Reporter Special cu Rita Ursalovschi, 14 Ianuarie 2022 – 19:00

Canal2, 14 ianuarie 2022 21:40

Foto: canal2.md Post-ul Reporter Special cu Rita Ursalovschi, 14 Ianuarie 2022 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Canal2

Acum 6 ore
21:20
Post-ul Reporter cu Valeriu Frumusachi, 25 Ianuarie 2022 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
Acum 12 ore
16:40
A aflat că a câștigat 3 milioane de dolari în timp ce verifica dosarul Spam din poşta electronică. Este vorba despre o femeie din statul american Michigan, care a cumpărat un bilet de loterie, dar a uitat să-l verifice. Ea a povestit că, de fapt, căuta un mesaj pierdut și a verificat dosarul Spam. Acolo […] Post-ul O femeie din SUA a aflat că a devenit milionară făcând curat în mapa spam din poșta electronică apare prima dată în CANAL 2.
16:30
Preşedintele raionului Orhei, Dinu Ţurcanu, susţine că ultima decizie a Comisiei Teritoriale de Sănătate Publică Orhei, prin care şcolile continuă să activeze în regim normal, iar evenimentele festive se pot desfăşura ca până acum, a fost adaptată la situaţia concretă din raion. Ţurcanu a declarat, că autorităţile raionale nu sabotează deciziile CNESP, dar nu vede […] Post-ul Lupta Comisiilor de sănătate continuă! Autoritățile de la Orhei insistă că școlile din Raion vor activa în regim normal apare prima dată în CANAL 2.
16:20
Astăzi se împlinesc 163 de ani de la Unirea Principatelor Române din anul 1859. Evenimentul istoric s-a produs odată cu alegerea lui Alexandru Ioan Cuza ca domn al Moldovei şi Ţării Româneşti. El a reuşit să obţină recunoaşterea internaţională a Unirii Principatelor şi a realizat reforme importante în multe domenii. La Bucureşti, în parcul Carol […] Post-ul Trăiască și-nflorească! Ziua Unirii Principatelor Române, marcată la București. Mesajele de felicitare ale autorităților apare prima dată în CANAL 2.
16:20
Jurnalistul Valeriu Caţer, numit de colegi şi prieteni „Vulcan”, a decedat răpus de o boală incurabilă. Vestea tristă a fost anunţată de mai mulţi colegi de breaslă şi confirmată de tatăl acestuia. În luna august Valeriu Caţer ar fi împlinit 50 de ani. Fondatorul „Gazetei de Chişinău”, Victoria Popa, ne-a spus că starea de sănătate […] Post-ul Lovitură grea pentru presa din Moldova. S-a stins din viață cunoscutul jurnalist Valeriu Cațer apare prima dată în CANAL 2.
16:10
Zeci de taximetrişti au protestat azi în faţa Guvernului, nemulţumiţi de scumpirea cu 25 de procente a gazului metan. Astfel, preţul unui metru cub de gaz comprimat s-a majorat de la 13 lei până la 17 lei şi 60 de bani. În faţa manifestanţilor a ieşit un secretar de stat din cadrul Ministerului Infrastructurii şi […] Post-ul Protest cu claxoane în fața Guvernului. Taximetriștii au manifestat împotriva majorării preţului gazului metan apare prima dată în CANAL 2.
16:10
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă va instala în capitală 16 corturi mobile pentru testarea gratuită a populaţiei la Covid 19. Ele vor fi amplasate în preajma Centrelor Medicilor de Familie din toate sectoarele municipiului. Vor fi testați doar cetățenii cu simptome de COVID-19 și îndreptare de la medicul de familie, şi doar dacă în […] Post-ul În Capitală au fost instalate 16 corturi mobile pentru testarea gratuită la COVID-19 apare prima dată în CANAL 2.
16:00
Locuitorii din nordul ţării ar putea plăti mai mult pentru energia electrică. FEE Nord a expediat o cerere către Agenția Naţională pentru Reglementare în Energetică, prin care solicită majorarea tarifului cu aproximativ 50 la sută. Demersul vizează scumpirea energiei pentru toţi consumatorii. „Furnizarea Energiei Electrice Nord” cere ca tariful pentru consumatorii casnici să fie majorat […] Post-ul FEE Nord cere majorarea tarifului la energia electrică cu 50 de procente. Demersul va fi examinat de ANRE apare prima dată în CANAL 2.
13:30
Post-ul Topul celor mai înalte statui din lume apare prima dată în CANAL 2.
13:20
Luminiţa Suveică, despre consumul de slănină. Nutriţionista ne spune dacă acest produs natural este o grăsime sănătoasă sau nocivă, ce beneficii are, când este bine să o mâncăm și cui îi este contraindicată. Post-ul Slănina: Ce beneficii are acest aliment, cât putem consuma și cui îi este contraindicat apare prima dată în CANAL 2.
Acum 24 ore
12:50
Lia Taburcean a venit la Telemagazin cu o nouă premieră muzicală – „Cântă Lia”. Detalii despre filmarea videoclipului, aflați chiar de la interpretă. Post-ul Lia Taburcean, o nouă premieră muzicală. Detalii din culisele videoclipului „Cântă Lia” apare prima dată în CANAL 2.
12:40
Post-ul Telemagazin – 25 ianuarie 2022, partea a 2-a apare prima dată în CANAL 2.
12:40
Post-ul Telemagazin – 25 ianuarie 2022, partea 1 apare prima dată în CANAL 2.
Ieri
21:30
Post-ul Reporter cu Valeriu Frumusachi, 24 Ianuarie 2022 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
18:20
Post-ul Igor Cuciuc își dorește un băiețel: Aş fi în al nouălea cer apare prima dată în CANAL 2.
18:10
Interviu cu medicul otorinolaringolog Iurie Noroc de la IMSP Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga”. Doctorul a vorbit despre durerile de urechi, cauze, tratament şi metode de curăţare corectă a urechilor. Post-ul Otorinolaringologul Iurie Noroc, despre durerile de urechi și ce afecțiuni grave putem dezvolta dacă nu le tratăm la timp apare prima dată în CANAL 2.
18:10
Post-ul VOX POPULI. Poartă sau nu moldovenii căciulă iarna apare prima dată în CANAL 2.
18:10
Sfaturi de la Ecaterina Tcacenco, medic triholog, despre cum să ne protejam și îngrijim părul pe timp de iarnă. Post-ul Cum ne protejam și îngrijim părul în sezonul rece apare prima dată în CANAL 2.
18:10
Post-ul La doar 10 ani, face roboţi şi mixează muzică. Să-i cunoaștem povestea lui Teodor Gligor din Capitală apare prima dată în CANAL 2.
17:50
Post-ul Telemagazin – 24 ianuarie 2022, partea 1 apare prima dată în CANAL 2.
17:40
Post-ul Telemagazin – 24 ianuarie 2022, partea a 2-a apare prima dată în CANAL 2.
17:30
Marina Cârnaţ, blogger, mamă a opt copii, a vorbit în cadrul unui interviu pentru Telemagazin, despre noua sa locuință, educația copiilor, refacerea după ultima naştere, virginitate până la căsătorie, frica de moarte și ideea de a deveni primă doamnă, după ce soţul său, Teodor Carnaț, a recunosct că ţinteşte funcția de șef de stat. Post-ul Destăinuiri de la Marina Cârnaţ, despre noua locuinţă, virginitate până la căsătorie, frica de moarte și ideea de a deveni prima doamnă apare prima dată în CANAL 2.
17:20
Nu trebuie să uităm de identitatea noastră națională, de portul național, limba română, cântecul și jocul strămoșesc. O spune Valentin Golovatiuc, conducătorul artistic al Ansamblului etnofolcloric „Muguraşii”, care a venit la Telemagazin să lanseze CD-ul de muzică „Jos la izvoraş în vale”. Post-ul Ansamblul „Muguraşii”, lansare de CD cu 14 piese la Telemagazin apare prima dată în CANAL 2.
17:10
Cât de mult cred moldovenii în stereotipuri, aflați din reportaj. Post-ul În ce superstiții cred moldovenii și care sunt acestea apare prima dată în CANAL 2.
17:00
Ansamblul Etnofolcloric Mugurașii vă invită la dans și vă îndeamnă să vă delectați sufletul cu o melodie populară. Post-ul Voie bună în platoul Telemagazin. Muguraşii – Jucaţi, băieţi apare prima dată în CANAL 2.
16:30
Post-ul Mariana Durleşteanu, preşedintele Partidului Legii şi Dreptăţii, despre criză şi scumpiri, probleme şi soluţii la REPORTER SPECIAL apare prima dată în CANAL 2.
16:30
Blocul Comuniştilor şi Socialiştilor va contesta la Curtea Consituţională decizia de a introduce stare de urgenţă în energetică pentru 60 de zile. Formaţiunea susţine că problema privind achitarea avansului pentru gaze către Gazprom se putea rezolva fără a declara stare de urgenţă, întrucât există un Guvern funcţional şi un partid care are majoritate parlamentară. Deputaţii […] Post-ul BCS va contesta la Curtea Consituțională decizia de a introduce Stare de Urgență în energetică pentru 60 de zile apare prima dată în CANAL 2.
16:30
Emisiunile posturilor TV rusești de divertisment STS și Domașnii, îndrăgite de milioane de telespectatori, revin din 24 ianuarie pe posturile moldovenești MEGA TV și Familia TV. Una dintre cele mai populare emisiuni de comedie care îi va bucura pe telespectatorii canalului MEGA TV este „Уральские пельмени”. Showul a primit premiul național de televiziune TEFI la […] Post-ul Îndrăgita emisiune de comedie „Уральские пельмени”, dar și multe alte show-uri rusești, revin pe micile ecrane din Moldova apare prima dată în CANAL 2.
16:30
După explozia de cazuri de COVID-19, oamenii legii au intensificat controalele pentru a verifica respectarea măsurilor epidemiologice. Carabinierii vor merge şi prin transportul public și vor îndemna oamenii să poarte mască de protecţie, iar cei care nu o vor avea vor primi una gratis. Totuși, dacă cetățenii vor continua să ignore restricțiile, polițiştii au precizat […] Post-ul Poliția intensifică controalele. Oamenii legii vor fi peste tot, pentru a îndemna oamenii să respecte măsurile epidemiologice apare prima dată în CANAL 2.
16:30
Flashmob în faţa Preşedinţiei. Nemulţumiţi de tarifele mari pentru gaze şi energie electrică, mai mulţi deputaţi, membri şi simpatizanţi ai Partidului ŞOR au protestat împotriva conducerii ţării. Reprezentanţii formaţiunii au pregătit şi o iniţiativă legislativă care prevede interzicerea deconectării celor care au acumulat datorii pentru consumul de gaze. „Doamna Maia Sandu ieşiţi vă rog şi […] Post-ul Partidului ȘOR, în fața Președinției: „Protestăm împotriva tarifelor mari la gazele naturale” apare prima dată în CANAL 2.
16:20
Moldovenii ar putea plăti pentru gaz cu patru lei mai mult pe metru cub. O solicitare în acest sens a fost expediată către Agenţia Națională pentru Reglementare în Energetică astăzi, de către MoldovaGaz. Compania argumentează că principala cauză de revizuire a tarifelor este creșterea semnificativă a prețurilor de achiziție a gazelor naturale. Moldovagaz cere ca […] Post-ul Tariful la gaz ar putea creşte la aproape 16 lei. Scumpirea a fost cerută de MoldovaGaz la ANRE apare prima dată în CANAL 2.
16:20
Compensaţii mai mari pentru încălzirea centralizată. Pentru perioada ianuarie-martie, autorităţile vor compensa 80 la sută din creşterea tarifului pentru agentul termic, dar nu mai mult de 815 lei din factura lunară. Modificările legislative au fost aprobate de Parlament în lectură finală. Compensaţiile vor fi oferite pentru cel mult 1,5 gigacalorii lunar, pentru 192 de mii […] Post-ul Pentru perioada ianuarie-martie, autorităţile vor compensa 80 la sută din creşterea tarifului pentru agentul termic apare prima dată în CANAL 2.
Mai mult de 2 zile în urmă
12:30
Post-ul Telemagazin – 21 ianuarie 2022, partea a 2-a apare prima dată în CANAL 2.
12:30
Post-ul Telemagazin – 21 ianuarie 2022, partea 1 apare prima dată în CANAL 2.
21 ianuarie 2022
21:50
Post-ul Reporter Special cu Rita Ursalovschi, 21 Ianuarie 2022 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
15:00
Parlamentul a admis cererea Guvernului, şi a votat introducerea stării de urgenţă în sectorul energetic pentru 60 de zile. Astfel, în următoarele două luni, statul va amâna plata Taxei pentru Valoarea Adăugată pe care ”Moldovagaz” trebuie să o achite pentru luna decembrie. Pe lângă asta, furnizorul va primi şi suma compensaţiilor pentru următoarele 3 luni. […] Post-ul În Moldova a fost instituită Stare de Urgență în domeniul energetic pentru 2 luni apare prima dată în CANAL 2.
15:00
„Americanii vor spori prezenţa militară în România şi Ucraina, dacă Rusia va trece la atac”, a avertizat preşedintele SUA. Joe Biden a declarat că în timpul apropiat Vladimir Putin ar putea ordona trupelor ruse să invadeze Ucraina.   „Putin încearcă să-şi găsească un loc în lume, între China şi Vest. Nu e convins de ce […] Post-ul Biden: „Americanii vor spori prezența militară în România și Ucraina, dacă Rusia va trece la atac” apare prima dată în CANAL 2.
15:00
La scurt timp după instituirea stării de urgenţă în sectorul energetic, Moldovagaz a achitat integral Gazpromului avansul de 50 la sută pentru luna ianuarie. Potrivit întreprinderii, a fost transferată ultima tranşă de 34,3 milioane de dolari, din totalul celor 63 de milioane, care trebuiau plătite până astăzi, la miezul nopţii.   Achitările au fost posibile […] Post-ul Moldovagaz a achitat integral Gazpromului avansul de 50 la sută pentru luna ianuarie apare prima dată în CANAL 2.
15:00
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a afișat noi prețuri plafon pentru carburanți. Astfel 1 litru de benzină cu cifra octanică A-95 va costa cel mult 22 de lei și 44 de bani, cu 11 bani mai mult decât astăzi. Motorina s-a scumpit cu 13 bani și va costa cel mult 19 lei și 43 […] Post-ul Tradiționala scumpire a carburanților. Cum a evoluat prețul de la începutul anului apare prima dată în CANAL 2.
15:00
Conform datelor oficiale, fiecare al patrulea pedagog din Moldova are peste 50 de ani, iar fiecare al cincilea – peste 60. Lipsa cadrelor didactice se resimte în special la sate. Tinerii specialişti evită localităţile rurale şi preferă marile oraşe sau cel puţin centrele raionale.   Directorii de școli se plâng că se confruntă cu o […] Post-ul Moldova rămâne fără profesori. Lipsa dascălilor se resimte cel mai acut la sate, unde tinerii specialiști evită să meargă apare prima dată în CANAL 2.
14:50
Republica Moldova a intrat sub incidenta codului rosu de Covid 19. Ministerul Sănătăţii se aşteaptă la 10 mii de infectări în fiecare zi, iar săptămâna viitoare ar putea fi destul de grea pentru spitale. În aceste condiţii Comisia Naţională Extraordinară de Sănătate Publică a anunţat noi restricţii. De luni, toate şcolile vor trece la regim […] Post-ul Moldova a intrat sub incidenţa codului roşu de COVID-19. Autoritățile au impus restricții drastice în legătură cu numărul mare de infectări apare prima dată în CANAL 2.
20 ianuarie 2022
21:00
Post-ul Reporter cu Valeriu Frumusachi, 20 Ianuarie 2022 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
16:00
În pofida temperaturilor joase, sute de enoriaşi s-au scăldat în apele reci, sfinţite de preoţi. Ei afirmă, că astfel se purifică atât fizic cât şi spiritual.   Am întâlnit-o la mănăstirea Condriţa şi pe Galina Arhiliuc. Femeia are 61 de ani şi spune că de mai bine de 20 de ani respectă cu sfinţenie tradiţia […] Post-ul Tradiții păstrate de Bobotează. Enoriașii s-au scăldat în apele reci, sfințite de preoți: ”Se merită. E o tradiție, o facem de mult timp” apare prima dată în CANAL 2.
16:00
Legea care interzice publicitatea loteriei şi pariurilor sportive, promovată de deputatul PAS, Dumitru Alaiba, şi votată de majoritatea parlamentară, produce efecte grave. Pe internet au înflorit escrocheriile, evaziunile fiscale şi plasarea pariurilor pe saituri, care nu deţin licenţă în Moldova. Mai grav este faptul că un canal de Telegram implică şi minorii în plasarea pariurilor. […] Post-ul LNM: Numărul escrocheriilor legate de jocurile de noroc a crescut după ce majoritatea parlamentară a votat „Legea Alaiba” care interzice publicitatea loteriei și pariurilor sportive apare prima dată în CANAL 2.
15:50
Prim-ministrul Natalia Gavriliţa va merge mâine în Parlament pentru a cere instituirea stării de urgenţă în sectorul energetic pentru o perioadă de 60 de zile. O hotărâre în acest sens a fost aprobată astăzi de Executiv, iar motivul invocat este ameninţarea ”Gazprom” de a sista livrările de gaze. Guvernul a anunţat că a identificat deja […] Post-ul Prim-ministrul Natalia Gavriliţa cere Parlamentului instituirea stării de urgenţă în sectorul energetic pentru 60 de zile apare prima dată în CANAL 2.
15:50
Rusia ar putea ataca în orice moment Ucraina. Avertizarea a fost făcută de purtătorul de cuvânt a Casei Albe, care a menţionat, că situaţia este extrem de periculoasă. Totuşi, americanii rămân convinși că există și o soluție diplomatică. După discuţiile NATO – Rusia, pe tema crizei din Ucraina, secretarul de stat Antony Blinken a ajuns […] Post-ul Casa Albă avertizează că Rusia ar putea ataca în orice moment Ucraina. Cu toate acestea, SUA consideră că există încă soluţii diplomatice. apare prima dată în CANAL 2.
15:50
Creştinii ortodocşi de stil vechi sărbătoresc astăzi Boboteaza. În biserici au fost oficiate liturghii şi au fost sfinţite apele. Zeci de enoriaşi au venit să ia agheazmă la Catedrala Mitropolitană ”Nașterea Domnului” din Capitală.   Oamenii au adus cu ei câteva sticle, ca să ia apă sfinţită şi pentru rude. ”Pentru fiu şi pentru mine. […] Post-ul Creştinii ortodocşi de stil vechi au sărbătorit Boboteaza. În biserici au avut loc servicii divine, iar enoriaşii au făcut coadă după apă sfinţită apare prima dată în CANAL 2.
15:40
Dacă Moldova nu va achita integral plăţile până joi, conform contractului, Gazprom va sista vineri dimineaţa, la ora 08.00, livrările de gaze către ţara noastră. Furnizorul rus a expediat ieri o scrisoare în care a anunţat că dacă nu-i sunt transferaţi banii, atunci va închide robinetul.. Moldovagaz mai are nevoie de 25 de milioane de […] Post-ul Concernul rus Gazprom ameninţă din nou cu sistarea livrărilor de gaze naturale către Republica Moldova apare prima dată în CANAL 2.
12:40
Post-ul Alimente bogate în calciu. Cele mai bune surse naturale apare prima dată în CANAL 2.
12:20
Post-ul Cum păstrezi căldura în casă pe timpul iernii apare prima dată în CANAL 2.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.