Orașul Chişinău a împlinit 585 de ani

Agro TV, 14 octombrie 2021 15:20

Orașul Chișinău a împlinit 585 de ani. Cu această ocazie, în Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului” a fost organizată o manifestație la care au fost prezenți edilul capitalei, Ion Ceban, ÎPS Mitropolitul Vladimir, precum și mai mulți enoriași. Dacă în anii precedenți, la 14 octombrie, se organizau concerte fastuoase, de această dată, din cauza pandemiei, […] Articolul Orașul Chişinău a împlinit 585 de ani apare prima dată în AgroTV.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Agro TV

Acum 15 minute
10:00
Situația pieței merelor din Moldova este, conform vechii tradiții, unul dintre cei mai importanți indicatori ai stării pomiculturii și agriculturii în Republica Moldova în general. Pentru acest lucru a luptat ani la rând statul contribuind cu subvenții semnificative, granturi de la donatori şi idei (în sens de noi abordări ale producerii și comercializării). Acestea constituie […] Articolul Cum poate afecta criza energetică sectorul pomicol apare prima dată în AgroTV.
Acum 30 minute
09:50
90 % dintre bazinele fluviale analizate în mai multe ţări ale Uniunii Europene (UE) vor fi insalubre în 2027, potrivit unui nou studiu realizat de Fondul Mondial pentru Natură (WWF) şi de coaliţia Rios Vivos de Europa, relatează EFE. Studiul publicat marţi relevă că doar două dintre cele 21 de bazine hidrografice studiate, ambele din […] Articolul Raport WWF: 90% dintre râurile europene vor fi insalubre în 2027 apare prima dată în AgroTV.
09:50
Creştinii ortodocşi de stil vechi o sărbătoresc pe Sfânta Cuvioasă Parascheva, considerată ocrotitoarea Moldovei. Cu această ocazie, în bisericile din întreaga ţară sunt oficiate liturghii, iar în multe localităţi este marcat hramul. Preoții afirmă că Sfânta Parascheva ocrotește familia, iar de ziua ei trebuie să fim mai smeriți, potoliți în acțiuni, să medităm și să […] Articolul Creştinii o sărbătoresc pe Sfânta Parascheva – ocrotitoarea Moldovei apare prima dată în AgroTV.
Acum o oră
09:40
Pe data de 27 octombrie 2021, în intervalul orelor 10:00-18:00, cele 2 puncte de vaccinare mobile se vor afla în următoarele locații: troleibuzul va fi în sectorul Ciocana, bd. Mircea cel Bătrân, 32, adiacent Centrul Comercial „Kaufland”, iar autobuzul se va deplasa în orașul Vatra, str. Ștefan Vodă, 9, Centrul de Sănătate. Cetățenii au posibilitatea […] Articolul Unde sunt amplasate punctelor mobile pentru vaccinarea antiCOVID-19 astăzi, 27 octombrie 2021 apare prima dată în AgroTV.
09:40
China a înregistrat în acest an o creștere a persoanelor infectate cu gripă aviară, ceea ce provoacă îngrijorări legate de apariția unei mutații a tulpinei care circula până în prezent și care a făcut ca virusul să fi devenit mai contagios, informează Reuters. Oficial, guvernul chinez a raportat către Organizația Mondială a Sănătății un număr […] Articolul Cresc cazurile de gripă aviară la oameni, în China. Experții, îngrijorați de apariția unei mutații care face virusul mai contagios apare prima dată în AgroTV.
Acum 24 ore
18:30
Nou director la Oficiul Național al Viei și Vinului. Este vorba de Elizaveta BREAHNĂ, care va deține funcția de director interimar până la organizarea concursului pentru selectarea directorului general. În cadrul unei ședințe, Elizaveta BREAHNĂ a fost prezentată echipei de către Secretarul de Stat al Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare, Sergiu GHERCIU. „Pentru comunitatea vitivinicolă […] Articolul Nou director la ONVV apare prima dată în AgroTV.
17:00
Muscata este o planta rustica, decorativa, originara din Africa de Sud, cu perioada de inflorire indelungata. Aceasta este una din cele mai raspandite plante din lume si se gaseste in orice balcon si terasa. In anul 1738, Johannes Burmain a denumit muscata Pelargonium. Numele isi are originea in cuvantul grecesc pelargos, care inseamna “barza”. Atribuirea […] Articolul Muscata – plantare, îngrijire, înmulțire apare prima dată în AgroTV.
16:50
In prezent, mai mult de jumatate din produsele farmaceutice au la baza plante medicinale. Acestea sunt utilizate la prepararea ceaiurilor, in industria alimentara, cosmetica si parfumerie. Se aproximeaza, ca la scara larga, in fitoterapia populara sunt folosite circa 20 000 de specii de plante medicnale si aromatice. Dupa anul 1990, pe teritoriul Rpomaniei, suprafata cultivata […] Articolul Plantarea și îngrijirea busuiocului în ghiveci apare prima dată în AgroTV.
16:40
Dacă aveți o gradina in fata sau in spatele casei ar trebui sa o îngrijiți si sa o amenajați cați mai frumos posibil. Exista multe metode versatile prin care puteți îmbunătăți peisajul din jurul casei adăugând foișoare, pavilioane, sculpturi, cascade sau mici iazuri. Florile si alte plante sunt la fel de importante pentru amenajarea grădinii […] Articolul Amenajarea unei grădini în pantă, idei simple, eficiente și mai ales frumoase apare prima dată în AgroTV.
16:20
Marți, leul moldovenesc se depreciază în raport cu dolarul american, moneda euro și leul românesc. Hrivna ucraineană și rubla rusească rămân neschimbate.    Astfel, pentru perioada 27 octombrie, Banca Națională a Moldovei a stabilit un curs de 17.51 de bani pentru un dolar, cu 4 bani mai mult decât luni. Moneda euro crește cu 5 […] Articolul Curs valutar 27.10.2021 apare prima dată în AgroTV.
16:20
Porumbul de siloz reprezintă o bază ideală pentru o nutriție excelentă a bovinelor. Cererea pentru un furaj de înaltă calitate și eficient din punct de vedere economic crește și este crucială pentru succesul dumneavoastră economic. Față de alte rații grosiere, porumbul de siloz este mai avantajos din punct de vedere al costurilor și este cea […] Articolul Porumbul siloz în hrana bovinelor apare prima dată în AgroTV.
16:20
Președintele raionului Drochia, Alexei Vasilean, a transmis ieri, 25 octombrie, cele mai călduroase felicitări, alese urări de bine și sănătate doamnei Ecaterina Oleinic, locuitoare a satului Pervomaiscoe, cu prilejul a celor 100 de toamne, pe care le-a întîmpinat cu grație. În cadrul vizitei sale, oficialul a mai comunicat că omagiata va primi, din bugetul raional, […] Articolul La cea de-a 100 aniversare, mătușa Ecaterina, l-a avut ca oaspete pe președintele raionului apare prima dată în AgroTV.
16:10
Pentru miercuri, 27 octombrie meteorologii prognozează cer variabil, fără precipitații în toată țara. Vântul va sufla slab, la moderat din sud-est, cu viteza maximă de 6 m/s. Presiunea atmosferică va fi înaltă.  La nord, noaptea, mercurul din termometre va coborî până la -2°C, iar ziua, va atinge +13°C. În centrul republicii, în orele nocturne, temperatura […] Articolul Cer variabil, fără precipitații apare prima dată în AgroTV.
16:10
Semănatul – baza succesului dumneavoastră Înființarea unei culturi optime de secară înainte de iarnă se bazează pe densitatea plantelor pe m². Din răsărirea estimată – minus pierderile de plante preconizate în timpul iernii – rezultă densitatea de semănat. Culturile mai puțin dense sunt preferabile celor dense, crescute excesiv, scrie www.kws.com  . Scopul ar trebui să […] Articolul Sfaturi pentru semănatul secarei apare prima dată în AgroTV.
15:10
Lipsa precipitațiile continuă să scadă nivelul apelor din râurile din Moldova. În acest context, Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis o nouă avertizare hidrologică. De această dată, sinopticienii atenționează că, până la data de 4 noiembrie, în bazinul râului Prut, pe sectorul satul Criva – orașul Costești se va menţine scurgerea scăzută cu circa 40 […] Articolul O nouă avertizare hidrologică apare prima dată în AgroTV.
15:00
Peste 11,4 mii de locuri de muncă sunt vacante la moment în Republica Moldova, arată datele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Cele mai multe sunt disponibile în municipiile Chișinău, Bălți, dar și orașul Ungheni. Pentru persoanele cu nivel de instruire superior şi mediu de specialitate sunt disponibile mai mult de 1.800 de posturi […] Articolul Mii de locuri de muncă vacante în Moldova apare prima dată în AgroTV.
14:00
În satul Horodiște, din raionul Rezina, agricultorii sunt deja în a patra săptămână de recoltare a porumbului. Strânsul roadei presupune nu doar multă muncă, dar și satisfacția lucrului bine făcut, pentru că, după o lungă perioadă de investiții și așteptare, oamenii vor culege ce au semănat. „Poftiți la noi sus, pe zi recoltăm în dependență […] Articolul Cum decurge recoltarea porumbului la Rezina apare prima dată în AgroTV.
13:30
În Moldova va începe vaccinarea anti-COVID-19 a copiilor de la vârsta de 12 ani. Agenția Medicamentului și Dispozitivelor Medicale a dat undă verde pentru începerea acestui proces. Membrii Comisiei Medicamentului au aprobat extinderea indicației pentru vaccinul COVID-19 Comirnaty produs de Pfizer-BioNTech, pentru a include utilizarea vaccinului la copiii cu vârste peste 12 ani. Modificările propuse […] Articolul Undă verde pentru vaccinarea copiilor de peste 12 ani apare prima dată în AgroTV.
12:30
Vom plăti mai mult pentru carburanți și miercuri. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a anunțat noi scumpiri ale prețurilor maxime pentru combustibil. Astfel, pe 27 octombrie conducătorii auto vor trebuie să achite pentru un litru de benzină cu cifra octanică A-95, 21.70 de lei, adică cu 5 bani mai mult decât marți. Cu 3 […] Articolul Vor mai crește prețurile la carburanți apare prima dată în AgroTV.
12:00
Confederația Națională a Sindicatelor din Moldova este alarmată de recentele evoluții de pe piața resurselor energetice din țară și instituirea în legătură cu aceasta a stării de urgență în sectorul energetic. Sindicaliștii spun că criza energetică în niciun fel nu trebuie să aibă influență asupra nivelului de trai al populației. Despre aceasta se arată în […] Articolul Sindicaliștii, îngrijorați de impactul crizei energetice asupra populației apare prima dată în AgroTV.
11:30
Unul dintre cele mai apreciate vinuri la nivel mondial, celebrul Prosecco, este sămânţă de scandal între viticultorii italieni, cei sloveni şi cei croaţi. Asta, pentru că Uniunea Europeană a decis să acorde unui vin croat numit Prosek distincţia DOC – denumire de origine controlată. Italienii sunt nemulţumiţi, pe motiv că poate fi confundat cu propriul […] Articolul Celebrul vin Prosecco, în centrul unui scandal între viticultorii italieni, cei sloveni şi cei croaţi apare prima dată în AgroTV.
11:30
Sectorul de producere a pomușoarelor rămâne un sector atractiv cu o creștere semnificativă în țara noastră. În prezent, în Republica Moldova sunt înregistrate circa 4 mii de hectare de plantații de pomușoare comparativ cu 1000 de hectare în 2017. Paralel cu culturile tradiționale cum ar fi murul, căpșunul și zmeurul, apar și alte noi cum […] Articolul Aneta Ganenco: ”Creșterea prețurilor la combustibil generează scumpirea produsului finit” apare prima dată în AgroTV.
11:20
Marile porturi sunt afectate de criza din lanțul mondial de aprovizionare. Cu efecte în tot mai multe state și provocat în principal de pandemie, blocajul este considerat unul istoric. În Los Angeles, o sută de vase așteaptă să descarce miile de containere și e de așteptat ca problemele să nu se rezolve până la începutul […] Articolul Imaginea unei crize fără precedent. Număr record de nave cu mii de containere blocate în portul Los Angeles apare prima dată în AgroTV.
11:20
Proprietarii de depozite frigorifice performante care dau în chirie spații pentru depozitarea fructelor prevăd o creștere bruscă a prețului pentru acest serviciu în viitorul apropiat. Concomitent cu aceasta şi competiția între producătorii de mere și struguri pentru camerele libere în frigidere se va intensifica. Potrivit conducătorilor întreprinderilor agricole și comerciale, de mulți ani în țară […] Articolul Proprietarii frigiderelor ar putea crește prețul pentru chirie apare prima dată în AgroTV.
11:10
În 2021 vom avea cea mai mare creștere a consumului din partea populației din ultimii 15 ani. Moldovenii, estimativ, vor consuma cu circa 35-40 de miliarde de lei decât au consumat, în mediu, ultimii ani. Ultima dată a fost înregistrată o astfel de creștere în 2005-2006, când moldovenii, fiind goniți de sărăcie, au plecat peste […] Articolul ANALIZĂ: În 2021 vom avea cea mai mare creștere a consumului din partea populației din ultimii 15 ani / VIDEO apare prima dată în AgroTV.
Ieri
10:00
  Grădinile de legume si zarzavaturi necesita o întreținere permanenta începând de la răsădire si pana la culegere. Poate cea mai dificila activitatea este cea de udare sau irigare a plantelor, in special daca nu aveți o fântâna sau un izvor in apropiere. Desigur acest lucru se poate face cu o pompa electrica sau cu […] Articolul Cum îți construiești singur o pompă de apă care nu are nevoie de electricitate apare prima dată în AgroTV.
10:00
Potrivit datelor serviciului vamal, aproximativ 22 de mii de tone de mere au fost deja exportate din Moldova în luna septembrie. Această cantitate este de câteva ori mai mare decât cea din ​​luna precedentă și din septembrie 2020. În plus, conform statisticilor acesta este cel mai înalt indicator al exporturilor din luna septembrie din ultimii […] Articolul Cresc prețurile la mere apare prima dată în AgroTV.
09:40
Cele mai importante evenimente de-a lungul istoriei: 26 octombrie 740 – Un mare cutremur de pământ a cauzat pierderi de vieți omenești și imense pagube materiale la Constantinopol. 26 octombrie 1497 – În cadrul Bătăliei de la Codrii Cosminului, armata condusă de Ștefan cel Mare atacă și înfrânge armata poloneză a lui Ioan Albert al Poloniei, care, decimată, reușește cu greu […] Articolul Recurs la istorie: 26 octombrie apare prima dată în AgroTV.
09:40
Primăria municipiului Chișinău informează că pe data de 26 octombrie 2021, în intervalul orelor 10:00-18:00, cele 2 puncte de vaccinare mobile se vor afla în următoarele locații: troleibuzul va fi în sectorul Botanica, bd. Decebal, adiacent Centrul Comercial „VARNA”, iar autobuzul se va deplasa în comuna Ghidighici, str. Victoriei, 10, intrarea în sat. Cetățenii au […] Articolul Punctele mobile din Chișinău unde te poți vaccina anti-COVID marți, 26 octombrie apare prima dată în AgroTV.
25 octombrie 2021
16:40
Multinaţionala de băuturi răcoritoare Coca-Cola alături de Pepsico, Unilever şi de Nestlé sunt companiile care au poluat cel mai mult lumea cu plastic pe parcursul ultimului an, potrivit studiului pe care îl publică anual organizaţia de apărare a mediului Greenpeace, relatează Agerpres. Coca-Cola, care s-a situat în fruntea listei în ultimii patru ani de când […] Articolul Coca-Cola, cel mai mare poluator cu plastic din lume apare prima dată în AgroTV.
16:30
Consumul sporit de alimente ultra-procesate creşte riscul de a dezvolta hipertensiune arterială, exces de grăsimi în sânge (hiperlipidemie) și de inflamaţie în rândul persoanelor care suferă de boala ficatului gras, în special în rândul fumătorilor. Acestea sunt rezultatele  unui studiu realizat în Israel, a anunţat Universitatea din Haifa (UH), potrivit Agerpres. Acest tip de produse […] Articolul Studiu: alimentele ultra-procesate cresc riscul de hipertensiune arterială apare prima dată în AgroTV.
16:20
Marți, 26 octombrie, cerul va fi variabil în toată ţara. La Briceni şi Soroca se aşteaptă temperaturi de până la 10 grade, iar la Bălţi și Orhei va fi cu un grad mai mult. La Tiraspol maximele din termometre vor urca până la 13 grade, iar la Leova se anunţă 14 grade Celsius. La Comrat […] Articolul Cum va fi vremea mâine? apare prima dată în AgroTV.
16:10
Odată cu creșterea aparent neîncetată a prețului îngrășămintelor, se pune întrebarea care sunt strategiile potrivite pentru culturile din primăvara 2022. Prea puțin azot duce la randamente mai mici. Mult mai mult decât alți nutrienți de bază, cum ar fi potasiul, fosfatul și magneziul, prea puțin azot provoacă producții sensibil mai scăzute și, uneori, pierderi severe […] Articolul Fertilizarea minerală devine aproape inaccesibilă din cauza prețurilor ridicate apare prima dată în AgroTV.
14:10
Directorul celui mai mare combinat de panificație din țară a demisionat din funcție. Anunțul a fost făcut pe pagina de internet a fabricii.  „A fost o perioadă care a necesitat maximă responsabilitate, or, indiferent de condiţiile mereu în schimbare, de pandemie și de criză economică, a trebuit nu doar să asigurăm populaţia, consumatorii cu produse […] Articolul Directorul celui mai mare combinat de pâine a demisionat! apare prima dată în AgroTV.
14:00
DN 7C (Transfăgărăşan) se va închide începând de astăzi, 25 octombrie, de la km 104+000 (Piscu Negru) până la km 130+800 (Cabana Bâlea Cascadă). Acest sector de drum va fi semnalizat corespunzător. Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile (polei și zăpadă), pentru siguranța participanților la trafic, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și Poliția Rutieră […] Articolul Motivul pentru care Transfăgărășanul se închide începând de astăzi apare prima dată în AgroTV.
14:00
Tot mai mulți viticultori își modernizează plantațiile, pentru a obține o productivitate mai mare. Printre ei este și Iurie Bivol, care deține, lângă satul Codreni, raionul Cimișlia, o suprafață de peste trei hectare de soiul Moldova, pe sistemul de susținere de tip Pergola. Agricultorul spune că acest tip de suport îi poate oferi o productivitate […] Articolul Tehnologia Pergola poate oferi o recoltă de 40 tone la hectar apare prima dată în AgroTV.
13:40
ANRE a stabilit noile prețuri maxime de comercializare a benzinei și motorinei pentru mâine, 26 octombrie. Astfel, un litru de benzină cu cifra octanică A-95 va putea fi procurat la stațiile PECO contra unei sume de 21 de lei și 65 de bani, cu 2 bani mai mult decât astăzi. Un litru de motorină va […] Articolul Cu cât se vor mai scumpi carburanții? apare prima dată în AgroTV.
11:40
Urmăriți „Agricultura cu Valoare Adăugată” pentru a afla care sunt tehnologiile moderne ce le permit producătorilor să se adapteze schimbărilor climatice, să reducă consumul de resurse naturale și să-și mărească profiturile. Emisiunea a fost produsă cu suportul proiectului USAID – Agricultura Performantă în Moldova. Articolul Energie verde și ambalare flow-pack: una dintre cele mai digitalizate afaceri în agricultură apare prima dată în AgroTV.
11:20
Sectorul financiar mondial a investit peste 119 miliarde de dolari în companii implicate în defrișări masive de păduri. Potrivit unei investigații a organizației pentru drepturile omului, Global Witness, numele unor importante bănci ale lumii apar ca fiind sursele ce sponsorizează activitățile care duc la distrugerea masivă a zonelor naturale, notează cotidianul britanic Financial Times, citat de digi24.ro. Experții Global […] Articolul Marile bănci ale lumii au finanțat distrugerea pădurilor. Care este schema prin care acestea câștigă sume mari de bani din defrișări apare prima dată în AgroTV.
10:20
Câteva momente din timpul Festivalului Bostanului captate prin obiectiv. Articolul FOTO/ Festivalul Bostanului la Zăluceni apare prima dată în AgroTV.
Mai mult de 2 zile în urmă
10:00
Pe data de 25 octombrie 2021, în intervalul orelor 10:00-18:00, cele 2 puncte de vaccinare mobile se vor afla în următoarele locații: troleibuzul va fi în sectorul Buiucani, Calea Ieșilor, adiacent Parcul „La Izvor”, iar autobuzul se va deplasa în orașul Durlești, str. Tudor Vladimirescu, 62, adiacent magazin „LINELLA”. Cetățenii au posibilitatea de a se […] Articolul Unde sunt astăzi amplasate punctelor mobile pentru vaccinarea : 25 octombrie 2021 apare prima dată în AgroTV.
09:20
Primăria municipiului Chișinău informează că pe data de 25 octombrie 2021, în intervalul orelor 10:00-18:00, cele 2 puncte de vaccinare mobile se vor afla în următoarele locații: troleibuzul va fi în sectorul Buiucani, Calea Ieșilor, adiacent Parcul „La Izvor”, iar autobuzul se va deplasa în orașul Durlești, str. Tudor Vladimirescu, 62, adiacent magazin „LINELLA”. Cetățenii […] Articolul Unde vor staționa punctele mobile de vaccinare apare prima dată în AgroTV.
09:20
25 octombrie 621 – A decedat Papa Bonifaciu al V-lea, conducător al Bisericii Romei din 23 decembrie 619 și până la moartea sa. 25 octombrie 1147 – O armată a cruciaților sub conducerea lui Conrad al III-lea al Germaniei, este învinsă în bătălia de la Dorylaeum de către trupele Sultanatului de Rum, un stat care a existat […] Articolul Recurs la istorie: 25 octombrie apare prima dată în AgroTV.
24 octombrie 2021
10:00
Ce oportunități de finanțare a procurării echipamentelor agricole au fermierii din Republica Moldova, aflați din emisiunea Actualitatea LA RAPORT cu Mihaela Rudenco și invitații săi: VASILE ȘARBAN – secretar de stat, Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare și MAXIM POPOV – director executiv Agenția pentru Dezvoltarea și Modernizarea Agriculturii. Articolul Actualitatea LA RAPORT: ADMA – O nouă perspectivă pentru agricultură! apare prima dată în AgroTV.
10:00
Articolul AGRO TV News – Retrospectiva Săptămânii 23 octombrie 2021 apare prima dată în AgroTV.
22 octombrie 2021
17:00
Moldova a intrat pentru următoarele 30 de zile, în stare de urgență în urma crizei din sectorul energetic. O decizie în acest sens a fost luată în această după-amiază de către majoritatea parlamentară, după ce dimineața, Guvernul s-a întrunit într-o ședinţa extraordinară, unde a fost aprobat proiectul cu privire la starea de urgenţă privind criza de […] Articolul Stare de urgență în Moldova apare prima dată în AgroTV.
16:20
Luni, leul moldovenesc se depreciază în raport cu dolarul american, moneda euro și leul românesc. Hrivna ucraineană și rubla rusească rămân neschimbate.    Astfel, pentru perioada 25 octombrie, Banca Națională a Moldovei a stabilit un curs de 17.47 de bani pentru un dolar, cu 2 bani mai mult decât vineri. Moneda euro crește cu 2 […] Articolul Curs valutar 25.10.2021 apare prima dată în AgroTV.
16:10
  Pe la noi prin zonă cel puțin, pe la începutul lunii iunie, gospodinele încep să culeagă frunze de viță de vie pentru a le pune la păstrare pentru iarnă prin diferite metode. Căci ce ar fi Crăciunul și toată perioada iernii fără o sărmăluță cu frunză de viță de vie, nu? Sunt bune ele […] Articolul Frunze de viță de vie pentru iarnă. Metode de conservare apare prima dată în AgroTV.
16:00
Tăierea viței de vie influențează în mare măsură calitatea și cantitatea strugurilor. Iată câteva reguli de aur și noțiuni de bază pentru a executa corect această lucrare atât de importantă Am pregătit un ghid complet despre tipurile de taiere, perioada în care se execută această lucrare și regulile pentru o tăiere corectă. Orice viticultor ar […] Articolul Tăierea viței de vie. Tipuri, reguli și perioade optime de tăiere apare prima dată în AgroTV.
16:00
Se spune că obținerea unui vin de calitate începe încă din vie, iar această afirmație este perfect îndreptățită. Dacă etapele de întreținere a culturii, cum ar fi tăierile, fertilizarea solului, plivitul lăstarilor, copilitul, arăturile, aplicarea unui plan de tratamente pentru prevenirea bolilor sunt determinante pentru dezvoltarea armonioasă a strugurilor, procesul de vinificație este un capitol distinct. Oenologia […] Articolul Învechirea vinului: cum se realizează și de ce este importantă apare prima dată în AgroTV.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.