Beat-uri de muzică fusion (PUBLICITATE)

Observatorul de Nord, 25 noiembrie 2021 14:00

Continuând tradiția fuziunii indo-occidentale, în care instrumentele muzicale indiene sunt cântate cu dispozitive străine, muzicienii creează un gen cu totul nou numit muzică electro. O privire asupra popularității în creștere a acestei forme muzicale. Muzica transcende barierele geografice și cele ale limbii. Genuri, artiști și stiluri se îmbină pentru a menține entuziasmul și pentru uni […] Post-ul Beat-uri de muzică fusion (PUBLICITATE) apare prima dată în Observatorul de Nord.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Observatorul de Nord

Acum 4 ore
16:40
Pe măsură ce efectele virusulul Covid-19 scad, realitățile post-pandemice încep să apară. Ele stau la baza unui set tot mai mare de înțelegeri și aranjamente care formează baza unei ordini mondiale emergente. Empiric vorbind, declinurile sunt urmate de redresare. Economia indiană începe să revină, odată cu creșterea producției economice și a activității. O campanie de […] Post-ul O nouă ordine mondială și India (PUBLICITATE) apare prima dată în Observatorul de Nord.
Acum 6 ore
16:00
    Conform unei decizii a Comisiei Electorale Centrale, pe data de 15 mai 2022, în două localități din Republica Moldova, satele Zastânca, raionul Soroca și Moara de Piatră, raionul Drochia vor fi organizate alegeri locale noi pentru funcția de primar.      În satul Zastânca încetarea înainte de termen a mandatului de primar a […] Post-ul Pe data de 15 mai 2022, la Zastânca se va alege primarul apare prima dată în Observatorul de Nord.
Acum 12 ore
11:20
Decretul de promulgare și Legea privind compensarea diferenței de preț pentru consumul gazelor naturale/energiei termice în perioada rece a anului au fost publicate astăzi în Monitorul Oficial și au intrat în vigoare, comunică MOLDPRES. Potrivit documentului, consumatorii casnici vor beneficia de compensarea cheltuielilor pentru consumul de gaz natural și energie termică, drept rezultat al majorării […] Post-ul DECIS: compensarea pentru consumul de gaze a fost legiferată apare prima dată în Observatorul de Nord.
10:50
    Primarul municipiului Soroca, Lilia Pilipețchi, timp de patru zile s-a aflat într-o vizită la Suceava, unde a participat la evenimentul prilejuit de aniversarea a 103 ani de la Marea Unire a Bucovinei cu România.    După cum relatează Serviciul de presă al primăriei, „…pe lângă manifestările dedicate sărbătorii delegația soroceană a mers și […] Post-ul Primarul municipiului Soroca, Lilia Pilipețchi, a fost în vizită la Suceava pentru a sărbători, alături de gazde, aniversarea a 103 ani de la Marea Unire a Bucovunei cu România apare prima dată în Observatorul de Nord.
10:50
Starea din Spitalul Raional Soroca, prin numărul și gravitatea pacienților cu COVID-19, este ca o foaie de turnesol, care ne arată în ce situație epidemiologică se află municipiul Soroca și satele din raion. Astfel că Spitalul Raional Soroca împreună cu Observatorul de Nord, vă vor informa cu privire la situația zilnică din secția COVID-19 și […] Post-ul COVID-19 la Spitalul Raional Soroca – 29.11.2021- 30.11.2021 / INFORGRAFIC apare prima dată în Observatorul de Nord.
10:40
Post vacant: Manager al Departamentului de publicitate Publicația Periodică „Observatorul de Nord” este în căutarea unei persoane care să se alăture echipei noastre în calitate de manager de publicitate. Redacția noastră continuă să se dezvolte și, de această dată, avem nevoie de cineva care să gestioneze departamentul de vânzări. Dacă îți dorești să faci parte […] Post-ul Dacă dorești să fii parte a unei echipe puse pe fapte mari, VINO ALĂTURI DE NOI! apare prima dată în Observatorul de Nord.
10:30
Consiliul Unirii din Soroca invită sorocenii la activități de suflet dedicate Zilei Unirii. Sunt așteptați toți cei care simt si gândesc românește. 9.00 – 11.00 Sfânta Liturghie (Pentru Țară, pentru Neam), Biserica „Sf. Martiri Brâncoveni” 11.00 – 11.30 Tedeum (la Troița din curtea bisericii) 12.00 – 13.00 Marș automobilistic 13.00 -13.30 Cimitirul Ostașilor Români, s. Stoicani. […] Post-ul Consiliul Unirii din Soroca invită sorocenii la activități de suflet dedicate Zilei Unirii apare prima dată în Observatorul de Nord.
10:20
Asociația Obștească Centrul de Asistență Socială ,,Casa Speranțelor“ organizează, în perioada 30 noiembrie-10 decembrie 2021, un CONCURS DE FOTOGRAFII cu genericul „BUNĂTATEA ȘI BĂTRÂNEȚEA MERG MÂNĂ ÎN MÂNĂ”. Scopul concursului: promovarea imaginii pozitive, a potențialului și realizărilor persoanelor în etate și creșterea vizibilității lor în societate.    Pentru a participa la Concurs, este necesar de […] Post-ul Participă și tu la concursul „BUNĂTATEA ȘI BĂTRÂNEȚEA MERG MÂNĂ ÎN MÂNĂ” apare prima dată în Observatorul de Nord.
08:40
    Ieri, 29 noiembrie, Ministerul Sănătății a raportat încă 21 de decese provocate de COVID-19, unele dintre ele fiind înregistrate chiar ieri, iar altele – pe parcursul ultimelor două luni: octombrie și noiembrie. Printre victimele virusului sunt și două sorocence. Numărul deceselor a ajuns la 9.090 în Republica Moldova: Deces 9.070 din 23.10.2021: Bărbat […] Post-ul Două sorocence, de 73 și 83 de ani, au decedat din cauza COVID-ului, în ultimele două zile apare prima dată în Observatorul de Nord.
08:20
  După efectuarea a 5039 de teste, alte 677 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate ieri, 29 noiembrie, în Republica Moldova. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 363.110.  Din numărul total de cazuri, 13 sunt în rândul lucrătorilor medicali: 4 – medici, 6 – asistenți medicali, 3 […] Post-ul Alte 677 cazuri de infectare au fost confirmate ieri, 29 noiembrie apare prima dată în Observatorul de Nord.
Acum 24 ore
07:10
Unele fotografii spun mai multe decât cuvintele sau o parte din articolele scrise de jurnaliști. Astfel, această rubrică are menirea să mediatizeze cele mai sugestive fotografii realizate de către reporterii de la “Observatorul de Nord” sau de către cititorii noștri. Sorocenii pot trimite fotografiile lor printr-un mesaj pe pagina noastră de Facebook – Observatorul de Nord. […] Post-ul FOTOGRAFIA ZILEI: Ultima lună de toamnă… apare prima dată în Observatorul de Nord.
Ieri
18:50
 Astăzi s-a întrunit Comisia raională Extraordinară de Sănătate Publică din raionul Soroca, care a luat hotărârea de mai jos, pe care o publicăm integral.  COMISIA RAIONALĂ EXTRAORDINARĂ DE SĂNĂTATE PUBLICĂ 29 noiembrie   2021                                              […] Post-ul Raionul Soroca: unde-i cod roșu, portocaliu, galben și verde? apare prima dată în Observatorul de Nord.
12:00
În 2019 Consiliul Raional Soroca a început construcția Stadionului Raional de fotbal cu tribune și acoperiș artificial, cu capacitatea de 1200 locuri. Astăzi, la mai bine de doi ani, stadionul este părăsit, nefiind construit nici măcar la jumătate. Consiliul Raional Soroca a sesizat procuratura și judecătoria Soroca, privitor la acest caz, iar la următoarea ședință […] Post-ul Procuratura și judecătoria Soroca au fost sesizate în privința abandonării construcției stadionului raional de la Rublenița apare prima dată în Observatorul de Nord.
10:50
    Președintele Federației Moldovenești de Fotbal, Leonid Oleinicenco, a fost într-o vizită de lucru la Soroca. Acesta s-a întâlnit cu vice-președinții raionului Soroca, Ala Bordianu, Svetlana Păunesc, Iurie Tănase.   În cadrul ședinței s-a vorbit despre faptul că, la  IP LT „Constantin Stere” ar putea fi deschisă o clasă specializată de fotbal, cu crearea […] Post-ul În cadrul IP LT „Constantin Stere” ar putea fi deschisă o clasă specializată de fotbal apare prima dată în Observatorul de Nord.
10:30
  Recent, municipiul Soroca a fost vizitat de doi experți  de la Institutul de Dezvoltare Urbană din Polonia. Însoțiți de expertul Dorin Andros de la Solidarity Fund PL in Moldova, aceștia au avut o întrevedere cu conducerea municipiului și membrii Unității de Implementare a Proiectelor.     După cum scrie Serviciul de presă al primăriei […] Post-ul Doi experți polonezi au vizitat primăria municipiului Soroca apare prima dată în Observatorul de Nord.
09:10
Direcția raională Învățământ Soroca a finalizat Concursul de ocupare a funcției de director al Instituției Publice Liceul Teoretic „A.S.Pușkin” din Soroca. La concurs au participat trei persoane – Silvia Șilov, Dorina Marișcoi și Alina Armaș. Ulterior, doamna Dorina Marocoi s-a retras din concurs, iar în urma tuturor etapelor la care au fost supuse candidatele, cel […] Post-ul Pentru a treia oară, Silvia Șilov a fost aleasă în funcția de directoare a IP Liceul Teoretic „A.S.Pușkin” din Soroca apare prima dată în Observatorul de Nord.
08:40
   Conform prognozelor meteorologilor, astăzi vom avea ploi slabe în toată republica. Temperaturile maxime vor ajunge și la +15 grade Celsius, iar în următoarele zile se va răci.    Sâmbătă, 4 decembrie, în raioanele de nord este posibilă lapovița. Post-ul Astăzi sunt prognozate ploi, iar sâmbătă ar putea cădea lapoviță apare prima dată în Observatorul de Nord.
08:20
  După efectuarea a 2357 de teste, alte 107 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate ieri, 28 noiembrie, în Republica Moldova. Bilanțul cazurilor de COVID-19  a ajuns la 362433.   Din numărul total de cazuri, 2 sunt în rândul lucrătorilor medicali: (1-medici, 1-asistenți medicali, 0-personal auxiliar). În total, în cadrul instituțiilor medico-sanitare […] Post-ul 107 noi cazuri de infectare și 15 persoane decedate din cauza virusului, raportate ieri apare prima dată în Observatorul de Nord.
07:10
Unele fotografii spun mai multe decât cuvintele sau o parte din articolele scrise de jurnaliști. Astfel, această rubrică are menirea să mediatizeze cele mai sugestive fotografii realizate de către reporterii de la “Observatorul de Nord” sau de către cititorii noștri. Sorocenii pot trimite fotografiile lor printr-un mesaj pe pagina noastră de Facebook – Observatorul de Nord. […] Post-ul FOTOGRAFIA ZILEI: Ochii casei apare prima dată în Observatorul de Nord.
Mai mult de 2 zile în urmă
11:10
Din luna noiembrie, compartimentul de biologie moleculară al laboratorului Centrului de Sănătate Publică Soroca activează, făcând posibilă testarea PCR pentru diagnosticarea COVID-19, pentru raionul Soroca dar și raioanele învecinate. Această realizare a fost posibilă grație Agenției Naționale pentru Sănătate Publică, care a efectuat lucrările de reparație și amenajare a spațiului și cel al partenerilor de […] Post-ul La Centrul de Sănătate Publică Soroca a fost inaugurat un compartiment pentru diagnosticarea COVID-19 / VIDEO apare prima dată în Observatorul de Nord.
08:40
Etapa a XVI a pus punct meciurilor din acest an din cadrul campionatului Republicii Moldova la fotbal, Divizia B. Cu părere de rău, echipele care reprezintă raionul Soroca, în această competiție, merg în „vacanța de toamnă-iarnă” cu rezultate mult sub așteptările microbiștilor, dar și, cu siguranță, a celor care bagă bani în regele sportului. Cu […] Post-ul FC Inter și EFA câștigă câte un punct, iar FC Visoca pierde pe teren propriu și va ierna pe ultimul loc apare prima dată în Observatorul de Nord.
06:40
După efectuarea a 5046 de teste, alte 498 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate ieri, 27 noiembrie, în Republica Moldova. Bilanțul cazurilor de COVID-19  a ajuns la 362326. Din numărul total de cazuri, 5 sunt în rândul lucrătorilor medicali: (1-medici, 1-asistenți medicali, 3-personal auxiliar).   În total, în cadrul instituțiilor medico-sanitare spitalicești, […] Post-ul 498 de persoane infectate și 32 decese, raportate ieri apare prima dată în Observatorul de Nord.
27 noiembrie 2021
12:20
  Conform deciziei CNESP de ieri, Starea de urgență în sănătate publică, în Republica Moldova, se prelungește până în data de 15 ianuarie 2022. Decizia a fost aprobată ieri, în cadrul ședinței Comisiei naţionale extraordinare de sănătate publică (CNESP). Membrii CNESP au constatat că situația epidemiologică se menține extrem de îngrijorătoare la nivel național. Membrii […] Post-ul Până la 15 ianuarie 2022 vom trăi în condiții de Stare de urgență în Sănătate Publică apare prima dată în Observatorul de Nord.
11:50
În arhiva redacției „Observatorul de Nord” sunt sute de secvențe video de la diverse activități și evenimente care au avut loc de-a lungul anilor în raionul Soroca. Ne-am gândit că ar prinde bine să ne aducem aminte de ele… Post-ul Trei culori (Crina Tureac şi Alexei Vicol) / VIDEO / SĂ NE AMINTIM apare prima dată în Observatorul de Nord.
11:10
 Cu o incidenţă a cazurilor de COVID-19 de 3 la mia de locuitori, RM se menţine pe lista țărilor cu risc epidemiologic și ămâne în „zona roşie” pentru România.    Dacă o persoană vine din zona roşie, trebuie să fie vaccinată cu schema completă sau trecută prin boală, în caz contrar va intra în carantină. […] Post-ul Moldovenii rămân în „Zona roșie” a României apare prima dată în Observatorul de Nord.
10:30
   Ministerul Sănătății raportează încă 37 de decese provocate de COVID-19, unele dintre ele fiind înregistrate ieri, 26 noiembrie, iar altele – pe parcursul ultimelor trei luni: septembrie, octombrie, noiembrie. Numărul deceselor a ajuns la 9.022 în Republica Moldova: Deces 8.986 din 24.11.2021: Bărbat de 73 de ani din r. Fălești, internat în IMSP SC […] Post-ul 37 de persoane decedate au fost raportate ieri, inclusiv o femeie de 68 ani din raionul Soroca apare prima dată în Observatorul de Nord.
10:10
După efectuarea a 6701 teste, alte 712 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate ieri, 26 noiembrie, în Republica Moldova. Bilanțul cazurilor de COVID-19  a ajuns la 361.828.  Din numărul total de cazuri, 19 sunt în rândul lucrătorilor medicali: (3 – medici, 6 – asistenți medicali, 10 – personal auxiliar).   Post-ul 12 cazuri noi de infectare în raionul Soroca, ieri apare prima dată în Observatorul de Nord.
07:10
Unele fotografii spun mai multe decât cuvintele sau o parte din articolele scrise de jurnaliști. Astfel, această rubrică are menirea să mediatizeze cele mai sugestive fotografii realizate de către reporterii de la “Observatorul de Nord” sau de către cititorii noștri. Sorocenii pot trimite fotografiile lor printr-un mesaj pe pagina noastră de Facebook – Observatorul de Nord. […] Post-ul FOTOGRAFIA ZILEI: Ospitalitate apare prima dată în Observatorul de Nord.
06:30
Acum mai bine de un secol la Soroca a fost construit teatrul „Mainfeld”, care mai târziu, în perioada românească a devenit teatrul cu cinematograf „Pallas”. Acesta se afla la intersecția străzilor de atunci Ion Gheorghe Duca și Regina Maria din orașul Soroca, astăzi Mihai Eminescu și Alexandru cel Bun. Aici sorocenii puteau merge la film […] Post-ul Cinematograful mut de la Soroca / VIDEO apare prima dată în Observatorul de Nord.
26 noiembrie 2021
19:40
Vă prezentăm o nouă retrospectivă în cadrul săptămânalului buletin informativ, Observatorul. Iată sumarul evenimentelor:  Cinematograful de la Soroca: cum a fost privatizat și ce spun proprietarii că vor să facă cu el?  * La Centrul de Sănătate Publică Soroca a fost inaugurat un compartiment de biologie moleculară unde se efectuează teste PCR pentru diagnosticarea COVID-19 […] Post-ul Soroca în 7 zile – „Observatorul” din 26 noiembrie 2021 / VIDEO apare prima dată în Observatorul de Nord.
18:10
În timp ce tot mai mult în ultimii ani, se importă utilaje de peste hotarele Republicii Moldova, sunt și din cei care cred că potențialul dezvoltării industriei autohtone este unul ce merită valorificat. Printre cei are cred așa și activează după acest principiu este și Societatea pe Acțiuni “Hidroinpex” din municipiul Soroca. Un exemplu ar […] Post-ul S.A. „Hidroinpex” a prezentat un model de sărăriță, realizat cap-coadă la Soroca / VIDEO apare prima dată în Observatorul de Nord.
16:20
Unele fotografii spun mai multe decât cuvintele sau o parte din articolele scrise de jurnaliști. Astfel, această rubrică are menirea să mediatizeze cele mai sugestive fotografii realizate de către reporterii de la “Observatorul de Nord” sau de către cititorii noștri. Sorocenii pot trimite fotografiile lor printr-un mesaj pe pagina noastră de Facebook – Observatorul de Nord. […] Post-ul FOTOGRAFIA ZILEI: „Schimb o ladă de cola, pe o căldare de apă de la fântâna de acasă!” apare prima dată în Observatorul de Nord.
13:00
Starea din Spitalul Raional Soroca, prin numărul și gravitatea pacienților cu COVID-19, este ca o foaie de turnesol, care ne arată în ce situație epidemiologică se află municipiul Soroca și satele din raion. Astfel că Spitalul Raional Soroca împreună cu Observatorul de Nord, vă vor informa cu privire la situația zilnică din secția COVID-19 și […] Post-ul COVID-19 la Spitalul Raional Soroca – 25.11.2021- 26.11.2021 / INFORGRAFIC apare prima dată în Observatorul de Nord.
11:30
Venitul minim lunar, în baza căruia familiile defavorizate vor putea solicita ajutorul pentru perioada rece a anului, va fi majorat cu 478,4 lei. Un proiect de lege în acest sens a fost votat ieri în lectură finală de către Parlament, comunică MOLDPRES. Documentul prevede majorarea multiplicatorului pentru venitul mediu lunar garantat, de la indicele 2,2 […] Post-ul Venitul minim lunar, în baza căruia familiile pot solicita ajutor, în perioada rece a anuluiu, a crescut cu 478,4 lei apare prima dată în Observatorul de Nord.
11:10
Fotbal. Divizia B Raionul Soroca este unicul în republică care are trei echipe participante în campionatul republican — FC Inter (Soroca), FC Visoca și EFA (Visoca). Ba mai mult, satul Visoca la fel este unica localitate din Republica Moldova care are două formații înscrise în Divizia B. Chiar dacă aceste formații evoluează în cel de-al treilea […] Post-ul Nici una din cele trei echipe sorocene participante în Divizia B nu este gata de promovare apare prima dată în Observatorul de Nord.
10:30
Post-ul IuteCredit – Economisește până la 2600 lei din comision și nu rata marile reduceri la cumpărături! / PUBLICITATE apare prima dată în Observatorul de Nord.
10:20
Pentru anul 2022 toate primăriile din raionul Soroca vor avea un buget mai mare pentru infrastructura drumurilor publice locale. Este un pas mic, dar substanțial pentru a consolida autonomia autorităților publice locale.    Aceasta majorare se datorează alocării de către Guvernul Republicii Moldova în cuantum de 100% din volumul total al taxei pentru folosirea drumurilor […] Post-ul Raionul Soroca: Mai mulți bani pentru drumuri, în anul 2022 apare prima dată în Observatorul de Nord.
09:30
Varianta, denumită B.1.1.1.529, a fost detectată în Africa de Sud în număr mic, potrivit OMS. „Nu ştim încă foarte multe. Ceea ce ştim este că această variantă are un număr mare de mutaţii. Iar îngrijorarea este că, atunci când ai atât de multe mutaţii, acestea pot avea un impact asupra modului în care se comportă […] Post-ul Asta ne mai trebuia: OMS vorbește despre o nouă tulpină COVID apare prima dată în Observatorul de Nord.
08:50
TABLETA DE VINERI. După semnarea istoricului contract dintre autoritățile de pe malul Bâcului și mahării de la Gazprom, au început să apară primele fisuri în relațiile „bilaterale frățești” dintre cele două entități, iar acest lucru îi face pe mai mulți consumatori de gaze să-și facă cruce și să rostească sacramentala la moldoveni frază despre „ieșirea […] Post-ul Gazul rusesc începe să ne iasă pe ochi apare prima dată în Observatorul de Nord.
08:30
  Ministerul Sănătății raportează încă 35 de decese provocate de COVID-19, unele dintre ele fiind înregistrate ieri, 25 noiembrie, iar altele – pe parcursul ultimelor trei luni: septembrie, octombrie, noiembrie.  Numărul deceselor a ajuns la 8.985 în Republica Moldova: Deces 8.951 din 24.11.2021: Femeie de 68 de ani din mun. Bălți, internată în IMSP SC […] Post-ul Ministerul Sănătății raportează 35 de persoane decedate de COVID, ieri apare prima dată în Observatorul de Nord.
08:20
  După efectuarea a 6572 de teste,  alte 855 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate aieri, 25 noiembrie,  în Republica Moldova. Bilanțul cazurilor de COVID-19  a ajuns la 361.116. Din numărul total de cazuri, 13 sunt în rândul lucrătorilor medicali: (1- medici, 8 – asistenți medicali, 4 – personal auxiliar) Post-ul Ieri, alte 855 cazuri de infectare apare prima dată în Observatorul de Nord.
06:00
COMUNICAT DE PRESĂ Vineri, 26 noiembrie 2021, ora 11:00  Integrarea TIC în demersul educaţional pune în prim plan necesitatea regândirii mediului de învăţare, a sălilor de studiu, amenajării şi înzestrării acestora corespunzător cerinţelor timpului. Clasele tradiţionale se vor transformate, pentru că se transformă procesul instructiv-educativ, se transformă acţiunea profesor-elev, iar elevul de azi, nativ digital, […] Post-ul Proiectul Shift Edu: Un nou spațiu de învățare pentru elevii Centrului de Excelență în Horticultură și Tehnologii Agricole din Țaul apare prima dată în Observatorul de Nord.
25 noiembrie 2021
14:00
Continuând tradiția fuziunii indo-occidentale, în care instrumentele muzicale indiene sunt cântate cu dispozitive străine, muzicienii creează un gen cu totul nou numit muzică electro. O privire asupra popularității în creștere a acestei forme muzicale. Muzica transcende barierele geografice și cele ale limbii. Genuri, artiști și stiluri se îmbină pentru a menține entuziasmul și pentru uni […] Post-ul Beat-uri de muzică fusion (PUBLICITATE) apare prima dată în Observatorul de Nord.
13:00
Rareori în lume drepturile femeilor și fetelor au fost contestate în modul cum s-a întâmplat în Afghanistan. Ultimele evoluții reprezintă motive de îngrijorare majoră. Uniunea Europeană a indicat clar că viitoarea asistență UE pentru dezvoltare acordată Afghanistanului va depinde de respectarea cadrului legal internațional și a normelor privind drepturile omului, inclusiv drepturile femeilor și fetelor. […] Post-ul Poziționarea egalității de gen pe primul loc apare prima dată în Observatorul de Nord.
12:10
În seara de 24 noiembrie, o femeie de 28 de ani din Șolcani, care se afla la domiciliu împreună cu concubinul său în vârstă de 39 de ani, la atacat pe acesta cu un cuțit de bucătărie. „În timp ce ambii erau în stare de ebrietate alcoolică, între ei s-a fi iscat un conflict, în […] Post-ul O femeie din Șolcani l-a atacat pe concubin cu cuțitul de bucătărie apare prima dată în Observatorul de Nord.
11:50
O delegație a primăriei municipiului Soroca participă la evenimentele dedicate celor 103 ani de la Unirea Bucovinei cu România. Din delegație fac parte Lilia Pilipețchi, primarul municipiului Soroca, Marcel Bușan, secretarul Consiliului Municipal și Natalia Cojocari, specialist în cadrul APL de nivelul I.  În perioada 25-28 noiembrie 2021, la Suceava au loc mai multe evenimente […] Post-ul Conducerea Primăriei Soroca merge astăzi la Suceava să celebreze Unirea cu România apare prima dată în Observatorul de Nord.
11:30
În fiecare an, la 21 noiembrie, de ziua prăznuirii sfinților Arhanghel Mihail și Gavriil în Catedrala Episcopală „Adormirea Maicii Domnului” de la Soroca sunt expuse spre închinare Moaștele Fericitei Matrona. Racla este adusă tocmai de la Moscova, iar cu această ocazie sunt organizate și pelerinaje  individuale sau în grup. Subiectul, însă, lasă loc și de […] Post-ul „Racla” discordiei apare prima dată în Observatorul de Nord.
11:30
Starea din Spitalul Raional Soroca, prin numărul și gravitatea pacienților cu COVID-19, este ca o foaie de turnesol, care ne arată în ce situație epidemiologică se află municipiul Soroca și satele din raion. Astfel că Spitalul Raional Soroca împreună cu Observatorul de Nord, vă vor informa cu privire la situația zilnică din secția COVID-19 și […] Post-ul COVID-19 la Spitalul Raional Soroca – 24.11.2021- 25.11.2021 / INFORGRAFIC apare prima dată în Observatorul de Nord.
10:30
   Modernizarea calității serviciilor publice înseamnă, printre altele, că conducătorii auto nu vor fi obligați să dețină asupra lor permise de conducere, ei vor putea fi identificați de ofițerii de patrulare în regim digital.   Cabinetul de miniștri a aprobat proiectul de Lege pentru modificarea unor acte normative, care vizează modificarea Legii nr.131/2007, privind siguranța […] Post-ul În atenția conducătorilor auto: PUTEȚI MERGE LA DRUM FĂRĂ A AVEA ASUPRA VOASTRĂ PERMISUL DE CONDUCERE apare prima dată în Observatorul de Nord.
08:40
Ministerul Sănătății raportează încă 35 de decese provocate de COVID-19. Numărul deceselor a ajuns la 8.950 în Republica Moldova: Deces 8.916 din 22.11.2021: Femeie de 79 de ani din r. Telenești, internată în IMSP SR Orhei. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială, obezitate. Deces 8.917 din 22.11.2021: Bărbat de 59 de ani din mun. Bălți, internat în […] Post-ul Încă 35 de persoane au decedat din cauza noului coronavirus, inclusiv un sorocean apare prima dată în Observatorul de Nord.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.