Erdogan: Aderarea Suediei şi Finlandei la NATO ar fi o greșeală

Omniapres, 14 mai 2022 07:00

Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Jen Psaki a spus că Washingtonul „lucrează pentru a clarifica poziţia Turciei”, după ceThe post Erdogan: Aderarea Suediei şi Finlandei la NATO ar fi o greșeală appeared first on Omniapres.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Omniapres

Acum 12 ore
20:50
Fostul premier, Ion Chicu, declară că demisia Guvernului în decembrie 2020 nu a fost o surpriză În decembrie 2020 situațiaThe post În decembrie 2020 se pregătea o lovitură de stat appeared first on Omniapres.
20:20
Cancelarul Germaniei, Olaf Scholz, a avertizat, vineri, că împrumuturile bancare acordate de China statelor sărace, în special din Africa, riscăThe post Scholz avertizează asupra unei crize financiare globale provocate de China appeared first on Omniapres.
Acum 24 ore
11:50
Avem o echipă de profesioniști și suntem gata să ajutăm guvernarea, a spus Ion Chicu, președintele PDCM. Echipa noastră poateThe post Ion Chicu: Dacă o asemenea propunere ar veni de la conducerea politică a țării, noi vom accepta appeared first on Omniapres.
10:30
În timp de criză, înțelegem că investițiile private sunt reduse, de aceea. statul va face investiții. În 2020, în plinăThe post Ion Chicu: Astăzi Republica Moldova pierde oportunitățile de dezvoltare economică appeared first on Omniapres.
09:20
Potrivit lui Ion Chicu, Republica Moldova plătește cel mai mare preț la gaze pe care îl achită o țară avândThe post Ion Chicu: Gazprom niciodată nu a avut un contract mai rentabil cu Moldova appeared first on Omniapres.
Ieri
05:00
Britanicii care au luptat pentru Ucraina și care au fost capturați de ruși ar putea fi condamnați la moarte DoiThe post Britanicii ar putea fi condamnați la moarte appeared first on Omniapres.
27 mai 2022
20:20
Declaraţiile recente ale unui consilier din Ministerul ucrainean al Energiei despre conducta petrolieră ce aprovizionează Ungaria cu petrol din RusiaThe post Un oficial ucrainean sugerează că „ceva s-ar putea întâmpla” cu conducta ce aprovizionează Ungaria cu petrol rusesc appeared first on Omniapres.
17:50
Zelenski admite că Ucraina ar putea fi nevoită să negocieze cu Putin Ucraina ar putea fi nevoită să recunoască realitateaThe post Declarațiile lui Volodimir Zelenski par a fi o schimbare de poziție appeared first on Omniapres.
14:10
Preţurile de referinţă la gaze naturale în Europa au continuat să scadă vineri, îndreptându-se spre a treia săptămână de declinThe post Prețurile la gaze naturale continuă să scadă pentru a treia săptămână consecutiv appeared first on Omniapres.
08:50
Ion Chicu a comentat votul de ieri din parlament în prima lectură privind schimbarea legislației astfel, ca salariatul concediat ilegalThe post Ion Chicu: Aceste decizii lezează grav drepturile salariaților și oferă PAS-ului dreptul nestingherit de a alunga oamenii din sectorul public, fără a mai putea fi restabilite la serviciu. appeared first on Omniapres.
Mai mult de 2 zile în urmă
07:40
Ambasadorul Ucrainei la Berlin, Andrii Melnik, l-a acuzat pe cancelarul german Olaf Scholz de lipsă de lidership şi nesocotirea intereselorThe post Ambasadorul Ucrainei la Berlin, dezamăgit de discursul cancelarului Scholz la Davos appeared first on Omniapres.
04:40
Apariția infecției cu stafilococ auriu este deteminată de bacteriile din genul Staphylococcus, patogeni care se găsesc, în mod normal, laThe post Ați știut că bicarbonatul de sodiu este un remediu universal, folosit pentru tot felul de afecțiuni appeared first on Omniapres.
04:00
Președintele polonez, Andrzej Duda, a acuzat guvernul german, marți, că nu s-a ținut de cuvânt și nu a livrat PolonieiThe post Scandalul între Polonia și Germania ia amploare appeared first on Omniapres.
03:00
Statele Unite se află într-o competiție dură cu China pentru obiectivul de a păstra ordinea mondială actuală, spune Antony Blinken,The post Blinken schimbă macazul și numește cine este cea mai serioasă amenințare la actuala ordine internațională appeared first on Omniapres.
26 mai 2022
15:40
Șeful diplomației de la Moscova a rugat „prietenii africani” să ceară Occidentului anularea imediată a sancțiunilor impuse Rusiei, motivând căThe post Lavrov sugerează „prietenilor africani” să solicite Occidentului anularea sancțiunile împotriva Rusiei appeared first on Omniapres.
15:00
Caz șocant la un liceu din capitală. O elevă din clasa a 6-a, lovită de profesoară în fața colegilor CazThe post După câteva replici în cotradictoriu, profesoară ar fi lovit-o în zona gâtului, lateral appeared first on Omniapres.
10:50
Rusia va lansa un proiect pilot de utilizare a rublei digitale cu clienţi reali şi tranzacţii reale în aprilie 2023,The post Rusia va lansa un proiect pilot pentru o rublă digitală din aprilie 2023 appeared first on Omniapres.
08:40
Cel mai mare volum de gaze naturale – peste 8,5 mii de metri cubi – poate fi achiziționat cu unThe post Câți metri cubi poate cumpăra din salariu un moldovean? Suntem pe ultimul loc din cele 32 de țări europene appeared first on Omniapres.
08:10
India nu are planuri imediate de a ridica interdicţia privind exporturile de grâu, dar va continua să respecte acordurile careThe post Interdicţia privind exporturile de grâu nu va ridicată. Prețurile cresc appeared first on Omniapres.
08:00
Vicepremierul, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a declarat referitor la o eventuală a sa demisie, în cadrul emisiuniiThe post Andrei Spînu: Sunt gata să plec … appeared first on Omniapres.
05:40
Ambasadorul SUA în Republica Moldova, Kent Logsdon, a venit cu îndemnul către autoritățile statului să urmeze procedurile legale adecvate înThe post Ambasador: „Statele Unite se așteaptă ca autoritățile să își îndeplinească obligația față de poporul Moldovei appeared first on Omniapres.
05:30
„Dosarul politic intentat mie se transformă în principala preocupare a Guvernării PAS. Dacă altceva ei nu pot face – niciThe post Igor Dodon: Dosarul politic intentat mie se transformă în principala preocupare a Guvernării PAS appeared first on Omniapres.
04:30
Secretarul Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Nikolai Patruşev, unul dintre cei mai de încredere oameni ai lui Vladimir PutinThe post Patruşev dezvăluie planurile Rusiei pentru Ucraina appeared first on Omniapres.
03:00
Unul dintre alimentele consumate zilnic de români ar provoca boli cardiace şi cardiovasculare. Este vorba despre cereale. În urma uneiThe post Alimentul pe care îl consumi zilnic, fără să știi că îți îmbolnăvește inima appeared first on Omniapres.
25 mai 2022
22:30
Premierul Ungariei, Viktor Orban, a anunțat că „profitul suplimentar” al companiilor multinaționale și al băncilor va fi reținut de stat,The post ULTIMA ORĂ: Țară europeană care va suprataxa băncile și multinaționalele appeared first on Omniapres.
19:40
Chiar şi pe baza preţului calculat al gazului de 536,9 dolari pentru mia de metri cubi (azi preţul de achiziţieThe post Moldova a ocupat ultimul în ceea ce priveşte disponibilitatea gazelor pentru populaţie appeared first on Omniapres.
19:00
Președintele rus Vladimir Putin a ordonat miercuri guvernului să majoreze pensiile și salariul minim cu 10%, afirmând că nu toateThe post Vladimir Putin anunță că guvernul va crește pensiile și salariile appeared first on Omniapres.
16:00
Purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe al Rusiei a declarat miercuri că planul italian de pace pentru Ucraina esteThe post Rusia: ”Nu poți să aprovizionezi Ucraina cu arme cu o mână și cu cealaltă să vii cu planuri pentru o rezolvare pașnică a situației” appeared first on Omniapres.
15:00
Fostul prim-ministru Ion Chicu, prezintă doar cifre … Aproape de 10 luni țara are guvern “reformat”. Numărul ministerelor a crescutThe post Ion Chicu: Guvernul “reformat” a crescut numărul ministerelor, secretarilor de stat, agajaților, dar … eficiența? appeared first on Omniapres.
12:40
India a impus restricţii la exporturile de zahăr, pentru prima dată în ultimii şase ani, plafonând exporturile din acest sezonThe post ALERT: Criza zahărului: Cel mai mare producător mondial de zahăr restricţionează exporturile la zece milioane de tone appeared first on Omniapres.
11:30
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, afirmă că, în ceea ce priveşte Republica Moldova, calea integrării în UE mai devreme de 15-20The post Eurodeputat: Calea integrării R. Moldova în UE mai devreme de 15-20 de ani nu poate fi luată în discuţie appeared first on Omniapres.
10:30
Armata chineză a anunţat miercuri că a desfăşurat recent un exerciţiu militar în apropiere de Taiwan, ca „avertisment serios” laThe post Armata chineză a transmis un „avertisment serios” pentru Stale Unite appeared first on Omniapres.
09:20
Ion Chicu a venit cu o reacție la evenimentele de ieri. ”Dl Igor Dodon și soția sa au o familieThe post Ion Chicu: Igor Dodon și familia sa sunt cetățeni ai Republicii Moldova, iar acest stat este obligat să le respecte drepturile appeared first on Omniapres.
07:00
06:00
Igor Dodon a distribuit un mesaj prin intermediul avocaților. Stimați colegi, prieteni, dragi cetățeni. Astăzi a fost o zi încordatăThe post NEWS ALERT: Igor Dodon: Până și în politică trebuie să existe omenie și e grav dacă această omenie a fost sacrificată de dragul unor răfuieli personale cu un lider al opoziție appeared first on Omniapres.
05:40
Cercetătorul politic Dionisie Cenușa consideră ”reținerea lui Igor Dodon poate avea impact asupra relațiilor de putere între guvernare și opoziție.The post Cenușa: ”Reținerea lui Igor Dodon poate avea impact asupra relațiilor de putere între guvernare și opoziție. appeared first on Omniapres.
05:10
Fostul cancelar german Gerhard Schröder, apropiat al preşedintelui rus Vladimir Putin, a anunţat marţi că nu va face parte dinThe post Gerhard Schröder se retrage din conducerea Gazprom appeared first on Omniapres.
02:30
14 elevi și un profesor au fost uciși, marți, după ce un bărbat înarmat a deschis focul la o școalăThe post NEWS ALERT 14 copii și un profesor au fost uciși într-un atac armat la o școală din Texas appeared first on Omniapres.
24 mai 2022
23:40
Igor Dodon a distribuit un mesaj prin intermediul prin intermediul avocaților. Stimați colegi, prieteni, dragi cetățeni. Astăzi a fost oThe post NEWS ALERT: Igor Dodon: Până și în politică trebuie să existe omenie și e grav dacă această omenie a fost sacrificată de dragul unor răfuieli personale cu un lider al opoziție appeared first on Omniapres.
19:20
Cercetătorul politic Dionisie Cenușa consideră ”reținerea lui Igor Dodon poate avea impact asupra relațiilor de putere între guvernare și opoziție.The post Litvinenco s-ar putea abține tot pentru bine propriei sale imagini appeared first on Omniapres.
18:10
Premierul ungar Viktor Orban – care blochează adoptarea unui embargo al Uniunii Europene (UE) împotriva petrolului rus – cataloghează ”foarte improbabil” un acord în zilele următoare, într-o scrisoare pe care i-a trimis-o preşedintelui Consiliului European Charles Michel, relatează AFP. AFP precizează că a consultat această scrisoare marţi. Ion Chicu: Nu aveam dubii că gruparea criminală din PAS va renunța la tentativele de capturare a celui mai mare producător de pâine din țară În această scris...
10:40
Președintele de onoare al PSRM și fostul președinte al R.Moldova, Igor Dodon, a fost reținut pentru 72 de ore, susținThe post Igor Dodon, a fost reținut pentru 72 de ore appeared first on Omniapres.
10:01
08:50
Ion Chicu, sugerează Maiei Sandu ”să convocați ședința Consiliului Suprem de Securitate și să analizați indicatorii activității economico-financiare la SAThe post Ion Chicu: Nu aveam dubii că gruparea criminală din PAS va renunța la tentativele de capturare a celui mai mare producător de pâine din țară appeared first on Omniapres.
07:20
Ajutorul militar pe care UE îl oferă Ucrainei a dus la epuizarea stocurilor de arme din Uniunea Europeană, a declaratThe post ULTIMA ORĂ: Borrell: Stocurilor militare ale UE se epuizează din cauza asistenței acordate Ucrainei appeared first on Omniapres.
05:40
Igor Grosu a declarat că vor fi remanieri guvernamentale: ,,La un moment dat să se pună niște întrebări” Președintele Parlamentului,The post Grosu | Eu cred că doamna premier va face acest lucru appeared first on Omniapres.
05:20
Olesea Stamate, a venit cu precizări despre candidata la șefia Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin. „Nu-i va fi ușor, sper căThe post Stamate o preîntâmpină pe Veronica Dragalin – „Sper că știe unde vine” appeared first on Omniapres.
23 mai 2022
22:40
Ajutorul militar pe care UE îl oferă Ucrainei a dus la epuizarea stocurilor de arme din Uniunea Europeană, a declaratThe post ULTIMA ORĂ: Borrell: Stocurilor militare ale UE se epuizează din cauza asistenței acordate Ucrainei appeared first on Omniapres.
22:00
Fostul şef al Procuraturii Anticorupţie, Viorel Morari, nu ar putea reveni în sistem. Cel puțin asta consideră ministrul Justiției, SergiuThe post Litvinenco: Revenirea lui Morari este un fapt exclus appeared first on Omniapres.
21:40
Ministerul de Externe de la Chișinău a reacţionat luni, 23 mai, la declaraţiile ministrului de Externe britanic, Liz Truss, privindThe post Moldova refuză propunerea unor parteneri occidentali de a o înarma la standardele NATO appeared first on Omniapres.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.