UE a semnat pentru tratamentul anti-COVID cu anticorpi monoclonali

SafeNews, 22 septembrie 2021 08:10

Comisia Europeană anunţă că a semnat un contract cadru de achiziţie cu compania farmaceutică Eli Lilly pentru tratamentul cu anticorpi monoclonali destinat pacienţilor COVID-19. Semnarea acestui contract marchează cea mai recentă evoluţie a acestui prim portofoliu format din cinci soluţii de tratament promiţătoare, anunţate de Comisie în cadrul Strategiei Terapeutice COVID-19 a UE în iunie […] Articolul UE a semnat pentru tratamentul anti-COVID cu anticorpi monoclonali apare prima dată în SafeNews.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de SafeNews

Acum 2 ore
16:00
Furnizorul de agent termic, compania „Termoelectrica”, va trece la funcționarea pe păcură. Astăzi, 19 octombrie, în cadrul unei conferințe de presă, premierul Natalia Gavrilița a declarat că „în toată lumea, acele companii care pot trece la păcură, trec la păcură, pentru că, în condițiile de piață, este mai ieftin”, transmite SafeNews.md. „În dependență de contractele negociate […] Articolul Gavrilița anunță că Termoelectrica va trece la funcționarea pe păcură apare prima dată în SafeNews.
16:00
Republica Moldova nu este singură în fața crizei energetice fără precedent cu care se confruntă în acest moment mai multe țări europene. O declarație în acest sens a fost făcută de ministrul de Externe, Nicu Popescu. „Autoritățile de la Chișinău, atât Președinția, cât și Guvernul, continuă, inclusiv prin canale diplomatice, să asigure soluții responsabile în […] Articolul Popescu: Moldova nu e singură în fața crizei energetice fără precedent apare prima dată în SafeNews.
16:00
Un bărbat de 36 de ani din Drochia a fost reținut la puțin timp după ce a transmis droguri și cartele telefonice în Penitenciarul din Soroca. Bărbatul a fost reținut la data de 16 octombrie. Potrivit Poliției, în rezultatul unei înțelegeri prealabile cu unii deținuți, bărbatul a pregătit mai multe pachețele cu „marijuana” și „hașiș”, […] Articolul Un bărbat a transmis droguri în Penitenciarul din Soroca: Este în arest apare prima dată în SafeNews.
Acum 4 ore
14:00
Articolul LIVE // Ședința Comisiei Electorale Centrale din 19 octombrie 2021 apare prima dată în SafeNews.
Acum 6 ore
12:40
Autoritatea Națională de Integritate (ANI) a emis act de constatare pe numele primarului orașului Rezina. Acesta a fost stabilit cu un conflict de interese în funcția de demnitate publică. Potrivit materialelor din dosar, subiectul se află la al doilea mandat de primar, pe care la obținut în rezultatul alegerilor locale din 2019. Acesta deține și […] Articolul Și-a închiriat automobilul de la propria firmă. Primarul de Rezina riscă să rămână fără mandat apare prima dată în SafeNews.
12:40
În contextul scumpirilor la gazele naturale, statul a declarat că va asigura compensări pentru unii cetățeni, dar și agenți economici. Despre aceasta a anunțat premierul țării, Natalia Gavrilița, în cadrul unei conferințe de presă. ”Avem deja careva analize. Volumul compensării va depinde de tarifele stabilite, astfel vom decide formula de compensare. De asemenea vom extinde […] Articolul Gavrilița, despre compensațiile în perioada rece: Vom extinde programul apare prima dată în SafeNews.
12:40
O inițiativă legislativă care prevede digitizarea mai multor acte a fost înregistrată la Parlament. Autorul proiectului, deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate Dumitru Alaiba, a precizat că este vorba despre digitizarea extraselor privind lipsa sau existența datoriilor față de bugetul de stat, a extrasului din registrul bunurilor imobile. Vor fi digitalizate și cazierul judiciar, informația privind […] Articolul PAS propune digitalizarea mai multor acte legate de administrarea afacerilor apare prima dată în SafeNews.
11:40
Numărul plăcuțelor neutre, oferite proprietarilor de autovehicule din regiunea transnistreană, s-a dublat în luna septembrie comparativ cu luna august. Anunțul a fost făcut în cadrul reuniunii de lucru a reprezentanților politici în procesul de negocieri pentru reglementarea transnistreană. La ședință au participat exponenții mediatorilor și ai observatorilor din cadrul formatului de negocieri „5+2”. Pe agenda […] Articolul Numărul plăcuțelor neutre oferite șoferilor transnistreni, în creștere apare prima dată în SafeNews.
11:40
Inspectoratul Național de Securitate Publică (INSP) informează populația despre câte arme poate deține legal o singură persoană în Republica Moldova și cum se testează integritatea psihică a solicitantului. Astfel, persoanele pot fi autorizate să procure și să dețină arme după cum urmează. a) cel mult două arme de foc scurte cu țeavă ghintuită (revolver sau […] Articolul Câte arme poate deține legal o singură persoană: Precizările INSP apare prima dată în SafeNews.
11:40
Cele cinci victime ale atacului comis săptămâna trecută în Norvegia au fost ucise cu o armă albă de suspect care, cel mai probabil, şi-a pierdut sau s-a debarasat de arc şi de săgeţi în cursul incidentului, a anunţat luni poliţia norvegiană. „Într-un anumit moment, el se debarasează sau îşi pierde arcul şi săgeţile”, a afirmat inspectorul Per […] Articolul Răsturnare de situație în ancheta atacului din Norvegia: Victimele nu au fost ucise cu arc și săgeți. Atacatorul nu ar fi nici islamist apare prima dată în SafeNews.
Acum 8 ore
11:30
Vitali Gavrouc este noul deputat al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), după ce Curtea Constituțională i-a validat astăzi mandatul de legislator. Gavrouc are 35 de ani, este pianist și a fost candidat supleant cu numărul 70 pe listele PAS pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie curent. Noul deputat al partidului de guvernământ s-a născut […] Articolul Noul deputat al PAS: Curtea Constituțională i-a validat mandatul apare prima dată în SafeNews.
11:00
Articolul LIVE // Conferință de presă susținută de Prim-ministrul Republicii Moldova, Natalia Gavrilița, pe subiectul aprovizionării cu gaze naturale a țării apare prima dată în SafeNews.
10:50
În ultimele 3 zile medicii de pe ambulanță au intervenit în ajutorul a 7.342 de pacienți. După acordarea primului ajutor medical 2.441 persoane, dintre care 1.977 maturi și 464 minori, au fost transportați la departamentele de urgență al instituțiilor spitalicești din țară. De asemenea în structura solicitărilor deservite predomină urgențele respiratorii – 2.488 solicitări, inclusiv […] Articolul Peste 2.400 de internări în spital: Intoxicații alcoolice și accidente apare prima dată în SafeNews.
10:40
La Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, astăzi, 19 octombrie, va avea loc a șaptea ședință de judecată în dosarul fostei „Direcții 5” a MAI, în care inculpați sunt președintele FEA Dorin Damir, fostul ministru al Apărării și șef al IGP, Alexandru Pînzari, și fostul șef al Direcției Operațiuni Speciale nr. 5, Valeriu Cojocaru. Astfel, potrivit portalului […] Articolul Dosarul Direcției 5: O nouă ședință de judecată la Judecătoria Buiucani apare prima dată în SafeNews.
10:30
Primăria municipiului Chișinău anunță unde vor staționa astăzi, 19 octombrie, cele două puncte mobile de vaccinare anti-COVID. Astfel, în intervalul orelor 10:00-18:00, troleibuzul se va afla în sectorul Centru, str. Miorița / șos. Hâncești, vizavi de complexul locativ „Miorița”. Autobuzul se va afla în sectorul Ciorescu, str. Alexandru cel Bun 11, adiacent Centrul de Sănătate. Cetățenii au […] Articolul Vaccinare în municipiul Chișinău: Unde se vor afla punctele mobile apare prima dată în SafeNews.
10:20
Preşedintele ceh Milos Zeman este prea bolnav în acest moment pentru a-şi putea îndeplini atribuţiile, a afirmat luni preşedintele Senatului ceh, Milos Vystrcil, citând un raport al Spitalului militar central, unde şeful statului este internat la terapie intensivă de peste o săptămână, informează Reuters, citata de Digi24.ro.  „În opinia spitalului, dat fiind bolii mai vechi de […] Articolul Președintele Cehiei, aflat la terapie intensivă, nu-și poate îndeplini atribuțiile. „Prognosticul pe termen lung este extrem de incert” apare prima dată în SafeNews.
10:20
Autorităţile din Sankt Petersburg au anunţat luni implementarea progresivă a paşaportului sanitar în urma creşterii numărului de infectări cu noul coronavirus, în contextul în care pandemia de COVID-19 înregistrează o evoluţie explozivă la nivelul întregii ţări, pe fondul unei campanii lente de vaccinare şi al unor restricţii sanitare destul de limitate. Astfel, începând de la […] Articolul Record de infectări: Orașul Sankt Petersburg impune paşaportul sanitar apare prima dată în SafeNews.
10:10
Compania Națională de Asigurări în Medicină (CNAM) a transferat în perioada 4-15 octombrie prestatorilor de servicii medicale plățile în avans pentru luna curentă. Este vorba despre aproape 642 de milioane de lei. Potrivit CNAM, plățile în avans sunt efectuate pentru a facilita acordarea continuă a asistenței medicale populației asigurate, în volumul și de calitatea prevăzute […] Articolul Circa 642 milioane de lei, transferați prestatorilor de servicii medicale apare prima dată în SafeNews.
10:10
Articolul LIVE // Briefing de presă susținut de deputatul PAS și președintele Comisiei economie, buget și finanțe, Dumitru Alaiba apare prima dată în SafeNews.
10:10
Articolul LIVE // Ședința Curții Constituționale de examinare a sesizării nr. 214e/2021 privind validarea uni mandat de deputat în Parlamentul Republicii Moldova apare prima dată în SafeNews.
10:00
După ce noaptea trecută au efectuat percheziții în birourile procurorilor PCCOCS, Dumitru Răileanu și Elena Ceruța, în dimineața zilei de astăzi, reprezentanții Procuraturaturii Anticorupție au venit cu detalii și precizări. Astfel, prin intermediul unui comunicat de presă instituția explică că recurgerea la percheziții a fost determinată de refuzul procurorilor din PCCOCS de a prezenta procurorilor […] Articolul ULTIMA ORĂ! PA explică necesitatea perchezițiilor de la PCCOCS: ”Procurorii au refuzat să prezinte actele și obiectele solicitate în dosarul Stoianoglo” apare prima dată în SafeNews.
10:00
În punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 23.837 traversări în ultimele 24 de ore, un număr mai mare fiind consemnat pe sensul de intrare în Republica Moldova 12.294 traversări persoane. Totodată, din numărul total s-au înregistrat 13.393 treceri la frontiera moldo-română, 4.970 treceri la frontiera cu Ucraina și 5.474 treceri aeriene. […] Articolul Situația la frontieră: Peste 23.000 traversări. Încălcările depistate apare prima dată în SafeNews.
10:00
Apple a anunțat noua generație MacBook Pro, echipată cu noile procesoare Apple Silicon M1 Pro și M1 Max. Acestea sunt complet diferite față de generațiile anterioare, având un design nou, componente interne complet diferite, port-uri de conectivitate multiple, încărcare rapidă și ecrane HDR pe tehnologie mini-LED. Desigur, nu puteau fi produse Apple dacă nu făceau […] Articolul Compania Apple a anunțat noua generație de laptopuri MacBook Pro apare prima dată în SafeNews.
Acum 12 ore
09:30
Letonia a anunțat că va instaura o carantină de patru săptămâni, de pe 21 octombrie până pe 15 noiembrie, pentru a încetini creșterea accentuată a numărului de infectări cu SARS-Cov-2 în una dintre cele mai puțin vaccinate state din UE, transmite Reuters. „Letonia este pe locul 1 la rata de infectare în lume”, a declarat, […] Articolul Letonia, una dintre cele mai puțin vaccinate țări, intră în carantină apare prima dată în SafeNews.
09:20
Articolul LIVE // Audierea în cadrul Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică a Raportului de activitate a Inspectoratului General al Poliției de Frontieră apare prima dată în SafeNews.
09:20
CEO-ul Tesla și SpaceX Elon Musk l-a tachinat pe investitorul legendar Warren Buffett fiindcă este mai sărac decât el, sugerându-i să cumpere acțiuni la compania sa de autovehicule electrice dacă vrea să îl ajungă din urmă, relatează Markets Insider. „Poate că Buffett ar trebui să investească în Tesla haha”, a scris Musk pe Twitter, transmite SafeNews.md cu […] Articolul Elon Musk îl tachinează pe Warren Buffett fiindcă este mai sărac decât el apare prima dată în SafeNews.
09:20
La şoareci, postul, constând în distanţarea aporturilor alimentare, este adesea mai eficient pentru o viaţă mai sănătoasă şi mai lungă comparativ cu o dietă care constă în reducerea cantităţii de calorii, conform unui studiu efectuat în Statele Unite. Cercetătorii au constatat că, în cazul aceleiaşi cantităţi de calorii ingerate, şoarecii hrăniţi o dată pe zi […] Articolul Studiu: Postul este mai eficient decât dieta pentru o viaţă mai lungă apare prima dată în SafeNews.
09:20
Naftogaz din Ucraina a prezentat o cerere de participare la certificarea operatorului de conducte de gaz Nord Stream 2, a declarat luni CEO-ul companiei, Iuri Vitrenko. „Am depus o cerere de participare la certificarea operatorului Nord Stream 2”, a declarat acesta, subliniind că a făcut această cerere pentru a dovedi imposibilitatea certificării acestui gazoduct, transmite SafeNews.md cu […] Articolul Naftogaz din Ucraina solicită participarea la certificarea de operator Nord Stream 2 apare prima dată în SafeNews.
09:10
Astrologii au veşti bune pentru unii nativi ai zodiacului, mai ales din punct de vedere sentimental. Berbecii au parte de schimbări la locul de muncă, iar Leii au parte de zile cu inspiraţie, perspective noi şi atmosferă bună. Horoscop 19 octombrie 2021 pentru Berbec La locul de muncă vor exista schimbări, dar nu lăsați asta să […] Articolul Horoscop 19 octombrie 2021: Peştii sunt în centrul distracţiei apare prima dată în SafeNews.
09:10
Africa de Sud a respins vaccinul rusesc Sputnik V. Țara a întâmpinat dificultăţi în a găsi suficiente doze de vaccin anti-COVID pentru populaţia sa de 59 de milioane de locuitori, din care puţin mai mult de un sfert a fost vaccinată până în prezent, transmite SafeNews.md cu referire la Realitatea.net. „Utilizarea vaccinului Sputnik V în Africa de Sud, […] Articolul Africa de Sud a respins vaccinul rusesc Sputnik V: Care e motivul apare prima dată în SafeNews.
08:00
Fostul deputat român, condamnat definitiv la închisoare cu executare în România, a anunțat că va candida la alegerile locale din Bălți. Anunțul a fost făcut luni, 18 octombrie, într-o intervenție live pe rețelele de socializare pe care le administrează. „Dragi Prieteni, continuăm lupta cu sistemul mafiot din Moldova și aici în orașul Bălți. Astăzi mi-am depus […] Articolul Ex-deputatul român, Cristian Rizea, și-a depus candidatura pentru funcția de primar al orașului Bălți apare prima dată în SafeNews.
07:50
Parlamentul chinez analizează o lege ce prevede pedepsirea părinţilor ai căror copii au „un comportament greșit” sau comit infracţiuni. Potrivit proiectului de lege, părinţii vor primi mustrări şi vor fi obligaţi să participe la programe de consiliere în privinţa educaţiei familiale în cazul în care procurorii descoperă comportamente neadecvate sau infracţionale ale copiilor lor, scrie […] Articolul O lege care pedepsește părinţii pentru comportamentul greșit al copiilor ar putea fi adoptată în China apare prima dată în SafeNews.
07:40
Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, va efectua în zilele de 21-22 octombrie o vizită oficială la Viena, la invitația omologului său austriac. Despre asta au anunțat reprezentanții Președinției, într-un comunicat de presă. Pe 21 octombrie, președinta Maia Sandu va avea o întrevedere cu președintele Austriei, Alexander Van der Bellen, după care cei doi lideri vor […] Articolul Președinta R. Moldova, Maia Sandu, va efectua o vizită oficială în Austria apare prima dată în SafeNews.
07:30
Ministerul Educației și Cercetării a decis prelungirea vacanței de toamnă a elevilor. Conform Ordinului semnat de către ministrul Anatolie Topală, vacanța va dura nouă zile, în perioada 23 octombrie – 31 octombrie, pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19 și pentru asigurarea profilaxiei și securității în instituțiile de învățământ primar, gimnazial şi liceal. Totodată, Ministerul Educației […] Articolul Vacanța elevilor se prelungește din cauza situației epidemiologice din țară apare prima dată în SafeNews.
07:20
Rusia a înregistrat 34.325 de noi cazuri de COVID-19 în ultimele 24 de ore, un nou record de la izbucnirea pandemiei în ţară, numărul total de cazuri la nivel naţional ajungând la 8.027.012, a anunţat luni Centrul oficial de monitorizare şi răspuns, relatează Xinhua. Totodată, numărul deceselor la nivel naţional a crescut cu 998, ajungând […] Articolul Rusia a depăşit pragul de 8 milioane de cazuri de COVID-19 apare prima dată în SafeNews.
07:10
Comisarul-șef Alexandru Bejan a fost numit șef adjunct al Inspectoratului General al Poliției (IGP). Acesta a fost prezentat colectivului. Este vorba despre comisarul-șef Alexandru Bejan, care anterior a deținut funcția de șef al Direcției management operațional din cadrul IGP. Potrivit lui Podarilov, Bejan va fi responsabil de segmentul securitate și ordine publică. Articolul Inspectoratul General al Poliției are un nou șef adjunct: Cine este apare prima dată în SafeNews.
07:00
Premierul Spaniei, Pedro Sánchez, și-a luat duminică angajamentul să incrimineze prostituția. Vorbindu-le susținătorilor la finalul congresului de trei zile al partidului său, Sánchez a spus că practica „înrobește” femeile. Prostituția a fost dezincriminată în Spania în 1995, iar în 2016 ONU a estimat că industria sexuală a țării valorează 3,7 miliarde de euro.Un sondaj din […] Articolul În Spania, prostituția ar putea fi scoasă în afara legii. Promisiunea făcută de premierul Pedro Sánchez apare prima dată în SafeNews.
06:50
Deputatul Iurie Reniță a venit cu o reacție după ce liderul PSRM, Igor Dodon, a anunțat, în această dimineață, că renunță la mandatul de deputat. Într-o postare pe o rețea de socializare, Reniță menționează că Igor Dodon se pregătește să plece din Republica Moldova, după ce a pierdut controlul asupra mai multor instituții care îi […] Articolul Reniță: Dodon vrea să plece din țară. Îi fuge pământul de sub picioare apare prima dată în SafeNews.
06:40
Președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat, luni, că Uniunea Europeană a exportat mai mult de 1 miliard de doze de vaccin anti-Covid-19 în lume, în ultimele 10 luni. Aceasta spune că astfel a fost livrată cel puțin fiecare a doua doză produsă către mai mult de 150 de țări, dintre care aproximativ […] Articolul Von der Leyen: UE a exportat mai mult de 1 miliard de doze de vaccin COVID la nivel global. Asta înseamnă fiecare a doua doză produsă apare prima dată în SafeNews.
06:30
La peste două luni distanță, de când prim-ministra Natalia Gavrilița a anunțat demararea reformei Guvernului, pe site-ul Executivului abia astăzi au apărut linkurile celor patru ministere noi. Este vorba despre Ministerul Mediului, Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Ministerul Muncii și Protecției Sociale și Ministerul Culturii, transmite SafeNews.md cu referire la Agora.md. Site-urile celor patru ministere noi au fost […] Articolul Pe site-ul Executivului abia acum au fost plasate linkurile noilor ministere apare prima dată în SafeNews.
06:20
Statele membre ale Uniunii Europene au eliberat până în prezent peste 591 de milioane de certificate digitale privind COVID. 20 de state membre utilizează, de asemenea, certificatul digital al UE privind COVID în scopuri interne, cum ar fi accesul la evenimente de amploare şi în restaurante, cinematografe şi muzee, cu o bază juridică naţională suplimentară, […] Articolul Comisia Europeană: Peste 591 de milioane de certificate COVID, generate până în prezent. Utilizarea documentului ar putea fi prelungită apare prima dată în SafeNews.
06:10
Deputatul PAS, Radu Marian, a declarat că, săptămâna aceasta, în Parlament vor avea loc niște ”consultări publice asupra unui proiect de lege cu privire la piața petrolieră, care va reprezenta un prim pas spre mai multă concurență liberă, dar și eficiență în acest domeniu”. Potrivit lui Marian, noua modificare prevede introducerea unui moratoriu asupra construcțiilor […] Articolul Criza de pe piața petrolieră din R. Moldova: PAS propune o modificare apare prima dată în SafeNews.
06:00
Săptămâna care a început astăzi se anunţă a fi cu vreme instabilă, când temperaturile tomnatice vor fi înlocuite de cele de vară, iar zilele însorite vor deveni ploioase. Conform meteorologilor, marţi, 19 octombrie, termometrele vor indica ziua între 10 și 15 grade Celsius şi 1-6 grade noaptea. De miercuri, vremea se încălzește, ziua temperatura ridicându-se […] Articolul Săptămână cu vreme instabilă în țară: Când vor fi +22 de grade Celsius apare prima dată în SafeNews.
05:50
Președintele Serbiei, Aleksandar Vučić, consideră inacceptabilă formula pentru calculare a costului gazului propus de Rusia, potrivit căreia o mie de metri cubi ar costa 790 de dolari din noul an, transmite lenta.ru cu referire la RIA Novosti. După cum a explicat Vučić la TV Prva, conform formulei propuse de Moscova, prețul gazului ar consta în 70 la […] Articolul Președintele Serbiei consideră că prețul de 790 de dolari/mie metri cubi de gaze naturale este inacceptabil: „Cine va plăti, cine are atâția bani?” apare prima dată în SafeNews.
05:40
Un tânăr în vârstă de 21 ani este învinuit pe mai multe capete de acuzare pentru „viol” și „acțiuni violente cu caracter sexual”, săvârșite pe parcursul a 5 ani asupra surorilor sale minore. Procuratura Generală a anunțat că a expediat în instanța de judecată cauza penală. Potrivit unui comunicat de presă al PG, persoana este […] Articolul Un tânăr din nordul R.Moldova, învinuit de abuz sexual săvârșit pe parcursul a 5 ani asupra surorilor sale minore apare prima dată în SafeNews.
05:30
Un taximetrist de 50 de ani a ajuns la spital, după ce mașina pe care o conducea s-a ciocnit cu o altă mașină. Potrivit informațiilor, totul s-a produs în seara zilei de ieri, 17 octombrie, pe o stradă din orașul Bender. Un automobil de model Seat s-a blocat în timp ce se deplasa și a […] Articolul FOTO // Impact puternic între două mașini la Bender: Un bărbat a ajuns la spital apare prima dată în SafeNews.
05:20
Agenţia Europeană pentru Medicamente (EMA) a anunţat luni că a început evaluarea utilizării vaccinului anti-COVID-19 produs de Pfizer şi BioNTech la copiii din grupa de vârstă 5-11 ani, informează Reuters. EMA a precizat că va revizui datele medicale legate de vaccin, cunoscut sub numele de Comirnaty, inclusiv rezultatele unui studiu clinic în curs care implică […] Articolul Agenţia Europeană pentru Medicamente evaluează utilizarea vaccinului Pfizer la copiii de 5-11 ani apare prima dată în SafeNews.
05:10
Agenția Națională Transport Auto continuă acțiunile de prevenire și combatere a transportului ilicit de mărfuri și persoane în trafic național și internațional. Astfel, în perioada 1 septembrie – 15 octombrie 2021, au fost organizate acțiuni de monitorizare și control pe traseele de legătură cu punctele de traversare a frontierei de stat Leușeni, Sculeni, Costești, Cahul […] Articolul Noi controale inițiate de ANTA: Peste 3.000 de procese-verbale în 2021 apare prima dată în SafeNews.
04:50
Zeci de organizații din Republica Moldova condamnă „șantajul energetic” din partea Federației Ruse și fac apel către Guvernul de la Chișinău și partenerii de dezvoltare în vederea diversificării livrărilor de gaze naturale. 37 de organizații membre ale Platformei Naționale a Forumului Societății Civile al Parteneriatului Estic au semnat o declarație publică prin care anunță că […] Articolul Zeci de organizații din RM condamnă șantajul energetic din partea Rusiei apare prima dată în SafeNews.
Acum 24 ore
04:30
Când este vorba să schimbe mașina pe combustie cu una electrică, cei mai mulți citează probleme ca autonomia redusă sau timpii de încărcare mari. Totuși, care este cea mai mare problemă pentru deținătorul unei mașini Tesla? Mașinile electrice sunt din ce în ce mai populare, fapt dovedit de cifrele de vânzări în creștere. Dacă la […] Articolul Care este cea mai mare problemă pentru deținătorul unei mașini Tesla apare prima dată în SafeNews.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.