Depozitele subterane europene de stocare a gazelor sunt golite la mai bine de jumătate

Sputnik, 14 ianuarie 2022 21:30

Gas Infrastructure Europe: Depozitele subterane de stocare a gazelor din Europa sunt goale în proporție de peste 50 la sută.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 2 ore
23:00
Fiecare al doilea apel efectuat la Serviciul Unic de Urgență este fals sau abuziv. Oamenii „puși pe glume” sună la 112 fără să aibă o urgență reală, fac farse sau înjură operatorii. Se întâmplă în timp ce poate cineva, în altă parte, are cu adevărat nevoie de ajutor.
22:30
Președintele unui stat membru NATO a acuzat SUA de escaladarea crizei și a spus că țara sa va rămâne în afara unui posibil conflict între Rusia și Ucraina.
Acum 4 ore
21:50
Situație gravă semnalată de UNICEF: organizația spune că închiderea școlilor din pricina pandemiei de COVID-19 a provocat pierderi aproape ”ireversibile” în domeniul educației în toată lumea. Câți copii sunt afectați.
21:00
Autoritățile autonomiei găgăuze intenționează să rezolve de sine stătător problema tarifelor mari la gaze, inclusiv prin intermediul negocierilor directe cu furnizorul rus.
Acum 6 ore
20:20
La concursul de selectare a candidaților pentru funcția de Avocat al Poporului vor participa șapte candidați.
20:00
Ministerul Sănătății anunță cifre sumbre în contextul pandemiei COVID-19 pentru 25 ianuarie.
19:20
Aproape 30 de interpreți moldoveni vor participa la preselecția națională a concursului muzical Eurovision Song Contest 2022.
18:50
Liderii NATO amenință Rusia cu un „pachet de sancțiuni fără precedent” din cauza situației create în jurul Ucrainei
Acum 8 ore
18:20
Deputatul PAS, Oazu Nantoi, a ieșit cu o scrisoare deschisă în care îl îndeamnă pe Mitropolitul Vladimir să urmeze exemplul Papei de la Roma.
17:50
Înainte de a-l insulta pe un jurnalist de la Fox News, Biden s-a bucurat pentru inflația mare din țară, care ar fi, în opinia lui, un mare activ.
17:30
Guvernul britanic informează că a eliminat restricțiile pentru călătorii complet vaccinați. De când intră în vigoare această prevedere și ce măsuri se aplică în prezent.
17:10
Cum intenționează UE să iasă din capcana în care a căzut singură, deși le-a întins-o altora – citiți în materialul editorialistului RIA Novosti.
16:40
Decretul Preşedintelui Republicii Moldova privind promulgarea Legii cu privire la avocatură a fost publicat în Monitorul Oficial.
Acum 12 ore
16:20
Autonomia găgăuză intenționează să rezolve problema asigurării regiunii cu gaze direct cu concernul rus Gazprom, ocolind Chișinăul. La Moscova va pleca o delegație a Adunării Populare pentru negocieri.
15:10
Invitatul emisiunii „Contrapunct” este fostul deputat Dinu Plângău. Societatea moldovenescă traversează o perioadă complicată legat de creșterea vertiginoasă a tarifelor, iar guvernarea ne promite reforme în justiție.
15:00
Un număr impunător de oameni s-au adresat în ultima săptămâna la Asistența Medicală Urgentă Prespitalicească. Pentru foarte mulți a fost necesară spitalizarea.
14:30
Sudan : Cel puțin doi protestatari au fost uciși în timpul mitingului împotriva conducerii militare la Khartoum
13:50
13:50
Clinicile din Chișinău au decis să asigure efectuarea testelor pentru depistarea COVID-19 în corturi amplasate în preajma instituțiilor.
13:30
Sputnik Moldova a contactat Serviciul Hidrometeorologic de Stat pentru a afla dacă țara noastră va fi afectată de ciclonul care astăzi face ravagii în Turcia.
13:10
Cozi imense la -7 grade formate în fața unui cort anti-COVID instalat în Capitală. Oamenii așteaptă în rând pentru a se testa.
12:40
Zborul de la Istanbul spre Chișinău, programat pentru astăzi, a fost anulat.
12:20
Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță că vremea se va schimba simțitor începând cu ziua de mâine. Iată ce temperaturi ne așteaptă.
12:10
ANRE a publicat noile prețuri plafon la carburanți pentru ziua de 26 ianuarie - cât ar putea costa benzina și motorina.
11:50
Vicepremierul Andrei Spînu a venit cu o reacție după ce deputații Comuniști și Socialiști au anunțat că sesizează Procuratura Generală în privința acțiunilor întreprinse în asigurarea țării cu gaze naturale.
11:30
Cozi la punctul de trecere a frontierei „Giurgiulești-Galați”. Iată ce trebuie să știe toți transportatorii de mărfuri.
Acum 24 ore
11:10
Avocații au renunțat la proteste, însă cu o singură condiție - să le fie protejată libertatea activității profesionale.
11:10
Certificatul verde a devenit obligatoriu în restaurante, centre comerciale și alte spații comerciale închise, cu excepția magazinelor alimentare.
10:50
Fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor a organizat o conferință de presă în care au anunțat că sesizează Procuratura Generală în privința acțiunilor vicepremierului Andrei Spînu.
10:30
Ministrul Justiției anunță detalii despre extrădarea lui Ilan Șor din Israel.
10:10
Președintele de onoare al Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, a ajuns la procuratură unde va fi audiat într-un dosar penal.
09:50
A decedat un deputat din Parlamentul Republicii Moldova. Parlamentarul făcea parte din fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor.
09:30
Vicepremierul Andrei Spînu a recunoscut că Republica Moldova nu are alternative de import al gazelor naturale din Federația Rusă.
09:10
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: Veaceslav Ioniță, expert în politici economice al Institutului pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale, Tatiana Heghea, interpretă, logopedul Galina Lozan, Artistul Poporului, Nicolae Botgros.
09:00
Secția Consulară a misiunii diplomatice din Sofia nu va presta serviciile consulare timp de câteva zile.
08:40
Președintele SUA, Joe Biden, a desfășurat o videoconferință cu lideri europeni
08:10
Expertul economic a apreciat starea economiei naționale a țării și a sectorului agricol și s-a declarat sceptic în privința faptului că actualul guvern va putea face schimbări semnificative.
07:30
Valuta autohtonă se scumpește în cea de-a doua zi a săptămânii.
07:00
Președintele de onoare al Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, este așteptat astăzi la procuratură pentru a fi audiat într-un dosar penal, în calitate e bănuit, pentru presupuse infracțiuni săvârșite încă în 2008.
06:40
Meteorlogii anunță și pentru astăzi vreme rece. Pe alocuri sunt posibile ninsori slabe.
06:00
Directorul general în cadrul Autorităţii Naţionale de Protecţie a Consumatorilor din România, Paul Anghel, vine cu recomandări pentru românii care vor să se bucure de perioada reducerilor de iarnă și îi sfătuiește să fie foarte atenți la prețuri.
Ieri
23:00
Expertul în politici economice al Institutului pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale, Veaceslav Ioniță, a vorbit despre valoarea creditelor luate în anului 2021.
22:20
Sfârșitul lui ianuarie 2022 a fost marcat de negocieri intense între reprezentanții Rusiei și Occidentului colectiv.
22:00
Au fost actualizate criteriile de excludere din tratamentul la domiciliu și perioada când persoanele pot reveni la studii sau la muncă după boală.
21:40
Planurile agresive ale SUA și NATO în Europa de Est se lovesc de zidul impracticabil al capacităților de apărare rusești.
21:30
Purtătorul de cuvânt al președintelui Federației Ruse, Dmitri Peskov, a declarat că Vladimir Putin va lua măsuri pentru a asigura securitatea țării sale.
21:10
În contextul noilor restricții impuse de Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică, Guvernul reamintește cum se poate verifica certificatul COVID.
19:40
Ministerul Sănătații a actualizat datele privind situația epidemiologică la zi.
19:10
Zborul de la Chișinău spre Istanbul, programat pentru această seară, a fost anulat. Care este motivul.
18:30
Din 24 ianuarie intră în vigoare unele restricții instituite de Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.