Judecătorii care au decis excluderea Marinei Tauber din cursa electorală au fost incluși pe panoul rușinii

BreakingNews, 15 ianuarie 2022 15:30

Protest tacit la Bălți. Judecătorii care au decis excluderea Marinei Tauber din cursa electorală, în turul doi al alegerilor locale pentru funcția de primar al municipiului Bălți, au fost incluși pe panoul rușinii. Afișe cu fețele magistraților, care sunt acuzați că le-au furat bălțenilor votul și șansa la o viață mai bună, au apărut peste … Articolul Judecătorii care au decis excluderea Marinei Tauber din cursa electorală au fost incluși pe panoul rușinii apare prima dată în BreakingNews.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de BreakingNews

Acum 2 ore
14:20
Sute de locuitori ai orașului și raionului Orhei au ieșit în stradă pentru a apăra decizia Consiliul Raional Orhei, care a adoptat propriile măsuri în contextul pandemiei de coronavirus și a decis să nu închidă școlile, așa cum s-a întâmplat la nivel central. La inițiativa manifestanților, care au colectat mii de semnături, Consiliul Raional Orhei a votat … Articolul Protest spontan, la Orhei. Manifestanții cer demisia Guvernului Gavrilița apare prima dată în BreakingNews.
14:00
Nu mai acceptă învinuiri nefondate și răspândirea informațiilor false în mediul public despre activitatea sa. Este vorba de Primăria municipiului Chișinău, care publicat un comunicat prin care solicită dezmințirea informațiilor care nu corespund adevărului, difuzate în spațiul public de mai multe instituții media. Din comunicatul publicat de Primăria municipiului Chișinău: „Municpalitatea solicită dezmințirea unor informații … Articolul Primăria Chișinău solicită dezmințirea unor informații apărute în spațiul public apare prima dată în BreakingNews.
Acum 4 ore
13:30
Ofițerii Serviciului Protecție Internă și Anticorupție al MAI (SPIA), de comun cu angajații Procuraturii raionului Hîncești, au documentat acțiunile pretins ilegale ale unei persoane, bănuite de trafic de influență.  În fapt, persoana bănuită a propus mijloace financiare în mărime de 10.000 MDL unui funcționar public cu statut special, cu funcție de conducere din cadrul IP … Articolul Un cetățean reținut în flagrant pentru trafic de influență apare prima dată în BreakingNews.
13:20
Un locuitor al or. Vadul lui Vodă în vârstă de 50 ani riscă să fie cercetat penal de către polițiștii Inspectoratului de Poliție Ciocana, din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru consum de droguri și organizarea ori întreţinerea speluncilor pentru consumul drogurilor.  Polițiștii Secției securitate publică a IP Ciocana au intrat în posesia unei informații, … Articolul Speluncă de droguri deconspirată de Polițiștii Sectorului Ciocana apare prima dată în BreakingNews.
11:50
Un certificat de vaccinare antiCovid-19 și un permis de conducere, ambele cu semne de falsificare, au fost depistate la trecerea frontierei de stat. Cercetați pentru deținerea și folosirea actelor oficiale false sunt un conațional și un cetățean al Ucrainei. Aceștea au fost identificați de către polițiștii de frontieră din punctul de trecere Giugiulești-Galați și Basarabeasca, … Articolul Uz de fals în acte la trecerea frontierei din sudul țării apare prima dată în BreakingNews.
Acum 6 ore
11:30
Prin sentinţa Judecătoriei Chişinău, sediul Buiucani din 17 ianuarie 2022, trei tineri au fost condamnaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de viol, săvârșit cu bună-ştiinţă asupra unei minore, de două sau mai multe persoane (art.171 alin.(2) lit.b) şi c) din Codul penal) şi acţiuni violente cu caracter sexual, săvârșite cu bună-ştiinţă asupra unei minore, de două sau … Articolul Trei tineri condamnaţi pentru viol şi acţiuni violente cu caracter sexual săvârşite asupra unei minore apare prima dată în BreakingNews.
Acum 24 ore
16:40
O grenadă F1 a fost găsită astăzi pe strada Anton Cehov din municipiul Bălți. La fața locului au venit oamenii legii, care au încercuit zona și, ulterior, au preluat explozibilul. Grenada F1 este o grenadă de mână defensivă și  a fost introdusă în dotarea Armatei Roșii la începutul celui de-al Doilea Război Mondial. După război, … Articolul Alertă la Bălți! O grenadă a fost găsită în plină stradă apare prima dată în BreakingNews.
Ieri
15:10
Președintele FEEA, Dorin Damir, dar și șeful suspendat al IP Bălți, Valeriu Cojocaru, vizați în dosarul „Direcția 5” au fost eliberați din penitenciar prin decizia instanței de judecată. Potrivit surselor magistrații au decis ca Cojocaru să fie cercetat penal sub control judiciar, iar Dorin Damir s-a ales cu mandat de arest la domiciliu pentru 30 … Articolul BREAKING NEWS // Finul lui Plahotniuc, Dorin Damir a fost eliberat apare prima dată în BreakingNews.
14:10
Trei cetățeni moldoveni sunt documentați pentru deținerea și folosirea actelor cu semne de falsificare. Incidentele au fost înregistrate la ieșirea din țară, în punctele de trecere a frontierei Leușeni și Sculeni.  La controlul trecerii frontierei de stat s-au apropiat, la câteva ore distanță, trei tineri de 23 și 24 de ani. Aceștia se deplasau ca … Articolul S-au pornit în Uniunea Europeană cu acte neveridice apare prima dată în BreakingNews.
13:00
În cadrul acțiunilor polițienești întreprinse în vederea  prevenii şi combaterii a traficului ilicit de mărfuri, precum şi contrafacerea băuturilor alcoolice pe teritoriul capitalei, Ofițerii Secției Investigații Complexe a Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au deconspirat activitatea unui bărbat în vârstă de 60 de ani, locuitor al capitalei, privind comercializarea băuturilor alcoolice. Acesta își desfășura … Articolul Produse alcoolice în valoare de 15 000 de lei, ridicate de Poliția Capitalei apare prima dată în BreakingNews.
12:40
Un bărbat în vârstă de 32 de ani originar r. Hîncești, a fost reținut în flagrant delict de ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție Botanica de comun cu procurorul Procuraturii mun. Chișinău, oficiul Botanica, în timp ce plasa droguri în ascunzișuri pentru ulterioara realizare. Forțele de ordine au intrat în posesia unei informații … Articolul Un bărbat de 32 de ani, reținut în flagrant de către polițiștii sectorului Botanica apare prima dată în BreakingNews.
12:20
Prim-ministrul Natalia Gavriliță și președintele legislativului, Igor Grosu, sunt printre politicienii care au parte de cea mai puțină încredere din partea populației, fiind întrecuți la acest capitol inclusiv de vicepreședintele Partidul „ȘOR”, deputatul Marina Tauber. De ce mai mare încredere printre moldoveni se bucură Maia Sandu, cu 24,2 la sută, urmată de Igor Dodon, cu … Articolul SONDAJ // Marina Tauber îi întrece la capitolul încredere pe premierul Natalia Gavrilița și pe președintele Parlamentului, Igor Grosu apare prima dată în BreakingNews.
12:00
Pe teritoriul adiacent lacului Victoria din sectorul Botanica al capitalei au fost amenajate două alei, ce vor facilita accesul pietonal în parc. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook. Potrivit acestuia, proiectul a fost realizat cu implicarea locuitorilor din preajmă. Aceștia au venit cu inițiativa fiind transformată … Articolul Pe teritoriul adiacent lacului Victoria din sectorul Botanica al capitalei au fost amenajate două alei, ce vor facilita accesul pietonal în parc apare prima dată în BreakingNews.
10:50
Alertă cu bombă în sectorul Buiucani al Capitalei. Un bărbat a sunat la Serviciul 112 și a anunțat că în incinta Judecătoriei Chișinău, sediile Buiucani și Centru, sunt amplasate  obiecte explozibile. Potrivit unui comunicat remis presei, totul s-a întâmplat în jurul orei 08:14. „La fața locului imediat au reacționat și s-au deplasat toate serviciile specializate. … Articolul Alertă în Capitală: Judecătoriile Centru și Buiucani ar fi minate apare prima dată în BreakingNews.
25 ianuarie 2022
16:10
Primarul general Ion Ceban vine cu precizări. Corturile amenajate pentru testare Covid pe lângă instituțiile medicale municipale au ca scop să evite rândurile care se formează în policlinici din cauza numărului mare de solicitări din partea cetățenilor. „Testarea se face doar la îndreptarea medicului de familie. Rog și colegii și partenerii să informeze corect oamenii. … Articolul Ceban: Punctele mobile de testare amenajate de Primăria Chișinău împreună cu IGSU pe lângă policlinicile municipale, ușurează munca medicilor de familie apare prima dată în BreakingNews.
Mai mult de 2 zile în urmă
13:50
Pe parcursul ultimei perioade, oamenii legii au documentat activitatea unui grup infracțional condus de doi deținuți din cadrul Penitenciarului nr. 3-Leova, care ar fi comis peste 20 de cazuri de escrocherii pe întreg teritoriul țării. Prejudiciul părților vătămate se ridică la peste 300 000 de lei. Acțiunile infracționale ale membrilor grupării erau îndreptate spre dobândirea … Articolul Percheziții în Penitenciarul nr.3-Leova într-un dosar de escrocherie apare prima dată în BreakingNews.
12:00
La 24 ianuarie curent, o echipă mobilă a Inspectoratului Național de Securitate Publică, în timp ce se afla la supravegherea traficului rutier în sectorul Botanica al capitalei, a fixat cu dispozitivul de măsurat viteza TruCam automobilul de marca Toyota, care circula pe bulevardul Dacia cu viteza de 92 km/h. Imediat inspectorii de patrulare au stopat … Articolul Depistat de polițiștii INSP în timp ce se deplasa cu 92 km/h prin capitală, fiind și în stare de ebrietate apare prima dată în BreakingNews.
11:20
Un tânăr în vârstă de 18 ani locuitor al capitalei a fost reținut de ofițerii Secției Investigare Infracțiuni a Inspectoratului de Poliție a sec. Botanica,  fiind suspectat de comiterea unui jaf stradal. Angajații poliției au fost sesizați în seara de 17 ianuarie, prin intermediul serviciului 112, de către un tânăr care a solicitat ajutor comunicând … Articolul Tânăr de 18 ani, cercetat penal pentru jaf stradal apare prima dată în BreakingNews.
10:20
Medici si asistente medicale din policlinicile municipale vor activa în cele 16 puncte de testare la Covid, suplimentar instalate pe lângă Instituțiile de Asistență Primară (AMT-uri și Centrele Medicilor de Familie). Asta s-a întâmplat după ce, IGSU, la inițiativa primarului Ion Ceban, au instalat corturi. „Este vorba de 16 corturi care se încălzesc și care … Articolul Ion Ceban: Medici si asistente medicale din policlinicile municipale vor activa în cele 16 puncte de testare la Covid, suplimentar instalate pe lângă Instituțiile de Asistență Primară apare prima dată în BreakingNews.
09:30
Angajații sistemului penitenciar se confruntă zilnic cu diverse metode de introducere a obiectelor și substanțelor interzise în penitenciare. Pe parcursul ultimelor zile, angajaţii serviciilor abilitate din cadrul Penitenciarului nr.18-Brănești au dat dovadă de vigilență sporită la capitolul contracarării și depistării obiectelor și substanțelor interzise în penitenciare, curmând mai multe tentative de introducere a obiectelor interzise … Articolul Captură impresionantă de substanțe interzise în Penitenciarul nr.18-Brănești apare prima dată în BreakingNews.
24 ianuarie 2022
19:50
Primarul general Ion Ceban continuă parteneriatele. Acesta, împreună cu pretorul și colegii din cadrul Preturii sectorului Buiucani și Primăria municipiului Petroșani, Județul Hunedoara, a fost semnat, astăzi, un Acord de colaborare în vederea consolidării relațiilor tradiționale de prietenie, precum și de dezvoltare a cooperării bilaterale între autoritățile administrației publice locale. „Acordul de cooperare va contribui … Articolul Relații de colaborare între Sectorul Buiucani și municipiul Petroșani din România apare prima dată în BreakingNews.
17:30
Un vagonet a fost cuprins de flăcări în comuna Ciorescu, municipiul Chișinău. Preliminar, incendiul ar fi fost provocat de o țigaretă nestinsă. Cazul a fost confirmat  de către ofițerul de presă al IGSU, Liliana Pușcașu. „A ars un vagonet al unui paznic. Au intervenit două echipaje. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 22:05. … Articolul Un vagonet a fost cuprins de flăcări în comuna Ciorescu apare prima dată în BreakingNews.
16:30
Decizia autorităților centrale de a închide toate școlile și de a impune aceleași restricții anti-pandemice la nivelul întregii țări este disproporționată și nu se raportează la realitățile din teren. De această părere este președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu, care a explicat, în cadrul unei conferințe de presă, motivele pe care s-a bazat comisia raională de … Articolul Autoritățile din Orhei au decis ca şcolile să rămână deschise. Președintele raionului: Noi ținem cont de doleanțele oamenilor apare prima dată în BreakingNews.
16:00
Polițiștii au intrat în posesia unei informații operative despre activitatea infracțională a unui tânăr, fiind dispuse mai multe măsuri speciale de investigare în stabilirea tuturor circumstanțelor și acumularea materialului probatoriu. La data de 14 ianuarie curent, în urma acțiunilor întreprinse de ofițerii Secției investigare infracțiuni și urmărire penală a Inspectoratului sec. Botanica din cadrul Direcției … Articolul Droguri în valoare de 135 000 lei, ridicate de către Poliția Capitalei. Bănuitul cercetat penal în stare de arest apare prima dată în BreakingNews.
12:30
Un șofer de 46 de ani a murit, aseară, după ce automobilul pe care îl conducea s-a inversat în curbă. Accidentul s-a produs aseară, 23 ianuarie, în jurul orei 20:35, în satul Grimăncăuți din raionul Briceni. Preliminar polițiștii au stabilit că șoferul, conducând automobilul de marca Citroën Jumper pe o stradă din satul Grimăncăuți, ajungând … Articolul Un bărbat de 46 de ani a murit după ce s-a răsturnat cu mașina într-o curbă apare prima dată în BreakingNews.
12:20
Autoritățile centrale „au dat drumul la dulăi” pentru a „băga în sperieți” Primăria Chișinău. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban. În cadrul unei conferințe de presă, edilul a vorbit despre unele controale de la unele instituții de stat, asupra direcțiilor din primărie. „Cei care conduc țara, o fac parcă din turn. Ei nu … Articolul Ceban despre numărul controalelor din ultima săptămână: Vom face rând viu la cei care au năvălit la Primărie apare prima dată în BreakingNews.
11:00
Vineri, 21 ianuarie 2022, Cornelia Cozlovschi și Adrian Gheorghiță au fost desemnați și aprobați, în ședința Parlamentului, în funcțiile de președinte și, respectiv, vicepreședinte ai Consiliului de administrație al Comisiei Naționale a Pieței Financiare (CNPF) pentru un mandat de cinci ani, potrivit unui comunicat. Cornelia Cozlovschi a absolvit Universitatea de Stat din Moldova, Facultatea de matematică aplicată, este master în … Articolul Cornelia Cozlovschi și Adrian Gheorghiță au fost desemnați în funcțiile de președinte și vicepreședinte CNPF apare prima dată în BreakingNews.
09:10
Un bărbat de 39 de ani ar fi întreținut relații sexuale cu o adolescentă de 17 ani. Totul s-ar fi întâmplat prin constrângerea psihică a minorei. Cazul a avut loc în data de 19 ianuarie curent, în orașul Căușeni. Apropiații fetei solicită atragerea la răspundere a bărbatului. Oamenii legii cercetează cazul. Articolul Un bărbat de 39 ani ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră prin constrângere psihică apare prima dată în BreakingNews.
22 ianuarie 2022
15:40
Pentru a se proteja pe sine și familia sa, primarul general Ion Ceban și-a făcut astăzi doza booster de vaccin împotriva Covid.„Aveți grijă de sănătatea Dvs și a celor dragi. Primăria Chișinău a creat toate condițiile pentru ca fiecare să aibă posibilitatea să se vaccineze în siguranță în orice zi. Pe teritoriul municipiului sunt amenajate … Articolul Ion Ceban și-a făcut astăzi doza booster de vaccin împotriva Covid apare prima dată în BreakingNews.
21 ianuarie 2022
18:00
Numărul copiilor infectați de Covid este în creștere, iar în spitalele municipale a depășit capacitățile de internare! Potrivit primarului general Ion Ceban, Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a mun. Chișinău a solicitat implicarea Ministerului Sănătății deschiderea noilor secții de tratare Covid, anume pentru copii în spitalele Republicane. „La Spitalul municipal Boli Contagioase Copii și la … Articolul Ministerul Sănătății taie „frunze la câini”, în timp ce numărul copiilor infectați de Covid este în creștere, iar în spitalele municipale a depășit capacitățile de internare. Ceban: Cerem mai multe paturi în alte spitale apare prima dată în BreakingNews.
15:30
La 17 ianuarie curent, un tânăr a efectuat apel la serviciul 112, solicitând intervenția angajaților poliției, comunicând că a fost agresat și deposedat în mod deschis de geantuța în care avea bani și actele de identitate, în timp ce se afla pe str. Matei Basarab. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă și grupa … Articolul Cercetat penal pentru jaf comis în sectorul Râșcani apare prima dată în BreakingNews.
14:40
Zeci de instituții municipale din capitală trec prin schimbări importante de eficientizare energetică în ultimii doi ani. Declarația a fost făcută de edilul capitalei, Ion Ceban, subliniind că municipalitatea continuă să depună efort pentru îmbunătățirea acestui aspect. „Primăria Chișinău termoizolează toate instituțiile de educație care sunt reparate capital în ultima perioadă, totodată contribuim la cofinanțarea … Articolul Ceban: În următorul un an și jumătate vor fi reabilitate 3 spitale municipale, anterior fiind termoizolate 6 grădinițe și 14 școli apare prima dată în BreakingNews.
13:40
Mai multe spitale din capitală au fost incluse în proiectul lansat de Primăria capitalei, privind eficientizarea energetică. Anunțul a fost făcut de primarul general, Ion Ceban, care a subliniat că vineri a fost semnat contractul cu agentul care va executa lucrările. „3 spitale municipale vor fi reabilitate în cadrul Proiectului “Eficiența Energetică și izolarea termică … Articolul Edilul capitalei: 3 spitale municipale vor fi reabilitate în cadrul Proiectului “Eficiența Energetică și izolarea termică a instituțiilor publice din municipiul Chișinău” apare prima dată în BreakingNews.
11:40
Tentativă de omor la Hâncești. Un bărbat l-a lovit pe altul cu un cuțit de bucătărie, însă victima, din fericire, a rămas în viață. Cazul a avut loc în seara zilei de ieri, 20 ianuarie, în jurul orei 21:30, în localitatea Sofia din raionul Hâncești, la domiciliul victimei. Potrivit informațiilor preliminare, între doi bărbați, de … Articolul Tentativă de omor la Hâncești. Bărbat, lovit cu un cuțit de bucătărie în urma unui conflict apare prima dată în BreakingNews.
11:30
Primăria Chișinău redeschide secțiile Covid în spitalele municipale. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban, care afirmă că activarea spațiilor medicale suplimentare este necesar din cauza creșterii numărului de cazuri covid în Republica Moldova. “În spitalele municipale sunt internați și tratație cetățenii de pe întrec teritoriul țării. Oamenii când apelează este de datoria noastră … Articolul Autoritățile municipale au dispus activarea de noi spații pentru internarea pacienților cu COVID-19 apare prima dată în BreakingNews.
11:00
Ofițerii  Direcției  investigații complexe a Inspectoratului Național de Investigație, în comun cu procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), cercetează faptele ilegale a doi bărbați care asigurau schimbul valutar, fără eliberarea bonurilor fiscale, a unor sume impunătoare de bani proveniți din contrabandă cu produse cerealiere. Schimbul valutar improvizat era localizat într-un apartament din Bălți, … Articolul Doi bărbați din Bălți – cercetați penal pentru activitatea unui schimb valutar clandestin. Prejudiciul preliminar estimat se ridică la două milioane lei apare prima dată în BreakingNews.
20 ianuarie 2022
16:00
Un bărbat a decedat după ce automobilul în care acesta se afla a ajuns într-un copac ca urmare a unui accident rutier produs în raionul Ștefan Vodă. Potrivit datelor preliminare, în jurul orei 11:20, un automobil de model Opel Astra, la volanul căruia se afla un angajat al Inspectoratului de Poliție Ștefan Vodă de 40 … Articolul Accident cu deces, la Ștefan Vodă. La volanul unui dintre vehicule se afla un polițist apare prima dată în BreakingNews.
14:30
Un bărbat în vârstă de 41 de ani, locuitor a comunei Băcioi mun.Chișinău, a fost reținut pentru 72 de ore și este cercetat penal pentru violență în familie. În dimineața de 20 ianuarie, în jurul orei 04:40 min., Inspectoratul de Poliție Botanica, a fost sesizat prin intermediul serviciului 112, chiar de victimă care a comunicat … Articolul Un bărbat riscă până la 6 ani de închisoare pentru violență în familie apare prima dată în BreakingNews.
13:10
O nouă alertă cu bombă în Găgăuzia. De această dată, un necunoscut a anunțat că a minat școala profesională din orașul Vulcănești. Scrisoarea a venit pe adresa electronică a poliției în prima jumătate a zilei de 20 ianuarie. În scrisoare era indicat că în interiorul instituției de învățământ au fost plasate 20 de kg de … Articolul O nouă alertă cu bombă în Găgăuzia: Un necunoscut a anunțat că a plasat 20 de kg de trotil în școala profesională din Vulcănești apare prima dată în BreakingNews.
12:40
Trei moldoveni au fost prinși la ieșirea din R. Moldova cu acte false, iar acum conaționalii s-au ales cu câte un procese-verbal. Cazurile au fost înregistrate pe sensul de ieșire din Republica Moldova, la trecerea frontierei de stat prin Leușeni, Otaci și Basarabeasca. În după-amiaza zilei de ieri, 19 ianuarie 2022, în punctul de trecere … Articolul Trei moldoveni, prinși la vamă cu acte și certificate COVID false apare prima dată în BreakingNews.
12:20
Chișinăul ține pasul cu tendințele europene privind diagnosticarea precoce a cancerului. Anunțul a fost făcut de primarul general, Ion Ceban, într-o postare pe rețelele de socializare. „Primăria Municipiului Chișinău s-a alăturat Campaniei Europene de prevenire a cancerului de col uterin, care se desfășoară la nivel mondial. Am avut o întrevedere productivă cu reprezentanta UNFPA în … Articolul Ceban a declarat că Primăria capitalei va face parte din proiectul ce ține de diagnosticarea precoce a cancerului apare prima dată în BreakingNews.
11:40
O femeie a ajuns la spital, după ce a fost împușcată de către propriul soț. Incidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 05:40, în localitatea Băcioi, din municipiul Chișinău. După incident bărbatul ar fi încercat să fugă din țară, dar a fost reținut la Vama Leușeni, susțin sursele Deschide.MD, apropiate anchetei. Este vorba despre … Articolul Un bărbat și-a împușcat soția în timp ce copiii dormeau în casă apare prima dată în BreakingNews.
11:20
Un minor în vârstă de 16 ani, originar UTA Găgăuzia, a fost reținut de ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție Botanica, fiind suspectat în comiterea mai multor furturi din magazine și saloane de frumusețe, amplasate pe teritoriul sec. Botanica. Polițiștii au stabilit complicitatea suspectului în cel puțin 10 cazuri de furt pe teritoriul … Articolul Suspectat de circa 10 furturi pe teritoriul sectorului Botanica apare prima dată în BreakingNews.
10:30
Doi angajați ai Inspectoratului Național de Securitate Publică au fost reținuți în după-amiaza zilei de ieri, 19 Ianuarie, în jurul orei 15:00, la intersecția bulevardului Grigore Vieru cu strada Albișoara. Potrivit surselor Deschide.MD, procurorii din cadrul Procuraturii mun.Chișinău i-au reținut pe cei doi polițiști de patrulare fiind vizați într-un dosar pentru acte de corupție. Totodată, organele … Articolul Doi polițiști de patrulare, reținuți de procurori în Chișinău apare prima dată în BreakingNews.
19 ianuarie 2022
16:50
“Bătaie de joc față de mai mulți oameni de cultură și teatru”. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban, după ce Directorul Teatrului „Ion Creangă” din Chişinău, Maria Stoianov, a fost demisă printr-un ordin semnat de ministrul Culturii, pe motive cel puțin stranii pentru mulți actori. “Acest domeniu este marginalizat de către cei de … Articolul Ion Ceban, despre demiterea Mariei Stoianov: Bătaie de joc apare prima dată în BreakingNews.
16:10
Faptul că cimitirul satului Baurci a fost „minat”, poliția a fost anunțată de către persoane necunoscute. La fața locului a fost trimis un grup al inspectoratului de poliție Ceadîr-Lunga, transmite breakingnews.md cu referire la Realitatea.md. Mai mult, potrivit presei locale, au fost implicate forțele de urgență și ambulanțe, precum și angajați ai compartimentului exploziv și tehnic al Centrului … Articolul Alertă la cimitirul din Baurci: La fața locului s-au deplasat geniștii apare prima dată în BreakingNews.
16:00
Conflict soldat cu final tragic, la Glodeni. Un tânăr de 35 de ani a fost snopit mortal în bătăi de doi amici de pahar. Cazul a fost înregistrat în data de 17 ianuarie. La poliție a apelat un individ de 32 de ani. Acesta a comunicat că în gospodăria prietenului său de 39 de ani … Articolul Conflict soldat cu deces, la Glodeni: Un tânăr de 35 de ani a fost ucis în bătăi de către doi amici de pahar apare prima dată în BreakingNews.
14:40
Alertă cu bombă în Găgăuzia. Poliția a fost anunțată în dimineața de 19 ianuarie, precum că o școală profesională din Ceadîr-Lunga ar fi minată. Imediat, la fața locului locului s-au deplasat polițiștii, mai multe ambulanțe, pompierii, geniștii și chinologii. Imediat, polițiștii au evacuat studenții, pedagogii și personalul tehnic din instituția de învățământ și au încercuit … Articolul O nouă alertă cu bombă, în Găgăuzia. Ar fi fost minată o școală profesională apare prima dată în BreakingNews.
13:30
Un bărbat din Chișinău a fost reținut de ofițerii DGT Sud a CNA și procurorii anticorupție, după ce ar fi pretins și primit 750 de euro mită, ca să elibereze mai ușor un permis de conducere. Potrivit datelor anchetei, acesta ar fi dat asigurări denunțătorului că poate influenţa membrii comisiei de examene din cadrul Secţiei … Articolul Permis de conducere contra 750 de euro. Un bărbat din capitală, reținut de CNA și procurori pentru trafic de influență apare prima dată în BreakingNews.
13:20
Proiectul „MOVE IT like Lublin” – Inițiativa de dezvoltare durabilă a transportului public din mun. Chișinău, cu suportul financiar al Uniunii Europene a fost lansat astăzi. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban, care afirmă că acum un an, Primăria Chișinău anunța despre aprobarea Contractului de Grant, privind implementarea proiectului Move it like Lublin, … Articolul Edilul capitalei despre lansarea noului proiect „MOVE IT like Lublin” apare prima dată în BreakingNews.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.