video | Ministrul rus de Externe a acuzat Uniunea Europeană că s-a transformat într-un actor „agresiv și belicos”

Zugo.md, 13 mai 2022 16:20

Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a acuzat vineri Uniunea Europeană că s-a transformat într-un actor „agresiv și belicos” pe fondul conflictului din Ucraina, potrivit Le Figaro.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. „UE a trecut de la a fi o platformă economică constructivă, așa cum a fost creată, la un actor agresiv și belicos care își … Articolul video | Ministrul rus de Externe a acuzat Uniunea Europeană că s-a transformat într-un actor „agresiv și belicos” apare prima dată în ZUGO.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Zugo.md

Acum 6 ore
18:20
Pe 24 mai 2022, alături de MEDIA SHOW GRUP și Alex Calancea, și-a luat avânt cea de a doua ediție a Festivalului Lupilor, festival care a devenit drag sufletului pentru mii de moldoveni. La cea de a doua ediție a sa Festivalul ia amploare și evoluează într-o adevărată mișcare culturală care are ca scop promovarea … Articolul foto | Albumul Lupilor lui Calancea „Inimă Sălbatică” și Festivalul Lupilor, parte din Origini au fost prezentate online cu multe evenimente în Moldova și România în vara-toamna acestui an apare prima dată în ZUGO.
18:10
Se apropie sezonul vacanțelor, iar mulți moldoveni se pregătesc în această perioadă pentru concediu. După mai bine de 2 ani de pandemie, unele țări au ridicat o mare parte din restricții. În multe state europene se menține însă obligativitatea prezentării certificatului verde COVID-19 la intrarea în țară – document care atestă vaccinarea, testarea sau trecerea … Articolul Principalele destinații turistice din Europa care (nu) solicită certificatul verde anti-COVID apare prima dată în ZUGO.
18:00
Rusia este pregătită să renunțe la acordul ce standardizează învățământul superior în Europa, astfel riscând ca studenții ruși să nu mai poată lucra în Europa, transmite The Moscow Times.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. Ministrul rus al Științelor și Învățământului Superior, Valeri Falkov, a anunțat marți că statul va înlocui cadrul internațional recunoscut ca fiind … Articolul Rusia trece la un sistem de educație „de interes național”. Ce presupune schimbarea apare prima dată în ZUGO.
17:30
Alegerile din Republica Moldova, care în prezent sunt organizate în zile de duminică, ar putea fi desfășurate sâmbăta, cu posibilitatea de a prelungi procesul de vot și pentru a doua zi. O propunere în acest sens se regăsește în proiectul noului Cod Electoral, prezentat de către Comisia Electorală Centrală, transmite IPN.Urmărește-ne pe Telegram și pe … Articolul Alegerile din R. Moldova s-ar putea desfășura în zile de sâmbătă apare prima dată în ZUGO.
17:10
Ex-președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, și cumnatul său, Petru Merineanu, ar putea fi plasați în arest pentru 30 de zile. Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. „Procurorii Anticorupție au înregistrat demersurile privind aplicarea măsurii preventive sub forma de arest preventiv pe un termen de 30 zile în privința ex-președintelui Republicii Moldova și celei de-a doua persoană … Articolul Igor Dodon și cumnatul său ar putea fi plasați în arest preventiv pentru 30 de zile. Precizările PA apare prima dată în ZUGO.
Acum 8 ore
16:50
Președintele rus Vladimir Putin a semnat un decret de simplificare a procesului de obținere a cetățeniei ruse pentru rezidenții din regiunile ocupate Zaporojie și Herson, scrie Komersant.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. Modificările vizează Decretul nr. 183 din 20 aprilie 2019 „Privind stabilirea în scopuri umanitare a categoriilor de persoane îndreptățite să solicite admiterea la … Articolul doc | Putin a ordonat simplificarea obținerii cetățeniei ruse pentru cei din regiunile ocupate Herson și Zaporojie apare prima dată în ZUGO.
16:40
Cetățenii care nu vor putea ajunge la secțiile de votare în ziua alegerilor vor avea o alternativă – să voteze prin internet. Un capitol cu privire la sistemul de vot prin internet: e-votare urmează să se regăsească în noul Cod Electoral. Propunerile de modificare a legislației electorale au fost prezentate de către Comisia Electorală Centrală, … Articolul Alternativă pentru moldovenii care nu pot ajunge la secțiile de votare: Ar putea să-și exercite dreptul prin internet apare prima dată în ZUGO.
16:20
Noi detalii interesante despre primul Bentley electric de producţie, setat să intre pe piaţă în 2025. CEO-ul companiei britanice Adrian Hallmark a declarat într-un interviu că modelul va putea oferi până la 1.400 de cai putere! O astfel de rezervă impunătoare de putere va putea asigura timpi uimitori de acceleraţie, de exemplu 0-97 km/h în … Articolul Detalii oficiale despre primul Bentley electric de producţie: Va putea oferi până la 1400 de cai putere apare prima dată în ZUGO.
16:10
Rusia va lua în considerare un schimb de prizonieri cu Ucraina după ce deținuții ucraineni vor fi judecați, a declarat miercuri ministrul adjunct de externe rus Andrei Rudenko, potrivit agențiilor rusești de presă, citate de Le Figaro.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. „Vom lua în considerare toate acestea după ce cei care s-au predat vor … Articolul Rusia va lua în considerare un schimb de prizonieri cu Kievul doar după ce deținuții ucraineni vor fi judecați apare prima dată în ZUGO.
15:50
O fetiță de 10 ani, una dintre victimele masacrului de la școala din Texas, a fost împușcată chiar în momentul în care suna la 911, a declarat bunica ei. „O să muriți”, le-a strigat copiilor atacatorul de 18 ani, când a intrat în clasă și a început să tragă cu arma.Urmărește-ne pe Telegram și pe … Articolul Atacul armat de la școala din Texas: Povestea fetiței de 10 ani care a fost împușcată când a încercat să sune la 911 apare prima dată în ZUGO.
15:40
Duma de Stat și Consiliul Federației, cele două camere ale parlamentului rus, au adoptat miercuri legea privind desființarea limitei de vârstă pentru încheierea primului contract de serviciu militar, anunță Interfax.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. Un proiect de lege în acest sens a fost depus în parlamentul rus în data de 20 mai, celeritatea cu … Articolul Rusia a eliminat limita de vârstă pentru serviciul militar. Cum este justificată decizia apare prima dată în ZUGO.
15:30
Armata rusă a scos de la „naftalină” o parte din tancurile T-62, experții militari și ucrainenii speculând că trupele de invazie au pierdut atât de multe tancuri încât sunt nevoite să recurgă la acest model depășit.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. Astfel, în Rusia a fost filmat un tren încărcat cu astfel de tancuri, imaginile … Articolul video | Au rămas fără rezerve de utilaje moderne? Armata rusă a scos de la „naftalină” tancuri sovietice apare prima dată în ZUGO.
15:10
Integrarea Republicii Moldova în UE mai devreme de 15-20 de ani nu poate fi luată în discuţie, sub nici o formă, pentru că nu vor accepta statele membre, susţine Eugen Tomac, membru al Parlamentului European.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. „Republica Moldova se bucură de un larg succes la ora actuală şi de o deschidere … Articolul Europarlamentar român: Integrarea R. Moldova în UE mai devreme de 15-20 de ani nu poate fi luată în discuţie apare prima dată în ZUGO.
Acum 12 ore
14:50
Rusia se va asigura că drepturile lui Igor Dodon vor fi respectate, după ce fostul preşedinte prorus al Republicii Moldova a fost reţinut marţi la Chişinău, pentru trădare şi corupţie. Declarația a fost făcută de ministrul-adjunct al Afacerilor Externe al Federaţiei Ruse, Andrei Rudenko.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. „Considerăm că aceasta este o problemă … Articolul Diplomat rus: Moscova se va asigura că drepturile lui Igor Dodon vor fi respectate apare prima dată în ZUGO.
14:30
Ionel Manciu este noul prim concertmaestru al Orchestrei Filarmonicii Țărilor de Jos. Moldoveanul afirmă că este mai mult decât încântat și așteaptă cu nerăbdare să împărtășească muzica cu acest grup minunat de oameni. Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. Anunțul cu privire la noua funcție a lui Ionel Manciu a fost făcut chiar de liderul artistic … Articolul Ionel Manciu este noul prim concertmaestru al Orchestrei Filarmonicii Țărilor de Jos apare prima dată în ZUGO.
14:10
Ofițerii CNA și procurorii anticorupție au reținut, astăzi, 24 de persoane dintr-o rețea de escroci, care ar fi deposedat de bani sute de cetățeni ai Republicii Moldova, ai Federației Ruse și ai Kazahstanului, prin intermediul unei companii de consultanță în domeniul tranzacțiilor la bursă.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. Pe parcursul ultimilor doi ani, această … Articolul Peste 20 de persoane, reținute într-un dosar de spălare de bani. Ar fi încasat circa 1,5 milioane de euro apare prima dată în ZUGO.
13:40
Boxerul ucrainean Oleg Prudkiy a murit în luptele cu invadatorii ruși. Anunțul despre faptul că campionul Ucrainei la box a fost omorât în război a fost făcut de către Federația de Box din Ucraina.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. Potrivit presei din țara vecină, maestrul în sport de talie internațională s-a înrolat în armată pentru a-și … Articolul Campionul Ucrainei la box, omorât în război. Acasă îl așteptau două fiice apare prima dată în ZUGO.
13:20
Procurorul general Irina Venediktova a declarat că au fost identificați alți opt ruși care au comis crime de război, inclusiv care au luat parte la uciderea primăriței din Motîjîn din regiunea Kiev, Olha Sukhenko, și la torturarea civililor ucraineni, relatează Kyiv Independent și Unian.net, citat de hotnews.ro. Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. Cinci soldați aparțin celei de-a 37-a … Articolul Procurorii ucraineni au identificat alți opt ruși implicați în crime de război în Ucraina: Cinci dintre ei sunt mercenari Wagner apare prima dată în ZUGO.
12:50
Un fost colonel şi mai mulţi comentatori militari ruşi îşi fac auzit din ce în ce mai deschis dezacordul cu felul în care Moscova duce războiul în Ucraina. Un epifenomen sau o tendinţă de fond periculoasă pentru Vladimir Putin?Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. Pilula este greu de înghiţit. „Trebuie să fii idiot ca să … Articolul Analiști militari ruși critică deschis felul în care e dus războiul din Ucraina: „Trebuie să fii idiot ca să nu înţelegi” apare prima dată în ZUGO.
12:40
Utilaj de bucătărie profesionist, inclusiv aragaz și cuptor cu aburi – pentru asta a lăsat o arvună de 25 de mii de euro Galina Dodon, soția fostului președinte Igor Dodon.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. Informația a fost confirmată pentru Ziarul de Gardă de către cel care a semnat recipisa pentru primirea arvunei, Dumitru Stanchevici, … Articolul Istoria arvunei de 25 de mii de euro pentru „utilaje de bucătărie”, plătită cash de soția ex-președintelui Dodon apare prima dată în ZUGO.
12:40
Deși este un concept , neînțeles de marea majoritate a populației, domeniul NFT-urilor reprezintă viitorul, iar câțiva tineri din România și Republica Moldova pun acum bazele unei noi ere digitale avansate.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. Echipa de tineri intervine cu un concept inovativ, care are scopul să reorganizeze această sferă, făcând-o astfel mai accesibilă, … Articolul Tinerii din R. Moldova și România excelează în domeniul NFT: „Cea mai valoroasă investiție e cea în creșterea personală” apare prima dată în ZUGO.
12:30
Militari ai republicii separatiste Donețk din estul Ucrainei au înregistrat un mesaj video în care afirmă că refuză să meargă să lupte în Luhansk, cealaltă regiune separatistă pro-rusă din Donbas, spunând că nu vor să fie „carne de tun”, hotnews.ro Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. „Dragi locuitori ai Republicii Populare Donețk. Suntem militarii Regimentului 107 … Articolul video | Un grup de separatiști pro-ruși din Donețk refuză să meargă să lupte în Luhansk: Nu vrem să fim carne de tun apare prima dată în ZUGO.
12:20
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a anunțat astăzi, 25 mai, prețuri maxime de comercializare pentru litrul de motorină și benzină în Republica Moldova ce vor intra în vigoare mâine, 26 mai.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. Astfel, benzina A95 va costa mâine cel mult 30 lei și 76 de bani per litru (cu … Articolul Un nou record istoric al prețului la benzină. Cât va costa motorina apare prima dată în ZUGO.
12:20
Membrii și simpatizanții PSRM continuă protestele. În această dimineață, manifestanții s-au adunat în fața Parlamentului, unde scandează „Rușine! Jos Guvernul PAS! Moldova”!Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. Protestatarii cer „eliberarea lui Igor Dodon și încetarea dosarelor fabricate la comandă pe membrii PSRM”. Totodată, PSRM îndeamnă cetățenii să se unească „în lupta împotriva dictaturii, și a … Articolul video, foto | Socialiștii protestează în fața parlamentului și a izolatorului unde se află fostul președinte: „Libertate lui Dodon” apare prima dată în ZUGO.
12:20
Miliardarul american George Soros a atenţionat că civilizaţia „ar putea să nu supravieţuiască” războiului din Ucraina, apreciind totodată că Europa ar putea fi într-o „poziţie mai puternică” decât crede în ceea ce priveşte gazul rusesc, france24.com, citat de Agerpres.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. „Invazia (Ucrainei de către Rusia) a fost poate începutul celui de-Al … Articolul George Soros: Poate fi începutul celui de-al Treilea Război Mondial și civilizația noastră poate să nu supravieţuiască apare prima dată în ZUGO.
11:40
Strehaia este o localitate din România în care predomină populaţia de etnie romă şi unde căsătoria de la fragedă vârstă, interzisă de legea din România, este posibilă datorită tradiţiilor.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. La Strehaia a avut loc, recent, o nuntă ţigănească, în care mirii erau minori. Potrivit martorilor oculari, mirele, Mihai Ionuţ, 11 … Articolul video | Mirele are 11 ani, mireasa – 12. Nuntă între copii în România, organizată în… TIR apare prima dată în ZUGO.
11:40
Forțele rusești au abandonat probabil eforturile de a realiza o mare încercuire a forțelor de apărare din estul Ucrainei și încearcă în schimb să facă încercuiri mai mici – ceea ce le-ar permite să obțină câștiguri graduale, se spune în ultima evaluare realizată de Institutul pentru Studiul Războiului.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. Forțele rusești încearcă probabil … Articolul ISW: Rușii forțează Severodonețk, dar asta le-ar crea o serie de probleme. Bloggerii militari ruși critică progresele lente ale invadatorilor apare prima dată în ZUGO.
11:20
Fostul procuror-șef al municipiului Chișinău, Ivan Diacov, susține că reținerea lui Igor Dodon este o „ilegalitate”. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Freedom” de la TV8.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. Diacov a mai spus că judecătorul este cel, care ar trebui să ia decizia reținerii lui Dodon, în urma examinării probelor prezentate de … Articolul Ivan Diacov, despre reținerea lui Dodon: „Este o ilegalitate și un abuz al procurorilor” apare prima dată în ZUGO.
11:20
Surpriză pentru proprietarii restaurantului „Moldova” din orașul american Boston. Aceștia s-au pomenit în local cu nimeni alta decât președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, care se află în această perioadă în Statele Unite ale Americii, unde susține și un discurs în fața absolvenților de la Harvard, universitate pe care a absolvit-o.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. … Articolul „Mi-a picat maxilarul”. De ziua ei, Maia Sandu și-a făcut apariția la restaurantul „Moldova” din Boston apare prima dată în ZUGO.
11:10
America este în stare de șoc, după un nou masacru într-o școală din Texas. 19 copii și doi adulți au fost uciși de un tânăr de 18 ani, care a fost împușcat mortal de polițiști. Băiatul își cumpărase arme de ziua lui. Înainte să plece de acasă, și-a ucis bunica. Apoi a intrat într-o școală primară, în care învață … Articolul Caz șocant în SUA: 19 copii au fost uciși de un tânăr de 18 ani. Reacția lui Biden apare prima dată în ZUGO.
10:50
Câteva centre mobile de înrolare ale armatei ruse au fost zărite sâmbătă în orașul siberian Novosibirsk, în apropiere de locul în care se organiza o cursă de semimaraton, scrie The Moscow Times. În lipsa declarării oficiale a războiului cu Ucraina, ceea ce i-ar permite Rusiei să introducă o mobilizare generală, astfel de centre de recrutare … Articolul Pe măsură ce rămân fără soldați în Ucraina, rușii încearcă să recruteze la maratoane, concerte sau pe stradă apare prima dată în ZUGO.
10:30
Forţele ruse au lansat un „asalt total” în Donbas asupra a două oraşe strategice din regiune: Severodoneţk şi Lisiciansk. Bătălia se anunţă a fi una decisivă şi de soarta ei depinde succesul sau eşecul campaniei militare ruse în estul Ucrainei. Cucerirea acestor două localităţi ar permite armatei ruse să încercuiască şi să prindă în capcană … Articolul Rusia ia cu asalt trupele ucrainene din regiunea Donbasului. Bătălia se anunță a fi una decisivă apare prima dată în ZUGO.
10:10
Primarul capitalei, Ion Ceban a fost surprins în seara de 24 mai, în timp ce călătorea cu avionul, alături de familia sa. Aeronava ar fi zburat de pe aeroportul din Iași spre Treviso, Italia.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. Asta în timp ce liderul de onoare al Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, a fost escortat și … Articolul video, foto | Ceban a zburat în Italia în ziua reținerii lui Dodon. Reacția primarului: „Nu credeam că ipocrizia unora va ajunge până în așa stare” apare prima dată în ZUGO.
10:00
General-maiorul în retragere Kanamat Botașev al Forțelor Aeriene Ruse a fost doborât și ucis pe cerul deasupra Ucrainei, scrie hotnews.ro.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. Serviciul în limba rusă al BBC a dezvăluit inițial informația, citând trei foști subalterni ai lui Botașev care au păstrat legătura cu el după ce acesta a fost trecut în … Articolul Un general rus a fost omorât: Nu e clar cum pensionarul de 63 de ani a ajuns să piloteze în Ucraina apare prima dată în ZUGO.
Acum 24 ore
09:50
Igor Dodon a venit cu prima sa reacție, într-un mesaj pe rețelele de socializare, după reținerea sa. Prin intermediul avocaților său, acesta spune că „a devenit ținta unei justiții regizate și dirijate politic”.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. La fel, Dodon afirmă că ar fi „victima unei campanii de calomniere și de acuzații nefondate”. „Totuși, … Articolul Prima reacție a lui Igor Dodon după ce a fost reținut: „Un dosar politic cusut cu ață galbenă” apare prima dată în ZUGO.
09:30
SA „Moldovagaz” a înaintat Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) o cerere privind creșterea tarifului mediu pentru furnizarea gazelor naturale consumatorilor finali la prețuri reglementate pentru anul 2022.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. Conform proiectului calculelor prezentate, tariful la gazele naturale furnizate la punctele de ieșire din rețelele de distribuție de presiune joasă se … Articolul 24 de lei pentru un m3 de gaze. Moldovagaz cere majorarea tarifului, din 1 iunie apare prima dată în ZUGO.
Ieri
18:40
Au apărut imagini cu momentul în care Igor Dodon a fost escortat de la domiciliul său, în prezența mascaților. Politicanul a urcat într-o dubiță de culoare albă.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. Scena a avut loc puțin după ora 18:00. Socialistul urmează să petreacă în izolator următoarele 72 de ore, potrivit procurorilor. Revenim cu detalii. Articolul video | Momentul în care Igor Dodon este escortat de mascați apare prima dată în ZUGO.
18:10
Ex-președintele Republicii Moldova urmează să fie escortat în izolatorul CNA și reținut pentru 72 de ore. Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. În aceste momente, în fața casei lui Igor Dodon s-au adunat zeci de persoane, printre care susținători ai fostului președinte. Aceștia scandează mesaje precum „Noi nu cedăm” și „Libertate”. În cadrul manifestației, finul lui … Articolul video | Altercații la poarta casei lui Igor Dodon: Finul acesteia a sărit la bătaie la Vasile Costiuc apare prima dată în ZUGO.
17:50
Aproape jumătate dintre respondenții unui sondaj au afirmat că nu au încredere în niciun politician/ă din Republica Moldova. Datele se regăsesc într-un sondaj prezentat de Institutul de Științe Politice și Relații Internaționale „Ion I.C Brătianu” (ISPRI) din România, Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale (IDIS) „Viitorul” și Centrul de Investigații Sociologice și Marketing „CBS Research”.Urmărește-ne … Articolul sondaj | Politicienii care s-ar bucura de cea mai mare încredere în Republica Moldova apare prima dată în ZUGO.
17:50
Declarație războinică a lui Ilan Șor, de ziua de naștere a Maiei Sandu. Potrivit președintelui Partidului Șor, șefa statului ar trebui să le facă moldovenilor un cadou și să plece din funcție, dar și din Republica Moldova.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. „Maia Sandu împlinește 50 de ani și ar fi urât din partea mea … Articolul Ilan Șor, felicitare de ziua Maiei Sandu: „Fă-i un cadou țării și pleacă cu totul” apare prima dată în ZUGO.
17:40
În cazul în care duminica viitoare ar avea loc alegerile parlamentare anticipate, în noul legislativ ar accede două partide și un bloc electoral. Datele se regăsesc într-un sondaj prezentat de Institutul de Științe Politice și Relații Internaționale „Ion I.C Brătianu” (ISPRI) din România, Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale (IDIS) „Viitorul” și Centrul de Investigații … Articolul sondaj | Care sunt formațiunile ce ar accede în Parlament, dacă săptămâna viitoare ar avea loc alegeri apare prima dată în ZUGO.
17:20
Prezentatorul TV rus Vladimir Soloviov, considerat propagandistul favorit al președintelui Vladimir Putin, a declarat în timpul emisiunii sale de luni seara că forțele armate ruse au fost primite cu flori în Ucraina.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. Soloviov își începe discursul prin a afirma că separatiștii pro-ruși din regiunile Lugansk și Donețk luptă pentru „pământurile … Articolul video | „Nu vom pleca niciodată”. Propagandistul favorit al lui Putin afirmă că rușii au fost primiți cu flori în Ucraina apare prima dată în ZUGO.
17:10
Procuratura Anticorupție (PA) anunță detalii despre rezultatele perchezițiilor efectuate astăzi, 24 mai, de către procurorii anticorupție în comun cu CNA și SIS.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. „În urma perchezițiilor au fost depistate mai multe bunuri de lux, contracte, sume de bani în valută națională și străină, chitanțe, recipise care au fost ridicate și urmează … Articolul video | „A încercat să distrugă probele prin înghițire”. PA, detalii despre perchezițiile în care e vizat Dodon și cumnatul său apare prima dată în ZUGO.
16:20
Elevii din Siberia au deschis o capsulă a timpului veche de 50 de ani, care conține un mesaj de pace și prietenie internațională scris de colegii lor sovietici în anul 1972, potrivit The Moscow Times.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. Mesajul de speranță al elevilor sovietici pentru un „viitor pașnic” a fost dezvăluit în timp … Articolul Elevii ruși au deschis o capsulă a timpului veche de 50 de ani: Fie să aveți prieteni în toată lumea. Să fie întotdeauna pace! apare prima dată în ZUGO.
15:50
Strategia „generală” a preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin, în conflictul militar cu Ucraina este „necunoscută”, a afirmat luni secretarul american al Apărării, Lloyd Austin, conform postului de televiziune CNN.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. Întrebat dacă Vladimir Putin recurge la utilizarea alimentelor, energiei şi imigraţiei ca forme de presiune, şeful Pentagonului a explicat că liderul de … Articolul Şeful Pentagonului afirmă că strategia lui Putin în Ucraina este „necunoscută”: Ne-am aştepta să utilizeze alte pârghii apare prima dată în ZUGO.
15:40
Geta Burlacu, reprezentanta Republicii Moldova la concursul Eurovision 2008, a relatat în cadrul unui interviu pentru Telemagazin că se află într-o relație de iubire, iar după cele două divorțuri anterioare – aceasta iubește din nou.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. Geta Burlacu a descris bărbatul din viața ei ca fiind unul sincer, vesel, care are grijă: … Articolul video | Are cel puțin trei meserii și iubește din nou după două divorțuri. Geta Burlacu, despre regrete și relația cu foștii soţi apare prima dată în ZUGO.
15:20
Aproximativ jumătate de milion de lei și zeci de mii de euro ar fi fost găsite de procurori până la această oră în cadrul acțiunilor de urmărire penală care se desfășoară în privința fostului președinte al R. Moldova Igor Dodon, scrie Deschide.md.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. Astfel, conform sursei citate, în cadrul perchezițiilor desfășurate … Articolul foto | Zeci de mii de euro și circa jumătate de milion de lei. Rezultatele perchezițiilor în care este vizat Igor Dodon apare prima dată în ZUGO.
15:10
Administrația numită de Rusia în Herson, în sudul Ucrainei, va cere Moscovei să înființeze o bază militară pe teritoriul său, relatează agenția rusă de știri RIA, citând un oficial guvernamental, potrivit Sky News.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. Kirill Stremusov, adjunctul șefului „administrației regionale civil-militară” din Herson, a declarat pentru RIA: „Ar trebui să existe … Articolul Rusia va înființa o bază militară în Herson: Regiunea, situată la 200 km de hotarul R. Moldova apare prima dată în ZUGO.
14:50
Fracțiunea Partidului Șor va vota pentru ridicarea imunității lui Ilan Șor și a Marinei Tauber și îndeamnă deputații din celelalte fracțiuni să susțină acest demers. Anunțul a fost făcut chiar de Marina Tauber, în cadrul unui briefing de presă, la care au participat și ceilalți deputați ai fracțiunii parlamentare.Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. „Fracțiunea … Articolul Partidul Șor va vota pentru ridicarea imunității lui Șor și Tauber și promite dezvăluiri despre „adevărații beneficiari” ai furtului miliardului apare prima dată în ZUGO.
14:30
Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Vladimir Putin, a făcut câteva declarații în contextul reținerii președintelui de onoare al Partidului Socialiștilor (PSRM), Igor Dodon. Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram. Potrivit lui, Kremlinul consideră această situație „o chestiune internă a Republicii Moldova”. Totuși, se arată a fi alarmați și îngrijorați de „astfel de practici … Articolul Reacția Moscovei după reținerea lui Igor Dodon: Suntem alarmați apare prima dată în ZUGO.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.