Votat în lectură finală. Accesul la produsele din tutun încălzit și țigările electronice va fi limitat

Cotidianul, 14 octombrie 2021 17:30

Accesului la produsele din tutun încălzit și țigările electronice va fi limitat. Parlamentul a aprobat, în lectură finală, modificările la... Articolul Votat în lectură finală. Accesul la produsele din tutun încălzit și țigările electronice va fi limitat apare prima dată în Cotidianul.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Cotidianul

Acum 12 ore
17:00
Când oficialii din domeniul sănătății publice vorbesc despre variantele COVID-19, oamenii sunt atenți. Exact asta s-a întâmplat după ce expertul... Articolul Semnal de alarmă privind o mutație a variantei Delta. Ar fi dus la creșterea infectărilor din Marea Britanie apare prima dată în Cotidianul.
16:30
Începând cu ziua de vineri, 22 octombrie, în Capitală va fi dat startul sezonului termic 2021-2022 pentru toți consumatorii, având... Articolul Începând cu 22 octombrie, în Capitală va fi dat startul sezonului termic pentru toți consumatorii apare prima dată în Cotidianul.
16:30
Vicepremierul pentru reintegrare, Vlad Kulminski, și Ruslan Bolboceanu, secretar de stat al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, vor întreprinde... Articolul Kulminski pleacă la Moscova pentru a se întâlni cu Kozak apare prima dată în Cotidianul.
15:20
Începând cu ziua de vineri, 22 octombrie, în Capitală va fi dat startul sezonului termic 2021-2022 pentru toți consumatorii, având... Articolul Începând cu 22 octombrie, în Capitală va fi dat startul sezonului pentru toți consumatorii apare prima dată în Cotidianul.
15:10
Comisia Electorală Centrală (CEC) a aprobat, în cadrul ședinței de astăzi, 19 octombrie, bugetul instituției pentru anul 2022, în sumă... Articolul A fost aprobat bugetul CEC pentru anul 2022. Cum au fost repartizate cele peste 133 de milioane de lei apare prima dată în Cotidianul.
15:00
Un bărbat din orașul italian Buccinasco a ascuns cadavrul mamei sale timp de doi ani pentru a continua să îi... Articolul Italia: Un bărbat și-a zidit mama moartă pentru a continua să-i încaseze pensia apare prima dată în Cotidianul.
14:30
Articolul 18.10.2021. Știrile serii cu Natalia Catan de la ora 21:30 apare prima dată în Cotidianul.
14:10
Articolul 18.10.2021. „Pe înțelesul tuturor” cu Mircea Boian apare prima dată în Cotidianul.
13:50
Articolul 18.10.2021 Știrile Cotidianul TV cu Loreta Lisnic de la 19:00 apare prima dată în Cotidianul.
13:50
Iuri Vernidub, tehnicianul lui Sheriff, îi avertizează pe cei de la Inter înaintea turului de la Milano și crede că... Articolul Sheriff Tiraspol, înainte de meciul cu Inter Milano: „Are puncte slabe. Vom încerca să producem daune pe contraatac” apare prima dată în Cotidianul.
13:40
Un bărbat în vârstă de 35 de ani, este cercetat penal, după ce la data de 8 octombrie a sesizat... Articolul Un bărbat este cercetal penal, după ce a mințit că i-a fost furată mașina. Riscă doi ani de închisoare apare prima dată în Cotidianul.
13:10
Autoritatea Națională de Integritate (ANI) a emis act de constatare pe numele primarului orașului Rezina, Simion Tatarov. Acesta a fost... Articolul (DOC) Primarul de Rezina riscă să-și piardă funcția. ANI: A închiriat automobilul de la propria firmă apare prima dată în Cotidianul.
Acum 24 ore
12:40
Marile orașe ale lumii s-au redeschis și par la fel de sigure ca înainte de pandemie, scrie Digi24. Este vorba... Articolul Cele mai sigure orașe în pandemie. Cum au reușit Copenhaga sau Singapore să se redeschidă fără restricții apare prima dată în Cotidianul.
11:10
Articolul Natalia Gavrilița, declarații privind subiectul aprovizionării cu gaze naturale a țării (LIVE) apare prima dată în Cotidianul.
10:40
Curtea Constituţională a pronunţat marți, 19 octombrie, hotărârea privind validarea unui mandat de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Este vorba... Articolul Curtea Constituțională a validat mandatul unui deputat PAS. Cine este Vitali Gavrouc apare prima dată în Cotidianul.
10:10
Sheriff Tiraspol, campioana Republicii Moldova, debutantă în grupele Ligii Campionilor la fotbal, va juca astăzi, 19 octombrie, cel de-al treilea... Articolul Liga Campionilor: Sheriff Tiraspol va juca astăzi cu Inter Milano. Meciul se va juca în Italia apare prima dată în Cotidianul.
10:00
Fie că s-au numit Alpha, Beta, Gamma sau Delta, variantele coronavirusului SARS-CoV-2 „întrețin” pandemia de Covid-19 de mai bine de... Articolul Specialiștii francezi explică de ce nu au apărut noi variante de COVID-19 și lansează un avertisment apare prima dată în Cotidianul.
09:50
Distribuitorii de gaze naturale au început să transmită informări către consumatori, prin care îi avertizează că pot fi deconectați de... Articolul (DOC) Consumatorii de gaze, amenințați că pot fi deconectați fără preaviz dacă nu fac economii apare prima dată în Cotidianul.
08:50
Grupul de urmărire penală, condus de procurorul desemnat de către Consiliul Superior al Procurorilor pentru efectuarea urmăririi penale în cazul... Articolul Procuratura Anticorupție explică de ce a făcut percheziții la PCCOCS: Se referă la cazul Stoianoglo apare prima dată în Cotidianul.
08:40
Africa de Sud, care a întâmpinat dificultăţi în a găsi suficiente doze de vaccin anti-COVID pentru populaţia sa de 59... Articolul Africa de Sud a respins vaccinul rusesc anti-COVID-19 Sputnik V: Poate crește riscul ca bărbații să contracteze HIV apare prima dată în Cotidianul.
08:20
Grupul rus Gazprom a contractat pentru noiembrie o treime din capacitatea suplimentară de tranzit al gazelor naturale prin conducta Yamal-Europa... Articolul Gazprom evită Ucraina în tranzitul de gaze spre Europa; Pe unde face exporturile apare prima dată în Cotidianul.
08:00
Letonia, una din ţările cu cel mai scăzut număr de persoane vaccinate anti-COVID-19 din Uniunea Europeană, a anunţat un lockdown... Articolul Prima țară din UE care anunță lockdown din cauza ratei mici de vaccinare apare prima dată în Cotidianul.
Ieri
20:30
Alte 1370 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate luni în R. Moldova. Din numărul total de... Articolul Ultimele date privind infecția COVID-19 în R. Moldova: Printre decese se numără un medic cardiolog apare prima dată în Cotidianul.
20:10
Președinția Republicii Moldova a venit cu o precizare pentru jurnaliști, după ce în presă a apărut informația că șeful-adjunct al... Articolul Kozak a refuzat-o pe Sandu. Oficialul rus nu vine la Chișnău în această săptămână apare prima dată în Cotidianul.
19:10
Fostul deputat, Iurie Reniță, afirmă că anunțurile lui Igor Dodon de astăzi, că renunță la mandatul de deputat și că... Articolul Reniță: Petrecărețul de la Sadova vrea să „șteargă putina”, altfel va trebui să răspundă pentru „Bahamas”, „Kuliok”, corupție și trădare de patrie apare prima dată în Cotidianul.
18:00
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va efectua în zilele de 21-22 octombrie o vizită oficială la Viena, la invitația omologului... Articolul Maia Sandu va efectua o vizită oficială în Austria. Cine sunt membrii delegației apare prima dată în Cotidianul.
17:50
Lumea literară din Spania a fost uimită după ce un premiu de un milion de euro a fost acordat scriitoarei... Articolul Câștigătoarea unui premiu de 1 milion de euro pentru literatură s-a dovedit a fi un pseudonim folosit de trei bărbați apare prima dată în Cotidianul.
17:40
Mandatul actualilor membri ai Consiliului de Supraveghere (CS), al directorului general și adjuncților Companiei Teleradio-Moldova (TRM) ar putea să înceteze... Articolul Teleradio-Moldova, sub control parlamentar? Ce presupune un proiect de lege promovat de PAS și ce ar urma să se întâmple cu mandatul șefilor TRM apare prima dată în Cotidianul.
17:20
Ministrul interimar al Afacerilor Externe al României, Bogdan Aurescu, a anunţat, luni, că îi va informa pe şefii diplomaţiilor europene,... Articolul Bogdan Aurescu: Voi ruga instituţiile europene să susţină rezolvarea crizei gazelor din Republica Moldova apare prima dată în Cotidianul.
16:50
Medicii bulgari vor măsuri dure. Asociația Spitalelor a lansat o dezbatere în care cere practic ca bolnavii de COVD-19 care... Articolul Medicii din Bulgaria cer ca bolnavii de COVID-19 care nu sunt vaccinați să suporte costurile spitalizării apare prima dată în Cotidianul.
16:50
Premierul polonez Mateusz Morawiecki a avertizat luni, într-o scrisoare adresată celorlalţi lideri europeni, împotriva riscului ca UE să devină un... Articolul Premierul Poloniei vorbește despre un „fenomen periculos care ameninţă viitorul UE”, după o dispută cu liderii europeni apare prima dată în Cotidianul.
16:50
În următoarele două săptămâni, Legislativul va primi în vizită delegații ale mai multor comisii parlamentare din străinătate. Oficialii vor avea... Articolul Mai multe comisii parlamentare străine, în vizită la Chișinău. Cu cine vor avea întrevederi apare prima dată în Cotidianul.
16:00
Terenuri agricole și pentru construcții, numerar și un automobil, în valoare de circa 1.4 milioane de lei, au fost puse... Articolul ARBI a aplicat sechestru pe bunuri în valoare de circa 1.4 milioane de lei, printre care 13 terenuri și o mașină apare prima dată în Cotidianul.
15:40
Asociația Obștească Media Alternativă, deținătoarea licenței de emisie a postului TV8, informează despre faptul că a fost acționată în judecată... Articolul Natalia Morari a atacat în judecată asociația care deține licența TV8: Pretinde că s-a retras sub presiune psihologică și șantaj apare prima dată în Cotidianul.
15:30
Autoritatea Națională de Integritate (ANI) a inițiat opt controale. În șapte proceduri de control privind eventuale conflicte de interese admise... Articolul Doi șefi de instituții subordonate Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare, verificați de ANI apare prima dată în Cotidianul.
14:40
Toți cei care vor mai încerca să obțină adeverințe de vaccinare sau certificate verzi false vor merge la închisoare, a... Articolul Ministru interimar din România, avertisment pentru cei cu certificate de vaccinare false: Toți vor merge la pușcărie apare prima dată în Cotidianul.
14:30
Ministrul Afacerilor Interne din România, Lucian Bode, a informat luni că până acum au fost transferaţi 26 de pacienţi infectaţi... Articolul România: 26 de pacienţi infectați cu COVID-19, transferați în Ungaria. Unul dintre ei a murit apare prima dată în Cotidianul.
14:20
Articolul 15.10.2021. Știrile serii cu Natalia Catan de la ora 21:30 apare prima dată în Cotidianul.
14:20
Un grup de observatori ai Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE), care monitorizează respectarea armistiţiului fragil în estul... Articolul Observatori OSCE, sechestrați de rebeli într-un hotel în estul Ucrainei apare prima dată în Cotidianul.
14:10
Societatea îi privește lung numai din motiv că nu este informată, afirmă mămica unui copil soare sau cum mai sunt... Articolul REPORTAJ VIDEO. Copii cu sindromul Down au nevoie de susținerea noastră apare prima dată în Cotidianul.
14:00
„Sinteza Săptămânii” (SOCIAL) cu Daniela Danilova. În fiecare zi de sâmbătă și duminică, puteți urmări la ora 09:00 și 18:00... Articolul 16.10.2021. „Sinteza Săptămânii” (SOCIAL) cu Daniela Danilova apare prima dată în Cotidianul.
14:00
Articolul 15.10.2021 Știrile Cotidianul TV cu Loreta Lisnic de la 19:00 apare prima dată în Cotidianul.
13:40
Reprezentanții Ministerului Educației și Cercetării au anunțat luni, 18 octombrie, că au decis prelungirea vacanței de toamnă a elevilor, pentru... Articolul Vacanța de toamnă a elevilor din învățământul primar, gimnazial şi liceal va fi prelungită apare prima dată în Cotidianul.
13:30
Încă unul dintre cei trei adjuncți ai procurorului general suspendat Alexandr Stoianoglo și-a depus cererea de demisie. Este vorba despre... Articolul Încă un adjunct al lui Alexandr Stoianoglo și-a depus cererea de demisie apare prima dată în Cotidianul.
12:20
Articolul Dodon, declarații de ultimă oră: Renunț la mandatul de deputat (LIVE) apare prima dată în Cotidianul.
12:10
O imagine emoționantă a devenit virală pe Internet, la nici 24 de ore după ce a fost publicată duminică seara,... Articolul Fotografie virală pe Internet. O asistentă epuizată se odihnește într-o cutie. În spital nu sunt paturi, nici scaune libere apare prima dată în Cotidianul.
11:20
20 de cadre medicale din Republica Moldova vor veni la spitalul de la Lețcani, județul Iași, pentru a ajuta România... Articolul „Sunt emoționat până la lacrimi”. Ceremonia de delegare a unui grup de medici și paramedici din Republica Moldova în România apare prima dată în Cotidianul.
11:10
Fostul deputat din partea Platformei Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari, a organizat o conferință de presă luni, 18 octombrie. „Subiectul... Articolul Slusari face declarații de presă: Subiectul e important, iar situația e gravă. Zilnic vedem acorduri de cartel (LIVE) apare prima dată în Cotidianul.
10:50
Candidatul desemnat la funcția de premier al României, Dacian Cioloş va depune azi la Parlament lista cu miniștrii propuși pentru... Articolul România: Cioloș, așteptat azi în Parlament cu lista de miniștri și programul de guvernare apare prima dată în Cotidianul.
10:30
Consumul de gaze în Rusia este la un nivel record dar Moscova încă este pregătită să majoreze livrările spre Europa... Articolul Rusia anunță că este pregătită să majoreze livrările de gaze spre Europa apare prima dată în Cotidianul.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.