Ciurea: Partidul ”Rusia Unită” și-a reconfirmat rolul de lider pe scena politică rusă

Sputnik, 21 septembrie 2021 15:20

Analistul politic Corneliu Ciurea a comentat în Studiul Sputnik Moldova rezultatele alegerilor pentru Duma de Stat din Rusia.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 12 ore
19:40
Eșecurile, inclusiv în guvernarea unui stat, prezintă suma mai multor greșeli. Nu vreau să fiu malițios, dar am impresia că noii guvernanți de la Chișinău se țin doar de călcat în străchini.
18:50
Fostul consilier american în securitate națională John Bolton a declarat pentru RT că Moscova a ales o cale strategică greșită, construind legături mai puternice cu Beijingul în loc de a remedia relațiile cu SUA și Europa de Vest.
17:10
Ministerul Afacerilor Externe din România se amestecă iar în treburile Rusiei și condamnă recensământul făcut de acest stat în Crimeea, parte integrantă a teritoriului său
16:40
Cum ne promovăm conținutul în rețelele de socializare? Sau cum lucrăm cu noile media într-o epocă digitală?
16:40
Autoritățile de la Chișinău l-au invitat pe Dmitrii Kozak și o delegație de la Gazprom la Chișinău.
16:10
Compatrioții noștri din capitala Federației Ruse desfășoară în aceste momente "Ziua vinului moldovenesc la Moscova".
15:30
China a surprins serviciile secrete americane: chinezii au testat o nouă rachetă hipersonică, capabilă să transporte arme nucleare.
Acum 24 ore
14:40
Comentatorul politic Corneliu Ciurea a explicat în studioul Sputnik Moldova participarea Nataliei Gavrilița în cadrul Consiliului șefilor de state membre ale CSI.
14:10
Cu toții ne bucurăm de toamna blândă de care avem parte, fără zile friguroase, ploioase și, pentru cei care trăiesc la sat, fără noroi și drumuri desfundate.
13:10
Ministerul Finanțelor anunță că peste șapte mii de locuințe au fost procurate prin programul „Prima Casă”.
11:40
Circulația transportului public în Piața Marii Adunări Naționale este sistată.
11:30
Reprezentantul proiectului Вакцина.ру a numit motivul pentru care se observă un nivel scăzut de vaccinare a cetățenilor împotriva coronavirusului în spațiul post-sovietic.
10:40
Vadim Ceban consideră că moldovenii ar putea reduce capacitatea sistemelor de încălzire autonome.
09:50
Salvatorii au ajutat echipa de filmare care s-a întors pe Pământ să părăsească vehiculul de coborâre Soyuz
09:10
Chișinăul trebuie, în maximum două săptămâni, să ia o decizie politică ca de la 1 noiembrie să fim aprovizionați cu gaz.
08:10
Cunoscutul medic trage un semnal de alarmă și spune că pacienții infectați cu SARS-CoV-2 care aleg să se trateze acasă, singuri, după rețete care circulă pe internet, riscă să moară. Ce mesaj transmite medicul Mihai Craiu.
07:30
Răspunzând la o scrisoare trimisă reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, o doamnă de onoare a acesteia a menționat adresa „Sevastopol, Rusia”.
06:30
Astăzi vom avea vreme frumoasă, chiar dacă izolat ar putea să cadă ploi slabe. Tot frumoasă va fi vremea pe tot parcursul săptămânii viitoare, când mercurul va urca în termometre și până la +22 de grade Celsius.
Ieri
20:10
Mircea Geoană va fi în continuare Secretar General Adjunct al NATO, după ce mandatul său i-a fost prelungit cu încă un an. Cum s-a luat această decizie.
19:30
Corneliu Ciurea a explicat în studioul Sputnik Moldova ce legătură are vizita lui Nuland la Moscova și speranța guvernării de la Chișinău cu privire la prețul gazului.
18:20
Un expert rus a trecut în revistă, în studioul radio Sputnik Moldova, perspectivele de cooperare ale Republicii Moldova cu Uniunea Economică Eurasiatică.
17:10
Președintele Asociației Consumatorilor de Energie, Nicolae Mogoreanu, a comentat intenția Guvernului Republicii Moldova de a negocia cu Uniunea Europeană achiziționarea de volume suplimentare de gaze din România.
16:40
Salvatorii și pompierii au fost alertați la un atelier de poligrafie din Capitală. Peste 200 de metri pătrați ard.
16:20
România a ajuns pe un nedorit prim loc în lume la numărul de decese zilnice de Covid, după ce, zilele trecute era pe locul doi mondial.
15:20
Specialiștii atrag atenția asupra riscurilor la care se expun oamenii după arderea deșeurilor vegetale.
14:20
Președintele Maia Sandu a discutat cu Ambasadorii acreditați în Republica Moldova.
13:50
Oricât ar părea de straniu, dar fiind că ne aflăm deja în decada a lua a lunii octombrie, meteorologii anunță maxime de până la +22 de grade Celsius. Însă în noaptea de luni și de marți izolat vom avea înghețuri de până la -4 grade Celsius.
12:50
Pavel Filip se retrage din funcția de președinte al Partidului Democrat din Moldova.
12:40
Moldovenii care vor să ajungă la Odesa trebuie să dețină certificatul de vaccinare cu schema completă.
11:50
Agenţia Naţională pentru Curriculum şi Evaluare a stabilit perioada desfășurării examenelor pentru anul de studii 2021-2022.
11:10
Permisele de conducere moldovenești pentru șoferii de camion vor putea fi convertite în Irlanda.
10:20
Certificatul de vaccinare național este recunoscut în tot mai multe state, informează autoritățile.
09:30
Criza energetică care a atins și Republica Moldova scoate le iveală un subiect care a fost ținut sub preș o perioadă îndelungată, în ideea că între timp nu se poate întâmpla ceva imprevizibil, că problemele se vor rezolva de la sine.
08:40
Comisia Europeană a spus că nu există dovezi potrivit cărora gigantul energetic rusesc Gazprom ar încerca să afecteze aprovizionarea cu gaze a Europei de Vest.
08:00
Azi și mâine, transportul public din municipiul Chișinău va circula după un alt itinerar. Anunțul a fost făcut de Primăria Chișinău, iar motivul este organizarea unui maraton sportiv în centrul Capitalei.
07:00
Astăzi vom avea nevoie de umbrelă, deoarece meteorologii anunță precipitații pe arii extinse. Totodată, maximele vor ajunge astăzi până la 15 grade Celsius.
Mai mult de 2 zile în urmă
21:50
Atenție mare dacă aveți de circulat în acest weekend prin Capitală. Transportul public din municipiul Chișinău va circula după un alt itinerar. Anunțul a fost făcut de Primăria Chișinău, iar motivul este organizarea unui maraton sportiv în centrul orașului.
21:30
Vladimir Putin consideră că nu trebuie grăbită recunoașterea talibanilor.
21:00
Cum intenționează Rusia să dezvolte limba rusă în statele din vecinătatea apropiată? Aflați mai multe detalii în materialul Sputnik despre ediția VII a Congresului Mondial al Compatrioților Ruși.
20:40
Record de decese s-a înregistrat astăzi. 35 de persoane au fost răpuse de noul coronavirus. Totodată, în țară, alte 1 407 persoane au fost diagnosticate cu COVID-19.
20:40
Cetățenia rusă trebuie oferită în mod automat, indiferent în ce țară locuiește familia.
20:20
30 de personalități notorii din țară vor primi Ordinul Republicii. Maia Sandu a semnat decretul respectiv.
20:00
Presiunea din sistem este prea redusă, astfel stațiile de alimentare cu gaz nu pot activa în regim normal, susțin experții.
19:50
Ministerul Educației a asigurat că școlile continuă să activeze în regim obișnuit, cu prezență fizică.
19:00
Președintele rus Vladimir Putin a ținut un discurs în cadrul summitului CSI care s-a desfășurat astăzi în format de videoconferință.
18:50
Procurorul general suspendat rămâne în arest la domiciliu. Recursul avocaților lui Stoianoglo, dar și recursul procurorului pe caz a fost respins de către magistrații Curții de Apel.
18:40
Putin i-a îndemnat pe imigranții care vin să muncească în Rusia ”ca minimum să cunoască limba rusă”.
18:20
Suferind o înfrângere dureroasă în ocupația de 20 de ani a Afganistanului, în timpul căreia a încercat să-și impună voința afganilor, Occidentul încearcă și acum să-și dicteze condițiile noilor autorități naționale.
18:00
Consiliul Superior al Procurorilor s-a întrunit astăzi în ședință și a desemnat noi șefi la la Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS).
17:40
ANRE a avizat acordul prin care este extins termenul de valabilitate a contractului de livrare a energiei electrice de către Centrala termoelectrică de la Cuciurgan.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.