În curând, cetățenii moldoveni vor putea călători fără vize în Brazilia

TV6, 25 noiembrie 2021 23:20

În curând, cetățenii moldoveni vor putea călători fără vize în Brazilia. Despre acesta a anunțat de Ambasada Republicii Moldova în SUA, pe 25 noiembrie, scrie newsmaker.md. Într-un comunicat se arată că, Senatul Braziliei a ratificat joi, Acordul între Guvernul Republicii Moldova şi Guvernul Republicii Federative Brazilia privind abolirea vizelor de scurtă şedere pentru titularii paşapoartelor […] Сообщение În curând, cetățenii moldoveni vor putea călători fără vize în Brazilia появились сначала на TV6.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de TV6

Acum o oră
21:50
Principala uzurpatoare a țării, Maia Sandu, a dat indicația ca alegerile să fie anulate, să mai fie organizat încă o dată turul doi la Bălți, însă deja fără Tauber în buletinul de vot. Sandu vrea să-i lase în cursă doar pe slugile ei credincioase, Grigorișin și Marcoci. De altfel, așa cum a vrut să facă […] Сообщение Ilan Șor: Maia Sandu vrea să-și ducă planul diabolic până la capăt și are de gând să calce și pe cadavre pentru a o scoate pe Marina Tauber din cursa electorală появились сначала на TV6.
Acum 2 ore
21:20
Varianta Omicron a ajuns în România. Au fost confirmate primele două cazuri de infectare cu această tulpină. Este vorba despre doi dintre pasagerii repatriați din Africa de Sud, scrie digi24.ro. În această după-amiază, Institutul National de Sănătate Publică a primit rezultatul primelor secvențieri efectuate la Institutul National de Cercetare Medico-Militară Cantacuzino București care confirmă prezența […] Сообщение Primele 2 cazuri de infectare cu varianta Omicron confirmate în România появились сначала на TV6.
Acum 4 ore
20:30
Avocații Marinei Tauber, candidata la funcția de primar de Bălți, au cerut recuzarea completului de judecători și strămutarea dosarului la altă Curte de Apel. Cererea a fost depusă la Curtea Supremă de Justiție, scrie nordnews.md. Ședința de judecată de la Curtea de Apel Bălți are loc cu ușile închise. Jurnaliștii au fost rugați să părăsească […] Сообщение Avocații lui Tauber cer recuzarea completului de judecători și strămutarea dosarului la altă Curte de Apel появились сначала на TV6.
Acum 6 ore
18:40
Marina Tauber rămâne în cursa electorală pentru prima Bălți, iar la alegerile de mâine, bălțenii vor putea alege între ea și contracandidatul său. Ea a făcut această precizare, în cadrul unei conferințe de presă. Candidatul partidului „ȘOR” a accentuat că informațiile care circulă în spațiul public, precum că ar fi fost scoasă din cursa electorală […] Сообщение Marina Tauber: Sunt în continuare candidat la alegerile din Bălți și mă voi regăsi în buletinele de vot появились сначала на TV6.
18:20
Comisia Electorală Centrală anunță că la tipografie a fost distrusă matrița în baza căreia au fost tipărite buletinele de vot, precum și rebutul buletinelor de vot tipărite pentru scrutinul de mâine, scrie replicamedia.md. Duminică, 5 decembrie 2021, va avea loc cel de-al doilea tur al alegerilor locale noi pentru funcția de primar în 6 localități […] Сообщение CEC: Matrița în baza căreia au fost tipărite buletinele de vot a fost distrusă появились сначала на TV6.
17:10
Un șofer a fost la un pas de a fi victima unei scheme de escrocherii, după ce un pieton i s-ar fi aruncat pe capota automobilului. Incidentul a avut loc vineri, 3 Decembrie, pe strada Bogdan Voievod, din sectorul Rîșcani al capitalei, scrie deschide.md. Șoferul unui atuomobil de marca Toyota, în vârstă de 38 de […] Сообщение Atenție, șoferi! În Chișinău a reînviat schema de escrocherie cu „pietoni sinucigași” появились сначала на TV6.
17:00
Două cadavre carbonizate au fost găsite într-o casă cuprinsă de flăcări. Descoperirea macabră a avut loc astăzi în localitatea Bratușeni, din raionul Edineț, scrie deschide.md. Potrivit datelor preliminare, victimile ar fi doi bărbați, unul dintre care este proprietarul locuinței. Autoritățile au fost sesizate despre incendiu de către un vecin. Oamenii legii urmează să stabilească toate […] Сообщение Două cadavre, găsite într-o casă cuprinsă de flăcări, la Edineț появились сначала на TV6.
17:00
Pe traseul M-5, în direcţia satului Recea din raionul Râșcani a avut loc accident rutier soldat cu decesul unei persoane. Oamenii legii au stabilit că şoferul automobilului de model Mitsubishi, în vârstă de 45 de ani, locuitor al satului Suvorovca din raionul Făleşti, a pierdut controlul volanului într-o curbă și a derapat, izbindu-se într-un copac. […] Сообщение Șoferul unui SUV a murit după ce a derapat de pe traseu și s-a izbit de un copac | FOTO появились сначала на TV6.
Acum 8 ore
16:10
Situația în care se află candidatul Partidului „ȘOR” pentru funcția de primar la Bălți, Marina Tauber, arată limpede că sistemul judecătoresc nu este independent și că este controlat de actuala putere, întruchipată de Maia Sandu. Consecințele legale, inclusiv un caz pierdut la CtEDO, vor trebui să fie asumate de CEC, instanțe și guvernare. De această […] Сообщение Analiști politici, despre cazul Marinei Tauber: Este limpede că sistemul judecătoresc este controlat de actuala putere, întruchipată de Maia Sandu появились сначала на TV6.
16:10
Varianta Omicron a virusului care provoacă Covid-19 probabil a căpătat cel puțin una dintre mutațiile sale de la un fragment de material genetic de la un alt virus – posibil unul care provoacă răceală – prezent în aceleași celule infectate, potrivit cercetătorilor, scrie digi24.ro. Această secvență genetică nu apare în versiuni anterioare ale SARS-CoV-2, însă […] Сообщение Studiu: Tulpina Omicron infectează oamenii mai ușor folosind material genetic de la om și de la virusul răcelii появились сначала на TV6.
15:00
„Se încing spiritele în Republica Moldova, unde şubreda democraţie din Moldova a primit, se pare, o nouă lovitură. Partidul de guvernământ s-a pomenit în mijlocul unui scandal de proporţii, după ce a fost acuzat că ar fi pus presiune pe Comisia Electorală Centrală pentru a scoate din cursa electorală candidatul unui partid de opoziţie, cotat […] Сообщение Cazul Marinei Tauber a ajuns în presa europeană. Eureporter: Şubreda democraţie din Moldova a mai primit o lovitură появились сначала на TV6.
Acum 12 ore
14:40
Un bărbat din Sri Lanka, director al unei fabrici, acuzat de blasfemie după ce ar fi dat jos de pe pereții clădirii niște afișe cu citate din Coran, a fost torturat, ucis și mai apoi incendiat de sute de oameni, în mijlocul străzii, în Pakistan, potrivit The Guardian, scrie digi24.ro. Priyantha Diyawadana, cetăţean din Sri […] Сообщение Directorul unei fabrici din Pakistan a fost torturat, ucis și incendiat în stradă după ce ar fi dat jos niște afișe cu citate din Coran появились сначала на TV6.
14:30
Părinții adolescentului din Michigan care a ucis zilele trecute patru elevi la un liceu din statul american Michigan au fost arestați, sâmbătă, după ce au fost căutați de polițiști mai bine de 24 de ore, au anunțat autoritățile din Detroit, potrivit NBC News, scrie digi24.ro. Pe numele lui James şi Jennifer Crumbley au fost formulate […] Сообщение Părinții copilului care a omorât mai mulți elevi ai unui liceu din Michigan au fost arestați. Ei riscă până la 15 ani de închisoare появились сначала на TV6.
14:20
La ședința de judecată în cazul Marinei Tauber, avocatul Vadim Banaru a văzut că Stema de Stat stătea de mai multă pe podea. În timpul procesului de judecată, acesta a luat simbolul de stat și l-a pus pe masa judecătorului, scrie realitatea.md. „Cu regret suntem de la orele 11:00 de când simbolul de stat, articolul […] Сообщение STOP CADRU de la şedința de judecată de la Bălți. Stema de Stat, tăvălită pe jos! появились сначала на TV6.
14:20
Comisia Electorală Centrală a luat act de hotărârea Judecătoriei Bălți urmare solicitării de anulare a înregistrării concurentului electoral Marina Tauber, desemnat de Partidul Politic „Şor” la funcția de primar al municipiului Bălți, scrie replicamedia.md. Astfel, Consiliul electoral al circumscripției electorale municipale Bălți nr.2 urmează să se întrunească în ședință pentru a examina hotărârea emisă de […] Сообщение Precizările CEC după decizia luată de Judecătoria Bălți privind candidatul PP „Șor” pentru alegerile locale de la Bălți появились сначала на TV6.
12:50
Procesul privind excluderea Marinei Tauber din cursa electorală de la Bălți se prelungește până săptămâna viitoare. Instanța de fond a dat câștig de cauză CEC-ului, în privința anulării înregistrării candidatului Partidului „ȘOR” din cursa electorală. Judecătoarea Natalia Costaș a precizat însă, la citirea sentinței, că decizia poate fi atacată la Curtea de Apel Bălți, în […] Сообщение Marina Tauber rămâne în cursa electorală. Procesul în cazul candidatului Partidului „ȘOR” pentru Primăria Bălți va continua și după alegeri появились сначала на TV6.
12:40
O femeie a ajuns la spital, după ce s–a izbit cu maina într-un utlaj agricol ce era tractat de un tractor. Accdentul a avut loc ieri-seara, în raionul Hîncești, scrie deschide.md. Potrivit poliției, victima s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 49 de ani care se deplasa la volanul unui automobil de marca […] Сообщение O șoferiță s-a izbit cu mașina într-un utilaj agricol, tractat de un tractor, la Hîncești. Tractoristul era în stare de ebrietate появились сначала на TV6.
12:30
Judecătoria Bălți a cerut excluderea Marinei Tauber din cursa electorală. Astfel, instanta a satisfăcut cererea CEC care a cerut Consiliului Electoral Bălți să excludă candidatul Partidului „ȘOR” din cursă. Decizia instanței este cu drept de atac. Avocații Marinei Tauber vor ataca decizia Judecătoriei Bălți la Curtea de Apel. Apărătorii susțin că dosarul este unul politic, […] Сообщение Marina Tauber: Maia Sandu și PAS uzurpează puterea în stat. S-au comis infracțiuni grave împotriva poporului moldovenesc появились сначала на TV6.
12:20
Mii de oameni s-au reunit și astăzi în fața Judecătoriei Bălți, acolo unde, de mai bine de 18 ore, este examinată solicitarea Comisiei Electorale Centrale de a-l retrage din cursa electorală pe candidatul Partidului „ȘOR”, Marina Tauber. Oamenii spun că vor să-și apere viitorul și dreptul fundamental de a vota, scrie partidulsor.md. Prezentă la protest, […] Сообщение Proteste de amploare în fața Judecătoriei Bălți, a doua zi consecutiv: Cerem să se facă dreptate în cazul Tauber появились сначала на TV6.
12:00
Dosarul privind excluderea Marinei Tauber din cursa electorală conține copii xerox și documente care nu sunt vizibile. Declarația aparține avocatului Aureliu Colenco, făcută după ce instanța a intrat în deliberări. Mai mult, apărătorul se plânge că pe parcursul celor 18 ore cât a durat litigiul ieri, dar și în dimineața zilei de astăzi, le-a fost […] Сообщение Avocații Marinei Tauber: Dosarul conține copii xerox și documente care nu sunt vizibile появились сначала на TV6.
12:00
Candidata Partidului Politic „Șor” Marina Tauber a fost exclusă din cursa electorală pentru Primăria Bălți. Decizia a fost luată de Judecătoria Bălți, scrie replicamedia.md. Miercuri seara, Comisia Electorală Centrală a decis cu votul a 6 membri să recomande anularea înregistrării Marinei Șor în cursa pentru fotoliul de primar al mun. Bălți. Urmare examinării rapoartelor privind […] Сообщение Judecătoria Bălți s-a expus. Marina Tauber a fost exclusă din cursa electorală pentru Primăria Bălți появились сначала на TV6.
11:40
Violonista Alexandra Conunova cere ajutorul președintei Maia Sandu, ministrului Culturii Sergiu Prodan și cel al Justiției Sergiu Litvinenco, dar și organelor Procuraturii să îi reîntoarcă vioara confiscată. Tânăra artistă, se arată sceptică în privința păstrării instrumentului muzical și califică acțiunile oamenilor legii „un teatru al absurdului”, scrie newsmaker.md. „Vioara mea Guadagnini este încă în captivitate. […] Сообщение „Vioara mea este încă în captivitate”. Alexandra Conunova solicită ajutorul autorităților pentru recuperarea instrumentului muzical появились сначала на TV6.
11:10
Parwana, o fată de 9 ani din Afganistan a fost salvată de la familia care o cumpărase cu forța pentru a se căsători cu un bărbat de 6 ori mai bătrân. „Sunt foarte fericită”, a spus Parwana pentru CNN, pe drumul spre casă. „M-au salvat de soțul meu și soțul meu e bătrân”, scrie digi24.ro. […] Сообщение Vândută din cauza foametei. O fată de 9 ani din Afganistan a fost salvată de la o căsătorie forțată cu un bărbat de 6 ori mai bătrân появились сначала на TV6.
11:00
Unii cetățeni moldoveni refuză în continuare vaccinarea anti-Covid, iar pentru a evita carantina recurg la certificatele false de imunizare. Trei conaționali au fost surprinși la trecerea frontierei, pe sensul de intrare în Republica Moldova, cu certificate false de imunizare. Un bărbat a recunoscut că nu este vaccinat, iar certificatul l-ar fi procurat cu 160 de […] Сообщение Trei moldoveni, surprinși la frontiera de stat cu certificate de vaccinare false. Cât ar fi costat un astfel de document? появились сначала на TV6.
10:30
Ca urmare unei avarii de proporții ce a avut loc în luna noiembrie 2021, la termocentrala Burshtyn din vestul Ucrainei, deținută de grupul DTEK al miliardarului Rinat Akhmetov, o cantitate alarmantă de arsenic ar fi putut pătrunde în mediul ambiant, inclusiv în râul Nistru, scrie mold-street.com. Potrivit unei anchete a proiectului „Схеми” (Schemes) a postului […] Сообщение Avarie de proporții la termocentrala Burshtyn din Ucraina. Risc de poluare a râului Nistru появились сначала на TV6.
10:20
Primăria municipiului Chișinău informează că pe data de 4 decembrie 2021, în intervalul orelor 10:00-18:00, cele 2 puncte de vaccinare mobile se vor afla în sectorul Ciocana al capitalei. Troleibuzul va fi amplasat pe bd. Mirecea cel Bătrân, 32, adiacent Centrul Comercial „Kaufland”, iar autobuzul va fi pe bd. Mircea cel Bătrân, 4/6, adiacent restaurant […] Сообщение Adresele unde te poți vaccina astăzi la punctele mobile, în Chișinău появились сначала на TV6.
10:00
Meteorologii prognozează pentru astăzi cer variabil în nordul țării, iar în centrul și sud va ploua. Pe timp de noapte, minimele vor coborî până la -1 grade, scrie unimedia.info. În nordul ţării, termometrele vor indica -2 – -5°C noaptea și +1– +4°C ziua. În centru minimele vor fi de -1– -4°C și maximele – de […] Сообщение Prognoza meteo: Vremea se răcește. Câte grade vor fi astăzi появились сначала на TV6.
Acum 24 ore
08:50
Magistrata Judecătoriei Bălți, Natalia Costaș, a reluat, sâmbătă, 4 decembrie, ședința de judecată la care este examinată solicitarea CEC privin excluderea Marinei Tauber din cursa pentru Primăria Bălți, scrie zdg.md. Ședința, care a început vineri la instanța de fond din Bălți și a durat peste 15 ore a fost întreruptă sambată dimineața la ora 4:00, […] Сообщение Întreruptă la ora 4:00, ședința de judecată la care este examinată solicitarea CEC privind excluderea Marinei Tauber din cursa pentru Primăria Bălți a fost reluată | VIDEO появились сначала на TV6.
08:40
Ședința de judecată în cazul candidatei partidului „ȘOR” la funcția de primar de Bălți, Marina Tauber, a fost din nou amânată. După 18 ore de confruntări, judecătoarea Natalia Costaș și părțile implicate, au decis ca dosarul să fie examinat la ora 8.00 dimineața, scrie nordnews.md. La ședința matinală, cazul Tauber va fi examinat în lipsa […] Сообщение Ședință amânată în cazul Marinei Tauber, după 18 ore de confruntări появились сначала на TV6.
00:40
Ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila a anunţat vineri că săptămâna viitoare va fi adoptat un set de măsuri penru reducerea riscului de transmitere a noii tulpini a coronavirusului. Una dintre acestea prevede testarea românilor care vin în ţară, scrie mediafax.ro. „Au fost analizate documentele şi propunerile Centrului European de Control a Bolilor, care recomandă testarea persoanelor […] Сообщение România anunţă primul set de măsuri împotriva transmiterii tulpinii Omicron. Când începe acţiunea autorităţilor появились сначала на TV6.
3 decembrie 2021
23:50
Alte 548 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi, 3 decembrie, în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, 2 cazuri sunt asociate cu contact în afara țării: 1- Grecia, 1- Turcia. Totodată, 6 151 de teste au fost efectuate, scrie replicamedia.md. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la […] Сообщение Alte 548 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova появились сначала на TV6.
23:30
Сообщение LIVE | După o nouă pauză, ședința de judecată în care se examinează solicitarea CEC privind suspendare înregistrării candidatului Partidului „ȘOR Marina Tauber la funcția de primar al municipiului Bălți, continuă появились сначала на TV6.
23:20
Șeful interimar al Consiliului Superior al Magistraturii, Dorel Musteață, și șeful Serviciului de Informații și Securitate, Alexandr Isaulenco, fac presiuni asupra judecătorilor să elimine candidatul Partidului „ȘOR” din cursa electorală de la Bălți. Acuzațiile vin din partea Marinei Tauber, care susține că indicațiile către cei doi vin din partea președintelui Maia Sandu, care a uzurpat […] Сообщение Marina Tauber: Șeful CSM, Dorel Musteață, și directorul SIS, Alexandr Isaulenco, presează judecătorii să mă elimine din cursă появились сначала на TV6.
23:00
Сообщение LIVE | În ciuda timpului târziu, ședința de judecată la solicitarea CEC despre excludere candidatului partidului „ȘOR” din cursa electorală continuă появились сначала на TV6.
Ieri
22:30
Solicitarea din partea avocaților candidatului Partidului „ȘOR” privind strămutarea dosarului Tauber la Curtea de Apel Bălți a fost respinsă, astfel cauza va fi examinată în aceiași instanță - Judecătoria Bălți, în același complet de judecată. Între timp, mii de locuitori din Bălți continuă să protesteze față de intenția CEC de a o exclude pe Marina Tauber din cursa electorală pentru Primăria Bălți. Oamenii le solicită magistraților să ia o decizie corectă și să respingă solicitarea CEC, pe care o consideră o comandă politică venită din partea Maiei Sandu. Сообщение Solicitarea din partea avocaților Marinei Tauber privind strămutarea dosarului la CA Bălți a fost respinsă, pe fondul unui protest cu mii de locuitori din Bălți în sprijinul candidatului din PP „ȘOR” | VIDEO появились сначала на TV6.
21:50
Proprietarii apartamentelor de pe strada Sprîncenoaia din sectorul Centru al capitalei sunt revoltați că în apropierea blocurilor unde locuiesc răsare încă o clădire, care ar urma să aibă 15 etaje. Oamenii spun că acest lucru se întâmplă chiar dacă pe acel loc nu ar exista autorizație de construcție. Și mai grav, afirmă ei, e că, potrivit planului urbanistic general, terenul respectiv are zonă cu funcțiuni speciale, ceea ce înseamnă că acolo nu pot fi ridicate și alte clădiri multietajate. Сообщение Victor Chironda îl acuză Primăria Municipiului Chişinău că exista o înțelegere tăcită pentru construcția ilegală din sectorul Centru în schimbul unor servicii | VIDEO появились сначала на TV6.
21:50
Problema câinilor vagabonzi din Bălți continuă să rămână un pericol pentru locuitorii capitalei de nord. Asta chiar dacă, anterior, pentru pentru construcția și amenajarea unui azil, bălțenii au achitat circa 9 milioane de lei. Lucrările au fost efectuate de compania de construcții condusă de fostul candidat la funcția de primar al municipiului Bălți, Boris Marcoci, care pe atunci era consilier municipal. Сообщение Azil de lux pentru câinii din Bălți. Prețul unui metru pătrat din adăpost este același ca pentru un metru pătrat de apartament. Dar, problema câinilor vagabonzi din oraș rămâne nesoluționată | VIDEO появились сначала на TV6.
21:20
Сообщение Ora știrilor la TV6 2021-12-03 | 19:00 появились сначала на TV6.
21:20
Buletinele de vot pentru turul doi al alegerilor locale noi din Bălți nu se știe cum arată, deși până la scrutin au mai rămas doar două zile. Și asta pentru că înj ziua în care au fost tipărite, jurnaliștii invitați la eveniment nu au avut voie să ia imagini, iar astăzi reprezentanții Comisiei Electorale Centrale ne-au explicat că, din motive de securitate, presa ar putea lua imagini abia în ziua de mâine, când este ziua tăcerii. Сообщение Analist: Situația cu buletinele de vot pentru turul doi la Bălți este foarte suspectă. Ceea ce comite guvernarea Maiei Sandu este un dezmăț politic | VIDEO появились сначала на TV6.
21:20
Patru moldoveni sunt cercetați penal după ce o schemă de contrabandă cu piese de schimb pentru avioane, în valoare de peste 2 milioane de lei, a fost deconspirată de ofițerii vamali și procurorii PCCOCS. Cazul a avut loc la începutul lunii trecute, când polițiștii au găsit încărcătura, fără acte de proveniență, într-un automobil cu numere […] Сообщение Contrabandă de 2.000.000 de lei: Patru moldoveni prinși cu piese pentru avioane aduse ilegal în țară | VIDEO появились сначала на TV6.
21:10
Fostul președinte al Curții de Apel Chișinău, judecătorul Vladislav Klima, a demisionat din funcția de șef al Asociației Judecătorilor din Moldova. Сообщение Cum a explicat Vladislav Klima demisia sa din funcția de șef al Asociației Judecătorilor din Moldova | VIDEO появились сначала на TV6.
19:20
În data de 1 iunie, când se sărbătorește Ziua Internațională a Copilului, la Bălți, va avea loc deschiderea celui mai mare și mai modern parc de distracții din țară, dar și din regiune – NordLand. Promisiunea vine din partea candidatului Partidului „ȘOR” pentru funcția de primar al municipiului Bălți, Marina Tauber, scrie partidulsor.md. „În data […] Сообщение Marina Tauber: Vă garantez că, în 1 iunie, la Bălți, va avea loc deschiderea parcului de distracții NordLand появились сначала на TV6.
19:00
Mii de locuitori din Bălți continuă să protesteze față de intenția Comisiei Electorale Centrale de a o exclude pe Marina Tauber din cursa electorală pentru Primăria Bălți. Manifestația se desfășoară la Curtea de Apel din Bălți, unde se examinează, în regim de urgență, acest dosar, scrie partidulsor.md. Pe scena din fața instanței de judecată au […] Сообщение Mii de oameni continuă să protesteze la Bălți în susținerea Marinei Tauber | FOTO появились сначала на TV6.
18:50
Solicitarea din partea avocaților candidatei partidului „ȘOR” privind strămutarea dosarului Taubel la Curtea de Apel Bălți a fost respinsă. Cauza se restituie spre examinare în aceiași instanță – Judecătoria Bălți sediul central, în același complet de judecată, scrie deschide.md. „Se respinge demersul reprezentanților candidatului la funcţia de primar al municipiului Bălţi din partea Partidului Politic […] Сообщение Solicitarea avocaților Marinei Tauber de a strămuta dosarul privind excluderea din cursă, respinsă появились сначала на TV6.
18:30
Avocații din Moldova au ales noul președinte al Uniunii Avocaților și noii membri în Comisia de licențiere a profesiei de avocat. Alegerile s-au desfășurat în cadrul Congresului UAM, care se desfășoară în acest an online pe platforma de luare a deciziilor Voteme.app, scrie replicamedia.md. Procedura de vot a început pe 1 decembrie la 10.00 și […] Сообщение Dorin Popescu este noul președinte la Uniunii Avocaților din Moldova появились сначала на TV6.
18:20
Accident în lanț în centrul capitalei. Trei mașini s-au ciocnit, iar din această cauză s-au format ambuteiaje, scrie unimedia.info. Totul s-a produs pe bulevardul Ștefan cel Mare, în jurul orei 17:30. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit. Pe acest caz a fost pornită o anchetă pentru a se stabili circumstanțele. Știrea se actualizează. Сообщение Trei dintr-o lovitură: Accident în lanț chiar în fața Guvernului | FOTO появились сначала на TV6.
17:40
Mandatul de arest la domiciliu pe numele șefului suspendat al Procuraturii Generale, Alexandru Stoianoglo, a fost prelungit cu încă 20 de zile. Сообщение Mandatul de arest la domiciliu pe numele lui Alexandru Stoianoglo prelungit | VIDEO появились сначала на TV6.
17:40
Patru funcționari de la Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței riscă ani grei de pușcărie, după ce au fost reținuți de ofiţerii CNA și procurori, într-un dosar de corupere pasivă. Сообщение Luau mită ca să închidă ochii la nereguli. Patru funcționari APCSP, reținuți de CNA | VIDEO появились сначала на TV6.
17:40
Candidatul independent în turul doi, pentru alegerile din Bălți, Nicolae Grigorișin nu a putut să argumenteze o afirmație făcută în campania electorală la adresa Marinei Tauber. El a acuza candidatul Partidului ”ȘOR” de faptul că v-a accesa mai multe credite, iar astfel v-a băga municipiul în datorii, dar nu a putut să explice cum anume […] Сообщение Nicolae Grigorișin nu a putut argumenta învinuirile aduse Marinei Tauber | VIDEO появились сначала на TV6.
17:40
Condiții mai bune și mai mult confort pentru copiii de la grădinița-creșă Curcubeu nr 12, din sectorul Lupoaica al orașului Orhei. Asta după ce, la inițiativa Partidului „ȘOR”, instituția preșcolară a fost dotată cu echipament de ultimă generație, terenuri de joacă noi, dar și o gamă largă de jucării, care îi vor face fericiți pe cei mici. Puștii vor putea lua în primire atributele, care le aparțin, din această lună când instituția va începe să activeze. Сообщение Datorită unui proiect ambițios realizat de echipa lui Ilan Șor, peste 300 de copii de la o grădiniță din Orhei se vor bucura de condiții moderne de educație | VIDEO появились сначала на TV6.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.