Prime Minister Natalia Gavrilita meets high-ranking EU officials in Brussels

Moldova.org, 27 septembrie 2021 21:20

Prime Minister of the Republic of Moldova, Natalia Gavrilita, together with Deputy Prime Minister and Minister of Foreign Affairs, Nicu Popescu, pay an official visit to Brussels, between September 27-28, being invited by High Representative of the European Union for Foreign Affairs and Security Policy, Josep Borrell Fontelles. Today, Prime Minister had a meeting with […] The post Prime Minister Natalia Gavrilita meets high-ranking EU officials in Brussels appeared first on Moldova.org.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Moldova.org

Acum 6 ore
19:00
Vine un moment în viața fiecărei femei (și nu numai) când îl simți. Era o dimineață normală de marți, când mi-am pus sutienul și… mi-am dat seama că ceva nu era în regulă. Mi-am amintit imediat că am avut și niște dureri în timpul nopții. Am palpat și l-am simțit. Un nodul umflat și supărat […] The post Cum aproape că am avut cancer appeared first on Moldova.org.
18:00
Parlamentul s-a întrunit azi în ședință plenară. Pe ordinea de zi au fost incluse 13 puncte. Însă mai bine de 3 ore aceștia au dezbătut o moțiune simplă contra ministrului Justiției, Sergiu Litvinenco. Ba mai mult, unii deputați PAS au folosit ocazia și pentru a lăuda activitatea ministrului. După primele trei ore de aceste discuții, […] The post Rezumat din Parlament: Trei ore pentru masaj verbal lui Litvinenco appeared first on Moldova.org.
Acum 8 ore
16:30
Săptămâna aceasta Bojica a trimis niște broccoli, morcovi, porumb și mazăre congelate – așa, ca de toamnă. Știți care e cea mai bună metodă să-i faci pe copii să mănânce legume? Să le servești împreună cu ce le place cel mai mult: paste sau, în cazul nostru, cuscus.  Cuscusul (scris diferit, de la couscous și […] The post Cuscus cu mozaic de legume tomnatice appeared first on Moldova.org.
Ieri
18:40
În 2017, un joc de pe internet a stârnit oroare, multe discuții și cerințe de la autorități. Acel joc se numea „синий кит” sau „balena albastră”. Printre cei mai revoltați în acele zile erau adulții, în special părinții de adolescenți, care aveau pretenții față de cum utilizează tinerii rețelele de socializare. Întrebarea principală era: Cine […] The post Negaționiștii Covid și antivaxxerii – participanți la un nou joc „sinii kit” cu scoruri dureroase appeared first on Moldova.org.
17:40
Te-ai căsătorit? Ai divorțat? Sau ai decis pur și simplu să-ți schimbi numele sau chiar prenumele? În toate aceste cazuri vei avea nevoie să-ți schimbi actele pe care le deții. Moldova.org îți propune să vezi câți bani va trebui să cheltuiești pentru aceasta. Când (nu) poți să-ți schimbi numele sau prenumele În primul rând, legislația […] The post Cât costă să-ți schimbi actele dacă ți-ai schimbat numele appeared first on Moldova.org.
16:50
Chipuri vesele, chipuri triste sau speriate, imagini cu clădiri, replici scurte și multe căni cu cafea – asta am găsit în manga pe care am luat-o de la Cărturești într-o dimineață scăldată în lumina gălbuie de toamnă. Coperta a fost prima care mi-a atras atenția, dar și m-a făcut să-mi pun multe întrebări. Simțeam că […] The post Am întrebat patru tineri din Chișinău de ce sunt fani Manga appeared first on Moldova.org.
Mai mult de 2 zile în urmă
18:00
În dialog cu Vitalia Grigoriu, directoarea teatrului „Luceafărul” Vitalia Grigoriu este o actriță care ultimii 20 de ani joacă pe scena legendarului teatru „Luceafărul”, iar în urma unor circumstanțe imprevizibile, a fost îndemnată de către colegi să plonjeze într-o funcție absolut neașteptată pentru ea, cea de directoare. – Ce presupune a fi directoare a unui […] The post Vitalia Grigoriu, directoare „Luceafărul”: „Teatrul e un mecanism complex și foarte scump” appeared first on Moldova.org.
17:50
„De curând am aflat că copilul meu are o tulburare din spectrul autist. Am analizat tot cap-coadă și am decis că trebuie să emigrăm ca să-i asigurăm un tratament bun și o viață normală”, am citit într-o postare dintr-un grup de mame. În comentarii – alte experiențe de migrație ale părinților copiilor cu autism. Am […] The post De ce a ales să emigreze familia unui copil cu autism  appeared first on Moldova.org.
15:00
Cum crezi, care-i cea mai mare frică atunci când vine vorba de un credit? Cauza numărul unu de ce oamenii se tem de credite este că nu vor putea achita la timp sau că vor avea de plătit mai mult, fără vreo explicație și vor cădea în gaura „neagră” a datoriilor. Fără îndoială, creditele de […] The post Un credit responsabil înseamnă ECHILIBRU, pentru evitarea supraîndatorării appeared first on Moldova.org.
12:30
Un model nou de servicii bancare axate pe necesitățile clienților,  sucursala Buiucani a maib oferă o experiență inovatoare într-un spațiu confortabil și luminos. Amplasată într-o zonă cu infrastructură dezvoltată, instituția bancară este prima în care noua identitate vizuală și funcțională a băncii este prezentată. Acest spațiu, în care s-a renunțat la birouri separate și uși […] The post Noua identitate vine cu o nouă filosofie. maib promite clienților o experiență inovatoare appeared first on Moldova.org.
10:30
Cel de-al doilea episod al emisiunii Artizanii Gustului, o producție Klumea dedicată celor mai buni bucătari din Republica Moldova, ne prezintă istoria Irinei Fetcu. Irina este patisera rețelei Tucano Coffee, cea care a elaborat cu măiestrie deserturile care au ajuns să fie îndrăgite în toată lumea. Episodul pune în lumină o istorie minunată despre muncă, […] The post Descoperă istoria Irinei Fetcu în cel de-al doilea episod „Artizanii gustului” appeared first on Moldova.org.
18 octombrie 2021
17:20
Proiectul Tekwill s-a angajat în promovarea utilizării și aplicării tehnologiilor trans-industriale bazate pe potențialul și domeniile strategice ale Moldovei precum FinTech, AgTech, PowerTech și MedTech. Drept urmare, a fost lansată Verticala PowerTech – un amplu program dedicat antreprenorilor care dezvoltă soluții pentru domeniul energiei regenerabile. Aceasta reprezintă o platformă care conectează diferiți actori din industrie […] The post Energie regenerabilă și soluții inovatoare: Verticala PowerTech dezvoltată cu ajutorul Tekwill appeared first on Moldova.org.
16:30
„O mare sărbătoare pentru oraș”, așa cum descrie organizatorul Maratonului din Chișinău, în Moldova înseamnă și un mare haos, mult gunoi și nervi pierduți în trafic sau în stație.  Acest articol nu va fi despre importanța maratoanelor pentru promovarea sportului și a unui stil de viață sănătos sau că mulți participanți aleargă pentru cauze nobile, făcând awareness (și asta […] The post Dragă Maraton de Chișinău, eu știu că poți fi mai curat la anu’  appeared first on Moldova.org.
17 octombrie 2021
14:10
„Virginitatea nu există. Acest termen dăunează atât femeilor, cât și bărbaților. Ne limitează și ne creează concepte greșite despre sexualitatea noastră, despre relațiile sexuale pe care putem să le construim, despre ce înseamnă până la urmă sex”, spune Victoria Apostol, masterandă în egalitatea de gen și drepturile omului.   Așa cum spuneam în articolul „Spulberăm 5 mituri […] The post SexEd pentru adulți. „Virginitatea nu există” appeared first on Moldova.org.
16 octombrie 2021
13:10
Anii ‘80 pot fi considerați cu adevărat de aur pentru scena muzicii ușoare de la noi. A fost o perioadă când textele și melodiile se ridicau la cele mai înalte valori artistice. După cum povestesc cei care au prins acele vremuri, în această perioadă parcă exista un fel de concurență pașnică și frumoasă între poeți […] The post Ce ascultau moldovenii în anii ‘80. Hiturile deceniului în limba română appeared first on Moldova.org.
15 octombrie 2021
18:20
Cui nu-i plac reducerile și prețurile mici? Fără să ne dăm seama, suntem programați să reacționăm la ofertele cu multe procente reducere, ca mai apoi să înțelegem că iar am făcut o achiziție inutilă și deloc ieftină. Nu cum să nu iei acea figurină cu broscuță și monede din magazin, ca să-ți strângă tot praful […] The post Un preț mic la credit nu îți garantează mereu și cea mai bună OFERTĂ appeared first on Moldova.org.
16:20
Forumul de guvernanță a Internetului (Moldova Internet Governance Forum – MIGF) va avea loc la Chișinău în perioada 19-20 octombrie. La eveniment vor participa reprezentanți ai agențiilor guvernamentale, organizațiilor internaționale, neguvernamentale și experți în domeniul afacerilor digitale, companiilor tehnologice, experți în dezvoltare digitală din Moldova, România, Ucraina, Kârgâzstan, Canada, Statele Unite și din alte țări. […] The post MIGF 2021: Viitorul digital al Moldovei în era COVID-19 appeared first on Moldova.org.
14:50
La Cantemir a fost dată în exploatare o nouă stație de epurare a apelor uzate. Aceasta asigură evacuarea sigură a apelor uzate pentru mai mult de 5.000 de beneficiari direcți, dar și ecosistemul râului Tigheci care curge în regiune.  După punerea în funcțiune a stației, apele deja epurate sunt deversate direct în râul Tigheci, afluent […] The post Poate fi salvat râul Tigheci cu o stație de epurare? appeared first on Moldova.org.
10:50
Chiar dacă nu este cea mai ecologică metodă de a încălzi casa pe timp de iarnă, multă lume încă este nevoită să recurgă la soba pe lemne.   Pentru a asigura populația cu lemne pentru iarnă, agenţia „Moldsilva” a anunțat că propune lemne de foc spre vânzare, fără a majora prețurile de anul trecut. Cât costă, de fapt, un metru cub de lemne și care sunt cele […] The post Cât costă lemnul de foc și de ce trebuie să-l cumpărăm cât mai repede appeared first on Moldova.org.
14 octombrie 2021
18:00
Everest Base Camp este un orășel din corturi care “răsare” la poalele Everest-ului în fiecare an și de unde pornesc spre cel mai înalt vârf de pe planetă mulți exploratorii ajunși în Nepal. În acest an Everest Base Camp va găzdui peste 1000 de oameni, dintre care sunt șerpașii și 408 exploratori care au procurat […] The post Cel mai tânăr și cel mai în vârstă cuceritor al munților Himalaya. Istorii uimitoare din expediția MyEverest appeared first on Moldova.org.
17:30
Parlamentul s-a întrunit azi în ședință plenară. Pe ordinea de zi au fost incluse 18 puncte, însă doar această ordine a fost dezbătută mai bine de o oră. Această dezbatere s-a întâmplat deoarece opoziția a solicitat de mai multe ori audierea prim-ministrului și ministrului infrastructurii în legătură cu criza gazelor. În debutul ședinței fracțiunea BCS […] The post Rezumat din Parlament: Moțiune contra lui Litvinenco și ratificarea Convenției de la Istanbul appeared first on Moldova.org.
16:40
Convenția de la Istanbul a fost ratificată astăzi, 14 octombrie, în lectura a doua. Ce înseamnă asta și care vor fi schimbările după acest pas important, îți povestim în acest articol.  Ce este Convenția de la Istanbul   Convenția de la Istanbul este un tratat juridic internațional adoptat de Consiliul Europei la 11 mai 2011. […] The post Convenția de la Istanbul a fost ratificată în a doua lectură. Ce înseamnă asta appeared first on Moldova.org.
16:30
Chișinăul își sărbătorește astăzi Hramul orașului. Și pentru că în acest an nu vor fi organizate concerte grandioase, avem totuși chef de sărbătoare, chiar dacă vom dansa acasă (măcar și pe masă). Așa că ne-am propus să facem o listă cu cântece cunoscute și mai puțin cunoscute, haioase și mai puțin haioase, în care este […] The post Chișinău în 10 cântece de dragoste (și nu prea) appeared first on Moldova.org.
15:20
De Hramul Orașului, Kaufland Moldova deschide cel de-al treilea magazin în Municipiul Chișinău, pe strada Nicolae Testemițanu 3, care va genera peste 130 de locuri de muncă. În acest fel, compania își continuă investițiile în dezvoltarea rețelei la nivel național. Potrivit proiectului, suprafața de vânzare a noului magazin Kaufland va fi de aproximativ 4.500 m2. […] The post (FOTO) De Hramul Orașului, Kaufland deschide al treilea magazin în Chișinău appeared first on Moldova.org.
15:10
Convenția de la Istanbul a fost ratificată astăzi, 14 octombrie, în lectura a doua. Ce înseamnă asta și care vor fi schimbările după acest pas important, îți povestim în acest articol.  Ce este Convenția de la Istanbul   Convenția de la Istanbul este un tratat juridic internațional adoptat de Consiliul Europei la 11 mai 2011. […] The post Ratificarea Convenției de la Istanbul, în lectura II. Ce înseamnă asta appeared first on Moldova.org.
15:00
Chișinău, în prezent capitala Republicii Moldova, a fost atestat documentar pentru prima dată în 1436. Era menționat ca o localitate așezată pe malurile râului Bîc, însă în zonă au fost găsite urme de așezări umane și mai vechi. Orașul a avut mai multe statute până în secolul XIX-lea, în 1812 devenind capitală a regiunii Basarabia. […] The post Cum a ajuns un sat cu doar câteva gospodării capitală a Republicii Moldova appeared first on Moldova.org.
12:00
Deși peste Prut li se spune dovlecei, noi în Moldova îi numim bostănei, un diminutiv al bostanului. În octombrie Bojica încă mai aranjează bostăneii frumos pe la tarabe. De ce să nu gătim și noi ceva bun din ei? Eu prefer bostăneii cruzi, un pic marinați cu zeamă de lămâie, în salate, combinați cu mere, […] The post Blinele sărățele din bostănei appeared first on Moldova.org.
11:00
Am fost mereu fascinată de Chișinău. Poate pentru că nu m-am născut aici, nici măcar la facultate n-am venit la capitală. Dar în mintea mea de adolescentă Chișinăul era inima bătândă a țării, creierul ei plin de impulsuri electrice. Am ajuns să locuiesc aici abia după facultate și m-am îndrăgostit fără scăpare. Spiritul Chișinăului e […] The post Chișinăul dinăuntru, Chișinăul de afară appeared first on Moldova.org.
09:50
Artizanii Gustului revin cu cel de-al doilea sezon ca să ne facă cunoștință cu cei care ne sunt ambasadorii gastronomiei noastre. Primul episod al acestei producții ni-l prezintă pe bucătarul chef Petru Chicu, fondatorul restaurantelor KIKU Steak & Wine, care au devenit o marcă în Chișinău, atât pentru gurmanzii din Moldova, cât și pentru vizitatorii […] The post DESCOPERĂ ISTORIA LUI PETRU CHICU ÎN PRIMUL EPISOD „ARTIZANII GUSTULUI” appeared first on Moldova.org.
13 octombrie 2021
15:40
La aproape doi ani de la debutul pandemiei, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a stabilit definiția sindromului post-Covid sau Covid lung. OMS estimează că între 10% și 20% dintre pacienții Covid-19 raportează această formă a bolii. E un pas important pentru persoanele pentru care îmbolnăvirea cu Covid-19 nu a însemnat doar două săptămâni de boală […] The post OMS a stabilit definiția de Covid lung. Cum l-au trăit Svetlana și Silvia appeared first on Moldova.org.
12 octombrie 2021
18:20
De cele mai multe ori, atunci când vorbim despre artele frumoase, ne referim la artiști și la creatori vizuali. În același timp, am senzația că nu știm foarte multe despre cum o operă de artă ajunge la public, într-o expoziție sau la muzeu, despre cum funcționează această piață. M-am bucurat să discut cu Natalia Bencheci, […] The post Cum a ajuns o arhitectă pasionată de pictură să promoveze artiști internaționali în Elveția appeared first on Moldova.org.
16:40
Uneori, semnarea unui contract de credit e la fel ca și alegerea unui pepene verde de la piață. La prima vedere, pare a fi mare, frumos și aparent copt, când îl lovești cu colțul degetului. Dar când ajungi acasă, ai toate șansele să te pomenești cu surprize neașteptate, și să fie veșted, cu coaja groasă […] The post Când iei un credit la Microinvest nu ai nevoie de lupă – totul e CLAR și TRANSPARENT appeared first on Moldova.org.
15:00
Dacă afacerea ta mică sau mijlocie a fost afectată de pandemie, nu e totul pierdut. Dreamups, un campus de inovație menit să creeze startup-uri tehnologice în Moldova, a lansat platforma Dreamclass. Acest spațiu digital presupune masterclassuri practice despre cele mai actuale probleme ale antreprenorilor. Dreamups și-a propus să ajute peste 250 de antreprenori din toată […] The post 5 masterclassuri gratuite cu care afacerea ta va trece la un nou nivel appeared first on Moldova.org.
11:40
Compania-mamă a IuteCredit Moldova, IuteCredit Europe, a reușit să emită cu succes obligațiuni corporative garantate de nivel superior pe piețele internaționale. Oferta publică inițiată de până la 50 de milioane de euro a fost suprasubscrisă și majorată la 75 de milioane de euro datorită cererii mari din partea investitorilor. Tarmo Sild, CEO al grupul IuteCredit, […] The post Succesul emiterii obligațiunilor de către IuteCredit Europe va stimula economia Moldovei appeared first on Moldova.org.
11:20
O nouă ediţie de succes a Zilelor Filmului Românesc la Chişinău, eveniment cinematografic de tradiţie, ajuns la al şaptelea an, s-a încheiat duminică seară, dar trei dintre filme îşi vor continua în perioada următoare traseul prin alte cinci oraşe din Republica Moldova. Timp de patru zile, în perioada 7-10 octombrie, spectatorii din Chişinău au putut […] The post S-a încheiat o nouă ediţie de succes a Zilelor Filmului Românesc la Chişinău appeared first on Moldova.org.
11 octombrie 2021
18:20
Republica Moldova încă nu a putut definitiva un contract final de livrare a gazului cu Gazprom. Despre asta a anunțat vicepremierul Andrei Spînu, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, după vizita sa din Sankt Petersburg. Totodată, „din motive obiective”, acesta nu s-a întâlnit cu directorul general Gazprom, Alexei Miller, ci cu vicepreședinta Elena Burmistrova. Mai mult, în continuare nu e clar ce preț vom avea luna viitoare la gazul primit. […] The post Moldova mai negociază prețul la gaz, iar asta încă nu se vede în facturi. Explicăm  appeared first on Moldova.org.
17:10
În acest weekend a fost mare agitație în Pohrebea, Dubăsari, sat aflat pe malul stâng al râului Nistru, la deschiderea unui nou restaurant – GastroFerma. În pofida riscurilor de a deschide un local în Republica Moldova și încă și în pandemie, mai mulți antreprenori au găsit în ei ambiție și inspirație să o facă.   Dacă ți-a scăpat acest lucru, am pregătit pentru tine o listă cu restaurante care […] The post 5 localuri deosebite care s-au deschis în plină pandemie în Republica Moldova  appeared first on Moldova.org.
9 octombrie 2021
17:00
Himalaya este cel mai înalt sistem montan de pe Pământ, întinzându-se pe o lungime de 2400 de kilometri și are o lățime de la 150 la 350 de kilometri. În afară de Nepal, acest lanț trece prin încă șase țări: India, China, Pakistan, Bhutan și Myanmar, iar poalele încep din nordul Bangladeshului. În episodul șase […] The post Himalaya – cel mai înalt lanț muntos din lume. Istorii uimitoare din expediția MyEverest appeared first on Moldova.org.
14:20
Valeria este o tânără mamă a doi băieți. Se consideră o mamă împlinită, chiar dacă mulți o întreabă când vor face o fată. Anul acesta a decis anul că ar vrea să facă „legarea trompelor”, adică sterilizarea feminină. Însă medicul ginecolog cu specializare în chirurgie la care s-a adresat a refuzat-o, zicându-i că „așa e legea” și „pentru că nu are încă […] The post SexEd pentru adulți. Ce este sterilizarea feminină appeared first on Moldova.org.
8 octombrie 2021
17:40
Laboratorul Testrapid din Chișinău anunță lansarea testelor PCR. Acum poți să faci testul PCR pentru diagnosticarea COVID-19, la doar 675 lei. Prețul de 675 lei este disponibil clienților în baza programării online sau prin telefon. Timpul de eliberare al rezultatelor este de 24 de ore (maxim) din momentul recoltării. Iar valabilitatea rezultatului este de 72 […] The post Laboratorul TestRapid lansează testarea PCR la cel mai mic preț din țară appeared first on Moldova.org.
16:30
Cine nu iubește să construiască puzzle-uri? Regula principală ca să-ți iasă tabloul final este să pui toate piesele la locul lor și să nu lipsească niciun detaliu. La fel e și cu creditele. E greu să găsești oferta care ar conține toate elementele importante pentru tine – prețul adecvat, suma necesară, termenul potrivit și gajul […] The post Creditul e ca un puzzle – toate piesele trebuie să fie la locul lor appeared first on Moldova.org.
13:20
În anii ‘70 în Uniunea Sovietică la radioul și televiziunea centrală erau difuzate cântecele interpreților în special din țările socialiste sau în puținele cazuri ale interpreților din Vest pe care cinovnicii sovietici le considerau mai puțin afectate de „valorile burgheze”. De exemplu, melodiile ABBA sau ale grupurilor Boney M sau Smokie erau difuzate rareori. Aproximativ […] The post Ce ascultau moldovenii în anii ‘70 și rolul fișelor Röntgen appeared first on Moldova.org.
7 octombrie 2021
17:00
Facebook e rău. Mark Zuckerberg pune profitul mai presus de orice valori umane, menține un produs care dăunează adolescenților și a avut un rol central în aducerea lui Trump la putere. Mastodontul compus din Facebook, Instagram și WhatsApp e atât de mare, încât mulți oameni au raportat că „li s-a stricat internetul” în ziua în […] The post Cum a ajuns presa la cheremul lui Zuckerberg și ce putem face în legătură cu asta appeared first on Moldova.org.
13:50
Ședință ultra-scurtă astăzi la Parlament. Cu 15 minute înainte de începerea ședinței BECS a anunțat că nu va participa, iar asta a scurtat ședința cu cel puțin 45 de minute. În rezultat deputații PAS și ȘOR nu au dezbătut ordinea de zi prea mult. Tot azi la un moment dat s-a defectat sistemul electronic de […] The post Rezumat din Parlament: Nu scapă nici soacra și soția de ANI appeared first on Moldova.org.
11:00
E anotimpul conservelor, iar Bojica ne trimite o grămadă de legume, numai bune de pus la fermentat și transformat într-o gustoșenie mare, care mai e și sănătoasă.   Dacă săptămâna trecută v-am dat rețeta de adjica, aromată și picantă, azi vă transmit o rețetă – carte de vizită a casei noastre – ardeii murați,  umpluți cu […] The post Toamna, Bojica trimite ardei murați umpluți cu varză appeared first on Moldova.org.
08:00
Linella aniversează în luna octombrie 20 de ani de la deschiderea primului magazin. Momentul este marcat printr-o campanie aniversară, care pune accentul pe valorile centrale ale brandului: încredere și calitate în relația cu clienții și partenerii săi. Astfel, până pe 15 decembrie 2021, retailerul va sărbători alături de clienți, colegi, parteneri și toți cei care […] The post Linella celebrează 20 ani cu promoții și premii aniversare appeared first on Moldova.org.
6 octombrie 2021
17:10
Reținerea procurorului general, Alexandr Stoianoglo, a fost cu siguranță evenimentul zilei de ieri. Totuși, ceea ce s-a întâmplat în acest caz a fost un șir de acțiuni ce au început încă de săptămâna trecută. Astăzi, Consiliul Superior al Procurorilor a ales un nou procuror general interimar, care va ocupa această funcție cât timp durează procedura […] The post O noapte furtunoasă la CSP. Ce s-a întâmplat cu Stoianoglo și cine-i ține locul pe durata anchetei appeared first on Moldova.org.
15:50
Îți amintești cum bunicii noștri de la țară puneau la colțul casei un vas în care se acumula apa de ploaie?  Ei bine, această practică devine tot mai populară în ultimii ani și în țări ca Olanda sau Germania. Din cauza schimbărilor climatice, a secetei și accesului limitat la resursele potabile cu apă colectarea apelor […] The post Înapoi la origini: cum colectăm și folosim apa de ploaie? appeared first on Moldova.org.
14:10
Când suntem elevi, uneori simțim că nu avem poftă de școală. Somnul dimineața pare atât de dulce, încât nu mai vrem să ieșim de sub plapuma călduroasă, să ne îmbrăcăm și să ne grăbim spre școală. Însă aceasta nu este istoria Malalei – o fată născută în țara unde genul îi închidea foarte multe porți, […] The post Malala – copila de care s-au temut talibanii appeared first on Moldova.org.
10:00
Primăria Municipiului Chișinău, în parteneriat cu Kaufland Moldova, a desfășurat campania de promovare a imunizării împotriva COVID-19 – „Un gest mic cu impact mare”. Caravana de vaccinare s-a desfășurat timp de două weekenduri, în parcările magazinelor Kaufland din Capitală: 25-26 septembrie 2021, la magazinul Kaufland Botanica și 2-3 octombrie 2021, la magazinul Kaufland Ciocana. Timp […] The post „Un gest mic cu un impact mare”. Cum s-a desfășurat campania de imunizare în parcările Kaufland Moldova appeared first on Moldova.org.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.