Autobuze noi pe linie

Accent TV, 14 octombrie 2021 18:40

De hramul Capitalei, Primăria a oferit o surpriză chișinăuienilor. Nouă autobuze noi de model ISUZU au fost puse astăzi pe linie. Trei dintre acestea vor completa rutele în Capitală, iar celelalte șase vor fi înolcuite cu autobuzele vechi, care circulă în suburbii. Ion Ceban, primar al Capitalei “Aceste autobuze au și wi-fi așa cum am […] Сообщение Autobuze noi pe linie появились сначала на Accent.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Accent TV

Acum 15 minute
00:00
Сообщение Sinteza zilei 19-10-2021 появились сначала на Accent.
Acum 4 ore
21:10
Grija față de cetățeni și monitorizarea acțiunilor guvernării, acestea sunt prioritățile Blocului Comuniștilor și Socialiștilor. Declarația a fost făcută de vicepreședintele fracțiunii parlamentare BCS, Corneliu Furculiță, la postul de televiziune NTV Moldova. Сообщение Corneliu Furculiță: Prioritatea socialiștilor rămâne în continuare grija față de oameni появились сначала на Accent.
21:00
Provocarea unei crize a gazelor fără precedent și incapacitatea guvernanților de obține un preț accesibil pentru gazul natural va fi obiectul unei anchete, a declarat vicepreședintele fracțiunii parlamentare a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Corneliu Furculiță. Socialistul a afirmat, la NTV Moldova, că responsabilii din conducerea de la Chișinău trebuie să lase la o parte propriile simpatii, să meargă la Moscova și să nu vină acasă până nu negociază un preț bun pentru moldoveni. Сообщение Corneliu Furculiță, despre incompetența guvernanților care a provocat o criză a gazelor: O crimă față de propriul popor появились сначала на Accent.
20:40
Igor Dodon a renunțat la mandatul de deputat, dar în continuare rămâne a fi președinte al PSRM. Declarația a fost făcută de către socialistul Corneliu Furculiță, la NTV Moldova. Сообщение Corneliu Furculiță spune că decizia luată de Igor Dodon de a renunța la mandatul de deputat este responsabilă și bine chibzuită появились сначала на Accent.
20:40
Lupta cu corupția, promisă de PAS, a eșuat odată cu reținerea lui Alexandr Stoianoglo și cu lovitura fără precedent, ce s-a dat asupra Procuraturii Generale. Despre aceasta deputatul PSRM, Corneliu Furculiță, a declarat la NTV Moldova. Parlamentarul mai spune că încrederea societății în organele procuraturii a scăzut considerabil. Сообщение Furculiță: S-a declarat o luptă cu corupția, dar în realitatea s-a slăbit însăși arma care trebuie să lupte cu corupția появились сначала на Accent.
Acum 6 ore
18:40
Vacanțele școlare ca măsură de combatere a răspândirii coronavirusului. Premierul a explicat logica Ministerului Educației, care a decis prelungirea vacanței de toamnă cu 2 zile. Potrivit Nataliei Gavriliță, vacanța școlară prelungită care în acest an însumează nouă zile, va reduce semnificativ riscul răspândirii Covid-19. Natalia Gavriliță, prim-ministrul RM „Școlile vor avea încă 2 zile de […] Сообщение Vacanța, spaima Covid-ului появились сначала на Accent.
18:40
Stau la dietă…de sărăcie, sau mănâncă pe la copii și pe la vecini. Nu este o glumă… este tabloul trist și dezolant pe care l-a surprins echipa noastră de filmare în localitățile din țară. Aflați la limita sărăciei, unii oameni spun că au uitat gustul la unt sau lapte, dar de carne nici vorbă nu […] Сообщение La limita sărăciei появились сначала на Accent.
18:40
Prețul de achiziție a gazelor naturale va crește, la fel ca și tariful pentru consumatorii finali. Declarația vine din partea premierului Natalia Gavrilița. Mai mult, demnitarul a precizat că, în prezent, nu se cunoaște de unde vom lua gaze la iarnă, care va fi prețul de achiziție și pentru ce perioadă va fi semnat contractul. […] Сообщение Ecuație cu multe necunoscute появились сначала на Accent.
18:40
Partidul de la guvernare intenționează să subordoneze Consiliul Audiovizualului și Compania publică Teleradio Moldova. Opinia aparține deputaților Blocului Comuniștilor și Socialiștilor cu referire la ultima inițiativă legislative propusă de PAS. Majoritatea de la guvernare propun instituirea controlului parlamentar asupra celor două instituții. Opoziția consideră că aceasta reprezintă o încălcare a libertății de exprimare și a […] Сообщение Se vrea subordonarea audiovizualului? появились сначала на Accent.
18:40
Cetățenii RM, în special deținătorii de automobile solicită explicații cu privire la creșterea continuă a prețurilor la benzină și motorină, iar guvernul nu are intenția să intervină în reglementarea lor. Prim-ministrul Natalia Gavrilița a spus că în Moldova, în condițiile în care țara noastră nu produce combustibili, creșterea prețurilor la motorină și benzină este inevitabilă. […] Сообщение Gavriliță: Așa e și peste granițe появились сначала на Accent.
18:40
Blocul Comuniștilor și Socialiștilor nu sunt de acord cu ratificarea Convenției de la Istanbul și au mers să-și facă dreptate la Curtea Constituțională. Deputatul blocului, Grigore Novac a depus astăzi la Înalta Curtea o sesizare prin care a solicitat verificarea constituționalității ratificării Convenției de la Istanbul de către autoritățile de la Chișinău. Opoziția este convinsă […] Сообщение Sesizare la CCM появились сначала на Accent.
Acum 8 ore
18:10
Сообщение Meteo pe 20-10-2021 появились сначала на Accent.
17:20
Instituțiile de învățământ din raionul Sângerei vor fi conectate la căldură pe ore. Decizia a fost luată pentru a economisi gazul. Totodată, agenții economici trebuie să-și organizeze munca pe ture, pentru a reduce din consumul de energie. Despre aceasta autoritățile consiliului raional Sângerei au informat cetățenii. Сообщение Criza gazelor: Grădinițele și școlile din Sângerei, conectate la căldură pe ore появились сначала на Accent.
17:20
Parlamentul va examina, joi, 21 octombrie, moțiunea simplă împotriva ministrului Justiției, Sergiu Litvinenco. Biroul permanent al Legislativului a stabilit, marți, ordinea de zi a ședinței de joi, care va începe la ora 11:00. Сообщение Parlamentul va examina, joi, moțiunea simplă împotriva ministrului Justiției появились сначала на Accent.
Acum 12 ore
15:40
Un grup de medici din RM s-au mobilizat și după mai multe luni de eforturi comune, a văzut lumina tiparului cartea „Esențialul în infecția COVID-19 la copii”. Cartea semnată de academicienii Eva Gudumac, Svetlana Șciuca și Emil Ceban a fost lansată astăzi în incinta Academiei de Științe. Сообщение A fost lansată cartea „Esențialul în infecția COVID-19 la copii”. Eva Gudumac, printre autori появились сначала на Accent.
15:20
La data de 22 octombrie va fi dat startul sezonului termic 2021-2022 pentru toți consumatorii din municipiul Chişinău. O dispoziție în acest sens a fost semnată astăzi de către edilul capitalei Ion Ceban. Сообщение Start sezonului termic появились сначала на Accent.
15:00
Președintele fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, membru al Comisiei de control al finanțelor publice, reprezintă, marți, Legislativul de la Chișinău la reuniunea Comisiei pentru control bugetar a AIP CSI, în calitate de membru al acesteia. Сообщение Zinaida Greceanîi reprezintă Legislativul de la Chișinău la reuniunea Comisiei pentru control bugetar a AIP CSI появились сначала на Accent.
14:50
În ultimele 24 de ore au fost 18.863 de cazuri noi de COVID-19. Este cel mai mare număr de infectări zilnice de la începutul pandemie. De asemenea, un record negativ a fost înregistrat și în ceea ce privește decesele cauzate de boala COVID-19. Autoritățile au raportat un număr de 574 de morți. La ATI sunt 1.805 pacienți în stare gravă. Сообщение România: Aproape 19.000 de cazuri noi de COVID-19 în ultimele 24 de ore появились сначала на Accent.
14:50
Republica Moldova mai are rezerve de gaz pentru câteva zile. Declarația a fost făcută de către Ministrul desemnat la Ministerul Afacerilor Externe din România, Dan Bârna, scrie presa de peste Prut. Сообщение Oficial român: Republica Moldova mai are rezerve de gaz pentru câteva zile появились сначала на Accent.
13:10
Deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor atenționează opinia publică și partenerii internaționali asupra intenției partidului de la guvernare de a-și subordona Consiliul Audiovizualului și IPNA Compania Teleradio Moldova. Vicepreședintele comisiei cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media, deputatul PSRM, Adela Răileanu, a declarat că modificările propuse de deputații PAS la Codul Serviciilor Media Audiovizuale al Republicii Moldova atentează direct la independența Consiliului Audiovizualului și instituie un control politic asupra instituției publice ”Teleradio Moldova”. Сообщение Adela Răileanu, despre modificările propuse de PAS la Codul Serviciilor Media Audiovizuale: Nici cea mai întunecată guvernare din perioada statului capturat nu și-a permis o astfel de monstruozitate появились сначала на Accent.
13:10
Mitropolitul Vladimir a adresat un mesaj către autoritățile din Chișinău, prin care îi îndeamnă să nu promoveze legile și acțiunile, care sunt în contradicție cu religia, istoria și cultura poporului. Сообщение Mitropolitul Vladimir, „despre ultima șansă a Moldovei”: Este inadmisibilă promovarea și adoptarea unor legi ce vin în contradicție cu istoria, credința ortodoxă, cultura și moralitatea появились сначала на Accent.
12:30
Situație rușinoasă pentru premierul Republicii Moldova, Natalia Gavrilița. Șefa cabinetului nu cunoaște care este stagiul de cotizare în țara noastră. Сообщение Natalia Gavrilița, premierul R.Moldova, nu cunoaște care este stagiul de cotizare появились сначала на Accent.
12:30
Comisia de la Veneția i-a cerut Președintelui Comisiei să monitorizeze îndeaproape situația cu privire la Procurorul General al Republicii Moldova, Alexandr Stoianoglo. Despre aceasta se menționează într-o decizie finală a celei de-a 128-a ședințe plenare a Comisiei de la Veneția, care s-a desfășurat în perioada 15-16 octombrie 2021. Сообщение Cazul Stoianoglo, urmărit îndeaproape de Comisia de la Veneția появились сначала на Accent.
12:10
În perioada 15-17 octombrie, Serviciul de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească a înregistrat 7 342 de solicitări. În cadrul departamentelor de urgență ale instituțiilor spitalicești din țară au fost transportați 2 441 de pacienți, dintre care 464 copii. Сообщение Peste 7.000 de persoane au solicitat ambulanța în weekend появились сначала на Accent.
12:00
Premierul Natalia Gavrilița consideră că negocierile cu Gazprom au început la timpul potrivit. În cadrul unei conferințe de presă, șefa cabinetului de miniștri a fost întrebată de ce guvernarea nu a început discuțiile cu Federația Rusă mai devreme, astfel încât să evite criza energetică. Сообщение Gavrilița, întrebată de ce negocierile cu Gazprom au începutu atât de târziu: Nu este târziu! появились сначала на Accent.
11:50
Deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Grigore Novac și Vasile Bolea, au sesizat Curtea Constituțională cu privire la controlul constituționalității Legii cu privire la ratificarea Convenției Consiliului Europei privind prevenirea și combaterea violenței împotriva femeilor și a violenței domestice, numită Convenția de la Istanbul. Сообщение PSRM sesizează Curtea Constituțională cu privire la legalitatea ratificării Convenției de la Istanbul (DOC) появились сначала на Accent.
11:30
Tariful la gaz pentru cetățeni va crește inevitabil. Anunțul a fost făcut de către premierul Natalia Gavrilița, în cadrul unui briefing de presă. Șefa cabinetului de miniștri a declarat că autoritățile continuă să negocieze cu Federația Rusă, dar și cu alte țări, precum România, Ucraina și Polonia, astfel gaz va fi, dar mai scump. Сообщение Natalia Gavrilița: Tariful la gaz pentru cetățeni va crește inevitabil появились сначала на Accent.
11:30
Șeful adjunct al administrației de la Kremlin, Dmitri Kozak, a respins invitația președintelui Maia Sandu de a vizita țara noastră. Despre aceasta premierul Natalia Gavrilița a anunțat în cadrul unei conferințe de presă. Сообщение Kozak a respins invitația Maiei Sandu de a veni la Chișinău появились сначала на Accent.
11:20
Un cutremur cu magnitudinea 6,1 s-a produs marţi pe insula greacă Karpathos şi a fost resimţit inclusiv în Creta, unde activitatea seismică din ultimele săptămâni a produs numeroase pagube materiale. Сообщение Un cutremur cu magnitudinea 6,1 a zguduit insula greacă Karpathos появились сначала на Accent.
Acum 24 ore
09:40
Gazul lichefiat s-a scumpit din nou. Un litru de combustibil a ajuns să coste 13,29 lei, cu 14 bani mai mult. Сообщение S-a scumpit gazul lichefiat: Un litru a ajuns să coste 13,29 lei появились сначала на Accent.
09:40
Cel puţin 35 de persoane au murit în urma alunecărilor de teren şi a inundaţiilor care au afectat statul indian Kerala (sud-vest) în ultima săptămână, au declarat luni responsabilii locali pentru gestionarea dezastrelor, potrivit dpa. Сообщение India: 35 de morţi în urma inundaţiilor şi alunecărilor de teren появились сначала на Accent.
09:30
Comisia pentru Situații Excepționale a decis eliberarea din rezervele de stat a cantității de 16,5 mii de tone de păcură, care va permite menținerea procesului tehnologic de asigurare a populației cu energie electrică și termică. Ministerul Afacerilor Interne a publicat, aseară, pentru consultări publice proiectul hotărârii Guvernului cu privire la eliberarea păcurii din rezervele de stat . Сообщение Criza gazelor în Moldova: MAI dispune eliberarea a 16,5 mii de tone de păcură din rezerva de stat, costul căreia este de peste 51 de milioane de lei появились сначала на Accent.
08:50
Letonia a anunțat că va instaura o carantină de patru săptămâni, de pe 21 octombrie până pe 15 noiembrie, pentru a încetini creșterea accentuată a numărului de infectări cu SARS-Cov-2 în una dintre cele mai puțin vaccinate state din UE, transmite Reuters. Сообщение Letonia intră în carantină pentru 4 săptămâni появились сначала на Accent.
Ieri
19:30
Сообщение Meteo pe 19-10-2021 появились сначала на Accent.
19:20
Au lăsat munca de birou și au venit în lunca râului Răut să planteze copaci. 60 de pedagogi din cadrul centrelor de excelență, colegii și școli profesionale, atât din Capitală, cât și din țară au venit, în localitatea Rogojeni, raionul Șoldănești. Aceștia au participat la o acțiune de înverzire a satului și de salubrizare a […] Сообщение Atelier de sădit copaci появились сначала на Accent.
19:20
Candidatul blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Alexandr Nesterovschi s-a avântat în cursa pentru fotoliul de primar al municipiul Bălți. Nesterovschi s-a lansat, oficial, în campanie electorală, iar în acest weekend, la Bălți a avut loc un miting în susținerea sa. La eveniment, au participat atât conducerea blocului, cât și simpli bălțeni care au venit să-și exprime […] Сообщение Miting la Bălți появились сначала на Accent.
19:20
Toate cele 127 de grădinițe din municipiu au fost conectate la agentul termic. Despre aceasta a anunțat la ședința primăriei din această dimineață, Andrei Păvăloi, șef Direcția Educație. Potrivit acestuia, în suburbii, încă 17 instituții de educație timpurie urmează a fi conectate la căldură. Andrei Păvăloi, șef Direcția Educație, Primăria Chișinău «Din cele 107 blocuri, […] Сообщение Toate grădinițele au căldură появились сначала на Accent.
19:20
O săptămână cu antirecord de infectări și decese. Șeful interimar al Direcției Sănătate din cadrul Primăriei Chișinău, Boris Gîlca a declarat în această dimineață că situația referitor la noul coronavirus este destul de critică iată de ce toate spitalele din municipiu au fost activate cu profil Covid 19. Boris Gîlca, șef interimar Direcția asistență socială […] Сообщение Situație critică появились сначала на Accent.
19:20
Igor Dodon pleacă din funcția de președinte al PSRM și renunță la mandatul său de deputat. Anunțul a fost făcut de însuți liderul socialiștilor în cadrul unui brefing de presă, susținută la scurt timp după ședința Comitetului Executiv al partidului. Congresul extraordinar al partidului este planificat pentru data de 18 noiembrie. Potrivit lui Dodon, în […] Сообщение Dodon: «Rămân în echipă» появились сначала на Accent.
19:10
Сообщение Sinteza zilei 18-10-2021 появились сначала на Accent.
18:40
Propunerile care au fost lansate, luni, de către Comitetul Politic Executiv al PSRM au fost discutate, în această seară, la ședința Consiliului Republican al Partidului Socialiștilor, prezidată de Igor Dodon. Сообщение Igor Dodon: Renunțarea mea la mandatul de deputat nu înseamnă plecarea din politică, ci dimpotrivă – o activitate mult mai strânsă cu oamenii și pentru oameni, împreună cu echipa PSRM появились сначала на Accent.
15:30
Fostul secretar american de stat Colin Powell, prima persoană de culoare care a deținut această funcție, a murit din cauza complicațiilor date de COVID, a anunțat familia sa, potrivit CNN. Сообщение A murit Colin Powell, fostul secretar american de stat появились сначала на Accent.
15:30
Liderul PSRM, Igor Dodon, a publicat extrasul documentului de înregistrare al Asociației Obștești "Uniunea de Afaceri Moldo-Rusă", pe care o va conduce în continuare. Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, Dodon a subliniat faptul că pentru el este o onoare să fie partener cu cea mai mare Asociație de business din Federația Rusă - „Delovaya Rossiya”. Сообщение Igor Dodon va conduce Asociația de business „Uniunea de Afaceri Moldo-Rusă” (DOC) появились сначала на Accent.
15:30
Vești bune pentru elevi și mai puțin bune pentru părinții încadrați în câmpul muncii. Ministerul Educației și Cercetării a decis prelungirea vacanței de toamnă a elevilor. Conform Ordinului semnat de către ministrul Anatolie Topală, vacanța va dura 9 zile, în perioada 23 – 31 octombrie. Сообщение Se prelungește vacanța de toamnă появились сначала на Accent.
13:40
Prețurile la carburanți continuă să crească . Pentru ziua de marți, 19 octombrie, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a majorat prețul plafon la motorină cu 9 bani. Astfel, un litru va fi vândut mâine cu 18,55 de lei. Сообщение Motorina și benzina se scumpește din nou, marți un litru de motorină va costa 18,55 de lei появились сначала на Accent.
12:50
Președintele PSRM, Igor Dodon, a declarat că își depune mandatul de deputat pentru a se dedica intereselor naționale și pentru a avea mai mult timp să se întâlnească cu cetățenii. În cadrul unui briefing de presă, Dodon a explicat că rolul lui ca lider de opoziție e cu totul altul în noile circumstanțe. Сообщение Igor Dodon spune că după ce își va depune mandatul de deputat, va fi mai aproape de cetățeni появились сначала на Accent.
12:30
Igor Dodon renunță la funcția de președinte al PSRM, dar și la mandatul de deputat. Anunțul de ultima oră a fost făcut de liderul socialiștilor, în cadrul unui briefing de presă. Сообщение ULTIMA ORĂ! Igor Dodon renunță la funcția de președinte al PSRM și depune mandatul de deputat появились сначала на Accent.
11:50
Politologul Dionis Cenușă critică decizia vicepremierului Andrei Spînu de a merge în Polonia pentru a negocia livrările de gaz natural. Totodată, expertul menționează și faptul că președintele țării, Maia Sandu, ignoră acest subiect strategic. Сообщение Politologul Dionis Cenușă : Președinția ignoră criza energetică, deoarece altfel ar fi convocat Consiliul Suprem de Securitate появились сначала на Accent.
11:20
Reprezentanții sectorului Hoteluri, Restaurante și Cafenele (HoReCa) se plâng pe abuzuri din partea autorităților. Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, reprezentanții HoReCa îndeamnă guvernarea să nu le atace afacerile și oamenii care muncesc în acest domeniu. Сообщение HoReCa, mesaj pentru guvernare: Nu atacați afacerile, care încearcă să supraviețuiască, nu atacați oamenii care lucrează în acest domeniu появились сначала на Accent.
10:40
Sudul Indiei a fost afectat de inundații puternice, după ce ploile au umflat râurile care au ieșit din matcă și au inundat sate și orașe. Cel puțin 24 de oameni au murit, dar autoritățile se așteaptă ca numărul să crească, scrie BBC. Сообщение Inundații puternice în India, 24 de oameni au murit появились сначала на Accent.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.