care au participat și reprezentanții Partidului „ȘOR”.  Oamenii de rând, care au participat la … Articolul În cadrul unui flashmob, deputații Partidului „ȘOR” și ai PCRM au cerut demisia Guvernului: Afară din țara noastră! apare prima dată în BreakingNews.
Mai mult de 2 zile în urmă
15:50
Cel puţin patru persoane – inclusiv atacatorul – au fost ucise, iar alte şapte au fost rănite, miercuri, într-o luare de ostatci la sediul unei fundaţii cu legături cu statul, la Ilam, în vestul Iranului, anunţă surse oficiale, relatează AFP. ”Un bărbat în vârstă de 37 de ani, un membru al Fundaţiei Nevoiaşilor din oraşul Ilam, … Articolul Patru morţi şi şapte răniţi în vestul Iranului, într-o luare de ostatici apare prima dată în BreakingNews.
15:40
Rusia a expulzat miercuri 85 de diplomați europeni. Este vorba despre  34 de francezi, 24 de  italieni și 27 spanioli. Decizia Moscovei vine după acțiuni similare ale Parisului, Romei și Madridului, relatează Reuters și Tass. Diplomații trebuie să părăsească țara în două săptămâni, potrivit unui comunicat al Ministerului rus de Externe, citat de agenția Tass. Ambasadorii celor 3 țări au fost convocați pentru a fi … Articolul Rusia a expulzat 85 de diplomați francezi, italieni și spanioli apare prima dată în BreakingNews.
14:40
Fostul președinte, Igor Dodon, a fost amendat cu 9000 de lei pentru purtarea panglicii bicolore a Sfântului Gheorghe la data de 9 mai. Anunțul a fost făcut de socialist pe rețelele sociale, acolo unde a și publicat amenda primită.   Articolul ULTIMA ORĂ! Igor Dodon a fost amendat cu 9000 de lei pentru că a purtat panglica Sf. Gheorghe de 9 mai apare prima dată în BreakingNews.
14:20
Belarus a introdus pedeapsa cu moartea pentru pregătirea de atentat sau „tentativă de act terorist”, potrivit unui decret publicat miercuri, citat de agenţiile de presă ruse, acuzaţii care vizează numeroşi militanţi ai opoziţiei, printre care lidera opoziţiei aflată în exil, Svetlana Tihanovskaia. „Preşedintele belarus Aleksandr Lukaşenko a semnat legea ce prevede posibilitatea pedepsei cu moartea … Articolul Lukaşenko introduce pedeapsa cu moartea. Vezi pentru ce apare prima dată în BreakingNews.
14:10
Șeful Ceceniei, Kadîrov, a declarat că membrii forțelor de apărare aeriană ucrainene distrug „spiritele rele” cu un zâmbet. Participanții la operațiunea militară specială din Ucraina distrug inamicul cu plăcere și zâmbet. Această declarație a fost făcută de președintele cecen Ramzan Kadîrov la maratonul „Iluminism” al Societății „Znanie”. Discursul lui Kadîrov a fost transmis în direct … Articolul Kadîrov a vorbit despre plăcerea de a distruge „gunoaiele” din Ucraina apare prima dată în BreakingNews.
14:10
În contextul declarațiilor făcute, ieri, de Președintele Parlamentului Republicii Moldova, domnul Igor Grosu, conducerea și angajații Grupului de Companii Trans-Oil sunt indignați și extrem de îngrijorați. Această declarație noi o catalogăm ca pe o amenințare directă la adresa întregii afaceri și poate influența foarte negativ asupra activității investiționale a partenerilor externi. Efectuarea de presiuni asupra … Articolul Declarația Grupului de Companii Trans-Oil apare prima dată în BreakingNews.
14:00
A fost elaborat Planul local anticorupție pentru anii 2022 – 2025! Acesta a fost elaborat si dezbătut cu specialiștii în domeniu, societatea civilă și toți cetățenii interesați. Anunțul a fost făcut de primarul general, Ion Ceban, pe pagina sa din rețelele de socializare. „Este un document foarte important pentru Primăria Chișinău. Scopul general al Planului … Articolul A fost elaborat Planul local anticorupție pentru anii 2022 – 2025 apare prima dată în BreakingNews.
14:00
Purtătorul de cuvânt al lui Putin, Peskov, a declarat că Ucraina nu este dispusă să continue negocierile cu Rusia. Moscova vede din partea Kievului o lipsă de dorință de a continua negocierile dintre cele două țări. Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitriy Peskov, a declarat acest lucru. Cuvintele sale au fost citate de TASS miercuri, … Articolul Kremlinul afirmă că Ucraina nu doreşte să continue negocierile apare prima dată în BreakingNews.
13:50
Prețul benzinei în Republica Moldova trece de valoarea de 30 de lei. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a anunțat noile prețuri reglementate la combustibil pentru ziua de joi, 19 mai. Astfel, prețul unui litru de benzină va crește, joi, cu 31 de bani și va atinge valoarea de 30,09 lei. Un litru de … Articolul Preț record la benzină: Joi un litru la pompă va costa peste 30 de lei apare prima dată în BreakingNews.
13:40
Fiona Hill, consilieră pentru Rusia a fostului președinte american Donald Trump, a povestit cum a fost să stea lângă președintele rus Vladimir Putin la o cină și despre mirosul neobișnuit pe care îl emana acesta și care a marcat-o. Hill și-a povestit experiența la emisiunea „Desert Island Discs” de la BBC Sounds. Ea l-a întâlnit de … Articolul „Mirosul lui Putin”. Fosta consilieră a lui Trump, despre mirosul neobișnuit pe care îl emana președintele rus apare prima dată în BreakingNews.
13:10
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit, în cea de-a doua zi a vizitei la Bruxelles. cu Prim-ministrul Regatului Belgiei, Alexander De Croo. Discuția s-a referit la relațiile dintre Moldova și Belgia, evoluțiile de securitate din regiune și agenda europeană a țării noastre. Șefa statului i-a mulțumit lui Alexander De Croo pentru vizita sa recentă … Articolul Relațiile moldo-belgiene, discutate de șefa statului cu Prim-ministrul Regatului Belgiei, Alexander De Croo apare prima dată în BreakingNews.
13:00
Ședința Guvernului Republicii Moldova din 18 mai 2022. Articolul LIVE// Ședința Guvernului Republicii Moldova din 18 mai 2022 apare prima dată în BreakingNews.
12:40
Deputații PAS nu consideră necesar și oportun ca premierul Natalia Gavrilița să fie audiată pe marginea majorărilor galopante ale prețurilor și tarifelor. Majoritatea parlamentară a respins, miercuri, propunerea deputaților Blocului Comuniștilor și Socialiștilor de a o chema în comisia economie, buget și finanțe pe șefa Guvernului la audierile care urmează să fie desfășurate pe această … Articolul PAS a respins propunerea BCS de a o chema în Parlament pe Gavrilița cu explicații la măsurile pe care le ia Guvernul pentru a opri creșterea prețurilor apare prima dată în BreakingNews.
12:40
Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, de comun cu Serviciul Vamal și Serviciul de Informații și Securitate au pus în executare în data de 17 mai curent mandate de percheziții în municipiul Chișinău și în afară, într-un dosar de contrabandă cu țigări. În rezultatul efectuării a 23 de perchiziții la punctele comerciale, domiciliile … Articolul Contrabandă cu peste 200.000 țigări depistate și ridicate la percheziții apare prima dată în BreakingNews.
11:40
Pentru a evita ambuteiaje din capitală, primarul general Ion Ceban a decis ieri să plece acasă cu trotineta. Edilul a plasat o postare în acest sens pe pagina sa de Facebook. „Spre casă! Fără coridoare verzi, pază și rucsac. Astăzi în jur de ora 11 00, pe strada București intersecție cu Viaduct, am stat 20 … Articolul Ceban, cu trotineta prin capitală: Fără coridoare verzi, pază și rucsac apare prima dată în BreakingNews.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.