Specialist: E important să ne amintim de copilăria noastră în timp ce ne creștem copiii

Agro TV, 14 ianuarie 2022 21:30

Articolul Specialist: E important să ne amintim de copilăria noastră în timp ce ne creștem copiii apare prima dată în AgroTV.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Agro TV

Acum 6 ore
20:50
Asociația „Forța Fermierilor” din Republica Moldova cere premierului și ministrului Agriculturii să convoace de urgență o adunare extinsă cu producătorii agricoli. Aceștia se arată extrem de îngrijorați de situația actuală privind aprovizionarea agriculturilor cu resursele necesare pentru producere. ”Constatăm că în 9 luni prețurile la fertilizanți și produsele de uz fitosanitar au crescut aproape de […] Articolul Fermierii cer ședință de urgență la Guvern: Dacă nu suntem auziți, vom reveni la alte măsuri apare prima dată în AgroTV.
Acum 8 ore
17:40
Pfizer/BioNTech au anunțat că au început testarea clinică a unei noi versiuni a vaccinului anti-coronavirus, dezvoltat special pentru a fi mai eficient împotriva variantei Omicron, relatează DIGI24.ro În cadrul testelor se va verifica răspunsul imun generat de vaccinul anti-Omicron și prin administrarea de trei doze dar și ca doză booster pentru persoanele deja vaccinate cu […] Articolul Începe testarea clinică a unui vaccin specific împotriva variantei Omicron apare prima dată în AgroTV.
17:10
Prețurile cerealelor cresc Prețurile grâului au crescut la 281 EUR pe tonă, luni după-amiază, în cadrul tranzacțiilor pe piața europeană futures – cu 8,50 EUR mai mult decât vineri. Orzul și porumbul sunt, de asemenea, în creștere. Prețurile grâului au crescut puternic luni pe piața europeană. Având în vedere tensiunile de la granița ruso-ucraineană, îngrijorările […] Articolul Prețurile cerealelor au crescut puternic apare prima dată în AgroTV.
Acum 12 ore
16:40
Miercuri, leul moldovenesc se apreciază în raport cu dolarul american, moneda euro, hrivna ucraineană și leul românesc. Rubla rusească rămâne neschimbată. Astfel, pentru 26 ianuarie, Banca Națională a Moldovei a stabilit un curs de 17.98 bani pentru un dolar, cu 6 bani mai puțin decât marți. Moneda euro scade cu 12 bani și va costa […] Articolul Cursul valutar pentru miercuri, 26 ianuarie apare prima dată în AgroTV.
16:30
Pentru miercuri, 26 ianuarie, meteorologii prognozează ninsori slabe în majoritatea localităților din țară. Vântul va sufla slab, la moderat din nord-vest, cu viteza maximă de 8 m/s. Vremea va fi determinată de o zonă de aer cu presiunea atmosferică ridicată. La nord, noaptea, mercurul din termometre va coborî până la -8°C, iar ziua, va atinge […] Articolul Ninsori slabe în toată țara, prognozează meteorologii apare prima dată în AgroTV.
15:10
Lista medicamentelor compensate din fondurile de asigurare obligatorie de asistenta medicală (AOAM) a fost completată cu patru denumiri comune internaționale indicate în tratamentul a cinci maladii. În acest sens, au fost modificate unele ordine comune al ministrului sănătății şi directorului general al Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină cu privire la medicamentele compensate din fondurile […] Articolul A fost extinsă lista medicamentelor compensate apare prima dată în AgroTV.
15:00
Noua variantă Omicron poate rezista mai mult pe suprafețe de plastic și pe piele decât celelalte variante anterioare ale Coronavirusului, au constatat cercetătorii japonezi, în cadrul unor teste de laborator, scrie digi24.ro. Rezistența acestei tulpini ar putea fi motivul pentru care Omicron a înlocuit Delta ca variantă dominantă şi s-a răspândit rapid, au spus cercetătorii. […] Articolul Omicron supraviețuiește mai mult pe plastic și pe piele apare prima dată în AgroTV.
14:40
În Capitală urmează să fie deschis un laborator municipal pentru efectuarea testelor de biologie moleculară Timp Real-PCR cu o capacitate de minimum 1.000 de teste pe zi. Despre aceasta a anunțat primarul Capitalei, Ion Ceban, pe pagina sa de Facebook. Primăria Chișinău este în proces de definitivare a listei de echipamente și specificații tehnice. Spațiul […] Articolul În Chișinău va apărea un laborator pentru efectuarea testelor COVID apare prima dată în AgroTV.
14:30
Doi deținuți ai Penitenciarului nr.3 – Leova și membri ai unui grup infracțional au ajuns, din nou, pe mâna oamenilor legii, acum ei fiind învinuiți de comiterea a peste 20 de cazuri de escrocherii. Potrivit poliției, acțiunile infracționale ale membrilor grupării erau îndreptate la dobândirea ilicită a bunurilor altor persoane, prin înșelăciune și abuz de […] Articolul Sub pretextul vânzării lemnelor de foc, amăgeau oamenii / VIDEO apare prima dată în AgroTV.
13:30
În acest an, pentru prima dată în istorie, populația tânără care intră în viața activă va fi mai mică decât populația în vârstă care iese din viața economică activă. Fenomenul este cauzat de mai mulți factori, anunță economistul Veaceslav Ioniță, care prognozează deteriorarea acestuia încă cel puțin zece ani înainte. Potrivit acestuia, în ultimii 12 […] Articolul Populația Moldovei îmbătrânește tot mai mult apare prima dată în AgroTV.
12:40
Vești bune pentru cei care vor să-și inițieze o afacere. Ministerul Economiei,  în parteneriat cu Organizația de Dezvoltare a Întreprinderilor Mici și Mijlocii, au făcut o prezentare a gamei de produse și programe pe care le au pentru dezvoltarea întreprinderilor mici și mijlocii pentru anul curent. Astfel, în 2022, din bugetul de stat vor fi […] Articolul Vești bune de la ODIMM pentru cei care vor să-și inițieze o afacere apare prima dată în AgroTV.
12:40
În perioada 25 – 31 ianuarie, în râurile și bazinele de apă din ţară va continua procesul de formare a gheții. În acest sens, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență avertizează populația despre pericolul aflării pe gheața subțire a bazinelor acvatice, mai ales în această perioadă a anului, când temperaturile oscilează între minus și plus. […] Articolul Atenţie! Gheața subțire de pe lacuri – pericol sporit pentru viață apare prima dată în AgroTV.
12:20
Prețul maxim de comercializare al benzinei și motorinei de tip standard de pe piața petrolieră din Moldova continuă să crească. Potrivit Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică, costul combustibililor se va mări și miercuri. Așadar, șoferii din Moldova vor achita pentru un litru de benzină cu cifra octanică A-95 – 22.76 lei sau cu 8 […] Articolul Carburanții s-au scumpit: Cât a ajuns să coste benzina și motorina? apare prima dată în AgroTV.
Acum 24 ore
11:50
La punctul de trecere a frontierei „Giurgiulești-Galați” (rutier), în dimineata zilei de 25 ianuarie s-a atestat trafic îngreunat. Pe partea română s-au format mai multe coloane de automarfare, care așteaptă să intre în țara vecină, fapt ce a condus la apariția unui aflux de camioane și pe partea moldovenească. Conform estimărilor, valorile mari de trafic […] Articolul Util pentru transportatorii de mărfuri! Cum să evitați traficul îngreunat apare prima dată în AgroTV.
11:40
Gripa aviară este o boală virală extrem de contagioasă cauzată de virusul gripal ce afectează mai multe specii de păsări de la care obținem produse alimentare (găini, curcani, prepelițe, bibilici, etc.), precum și păsările de companie și cele sălbatice. Ocazional, boala o pot contracta mamiferele și omul. Perioada de incubaţie este de 4-21 zile, scrie […] Articolul Cum se manifestă gripa aviară? Informații pentru deținătorii de păsări apare prima dată în AgroTV.
11:20
Tariful la gazele naturale ar putea să crească până la 15,59 lei, de la 1 ianuarie. Moldovagaz a expediat în adresa Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică o solicitare în acest sens. Aceasta urmează să fie examinată de ANRE într-o ședință deschisă. CONSTANTIN BOROSAN, secretar de stat pe domeniul Energetic: Trebuie să înțelegem foarte clar […] Articolul Expert: Guvernul luptă cu acest balaur și „BALAURUL” momentan câștigă apare prima dată în AgroTV.
11:00
Ministerul Finanțelor a publicat Bugetul pentru cetățeni pentru anul 2022 Bugetul pentru cetățeni este un instrument creat pentru a asigura posibilitatea ca fiecare cetățean să înțeleagă care sunt prevederile bugetului. Acesta evidențiază caracteristicile sale importante, astfel facilitând înțelegerea informațiilor sale de bază. Documentul este elaborat într-un format accesibil și pe înțelesul cetățenilor și conține date […] Articolul Ministerul Finanțelor a publicat Bugetul pentru cetățeni pentru 2022 apare prima dată în AgroTV.
10:50
Ce invenții în agricultură au realizat cercetătorii din Republica Moldova și ce premii au obținut peste hotare, aflați din emisiunea Actualitatea LA RAPORT cu Mihaela Rudenco și invitații săi: VITALIE VIŞANU – inginer, lector, Universitatea Tehnică a Moldovei, ANDREI BRAGARENCO – lector la UTM și MIHAIL BALAN – șef Birou Protecția Proprietății Intelectuale și Transfer […] Articolul Actualitatea LA RAPORT – Cum arată agricultura viitorului? apare prima dată în AgroTV.
10:50
După ce, acum trei săptămâni, maternitatea din orașul Fălești a fost închisă, din cauza lipsei de specialiști, autoritățile locale au decis să ceară ajutorul Ministerului Sănătății. Pentru a atrage specialiști în teritoriu, aceștia sunt gata să ofere și locuințe sociale, relatează NordNews.md. Sergiu Fîntîna, președintele raionului Fălești: „Noi avem mai multe apartamente sociale, care au […] Articolul Promit locuințe sociale, pentru a atrage tineri specialiști apare prima dată în AgroTV.
09:50
Primăria municipiului Chișinău îndeamnă elevii și părinții să utilizeze în perioada procesului de educație on-line resursa educațională creată de municipalitate – biblioteca digitală, transmite MOLDPRES. Municipalitatea Chișinău a amintit cadrelor didactice, elevilor și părinților că, în perioada suspendării procesului de învățământ cu prezența fizică în clase, poate fi utilizată resursa educațională creată de Direcția Generală […] Articolul Elevii sunt îndemnați să folosească biblioteca digitală apare prima dată în AgroTV.
Ieri
16:50
Marți, leul moldovenesc se apreciază în raport cu moneda euro, leul românesc și rubla rusească. Dolarul american și hrivna ucraineană rămân neschimbate. Astfel, pentru 25 ianuarie, Banca Națională a Moldovei a stabilit un curs de 18.04 bani pentru un dolar. Moneda euro scade cu 5 bani și va costa 20.39 bani. Hrivna ucraineană o să […] Articolul Cursul valutar pentru marți, 25 ianuarie apare prima dată în AgroTV.
16:50
Pentru marți, 25 ianuarie, meteorologii prognozează ninsori slabe în nordul și sudul țării. La centru, cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab, la moderat din nord-vest, cu viteza maximă de 9 m/s. Vremea va fi determinată de o zonă de aer cu presiunea atmosferică ridicată. La nord, noaptea, mercurul din termometre va coborî până […] Articolul Ninsori slabe în nordul și sudul țării, prognozează meteorologii apare prima dată în AgroTV.
15:20
Criza gazelor: “Agenții economici sunt ignorați în totalitate. Nu auzim nici un mesaj din partea nimănui. Ministerul Economiei nu zice nimic, nici Ministerul Finanțelor, prim-ministrul tace. Toți vorbesc despre păturile social vulnerabile, ceea ce este corect, dar ele devin social vulnerabile fiindcă nu găsesc locuri de muncă și nu găsesc salarii înalte. Păturile social vulnerabile […] Articolul Criza gazelor: Viorel Gîrbu: “Agenții economici sunt ignorați în totalitate” apare prima dată în AgroTV.
15:20
Criza gazelor: Este o situație pe care n-am fi putut-o anticipa acum jumătate de an. Probabil nici la Gazprom, cei mai buni strategi nu se așteptau la un asemenea impact pozitiv pentru ei, zice expertul în energetică Ion Muntean. Articolul „Nici cei mai buni strategi de la Gazprom nu se așteptau la un asemenea impact pozitiv pentru ei” apare prima dată în AgroTV.
15:10
Criza gazelor în Moldova: „Guvernul se putea gândi să ofere aceste mijloace financiare prin creștere de capital prin care să-și crească treptat cota în capitalul MoldovaGaz. Cel mai sensibil este faptul că noi nu suntem acționari majoritari. Noi avem un agent economic cu un impact masiv social și economic pe care noi nu-l controlăm. În […] Articolul Expert: Guvernul se putea gândi cum să-și crească treptat cota în capitalul MoldovaGaz apare prima dată în AgroTV.
15:10
Criza gazelor: „Eu nu sunt întru totul de acord că am fi putut prevedea se s-a întâmplat în decembrie. Totuși, sectorul per ansamblu este gestionat într-o manieră foarte proastă. Momentan, Guvernul este în luptă cu acest balaur și balaurul momentan câștigă. Deci la un capăt tăiat, cresc altele trei”, zice economistul Viorel Gîrbu. Articolul Expert economic: Guvernul luptă cu acest balaur și balaurul momentan câștigă. Sectorul este gestionat într-o manieră foarte proastă apare prima dată în AgroTV.
15:10
“Acum Republica Moldova are un preț avantajos comparativ cu ceilalți clienți ai Gazpromului, dacă e să-i excludem pe câțiva mai mari, care pe lângă colaborările pe gazele naturale, mai au și altele – pe domeniul militar, pe cel al proiectelor mari energetice, care au facilitat cumva negocierea unor prețuri mai bune la gaze. Dacă să […] Articolul Ion Muntean: Dacă e să comparăm cu România sau Ucraina, avem un preț mai mic la gaze apare prima dată în AgroTV.
15:10
Secretarul de Stat pe domeniul Energetic, Constantin Borosan spune că a propus includerea subiectului privind publicarea contractului dintre MoldovaGaz și Gazprom pe agenda ședinței Consiliului de Observatori la MoldovaGaz, dar acest lucru n-a fost susținut de majoritatea membrilor. Articolul Când ar putea fi publicat contractul dintre MoldovaGaz și Gazprom? apare prima dată în AgroTV.
15:00
Articolul Secretarul de stat în domeniul Energeticii despre creșterea tarifulului la gaz apare prima dată în AgroTV.
15:00
„Faptul că este necesară o majorare de tarif la gazele naturale este evident. Nu mă pot pronunța exact, că e vorba de 14, 40 lei, 14,15 lei și așa mai departe… Mai mult de 14 cu siguranță”, spune expertul în energetică Ion Muntean. Articolul Expert: Cu siguranță vom plăti mai mult de 14 lei pentru gaz apare prima dată în AgroTV.
15:00
Criza gazelor: „Această modalitate nu tocmai fericită când ANRE-ul, într-un final, stabilește tariful duce la anumite tărăgănări și la politizarea acestui proces. Chiar și în perioada anterioară, ANRE-ul, într-un fel aștepta girul politicienilor pentru ca să aprobe aceste tarife, cel puțin asta se înțelegea din presă”, spune expertul în politici economice Viorel Gîrbu. Articolul „Modalitatea nu tocmai fericită când ANRE stabilește tariful la gaz duce la politizarea procesului” apare prima dată în AgroTV.
14:30
În acest an, pe 24 ianuarie, se marchează 163 de ani de la Unirea Principatelor Române, eveniment cunoscut drept „Mica Unire”, pas cu simbolistică esențială în înfăptuirea statului național unitar român, înainte de Marea Unire de la 1 decembrie 1918. Ziua când se celebrează Mica Unire este strâns legată de numele lui Alexandru Ioan Cuza, […] Articolul 163 de ani de la Unirea Principatelor Române apare prima dată în AgroTV.
14:10
Valul scumpirilor care a lovit direct în populația Moldovei, începând cu toamna anului trecut, continuă într-un ritm tot mai nebun. Și întreprinderea Furnizarea Energiei Electrice Nord a solicitat Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică majorarea tarifului la energia electrică, în cazul dat cu 50%, notează unimedia.md, cu privire la solicitarea furnizorului, depusă la ANRE. Potrivit […] Articolul FEE NORD cere majorarea tarifului la curent electric cu 50% apare prima dată în AgroTV.
14:10
Pandemia îi sperie pe donatorii de sânge. La Centrul de Transfuzie din Bălți, numărul acestora a scăzut simțitor. Zilnic, aici vin în jur de 20 de donatori din necesarul de 100. În prezent, centrul are o rezervă de sânge doar pentru o săptămână, relatează Nord-News.md Speranța celor care ajung în stare gravă pe patul de […] Articolul Chiar și de nevoie, tot mai puțini donează sânge apare prima dată în AgroTV.
13:30
Prețul maxim de comercializare al benzinei și motorinei de tip standard de pe piața petrolieră din Moldova continuă să crească în același ritm. Potrivit Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică, costul combustibililor se va mări și marți. Așadar, șoferii din Moldova vor achita pentru un litru de benzină cu cifra octanică A-95 – 22.68 lei […] Articolul Cresc prețurile la carburanți de la o luni apare prima dată în AgroTV.
13:20
Un focar de gripă aviară a fost depistat în satul Hirișeni, din raionul Telenești. Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor anunță că testele de laborator efectuate de Departamentul Virusologie Specială al Institutului Zooprofilactic și Experimental din Italia au confirmat prezența virusului Gripei Aviare subtipul H5N1 în probele recoltate de la păsări domestice din această localitate. Potrivit […] Articolul Focar de gripă aviară, la Telenești apare prima dată în AgroTV.
12:00
Un producător de legume, fructe și verdețuri organice, crescute după principiile permaculturii desfășoară proiectul „De la sol până la raft” o experiență ce va îmbogăți ferma cu practicile colegilor din Luxemburg în domeniul Acriculturii Ecologice. Pe pagina acestora de Facebook scrie că „Generații întregi ce sau dedicat creșterii produselor ecologice, ferma noastră e la început […] Articolul De la sol până la raft apare prima dată în AgroTV.
12:00
Spitalele din municipiul Chișinău cu profil COVID-19 redevin neîncăpătoare. Despre acest lucru a atenționat primarul general al Capitalei, Ion Ceban, care a mai declarat că foarte îngrijorător este faptul că mulți dintre cei internați sunt copiii. Ion Ceban, primarul general al Chișinăului: „Copiii sunt afectați foarte mult, chiar dacă astăzi, această cifră, cel puțin săptămâna […] Articolul 16 puncte de testare a virusului vor fi deschise în capitală apare prima dată în AgroTV.
11:20
Peste 1.100 de cazuri de infectare în rândul elevilor au fost confirmate în ultima săptămână, cu alți 361 de profesori confirmați pozitiv, arată datele Ministerului Educației, în raportul său săptămânal cu privire la nivelul de contaminare în instituțiile de învățământ. În același timp, 63 de studenți se află în izolare, ducând numărul total al personalului […] Articolul Tot mai mulți elevi sunt infectați cu COVID-19 apare prima dată în AgroTV.
11:10
Cinci maternități din nordul Republicii Moldova au fost închise din cauza numărului mic de nașteri, dar și a lipsei cadrelor medicale. Printre acestea se numără maternitatea din Ocnița, Briceni, Dondușeni, Glodeni și Fălești. În unele zile, acolo nu era înregistrată nici măcar o naștere. De exemplu, la maternitatea din Fălești, pe parcursul anului 2021 au […] Articolul Viitorul Moldovei, tot mai sumbru. Se închid maternitățile apare prima dată în AgroTV.
11:10
În 2021, în Republica Moldova a fost înregistrată o creștere fără precedent a creditelor acordate populației și agenților economici. Creșterea din anul precedent a fost de  13 miliarde de lei. Respectiv, cu 10,7 miliarde de lei au crescut creditele bancare și cu 2,2 miliarde – cele nebancare. Despre aceasta a menționat expertul în politici economice […] Articolul În 2021, în Moldova au fost acordate credite în sumă de 13 miliarde lei apare prima dată în AgroTV.
11:00
E mijloc de ianuarie și ne lipsesc troienile de altădată. De fapt, în ultimii ani nici măcar zăpadă de Sărbători n-am prea avut. Este clar, schimbările climatice produc efecte tot mai evidente și nu doar la noi, ci în întreaga lume. Dacă acum ceva timp ideea topirii ghețarilor părea și ea destul de îndepărtată, iată […] Articolul Încălzirea globală va conduce la învelirea ghețarilor? apare prima dată în AgroTV.
10:50
Articolul AGRO TV News – Retrospectiva Săptămânii 22 ianuarie 2022 apare prima dată în AgroTV.
10:50
FinComBank a semnat acordul de creditare cu aliniere la proiectul Livada Moldovei, devenind partenerul financiar al acestuia. Astfel, clienții Băncii vor putea beneficia de finanțare, pentru implementarea celor mai ambițioase proiecte de business. Afacerea ta la un nou nivel alături de FinComBank! Proiectul Livada Moldovei, o linie de creditare oferită de Banca Europeană de Investiții […] Articolul FinComBank, partenerul proiectului „Livada Moldovei” apare prima dată în AgroTV.
10:30
Scris de Lumea SatuluiStudenți ai Facultății de Horticultură din cadrul Universității de Științele Vieții din Iași au vizitat una dintre cele mai mari sere de flori din Vânători, județul Neamț, coordonată de doi absolvenți ai universității – mamă și fiu. Împreună, aceștia duc mai departe o tradiție de familie de peste 27 de ani. Andrei și […] Articolul Investiție de 150.000 de euro în cea mai mare seră de flori apare prima dată în AgroTV.
10:20
Scris de Lumea Satului  Procesarea lor în suc pasteurizat natural este o soluție pentru această pierdere „Suntem Cristina Cucu și Ștefan Mera, tineri țărani reveniți la origini după mulți ani de locuit în oraș. Ne-am mutat la Brănești, județul Dâmbovița, acum un an, iar înainte am stat jumătate de an tot la țară, în apropiere de […] Articolul Cristina Cucu – „Deseori fructele se strică în pomi sau în beciuri pentru că nu sunt valorificate“ apare prima dată în AgroTV.
10:10
Destinații de ciocolată. Zurich și Broc din Elveția În orașul Broc funcționează încă cea mai veche fabrică de ciocolată din Elveția, țara care ne-a oferit primele dulciuri rafinate din cacao. În Broc vizitează Casa Cailler, fondată în 1898, și vei urmări întreg procesul prin care boabele de cacao sunt pregătite să devină bomboane de ciocolată […] Articolul Destinații de ciocolată. Unde să călătorești pentru o tratație dulce apare prima dată în AgroTV.
10:00
5 motive ca să investești în ferma de gâște Scris de Lumea Satului Zootehnia românească este orientată spre creșterea câtorva specii de animale considerate de interes economic. Însă lipsa de preocupare pentru alte specii nu este neapărat justificată de rentabilitatea scăzută, ci de cunoașterea limitată a potențialului pe care acestea îl au. Radu Marica a hotărât, […] Articolul Cât costă să inițiezi o fermă de gâște apare prima dată în AgroTV.
10:00
Sfârșitul pandemiei de COVID în Europa este un scenariu plauzibil odată cu apariția variantei Omicron, potrivit directorului regional pentru Europa al Organizației Mondiale a Sănătății. Hans Kluge îndeamnă, totuși, la prudență, din cauza capacității de adaptare pe care o are coronavirusul, relatează Digi24.ro Varianta Omicron a coronavirusului SARS-CoV-2, care ar putea infecta circa 60 la sută […] Articolul Varianta Omicron ar putea fi faza de final a pandemiei în Europa apare prima dată în AgroTV.
10:00
Mierea falsă este tot mai întâlnită pe rafturile magazinelor și la târgurile de produse agricole. Cumpărătorul neavizat o deosebește greu față de mierea naturală, organică, dar există câteva indicii care te pot ajuta, chiar dacă nu ai experiență, scrie libertateapentrufemei.ro. Mierea falsă, amestecată cu diverse siropuri dulci sau ultra procesată pentru a împiedica procesul natural […] Articolul Cum verifici mierea naturală de cea falsificată apare prima dată în AgroTV.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.