S-a anunțat cât vor costa euro și dolarul până la sfârșitul săptămânii: Cursul valutar BNM pentru 14-17 octombrie 

DosarMedia, 14 octombrie 2021 07:20

S-a anunțat cât vor costa euro și dolarul până la sfârșitul săptămânii: Cursul valutar BNM pentru 14-17 octombrie  Zi de Articolul S-a anunțat cât vor costa euro și dolarul până la sfârșitul săptămânii: Cursul valutar BNM pentru 14-17 octombrie  apare prima dată în Dosar Media.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de DosarMedia

Acum o oră
09:20
Până la această oră, compania de stat “Energocom” a cumpărat două milioane de metri cubi de gaz natural din surse Articolul ”Eveniment istoric”! Chicu dă cărțile pe față – Pentru câte ore ne ajunge gazul alternativ procurat de Energocom apare prima dată în Dosar Media.
Acum 2 ore
09:10
Au rămas patru zile până la expirarea contractului de furnizare a gazelor naturale către Republica Moldova de către gigantul rus Articolul Andrei Spînu a plecat din nou la Sankt Petersburg! Au rămas patru zile până la expirarea contractului de furnizare a gazelor apare prima dată în Dosar Media.
08:50
Creștinii ortodocși de stil vechi sărbătoresc astăzi pe Sfânta Parascheva, considerată apărătoarea Moldovei. În popor, această sărbătoare este cunoscută sub Articolul Ce nu ai voie să faci astăzi – Creștinii ortodocși de stil vechi o sărbătoresc pe Sfânta Parascheva apare prima dată în Dosar Media.
08:40
Ministrul Sănătății, Ala Nemerenco, răspunde criticilor apărute în societate după anunțul Agenției Medicamentului și Dispozitivelor Medicale de a începe vaccinarea Articolul Ministrul Sănătății alungă ”sperietorile”: Vaccinarea copiilor de la 12 ani nu va fi făcută în școli și fără acordul părinților apare prima dată în Dosar Media.
08:30
08:00 – Vizita Președinților Comitetelor pentru afaceri externe din cadrul Parlamentelor Țărilor Baltice 09:00 – Ședința Comisiei administrație publică / Parlamentul Republicii Moldova 09:00 – Articolul Ce vor face deputații astăzi? AGENDA parlamentară pentru 27 octombrie 2021 apare prima dată în Dosar Media.
08:20
Ministrul Sănătății, Ala Nemerenco declară că la Centrul COVID de la MOLDEXPO există riscul unei explozii din cauza baloanelor de Articolul ”M-a luat groaza”! Nemerenco: Există riscul unei explozii din cauza baloanelor de oxigen de la terapie intensivă la Centrul COVID de la MOLDEXPO apare prima dată în Dosar Media.
Acum 4 ore
06:30
Euro și dolarul s-au scumpit din nou: Cursul valutar BNM pentru 27 octombrie Leul moldovenesc se depreciază față de toate Articolul Euro și dolarul s-au scumpit din nou: Cursul valutar BNM pentru 27 octombrie apare prima dată în Dosar Media.
06:20
Vremea se încălzește semnificativ – iată când: Prognoza meteo pentru 27 octombrie – 2 noiembrie. Maxime de +18..+20 de grade Articolul Vremea se încălzește semnificativ – iată când: Prognoza meteo pentru 27 octombrie – 2 noiembrie apare prima dată în Dosar Media.
Acum 12 ore
22:40
O porțiune de carosabil risca să se prăbușească din cauza rețelelor subterane defecte. Anunțul a fost făcut de către primarul Articolul FLASH// FOTO: O porțiune de carosabil din centrul Chișinăului risca să se prăbușească în plină noapte – Reacția lui Ion Ceban apare prima dată în Dosar Media.
21:40
Ministrul Sănătății, Ala Nemerenco, susține că după o vizită inopinată pe care a avut-o la Centrul COVID de la MOLDEXPO, Articolul ”M-a luat groaza”! Nemerenco declară că la Centrul COVID de la MOLDEXPO există riscul unei explozii din cauza baloanelor de oxigen de la terapie intensivă apare prima dată în Dosar Media.
21:30
Hainele negre – este avantajos să le porți: Iată ce mesaj transmit De multe ori, persoanele care doresc să pară Articolul Hainele negre – este avantajos să le porți: Iată ce mesaj transmit apare prima dată în Dosar Media.
Acum 24 ore
21:10
Cel mai tragic bilanț – 41 de oameni au fost răpuși de COVID-19 în ultimele 24 de ore 1 505 Articolul Ultimă oră! Cel mai tragic bilanț – 41 de oameni au fost răpuși de COVID-19 în ultimele 24 de ore apare prima dată în Dosar Media.
20:50
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat astăzi la telefon cu Președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Subiectul discuției Articolul După ce rușii și-au arătat ”mușchii” în contextul crizei energetice, UE sare în ajutorul Republicii Moldova și anunță suport apare prima dată în Dosar Media.
14:00
Președintele Maia Sandu a semnat decretul de aprobare a unei noi componențe a Consiliului Suprem de Securitate Președintele Republicii Moldova, Articolul DOC// ULTIMĂ ORĂ! Maia Sandu a semnat decretul unei noi componențe a Consiliului Suprem de Securitate apare prima dată în Dosar Media.
13:20
Cât de mult se scumpește benzina – Noile prețuri au fost anunțate de ANRE Carburanții se scumpesc în continuare. Astfel, Articolul Cât de mult se scumpește benzina: Noile prețuri de referință, anunțate de ANRE apare prima dată în Dosar Media.
12:10
”FREEDOM, cu Dorin Galben” – Noua emisiune politică de la TV8. Jurnalistul Dorin Galben va avea o emisiune la TV8, Articolul ”FREEDOM, cu Dorin Galben” – Noua emisiune politică de la TV8, după plecarea Nataliei Morari apare prima dată în Dosar Media.
11:50
Cum e viața de student peste hotare – Deschidem parantezele la ”Student Vision”, eveniment organizat de Voluntarilor ARTICO. Clubul Voluntarilor Articolul Cum e viața de student peste hotare – Deschidem parantezele la ”Student Vision”, eveniment organizat de Voluntarilor ARTICO apare prima dată în Dosar Media.
11:00
Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) anunță înregistrarea procesului penal pe faptul numirii în funcția de judecător Articolul Procuratura investighează uzurparea puterii în stat de către Boris Lupașcu, candidatul desemnat de PSRM-ȘOR la funcția de judecător la CCM apare prima dată în Dosar Media.
10:30
Curtea Constituțională a avizat astăzi pozitiv proiectul de lege pentru modificarea Constituției, care se referă la anularea imunității deputaților în Articolul Ultimă oră! CCM dă undă verde modificării Constituției – Deputații corupți vor rămâne fără imunitate apare prima dată în Dosar Media.
Ieri
10:00
Confederația Națională a Sindicatelor din Moldova este alarmată de recentele evoluții de pe piața resurselor energetice din țară, instituirea în Articolul Sindicatelele din Moldova pun la zid Guvernul? Se solicită reducerea TVA cu 8 la sută, dar și alte intervenții urgente apare prima dată în Dosar Media.
09:30
De astăzi, cetățenii moldoveni vor putea intra în Italia doar pentru motive de muncă, urgență absolută, nevoi de sănătate, studii. Articolul Noi reguli de intrare în Italia pentru moldoveni – Ce categorii de cetățeni nu pot intra în această țară apare prima dată în Dosar Media.
09:30
Comisia Europeană stabileşte luni o listă cu zece mijloace terapeutice potenţial eficace împotriva COVID-19, portofoliu alcătuit pe baza unor avize Articolul Aprobat de OMS – Lista celor 10 medicamente eficace împotriva COVID-19, care trebuie administrate și la primele simptome apare prima dată în Dosar Media.
09:20
Premierul Natalia Gavrilița spune că deși Republica Moldova a început procesul de achiziție a gazelor naturale din surse alternative, nu Articolul Prețul de achiziție a gazului procurat din Polinia, ținut în mare secret! Suma ar trece de o mie euro apare prima dată în Dosar Media.
09:10
Activitate președintelui Consiliului de Administrare al Moldovagaz, Vadim Ceban, ar putea fi evaluată de către autorități. Deputatul Partidului Acțiune și Articolul Președintele Moldovagaz, următorul ”țel” la PAS – Activitatea lui Vadim Ceban va fi evaluată apare prima dată în Dosar Media.
06:50
Vremea se încălzește ușor: Prognoza meteo pentru 26 octombrie – 1 noiembrie. Vântul va fi destul de puternic astăzi, iar Articolul Vremea se încălzește ușor: Prognoza meteo pentru 26 octombrie – 1 noiembrie apare prima dată în Dosar Media.
06:30
Euro s-a ieftinit și dolarul s-a scumpit: Cursul valutar BNM pentru 26 octombrie Leul moldovenesc continuă să scadă în raport Articolul Euro s-a ieftinit și dolarul s-a scumpit: Cursul valutar BNM pentru 26 octombrie apare prima dată în Dosar Media.
25 octombrie 2021
22:30
Fără negocieri politice cu Gazprom: Guvernul Gavrilița nu vrea să facă cedări. Premierul Republicii Moldova, Natalia Gavrilița susține că Guvernul Articolul Fără negocieri politice cu Gazprom: Guvernul Gavrilița nu vrea să facă cedări apare prima dată în Dosar Media.
22:30
Idei de cadouri pentru nuntă și cununie: Ce daruri speciale sau haioase pot face nașii, prietenii sau familia Sezonul nunților Articolul Idei de cadouri pentru nuntă și cununie: Ce daruri pot face nașii, prietenii sau familia apare prima dată în Dosar Media.
22:20
Cum câștigi simpatia cuiva la telefon: Primul cuvânt contează! Un studiu demonstrează că prima impresie pe care ne-o facem despre Articolul Cum câștigi simpatia cuiva la telefon: Primul cuvânt contează! apare prima dată în Dosar Media.
22:10
Luptătorii Federației ”Voievod” s-au întors învingători de la Campionatul Mondial XFC din Italia. Aceștia au fost întâmpinați călduros la Aeroportul Articolul FOTO// Luptătorii Federației Voievod s-au întors învingători de la Campionatul Mondial din Italia apare prima dată în Dosar Media.
21:30
Moldovenii cu pașaport biometric – Cum pot călători în Italia, începând de mâine, 26 octombrie. Cetățenii moldoveni nu pot călători Articolul Reguli noi de intrare în Italia, din 26 octombrie: Sunt vizați cetățenii moldoveni cu pașaport biometric apare prima dată în Dosar Media.
21:00
Chiar dacă premierele mondiale din lumea cinematografiei au avut o perioadă de pauză, marile studiouri își propun să ne încânte Articolul Filme bune și noi care merită văzute în 2021 – Nu trebuie să le ratezi apare prima dată în Dosar Media.
20:40
De ce a demisionat directorul Franzeluța, Boris Andros – Cel mai mare combinat de panificație din țară a rămas fără Articolul De ce a demisionat directorul Franzeluța, Boris Andros: Cel mai mare combinat de panificație din țară a rămas fără șef apare prima dată în Dosar Media.
20:10
Guvernul Republicii Moldova informează că astăzi, 25 octombrie , a fost semnat un contract pentru o achiziţie de probă de Articolul Guvernul Gavrilița scrie istorie: Pentru prima dată, Republica Moldova cumpără gaz din surse alternative – Cât ne va costa? apare prima dată în Dosar Media.
19:00
Apel disperat din partea unei mame: Zi de zi mă imploră să-i promit că nu va muri! Destinul ne poate Articolul Apel disperat din partea unei mame care vrea să-și salveze fiul: Zi de zi mă imploră să-i promit că nu va muri! apare prima dată în Dosar Media.
17:00
Ce ne omoară încet, dar sigur: Unul din patru decese are legătură cu consumul de alcool Vinul rămâne cea mai Articolul Ce ne omoară încet, dar sigur: Unul din patru decese are legătură cu consumul de alcool apare prima dată în Dosar Media.
16:10
”Poveste cu iz penal în cazul Lupașcu” – Procuratura a inițiat un dosar privind numirea unui judecător la Curtea Constituțională. Articolul ”Poveste cu iz penal în cazul Lupașcu” – Procuratura a inițiat un dosar privind numirea unui judecător la Curtea Constituțională apare prima dată în Dosar Media.
16:00
Fostul ministru al Justiției, Fadei Nagacevschi s-ar putea alege cu o funcție de conducere la Primăria Chișinău. Primarul Municipiului Chișinău, Articolul Fostul ministru al Justiției, Fadei Nagacevschi s-ar putea alege cu o funcție de conducere la Primăria Chișinău apare prima dată în Dosar Media.
15:50
Europa începe sezonul de iarnă cu cel mai redus nivel al stocurilor de gaze – Gazprom nu crește exporturile. Exporturile Articolul Europa începe sezonul de iarnă cu cel mai redus nivel al stocurilor de gaze – Gazprom nu crește exporturile apare prima dată în Dosar Media.
13:10
Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, susține în aceste momente o conferință de presă cu privire la vizita recentă Articolul LIVE// Ministrul Andrei Spînu anunță rezultatele negocierilor cu Gazprom de la Moscova – Cât și cum vom plăti pentru gazele naturale apare prima dată în Dosar Media.
10:40
Termocentrala Cuciurgan micșorează, de astăzi, volumele energiei electrice livrate pe malul drept al Nistrului, susține fostul deputat al Platformei DA, Articolul Slusari: Termocentrala Cuciurgan micșorează, de astăzi, volumele energiei electrice livrate pe malul drept al Nistrului apare prima dată în Dosar Media.
Mai mult de 2 zile în urmă
10:10
Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban critică guvernarea PAS și acuză de incompetență în gestionarea crizei de coronavirus. ”Am impresia că Articolul LIVE// ”Am impresia că cineva se ascunde în tufari”, primarul Ion Ceban critică guvernarea PAS și acuză de incompetență apare prima dată în Dosar Media.
09:20
În perioada 18 – 24 octombrie 2021, la ”frontiera verde” și în punctele de trecere polițiștii de frontieră au fost Articolul 574 de persoane au fost documentate pentru încălcarea legislaţiei de frontalieră şi cea migraţională a Republicii Moldova apare prima dată în Dosar Media.
09:20
În 2021 vom avea cea mai mare creștere a consumului din partea populației din ultimii 15 ani. Moldovenii, estimativ, vor Articolul În 2021 vom avea cea mai mare creștere a consumului din partea populației din ultimii 15 ani, analiză apare prima dată în Dosar Media.
09:10
Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Ion Chicu, deschide parantezele în disputa dintre ruși și autoritățile de la Chișinău cu privire Articolul Chicu deschide parantezele – De ce Moscova îi cere anume acestei guvernări să achite datoria istorică la gaz apare prima dată în Dosar Media.
09:10
Agenţia pentru recuperarea bunurilor infracţionale (ARBI) a aplicat sechestre, săptămâna trecută, pe bunuri în valoare de peste 1 milion de Articolul Patru instituții publice, supuse evaluării riscurilor de corupție și 11 persoane în arest preventiv pe dosarele CNA apare prima dată în Dosar Media.
09:00
Noile restricții stabilite de Comitetul Național pentru Situații de Urgență și aprobate prin hotărâre de guvern săptămâna trecută au intrat Articolul Restricții drastice intră astăzi în vigoare – Noile măsuri anti-COVID care se aplică începând de luni, 25 octombrie 2021, în România apare prima dată în Dosar Media.
07:10
Leul continuă să scadă – prețul euro și dolarului: Cursul valutar BNM pentru 25 octombrie Leul moldovenesc continuă să scadă Articolul Leul continuă să scadă – prețul euro și dolarului: Cursul valutar BNM pentru 25 octombrie apare prima dată în Dosar Media.
06:30
Nu uita fularul! Iată cât de rece va fi vremea: Prognoza meteo pentru 25-31 octombrie La orele dimineții de luni, Articolul Nu uita fularul! Iată cât de rece va fi vremea: Prognoza meteo pentru 25-31 octombrie apare prima dată în Dosar Media.
24 octombrie 2021
21:00
Ce se întâmplă cu prețul euro și dolarului chiar la începutul săptămânii Leul moldovenesc continuă să scadă în raport cu Articolul Ce se întâmplă cu prețul euro și dolarului chiar la începutul săptămânii apare prima dată în Dosar Media.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.