Transportatorii protestează în fața Guvernului

Albasat, 25 noiembrie 2021 12:30

Zeci de microbuze și autobuze au fost parcate joi, 25 noiembrie, în fața Guvernului ca parte a unui protest organizat de transportatorii de pasageri. Aceștia spun că nu mai pot activa în pierdere în contextul scumpirilor la carburanți, la serviciile de deservire tehnică, dar și în contextul scumpirii primelor de... The post Transportatorii protestează în fața Guvernului appeared first on Portal de știri.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Albasat

Acum 4 ore
18:30
Inspectoratul de Poliție Nisporeni atenționează despre apariția unui nou scenariu de escrocherie, prin care pot fi sustrase mijloace bănești de pe conturile VB24 Web și Mobile a deținătorilor de card. În acest sens, Poliția îndeamnă oamenii să fie prudenți pentru a nu cădea pradă escrocilor. Metoda de fraudă se desfășoară... The post Atenționare a IP Nisporeni privind escrocheriile cu carduri bancare: Nu cădeți pradă infracțiunilor appeared first on Portal de știri.
Acum 8 ore
13:20
Adunarea generală extraordinară a acționarilor „Moldovagaz” SA a aprobat componența reînnoită a Consiliului de Observatori al întreprinderii. Printre noii membri se regăsește și consilierul președintelui țării în domeniul economic, Veaceslav Negruță, transmite IPN. Din componența precedentă, în consiliu rămân: Elena Burmistrova, vicepreședintele Consiliului de Administrație al SAP „Gazprom”,  directorul general... The post Componență reînnoită a Consiliului de Observatori „Moldovagaz” appeared first on Portal de știri.
13:10
Certificatele de origine nepreferențială vor fi eliberate de către Camera de Comerț și Industrie (CCI) și în format electronic. Serviciul va fi activ din 1 ianuarie 2022 și va putea fi accesat pe platforma www.client.chamber.md. Pe lângă posibilitatea de a depune cererea și a recepționa certificatul la distanță, platforma permite... The post Certificatele de origine nepreferențială vor fi eliberate și în format electronic appeared first on Portal de știri.
13:00
Consiliul Superior al Magistraturii a dat curs demersului procurorului general interimar, Dumitru Robu, și a dispus suspendarea din funcție a unui judecător. Până acum, șeful interimar al Procuraturii a solicitat acordul CSM pentru pornirea urmăririi penale și efectuarea percheziției în cazul a doi magistrați, inclusiv în privința judecătorului suspendat astăzi,... The post Judecător, suspendat din funcție de CSM appeared first on Portal de știri.
12:50
A fost finalizată urmărirea penală pe un capăt de acuzare în dosarul procurorului general suspendat, Alexandr Stoianoglo. Este vorba despre acuzația de depășire a atribuțiilor de serviciu. Lui Alexandr Stoianoglo i se încriminează că, la eliberarea din funcție a procurorului Nicolae Chitoroagă, a dispus achitarea îndemnizației de concediere în mărime... The post Urmărirea penală finalizată pe un capăt de acuzare în privința lui Alexandr Stoianoglo appeared first on Portal de știri.
Acum 12 ore
09:20
Pretinse acțiuni de corupere electorală ar fi avut loc în timpul primului tur al alegerilor locale din municipiul Bălți. Ministrul de Interne, Ana Revenco, spune că poliția a expediat Comisiei Electorale Centrale mai multe sesizări în acest sens, iar instituția electorală urmează să verifice informațiile furnizate de poliție, notează IPN.... The post Ana Revenco despre scrutinul din Bălți: am expediat CEC-ului sesizări privind coruperea alegătorilor appeared first on Portal de știri.
08:40
Revenirea la graficul anterior de majorare a vârstei de pensionare este o necesite impusă de realitățile economice și demografice. O spune deputatul PAS, Dan Perciun, potrivit căruia lipsa de angajați în câmpul muncii a creat o discrepanță majoră între numărul persoanelor care contribuie la fondul de asigurări sociale și numărul... The post Vârsta de pensionare – un nou motiv de dispute între opoziție și guvernare appeared first on Portal de știri.
08:20
Valuta Cod ABR Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7793 Coroana daneza 208 DKK 1 2.6924 Coroana islandeza 352 ISK 10 1.3621 Coroana norvegiana 578 NOK 1 1.9563 Coroana suedeza 752 SEK 1 1.9417 D.S.T. 960 XDR 1 24.7892 Denar macedonian 807 MKD 10 3.2493 Dinar kuweitian 414 KWD... The post Cursul valutar oficial la 30.11.2021 appeared first on Portal de știri.
Ieri
17:50
Instanţa de Judecată Ungheni este una din judecătoriile-model pilot  în cadrul proiectului USAID „Instanţe Judecătoreşti Model”.  Instituţia a decis să fie mai transparentă şi mai aproape de cetăţeni, chemând portalurile de ştiri şi televiziuni locale să realizeze materiale informative  şi nu numai, care sunt necesare pentru fiecare cetăţean în parte.... The post Judecătoria Ungheni concurează pentru titlul de instanță model appeared first on Portal de știri.
16:50
Ion Ștefăniță a fost eliberat din funcția de director interimar al Agenției de Inspectare și Restaurare a Monumentelor. El a scris pe pagina sa de Facebook că a primit un mesaj de la Ministerul Culturii să se prezinte la Serviciul resurse umane de la minister pentru a lua cunoștință, sub... The post Șeful Agenției de Inspectare și Restaurare a Monumentelor, demis appeared first on Portal de știri.
15:30
Președintele raionului Drochia a fost sancționat contravențional de către instanța de judecată într-un dosar de exces de putere. Potrivit CNA, funcționarul a depășit atribuțiile de serviciu prin executarea incorectă a unei decizii a Consiliului raional Drochia, transmite IPN. Centrul Național Anticorupție precizează că a întocmit proces contravențional în privința acestuia,... The post Președintele raionului Drochia, amendat pentru exces de putere appeared first on Portal de știri.
12:50
Ghinion pentru un tânăr de 21 de ani, care s-a pricopsit cu fractură la picior după ce a alunecat și a rămas blocat în strâmtoarea peșterii Surprizelor, din orașul Criuleni, transmite IPN. Apelul la Serviciul de urgență 112 a fost recepționat duminică seara, la ora 19:02. Salvatorii l-au găsit pe... The post Un tânăr a alunecat și a căzut în strâmtoarea peșterii Surprizelor din Criuleni appeared first on Portal de știri.
10:50
Autoritățile austriece au anunțat despre anihilarea unui grup de contrabandiști, compus din 15 cetățeni moldoveni, ucraineni și uzbeci, învinuiți de trafic de persoane. Potrivit știrii Associated Press, preluate de Washington Post, grupul ar fi introdus în țară migranți sirieni, libanezi și egipteni. În cadrul aceleiași operațiuni, au fost confiscate 14... The post Moldoveni arestați în Austria, pentru trafic de persoane appeared first on Portal de știri.
08:50
Pentru a păstra renumele de țară agrară, pe care Republica Moldova l-a câștigat de ani buni, și a-l face să lucreze în beneficiul țării, trebuie să fie modernizat sectorul agricol. „Să investim în tehnologii, pentru a face agricultura mai durabilă și mai rezistentă la schimbarea climei, și să creștem industria... The post Maia Sandu: Pentru a păstra renumele de țară agrară trebuie modernizat sectorul agricol appeared first on Portal de știri.
08:20
Valuta Cod ABR Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7802 Coroana daneza 208 DKK 1 2.6902 Coroana islandeza 352 ISK 10 1.3573 Coroana norvegiana 578 NOK 1 1.9658 Coroana suedeza 752 SEK 1 1.9526 D.S.T. 960 XDR 1 24.7741 Denar macedonian 807 MKD 10 3.2452 Dinar kuweitian 414 KWD... The post Cursul valutar oficial la 29.11.2021 appeared first on Portal de știri.
Mai mult de 2 zile în urmă
10:00
Toată populația eligibilă pentru vaccinarea împotriva COVID-19 din Emiratele Arabe Unite a fost vaccinată cu „cel puțin o doză de ser”, o premieră la nivel mondial, potrivit Ministerului Sănătății din această țară. Astfel, în total, la nivelul Emiratelor, au fost administrate aproximativ 22 de milioane de doze de vaccin, după... The post Prima țară din lume în care toți cetățenii eligibili au fost vaccinați. Au fost utilizate aproximativ 22 de milioane de doze de ser appeared first on Portal de știri.
09:30
Israelul a anunţat sâmbătă că interzice intrarea tuturor străinilor în ţară şi reintroduce tehnologia de urmărire telefonică împotriva terorismului pentru a limita răspândirea noii variante de coronavirus, Omicron, potenţial mai contagioasă și care îngrijorează oamenii de știință. Premierul israelian Naftali Bennett a precizat într-o declaraţie de presă că această interdicţie... The post Israelul, prima țară care își închide granițele pentru toți străinii din cauza variantei Omicron. Tehnologia Shin Beth va fi reactivată appeared first on Portal de știri.
27 noiembrie 2021
20:00
Constructorii auto recurg la soluții inovative pentru a face față crizei de semiconductori. Achiziţionarea cipurilor direct de la producător, reconfigurarea mașinilor sau producerea lor fără anumite componente care includ cipuri se numără printre soluțiile alese de producătorii. Însă, chiar și așa, producția are de suferit. Deficitul de semiconductori, provocat de... The post Idei în criza cipurilor. Ce soluții au găsit producătorii auto pentru a se adapta la noua realitate appeared first on Portal de știri.
20:00
Două persoane infectate cu varianta Omicron a virusului SARS-CoV-2 au fost descoperite în Anglia. Ministrul britanic al Sănătății a declarat că în ambele zone – Chelmsford și Nottingham – în care au fost confirmate cazurile de COVID-19 vor fi făcute testări.  Pacienții s-au izolat împreună cu cei care locuiesc. Ambele cazuri... The post Noua variantă a coronavirusului se extinde în Europa. Două cazuri au fost confirmate în Anglia appeared first on Portal de știri.
19:50
Alte  498 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, 2 cazuri sunt  asociate cu contact în afara țării:   1-Ucraina, 1-Portugalia. Numărul total de teste efectuate – 5046. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 362326. Din numărul... The post 498 cazuri de COVID-19, raportate în ultimele 24 de ore appeared first on Portal de știri.
18:00
Varianta Omicron a SARS-CoV-2 a ajuns, cel mai probabil, și în Germania. Anunțul a fost făcut sâmbătă de ministrul pentru probleme sociale din landul Hesse, după ce virusul cu mutații specifice noii tulpini a fost depistat la un pasager întors din Africa de Sud.  La sosirea pe Aeroportul din Frankfurt,... The post Noua tulpină de coronavirus ar fi ajuns și în Germania. Pacientul infectat ar fi venit din Africa de Sud appeared first on Portal de știri.
14:00
În Republica Moldova activează 6800 de apicultori și 29 de asociații teritoriale de apicultori. Apicultorii îngrijesc 250000 de familii de albine. Între 85-90% din producția de miere din Republica Moldova este exportată, cu precădere în țările europene. În CSI exportul este foarte mic, din cauza prețurilor mici de pe piețele... The post Producția apicolă este în scădere. Sectorul necesită sprijin din partea statului, ANARM appeared first on Portal de știri.
11:30
Șase oameni și-au pierdut viața în urma unui grav accident de circulație produs sâmbătă dimineața, în apropierea satului Popeasca din raionul Ștefan Vodă. Un tir a început să depășească un tractor, fără ca șoferul să se asigure, și vehiculul de mare tonaj s-a izbit frontal cu un automobil, transmite IPN.... The post Șase oameni au murit într-un accident rutier la Ștefan Vodă appeared first on Portal de știri.
10:30
Compania Moderna şi-a anunţat vineri intenţia de a dezvolta o doză de rapel specifică pentru noua variantă Omicron a COVID-19, detectată în Africa de Sud şi clasată „îngrijorătoare” de către OMS. „Moderna va dezvolta rapid un candidat vaccin pentru o doză de rapel specifică variantei Omicron”, a informat compania americană... The post Moderna a anunțat că va dezvolta o doză de rapel specială pentru varianta Omicron din Africa de Sud appeared first on Portal de știri.
10:20
Candidații la funcția de membru al Consiliului Superior al Magistraturii și  cea de membru al Consiliului Superior al Procurorilor vor trece un test al integrității. Este vorba despre controlul corespunderii averilor cu veniturile declarate. Evaluarea o va face o comisie specială, în care vor intra și experți străini. O inițiativă... The post Candidații la funcția de membru CSM și CSP vor trece testul integrității appeared first on Portal de știri.
10:00
Uniunea Europeană investește în modernizarea căilor ferate întrucât reprezintă unul dintre mijloacele de transport cel mai puțin poluant. O spune comisarul european pentru transporturi, Adina Vălean. Prezent la Chișinău, oficialul a menționat că Republica Moldova, aflându-se la intersecția dintre Uniunea Europeană și zona estică, ar trebui să investească în mecanismul... The post Adina Vălean: Există potențial de finanțare a modernizării căilor ferate appeared first on Portal de știri.
09:00
Studenții din învățământul profesional tehnic și cel superior vor avea posibilitatea să susțină examenele cu prezența fizică, în cazul în care în localitate se atestă prag de alertă portocaliu. Decizia a fost luată de Comisia națională extraordinară de sănătate publică (CNESP), transmite IPN. Potrivit aceleiași decizii, instituțiile de învățământ general... The post Studenții din localitățile în „cod portocaliu” vor putea susține examenele în clase appeared first on Portal de știri.
08:50
O porțiune a Parcului Valea Morilor din capitală a fost transformată din zonă verde în spațiu de agrement. În partea de sus a parcului au fost amenajate alei pietonale, s-a instalat mobilier urban și sistem de iluminat public, a precizat pentru IPN Vasile Efros, șeful direcției amenajare și mediu din... The post Pavaj tactil pentru nevăzători și terenuri de sport, în Parcul Valea Morilor appeared first on Portal de știri.
08:50
Starea de urgență în sănătate publică, în Republica Moldova, se prelungește până în data de 15 ianuarie 2022. Decizia a fost aprobată vineri seara, în cadrul ședinței Comisiei naționale extraordinare de sănătate publică (CNESP), prezidată de premierul Natalia Gavrilița, transmite IPN. Potrivit unui comunicat de presă al Guvernului, membrii CNESP... The post Starea de urgență în sănătate publică, prelungită până pe 15 ianuarie 2022 appeared first on Portal de știri.
08:40
O biserică din lemn cu hramul lui Ștefan cel Mare și Sfânt, se construiește în curtea Ministerului Apărării al Republicii Moldova. „Lăcașul se înalță din dorința cadrelor militare, a militarilor înrolați, dar și cu scopul de a completa și oferi efectivului Armatei Naționale susținerea duhovnicească de care necontenit este nevoie... The post În curtea Ministerului Apărării se construiește o biserică din lemn appeared first on Portal de știri.
08:30
Valuta Cod ABR Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7799 Coroana daneza 208 DKK 1 2.6742 Coroana islandeza 352 ISK 10 1.3510 Coroana norvegiana 578 NOK 1 1.9772 Coroana suedeza 752 SEK 1 1.9511 D.S.T. 960 XDR 1 24.7022 Denar macedonian 807 MKD 10 3.2283 Dinar kuweitian 414 KWD... The post Cursul valutar oficial la 27.11.2021 appeared first on Portal de știri.
26 noiembrie 2021
17:30
Comisarul European pentru Transporturi Adina Vălean şi Ministrul Infrastructurii şi Dezvoltării Regionale a Republicii Moldova Andrei Spânu  au realizat o vizită de monitorizare a lucrărilor de construcţie a drumului naţional R1 Chişinău-Ungheni-Sculeni-graniţa României, implicit a drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călăraşi. Comisarul s-a arătat mulţumită de mersul... The post Comisarul European pentru Transporturi Adina Vălean şi Ministrul Infrasructurii şi Dezvoltării Regionale al Republicii Moldova Andrei Spânu au realizat o vizită de monitorizare a lucrărilor de construcţie a drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călăraşi appeared first on Portal de știri.
16:20
Republica Moldova urmează să primească, în zilele următoare, 3000 de autorizații de tip tranzit/bilaterale şi 2000 de autorizații portuare, pentru anul curent. Ucraina a dat curs solicitării Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale al Republicii Moldova de a oferi o cotă suplimentară de autorizații pentru transport marfă, transmite IPN. Potrivit ministrului... The post Moldova va primi 3000 de autorizații de tip tranzit din partea Ucrainei appeared first on Portal de știri.
16:20
Recoltarea întârziată, dar și creșterea prețului la gazele naturale, cu care lucrează majoritatea elevatoarelor, a dus la ridicarea cheltuielilor pentru procedeele de condiționare (uscare) a porumbului. Ministrul agriculturii și industriei alimentare Viorel Gherciu, a menționat, într-o conferință de presă, că au crescut și prețurile de comercializare a porumbului, ceea ce... The post Producătorii de porumb au cheltuieli mai mari din cauza prețului majorat la gaze appeared first on Portal de știri.
15:40
Inspectoratul General pentru Situații de Urgență va recepționa 19 autospeciale de intervenție în caz de incendii. Acestea vor ajunge în 6 regiuni ale țării și vor deservi circa un milion de cetățeni. Autospecialele vor fi procurate dintr-un grant, în valoare de aproximativ 240 de milioane de lei, oferit de Guvernul... The post Japonia va oferi Moldovei un grant de 240 mln lei appeared first on Portal de știri.
10:00
Piețele bursiere au suferit, vineri, în Asia, cea mai puternică scădere din ultimele trei luni, iar petrolul s-a prăbușit după ce detectarea unei noi variante de coronavirus, posibil rezistentă la vaccinuri, a făcut ca investitorii să se îndrepte spre obligațiuni, yen și dolar, scrie Reuters. Indicele MSCI al acțiunilor asiatice... The post Noua variantă de coronavirus zguduie bursele. Piețele din Asia au suferit cea mai puternică scădere din ultimele trei luni appeared first on Portal de știri.
09:50
Autoritatea Națională de Integritate (ANI) a anunțat despre inițierea consultărilor publice asupra proiectului revizuit al Regulamentului privind modul de completare a declarației de avere și interese personale în formă electronică, în scopul informării și recepționării recomandărilor părților interesate. Printre altele, conform amendamentelor la Regulament, subiecții declarării vor trebui să declare... The post În declarația de avere se vor indica servicii medicale, hoteliere, deținerea criptovalutei appeared first on Portal de știri.
09:00
Administrația Prezidențială urmărește cu atenție evoluțiile din regiunea găgăuză și mizează pe o colaborare constructivă cu guvernarea locală. „Ne dorim ca oamenii din Găgăuzia să aibă o viață mai bună, așa cum ne dorim o viață mai bună pentru toți cetățenii țării noastre. Scopul nostru este ca fiecare localitate să... The post Maia Sandu: Mizăm pe o colaborare constructivă cu guvernarea locală din Găgăuzia appeared first on Portal de știri.
08:50
Vicepremierul Andrei Spînu spune că nu există premise pentru ca Gazprom să sisteze livrarea de gaze naturale către Republica Moldova. Potrivit oficialului, după rectificarea bugetului de stat pentru anul 2021 și acordarea sumei de 1,4 miliarde de lei pentru acoperirea datoriei pe care o avem către concernul rus, banii vor... The post Andrei Spînu: Parlamentul a votat, se vor face transferurile și totul va fi ok appeared first on Portal de știri.
08:50
Prima de asigurare obligatorie de asistență medicală nu se va scumpi. Valoarea acesteia atât în formă de contribuție procentuală de 9%, cât și în formă de sumă fixă de 4 056 de lei va fi păstrată și în anul 2022. Proiectul Legii fondurilor asigurării obligatorii de asistență medicală (FAOAM) pentru... The post Costul poliței medicale va rămâne același în 2022 appeared first on Portal de știri.
08:50
Ministrul Justiției Sergiu Litvinenco se disociază de votul deputaților din Parlament în urma căruia magistrații Dorel Musteață și Nina Cernat au fost numiți judecători la Curtea Supremă de Justiție. Se întâmplă după ce Procuratura Anticorupție a anunțat că nota informativă a SIS privind averea celor doi servește drept temei în... The post Sergiu Litvinenco: Legea evaluării judecătorilor și procurorilor va fi votată până la sfârșitul anului appeared first on Portal de știri.
08:20
Valuta Cod ABR Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7799 Coroana daneza 208 DKK 1 2.6742 Coroana islandeza 352 ISK 10 1.3510 Coroana norvegiana 578 NOK 1 1.9772 Coroana suedeza 752 SEK 1 1.9511 D.S.T. 960 XDR 1 24.7022 Denar macedonian 807 MKD 10 3.2283 Dinar kuweitian 414 KWD... The post Cursul valutar oficial la 26.11.2021 appeared first on Portal de știri.
25 noiembrie 2021
21:10
Proiectul legii bugetului de stat pentru anul 2022 a fost votat astăzi, 25 noiembrie, în prima lectură, cu votul a 57 de deputați. Deficitul bugetar pentru anul viitor este prevăzut în sumă de 15,1 miliarde de lei, transmite IPN. Proiectul bugetului prevede venituri în mărime de 50,1 miliarde de lei,... The post Bugetul de stat pentru 2022 a fost votat în prima lectură appeared first on Portal de știri.
21:10
Guvernul ceh a declarat joi stare de urgenţă pentru 30 de zile, după ce, în ultime săptămâni, numărul cazurilor noi de COVID-19 a explodat, a anunţat televiziunea publică cehă, potrivit Reuters. Executivul ceh a ordonat joi ca barurile şi cluburile să se închidă la ora 22:00 şi a interzis târgurile... The post Cehia a declarat stare de urgență sanitară, după ce numărul cazurilor noi de COVID-19 a explodat appeared first on Portal de știri.
20:30
Jumătate de secol împreună. Cuplurile care sărbătoresc în acest an împlinirea a 50 de ani de căsătorie au fost felicitaţi de către administraţia publică locală, în ziua aniversării a 403 ani de la fondarea oraşului Nisporeni. Astfel, mai multe cupluri au fost invitate la Casa Naţională din oraşul Nisporeni, pentru... The post Jumătate de secol împreună! Cuplurile care sărbătoresc în acest an împlinirea a 50 de ani de căsătorie au fost felicitaţi de către administraţia publică locală appeared first on Portal de știri.
19:40
Alte  855 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, 6 cazuri sunt  asociate cu contact în afara țării:  2-România, 1-Ungaria, 1-Egipt, 1-Italia, 1-Georgia. Numărul total de teste efectuate – 6572. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 361116.... The post 855 cazuri de COVID-19, raportate în ultimele 24 de ore appeared first on Portal de știri.
17:50
Noua componență a Consiliului de supraveghere și dezvoltare al companiei „Teleraradio-Moldova” a fost votată joi, 25 noiembrie, de Parlament. În componența Consiliului au fost desemnați doi membri propuși de majoritatea parlamentară: jurnalistul Arcadie Gherasim și fostul viceministru al tineretului și sportului, Sergiu Stanciu, pentru care au votat 81 de deputați.... The post Noua componență a Consiliului de supraveghere al TRM, votată appeared first on Portal de știri.
17:50
Cheltuielile medii per tânăr, la nivel național, au constituit 23 de lei în anul 2020. Dar există și raioane care alocă zero lei. Acesta, în timp ce altele alocă 104 lei per fiecare tânăr din raion. Conform datelor recepționate de la administrațiile publice locale, s-a constatat că doar șapte unități... The post Bugetele locale alocă în medie 23 de lei per tânăr. Unele raioane nu dau nici un leu appeared first on Portal de știri.
16:00
Cerințele transportatorilor de majorare a tarifelor la călătorie nu sunt justificate, consideră ministrul infrastructurii și dezvoltării regionale, Andrei Spînu. Acesta își dorește mai multă responsabilitate din partea transportatorilor și îi roagă să investească mult mai serios în modernizarea autovehiculelor, așa cum prevede legea, transmite IPN. Într-o postare pe Facebook, Andrei... The post Cerințele de majorare a tarifelor la călătorie nu sunt justificate, Andrei Spînu appeared first on Portal de știri.
13:50
În contextul Zilei internaționale pentru eliminarea violenței împotriva femeilor, marcată astăzi la inițiativa ONU, președintele Parlamentului, Igor Grosu, a reiterat angajamentul autorităților statului privind toleranța zero față de orice formă a violenței, transmite IPN. „Susținerea și promovarea femeilor, implicit asigurarea unui mediu fără violență domestică, este o prioritate a guvernării... The post Președintele Parlamentului: Toleranță zero față de orice formă de violență appeared first on Portal de știri.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.