Dosarul 7 aprilie 2009, din nou pe masa procurorilor: ”Uzurparea puterii și dezordini în masă”, infracțiuni ce urmează a fi investigate

DosarMedia, 25 noiembrie 2021 23:50

În urma verificării informației relatate de către cetățeanul Boris Sprîncean, în cadrul unei emisiuni televizate din data de 10 noiembrie Articolul Dosarul 7 aprilie 2009, din nou pe masa procurorilor: ”Uzurparea puterii și dezordini în masă”, infracțiuni ce urmează a fi investigate apare prima dată în Dosar Media.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de DosarMedia

Acum 8 ore
11:10
Comisia Electorală Centrală anunță că astăzi, 4 decembrie 2021, începând cu ora 15:00, va avea loc ședința CEC. Pe ordinea Articolul CEC se întrunește în ședință – Ordine de zi apare prima dată în Dosar Media.
11:00
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a convocat vineri Consiliul Suprem de Securitate (CSS) pentru a examina acțiunile autorităților statului în Articolul Ce s-a decis la Consiliul Suprem de Securitate – Președinția oferă detalii apare prima dată în Dosar Media.
Acum 12 ore
06:40
Cât costă euro și dolarul în weekend: Cursul valutar BNM pentru 4 și 5 decembrie Prețul dolarului a crescut ușor Articolul Cât costă euro și dolarul în weekend: Cursul valutar BNM pentru 4 și 5 decembrie apare prima dată în Dosar Media.
06:30
Vreme rece și ploi sunt așteptate sâmbătă: Prognoza meteo pentru 4-10 decembrie Sunt posibile ninsori pe 7 și 8 decembrie, Articolul Vreme rece și ploi sunt așteptate sâmbătă: Prognoza meteo pentru 4-10 decembrie apare prima dată în Dosar Media.
Acum 24 ore
23:30
Automobilul în sezonul rece – cum îl protejăm Pregătirea autovehiculului pentru sezonul rece este necesar să se facă înainte de Articolul Automobilul în sezonul rece – cum îl protejăm apare prima dată în Dosar Media.
19:20
Lista celor șapte: Cine sunt noii membri ai Consiliului Audiovizualului Consiliului Audiovizualului are o nouă componență. Astăzi Parlamentul Republicii Moldova Articolul Lista celor șapte: Cine sunt noii membri ai Consiliului Audiovizualului apare prima dată în Dosar Media.
18:50
Sindicatele nemulțumite că ”premiul anual pentru salariații din sectorul bugetar pentru anul 2020 nu va fi achitat”. Confederația Națională a Articolul Sindicatele, îngrijorate că ”premiul anual pentru salariații din sectorul bugetar pentru anul 2020 nu va fi achitat” apare prima dată în Dosar Media.
Ieri
18:30
Directorul companiei „Lukoil Moldova”, Feyruz Isayev, a fost decorat la Kremlin cu „Ordinul Prieteniei”, prin decretul Președintelui Federației Ruse, Vladimir Articolul Directorul Lukoil Moldova a fost decorat la Kremlin cu ”Ordinul Prieteniei” apare prima dată în Dosar Media.
14:00
O companie britanică vrea să extragă metale prețioase în Azerbaidjan Guvernul Azerbaidjanului a eliberat un permis de acces în regiunea Articolul O companie britanică vrea să extragă metale prețioase în Azerbaidjan apare prima dată în Dosar Media.
13:50
Ultima oră! Vlad Țurcanu este noul director al TRM-Parlamentul l-a numit pentru un termen de 7 ani Parlamentul Republicii Moldova Articolul Ultima oră! Vlad Țurcanu este noul director al TRM: Parlamentul l-a numit pentru un termen de 7 ani apare prima dată în Dosar Media.
12:00
Sute de simpatizanți ai candidatului Partidului „Șor” la funcția de primar de Bălți, Marina Tauber, au venit astăzi la Judecătoria Articolul Opinii despre ”comanda politică” sau ”justiția adevărată” în cazul excluderii din cursă a Marianei Tauber apare prima dată în Dosar Media.
12:00
Fostul ministru de Externe și fost prim-ministru interimar, Aureliu Ciocoi, a fost numit în funcția de Ambasador în Germania. Decizia Articolul Ce funcție i-a oferit Natalia Gavrilița fostului premier interimar Aureliu Ciocoi apare prima dată în Dosar Media.
11:30
”Pretenții din primele minute”, ”Partidul Șor părăsește sala” – A început ședința Parlamentului Republicii Moldova. Ședința Parlamentului Republicii Moldova a Articolul LIVE// ”Pretenții din primele minute”, ”Partidul Șor părăsește sala” – A început ședința Parlamentului Republicii Moldova apare prima dată în Dosar Media.
11:20
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, convoacă astăzi o nouă ședință a Consiliului Suprem de Securitate. În cadrul acesteia vor fi Articolul Ultimă oră! Maia Sandu convoacă ședința Consiliului Suprem de Securitate în legătură cu recuperarea Aeroportului apare prima dată în Dosar Media.
10:50
Marina Tauber o acuză pe Maia Sandu de ”excluderea sa din cursa electorală”, spune că are și probe. Mai exact, Articolul Marina Tauber o acuză pe Maia Sandu de ”excluderea sa din cursa electorală”, spune că are și probe apare prima dată în Dosar Media.
06:40
Euro și dolarul se scumpesc: Cursul valutar BNM pentru 3-5 decembrie Leul moldovenesc se depreciază în raport cu toate principalele Articolul Euro și dolarul se scumpesc: Cursul valutar BNM pentru 3-5 decembrie apare prima dată în Dosar Media.
06:30
Vremea la sfârșit de săptămână: Prognoza meteo pentru 3-9 decembrie Din cea mai recentă prognoză meteo au dispărut, deocamdată, ninsorile Articolul Vremea la sfârșit de săptămână: Prognoza meteo pentru 3-9 decembrie apare prima dată în Dosar Media.
2 decembrie 2021
22:30
UE acordă Moldovei, Ucrainei și Georgiei ajutoare financiare pentru Apărare Republica Moldova va beneficia de un sprijin financiar de 7 Articolul UE acordă Moldovei, Ucrainei și Georgiei ajutoare financiare pentru Apărare apare prima dată în Dosar Media.
21:40
Aproape 7% din populația Republicii Moldova sunt persoane cu dizabilități, se arată într-un raport al Biroului Național de Statistică (BNS) Articolul Aproape 7% dintre moldoveni sunt persoane cu dizabilități – raport statistic apare prima dată în Dosar Media.
20:10
Maia Sandu: ”Să construim o societate care practică sportul nu declarativ, ci prin acțiuni concrete”. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, Articolul Maia Sandu: ”Să construim o societate care practică sportul nu declarativ, ci prin acțiuni concrete” apare prima dată în Dosar Media.
Mai mult de 2 zile în urmă
18:20
Ministrul de Externe al Azerbaidjanului: Există oportunități pentru normalizarea relațiilor armeano-azerbaidjane Ministrul de externe al Azerbaidjanului, Jeihun Bairamov, a declarat Articolul Ministrul de Externe al Azerbaidjanului: Există oportunități pentru normalizarea relațiilor armeano-azerbaidjane apare prima dată în Dosar Media.
18:20
Declarație din Azerbaidjan: „Faceți mai puține referiri la presa din Armenia” Asistentul președintelui Azerbaidjanului Hikmet Hajiev, care este șeful Departamentului Articolul Declarație din Azerbaidjan: „Faceți mai puține referiri la presa din Armenia” apare prima dată în Dosar Media.
18:10
Vicepremierul Nicu Popescu participă la o reuniune a OSCE – întrevedere cu șeful diplomației SUA Viceprim-ministrul, ministrul de Externe al Articolul Vicepremierul Nicu Popescu participă la o reuniune a OSCE – întrevedere cu șeful diplomației SUA apare prima dată în Dosar Media.
14:00
Avocatul Poporului, Natalia Moloșag și-a dat demisia. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a instituției. Se întâmplă la Articolul În plin scandal! Avocatul Poporului, Natalia Moloșag și-a dat demisia apare prima dată în Dosar Media.
13:50
”Notara lui Plahotniuc”, Olga Bondarciuc a cerut azil politic în Belgia. Despre asta scrie realitatea.md, într-un articol publica recent. Informația Articolul ”Notara lui Plahotniuc”, Olga Bondarciuc a cerut azil politic în Belgia: Va mai putea fi extrădată? apare prima dată în Dosar Media.
06:30
Vremea se încălzește joi și vineri – iată când va ninge: Prognoza meteo pentru 2-8 decembrie Sâmbătă, 4 decembrie, va Articolul Vremea se încălzește joi și vineri – iată când va ninge: Prognoza meteo pentru 2-8 decembrie apare prima dată în Dosar Media.
06:30
S-a inversat situația – euro scade și dolarul crește: Cursul valutar BNM pentru 2 decembrie Dolarul american și rubla rusească Articolul S-a inversat situația – euro scade și dolarul crește: Cursul valutar BNM pentru 2 decembrie apare prima dată în Dosar Media.
00:20
Un nou eveniment la ARTICO: Află mai multe despre Consolidarea și formarea Consiliilor Raionale ale Elevilor Pe 18 decembrie 2021, Articolul Un nou eveniment la ARTICO: Află mai multe despre Consolidarea și formarea Consiliilor Raionale ale Elevilor apare prima dată în Dosar Media.
1 decembrie 2021
23:10
De ce Comisia Electorală Centrală a cerut excluderea Marinei Tauber din cursa electorală de la Bălți Președintele CEC, Pavel Postică, Articolul De ce Comisia Electorală Centrală a cerut excluderea Marinei Tauber din cursa electorală de la Bălți apare prima dată în Dosar Media.
11:20
Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a transmis un mesaj de felicitare României cu ocazia Zilei Naționale. Șefa statului i-a mulțumit Articolul Maia Sandu, mesaj de Ziua Națională a României: ”Să mergem spre viitor împreună” apare prima dată în Dosar Media.
11:10
Prima tranșă pentru plata pensiilor și alocațiilor sociale în luna decembrie, în valoare de 73 de milioane de lei, a Articolul Pensii și alocații sociale în luna decembrie: CNAS anunță despre prima tranșă – 73 de milioane de lei apare prima dată în Dosar Media.
10:40
Calendar ortodox: Cele mai mari sărbători religioase din luna decembrie.Decembrie este a douăsprezecea şi ultima lună a anului în calendarul Articolul Calendar ortodox: Cele mai mari sărbători religioase din luna decembrie apare prima dată în Dosar Media.
10:10
LIVE // Briefing de presă susținut de către deputații Partidului „ȘOR”, Marina Tauber și Denis Ulanov. Candidata Partidului ”Șor” la Articolul LIVE//Marina Tauber acuză Guvernarea PAS că ar vrea s-o scoată din cursa electorală – Briefing de presă apare prima dată în Dosar Media.
06:50
Vântul va fi puternic miercuri: Prognoza meteo pentru 1-7 decembrie Sâmbătă, 4 decembrie, sunt așteptate lapoviță și ninsori în toată Articolul Vântul va fi puternic miercuri: Prognoza meteo pentru 1-7 decembrie apare prima dată în Dosar Media.
06:40
Euro s-a scumpit din nou semnificativ și dolarul s-a ieftinit: Cursul valutar BNM pentru 1 decembrie Miercuri, 1 decembrie, leul Articolul Euro s-a scumpit din nou semnificativ și dolarul s-a ieftinit: Cursul valutar BNM pentru 1 decembrie apare prima dată în Dosar Media.
30 noiembrie 2021
22:40
Și în acest an, pe 1 decembrie va avea loc inaugurarea Pomului de Crăciun. Bradul are aproape 20 de metri Articolul Pe 1 decembrie va avea loc inaugurarea Pomului de Crăciun – Vezi programul apare prima dată în Dosar Media.
22:30
”Am pierdut 100 de milioane de dolari” – Dodon, despre discuția cu Spânu. Liderul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, Articolul ”Am pierdut 100 de milioane de dolari” – Dodon, despre discuția cu Spânu apare prima dată în Dosar Media.
21:50
Cine este Lilian Darii, viitorul ambasador al Moldovei în Rusia – Moscova ar fi aprobat candidatura Rusia a aprobat propunerea Articolul Cine este Lilian Darii, viitorul ambasador al Moldovei în Rusia – Moscova ar fi aprobat candidatura apare prima dată în Dosar Media.
20:00
FAO Moldova și Chișinău Academy of Media Arts invită agricultorii mici și mijlocii, în special migranții reveniți, care intenționează să-și Articolul Curs gratuit pentru agricultori: Fotografia de produs în agricultură și crearea anunțului de promovare apare prima dată în Dosar Media.
19:50
Un cutremur cu magnitudinea de 4,2 s-a produs marți în zona seismică Vrancea. A fost un cutremur de adâncime care Articolul Cutremur de adâncime în apropiere de Republica Moldova apare prima dată în Dosar Media.
19:20
Elicopter militar prăbușit în Azerbaidjan: 14 persoane au murit și 2 au fost rănite Personalul Ambasadei Azerbaidjanului la Chișinău le Articolul Elicopter militar prăbușit în Azerbaidjan: 14 persoane au murit și 2 au fost rănite apare prima dată în Dosar Media.
17:50
Cum trebuie să fie relația profesor-elev? Centrul Republican pentru Copii și Tineret „Artico” în colaborare cu Consiliul Național al Elevilor Articolul Cum trebuie să fie relația profesor-elev? apare prima dată în Dosar Media.
16:50
Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO revine cu a VII-a ediție a „Aventurii de Crăciun”, în format ONLINE. Beneficiarii Articolul VIDEO// Aventura de Crăciun revine! ARTICO promite un program special apare prima dată în Dosar Media.
06:40
Euro urcă în continuare și dolarul scade: Cursul valutar BNM pentru 30 noiembrie Marți, 30 noiembrie, leul moldovenesc se apreciază Articolul Euro urcă în continuare și dolarul scade: Cursul valutar BNM pentru 30 noiembrie apare prima dată în Dosar Media.
06:30
Vreme rece se așteaptă astăzi: Prognoza meteo pentru 30 noiembrie – 6 decembrie Pentru marți, 30 noiembrie, meteorologii anunță cer Articolul Vreme rece se așteaptă astăzi: Prognoza meteo pentru 30 noiembrie – 6 decembrie apare prima dată în Dosar Media.
29 noiembrie 2021
22:10
Președintele Ilham Aliev a anunțat date impresionante despre economia Azerbaidjanului  Succesele din economia Azerbaidjanului sunt impresionante: rezervele valutare  depășesc de Articolul Președintele Ilham Aliev a anunțat date impresionante despre economia Azerbaidjanului apare prima dată în Dosar Media.
21:50
Iran, Azerbaidjan și Turkmenistan au semnat un acord vizând livrările „swap” de gaze Iran, Azerbaidjan și Turkmenistan au încheiat duminică, Articolul Iran, Azerbaidjan și Turkmenistan au semnat un acord vizând livrările „swap” de gaze apare prima dată în Dosar Media.
21:30
Directorul general Termoelectrica SA, Veaceslav ENI, care a fost recunoscut în calitate de bănuit în cadrul unei cauze penale pornită Articolul Directorul general Termoelectrica, Veaceslav Eni, demisionează – Este bănuit de îmbogățire ilicită apare prima dată în Dosar Media.
20:00
Ceasuri scumpe, arme, zeci de suporturi optice și mai multe telefoane mobile. Sunt doar câteva dintre bunurile ridicate de către Articolul Ceasuri scumpe, arme și mai multe telefoane mobile: Perchiziții în ”dosarul Vitalie Iurcu” apare prima dată în Dosar Media.
19:00
Jurnalistul Vlad Ţurcanu este propus Parlamentului pentru funcţia de director general al IP Compania „Teleradio-Moldova” (TRM). Pentru candidatura lui au Articolul Vlad Ţurcanu, candidat la funcţia de director general al TRM apare prima dată în Dosar Media.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.