Ce piatră norocoasă ai, în funcție de zodie. Trebuie să le porți zilnic!

Realitatea.md, 14 octombrie 2021 11:20

Te-ai întrebat vreodată ce pietre norocoase au zodiile? Potrivit astrelor, fiecare piatră are o altă energie care se potrivește caracterului fiecărui nativ în parte. Ce talisman le poartă noroc zodiilor. Ce piatră norocoasă ai, în funcție de zodie Berbec Nativii din zodia Berbecului au ca pietre norocoase nestematele roșii, precum rubinul, granitul sau carneolul. Aceste […] Articolul Ce piatră norocoasă ai, în funcție de zodie. Trebuie să le porți zilnic! apare prima dată în Realitatea.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Realitatea.md

Acum o oră
05:10
Mii de oameni au ieșit pe străzile din Sudan, iar armata a preluat controlul guvernării, după ce premierul țării, Abdalla Hamdok, a fost arestat, alături de soția sa, dar și încă un grup de membri ai Guvernului, informează Realitatea.md cu referire la Euronews. Potrivit sursei, comunitatea internațională și-a exprimat îngrijorarea față de aceste evenimente și […] Articolul Mii de oameni pe străzi în Sudan! Primul ministru – arestat, iar militarii au preluat puterea apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 2 ore
04:10
Din dimineața zilei de 26 octombrie, va începe livrarea gazelor naturale procurate de la compania poloneză, informează Realitatea.md. Informația a fost confirmată de către prim-ministra Natalia Gavrilița, în cadrul emisiunii „În Profunzime” de la ProTV. „Au fost deja rezervate volumele necesare și vor fi livrate de la ora 7:00 dimineața”, a menționat Natalia Gavrilița. Ea […] Articolul De azi va începe livrarea gazelor din Polonia apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 8 ore
22:40
Fostul premier al țării, Ion Chicu, a menționat că pentru gazele procurate de la compania poloneză, din bugetul național s-ar fi alocat suma de 1,7 mlrd de lei, informează Realitatea.md. „Pentru a cumpăra gaz pe “preț secret”, “verișoarele” au luat azi din buget 1,7 miliarde lei. De “secret” nu ne supărăm, că înțelegem și așa […] Articolul Contractul pentru gazele din Polonia ne costă 1,7 mlrd de lei din buget, Ion Chicu apare prima dată în Realitatea.md.
22:00
Prima ministră a Republicii Moldova, Natalia Gavrilița, a oferit unele informații cu privire la condițiile pe care le pune Gazprom în cadrul negocierilor cu reprezentanții de la Chișinău, privind livrarea gazelor naturale, informează Realitatea.md. Potrivit șefei Guvernului, în afară de condițiile financiare pe care le cere Gazprom-ul, mai există și condiții care vizează subiecte politice. […] Articolul Condițiile negociate dintre Gazprom și Moldova. Sunt și subiecte politice, Gavrilița apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 12 ore
21:40
În contextul în care compania de stat Energocom și compania poloneză PGNiG au semnat astăzi un contract pentru o achiziție de probă de un milion de metri cubi de gaze naturale, prim-ministra țării, Natalia Gavrilița a anunțat că prețul este un secret comercial. „Am accesat o cantitate mică de gaze naturale, de pe piața internațională. […] Articolul Secret comercial! Natalia Gavrilița, despre prețul gazelor din Polonia apare prima dată în Realitatea.md.
20:50
Inundații de proporții și alunecări de teren în sudul Italiei, unde într-o zi a plouat cât pentru două luni. O furtună puternică s-a abătut asupra Siciliei și într-un oraș de lângă Catania, torenții au luat pe sus mașini și le-au purtat sute de metri. În altă zonă, mai mulți șoferi au fost salvați de pompieri […] Articolul Inundații și alunecări de teren în sudul Italiei. Traficul feroviar și aerian, suspendate apare prima dată în Realitatea.md.
20:40
Pentru lunile octombrie și noiembrie, Gazprom a rezervat volume a câte 31 mln de metri cubi de gaze per zi.  La data de 25 octombrie, volumul de gaze prin gazoductul Iamal-Europa a scăzut până la 8 mln de metri cubi pe zi, scrie unian.net cu referire la agenția de presă TASS. Reprezentanții concernului rus au […] Articolul Gazprom a redus de 4 ori volumul de gaze spre Europa. Ce se va întâmpla cu prețurile apare prima dată în Realitatea.md.
20:30
O explozie produsă, aparent, în urma unei scurgeri de gaze, a distrus o parte dintr-un bloc de apartamente cu cinci etaje în oraşul Naberejnîe Celnî (Republica Tatarstan), situat la 930 km de Moscova, au anunţat luni serviciile de urgenţă ruse. Conform datelor preliminare, gazul a explodat într-un apartament de la etajul al patrulea, din cauza […] Articolul VIDEO O scurgere de gaze a provocat explozie puternică într-un bloc din Rusia. Acoperișul clădirii s-a prăbușit apare prima dată în Realitatea.md.
19:50
Un contract pentru o achiziție de probă de un milion de metri cubi de gaze naturale a fost semnat astăzi, 25 octombrie, între compania de stat Energocom și compania poloneză PGNiG. Astfel, Guvernul Republicii Moldova informează că este prima achiziție de gaz din surse alternative din istoria Republicii Moldova. „La tenderul anunțat, Energocom a primit […] Articolul Republica Moldova a semnat un contract cu Polonia: Prima achiziție de gaz din surse alternative din istoria țării apare prima dată în Realitatea.md.
19:30
Guvernele Uniunii Europene s-au mobilizat împotriva creșterii prețurilor la gaze, petrol și energie electrică, care apasă bugetele gospodăriilor. Din Spania până în Polonia, trecând prin Italia și Regatul Unit, fiecare stat a luat măsurile pe care le-a considerat cele mai potrivite. Spania: Reducere a impozitelor Foarte dependentă de gaz pentru a produce electricitate, Spania pierde […] Articolul Criza gazelor naturale. Ce măsuri iau țările europene pentru a-și ajuta cetățenii apare prima dată în Realitatea.md.
19:30
La finele trimestrului II 2021, datoria externă publică și public garantată s-a majorat cu 1,1 la sută la sfârșitul lunii iunie și a constituit 2,4 miliarde USD, în creștere cu 4,1 la sută față de trimestrul unu al anului , deținând ponderea de 28,9 la sută din totalul datoriei externe, arată datel Balanței de Plăți. […] Articolul Colacul de salvare vine din afară. Cine dă cei mai mulți bani Republicii Moldova apare prima dată în Realitatea.md.
19:20
Băncile din Republica Moldova au acordat credite noi în sumă de 4 miliarde de lei în luna august cu peste 50% mai mult comparativ cu luna similară din anul 2020, arată datele Băncii Naționale a Moldovei. Însă o bancă deține peste o treime din totalul împrumuturilor acordate. Este vorba de Agroindbank, care și-a păstrat locul […] Articolul Topul băncilor după volumul împrumuturilor acordate apare prima dată în Realitatea.md.
19:10
Vânzările de valută, dolari și euro, din partea populației în ultimele 12 luni au înregistrat un volum record pentru Moldova de echivalentul a peste 4 miliarde USD, în condițiile când procurările de valută din partea populației au crescut mult mai lent. Drept consecință oferta netă de valută din partea populației în valoare anuală în luna […] Articolul Sacii cu bani ai moldovenilor. Câte miliarde de euro și dolari au vândut într-un an apare prima dată în Realitatea.md.
19:10
Prețurile majorate topesc veniturile. Luna septembrie a venit cu un șir de scumpiri la produsele alimentare, nealimentare și serviciile prestate populației. Biroul Național de Statistică relevă că prețurile s-au majorat cu 6,8% în ultimele 12 luni. Cel mai mult s-au scumpit, mărfurile nealimentare cu 8,62%, urmate de produse alimentare cu 8,31% și serviciile prestate populaţiei […] Articolul Inflația se simte până la studenți. Au crescut tarifele de cazare în căminele studențești apare prima dată în Realitatea.md.
19:00
Un bitcoin a ajuns la nivelul de 57 mii USD, pentru prima dată din data 12 mai, potrivit ultimelor date a tranzacțiilor monedei virtuale. Cea mai mare bursă de tranzacționare, Binance arată o creștere de 2,1%, la 56,78 mii USD, iar acum câteva ore prețul monedei era de 57,05 mii USD. Pentru prima data, la […] Articolul Bitcoinul, în ascensiune! A ajuns să coste cât un apartament cu două odăi apare prima dată în Realitatea.md.
19:00
Leul moldovenesc devine tot  mai tare în raport cu monedele de referință euro și dolar. Or, aprecierea a început din luna iunie a acestui an. Astăzi, un euro poate fi cumpărat la casele de schimb valutar cu 20,02 lei și vândut cu 19,95 lei, iar un dolar american poate fi cumpărat cu 17,36 lei și […] Articolul Leul moldovenesc, tot mai tare. Cine câștigă și cine pierde apare prima dată în Realitatea.md.
18:50
Pe strada Hîncești din Capitală a fost amenajată o parcare „din contul trotuarului cu acces direct de pe carosabil”. O informație în acest sens a fost publicată de către fostul viceprimar al Capitalei, Victor Chironda. Potrivit lui Victor Chironda, parcarea are indicator special și nici nu corespunde normelor de proiectare.  „Parcarea nu are dimensiunile necesare […] Articolul FOTO Chironda îl „ia în căruță” pe Ceban: Cum a fost posibil? Doar primarul ține toate construcțiile sub control apare prima dată în Realitatea.md.
18:50
În prezent se atestă o majorare a prețurilor la produsele alimentare, produsele petroliere și energie pe plan internațional or, Republica Moldova nu este ocolită de acest lucru. Economistul IDIS Viitorul, Veaceslav Ioniță a explicat în emisiunea săptămânală că prețurile în Republica Moldova cresc în mare parte ca urmare a majorării consumului populației. ”După o înghețare […] Articolul Furtună perfectă de creștere a prețurilor. Moldovenii se împrumută mai mult decât economisesc apare prima dată în Realitatea.md.
18:50
Activele oficiale de rezervă ale Băncii Naționale a Moldovei au înregistrat maximul istoric de 4 miliarde USD și s-au majorat la 1 octombrie față de 30 septembrie cu 40 mil USD. Acest lucru se explică prin acordarea de granturi sau credite externe. Majoritatea rezervelor valutare sunt plasate în valori mobiliare– 1,9 miliarde USD şi plasări […] Articolul Record istoric. Câte milioane de dolari a adunat BNM în pușculiță în doar o zi apare prima dată în Realitatea.md.
18:40
Activele oficiale de rezervă ale Băncii Naționale a Moldovei au constituit 3,961 miliarde USD cu 14,2 milioane mai puțin la sfârșitul lunii septembrie comparativ cu sfârșitul lunii august, potrivit datelor Băncii Naționale a Moldovei. Rezervele valutare s-au redus ca urmare a plăților datoriei externe în sumă de 21,2 mil. USD, deprecierea cursului de schimb – […] Articolul Miliardele de la BNM. Câte milioane de dolari a pierdut banca centrală apare prima dată în Realitatea.md.
18:30
Pe fundalul economiei în ascensiune leul moldovenesc devine tot mai tare de la o zi la alta față de euro și dolar. Aprecierea a început la începutul lunii iulie pentru dolar și din iunie pentru euro. Astfel, dacă pe 6 iulie un dolar american costa 18,08 lei atunci la 7 octombrie acesta valorează 17,49 lei […] Articolul Leul tare. Ce îi favorizează puterea apare prima dată în Realitatea.md.
18:20
Datoria externă brută a Republicii Moldova a constituit 8,5 miliarde de lei, în creștere cu 0,8 la sută față de finele anului 2020 și cu 2 la sută comparativ cu trimestrul precedent, potrivit Balanței de Plăți publicată de BNM. Majorarea datoriei externe, comparativ cu finele anului 2020, a fost determinată de sporirea soldului datoriei externe […] Articolul Crește datoria. Cine a primit cei mai mulți bani de la donatorii externi apare prima dată în Realitatea.md.
18:10
La mijlocul lunii octombrie, în Parlament a fost înregistrat un proiect de lege care prevede modificarea Codului Serviciilor Media Audiovizuale (CSMA), prin care se propune revenirea Companiei publice Teleradio-Moldova sub control parlamentar. La 26 octombrie, Comisia parlamentară de profil va organiza dezbateri publice pe marginea acestui proiect de lege. Subiectul a fost anticipat de invitații […] Articolul Da sau ba? Experți, despre revenirea Teleradio-Moldova sub control parlamentar apare prima dată în Realitatea.md.
18:10
James Michael Tyler, cunoscut pentru rolul Gunther în serialul „Friends”, a murit, a anunțat managerul său. Actorul american avea 59 de ani și fusese diagnosticat în anul 2018 cu cancer de prostată, relatează CNN.  Tyler a murit în locuinţa sa din Los Angeles.  Actorul anunţase în luna iunie la o emisiune pe NBC că suferea din […] Articolul Doliu în familia „Friends”. A murit actorul James Michael Tyler, cunoscut pentru rolul lui Gunther apare prima dată în Realitatea.md.
17:50
Un impact violent cu implicarea a două unități de transport a avut loc în stânga Nistrului. Potrivit informațiilor, accidentul a avut loc în jurul prânzului. „La volanul unui automobil de model Mercedes se afla o femeie care a pierdut controlul volanului, a deraparat și a atins automobilul de model Opel care în acel moment făcea […] Articolul FOTO O mașină s-a tamponat într-un copac, în stânga Nistrului. Un copil minor și părinții lui, transportați la spital apare prima dată în Realitatea.md.
17:50
Multinaţionala de băuturi răcoritoare Coca-Cola alături de Pepsico, Unilever şi de Nestlé sunt companiile care au poluat cel mai mult lumea cu plastic pe parcursul ultimului an, potrivit studiului pe care îl publică anual organizaţia de apărare a mediului Greenpeace. Coca-Cola, care s-a situat în fruntea listei în ultimii patru ani de când se realizează acest […] Articolul Coca-Cola ar fi cel mai mare poluator cu plastic din lume, potrivit raportului anual al Greenpeace apare prima dată în Realitatea.md.
17:40
Fosta deputată și membră a Platformei „DA”, Arina Spataru este supărată foc după ce Consiliul Electoral din Bălți a refuzat înregistrarea acesteia în calitate de candidat independent în cursa electorală pentru fotoliul de primar al municipiului Bălți. Spataru a scris un mesaj pe Facebook. „Am fost refuzată. Nu sunt înregistrată în calitate de CANDIDAT neafiliat […] Articolul „Am fost refuzată”. Arina Spataru, supărată pe guvernare, după ce nu a fost înregistrată în cursa electorală din Bălți apare prima dată în Realitatea.md.
17:30
Proprietarul Tesla, Elon Musk, aflat deja pe primul loc în topul celor mai bogaţi oameni ai lumii, ar putea deveni şi primul om cu o avere de peste 1.000 de miliarde de dolari, datorită companiei sale de explorare spaţială SpaceX, transmite The Guardian. Conform sursei citate, averea lui Musk este estimată, în prezent, la 241 […] Articolul SpaceX e de vină! Elon Musk ar putea deveni primul trilionar din lume apare prima dată în Realitatea.md.
17:20
Autoritatea Națională de Integritate informează că în perioada 18 – 22 octombrie 2021 a inițiat controlul averii pe numele unui procuror Anticorupție, unui primar din suburbia Capitalei și a unui primar din raionul Orhei. Mai mult, în alte trei proceduri de control figurează un funcționar public din raionul Hâncești, iar în două proceduri privind incompatibilități […] Articolul A călcat strâmb. Un consilier local, sancționat de ANI. Au fost inițiate și câteva controale ale averii apare prima dată în Realitatea.md.
17:20
Bursa de Valori din Londra, maib și Renaissance Capital sunt încântați să vă invite la Forumul investițional „Moldovan Capital Markets Day 2021”. Data: Luni, 15 noiembrie 2021 Ora: 08:30-12:30 (ora locală în Marea Britanie) Locația: Bursa de Valori din Londra, 10 Paternoster Square, London EC4M 7LS Agenda preliminară a evenimentului: 08:30 – 09:00  Discursuri la deschiderea evenimentului Natalia […] Articolul Moldovan Capital Markets Day la Bursa de Valori din Londra apare prima dată în Realitatea.md.
17:10
Afganistanul se confruntă cu cea mai mare criză umanitară din lume, țara înregistrând o deteriorare bruscă a situației de când talibanii au preluat puterea în august. Fondurile internaționale care susțineau economia fragilă a țării au fost oprite în timp ce lumea cu greu face față regimului taliban. Națiunile Unite a emis un avertisment dur în care susține […] Articolul Imagini VIDEO care vă pot afecta emoțional! O fetiță afgană a fost vândută cu 500 de dolari de către familia înfometată apare prima dată în Realitatea.md.
17:10
Fostul ministru al Justiției, Fadei Nagacevschi, propus la funcția de viceprimar al Capitalei de edilul Ion Ceban, a venit cu o reacție pe Facebook. Nagacevschi spune că această funcție, în cazul în care va fi aprobată de CMC, este o provocare nouă pentru el și că își asumă responsabilitățile. În postarea sa, Nagacevschi s-a adresat […] Articolul Nagacevschi comentează valul de reacții negative: Urmăresc cu plăcere „paranoia” din spațiul informațional apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 24 ore
16:40
Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) prognozează pentru următoarele șapte zile cer variabil pe tot teritoriul țării. Mai mult, pe tot parcursul săptămânii, presiunea atmosferică va fi înaltă. Astfel, pe timp de zi, temperaturile vor oscila între +10.. +18 grade Celsius. Marți, în Capitală, va fi cer variabil, vântul va sufla din direcția sud-est, iar pe […] Articolul Soare, ploaie sau îngheț? Vezi prognoza meteo pentru următoarele zile apare prima dată în Realitatea.md.
16:30
Reprezentanții de la „Termoelectrica” vin cu unele precizări în legătură cu conectarea obiectelor la încălzire, după ce edilul Capitalei, Ion Ceban a precizat că nu toți locuitorii Capitalei beneficiază în prezent de căldură și că Guvernul nu se grăbește să rezolve problema. Potrivit responsabililor instituției, procedura de conectare la încălzire a consumatorilor la solicitare este […] Articolul „Termoelectrica” dă cărțile pe față. Câte blocuri locative din Capitală beneficiază în prezent de încălzire apare prima dată în Realitatea.md.
16:20
În dorința de a atrage clienți, instituțiile care vor să ne împrumute bani fac publicitate în care ne prezintă diferit costurile unui credit. Cu scopul de a informa publicul larg despre cât ne costă un credit, Banca Națională a Moldovei (BNM) a lansat o serie de infografice de educație financiară. Astfel, BNM prezintă toate elementele […] Articolul BANI.MD | La ce să fim atenți când vrem să luăm un credit? Cât ne costă și cum îl alegem. Ce este DAE apare prima dată în Realitatea.md.
16:10
Milioane de afgani, inclusiv copii, ar putea muri de foame dacă nu se iau măsuri urgente pentru a scoate Afganistanul din pragul colapsului, a avertizat un important oficial ONU, cerând deblocarea fondurilor pentru eforturi umanitare în această ţară, relatează luni Reuters. Directorul executiv al Programului Alimentar Mondial (PAM), David Beasley, a declarat pentru Reuters că […] Articolul ONU avertizează: Mai mult de jumătate din populația Afganistanului, în pericol de foamete. „Copii vor muri” apare prima dată în Realitatea.md.
16:10
Vasile Roșca a câștigat concursul pentru funcția de director general al S.A. „Barza albă”. Despre asta anunță reprezentanții Agenției Proprietății Publice, într-un comunicat de presă. „Agenția Proprietății Publice anunță că în urma desfășurării concursului pentru ocuparea funcției vacante de director general al S.A. „Barza Albă”, la data de 19 octombrie 2021, Comisia de selectare a candidatului, […] Articolul DOC S.A. „Barza albă” are un nou director general. Este din Bălți și a activat anterior în mai multe companii naționale apare prima dată în Realitatea.md.
16:10
A fost depistat la timp, iar acum se află înafara oricărui pericol. Vorbim despre un bărbat din municipiul Comrat, găsit de un echipaj de carabinieri astăzi în jurul orei 14:00, culcat la sol și simțindu-se rău. „Astăzi, în jurul orei 14:10, o patrulă de carabinieri în timpul serviciului de menținere a ordinii publice pe str. Victoriei […] Articolul FOTO Salvat la timpul potrivit! Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale apare prima dată în Realitatea.md.
15:50
La bază, WhatsApp este una dintre cele mai simple aplicații. În fiecare moment, te ajută să ții legătura cu oameni dragi prin mesaje, apeluri audio sau videoconferințe. Printr-o serie de trucuri, poți însă să folosești WhatsApp și în alte feluri. Chiar dacă a fost subiectul multor dezbaterii, proteste și boicoturi în ultimul an, WhatsApp continuă să fie […] Articolul Știai despre el? Un truc de la WhatsApp te va ajuta să folosești aplicația într-un mod diferit apare prima dată în Realitatea.md.
15:40
Poliția din Noua Zeelandă a intrat în acțiune pentru a merge la casa unui băiețel de 4 ani pentru a verifica dacă jucăriile lui sunt atât de cool pe cât a spus el. Forțele de ordine au distribuit pe rețele un video mult prea drăguț pentru a nu fi partajat, scrie presă din Noua Zeelandă. […] Articolul VIDEO Un copil „adorabil” de patru ani a sunat la Poliție: „Pot să vă spun ceva”? Ce a urmat apare prima dată în Realitatea.md.
15:40
Mai mulți membri ai guvernului de tranziție au fost arestați, unii chiar în locuințele lor, în urma crizei politice care afectează țara africană. Ministrul Informațiilor a transmis că țara se confruntă cu o lovitură de stat și le-a cerut oamenilor să iasă în stradă pentru a împiedica „eforturile armatei de a bloca tranziția democratică”. Începând […] Articolul Lovitură de stat?! Premierul Sudanului și miniștrii țării africane, închiși de militarii care au preluat puterea apare prima dată în Realitatea.md.
15:30
Continuă ilegalitățile depistate la trecerile de frontieră. Mai exact, în urma acțiunilor întreprinse în perioada 22-24 octombrie, angajații Serviciului Vamal au prevenit 11 tentative de trafic ilicit de mărfuri. „Inspectorii postului vamal Leușeni au înregistrat 4 cazuri de transportare ilegală a bunurilor nedeclarate, printre care: biciclete, piese pentru utilaje agricole, plăci video și notebook-uri. De […] Articolul FOTO Mărfuri „originale”, pe cale să ajungă ilegal în Moldova. Ce au mai descoperit vameșii apare prima dată în Realitatea.md.
15:20
Alexadr Trubca, consilier municipal din partea PAS, se amuză pe seama candidaturii, înaintată de edilul Capitalei, Ion Ceban, a fostului ministru al Justiției, Fadei Nagacevschi la funcția de viceprimar pe domeniul juridic. După anunțul lui Ceban, care a rugat de altfel consilierii să aibă o abordare comstructivă, ci nu politică, Trubca a reacționat pe Facebook. […] Articolul „Unul dintre cei mai incompetenți miniștri din istorie”, viceprimar la Chișinău. Trubca îi trage țeapa lui Nagacevschi apare prima dată în Realitatea.md.
15:10
Dmitri Peskov, secretarul de presă al președintelui rus a spus că Vladimir Putin nu plănuiește să aibă vreo discuție cu conducerea Republicii Moldova pe subiectul crizei gazelor naturale. Moscova mizează pe continuarea dialogului cu Chișinăul, partea rusă având o poziție extrem de înțeleasă și comercială. Mai multe declarații de presă în acest sens au fost […] Articolul Putin nu plănuiește vreo discuție cu conducerea Republicii Moldova pe subiectul gazelor! „Moscova are o poziție clară” apare prima dată în Realitatea.md.
15:10
Autoritățile Republicii Moldova, deocamdată, nu au reușit să ajungă la o înțelegere cu Federația Rusă privind livrarea gazelor naturale. Or, ministrul Infrastructurii, Andrei Spînu a declarat într-o conferință de presă că: „rămânem în continuare să discutăm cu Gazprom”. „Am mers la Moscova pentru a negocia cu onestitate întru respectarea intereselor cetățenilor Republici Moldova, dar deocamdată […] Articolul BANI.MD | Mort – copt, rușii vor rambursarea datoriei. Spînu: Avem nevoie de un audit care să o confirme apare prima dată în Realitatea.md.
15:00
Doi conducători auto în vârstă de 25 și 35 de ani urmează să aibă probleme cu legea după ce au fost depistați la volan în stare de ebrietate. Mai exact, aceștia au fost documentați astăzi, 25 octombrie, în cadrul desfășurării operațiunii „Tulburel” de către polițiștii din Criuleni. Astfel, oamenii legii i-au testat cu alcooltestul, și […] Articolul VIDEO Momentul adevărului! Declarația unui bărbat depistat băut la volan: M-am dus să aduc lemne apare prima dată în Realitatea.md.
14:50
O nouă promisiune îndeplinită de echipa Partidului „ȘOR” din Orhei. Drumul Susleni-Jora de Mijloc, cel mai mare proiect de infrastructură de la destrămarea Uniunii Sovietice încoace, a fost dat în exploatare după o reabilitare completă. Construirea acestui tronson de drum, care are o lungime de aproape 10 kilometri, este prima promisiune făcută de liderul Partidului […] Articolul Proiect de infrastructura fără precedent de la destrămarea URSS, inaugurat de Partidul „ȘOR” la Orhei apare prima dată în Realitatea.md.
14:40
Anual, în Republica Moldova se înregistrează 10-15 cazuri de intoxicaţii cu vapori de vopsea. În perioada anilor 2016-2020, au avut loc peste 70 de astfel de intoxicaţii, dintre care 14 -20% copii, în cazul cărora nu se exclude plumbul în calitate de factor etiologic, cu potenţial risc asupra sănătăţii umane. Anul curent, au fost raportate […] Articolul Pericolul vaporilor de vopsea: Anual, sunt înregistrate 10-15 cazuri de intoxicații, inclusiv în rândul copiilor apare prima dată în Realitatea.md.
14:30
Un bărbat în vârstă de 54 de ani din raionul Rîșcani s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins la volanul motoretei în stare de ebrietate avansată. Mai exact, cazul a fost documentat ieri seara în jurul orei 17:00, în satul Nihoreni, raionul Rîșcani. „Polițiștii Direcției patrulare Nord în comun cu ofițerii din […] Articolul VIDEO Alcoolul creează probleme! Un bărbat în vârstă de 54 de ani din Rîșcani s-a încurcat cu legea apare prima dată în Realitatea.md.
14:30
O nouă promisiune îndeplinită de echipa Partidului „ȘOR” din Orhei. Drumul Susleni-Jora de Mijloc, cel mai mare proiect de infrastructură de la destrămarea Uniunii Sovietice încoace, a fost dat în exploatare după o reabilitare completă. Construirea acestui tronson de drum, care are o lungime de aproape 10 kilometri, este prima promisiune făcută de liderul Partidului […] Articolul Drumul Susleni-Jora de Mijloc, raionul Orhei, a fost reabilitat și dat în exploatare. Tronsonul are aproape 10 km apare prima dată în Realitatea.md.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.