Vin vremuri grele pentru fumători și vânzătorii produselor din tutun încălzit și țigări electronice

DosarMedia, 14 octombrie 2021 16:00

Vin vremuri grele pentru fumători și vânzătorii produselor din tutun încălzit și țigări electronice. Accesul la produsele din tutun încălzit Articolul Vin vremuri grele pentru fumători și vânzătorii produselor din tutun încălzit și țigări electronice apare prima dată în Dosar Media.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de DosarMedia

Acum 8 ore
22:30
Fără negocieri politice cu Gazprom: Guvernul Gavrilița nu vrea să facă cedări. Premierul Republicii Moldova, Natalia Gavrilița susține că Guvernul Articolul Fără negocieri politice cu Gazprom: Guvernul Gavrilița nu vrea să facă cedări apare prima dată în Dosar Media.
22:30
Idei de cadouri pentru nuntă și cununie: Ce daruri speciale sau haioase pot face nașii, prietenii sau familia Sezonul nunților Articolul Idei de cadouri pentru nuntă și cununie: Ce daruri pot face nașii, prietenii sau familia apare prima dată în Dosar Media.
22:20
Cum câștigi simpatia cuiva la telefon: Primul cuvânt contează! Un studiu demonstrează că prima impresie pe care ne-o facem despre Articolul Cum câștigi simpatia cuiva la telefon: Primul cuvânt contează! apare prima dată în Dosar Media.
22:10
Luptătorii Federației ”Voievod” s-au întors învingători de la Campionatul Mondial XFC din Italia. Aceștia au fost întâmpinați călduros la Aeroportul Articolul FOTO// Luptătorii Federației Voievod s-au întors învingători de la Campionatul Mondial din Italia apare prima dată în Dosar Media.
Acum 12 ore
21:30
Moldovenii cu pașaport biometric – Cum pot călători în Italia, începând de mâine, 26 octombrie. Cetățenii moldoveni nu pot călători Articolul Reguli noi de intrare în Italia, din 26 octombrie: Sunt vizați cetățenii moldoveni cu pașaport biometric apare prima dată în Dosar Media.
21:00
Chiar dacă premierele mondiale din lumea cinematografiei au avut o perioadă de pauză, marile studiouri își propun să ne încânte Articolul Filme bune și noi care merită văzute în 2021 – Nu trebuie să le ratezi apare prima dată în Dosar Media.
20:40
De ce a demisionat directorul Franzeluța, Boris Andros – Cel mai mare combinat de panificație din țară a rămas fără Articolul De ce a demisionat directorul Franzeluța, Boris Andros: Cel mai mare combinat de panificație din țară a rămas fără șef apare prima dată în Dosar Media.
20:10
Guvernul Republicii Moldova informează că astăzi, 25 octombrie , a fost semnat un contract pentru o achiziţie de probă de Articolul Guvernul Gavrilița scrie istorie: Pentru prima dată, Republica Moldova cumpără gaz din surse alternative – Cât ne va costa? apare prima dată în Dosar Media.
19:00
Apel disperat din partea unei mame: Zi de zi mă imploră să-i promit că nu va muri! Destinul ne poate Articolul Apel disperat din partea unei mame care vrea să-și salveze fiul: Zi de zi mă imploră să-i promit că nu va muri! apare prima dată în Dosar Media.
17:00
Ce ne omoară încet, dar sigur: Unul din patru decese are legătură cu consumul de alcool Vinul rămâne cea mai Articolul Ce ne omoară încet, dar sigur: Unul din patru decese are legătură cu consumul de alcool apare prima dată în Dosar Media.
Acum 24 ore
16:10
”Poveste cu iz penal în cazul Lupașcu” – Procuratura a inițiat un dosar privind numirea unui judecător la Curtea Constituțională. Articolul ”Poveste cu iz penal în cazul Lupașcu” – Procuratura a inițiat un dosar privind numirea unui judecător la Curtea Constituțională apare prima dată în Dosar Media.
16:00
Fostul ministru al Justiției, Fadei Nagacevschi s-ar putea alege cu o funcție de conducere la Primăria Chișinău. Primarul Municipiului Chișinău, Articolul Fostul ministru al Justiției, Fadei Nagacevschi s-ar putea alege cu o funcție de conducere la Primăria Chișinău apare prima dată în Dosar Media.
15:50
Europa începe sezonul de iarnă cu cel mai redus nivel al stocurilor de gaze – Gazprom nu crește exporturile. Exporturile Articolul Europa începe sezonul de iarnă cu cel mai redus nivel al stocurilor de gaze – Gazprom nu crește exporturile apare prima dată în Dosar Media.
13:10
Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, susține în aceste momente o conferință de presă cu privire la vizita recentă Articolul LIVE// Ministrul Andrei Spînu anunță rezultatele negocierilor cu Gazprom de la Moscova – Cât și cum vom plăti pentru gazele naturale apare prima dată în Dosar Media.
10:40
Termocentrala Cuciurgan micșorează, de astăzi, volumele energiei electrice livrate pe malul drept al Nistrului, susține fostul deputat al Platformei DA, Articolul Slusari: Termocentrala Cuciurgan micșorează, de astăzi, volumele energiei electrice livrate pe malul drept al Nistrului apare prima dată în Dosar Media.
10:10
Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban critică guvernarea PAS și acuză de incompetență în gestionarea crizei de coronavirus. ”Am impresia că Articolul LIVE// ”Am impresia că cineva se ascunde în tufari”, primarul Ion Ceban critică guvernarea PAS și acuză de incompetență apare prima dată în Dosar Media.
09:20
În perioada 18 – 24 octombrie 2021, la ”frontiera verde” și în punctele de trecere polițiștii de frontieră au fost Articolul 574 de persoane au fost documentate pentru încălcarea legislaţiei de frontalieră şi cea migraţională a Republicii Moldova apare prima dată în Dosar Media.
09:20
În 2021 vom avea cea mai mare creștere a consumului din partea populației din ultimii 15 ani. Moldovenii, estimativ, vor Articolul În 2021 vom avea cea mai mare creștere a consumului din partea populației din ultimii 15 ani, analiză apare prima dată în Dosar Media.
09:10
Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Ion Chicu, deschide parantezele în disputa dintre ruși și autoritățile de la Chișinău cu privire Articolul Chicu deschide parantezele – De ce Moscova îi cere anume acestei guvernări să achite datoria istorică la gaz apare prima dată în Dosar Media.
09:10
Agenţia pentru recuperarea bunurilor infracţionale (ARBI) a aplicat sechestre, săptămâna trecută, pe bunuri în valoare de peste 1 milion de Articolul Patru instituții publice, supuse evaluării riscurilor de corupție și 11 persoane în arest preventiv pe dosarele CNA apare prima dată în Dosar Media.
09:00
Noile restricții stabilite de Comitetul Național pentru Situații de Urgență și aprobate prin hotărâre de guvern săptămâna trecută au intrat Articolul Restricții drastice intră astăzi în vigoare – Noile măsuri anti-COVID care se aplică începând de luni, 25 octombrie 2021, în România apare prima dată în Dosar Media.
07:10
Leul continuă să scadă – prețul euro și dolarului: Cursul valutar BNM pentru 25 octombrie Leul moldovenesc continuă să scadă Articolul Leul continuă să scadă – prețul euro și dolarului: Cursul valutar BNM pentru 25 octombrie apare prima dată în Dosar Media.
06:30
Nu uita fularul! Iată cât de rece va fi vremea: Prognoza meteo pentru 25-31 octombrie La orele dimineții de luni, Articolul Nu uita fularul! Iată cât de rece va fi vremea: Prognoza meteo pentru 25-31 octombrie apare prima dată în Dosar Media.
Ieri
21:00
Ce se întâmplă cu prețul euro și dolarului chiar la începutul săptămânii Leul moldovenesc continuă să scadă în raport cu Articolul Ce se întâmplă cu prețul euro și dolarului chiar la începutul săptămânii apare prima dată în Dosar Media.
20:40
Gazul a fost și este arma politică a Federației Ruse, chiar dacă Vladimir Putin nu recunoaște acest lucru. De această Articolul Declarație tranșantă: ”Gazul a fost și este arma politică a Federației Ruse”, susține Mihai Ghimpu apare prima dată în Dosar Media.
18:40
Ce condiție impune Gazprom pentru a nu sista livrările de gaz către Republica Moldova Gazprom a ameninţat Chişinăul că va Articolul Ce condiție impune Gazprom pentru a nu sista livrările de gaz către Republica Moldova apare prima dată în Dosar Media.
Mai mult de 2 zile în urmă
23:50
Cum va fi vremea duminică: Prognoza meteo pentru 24-30 octombrie Duminică, 24 octombrie, vremea va fi cu vreo 5 grade Articolul Cum va fi vremea duminică: Prognoza meteo pentru 24-30 octombrie apare prima dată în Dosar Media.
21:30
Alte 1568 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de Articolul Flash// Un nou bilanț tragic – 35 de persoane au decedat astăzi de COVID-19! Iată câte cazuri noi au fost depistate apare prima dată în Dosar Media.
21:10
Dependenţa Moldovei de gazele ruseşti şi, implicit, acumularea datoriei la gaz reprezintă un pericol la securitatea naţională, deoarece Gazprom a Articolul STUDIU! Moldovagaz sau Gazprom: Cine de fapt are datorii? apare prima dată în Dosar Media.
20:50
Știri false – în vizorul SIS. În conformitate cu Dispoziția nr.1 din 22.10.2021 a Comisiei pentru Situații Excepționale a Republicii Articolul Serviciul de Informații și Securitate raportează primele cazuri de ”fake news”, după instituirea Stării de Urgență apare prima dată în Dosar Media.
19:00
Parlamentul a aprobat, vineri, 22 octombrie, Hotărârea privind declararea stării de urgență pe întreg teritoriul țării, în perioada 22 octombrie Articolul Opoziția va ataca la Curtea Constituțională Starea de Urgență? Nagacevschi reclamă încălcări grave din partea CSE apare prima dată în Dosar Media.
18:50
Moscova recunoaște că va suspenda livrarea de gaz către Moldova, dacă Chișinăul nu va plăti 709 milioane de dolari Moscova Articolul Ultimatumul înaintat de ruși la întrevederea cu Spînu și Kulminski: ”De la 1 decembrie, Gazprom sistează livrările de gaz către Moldova dacă…” apare prima dată în Dosar Media.
12:10
În legătură cu semnarea unui nou contract cu Gazprom de furnizare a gazelor naturale pentru țara noastră, am avut o Articolul ULTIMĂ ORĂ! Negocierile au eșuat – Spînu: Moscova cere ca Moldova să achite datoria istorică a Transnistriei la gaz apare prima dată în Dosar Media.
08:50
Nou record: Moldovenii au luat cu asalt magazinele – de unde le vin banii Consumul populației a atins un nivel-record Articolul Nou record: Moldovenii au luat cu asalt magazinele – de unde le vin banii apare prima dată în Dosar Media.
00:10
Vremea se răcește până la îngheț și în unele raioane va ploua: Prognoza meteo pentru 22-28 octombrie Sâmbătă, 23 octombrie, Articolul Vremea se răcește până la îngheț și în unele raioane va ploua: Prognoza meteo pentru 22-28 octombrie apare prima dată în Dosar Media.
22 octombrie 2021
23:40
Extractul de mușețel din farmacie: De ce e bine să-l avem în casă Mușețelul (romanița) are proprietăţi antiinflamatorii, slab analgezice, Articolul Extractul de mușețel din farmacie: De ce e bine să-l avem în casă apare prima dată în Dosar Media.
21:10
Parlamentul a aprobat, astăzi, Hotărârea privind declararea stării de urgență pe întreg teritoriul țării, în perioada 22 octombrie – 20 Articolul ULTIMĂ ORĂ! Premierul Gavrilița oferă detalii – Cum va fi afectată activitatea moldovenilor după instituirea Stării de Urgență apare prima dată în Dosar Media.
20:50
Chișinăul strânge la perete Tiraspolul – cine va plăti pentru gaz, acela îl va avea. Premierul Natalia Gavrilița a declarat Articolul Chișinăul strânge la perete Tiraspolul – Cine va plăti pentru gaz, acela îl va primi! Premierul Garvilița închide robinetul care ”curgea” pe gratis apare prima dată în Dosar Media.
20:40
Întrunit în ședință plenară, Parlamentul a aprobat, astăzi, Hotărârea privind declararea stării de urgență pe întreg teritoriul țării, în perioada Articolul Ce presupune Starea de Urgență instituită de autorități în Republica Moldova apare prima dată în Dosar Media.
20:20
Fostul premier, Ion Chicu, a venit cu o reacție extrem de dură în adresa autorităților de la Chișinău, după ce Articolul Chicu, reacție extremă: ”Focul pe care l-ați stins astăzi la “Eternitate” să vă frigă veșnic în iad, analfabeților” apare prima dată în Dosar Media.
18:30
Focul Veșnic a fost stins temporar – Cum Ministerul Apărării își argumentează decizia Ministerul Apărării a luat decizia de a Articolul Focul Veșnic a fost stins temporar – Cum Ministerul Apărării își argumentează decizia apare prima dată în Dosar Media.
15:40
Parlamentul a votat! Moldova intră în stare de urgență – Ce urmează Deputații au aprobat Proiectul de hotărâre al Guvernului Articolul Ultima oră// Parlamentul a votat! Moldova intră în stare de urgență – Ce urmează apare prima dată în Dosar Media.
15:30
Marina Tauber vrea să fie primar de Bălți – A fost desemnată candidata Partidului ”Șor” la această funcție Partidul „Șor” Articolul Marina Tauber vrea să fie primar de Bălți – Este candidata Partidului ”Șor” la această funcție apare prima dată în Dosar Media.
15:10
Opoziția acuză Guvernarea PAS de un nou ”furt al miliardului”. O declarație în acest sent a fost făcută de la Articolul Opoziția acuză Guvernarea PAS că ar pregăti un nou ”furt al miliardului” apare prima dată în Dosar Media.
15:00
Procuratura Generală s-a autosesizat în privința apelului public făcut astăzi de activistul Gheorghe Petic, pe o rețea de socializare, cu Articolul Procuratura Generală s-a autosesizat în privința apelului făcut de Gheorghe Petic – Alexandru Jizdan reacționează: ”N-am omorât pe nimeni” apare prima dată în Dosar Media.
14:20
Gavrilița, luată la întrebări de deputați după ce ”starea de urgență” a fost aprobată de Guvern. Guvernul Republicii Moldova a Articolul Gavrilița, luată la întrebări de deputați după ce ”starea de urgență” a fost aprobată de Guvern apare prima dată în Dosar Media.
12:10
De ce este necesară instituirea stării de urgență pentru a putea soluționa criza energetică prin care trece Republica Moldova? Instrumentele Articolul De ce este necesară instituirea stării de urgență pentru a soluționa criza energetică prin care trece Republica Moldova? apare prima dată în Dosar Media.
08:50
Gavriliță cere STARE DE URGENȚĂ pentru a soluționa problema gazelor: ”Presiunea în rețeaua de transport a gazelor este la limită. Articolul Gavriliță cere STARE DE URGENȚĂ pentru a soluționa problema gazelor: ”Presiunea în rețeaua de transport a gazelor este la limită” apare prima dată în Dosar Media.
08:50
Moldova intră în stare de urgență: Gavriliță merge astăzi în Parlament. Articolul Moldova intră în stare de urgență: Premierul Natalia Gavriliță merge astăzi în Parlament apare prima dată în Dosar Media.
08:30
Guvernul anunță o conferință de presă de urgență. Declarații pentru presă vor face premierul Natalia Gavrilița și vecepreședintele Parlamentului, Mihai Articolul LIVE// Conferință de presă de urgență la Guvern – Natalia Gavrilița face declarații apare prima dată în Dosar Media.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.