Cinci lucruri pe care sigur nu le știai despre printul digital

Zugo.md, 13 mai 2022 19:20

Știai că utilizarea unei imprimante color în Chișinău poate fi o adevărată salvare pentru afacerea ta? Care e legătura dintre targhetare și printul digital? La aceste întrebări răspunde echipa ArtPoligraf, care deține poziții de lider pe piața serviciilor de imprimare digitală. Află în rândurile ce urmează cinci lucru pe care probabil nu le știai despre … Articolul Cinci lucruri pe care sigur nu le știai despre printul digital apare prima dată în ZUGO.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Zugo.md

Acum 15 minute
10:50
Misiune mai puțin obișnuită pentru angajații IGSU. Salvatorii de la Ungheni au salvat două vulpi de la înec.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. Cazul a fost înregistrat în după amiaza zilei de 19 mai, la ora 13:30 în apropierea satului Grozasca. Potrivit oamenilor legii, trecătorii au auzit urlete desperate a animalelor care au căzut în … Articolul video | Misiune mai puțin obișnuită la Ungheni. Două vulpi au fost salvate de la înec apare prima dată în ZUGO.
Acum o oră
10:30
Uniunea Radifuzorilor din Europa (EBU) a emis pe 19 mai un comunicat în care prezintă în detaliu și în comparație voturile exprimate în a doua semifinală de juriile din România, Polonia, San Marino, Georgia, Muntenegru și Azerbaidjan. Vorbește despre integritatea votării, adică despre importanța ca aceasta să nu fie una coruptă, și arată că partenerul … Articolul Fraudă la Eurovision. EBU explică oficial decizia de a anula voturile juriilor din șase țări, printre care și România apare prima dată în ZUGO.
10:20
Sandra Andersen Aira, o fostă parlamentară norvegiană, s-a înrolat în Legiunea Internațională de voluntari care luptă în Ucraina împotriva forțelor armate ruse.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. Informația a fost prezentată de Anton Gherașenko, un oficial de la Kiev și consilier în cadrul ministerului ucrainean al Internelor, citat de hotnews.ro Acesta spune că fosta parlamentară … Articolul O fostă parlamentară norvegiană, s-a înrolat în Legiunea Internațională de voluntari care luptă în Ucraina împotriva forțelor armate ruse apare prima dată în ZUGO.
10:10
Un nou moment halucinant a avut loc la una dintre televiziunile publice ruse, un deputat al Dumei de Stat amenințând că un război cu NATO va fi unul nuclear și că Rusiei nu îi pasă câte țări va distruge în contextul discuțiilor de aderare a Finlandei și Suediei la Alianța Nord-Atlantică.Urmărește-ne pe Telegram și pe … Articolul video | Deputat rus: Un război cu NATO va fi unul nuclear, nu o să ne pese câte țări distrugem, avem destule arme nucleare pentru toate la un loc apare prima dată în ZUGO.
Acum 2 ore
10:00
Alertă cu bombă în sectorul Ciocana al capitalei. Un necunoscut a sunat la 112 și a anunțat că în sediul Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, este amplasat un obiect explozibil.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. Potrivit informațiilor, apelul precum că ar exista obiecte explozive a parvenit în jurul orei 08:38. Forțele de ordine menționează că imediat … Articolul Alertă cu bombă la Judecătoria Ciocana. Forțele de ordine au evacuat clădirea apare prima dată în ZUGO.
09:30
În cei peste 20 de ani de când se află la putere, preşedintele rus Vladimir Putin a păstrat familia sa un secret bine păzit. Se ştiu relativ puţine lucruri despre cele două fiice adulte ale sale, care nu-i poartă numele de familie.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. Acum, o nouă investigaţie a dezvăluit că fiica … Articolul Scurgere de informaţii. Fiica cea mică a lui Putin ar avea o relaţie cu dansatorul Igor Zelenski şi ar locui în Germania apare prima dată în ZUGO.
Acum 24 ore
19:40
Înalţii oficiali de securitate ai lui Vladimir Putin cred că războiul din Ucraina este „pierdut”, ceea ce duce la creşterea şanselor unei lovituri de stat, spune un analist.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. Putin ar putea fi înlăturat de la putere peste 3 luni Şansele ca dictatorul rus să declanşeze o lovitură nucleară scad deoarece … Articolul Putin va fi înlăturat curând de la putere? Aliaţii săi recunosc că războiul e pierdut, iar ofiţerii refuză să execute ordinele pentru atacuri nucleare apare prima dată în ZUGO.
19:00
Jurnaliștii de investigație ruși au obținut capturi de ecran dintr-un canal de Telegram pe care Maria Vorontsova, fiica cea mare a președintelui rus Vladimir Putin, comentează activ războiul din Ucraina, relatează Medusa, preluată de Hot News.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. Fiica lui Vladimir Putin este activă pe un grup de chat de pe Telegram dedicat absolvenților … Articolul Ce scrie fiica lui Putin despre războiul din Ucraina când crede că lumea nu știe cine e. Mesajele obținute de jurnaliștii ruși apare prima dată în ZUGO.
18:50
Proiectul de extindere a bulevardului Mircea cel Bătrîn de la str. Dumeniuc până la str. Bucovinei este finalizat. În curând va fi făcută prezentarea publică, anunță edilul capitalei Ion Ceban.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. „Pe parcursul lunii iunie, lucrările de construcție a prelungirii bulevardului vor fi lansate la licitație, suntem în proces de pregătire … Articolul video | Proiectul de extindere a bulevardului Mircea cel Bătrîn a fost finalizat. Cum ar urma să arate porțiunea din sectorul Ciocana apare prima dată în ZUGO.
18:40
Primul proces în care soldatul rus Vadim Șișmarin este judecat pentru crime de război a fost reluat joi la Kiev, ședința începând cu o scenă dramatică în care militarul a fost confruntat cu văduva bărbatului ucis, relatează BBC.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. Soldatul în vârstă de 21 de ani a pledat vinovat la acuzația … Articolul Soldatul rus judecat pentru crime de război, către văduva civilului pe care l-a ucis: Îmi cer iertare apare prima dată în ZUGO.
18:30
Preşedintele francez Emmanuel Macron a declarat joi că vrea ca Uniunea Europeană să emită „un aviz rapid” la cererea Republicii Moldova de aderare la UE, după o întrevedere la Paris cu președinta Maia Sandu.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. Macron a adăugat că riscul ca războiul dintre Ucraina şi Rusia să se extindă în ţările … Articolul Emmanuel Macron vrea un răspuns rapid al UE la cererea de aderare a Republicii Moldova apare prima dată în ZUGO.
18:10
Președinta Maia Sandu a susținut o conferință de presă alături de președintele francez Emmanuel Macron. Aceasta a relatat că va discuta cu președintele Franței despre provocările și consecințele războiului din Ucraina asupra Republicii Moldova, despre prioritățile agendei bilaterale moldo-franceze și despre aspirațiile europene ale țării noastre.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. În discursul ei, președinta … Articolul video | Maia Sandu, la conferința de presă alături de Macron: Moldova este o țară europeană care va avea un viitor european apare prima dată în ZUGO.
17:40
Președinta Maia Sandu se află în aceste clipe la Paris, acolo unde s-a întâlnit cu omologul său francez, Emmanuel Macron. Șefa statului a ajuns cu trenul în doar o oră și jumătate din Bruxelles la Paris. Despre asta a povestit chiar oficiala pe rețelele de socializare.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. „Fără opriri la vamă … Articolul „Așa funcționează Europa”. Maia Sandu a ajuns cu trenul într-o oră și jumătate din Bruxelles la Paris apare prima dată în ZUGO.
17:40
Ești managerul/a a unui ONG și simți că organizația ta are nevoie de o schimbare? Centrul CONTACT, cu suportul financiar al Suediei, invită ONG-urile tinere sau în curs de dezvoltare să se înscrie la Programul de dezvoltare al ONG-urilor „reSTART”, ediția II.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. În cadrul programului „reSTART”, ediția 2, vor fi … Articolul Înscrie-te la programul de dezvoltare al ONG-urilor „reSTART” apare prima dată în ZUGO.
17:30
La 3 mai 2022 Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CtEDO) a comunicat Guvernului Republicii Moldova o nouă cauză de încălcare a drepturilor omului. Este vorba despre Virgilia Căldărari și Lilian Căldărari c. Republica Moldova. În fața Înaltei Curți, reclamanții sunt reprezentați de către avocații Asociației Promo-LEX.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. Cererea se referă la … Articolul Un copil de 8 ani din R. Moldova, paralizat după o vizită la dentist. Familia s-a adresat la CtEDO apare prima dată în ZUGO.
17:10
Ilan Șor acuză majoritatea parlamentară că vrea să acopere sărăcia și crizele pe care le-a provocat, după ce procurorul general interimar, Dumitru Robu, a cerut în Parlament încuviințarea ridicării imunității sale și a deputatei Marina Tauber.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. Potrivit liderului Partidului Șor, guvernarea Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) folosește Procuratura Generală (PG) … Articolul video | Ilan Șor, după ce Dumitru Robu a cerut ridicarea imunității sale: „Previzibilă mișcare. Nimic altceva decât o răzbunare politică” apare prima dată în ZUGO.
17:00
Ambiguitatea strategică practicată în ultimii ani de unele capitale UE în privința perspectivei europene a Ucrainei a eșuat și trebuie să înceteze, a transmis ministrul ucrainean de externe Dmitro Kuleba. Această strategie nu a făcut altceva decât să-i dea apă la moară lui Putin, a mai spus Kuleba.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. Kuleba a … Articolul Kuleba, despre aderarea la UE: Ambiguitatea unor capitale europene trebuie să înceteze. Nu face altceva decât să-l încurajeze pe Putin apare prima dată în ZUGO.
16:30
Deputata Partidului Șor, Marina Tauber, acuză Procuratura Generală că vrea să le închidă gură reprezentanților formațiunii, după ce procurorul general interimar, Dumitru Robu, a cerut în Parlament încuviințarea ridicării imunității sale și a deputatului Ilan Șor.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. „Astăzi s-a scumpit din nou benzina, în condițiile în care guvernarea nu poate să … Articolul Reacția Marinei Tauber, după ce procurorul general interimar a cerut ridicarea imunității sale: Vor să ne închidă gură apare prima dată în ZUGO.
16:20
Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, și-a continuat joi, 19 mai, vizita la Bruxelles cu o discuție constructivă cu Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene. Întrevederea s-a axat pe impactul major al războiului din Ucraina asupra Republicii Moldova și a regiunii în ansamblu.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. Șefa statului a apreciat deschiderea instituțiilor europene … Articolul Maia Sandu s-a văzut la Bruxelles cu Ursula von der Leyen. Ce a solicitat de la Comisia Europeană apare prima dată în ZUGO.
16:20
Parlamentul European a cerut, joi, ca Republica Moldova să primească statutul de țară-candidată pentru aderarea la Uniunea Europeană. Într-un comunicat pe site-ul instituției, Parlamentul a mai transmis și că a votat raportul său anual de implementare a acordului de asociere cu Republica Moldova, cu 512 voturi în favoare, 43 împotrivă și 39 abțineri.Urmărește-ne pe Telegram … Articolul Parlamentul European cere ca R. Moldova să primească statutul de țară-candidată pentru aderarea la UE apare prima dată în ZUGO.
16:10
Deputații au aprobat, în ședința de joi, 19 mai, proiectul de lege pentru modificarea Legii privind contractele de credit pentru consumatori, Legii cu privire la Banca Națională a Moldovei (BNM), Codului civil. Proiectul are drept scop creșterea gradului de transparență în publicitatea creditelor și informarea corectă a consumatorului în procesul de selectare a ofertelor.Urmărește-ne pe … Articolul Publicitatea creditelor ar putea deveni mai transparentă. Proiect în acest sens, aprobat în primă lectură în Parlament apare prima dată în ZUGO.
16:10
Moscova a cerut joi revizuirea sancţiunilor împotriva Rusiei pentru a da curs unui apel al ONU de a debloca accesul în porturile ucrainene de la Marea Neagră, astfel încât să poată fi reluate exporturile de cereale.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. Ucraina, unul dintre principalii producători mondiali de cereale, îşi exporta cea mai mare parte … Articolul Moscova cere ridicarea sancţiunilor Occidentului în schimbul deblocării porturilor ucrainene apare prima dată în ZUGO.
15:50
Alţi doi soldaţi ruşi sunt aşteptaţi să apară în instanţă, fiind acuzaţi de crime de război, scrie Mediafax, cu referire la Sky News. Ei sunt acuzaţi că au tras din Rusia în regiunea ucraineană Harkov, distrugând clădiri educaţionale şi rezidenţiale.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. Militarii au fost prinşi ulterior în Ucraina de către armata … Articolul Alţi doi militari ruşi sunt aşteptaţi în instanță pentru crime de război apare prima dată în ZUGO.
15:40
Ministerul britanic al Apărării a publicat actualizarea zilnică a informaţiilor, care joi se concentrează pe faptul că Rusia ar fi dat afară o serie de comandanţi de rang înalt din armată pentru performanţe insuficiente în războiul din Ucraina, scrie Mediafax, cu referire la BBC.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. De asemenea, documentul acuză Kremlinul că … Articolul Comandații de top din Rusia, demiși de Putin din cauza eşecurilor militare apare prima dată în ZUGO.
15:20
SA „Moldovagaz” îndeamnă repetat cetățenii să achite facturile pentru consumul de gaze la timp, până pe data de 20 a lunii de gestiune. De asemenea, cetățenii sunt rugați să examineze posibilitatea achitării în avans, pentru ca procesul de aprovizionare să nu fie pus în pericol.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. „Stimați consumatori! În scopul asigurării … Articolul Moldovagaz roagă „insistent” și repetat consumatorii să achite la timp facturile apare prima dată în ZUGO.
15:10
Soldații ruși căzuți prizonieri de război vorbesc despre cruzimea comandanților ruși față de propriile trupe. Într-un interviu acordat unui jurnalist ucrainean, ei și-au acuzat comandanții că le-au ucis camarazii răniți, scrie Digi24.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. Jurnalist: Soldații (n. red. ruși) spuneau că i-au ucis pe cei răniți. Soldat rus: Așa este… Jurnalist: Ce vrei să spui … Articolul video | Mărturisirile prizonierilor de război ruși, despre cum comandanții lor și-au ucis răniții: „Puteau fi salvați. Pur și simplu i-a împușcat” apare prima dată în ZUGO.
15:00
Liderul trupei ruse de rock DDT, Iuri Șevciuk, s-a ales cu dosar penal, după ce le-a explicat fanilor în timpul unui concert ce înseamnă cu adevărat, în viziunea sa, cuvântul „patrie”. Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. „Patria, prieteni, nu e fundul președintelui, pe care trebuie să-l pupăm tot timpul. Patria este bătrâna aia săracă care … Articolul video | Liderul trupei ruse DDT, escortat de polițiști în urma unui concert: „Patria, prieteni, nu e fundul președintelui” apare prima dată în ZUGO.
14:40
Fostul ambasador al Republicii Moldova în Statele Unite, Igor Munteanu, crede că „momentul Finlanda și Suedia”, țări până acum neutre care tocmai au decis să adere la NATO în urma agresiunii rusești în Ucraina, „invită și Republica Moldova să-și refacă strategiile” și să înceapă o discuție deschisă și serioasă despre propriul statut de neutralitate.Urmărește-ne pe … Articolul Ex-ambasador la Washington: Momentul Finlanda-Suedia „invită și Republica Moldova să-și refacă strategiile” despre propriul statut de neutralitate apare prima dată în ZUGO.
14:20
Ucraina va produce jumătate din grâul recoltat anul trecut. Estimarea a fost făcută de ministrul Agriculturii de la Kiev, Mikola Solski, într-un discurs la ONU în care a avertizat că preţul războiului rusesc în Ucraina va fi plătit de „toate ţările lumii, din cauza lipsei de grâu”.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. Dacă anul acesta … Articolul Ucraina prevestește un dezastru alimentar: Recolta de grâu, la jumătate faţă de 2021 apare prima dată în ZUGO.
14:00
Comandantul rezistenței de la Azovstal refuză să se predea. Miercuri, 18 mai, Bohdan Krotevici a postat pe Twitter o fotografie cu el în interiorul uzinei, imaginea fiind însoțită de mesajul „Lupta continuă”.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. „De câteva ori deja am fost sigur că voi muri, dar umorul m-a ajutat întotdeauna să îndur totul … Articolul video, foto | „Lupta continuă”. Comandantul rezistenței de la Azovstal refuză să se predea apare prima dată în ZUGO.
13:50
Odată cu creșterea prețurilor, potrivit lui Igor Dodon, crește și numărul dosarelor penale intentate pe numele său.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. „Imediat ce în țară se produce un nou salt al prețurilor, autoritățile încep „să inventeze” noi dosare penale împotriva mea, sau sunt chemat de procurori, pentru a distrage atenția cetățenilor de la adevăratele … Articolul video | Dodon: „Doriți război politic? O să vi-l organizez. Nu veți reuși să fugiți nici până în România” apare prima dată în ZUGO.
13:50
Participații la cel de-al Doilea Război Mondial vor beneficia de o majorare a alocației lunare de stat. Legislativul a aprobat în cea de-a doua lectură proiectul de modificare a Legii cu privire la protecția socială suplimentară a unor categorii de populație.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. Potrivit autorilor, proiectul are ca scop sporirea protecției sociale … Articolul Veteranii celui de-al Doilea Război Mondial vor beneficia de o alocație majorată apare prima dată în ZUGO.
13:20
O funcționară din cadrul Agenției Servicii Publice și o femeie din Tighina au fost reținute de ofițerii CNA și procurorii anticorupție, cu puțin timp în urmă, fiind bănuite de fals în acte publice și fals informațional. Acestea sunt cercetate pentru organizarea unei scheme, prin care ar fi acordat acte de identitate moldovenești false unor cetățeni … Articolul O nouă schemă prin care cetățenii străini obțineau acte de identitate moldovenești apare prima dată în ZUGO.
13:10
Este alertă în Europa din cauza bolii numite variola maimuței. Autorităţile portugheze au identificat cinci pacienți infectați cu virusul care provoacă această boală, iar serviciile de sănătate din Spania au anunțat că au 8 cazuri suspecte. În doar o singură lună, Marea Britanie a ajuns la șapte cazuri de infectare. Și autorităţile din SUA au … Articolul Un nou virus în Europa. Ce este și cum se manifestă boala care a declanșat starea de alertă în mai multe țări apare prima dată în ZUGO.
13:10
Eintracht Frankfurt a câştigat trofeul Europa League la fotbal, după ce a învins formaţia scoţiană Glasgow Rangers cu scorul de 5-4, la loviturile de departajare, miercuri seara, în finala jucată la Sevilla, în care scorul a fost egal, 1-1 (0-0, 1-1), după prelungiri.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. Eintracht a reuşit să câştige Europa League … Articolul Eintracht Frankfurt a câştigat trofeul Europa League la fotbal apare prima dată în ZUGO.
12:40
Guvernul a aprobat miercuri, 18 mai, în cadrul ședinței, candidaturile a patru noi ambasadori. Unul dintre ei, Viorel Ursu, numit ambasador al Republicii Moldova în Statele Unite ale Americii, este homosexual declarat.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. Coordonatoarea de Program Lobby și Advocacy a Drepturilor LGBT din cadrul centrului GENDERDOC-M Angelica Frolov a menționat că … Articolul Viorel Ursu, numit ambasador în SUA. Activistă LGBT: În premieră, avem un bărbat homosexual declarat ambasador al RM apare prima dată în ZUGO.
12:30
A început sezonul cald, ceea ce înseamnă că poți evada din rutina zilnică alături de cei dragi într-o drumeție prin Republica Moldova. Ți-am pregătit 10 puncte turistice care te vor ajuta să redescoperi țara noastră.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. 1. Lunca Prutului de Jos   Rezervația științifică „Prutul de Jos” este o arie protejată … Articolul Hai să redescoperim țara noastră împreună! Vezi 10 locuri turistice din R. Moldova care merită vizitate apare prima dată în ZUGO.
12:20
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a anunțat joi, 19 mai, noile prețuri maxime de comercializare pentru litrul de motorină și benzină în Republica Moldova ce vor intra în vigoare de vineri, 20 mai.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. Astfel, benzina A95 va costa mâine cel mult 30 lei și 22 bani per litru … Articolul Un nou record absolut la prețul benzinei în Moldova apare prima dată în ZUGO.
11:50
Rusia recunoaște că a pierdut doi ofițeri de top într-o zi, inclusiv un colonel care a fost trimis pe front pentru a-l înlocui pe un altul care fusese ucis cu câteva zile înainte în Ucraina. Totodată, armata ucraineană l-a eliminat și pe sergentul Serghei Tsarkov, despre care se spunea că este unul dintre cei mai … Articolul Cel mai bun lunetist al lui Putin a fost omorât în războiul din Ucraina apare prima dată în ZUGO.
11:40
Secretarul Consiliului de Securitate, Nikolai Patruşev este, conform observatorilor, omul care i-ar putea lua locul lui Vladimir Putin.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. În 2021, când Nikolai Patruşev a atins pragul celor 70 de ani, evenimentul a devenit ştire de stat. Este de fapt cea mai influentă figură dintre bărbaţii din aparat şi cel mai … Articolul Cine este misteriosul Patruşev, al doilea cel puternic om din Rusia apare prima dată în ZUGO.
11:20
Rechizitoriul procesului Ruby ter privind faimoasele „cine elegante” ale lui Silvio Berlusconi pe vremea când era premier, soseşte de-abia astăzi, după opt ani. Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. „Premierul în funcție obişnuia să-şi înveselească sistematic serile găzduind grupuri de dame de companie, sclave sexuale pe care le plătea”. Fete care, a adăugat Siciliano, „l-au binedispus, … Articolul Procuror: Berlusconi găzduia în propria casă grupuri de sclave sexuale plătite apare prima dată în ZUGO.
Ieri
11:00
Comisia specială de preselecție a candidaților la funcția de procuror-șef al Procuraturii Anticorupție a finalizat etapa de intervievare a candidaților. Despre aceasta a anunțat Consiliul Superior al Procurorilor (CSP).Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. Potrivit deciziei Comisiei speciale, etapa de preselecție în cadrul concursului la funcția de procuror-șef al Procuratura Anticorupție a fost promovată de … Articolul Cine este candidatul care poate ajunge la conducerea Procuraturii Anticorupție. A trecut etapa de preselecție apare prima dată în ZUGO.
10:20
Regizorul și producătorul, Alexander Rodnyanski, lucrează la un serial tv care va prezenta ascensiunea lui Vladimir Putin de la ofițer KGB la președintele Rusiei, scrie The Moscow Times, citat de Digi24.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. Un regizor ucrainean filmează un „House of Cards” rusesc despre Putin. Serialul are la bază cartea „Toți oamenii de … Articolul De la ofițer KGB la președinte. Un regizor din Ucraina filmează un serial despre ascensiunea lui Putin apare prima dată în ZUGO.
10:20
Procurorul general interimar Dumitru Robu a venit la ședința plenară a Parlamentului.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. Procurorul general interimar, solicită ridicarea imunității parlamentare deputaților Marina Tauber și Ilan Șor. Cei doi sunt bănuiți de spălare de bani și escrocherie. Cererile au fost transmise Comisiei Juridice, numiri și imunități care urmează să le examineze în … Articolul ultima oră | Procurorul general interimar a cerut în Parlament ridicarea imunității deputaților Ilan Șor și Marina Tauber apare prima dată în ZUGO.
09:10
S-au împlinit 12 săptămâni de la începutul invaziei rusești din Ucraina. Un tir intens de rachete a avut loc miercuri seară asupra unor ținte din regiunea Donețk. Guvernatorul regional anunță că în timpul bombardamentelor din 18 mai au murit cel puțin 10 civili, dintre care doi erau copii. Alți 7 oameni au fost răniți.Urmărește-ne pe … Articolul A 85-a zi de război. Oficial ONU: Ucraina ar putea recupera Crimeea și Donbasul dacă continuă lupta apare prima dată în ZUGO.
09:00
Fostul președinte al Republicii Moldova Igor Dodon a comentat decizia procurorului general Dumitru Robu de a începe urmărirea penală în baza filmărilor apărute în spațiul public în vara anului 2019. Într-o emisiune de la postul de televiziune NTV-Moldova, el a spus că nu intenționează să părăsească țara și a recunoscut că ar putea fi „arestat … Articolul Dodon, despre pornirea urmăririi penale în dosarul „kuliok”: „Voi îndura totul, dar după asta să rezistați” apare prima dată în ZUGO.
01:00
Procurorul general interimar, Dumitru Robu, a dispus pornirea urmăririi penale pe marginea înregistrărilor video de la negocierile care au avut loc în iunie 2019 la sediul Partidului Democrat din Moldova (PDM) între Igor Dodon și Vladimir Plahotniuc. Decizia vine la o zi după ce Curtea de Apel Chișinău (CA) a casat integral Hotărârea Judecătoriei Chișinău, … Articolul Procuratura Generală a pornit urmărirea penală în dosarul „kuliok” apare prima dată în ZUGO.
18 mai 2022
22:10
Triumfători la Eurovision, băieții de la Kalush Orchestra au fost întâmpinați acasă în Ucraina cu flori și felicitări.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. „Polițiștii de frontieră i-au felicitat pe băieți pentru victorie și i-au dăruit solistului trupei o beretă verde. Știm că va aprecia”, a declarat Poliția de Frontieră a Ucrainei, adăugând că angajații de la … Articolul video | Cum au fost întâmpinați băieții de la Kalush Orchestra în Ucraina? Darul oferit de către polițiștii de frontieră apare prima dată în ZUGO.
21:20
Un ofițer ucrainean ce a participat la respingerea tentativei de traversare a râului Doneț, una dintre cele mai grele înfrângeri ale armatei ruse în războiul din Ucraina, a relatat pentru CNN modul în care au fost decimați rușii.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. Terenul înalt de lângă râu este presărat cu vehicule militare ruse calcinate, … Articolul Un ofițer ucrainean relatează cum au fost zdrobiți rușii la Doneț: Le-am bombardat pontoanele și ne uitam cu dronele cum se înecau apare prima dată în ZUGO.
21:00
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi, 17 mai, un proiect de lege care prevede acordarea unui „concediu menstrual” femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul fiind o premieră în Europa, informează Digi24, cu referire la AFP.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. „Vom fi prima ţară din Europa care va institui un concediu medical … Articolul Această țară ar putea deveni prima din Europa care va acorda femeilor „concediu menstrual” plătit apare prima dată în ZUGO.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.