FOTO Șeful Poliției de Frontieră „a zburat” la Kiev. Cui a strâns mâna Rosian Vasiloi?

Realitatea.md, 25 noiembrie 2021 12:30

Șeful Poliției de Frontieră, Rosian Vasiloi se află într-o vizită de lucru oficială la Kiev, acolo unde s-a văzut cu directorul general al Centrului Internațional pentru Dezvoltarea Politicilor de Migraţie, Michael Spindelegger. În cadrul întrevederii, părțile au discutat despre stadiul și perspectivele dialogului bilateral în domeniul gestionării frontierelor, anunță reprezentanții de la IGPF. „De asemenea, […] Articolul FOTO Șeful Poliției de Frontieră „a zburat” la Kiev. Cui a strâns mâna Rosian Vasiloi? apare prima dată în Realitatea.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Realitatea.md

Acum 15 minute
20:00
Directorul Pfizer spune că pastila anti-COVID dezvoltată de companie va fi eficientă și în cazul pacienților infectați cu varianta Omicron. „Sunt foarte încrezător că acest medicament funcționează pentru toate mutațiile cunoscute, inclusiv pentru Omicron”, a spus Albert Bourla la CNBC. „Dar lucrăm la alte medicamente pentru eventualul caz în care poate apărea o rezistență la acest […] Articolul Anunț de ultimă oră! Pastila Pfizer anti-COVID ar fi eficientă și în cazul variantei Omicron apare prima dată în Realitatea.md.
20:00
În ultimele 24 de ore au fost raportate alte 29 de decese provocate de COVID-19, inclusiv din perioade anterioare, dintre care 6 în regiunea transnistreană. În același timp, 664 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, informează Realitatea.md. Potrivit informațiilor oferite de Ministerul Sănătății, din numărul total de cazuri, […] Articolul Covid-19 a mai luat viața a 29 de persoane, 6 fiind din regiunea transnistreană apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 30 minute
19:50
Deși un pat poate fi locul tău ideal pentru a face sex, există momente în care un pat nu este ușor disponibil sau ești pierdut în chinurile pasiunii – atât de învăluit în căldura momentului – încât pur și simplu nu poți să ajungi în dormitor. Trebuie să o faci pe masă chiar atunci și […] Articolul Sexul pe masă! Sfaturile experților cum să o faci corect apare prima dată în Realitatea.md.
Acum o oră
19:40
În 2022 Republica Moldova va aloca 62,4 milioane de lei pentru achitarea cotizațiilor și a datoriilor acumulate față de organizațiile internaționale și regionale, arată datele Ministerului Finanțelor. Republica Moldova urmează să-și achite cotizațiile de membru la 67 de organizații internaționale și regionale. Acestea sunt împărțite în trei categorii: organizații parlamentare – 5 structuri (5,38 milioane […] Articolul BANI.MD | Moldova cheltuie anual milioane de lei pentru cotizațiile de membru la organismele internaționale apare prima dată în Realitatea.md.
19:30
Interpretul rus Dima Bilan a ieșit pe scenă într-o stare neadecvată la un eveniment recent. Invitații nu au înțeles imediat ce se întâmplă cu el, unii au presupus că este în stare de ebrietate alcoolică, alții – în cea narcotică. Cert este faptul că din video-urile care au devenit virale la scurt timp pe rețelele […] Articolul VIDEO 18+ Bilan – beat pe scenă. A ieșit cu scuze mai târziu și a izbucnit în plâns! „Iată-iată am 40 de ani” apare prima dată în Realitatea.md.
19:30
Pasiunea pentru flori a devenit o afacere profitabilă pentru familia Erhan din satul Dobruja, raionul Sîngerei. Acum 12 ani au construit o seră în care cresc flori în ghiveci. Pe cât este de frumoasă afacerea, tot pe atât de dificilă. Soții își petrec mai tot timpul în seră, scrie Nordnews. „Împreună cu soțul suntem absolvenți […] Articolul VIDEO Pasiunea pentru flori a devenit o afacere profitabilă pentru familie! Istoria de succes a doi soți din Sîngerei apare prima dată în Realitatea.md.
19:20
Orice nouă „agresiune” a Rusiei împotriva Ucrainei ar conduce la un răspuns „serios”, a avertizat marţi la Riga şeful diplomaţiei americane Antony Blinken, pe marginea unei reuniuni ministeriale a NATO, informează France Presse. „Orice escaladare din partea Rusiei ar fi de mare îngrijorare atât pentru Statele Unite, cât şi pentru Letonia, iar orice nouă agresiune […] Articolul SUA avertizează RUSIA: Orice nouă „agresiune” împotriva Ucrainei ar conduce la un răspuns „serios” apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 2 ore
19:10
Problemele erectile, ejacularea rapidă și lipsa poftei sexuale ar fi primele cauze pentru care bărbații merg la un specialist. Sexologul moldovean Natalia Pavalache susține că bărbații pot lupta cu anxietatea, o pot îneca în alcool, însă atunci când apar problemele erectile, se îndreaptă spre ușa specialiștilor. Chiar și așa, Natalia Pavalache se declară mândră de faptul că […] Articolul VIDEO TOP probleme pentru care bărbații moldoveni merg la sexolog! Erecția și ejacularea pe locul I apare prima dată în Realitatea.md.
19:00
Aproape toate comunele și satele din raionul Orhei au fost iluminate de către echipa Partidului „ȘOR”, din 2015 și până în prezent. Astfel, raionul Orhei este cel mai iluminat din Republica Moldova. Recent, echipa lui Ilan Șor a inaugurat iluminatul stradal în satul Camencea din comuna Donici. Localnicii sunt foarte mulțumiți că au lumină pe […] Articolul Încă un sat din raionul Orhei, Camencea, a fost iluminat de echipa Partidului „ȘOR” apare prima dată în Realitatea.md.
18:50
„Este puțin probabil” ca vaccinurile anti-COVID folosite în prezent să nu ofere deloc protecție împotriva tulpinii Omicron, în special pentru a evita cazurile grave și decesele, transmit experții implicați imunizare. Varianta Omicron a coronavirusului a fost catalogată drept „îngrijorătoare”, vineri, de OMS, la o zi după ce a fost menționată pentru prima dată de autoritățile sanitare […] Articolul Cât de transmisibilă e Omicron și ce protecție ne oferă vaccinurile? 7 întrebări despre noua tulpină COVID apare prima dată în Realitatea.md.
18:40
Avocata Poporului Natalia Moloșag, investită în funcție la sfârșitul lunii septembrie, devine subiectul numărul unu în presa moldovenească. După ce astăzi instituțiile media au explodat cu informații potrivit căror Moloșag ar avea în calitate de consilier un proxenet condamnat la închisoare cu suspendare, Avocata Poporului devine sursa unui nou subiect controversat.  Strigător la cer! Avocata Poporului – […] Articolul Dintr-o belea în alta! Moloșag ar urma să fie prezentă în calitate de terț într-un dosar pe numele lui Morari apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 4 ore
18:10
Mediul de afaceri din Republica Moldova va avea o platformă virtuală care va însuma toată informația centralizată despre companiile autohtone active și calificate să furnizeze servicii și produse atât pe piața internă, cât și externă. Astfel, informațiile despre furnizori vor fi structurate într-o bază de date publică cu funcționalități avansate ale motorului de căutare, care […] Articolul Platformă virtuală pentru mediul de afaceri din Moldova, lansată cu suportul ODIMM. Va însuma informațiile centralizate apare prima dată în Realitatea.md.
18:10
Circa 40 la % din elevii din Republica Moldova susțin că toaleta școlii este oribilă și evită să o folosească.  Acestea sunt datele sondajului realizat de Amnesty International Moldova, care a chestionat 343 de școlari diferite instituții de învățământ din țară. De menționat este faptul că 62 % din respondenți au fost din mediul urban. […] Articolul Toaletele școlilor au devenit locul cel mai de temut pentru elevi! E necesară intervenția Parlamentului și Guvernului apare prima dată în Realitatea.md.
18:10
Acumularea de efective militare ruseşti în apropierea graniței cu Ucraina este „neprovocată și inexplicabilă”, a declarat marți 30 noiembrie, secretarul general al NATO Jens Stoltenberg. Totodată, miniștrii de externe ai NATO au cerut Rusiei să detensioneze zona, avertizând că sunt solidari cu Ucraina. „Vedem acumularea de militari ruși, vedem blindate grele, vedem drone și trupe […] Articolul Secretarul general NATO avertizează că masarea militară rusă în apropierea Ucrainei este „neprovocată” apare prima dată în Realitatea.md.
18:00
Un număr total de 3387 de copii au primit vaccin anti COVID-19. Anunțul a fost făcut de către secretara de stat a Ministerului Sănătății, Svetlana Nicolaescu, într-o conferință de presă. „Până la moment, în sistemul de evidență a vaccinărilor sunt înregistrate 3387 de copii cărora li s-a administrat vaccinul împotriva COVID-19. Totodată, în sistemul de […] Articolul Peste trei mii de copii din Republica Moldova au fost vaccinați împotriva COVID-19 apare prima dată în Realitatea.md.
18:00
Liderul Partidului Unității Naționale (PUN), Octavian Țîcu, susține că a fost primul partid care a protestat pentru a condamna „abuzurile” admise de guvernarea PAS, inclusiv prin numirea în funcția de Avocat al Poporului pe Natalia Moloșag, care a intrat în „gura presei” și a opiniei publice prin faptul că ar avea „un consilier din umbră”, […] Articolul Toți critică, însă nimeni nu reacționează. Și PUN „trage plapuma” spre el referitor la situația din jurul Ombudsmanului apare prima dată în Realitatea.md.
17:50
În Chișinău are loc plantarea copacilor pe arterele principale ale orașului. Despre aceasta a scris pe pagina sa de Facebook, primarul capitalei, Ion Ceban. Astfel, mai multe specii de conifere și foioase printre care specii de tei, castan, arțar şi frasin urmează a fi sădiți în aceste zile pe străzile principale din capitală. Acțiunile de […] Articolul FOTO Chișinăul – mai frumos și mai verde! Primăria a început plantarea copacilor pe arterele principale ale capitalei apare prima dată în Realitatea.md.
17:40
A scăpat cu viață ca prin urechile acului. Este vorba despre cazul unui bărbat care a fost salvat după 22 de ore în derivă în largul coastei Japoniei. Faptul că bărbatul de 69 de ani a rămas în viață este o minune, susțin salvatorii. Imaginile video cu momentul în care bărbatul este salvat din apele […] Articolul VIDEO Un bărbat a fost salvat după 22 de ore în derivă în largul coastei Japoniei apare prima dată în Realitatea.md.
17:40
În Chișinău are loc plantarea copacilor pe arterele principale ale orașului. Despre aceasta a scris pe pagina sa de Facebook, primarul capitalei, Ion Ceban. Astfel, mai multe specii de conifere și foioase printre care specii de tei, castan, arțar şi frasin urmează a fi sădiți în aceste zile pe străzile principale din capitală. Acțiunile de […] Articolul FOTO Chișinăul – mai frumos și mai verde! Primăria a început plantarea copacilor pe arteriale principale ale capitalei apare prima dată în Realitatea.md.
17:40
Edilul Capitalei, Ion Ceban, afirmă în continuare că fluidizarea traficului din Capitei ține de competența MAI, iar pentru a gestiona cu ambuteiajele din oraș, este nevoie de ajutorul agenților de patrulare. Declarațiile au fost făcute în cadrul unei conferințe transmise în direct pe RLIVE.MD. Mai mult de atât, Ceban a declarat că de nenumărate ori […] Articolul Continuă epopeea fluidizării traficului din Capitală. Ceban: „Dați-ne poliție și vom rezolva problema” apare prima dată în Realitatea.md.
17:30
Se cer explicații din partea Avocatului Poporului, Natalia Moloșag, în contextul scandalului apărut în spațiul public despre presupusul consilier al ei, un proxenet condamnat la închisoare cu suspendare, căruia i-a luat apărarea în procesul de judecată în anul 2017. Peste 95 de organizații membre ale Platformei Naționale din Moldova a Forumului Societății Civile al Parteneriatului […] Articolul DOC „Arde” internetul! Peste 95 de organizații cer explicații publice de la Natalia Moloșag sau demisia necondiționată apare prima dată în Realitatea.md.
17:30
Chiar din prima zi a administrării dozei booster anti-COVID-19 au fost puse 812 doze de vaccin. Imunizarea cu doza adițională de vaccin a început ieri, 29 noiembrie. Autoritățile din Sănătate susțin că deocamdată nu examinează posibilitatea extinderii administrării dozei booster pentru orice doritor din Republica Moldova. „Toate persoanele care își administrează doza booster primesc și […] Articolul În prima zi de la startul administrării dozei booster anti COVID-19, peste 800 de persoane au fost imunizate apare prima dată în Realitatea.md.
17:30
Partidele politice care au fost antrenate în cursa electorală a alegerilor locale turul doi de scrutin au prezentat în termen și cu respectarea regulilor rapoartele financiare pentru perioada 23 – 26  noiembrie curent. Comisia Electorală Centrală (CEC) a luat act, în ședința de astăzi, de informația cuprinsă în rapoartele privind finanțarea campaniei electorale. Este vorba de concurenții […] Articolul De laudă! Fără încălcări și raportat la timp. CEC a luat act de situația financiară a concurenților electorali turul II apare prima dată în Realitatea.md.
17:10
A fost pus punct pe dosarul lui Gheorghe Petic în care este acuzat de viol. Fostul polițist de frontieră a fost achitat. O decizie în acest sens a fost luată astăzi, 30 noiembrie, de magistrații Judecătoriei Orhei. Acuzațiile la adresa lui au fost retrase, după ce au ieșit la iveală înregistrările video cu modul în […] Articolul Punct în dosarul lui Gheorghe Petic. Judecătoria Orhei l-a achitat pe fostul polițist de frontieră, acuzat de viol apare prima dată în Realitatea.md.
17:00
Proaspăt revenită din SUA, ministra Afacerilor Interne Ana Revenco efectuează o vizită de lucru la Geneva. În perioada 30 noiembrie – 2 decembrie curent, ministra va participa la cea de-a 112-a sesiune a Consiliului Organizației Internaționale pentru Migrație. De asemenea, Revenco va avea mai multe reuniuni bilaterale cu conducători ai diferitor organizații internaționale. „Ministra Afacerilor […] Articolul Revenită din SUA, Ana Revenco a zburat astăzi la Geneva. Are o agendă încărcată apare prima dată în Realitatea.md.
16:50
Mai multe cariere au provocat un prejudiciu statului de 3,6 milioane de lei, prin admiterea mai multor încălcări ce țin de folosirea terenurilor contrar destinațiilor, depășirea perimetrului minier, lipsa actelor permisive, etc. Informația a fost prezentată de către mai multe autorități cu împuterniciri de verificare și sancționare a agenților economici din domeniul extragerii miniere în […] Articolul Milioanele de lei „extrase de sub pământ” și daunele aduse mediului. Noi detalii despre carierele buclucașe apare prima dată în Realitatea.md.
16:50
Incidența COVID-19 în țară este într-o continuă descreștere. Autoritățile din sănătate anunță despre o scădere cu peste 60% din amplituda maximă a valului pandemic curent. Anunțul a fost făcut de către secretara de stat a Ministerului Sănătății, Svetlana Nicolaescu, într-o conferință de presă. „Incidența cumulativă pentru săptămâna precedentă a constituit 114 cazuri la 100 mii […] Articolul Incidența COVID-19 este într-o continuă scădere, pe când procesul de imunizare înregistrează o încetinire considerabilă apare prima dată în Realitatea.md.
16:40
Din luna ianuarie, bălțenii vor putea solicita ajutor pentru perioada rece a anului. Marți, 30 noiembrie, mecanismul de acordare a banilor a fost aprobat. Autoritățile locale au decis că două categorii de persoane social vulnerabile vor primi câte 3500 de lei din bugetul local pentru lunile noiembrie, decembrie, ianuarie, februarie și martie, conform nordnews.md. „În […] Articolul VIDEO | Ajutor pentru perioada rece a anului. Ce alocații vor putea solicita bălțenii apare prima dată în Realitatea.md.
16:40
În cadrul ședinței din 30 noiembrie, ANRE a aprobat diminuarea costului aferent transportului de gaz al Moldovatransgaz cu 2,9 miliarde de lei, transmite Bani.md. În cadrul ședinței de astăzi, ANRE a aprobat și planul de investiții pentru Moldovagaz cu 1,1 mil. de lei mai puțin, la 498 mil. de lei, iar la Moldovatransgaz cu 12,7 […] Articolul ANRE taie din poftele Moldovagaz: Cheltuieli mai puține pentru investiții și transportul de gaz apare prima dată în Realitatea.md.
16:30
Avocatul Poporului, Natalia Moloșag se pare că a „intrat în pământ” după scandalul apărut în spațiul public despre presupusul consilier al ei, un proxenet condamnat la închisoare cu suspendare, căruia i-a luat apărarea în procesul de judecată în anul 2017. Moloșag nu răspunde la apelurile jurnaliștilor, la fel nu cum nu răspunde nici secretariatul Oficiului […] Articolul Moloșag a „intrat în pământ” după scandalul iscat în spațiul public. Angajat al Oficiului: Pot doar să vă spun… apare prima dată în Realitatea.md.
16:30
Noua variantă a coronavirusului care se răspândește rapid în toată lumea, Omicron, a dus la închiderea granițelor, suspendarea zborurilor și impunerea unor măsuri de urgență pentru repatrieri din Africa de Sud. În acest context, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu a declarat că la această oră, cetățeni ai Republicii Moldova nu s-au adresat […] Articolul Popescu spune că nu sunt adresări din partea cetățenilor moldoveni aflați în țările afectate de noua tulpină Omicron apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 6 ore
16:10
Cererea de demisia a judecătorului Curții de Apel Chișinău Igor Mînăscurtă a fost aprobată în ședința de marți a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), 30 noiembrie curent. Despre acest judecător se cunoaște că a examinat o serie de dosare de rezonanță, cum ar fi cel în care controversatul om de afaceri Veaceslav Platon a fost […] Articolul Fără Mînăscurtă în sistem! Despre judecătorul a cărei demisie a fost aprobată de CSM apare prima dată în Realitatea.md.
16:10
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a afișat, într-o notă informativă, noile prețuri plafon la carburanți pentru ziua de miercuri, 1 decembrie. Astfel, benzina 95 va fi mai ieftină cu 11 bani și va costa 20 de lei și 79 de bani per un litru. Și prețul la motorină a scăzut cu 10 bani […] Articolul ANRE a actualizat prețul carburanților: Cât va costa benzina și motorina pe 1 decembrie apare prima dată în Realitatea.md.
16:10
La data de 15 mai 2022 vor avea loc alegeri locale noi pentru funcția de primar în satul Zastînca, raionul Soroca și satul Moara de Piatră, raionul Drochia. O decizie în acest sens a fost adoptată de către Comisia Electorală Centrală (CEC) în cadrul ședinței de astăzi, 30 noiembrie, transmisă live de RLIVE.MD și RLIVE […] Articolul Demisia și decesul primarilor din două sate au generat alegeri locale noi în primăvara anului 2022 apare prima dată în Realitatea.md.
16:10
Un tânăr de 25 de ani din raionul Sîngerei a fost condamnat la închisoare pentru violul unei fetițe de doar șase ani. În luna noiembrie, judecătorii au decis că acesta își va petrece următorii 20 de ani după gratii, scrie nordnews.md. Potrivit poliției, din anul 2015 până în anul 2017, bărbatul a săvârșit cu fiica […] Articolul Bărbat din Sîngerei, condamnat la pușcărie pentru violul nepoatei minore. Cât timp a durat calvarul copilei apare prima dată în Realitatea.md.
16:00
Tânără în vârstă de 19 ani și concubinul ei în vârstă de 22 de ani care au omorât cu sânge rece o fetiță în vârstă de 1 an și 10 luni, au primit încă câte 30 de zile de arest. Decizia a fost luată marți, 30 noiembrie, de magistrații de la Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana. […] Articolul ALERTĂ! Încă 30 de zile de arest pentru tinerii care au omorât în bătaie fetița de 1 an și 10 luni apare prima dată în Realitatea.md.
15:40
Doi bărbați în vârstă de 24 și 32 de ani, anterior condamnați pentru furt, au fost găsiți de oamenii legii într-o casă părăsită din Capitală. Potrivit informațiilor, aceștia au fost depistați marți, 30 noiembrie, de ofițerii echipajului mobil de intervenție a INSP. „Indivizii aveau un comportament suspect, iar fiind verificată încăperea, într-un dulap, polițiștii au […] Articolul FOTO Doi infractori din Capitală, găsiți într-o casă părăsită. Ce faptă au săvârșit apare prima dată în Realitatea.md.
15:40
Președintele interimar al Platformei DA încearcă să obțină din orice gafă a guvernării privilegiu pentru el, iar mai nou se implică și în scandalul apărut în spațiul public despre presupusul consilier al Avocatei Poporului, care este un proxenet condamnat la închisoare cu suspendare, căruia i-a luat apărarea în procesul de judecată, în 2017. Mai exact, […] Articolul Plîngău nu ratează nici o șansă să iasă în evidență. „Consilierul” Ombudsmanului, în vizorul său. Cere demisia apare prima dată în Realitatea.md.
15:40
În viitorul apropiat, Maia Sandu nu preconizează o vizită la Moldova, despre aceasta a declarat, într-o conferință de presă, viceprim-ministrul Nicu Popescu. Oficialul a spus că o întâlnire la nivel  înalt va avea loc atunci când pe agenda președintei Sandu vor fi suficiente subiecte de discuție cu partea rusă. „Următoarele etape în relația Republicii Moldova […] Articolul VIDEO Când ar putea avea loc întâlnirea dintre Maia Sandu și Vladimir Putin apare prima dată în Realitatea.md.
15:30
Directorul executiv Moderna, Stéphane Bancel, a atras atenţia marţi, 30 noiembrie, spunând că vaccinurile anti-COVID existente pe piaţă vor fi mai puţin eficiente împotriva variantei Omicron. Stéphane Bancel a declarat că numărul mare de mutaţii Omicron la nivelul proteinei spike, pe care virusul o foloseşte pentru a infecta celulele umane şi răspândirea rapidă a variantei […] Articolul Vaccinurile anti-COVID ar putea fi mai puţin eficiente în combaterea variantei Omicron, avertizează directorul Moderna apare prima dată în Realitatea.md.
15:20
Lucrările de reparație a nodului rutier din preajma orașului Bălți pe drumul M5 Frontiera cu Ucraina – Criva – Bălți – Chișinău – Tiraspol – frontiera cu Ucraina, km 133,71, au fost monitorizate marți, 30 noiembrie, în cadrul unei vizite în teritoriu întreprinsă de Administrația de Stat a Drumurilor. Potrivit responsabililor, în prezent, antreprenorul SC […] Articolul FOTO Construcția nodului rutier din preajma orașului Bălți pe drumul M5, înregistrează progrese. Când va fi gata apare prima dată în Realitatea.md.
15:10
Limba rusă va deveni o materie obligatorie în universitățile din Republica Centrafricană – un stat fără ieșire la mare din Africa Centrală care se învecinează cu Ciadul la nord, Sudanul și Sudanul de Sud la est, Republica Congo și Republica Democrată Congo la sud și Camerunul la vest. Presa internațională scrie că această limbă deja […] Articolul Limba rusă va deveni o materie obligatorie în universitățile din Republica Centrafricană apare prima dată în Realitatea.md.
15:00
La finalul vizitei sale de lucru de la Bruxelles, în seara zilei de luni, 29 noiembrie, președintele Parlamentului, Igor Grosu, a avut o întâlnire cu un grup de cetățeni moldoveni, stabiliți de mai mulți ani în capitala Belgiei. Oficialul a discutat cu moldovenii stabiliți cu traiul la Bruxelles despre situația internă din Republica Moldova, remarcând […] Articolul FOTO Grosu s-a văzut cu diaspora din Bruxelles. A înțeles un lucru util după discuția purtată cu moldovenii din Belgia apare prima dată în Realitatea.md.
15:00
Maia Sandu invocă lipsa democrației la alegerile din Bălți, în timp ce tot ea atentează la valorile democratice. Este concluzia jurnalistului și comentatorului politic Victor Nichituș, care menționează, într-un editorial, că președintele, alături de alți înalți demnitari de stat, fac presiuni ca Marina Tauber să fie exclusă abuziv din cursa electorală de la Bălți. Nichituș […] Articolul Analist politic: Puterea face presiuni ca Tauber să fie scoasă abuziv din cursă apare prima dată în Realitatea.md.
14:50
Gazprom-Media și-a lansat rețeaua video analogică TikTok – Yappy. Serviciul, printre altele, permite utilizatorilor să creeze videoclipuri împreună cu alții și să completeze tendințele străine. O echipă de dezvoltare de la Ritm Media, parte a holdingului rus Gazprom-Media, și-a lansat propriul analog TikTok, serviciul video scurt Yappy. Acest lucru a fost anunțat de serviciul său […] Articolul Gazprom-Media și-a lansat propria rețea cu video asemănătoare TikTok-ului apare prima dată în Realitatea.md.
14:40
După demisia vicepremierului pentru Reintegrare, Vlad Kulminski, ședința în formatul 5+2 pentru reglementarea conflictului transnistrean a înghețat. Demisia lui Kulminski a avut loc la câteva zile după ce şedința, planificată pentru perioada 2-3 noiembrie la Stockholm, a fost amânată la inițiativa Chișinăului. În cadrul unei conferințe de presă, viceprim-ministrul Nicu Popescu a fost întrebat de […] Articolul Nicu Popescu spune când va avea loc o nouă ședință în formatul 5+2 pentru reglementarea conflictului transnistrean apare prima dată în Realitatea.md.
14:40
Cristian Rizea, ex-deputatul român stabilit în Republica Moldova cu puţin timp înainte de a fi condamnat definitiv în România la închisoare pentru infracţiuni de corupţie, a trecut nu demult cu familia în casă nouă. Penalul Rizea, aşa cum îi place să se numească singur, şi-a procurat o casă de peste 450.000 de euro, avându-i ca […] Articolul „Izgonit” cu șuturi din România, penalul Rizea trăiește pe picior larg la Chișinău. VIDEO cu palatul de milioane apare prima dată în Realitatea.md.
14:30
Partidul Socialiștilor nu va susține proiectele de lege ce prevăd gestionarea bugetului anului 2022, pentru că „guvernarea actuală nu a luat în calcul niciuna din propunerile opoziției”. O asemenea decizie a fost luată astăzi la ședința PSRM, unde au participat deputații socialiști, iar Igor Dodon a moderat întrunirea. „Am convocat o ședință de lucru cu […] Articolul Socialiștii se spală pe mâini. Lasă responsabilitatea pe umerii guvernării: Regresul cade pe umerii președintei și PAS apare prima dată în Realitatea.md.
14:20
Un conducător auto în vârstă de 35 de ani din sudul țării riscă să rămână fără permisul de conducere după ce a fost somat că conducea cu viteză, iar mai mult de atât a refuzat și testarea alcoolscopică. Potrivit informațiilor, incidentul a avut loc luni, 29 noiembrie, în orașul Cimișlia. „Ofițerii Direcției patrulare Sud aflându-se […] Articolul VIDEO Alcoolul și neobrăzarea i-au „furat” dreptul de a conduce. Ce „păcate” mai are șoferul apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 8 ore
14:10
Adriana Ciobanu din orașul Dondușeni este administratoarea unui atelier de cusut și a unei mini spălătorii cu punct de primire al curățătoriei chimice uscate. Salonul „Nunta” este cunoscut de toți locuitorii din nordul țării pentru serviciile prestate. În afacerea lansată, femeia este susținută de cei doi fii ai săi, iar pe viitor speră să poată […] Articolul VIDEO De la închirierea veselei, la propriul său atelier de rochii de nuntă. Istoria de succes a Adrianei Ciobanu apare prima dată în Realitatea.md.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.