Stare de alertă în sectorul gazelor. Moldovagaz ne liniștește

Bani.md, 14 octombrie 2021 22:30

În contextul declarării de către Comisia Pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova a nivelului de alertă pe piața gazelor naturale, Moldovagaz susține că volumul de gaze naturale inclus în contractul cu Gazprom pentru livrare Republicii Moldova (partea dreaptă a Nistrului) în luna octombrie curent constituie 53,8 mil m3. Acesta corespunde capacităților anuale rezervate de către […] Articolul Stare de alertă în sectorul gazelor. Moldovagaz ne liniștește apare prima dată în Bani.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Bani.md

Acum 12 ore
17:00
Concernul rus Gazprom nu a rezervat volume suplimentare de gaz pentru Europa, care ar urma să tranziteze teritoriul Ucrainei în luna noiembrie. Anterior, gigantul rus a refuzat să suplinească volume de gaz din luna septembrie și octombrie, deși în luna mai a cumpărat toate volumele de tranzit prin Ucraina într-un volum de 15 mil. metri […] Articolul Gazprom joacă tare: Una declară și alta fumează apare prima dată în Bani.md.
17:00
Elefant Online, al doilea jucător ca dimensiune din piaţa retailului online, ar fi amânat oferta publică iniţială (IPO) pe care o programase pentru luna noiembrie a acestui an pe segmentul principal de tranzacţionare al Bursei de la Bucureşti prin inter­mediul brokerului Wood, potrivit mai multor surse ale ZF care susţin că la baza acestei decizii […] Articolul Sturza s-a răzgândit. De ce amână listarea la bursă a retailerului Elefant apare prima dată în Bani.md.
16:20
În anul 2021  în topul clasamentului ”Supremația legii” este Danemarca, Norvegia și Finlanda dintr-un număr de 139 de state. Clasamentul este elaborat de experţii organizaţiei internaţionale “World Justice“. Fiecare ţară a fost evaluată după opt factori cheie ce ţin de respectarea legislaţiei, printre care: limitarea atribuţiilor instituţiilor guvernamentale, nivelul corupţiei, transparenţa instituţiilor de stat, protecţia […] Articolul Supremația legii: Burkina Faso suflă în ceafa Republicii Moldova apare prima dată în Bani.md.
15:30
Industria Fintech a devenit, fără doar și poate, noua realitate pentru ecosistemul financiar. Domeniul Fintech contribuie și la incluziunea financiară a milioane de oameni din întreaga lume, dar și a micilor companii, tot mai deschise pentru noile tehnologii, care, de altfel, au devenit „early adopters” ai schimbărilor. În contextul transformărilor digitale ale sectorului financiar, la […] Articolul „Fintech Moldova Conference 2021” va pune în discuție transformările digitale ale ecosistemului financiar apare prima dată în Bani.md.
14:40
Elena şi Vitalie Neculseanu sunt doi îmblânzitori ai lemnului care, atunci când au realizat cât de versatil este acest material şi câte forme nebănuite poate să ia, nu au păstrat entuziasmul doar la stadiul de pasiune, ci l-au dus la rang de afacere. Aşa că, din 2019, cei doi antreprenori originari din Chişinău şi-au stabilit […] Articolul ”Povestea Lemnului” sau cum a început afacerea în România nepoata autorului stemei de stat a Republicii Moldova apare prima dată în Bani.md.
14:30
Fostul premier și actualul om de afaceri, Ion Sturza susține într-o postare pe facebook că gaz, tehnic vorbind, în conductele care alimentează Republica Moldova va fi. Nu de „acolo”, de „dincolo”, dar va fi. Evident, la prețul pieței, căci asta ne-am dorit, nu? Pentru consumatorul final ar însemna o creștere de „doar 50-60%”. Cum ne […] Articolul Sturza despre dealul lui Dodon cu Kremlinul: Guvernul preia câteva sute de milioane din datoriile Moldovagaz apare prima dată în Bani.md.
Acum 24 ore
12:30
Anul trecut contractul de livrare a gazelor a fost prelungit pe un an, până la 30 septembrie. Or, trebuie să fie clar pentru toată lumea, deciziile nu se iau la Gazprom, ci la Kremlin. Așa că ori te întâlnești cu Burmistrova ori cu Miller nu contează. Deciziile se iau în alte cabinete. Ăștia doi doar […] Articolul Criza gazelor. Kremlinul scrâșnește din dinți – vrea Chișinăul vasal apare prima dată în Bani.md.
12:20
Datoria regiunii din stânga Nistrului crește cam cu jumătate de milion de dolari lunar, a declarat în cadrul emisiunii ”În Profunzime”, expertul în energetică, Sergiu Tofilat. Potrivit lui Tofilat, o parte din datoria Transnistriei s-a acumulat și înainte de anul 2005 când Tiraspolul a renunțat complet la achitarea gazului. În prezent aceasta s-a ridicat la […] Articolul Datoria Transnistriei la gaz crește ca pe drojdii. De ce nu poate fi deconectată de la conductă apare prima dată în Bani.md.
12:10
Termoelectrica va trece la păcură, pentru a economisi gazul, a declarat, într-un conferință de presă, premierea Natalia Gavrilița. Oficiala a spus că a fost începută, deja, utilizarea păcurei din rezerva de stat. În plus, în perioada următoare România urmează să mai livreze Republicii Moldova un ajutor de păcura. ”Totodată, vom cumpăra păcură și de pe […] Articolul Soluții pentru reducerea consumului de gaz. Păcura salvează Moldova de frig apare prima dată în Bani.md.
12:00
Maib a lansat prima sucursală care a fost renovată, ținând cont deja de noua identitate vizuală orientată spre necesitățile oamenilor. Se află în sectorul Buiucani, municipiul Chișinău, pe strada Ion Creangă nr. 78, și nu are cum să o treceți cu vederea, în pofida orașului pestrițat. Se deosebește prin lumină, spațiu, culoare și atmosferă… ca […] Articolul FOTO Mai accesibil, mai simplu și ușor! Prima sucursală maib – renovată cu succes la Chișinău apare prima dată în Bani.md.
09:40
Cea mai frumoasă lecție de patriotism, dăruire și implicare o avem de la Mariana Țurcan, campioană a schimbării din acest an, desemnată în cadrul Galei Champions of Change 2021. După cum se prezintă și dânsa, Mariana este „fiica universului”, fiind de părere că nouă ne aparține Terra, ne aparțin oportunitățile și acțiunile. „Este așa o […] Articolul Champions of change I Mariana Țurcan: „Campania s-a născut de la conceptul de a alege… în viață toți avem o alegere” apare prima dată în Bani.md.
09:40
În luna august 2021 valoarea anuală a importurilor moldovenești a ajuns la 6,5 miliarde USD în creștere cu 1,1 miliarde USD față de 2020. Iar până la sfârșitul anului  importurile ușor vor trece de 7 miliarde USD – nivel record pentru Republica Moldova. ”Creșterea importurilor este determinată de câțiva factori: scumpirea resurselor energetice, restabilirea consumului […] Articolul RECORD istoric: Cum a ajuns Moldova dependentă de mărfurile și alimentele din străinătate apare prima dată în Bani.md.
06:30
Onorariul Cleopatrei Stratan este cât al celebrului său tată, Pavel Stratan, și al soțului ei, Edward Sanda, la un loc. În plus, artista mai câștigă bani din reclame, pe conturile sociale, de ordinul miilor de euro. ”Cleopatra Stratan câștigă între 4.500 și 5.000 de euro, la un concert de 35 de minute, mult mai mult […] Articolul Mii de euro pentru un concert și alte mii din reclame pe rețelele de socializare. Cât câștigă Cleopatra Stratan apare prima dată în Bani.md.
05:50
Într-un interviu pentru Bani.md, agentul imobiliar Liliana Popescu a menționat că moldovenii cumpără apartamente din blocuri vechi pentru investiții. Apartamentele sunt oferite cu chirie sau sunt vândute la un preț mai mare după ce se repară. „Sunt foarte multe solicitări pentru blocurile vechi, pentru că prețul este mai mic. De exemplu, dacă cumperi un apartament […] Articolul Ce apartamente cumpără moldovenii pentru investiții? Perioada în care se vând cel mai bine apare prima dată în Bani.md.
04:40
Cel mai mare furnizor angro de tehnologie informațională Ultra Distribution urmează să absoarbă importatorul de textile Frace Trans, potrivit informațiilor Consiliului Concurenței. Consiliul Concurenței solicită tuturor părților interesate să comenteze impactul competitiv al acestei tranzacții. Ultra Distribution activează pe piața angro a calculatoarelor, perifericelor și software din 2012. Ultimele datele arată că în 2020, veniturile […] Articolul Concentrare economică. De la computere la textile apare prima dată în Bani.md.
Ieri
18:20
Dacă ești pasionat de cea mai mare rețea socială din lume, poate că ar fi interesant să ajungi să lucrezi pentru miliardarul Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook. Facebook a anunțat că are planuri mari de dezvoltare, pe termen mediu și lung, compania vrea să treacă la următorul nivel și să investească masiv în domenii precum tehnologia […] Articolul Facebook face angajări: ce trebuie să faci, pentru ca Mark Zuckerberg să fie șeful tău apare prima dată în Bani.md.
18:00
Gigantul producător de automobile Volkswagen a cerut sfaturi de Elon Musk despre mașinile electrice. Astfel, șeful Tesla le-a explicat directorilor Volkswagen de ce compania sa este mai agilă decât producătorii auto tradiționali. În acest context, Elon Musk a ținut un discurs pentru o parte din directorii companiei. Acesta a fost invitat de CEO-ul producătorului german […] Articolul Gigantul Volkswagen a cerut sfatul de la Elon Musk. Ce i-a învățat pe directorii companiei CEO-ul Tesla apare prima dată în Bani.md.
17:40
Onorariul Cleopatrei Stratan este cât al celebrului său tată, Pavel Stratan, și al soțului ei, Edward Sanda, la un loc. În plus, artista mai câștigă bani din reclame, pe conturile sociale, de ordinul miilor de euro. ”Cleopatra Stratan câștigă între 4.500 și 5.000 de euro, la un concert de 35 de minute” ”Cleopatra Stratan câștigă […] Articolul Cleopatra Stratan câștigă la un concert cât tatăl și soțul la un loc. Din reclame de pe social media obține mii de euro apare prima dată în Bani.md.
17:20
Addison Lee Ltd., cea mai mare companie de taxiuri din Londra, oferă un salariu de 5.000 de lire sterline (aproximativ 6.861 de dolari) pentru patru săptămâni de lucru, în ideea de a putea recruta şoferi în contextul crizei naţionale de angajaţi cu care se confruntă Marea Britanie, transite Bloomberg. Salariul este garantat pentru prima lună […] Articolul Salariu de 6.861 de dolari pentru taximetriști. Compania care caută 1.000 de șoferi apare prima dată în Bani.md.
17:00
Comisarul european pentru locuri de muncă şi drepturi sociale, Nicolas Schmit, a avertizat cu privire la creşterea sărăciei în Europa din cauza preţurilor tot mai mari la energie electrică. Schmit a declarat pentru agenţia de presă menţionată că milioane de oameni din blocul comunitar suferă de sărăcie generată de preţurile tot mai mari la energie […] Articolul Comisar european: sărăcia s-ar putea accentua în Europa din cauza prețurilor mari la energie apare prima dată în Bani.md.
17:00
În soluționarea crizei gazelor din Republica Moldova se implică și Bucureștiul. Acest lucru va fi discutat, în data de 18 octombrie, la reuniunea Consliului Afacerlor Externe la nivelul miniștrilor de externe de la Luxemburg, potrivit informațiilor Ministerului de Externe de la București. ”Îmi voi informa și colegii despre criza din Republica Moldova legată de aprovizionarea […] Articolul În soluționarea crizei gazelor din Moldova se implică și România. Aurescu: Voi cere UE să sprijine Chișinăul apare prima dată în Bani.md.
15:50
Liliana Popescu este expert în domeniul imobiliar și, în pofida faptului că s-a implicat în acest domeniu cu doar 1,5 ani în urmă, deja se poate bucura de rezultate frumoase. A devenit mai încrezută în sine, și-a format un caracter mai puternic, a reușit să înțeleagă cum poate să ajute clienții în cel mai bun […] Articolul INTERVIU: Liliana Popescu, agentul imobiliar care vine să schimbe percepția clienților față de industrie apare prima dată în Bani.md.
15:20
Reprezentanții Consiliului de administrație al Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) își încep astăzi vizita virtuală de două zile în Moldova. În această ultimă vizită virtuală a consiliului într-o țară în care BERD investește, cunoscută sub numele de „Board Connect”, reprezentanții BERD se vor întâlni cu factorii de decizie din Republica Moldova, întreprinderile și […] Articolul BERD – vizită virtuală de tatonare în Republica Moldova apare prima dată în Bani.md.
15:00
Ucraina dă asigurări Federației Ruse că nu a luat și nu va lua gaz din conductele care tranzitează Ucraina. Șeful Naftogaz, Iurii Vitrenko a declarat că Kievul nu a fost interesat niciodată să ia gaz din conductele de tranzit care duc în UE. În data de 6 octombrie, curent președintele Federației Ruse, Vladimir Putin a […] Articolul Kievul dă asigurări Moscovei că n-o să ”fure” gaz din țeavă apare prima dată în Bani.md.
14:50
Socialistul Igor Dodon a renunţat la mandatul de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Anunţul a fost făcut, astăzi, 18 octombrie, în cadrul unei conferinţe de presă, informează realitatea.md. Eu consider că pot fi mult mai eficient și de ajutor cetățenilor și agenților economici în afara parlamentului. Colegii mei din PSRM se vor ocupa de activitatea […] Articolul Dodon s-a dezis de mandatul de deputat apare prima dată în Bani.md.
14:10
Conform bazei de date a Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) la data de 11 octombrie 2021 erau în evidență 10847 locuri de muncă vacante, care pot fi accesate atât de femei, cât și de bărbați. Potrivit ANOFM, cele mai multe posturi vacante sunt la Chișinău (5020), Bălți (1021) și Ungheni (321). Pentru […] Articolul Ești în căutarea unui loc de muncă? În Moldova sunt vacante 10847 de posturi. Se caută și muncitori necalificați apare prima dată în Bani.md.
13:50
Localitatea Șestaci din raionul Șoldănești se va bucura de sistem de iluminat stradal modernizat. Cu suportul Agenției pentru Eficiență Energetică au fost implementate măsuri de eficiență energetică. Localitatea Șestaci, din raionul Șoldănești este prima care a reușit realizarea unui proiect de îmbunătățire a iluminatului stradal cu ajutorul Agenției pentru Eficiență Energetică. Valoarea totală a proiectului […] Articolul Localitatea Șestaci din raionul Șoldănești se va bucura de sistem de iluminat stradal modernizat apare prima dată în Bani.md.
13:30
Șase startupuri autohtone din domeniul tehnologiilor ecologice își vor dezvolta serviciile și produsele, pentru a se extinde peste hotarele țării, în cadrul programului de accelerare Moldova Power Accelerator. Timp de 10 săptămâni, afacerile nou lansate vor avea parte de expertiză, mentorat și ghidare din partea experților internaționali ai Centrului de Inovație DEX din Republica Cehă, […] Articolul Șase startupuri locale dezvoltă soluții în domeniul tehnologiilor ecologice și vor să ajungă pe piața externă apare prima dată în Bani.md.
12:20
Compania elvețiană „Schoeni” va investi 1,5 milioane de euro în Zona Economică Liberă „Bălți”. Cu acești bani va fi construită o fabrică de procesare a  fructelor și legumelor cu suprafața de 2 mii de metri pătrați, în subzona Ștefan Vodă. Investiția va genera noi locuri de muncă pentru localnici. Potrivit unui comunicat de presă al […] Articolul În subzona Ștefan Vodă a ZEL „Bălți” va fi construită o fabrică cu investiții elvețiene. Noi locuri de muncă apare prima dată în Bani.md.
12:00
Potrivit Biroului Național de Statistică numărul mediu al salariaților a crescut în trimestrul II 2021 față de trimestrul II 2020 cu 8,3%, pe fundalul descreșterii indicatorului în cauză în trimestrul II 2020 față de trimestrul respectiv din anul anterior cu 8,2%. Cu toate acestea, numărul mediu de salariați în trimestrul II 2021 față de trimestrul I 2021 […] Articolul Învățământul rămâne fără profesioniști? În trimestrul II numărul mediu a scăzut cu aproape 2%. Ce salarii au avut apare prima dată în Bani.md.
11:50
Adjunctul Procurorului General, Mircea Roșioru, și-a depus cererea de demisie. Totodată, procurorul a decis să plece și din sistemul procuraturii, scrie Deschide.md. Informația a fost confirmată chiar de către Mircea Roșioru. El a precizat că a decis să plece pentru a oferi posibilitatea altor procurori să formeze echipa de conducere a Procuraturii Generale. Roșioru a […] Articolul ULTIMĂ ORĂ! Adjunctul Procurorului General, Mircea Roșioru, și-a depus cererea de demisie apare prima dată în Bani.md.
11:20
În nouă luni ale anului 2021 scumpirile din domeniul energetic au constituit 12,5%, iar până la sfârșitul anului estimările arată că scumpirile vor ajunge la 16%, cea ce reprezintă valoarea maximă din ultimii 10 ani. ”Cel mai mult inflația energetică a fost influențată de creșterea prețurilor la produsele petroliere cu 31,8% în primele 9 luni […] Articolul RECORD. Moldova înregistrează cel mai mare preț la energia electrică, carburanți și gaze din ultimii 10 ani apare prima dată în Bani.md.
11:20
Serviciul Vamal raportează încasări de peste 551,8 milioane în perioada 11-17 octombrie curent, cu 8,5 % mai mult față de sarcina bugetară stabilită pentru acest interval. De asemenea, de la începutul lunii octombrie, Serviciul Vamal a colectat la bugetul de stat peste 1,3 miliarde lei, fiind atestată o creștere de 43,5 % față de încasările din intervalul corespondent al […] Articolul Instituția de stat care raportează încasări de peste 551,8 milioane de lei în perioada 11-17 octombrie 2021 apare prima dată în Bani.md.
11:10
Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale Andrei Spînu, a anunțat că în perioada 18-19 octombrie va efectua o vizită de lucru în Polonia. În cadrul acesteia va purta discuții privind furnizarea gazului natural în Republica Moldova. Despre aceasta a anunțat pe pagina sa de Facebook. „În perioada 18-19 octombrie efectuez o vizită de lucru în Polonia. […] Articolul Andrei Spînu merge în Polonia după gaze. Va efectua o vizită de lucru apare prima dată în Bani.md.
11:00
Ministrul Infrastructurii, Andrei Spînu susține că în perioada 18-19 octombrie efectuează o vizită de lucru în Polonia. ”În cadrul vizitei voi purta discuții privind furnizarea gazului natural în Republica Moldova”. Criza gazelor s-a accentuat după 30 septembrie când autoritățile Republicii Moldova nu au reușit să ajungă la o înțelegere cu Moscova, iar Gazprom a anunțat […] Articolul CUȚITUL LA OS. Spînu pleacă în Polonia să aducă metan apare prima dată în Bani.md.
10:50
Oraşul polonez Wroclaw este unul dintre cele mai colorate locuri din lume, cel puţin în zona centrală. Acolo veți găsi pitici împrăştiaţi peste tot, unii chiar în mişcare, sunt în jur de 800, deşi nimeni nu ştie numărul lor exact. Aşezat undeva în vestul Poloniei, la distanţe aproape egale de Berlin, Praga şi Varşovia, Wroclaw […] Articolul Ai vizitat Paris, Roma sau Londra şi vrei o altă destinaţie? „Veneția Poloniei” – unul dintre cele mai colorate orașe apare prima dată în Bani.md.
10:10
În trimestrul II al anului 2021 câștigul salarial mediu lunar nominal brut la unitățile din sectorul real cu 4 și mai mulți salariați și toate instituțiile bugetare a constituit 9044,5 lei, fiind în creștere cu 15,2% față de trimestrul II 2020 și cu 6,8% față de trimestrul I 2021, se arată într-un comunicat de presă […] Articolul Ce salarii au obținut moldovenii în trimestrul II al anului 2021? Cine câștigă cei mai mulți bani și cine mai puțin… apare prima dată în Bani.md.
09:50
17 hoți de bănci au utilizat tehnologia „deep voice” pentru a jefui 35 de milioane de dolari de la o bancă din Emiratele Arabe. Infractorii au acționat destul de profesional încât au reușit să amăgească un angajat al băncii. Banii au fost transferați spre conturi bancare din întreaga lume. Pe acest caz a început o […] Articolul Metodă inedită folosită de hoții de bănci pentru un jaf. Au furat 35 de milioane de dolari apare prima dată în Bani.md.
08:40
Ceasurile Rolex continuă să fie o investiție, iar Bottega Veneta este brandul fashion cu cea mai puternică ascensiune în ultimul an  – este concluzia unui studiu realizat de un site specializat în compararea prețurilor și analiza modului în care evoluează în timp valoarea obiectelor de lux, scrie forbes.ro. Fiindcă traversăm o perioadă aflată sub zodia […] Articolul Care sunt brandurile de lux cu cea mai bună valoare la revânzare apare prima dată în Bani.md.
04:40
Preşedintele rus Vladimir Putin crede că monede virtuale au valoare, dar nu este convins că pot înlocui dolarul american în ceea ce priveşte tranzacţiile petroliere, notează CNBC, citat de Ziarul Financiar. Lunile trecute, vicepremierul rus Alexander Novak a sugerat că ţara ar trebui să renunţe gradual la contractele petroliere denominate în dolari dacă Statele Unite […] Articolul Preşedintele rus Vladimir Putin spune că monedele digitale au „valoare” apare prima dată în Bani.md.
04:40
Apple organizează luni un eveniment de lansare pentru a anunţa noi produse, printre care probabil un MacBook Pro reproiectat, relatează CNBC, citat de Ziarul Financiar. Apple are şansa de a-şi impulsiona vânzările înainte de sezonul cumpărăturilor de sărbători, mai ales că este de aşteptat să anunţe mai multe calculatoare care să funcţioneze cu propriile sale […] Articolul După ce a dezamăgit cu noile iPhone-uri, Apple prezintă luni noua generaţie de MacBook-uri apare prima dată în Bani.md.
04:10
Vânzările de valută, dolari și euro, din partea populației în ultimele 12 luni au înregistrat un volum record pentru Moldova de echivalentul a peste 4 miliarde USD, în condițiile când procurările de valută din partea populației au crescut mult mai lent. Drept consecință oferta netă de valută din partea populației în valoare anuală în luna […] Articolul Sacii cu bani ai moldovenilor. Câte miliarde de euro și dolari au vândut într-un an apare prima dată în Bani.md.
04:00
În 2020, erau în Uniunea Europeană 96,5 milioane de persoane supuse riscului de sărăcie şi excluziune socială, reprezentând 21,9% din populaţie, arată datele Eurostat. Peste un sfert din populaţie era supusă anul trecut riscului de sărăcie şi excluziune socială în patru state membre ale Uniunii Europene: România (35,8%), Bulgaria (33,6%), Grecia (27,5%) şi Spania (27%). […] Articolul Românii și bulgarii, cei mai afectați de riscul sărăciei. Câți dintre moldoveni sunt săraci lipiți pământului apare prima dată în Bani.md.
02:10
Criza gazelor s-a accentuat după 30 septembrie când autoritățile Republicii Moldova nu au reușit să ajungă la o înțelegere cu Moscova, iar Gazprom a anunțat că a redus cu 35% livrările de gaz. ”Până la 30 septembrie, nici chiar cei de la Moldovagaz nu s-au așteptat la o asemenea turnură. Dacă s-ar fi așteptat la […] Articolul Moldova, între ciocan și nicovală. Capcana în care a fost prins Chișinăul de Gazprom apare prima dată în Bani.md.
Mai mult de 2 zile în urmă
16:20
Epoca mâncării ieftine în Marea Britanie din ultimii 20 de ani a luat sfârşit, iar inflaţia preţurilor alimentelor ar putea atinge un ritm de două cifre din cauza unul vai de creşteri ale costurilor care are loc în lanţul de aprovizionare, potrivit proprietarului 2 Sisters Group, cel mai mare producător britanic de pui, Ranjit Singh […] Articolul „Regele puilor” din Anglia: „Zilele în care puteai hrăni 4 persoane cu un pui de 3 lire se apropie de sfârşit” apare prima dată în Bani.md.
16:00
Numai costurile de exploatare se ridică la 27.400 de euro pe zi. Și pentru deplasarea la țărm, un Bentley așteaptă în garajul iahtului sau un elicopter pe punte. Vorbim despre iahtul de lux pus la vânzare de moștenitoarea magazinelor Heidi Horten, scrie evz.ro. Cel mai elegant și rafinat iaht din lume Moștenitoarea și colecționara de […] Articolul Cea mai bogată femeie din Austria s-a despărțit de una dintre jucăriile sale de lux apare prima dată în Bani.md.
15:50
Meghan Markle și Prințul Harry și-au respectat partea lor de înțelegere și au „îndeplinit” promisiunea pe care au făcut-o publicului. Cuplul de Sussex a fost pe prima pagină a ziarelor în această săptămână după ce au anunțat într-un interviu exclusiv acordat New York Times că vor deveni parteneri la o firmă de investiții sustenabile. Cei […] Articolul Prințul Harry a dat lovitura pe piața financiară: „Devine bancher apare prima dată în Bani.md.
04:50
Vineri, 15 octombrie, a fost publicată în Montorul Oficial modificarea Codului de executare, prin care au fost aprobate măsurile ce au drept scop crearea unui mecanism de protecție în cadrul procesului de urmărire a bunurilor debitorului și membrii familie sale. Potrivit modificările, urmărirea bunurilor imobile ale debitorului nu va fi efectuată în cazul documentelor executorii […] Articolul Datornicii pot dormi liniștit. Au intrat în vigoare măsurile de protecție a debitorilor apare prima dată în Bani.md.
04:30
Miercuri, 13 octombrie, în Republica Moldova a fost instituită stare de alertă în sistemul energetic. După ședința Comisiei pentru Situații Excepționale, viceprim-ministrul, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a precizat că starea de alertă este o etapă necesară pentru a preveni declanșarea unei situații de urgență și pentru a fi pregătiți de orice scenariu. […] Articolul FUM NEGRU în negocierile cu Gazprom. Câte tone de păcură va primi Termoelectrica din rezerva de stat apare prima dată în Bani.md.
03:40
Ali Makhlouf, fiul omului de afaceri Rami Makhlouf, considerat cel mai bogat om din Siria, a fost filmat la volanul unui Ferrari în Beverly Hills. Asta în timp ce în țara sa natală, populația suferă din cauza ravagiile războiului. notează ziare.com. «Playboy»-ul Ali Makhlouf, unul dintre fiii bogatului om de afaceri sirian Rami Makhlouf, văr […] Articolul Viața de playboy a nepotului președintelui Bashar al-Assad, în timp ce sirienii nu au medicamente și alimente apare prima dată în Bani.md.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.