Moldovagaz explică cine ar putea rămâne fără gaz în timpul alertei în sectorul energetic

Sputnik, 14 octombrie 2021 17:40

Întreprinderea Moldovagaz a venit cu precizări în contextul în care ieri Comisia pentru Situații Excepționale a decretat stare de alertă în sectorul energetic.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum o oră
00:20
Șeriful este în continuare lider în grupa D a Ligii Campionilor, chiar dacă a pierdut în fața lui Inter.
Acum 2 ore
23:30
Sheriff Tiraspol a primit gol pentru prima dată în faza grupelor din Liga Campionilor.
Acum 4 ore
22:30
SUA primesc tot mai multe lecții din partea Rusiei și Chinei în privința supremației militare, observă Dan Diaconu pe blogul său Trenduri Economice.
22:10
Prim-ministrul polonez Morawiecki: UE este la un pas de o uriașă criză energetică
Acum 6 ore
20:30
Alte 1715 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi, după ce au fost efectuate 9407 de teste. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 319.614.
20:00
Prim-ministra Natalia Gavrilița a avut astăzi o discuție telefonică cu Vadim Krasnoselski în contextul crizei energetice cu care se confruntă Republica Moldova.
19:40
Premierul Natalia Gavrilița a prezentat noi informații despre criza gazelor naturale, negocierile cu Rusia și posibila vizită a președintelui Maia Sandu la Moscova.
Acum 8 ore
19:10
Premierul Italiei Maria Draghi a discutat cu președintele Rusiei, Vladimir Putin. Care au fost subiectele conversației.
18:40
Primăria Capitalei a anunțat că se dă startul sezonul termic 2021-2022. Iată cine va primi căldură în această săptămână.
18:20
Deputații se vor întruni joi în ședință. Ordinea de zi a fost aprobată astăzi de către membrii Biroului permanent.
17:40
Mulți moldoveni recurg la tratamente medicamentoase după contactul cu un bolnav de COVID-19. E bine sau rău? Iată ce spun medicii.
Acum 12 ore
17:00
Mitropolitul Vladimir se arată îngrijorat de situația în care s-a pomenit țara și de faptul că puterea a ajuns „în mâinile unei singure persoane”
16:20
Doctorul în economie a vorbit despre nerespectarea măsurilor anti epidemiologice în Moldova și a atras atenția asupra haosului din transportul public și din magazinele din Chișinău.
15:50
Ratificarea Convenției de la Istanbul de către Parlamentul Republicii Moldova a fost salutată de către șeful statului. Maia Sandu a menționat că ”violența împotriva fetelor și femeilor este cea mai răspândită încălcare a drepturilor omului”.
15:20
Aprovizionarea cu gaze naturale din România este o alternativă, dar la un preț mare, spun experții.
14:50
Premierul Natalia Gavriliță va discuta cu Vadim Krasnoselski despre nivelul de pregătire pentru perioada rece a anului pe malul stâng al Nistrului.
14:20
Deputații PSRM Grigore Novac și Vasile Bolea au depus o sesizare la Curtea Constituțională privind controlul constituționalității legii cu privire la ratificarea Convenției Consiliului Europei, cunoscută și drept Convenția de la Istanbul.
13:30
Premierul Natalia Gavrilița susține că majorarea prețurilor la combustibil este inevitabilă în contextul scumpirilor la nivel mondial.
13:10
Scumpirile la carburanți nu mai contenesc. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a publicat noile prețuri plafon pentru benzină și motorină, acestea fiind mai mari decât cele anunțate luni.
13:10
Deputații comuniști și socialiști trag alarma că deputații PAS intenționează să subordoneze politic audiovizualul din țară, în mod special, Compania Publică Teleradio Moldova.
13:00
În cadrul conferinței de presă susținute astăzi, prim-ministrul Republicii Moldova a vorbit despre negocierile cu Gazprom, precum și despre discuțiile cu alte state pentru a asigura țara cu gaze naturale.
12:50
Premierul Natalia Gavrilița și liderul de la Tiraspol vor avea astăzi o discuție legată de criza în sectorul aprovizionării cu gaze naturale.
12:30
Prim-ministrul Republicii Moldova a declarat că noua conductă de gaz a început să funcționeze, iar Moldova a primit deja gaz prin intermediul acesteia.
12:20
Prim-ministrul Natalia Gavrilița a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre asigurarea cu gaze naturale a Republicii Moldova.
Acum 24 ore
11:30
Oamenii legii au descins în birourile a doi procurori din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale. Perchezițiile s-au desfășurat în dosarul lui Alexandr Stoianoglo.
11:30
Prim-ministrul Natalia Gavrilița a fost întrebată de jurnaliști în cadrul conferinței de presă susținute astăzi dacă președintele Maia Sandu ar putea pleca la Moscova ca să discute despre aprovizionarea țării cu gaze naturale.
11:20
Prim-ministrul Natalia Gavrilița a organizat astăzi o conferință de presă în care a vorbit despre asigurarea cu gaze naturale a Republicii Moldova.
11:10
Prim-ministrul Republicii Moldova susține o conferință de presă în care face declarații despre asigurarea țării cu gaze naturale.
11:00
Experții în energetică susțin că problema actuală este prețul cu care Republica Moldova cumpără gaz. De cealaltă parte, șeful Moldovagaz, Vadim Ceban, susține că de fapt problema este în asigurarea volumul necesar.
10:50
Securitatea și bunăstarea în Moldova depinde de Moscova pacifistă în mai mare măsură decât de “partenerii” agresivi și egoiști din UE și NATO.
10:30
Șeful Moldovagaz susține că problema actuală nu este în prețul la gaze, dar la volumul necesar pentru a acoperi necesitățile consumatorilor.
10:10
În emisiunea „Probă la micro… SCOP ” vorbim despre o viață din constelația florilor, o viață în armonie cu natura și oamenii din jurul ei. Omul de știință și stilistul-florist Viorica Trifăutan este invitata emisiunii.
10:00
Astăzi are loc meciul dintre Inter și Sheriff care va începe la ora 22:00.
09:30
Fostul ministru al Finanțelor din Republica Moldova a declarat dacă este sau nu cazul ca șeful statului să convoace Consiliul Suprem de Securitate în legătură cu situația din sectorul energetic.
09:20
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: Eugenia Ursu, preşedintele Asociaţiei “Moldova şi Minorităţile Sale”, Club UNESCO, doctorul habilitat în drept Gheorghe Avornic, noul președinte al Uniunii Juriștilor din Moldova.
08:50
În Ungaria, forțele progresiste se adună într-o alianță contra naturii, doar pentru a satisface aspirația Bruxelles-ului de a-l învinge în alegeri pe premierul Viktor Orban și partidul acestuia, Fidesz.
08:10
Legislativul va primi în vizită mai multe comisii parlamentare străine. Astăzi, la Chișinău este așteptată o delegație a Comisiei Afaceri Externe, Apărare și Securitate din cadrul Senatului Parlamentului Republicii Cehe.
07:40
Lucrătorii fără permis verde sunt considerați în Italia „absenți nejustificat”, astfel că nu mai beneficiază de drepturile și protecția socială garantate de relația de muncă.
07:00
Cu cât poate fi cumpărat astăzi euro și dolarul - iată ce se întâmplă pe piața valutară din Moldova în data de 19 octombrie.
06:00
Meteorologii prognozează pentru astăzi temperaturi de până la 15 de grade Celsius, fără precipitații.
Ieri
22:50
De-a lungul istoriei sale, multe personaje caricaturale au ajuns să facă parte din Cabinetul de Miniștri al Republicii Moldova. Dar, se pare, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, vrea să-i întreacă pe toți.
22:20
Rusia nu va rămâne fără răspuns la expulzarea diplomaților ruși de pe lângă NATO, consideră expertul rus Aleksandr Bartoș.
21:50
Șeful Moldovagaz, Vadim Ceban, a anunțat ce formulă de calcul a prețului la gazele naturale furnizate de Gazprom a propus Moldovagaz. El susține că din aceasta ar deriva un preț mediu 200 de dolari pentru mia de metri cubi de gaze naturale.
21:30
Cele mai influente instituții de presă au început să promoveze foarte activ cartea cu un titlu grăitor: “Cum să arunci în aer un gazoduct”. Este promovat și autorul ei - Andreas Malm.
20:50
Economistul a explicat cauzele celor mai mari scumpiri din ultimii cinci ani și a spus cine sunt victimele acestora.
20:30
Ne mor eroii în alb. Viața a încă unui cadru medical din țara noastră a fost curmată de COVID-19.
20:20
Președintele Maia Sandu l-a invitat pe șeful adjunct al Administrației Prezidențiale a Federației Ruse, Dmitri Kozak, la Chișinău.
20:00
Alte 1370 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi, după ce au fost efectuate 5874 de teste. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 317899.
19:20
Sheriff Tiraspol a plecat la Milano. Echipa va juca împotriva campioanei Italiei în meciul din etapa a 3-a a grupelor Ligii Campionilor.
18:50
Președintele Maia Sandu va merge într-o vizită oficială în Austria. Iată ce va face acolo și cu cine se va întâlni.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.