„Squid Game”, detronat de un alt serial sud-coreean de succes. A ajuns viral în câteva ore! (Video)

EA.md, 25 noiembrie 2021 12:30

Senzaționalul „Squid Game”(„Jocul Calamarului”), care a rămas în topul Netflix timp de două luni, a pierdut primul loc în fața unui alt serial sud-coreean „Hellbound”(„Sortiți infernului” – trad. Netflix). Thrillerul povestește despre modul în care ființele din altă lume pedepsesc oamenii pentru păcatele lor.  La doar trei zile de la premieră, care a avut loc pe […] Articolul „Squid Game”, detronat de un alt serial sud-coreean de succes. A ajuns viral în câteva ore! (Video) apare prima dată în ea.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de EA.md

Acum 4 ore
18:20
Cu cască și vestă reflectorizantă, așa a fost surprinsă președinta Maia Sandu pe un șantier din Edineț. Președinta a participat la inaugurarea inaugurarea oficială a lucrărilor de modernizare și de extindere a rețelei de aprovizionare cu apă a municipiului Edineț, proiect finanțat din fonduri europene. Alături de președintă au mai fost ambasadorul Uniunii Europene (UE), Janis […] Articolul Maia Sandu, pe un șantier din Edineț! Șefa statului a purtat cască și vestă și a discutat cu muncitorii apare prima dată în ea.md.
17:30
Optimismul face parte din viața ei, de aceea dacă încă nu ai primit doza de bună dispoziție, atunci trebuie să o cunoști mai îndeaproape pe Cristina Miron. Ea cu siguranță te va ajuta să treci peste starea tristă pe care o ai acum, și tot ea îți spune că respectul de sine este cel mai […] Articolul Cristina Miron, despre discriminare, stima de sine și umor: „încrederea am obținut-o prin a mă impune să fiu curajoasă” (Interviu) apare prima dată în ea.md.
17:10
Un minor de 15 ani a decedat, în circumstanțe necunoscute, în timpul campionatului de kickboxing. Tragedia s-a întâmplat în după-amiaza de 26 noiembrie pe strada Andrei Doga din capitală.  Imagini de la fața locului au fost expediate la adresa redacției echipa.md de către un martor ocular. Potrivit sursei Echipa.md, minorul de 15 ani era participant […] Articolul Un minor de 15 ani a decedat în timpul campionatului de kickboxing (Video) apare prima dată în ea.md.
17:00
Pentru că știm că îți place să citești, te invităm să descoperi noutățile editoriale Cartier. Sigur le așteptai! Mariana Codruț. Zonă complice. Poeme alese de Bogdan Crețu Fotografii de Veronique North-Minca (Cartier de colecție nr.33). Legată, 256 pag. Preț: 26 RON/ 109 MDL. Apare cu sprijinul AFCN „Această antologie dă măsura uneia dintre cele mai puternice […] Articolul Noutățile editurii Cartier pentru această lună apare prima dată în ea.md.
16:50
Ultimul sondaj realizat de Amnesty International Moldova a demonstrat că aproximativ 40% din elevi spun că toaleta școlii este oribilă și evită să o folosească. În cadrul acestuia, 343 de elevi din diferite instituții de învățământ, dintre care 62% din mediul urban, au avut posibilitatea de a completa anonim un chestionar unde și-au exprimat opinia […] Articolul Conform sondajului realizat de Amnesty International, elevii refuză să folosească toaleta școlii: „Toaletele au devenit locul cel mai de temut” apare prima dată în ea.md.
Acum 6 ore
16:40
Pentru că știm că îți place să citești, te invităm să descoperi noutățile editoriale Cartier pentru luna decembrie.  Mariana Codruț. Zonă complice. Poeme alese de Bogdan Crețu Fotografii de Veronique North-Minca (Cartier de colecție nr.33). Legată, 256 pag. Preț: 26 RON/ 109 MDL. Apare cu sprijinul AFCN „Această antologie dă măsura uneia dintre cele mai puternice […] Articolul Noutățile editurii Cartier pentru decembrie 2021 apare prima dată în ea.md.
16:20
În istorie, despre drepturile femeilor a început să se vorbească abia în secolul XIX-lea, grație evoluțiilor politice, sociale și culturale recente. Două repere importante ale epocii au fost gândirea iluministă și dezvoltarea conceptului de drept al omului, și proclamarea, în timpul Revoluției Franceze, a Declarației Drepturilor Omului și ale Cetățeanului. Astfel, pe parcursul secolului al […] Articolul Iată de ce este nevoie de egalitatea de gen: Ce nu putea face o femeie în anii ’60 apare prima dată în ea.md.
16:10
Casa Albă a fost decorată în spiritul sărbătorilor de iarnă. Așa cum se întâmplă în fiecare an, de tematică și decorațiuni se ocupă prima doamnă SUA, respectiv Jill Biden. Decorul acestui an la Casei Albe evidențiază tematica „Daruri din inimă” care unesc țara, inclusiv credința și familia, aducând un omagiu cadrelor medicale care se află […] Articolul Casa Albă a îmbrăcat straie de sărbătoare. Decorul feeric, semnat Jill Biden, are tematica „Daruri din Inimă” (Galerie foto) apare prima dată în ea.md.
15:40
Insomnia este o problemă tot mai frecvent întâlnită în rândul tinerilor. Un simptom des întâlnit în anxietate, epuizare, este somnul neregulat, mai corect spus insomnia. Termenul de insomnie, constă din „in”– ( în interior) și termenul „somn”. Este o dereglare a unei părți din interiorul somnului: adormitul mai greu, trezitul în timpul nopții sau trezitul […] Articolul Medicul neurolog Olga Gavriliuc și psihologa Lilia Dubiță, despre insomnie: „Calitatea somnului nostru reflectă starea de armonie” (Interviu) apare prima dată în ea.md.
14:50
Machiajul este una dintre cele mai vechi arte, dar chiar și peste ani rămâne a fi o profesie populară. Încă din cele mai vechi timpuri, cosmetica a avut un rol deosebit de important în schimbarea femeii. Machiajul te ajută să te simți în centrul atenției, să fii frumoasă și pur și simplu să ai mai […] Articolul 8 bărbați îți arată că machiajul nu este doar pentru femei. Adevărați make-up artiști (Foto) apare prima dată în ea.md.
Acum 8 ore
14:40
Un șef toxic este unul care face uz de putere într-un mod necorespunzător. Toate studiile privind psihologia ocupațională indică faptul că o relație bună între membrii unei organizații se traduce într-o productivitate și un progres mai mare. Cu toate acestea, există încă mulți manageri care se angajează în comportament sau folosesc metode complet dăunătoare pentru […] Articolul 13 semne care îți spun că ai un șef toxic! apare prima dată în ea.md.
13:40
Machiajul este una dintre cele mai vechi arte, dar chiar și peste ani rămâne a fi o profesie populară. Încă din cele mai vechi timpuri, cosmetica a avut un rol deosebit de important în schimbarea femeii. Machiajul te ajută să te simți în centrul atenției, să fii frumoasă și pur și simplu să ai mai […] Articolul 8 oameni îți arată că machiajul nu este doar pentru femei. Adevărați make-up artiști (Foto) apare prima dată în ea.md.
Acum 12 ore
12:30
Articolul Maia Sandu pe șantier apare prima dată în ea.md.
12:10
Astăzi, 24 noiembrie 2021, UN Women Moldova și ICS „Premier Energy” SRL au semnat un acord de cooperare, prin care ambele părți își asumă responsabilitatea să contribuie la atingerea obiectivelor comune de a eradica fenomenul violenței în bază de gen. Acest lucru are loc în cadrul campaniei anuale „16 zile de activism împotriva violenței în […] Articolul Mesaje anti-violență pe facturile de energie electrică. Vor ajunge în casele a peste 920 de mii de locuitori din țară apare prima dată în ea.md.
12:10
Cu cască și vestă reflectorizantă, așa a fost surprinsă președinta Maia Sandu pe un șantier din Edineț. Președinta a participat la inaugurarea naugurarea oficială a lucrărilor de modernizare și de extindere a rețelei de aprovizionare cu apă a municipiului Edineț, proiect finanțat din fonduri europene. Alături de președință au mai fost ambasadorul Uniunii Europene (UE), Janis […] Articolul Maia Sandu, pe un șantier din Edineț! Șefa statului a purtat cască și vestă și a discutat cu muncitorii (Foto) apare prima dată în ea.md.
11:00
Fotbalistul Leo Messi, în vârstă de 34 de ani, a primit, ieri seara, al 7-lea balon de aur. Ceremonia de decernare a Balonului de Aur 2021, acordat de France Football, a avut loc la Paris, în seara de 29 Noiembrie. După ce a câştigat anul acesta Copa America, în calitate de căpitan al naţionalei Argentinei, […] Articolul Leo Messi a primit al 7-lea Balon de Aur! „Sunt primul jucător care îl câştigă în tricoul echipei PSG” (Video) apare prima dată în ea.md.
10:50
Rochia neagră este o piesă esențială de îmbrăcăminte care nu lipsește din garderoba unei femei.  A devenit un termen iconic de-a lungul anilor și un sinonim al stilului și al clasei de modă.  Femeile au fost familiarizate de mult timp cu conceptul de rochie neagră. Unul dintre cele mai importante momente din istoria modei a fost atunci când Vogue a publicat un design creat […] Articolul Cele mai iconice rochii negre purtate de celebrități (Foto) apare prima dată în ea.md.
10:40
Pentru al optulea an consecutiv, organizația „Copil, Comunitate, Familie” (CCF Moldova), alături de faimoasa soprană Valentina Nafornița, celebrează generozitatea în cadrul celui mai mare eveniment social din țară – „Gala Generozității”. Acțiunea este dedicată susținerii cauzei CCF Moldova, și anume, crearea unui mediu familial sigur și protejat pentru fiecare copil. Ediția din acest an reunește artiști […] Articolul Gala Generozității, ediția a opta – un spectacol muzical excepțional apare prima dată în ea.md.
10:10
După ce acum două săptămâni, Leo (Leonida) Ciobu a ocupat locul doi la Romania Muscle Fest Pro 2021, categoria Wellness Division, moldoveanca a mai trecut o medalie în palmares. Moldoveanca Leo Ciobu a ocupat locul doi la un prestigios concurs de bodybuilding care a avut loc weekendul trecut în Spania. Anunțul a fost făcut de […] Articolul Leo Ciobu, vicecampioana Bigman Weekend Pro 2021: „Mă simt nemaipomenit de bine” (Foto) apare prima dată în ea.md.
Ieri
20:10
Un nou deces provocat de COVID-19 în rândul medicilor. Duminică, în urma complicațiilor, s-a stins o doctoriță de la Asociația medicilor de familie Buiucani, transmite tv8.md „Adio,  dragă Ala Gratii … Astăzi a încetat să bată inima colegei noastre, Ala Gratii. De acum încolo nu o vom mai caută la telefon sau acasă, ci doar […] Articolul Încă un medic a fost răpus de COVID! apare prima dată în ea.md.
18:50
Chiar și cea mai neînsemnată viață poate deveni una care va răsturna istoria unei întregi familii. Chipul care a devenit muza unuia dintre cei mai talentați pictori olandezi, Johannes Vermeer. Ea nu a fost decât o slujnică, o adolescentă ajunsă a fi cuprinsă de culorile văzute pe masa stăpânului casei. Ea nu face decât curat, […] Articolul Perle, picturi, culori și dialoguri despre lumina perfectă, alături de „Fata cu cercel de perlă”, de Tracy Chevalier apare prima dată în ea.md.
18:00
Unul dintre cei mai îndrăgiți actori și scriitori de la Hollywood, Chadwick Aaron Boseman ar fi împlinit astăzi 45 de ani. Din păcate, pe 28 august 2020, actorul s-a stins subit, după ce a luptat mai mulți ani cu cancerul de colon. Moștenirea lăsată de acesta, ce se reflectă în rolurile pe care le-a jucat, […] Articolul 29 noiembrie, Ziua lui Chadwick Boseman. 10 citate inspiraționale lăsate de regretatul actor apare prima dată în ea.md.
17:20
Fostul bodyguard şi şofer al boxerului Mike Tyson face nişte dezvăluiri fără perdea despre cum se pregătea luptătorul pentru meciuri. Înainte de-a urca în ringul de box, sportivul simţea atâta adrenalină, încât se temea să nu-şi omoare adversarul. Şi cum se putea relaxa puţin înainte de meciuri? Făcând sex! Rudy Gonzalez, care a fost şoferul […] Articolul Detalii despre Mike Tyson apare prima dată în ea.md.
17:10
Fostul bodyguard şi şofer al boxerului Mike Tyson face nişte dezvăluiri fără perdea despre cum se pregătea luptătorul pentru meciuri. Înainte de-a urca în ringul de box, sportivul simţea atâta adrenalină, încât se temea să nu-şi omoare adversarul. Şi cum se putea relaxa puţin înainte de meciuri? Făcând sex! Rudy Gonzalez, care a fost şoferul […] Articolul Detalii neștiute despre Mike Tyson. Fostul lui şofer: „Ascundeam fete prin băi şi vestiare pentru el” apare prima dată în ea.md.
15:40
Mâncarea gustoasă ne adună la masă cu cei dragi ne dă energie. Unele persoane care petrec mult timp la bucătărie au zile când au mare nevoie de inspirație. Probabil și tu te-ai întrebat: ce să mai pregătesc astăzi? Ți-am pregătit niște idei „împrumutate” de la câteva persoane cunoscute de la noi. De cele mai multe […] Articolul Nu mai știi ce să prepari astăzi? Iată cele mai gustoase rețete, recomandate de femeile din Republica Moldova (Video) apare prima dată în ea.md.
14:50
Invitat la o nuntă din Kazahstan, Dima Bilan a avut o prestație mai… deosebită. Artistul se comporta ciudat și la un moment dat i s-a făcut rău. Mai târziu, Bilan a publicat un filmuleț în care își explică comportamentul.  După evoluția de la nuntă, Bilan a recunoscut pe rețelele sociale că a fost în stare […] Articolul Bima Bilan a urcat beat pe scenă! Artistul vine cu o scuză apare prima dată în ea.md.
14:30
Potrivit datelor meteo, de pe data de 4 Decembrie în R. Moldova vor cădea precipitații sub formă de ninsoare. Acest ciclon cu vreme rece va acoperi țară și în unele localități stratul de zăpadă ar putea atinge 20 de centimetri.  Contactat de revista ea.md, Ghenadie Roșca, şeful direcției prognoze meteo, a spus că între data […] Articolul Prima ninsoare în Moldova! Ne vom da pe săniuș sau vom bucura doar ochii? apare prima dată în ea.md.
14:30
Pe 1 decembrie, cele două maluri ale Prutului devin mai apropiate, prin evenimentul ce aduce pe aceeași scenă interpreți din Republica Moldova și din România – „Cântecele Prutului”. Concertul va avea loc cu începere de la ora 18:00, la Palatul Național „Nicolae Sulac”, fiind o sărbătoare a folclorului românesc.   Orchestra de muzică populară „Mugurel”, condusă […] Articolul Concertul „Cântecele Prutului” – o sărbătoare a folclorului românesc la Chișinău apare prima dată în ea.md.
13:10
O parlamentară însărcinată din Noua Zeelandă, care a intrat în travaliu, a mers pe bicicletă până la spital, unde a născut o fetiță sănătoasă, scrie Reuters. „Vești mari! În dimineața asta, la ora 3:04, i-am urat bun venit celui mai nou membru al familiei noastre. Sincer, nu plănuiam să pedalez în plin travaliu, dar s-a terminat […] Articolul O parlamentară din Noua Zeelandă a plecat la spital pe bicicletă pentru a naște apare prima dată în ea.md.
12:40
Iarna multe persoane se confruntă cu probleme grave ale tenului. Din cauza gerului pielea se usucă, ustură sau chiar se descuamează. Multe dintre noi încă facem greșeala de a nu ne schimba rutina de îngrijire în sezonul rece și asta se vede pe fața noastră.  Hai să vedem care sunt cele mai grave greșeli pe […] Articolul Cele mai frecvente greșeli de îngrijire a tenului pe timp de iarnă apare prima dată în ea.md.
12:20
Interpreta Inna face furori din nou! Ieri vedeta a lansat piesa „De dragul tău” în care cântă despre iubirea sinceră și profundă. Vedeta continuă seria The Session by Global Records și lansează „De dragul tău”, o piesă emoționantă, în limba română, o confesiune sinceră despre iubirea profundă și fericirea de a fi alături de persoana […] Articolul O nouă lansare! Interpreta Inna cântă despre iubire în piesa „De dragul tău” (Video) apare prima dată în ea.md.
11:30
Judokanul Oleg Crețul, maestru emerit al sportului în judo, campion al Jocurilor Paralimpice de la Beijing din anul 2008, medaliat cu argint la Jocurile Paralimpice de la Atena din 2004, deținător a patru titluri mondiale şi trei europene  – acestea sunt doar câteva din titlurile sportivului. În spatele acestor zeci de premii se ascunde o […] Articolul Oleg Crețul judocanul care și-a pierdut soția și vederea după doar nouă zile de la nuntă – subiectul unui film apare prima dată în ea.md.
11:10
Anul acesta cel mai cunoscut parfum din lume împlinește 100 de ani de la apariție. Întrebată de jurnalişti în 1955 în cadrul unei emisiuni la radio ce poartă în pat, Marilyn Monroe a răspuns fără ezitare: „Chanel No 5, desigur.”Această esenţă este probabil cea mai distinsă din istoria parfumurilor, purtată de milioane de femei de […] Articolul Istoria celui mai celebru parfum: Cum s-a născut Chanel No. 5! apare prima dată în ea.md.
10:30
Mulți fani au așteptat minunata veste de la interpretă și iată că a venit această zi. Frumoasa solistă Nicole Cherry a născut sâmbătă, pe 27 noiembrie. Artista a publicat și primele fotografii cu fetița ei pe rețelele de socializare, unde a primit o mulțime de felicitări.  Nicole Cherry a fost cea care a făcut marele […] Articolul Interpreta Nicole Cherry a devenit mamă! Cu această ocazie, hai să vedem care sunt cele mai populare cântece ale ei (Video) apare prima dată în ea.md.
09:40
Designerul Virgil Abloh, director artistic pentru colecțiile pentru Bărbați la Louis Vuitton din 2018 și fondator al labelului Off-White, a murit de cancer, o boală cu care se lupta de câțiva ani, a declarat duminică conglomeratul francez de modă LVMH,relatează Reuters și AFP. „LVMH, Louis Vuitton și Off White sunt devastate să anunțe decesul lui […] Articolul Designerul Virgil Abloh, director artistic la Louis Vuitton, a murit la doar 41 de ani apare prima dată în ea.md.
Mai mult de 2 zile în urmă
14:40
După ce săptămâna trecută s-a aflat vestea despre una dintre cele mai noi variante ale coronavirusului, numită Omicron, primul caz venind din Africa-de-Sud, în ultimele 24 de ore, au fost descoperite câteva cazuri și în Australia sau Europa: în Germania – 2 cazuri, Italia – 1 caz, în Marea Britanie -2 cazuri, etc.  Descoperirea Omicron, […] Articolul Medic, despre pacienții infectați cu noua tulpină Omicron: „Simptomele lor erau atât de diferite” apare prima dată în ea.md.
13:20
Astrologul Sergiu Iordachi a realizat horoscopul primei luni de iarnă pentru cititorii EA.md. Decembrie va fi o perioadă de succes pentru mai mulți nativi zodiacali. Leii și Balanțele au șansa să avanseze la locul de muncă, iar pentru Săgetători va începe o nouă etapă favorabilă în relația cu partenerul. Iată ce te așteaptă pe tine […] Articolul Horoscopul lunii decembrie cu astrologul Sergiu Iordachi. Iată ce ne așteaptă pe plan personal și în carieră apare prima dată în ea.md.
12:40
Un weekend fructuos pentru moldovenii de la SuperStar. După ce în ediția din 26 noiembrie, Daniel Șveț a trecut în următoarea etapă, iar Mădălina Țurcanu a primit Wild Card de la Raluka, ceea ce-i oferă încă o șansă de a ajunge în Live-uri, încă un moldovean a fost apreciat aseară, 27 noiembrie, de juriul SuperStar […] Articolul Moldoveanul Artiom Topal a primit Wild Card-ul serii de la Marius Moga. Cei de acasă decid dacă merge mai departe (Video) apare prima dată în ea.md.
12:00
Deși sunt departe de casă, moldovenii stabiliți în Marea Britanie nu uită de origini și mai cu seamă de dansul popular. Acum câteva zile mai mulți conaționali de-ai noștri și-au dat întâlnire la Londra, în fața Palatului Buckingham, pentru a organiza un flashmob, iar ce a urmat a fost emoționant de frumos. Diaspora din UK […] Articolul Moldovenii din Londra au încins „Hora Unirii” în fața Palatului Buckingham, cu emoții și dor de casă (Video) apare prima dată în ea.md.
10:40
Interpret, compozitor, jurat al show-ului muzical „Golos”, Aleksandr Gradski s-a stins subit din viață.  Ieri presa din Rusia anunța că artistul a fost internat de urgență cu suspiciune de accident cerebral vascular. Astăzi se anunță vestea tristă că Aleksandr Gradski s-a stins din viață. „A murit Alexandr Gradski. Compozitorul care stăpânea toate genurile muzicale – […] Articolul Doliu în lumea muzicii rusești: A murit Aleksandr Gradski. Inima lui s-a stins în această dimineață (Video) apare prima dată în ea.md.
27 noiembrie 2021
14:30
După ce am văzut numeroase sfaturi și rețete sănătoase, care deseori includ alimente produse în afara țării, mulți dintre noi ne-am făcut impresia că mâncarea sănătoasă este costisitoare. De câte ori ați renunțat la o dietă echilibrată înainte să o începeți doar pentru că ați crezut că nu veți reuși financiar? Este doar unul dintre […] Articolul Nutriționista Maria-Victoria Racu explică de ce „sănătos nu înseamnă scump” și din ce motive nu ne alimentăm corect apare prima dată în ea.md.
13:50
Veste frumoasă pentru fanii concurenților moldoveni care participă la SuperStar România. Doi dintre cei trei care s-au calificat în etapa următoare sunt moldoveni. Este vorba despre interpretul Daniel Șveț și interpreta Mădălina Țurcan. Săptămâna trecută primii 16 concurenți au trecut prin provocarea de a cânta la Arenele Romane, show-ul „SuperStar România”, iar după Semifinala 3, […] Articolul Moldovenii Daniel Șveț și Mădălina Țurcan au făcut senzație la SuperStar! Artiștii merg în etapa următoare! (Video) apare prima dată în ea.md.
12:30
Premieră inedită pentru industria modei din Republica Moldova! Brandul autohton Coreli, marca Corina Hamureac, a prezentat 12 rochii de mireasă cu elemente tradiționale, inspirate din prosopul tradițional moldovenesc, elemente lucrate de mâinile mamei designerei. Expunerea din cadrul săptămânii modei din Emiratele Arabe Unite a fost cu atât mai specială cu cât întreg momentul, de la […] Articolul Primul brand moldovenesc a urcat pe podium la Emirates Fashion Week. Corina Hamureac: „Acolo mă numesc Moldova” (Interviu) apare prima dată în ea.md.
11:00
Anul acesta Crăciunul începe cu Iuliana Beregoi, la cel mai mare Party de Crăciun: Dor de Voi Xmas Party! Ia-ți familia și prietenii și vino să trăiești clipe magice alături de Iuliana și gașca Mixton Music la cel mai important eveniment al Generației Z, Dor de Voi Xmas Party. Distracție, spectacol, invitați speciali și multe surprize, totul […] Articolul Kiss FM te invită la cel mai tare concert al Generației Z! Vino să trăiești clipe magice alături de Iuliana Beregoi (Video) apare prima dată în ea.md.
10:40
Cele mai multe dintre noi primesc plăcere atunci când fac shopping, dar ți-ai imaginat vreodată că îți cumperi multe haine, dar cheltui bani puțini? Da, zic eu că ar fi perfect. De aceea și există un „rai” pentru fete, așa numitul, „Second-Hand”.    Oamenii se împart în mai multe categorii, unii spun că ei își […] Articolul Am întrebat stiliștii de la noi: Ce înseamnă pentru ei „second-hand”? „Este un instrument ieftin și calitativ de a crea” apare prima dată în ea.md.
26 noiembrie 2021
20:00
Este pentru a doua oară când Daniela Ciocanu vine la #dupacortina. Acum trei ani era proaspăt căsătorită și toată lumea o întreba când va face un copil? Daniela a ținut să fie sinceră și a povestit că în unele cazuri trebuie mai mult timp, proceduri și bani pentru a deveni părinți. Jurnalista se lupta cu […] Articolul Daniela Ciocanu, despre diagnosticul de infertilitate și venirea pe lume a Mirandei: „Am crezut că pot deveni mamă pe cale natulară” (video) apare prima dată în ea.md.
18:40
Black Friday sau Vinerea Neagră este un eveniment așteptat de milioane de cumpărători din lumea întreagă. Este ziua celor mai mari reduceri din an, astfel mulți au șansa să achiziționeze produsele pe care și le-au dorit de mult timp și a economisi considerabil. Doar că, oamenii de știință avertizează, că anume reducerile ne fac să […] Articolul Shoppingul conștient sau cum să nu cumperi prea multe de Black Friday pentru că crezi că „chiar ai nevoie”. Oare?! apare prima dată în ea.md.
17:10
Internetul reprezintă un progres al societății schimbând complet felul cum lucrăm, învățăm și interacționăm. O dată cu avansul tehnologic ne-am trezit că petrecem enorm de mult timp în fața calculatoarelor și telefoanelor. Numărul oamenilor dependenți de Internet este tot mai mare pe zi ce treze. Hai să vedem cum știm care este granița dintre sănătate […] Articolul Semne că petreci prea mult timp la calculator și telefon apare prima dată în ea.md.
16:50
Te-ai întrebat vreodată de ce unii consumă droguri și ce se simt? Dar ce se întâmplă cu ei, consumatorii de droguri odată ce sunt internați la o clinică de dezintoxicare? Astăzi, îți prezentăm cartea „Vacanţa lui Rachel” de Marian Keyes, unde este abordată tema consumului de droguri, internarea într-o clinică de dezintoxicare și cât de mult suferă cei apropiaţi. Romanul Vacanţa lui Rachel de Marian Keyes a apărut la editura Polirom din Iaşi, în anul 2006. Traducerea romanului în limba romană […] Articolul Romanul „Vacanţa lui Rachel” de Marian Keyes (Recenzie) apare prima dată în ea.md.
15:40
În data de 25 noiembrie 2021, a fost organizat un Dialog cu învingătoarele violenței. Evenimentul a fost organizat de către Parlamentul Republicii Moldova și UN Women în parteneriat cu Ambasada Suediei în cadrul Campaniei Secretarului General al ONU – UNiTE, care marchează campania anuală cu privire la eliminarea violenței împotriva femeilor „16 Zile de Activism Împotriva […] Articolul Învingătoarele violenței, în dialog cu Președintele Parlamentului, Igor Grosu: „Avem nevoie de sprijin” apare prima dată în ea.md.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.