Director ANRE: Ne îndreptăm spre o ușoară diminuare a prețurilor la benzină

SafeNews, 21 septembrie 2021 14:10

Aplicare noii modalități de stabilire a prețurilor la carburanți a creat percepția greșită precum că noua lege a generat scumpirea pe piața petrolieră. Or, analiza cotațiilor Platts la benzină și motorină demonstrează că în luna septembrie 2021 a fost înregistrat cel mai înalt nivel din ultimii cinci ani al prețurilor la carburanți pe piețele internaționale. […] Articolul Director ANRE: Ne îndreptăm spre o ușoară diminuare a prețurilor la benzină apare prima dată în SafeNews.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de SafeNews

Acum 4 ore
20:40
Alte 2.068 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Despre aceasta anunță Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Menționăm că cifra reprezintă un record absolut de infectați în valul 4 al pandemiei COVID-19.  Din numărul total de cazuri, 14 cazuri asociate cu contact în afara țării: 3-Germania, 2-Franța, […] Articolul COVID-19 // Alte 2.068 de cazuri noi au fost confirmate astăzi în R. Moldova apare prima dată în SafeNews.
Acum 8 ore
17:10
Începând de astăzi, Centrul de Metrologie Aplicată și Cercetare are un nou director. Xenia Apostol a fost prezentată astăzi echipei CMAC de către directorul Agenției Proprietății Publice, Eugeniu Cozonac. Mesajul șefului APP pentru noua conducere a CMAC a fost unul de susținere, încurajare, dar și un îndemn puternic de a depune efortul necesar pentru a […] Articolul Xenia Apostol, noul director al Centrului de Metrologie Aplicată și Cercetare apare prima dată în SafeNews.
17:10
Procuratura Anticorupție, la 12 octombrie curent, i-a înaintat învinuirea unui fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova, fiindu-i incriminate trei capete de acuzare pentru săvârșirea infracțiunii de îmbogățire ilicită (art.3302 alin.(2) din Codul penal) și două episoade de fals în declarații (art.3521 alin.(2) din Codul penal), se arată într-un comunicat de presă al instituției. Astfel, potrivit învinuirii înaintate de către procurorii […] Articolul ULTIMA ORĂ! Fostul deputat Constantin Țuțu pus sub învinuire pentru îmbogățire ilicită și fals în declarații apare prima dată în SafeNews.
17:00
Judecătorii și procurorii cu cel puțin 10 ani vechime în funcție, care vor dori să fie admiși în avocatură vor susține examenul de calificare, fiind scutiți doar de efectuarea stagiului. Totodată, până la susținerea examenului, candidații vor fi obligați să urmeze cursuri în volum de cel puțin 20 de ore, în materia deontologiei profesionale a […] Articolul Judecătorii și procurorii vor fi admiși în avocatură în baza examenului de calificare apare prima dată în SafeNews.
16:50
Ambasadoarea Republicii Moldova în Spania, Violeta Agrici, și Corina Călugăru, reprezentantă permanentă a Republicii Moldova pe lângă Consiliul Europei, au fost rechemate de Guvern, în legătură cu expirarea mandatelor. În aceeași ședință, arhitectul Ion Budeci a fost numit în funcția de secretar de stat la Ministerul Culturii, iar Svetlana Țurcan –secretar general adjunct al Guvernului. […] Articolul Doi ambasadori, rechemați de Guvern. Ce alte decizii au fost luate apare prima dată în SafeNews.
16:50
Ucraina a anunţat, miercuri, că a înregistrat un record de vaccinări anti-COVID în 24 de ore, după ce, cu o zi înainte, a fost raportat un număr record de decese provocate de coronavirus, pe fundalul unui nou val pandemic, relatează AFP. Potrivit bilanţului oficial al autorităţilor, 226.587 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 […] Articolul Ucraina a înregistrat un record de vaccinări anti-COVID în 24 de ore apare prima dată în SafeNews.
16:50
Republica Moldova va iniția negocierile cu Banca Europeană de Investiții privind implementarea proiectului „Eficiența energetică în Republica Moldova”. Un proiect de hotărâre în acest sens, a fost aprobat, astăzi, în ședința de Guvern. Obiectivul Proiectului rezidă în inițierea negocierilor asupra proiectului contractului de finanțare privind acordarea Republicii Moldova de către Banca Europeană de Investiții, a […] Articolul Moldova inițiază negocieri cu BEI pentru un împrumut de 30 de milioane de euro apare prima dată în SafeNews.
16:40
Preşedintele rus Vladimir Putin a dispus miercuri o săptămână de concediu plătit pentru toţi cetăţenii între 30 octombrie şi 7 noiembrie pentru a încerca limitarea valului epidemic de COVID-19 în Rusia, relatează AFP şi Reuters. „Bineînţeles, susţin propunerea de a declara perioada dintre 30 octombrie şi 7 noiembrie ca nelucrătoare”, a declarat Putin, înainte de […] Articolul Rusia: Putin decretează o săptămână nelucrătoare începând cu 30 octombrie pentru a limita răspândirea COVID-19 apare prima dată în SafeNews.
16:40
Articolul LIVE // Conferință de presă susținută de ministrul Afacerilor Externe, Nicu Popescu și ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu apare prima dată în SafeNews.
16:10
Prima etapă a campaniei de încorporare în serviciul militar în termen în Armata Națională a avut loc în perioada 18-19 octombrie. Potrivit unui comunicat remis presei, timp de două zile, circa 440 de recruți au fost încorporaţi în unitățile militare. Conform procedurii, tinerii au trecut comisia de expertiză medico-militară în cadrul comisiilor de recrutare-încorporare raionale […] Articolul Circa 440 de tineri, încorporaţi în serviciul militar în Armata Naţională apare prima dată în SafeNews.
16:10
Republica Moldova va trece în acest an la ora de iarnă, astfel că în noaptea de 30 spre 31 octombrie, acest fapt se va ântâmpla de rând cu statele Uniunii Europene. Se întâmplă după ce Guvernul a avizat negativ proiectul propus de Partidul Șor privind renunțarea la schimbarea sezonieră a ore. „Se consideră potrivită revenirea […] Articolul Trece sau nu Moldova la ora de iarnă? Decizia oficială a Guvernului apare prima dată în SafeNews.
Acum 12 ore
16:00
Tamara Chișca-Doneva a fost suspendată din funcția de președinte interimar al Curții Supreme de Justiție, iar începând de astăzi această funcție va fi deținută de către magistratul Vladimir Timofti, după ce a fost desemnat în funcție de către Consiliul Superior al Magistraturii. Un ordin în acest sens a fost semnat de președintele interimar al CSM, […] Articolul ULTIMA ORĂ! DOC // Tamara Chișca-Doneva suspendată din funcția de președinte interimar al CSJ. Cine va deține funcția apare prima dată în SafeNews.
15:00
45 de șoferi au rămas fără plăcuțe, după ce au fost verificați de inspectorii ANTA. Verificările au avut loc în perioada 4 – 17 octombrie în municipiile Chișinău, Bălți și Cahul, în raioanele Orhei, Criuleni, Anenii Noi, Fălești, Rîșcani, Edineț, Dondușeni, Căușeni, Cimișlia, Comrat, Cahul, precum și în zonele de frontieră a punctelor de trecere […] Articolul ANTA: 45 de șoferi au rămas fără plăcuțe auto. Încălcările depistate apare prima dată în SafeNews.
15:00
Articolul LIVE // Ședința Guvernului Republicii Moldova din 20 octombrie 2021 apare prima dată în SafeNews.
14:50
Un bărbat din Marea Britanie, angajat la o firmă de dezinsecție, a găsit un cuib gigantic de viespi, înalt de aproape 1 metru, în podul casei unui client. Ralph Clews, 48 de ani, a văzut multe la viața lui, însă când a descoperit cuibul uriaș, pe data de de 8 octombrie, într-o casă din Coventry, […] Articolul FOTO // Cuib gigantic de viespi, descoperit în podul unei case din Anglia apare prima dată în SafeNews.
14:20
Moldova a recepționat un lot de echipament modern în valoare de aproximativ 260.000 de dolari drept suport în procesul de revizuire a numărului populației și estimare a migrației internaționale și interne la nivel local. Mai exact, echipamentele au fost distribuite Biroului Național de Statistică (BNS). În context, echipamentul donat conține 215 tablete, 21 de computere […] Articolul SUA și Elveția ne donează echipament modern de circa 260.000 de dolari apare prima dată în SafeNews.
14:20
Un ofiţer din rândul rebelilor separatişti capturat de armata ucraineană săptămâna trecută în apropierea liniei frontului din Donbas este cetăţean rus, aşa cum relataseră anterior unele media ucrainene. Confirmarea a fost făcută chiar de Ministerul rus de Externe, potrivit agenţiilor de presă ucrainene Liga.Novini şi Gordon.ua, transmite SafeNews.md cu referire la digi24.ro. Andrei Kosiak, reprezentantul (autoproclamatei) Republici Populare […] Articolul MAE rus confirmă că un ofițer arestat în Donbas are cetățenie rusă apare prima dată în SafeNews.
14:00
„Să nu se confrunte urgența cu graba”. Este îndemnul președintelui Comisiei de la Veneția, Gianni Buquicchio, care a ținut o scurtă conferință de presă la Chișinău, unde și-a exprimat punctul de vedere asupra ultimelor evoluții politice din țară. Astfel, demnitarul a pledat pentru un dialog constructiv între majoritatea parlamentară și opoziție, precum și societatea civilă, […] Articolul Buquicchio, despre justiția din RM: Să nu se confrunte urgența cu graba apare prima dată în SafeNews.
14:00
Regina Elisabeta a II, în vârstă de 95 de ani, a refuzat titlul de ”bătrânelul anului”, oferit de o revistă britanică persoanelor cu o îndelungată și respectabilă activitate. Potrivit unei scrisori semnate de asistentul personal al reginei, Majestatea Sa consideră că omul este atât de bătrân pe cât se simte, așa că nu crede că […] Articolul Regina Elisabeta II a refuzat titlul oferit de o revistă britanică apare prima dată în SafeNews.
13:20
Polițiștii de frontieră au depistat mai multe bărci care nu sunt înmatriculate potrivit legislației în vigoare și nici nu se aflau la locurile stabilite, și anume la debarcaderul public. Bărcile au fost indisponibilizate la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Tudora. Polițiștii de frontieră cercetează cazul pentru a identifica posesorii și pentru a-i sancționa.  Oamenii legii […] Articolul FOTO // Ilegalități pe Nistru: 7 bărci neînmatriculate, depistate de polițiști apare prima dată în SafeNews.
13:20
Ștampila unei firme din Gibraltar, găsită de procurorii anticorupție la sediul Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), îl conectează pe fostul premier Vladimir Filat de o societate offshore. Worldway Limited se numește compania și este unul dintre cei mai longevivi acționari ai Institutului de Proiectări Tehnologice (IPTEH) SA, transmite SafeNews.md cu referire la Rise.md. „Mi-a fost lăsată în […] Articolul Ștampila unei firme offshore, găsită la PLDM: Explicația lui Vlad Filat apare prima dată în SafeNews.
13:10
În ultima săptămână au fost înregistrate 9 902 cazuri de COVID-19. A crescut cu peste 27 la sută și numărul deceselor provocate de noul coronavirus, iar circa 90 la sută din paturile de la terapie intensivă sunt deja ocupate. Datele au fost făcute publice astăzi de către conducerea Ministerului Sănătății, comunică MOLDPRES. Secretarul de stat […] Articolul Ministerul Sănătății: Ne apropiem de recordul de cazuri de COVID-19 din luna martie. Circa 90% din paturile de la terapie intensivă, ocupate apare prima dată în SafeNews.
13:10
Adunarea generală extraordinară a acționarilor SA „Moldovagaz” a aprobat prelungirea contractului în vigoare cu SAP „Gazprom” privind condițiile de furnizare a gazelor naturale către Republica Moldova cu o lună, până la sfârșitul lunii octombrie a acestui an. În același timp, continuă negocierile cu privire la condițiile de valabilitate mai lungi, precum și cele de preț […] Articolul „Moldovagaz” a aprobat prelungirea contractului cu „Gazprom” privind condițiile de furnizare a gazelor până la sfârșitul lunii octombrie apare prima dată în SafeNews.
12:50
Zece mii de copii au fost uciși sau mutilați în conflictul din Yemen, izbucnit în 2015, potrivit statisticilor oficiale. Numărul ar putea fi însă mult mai mare, deoarece numeroase cazuri nu au fost raportate. Cei șase ani de conflict au provocat cea mai mare criză umanitară din lume. „Conflictul din Yemen tocmai a atins o […] Articolul Cea mai mare criză umanitară: 10.000 de copii din Yemen, uciși sau mutilați apare prima dată în SafeNews.
12:50
Incidentul s-a produs în dimineața zilei de 18 octombrie, în jurul orei 06:30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița-I.T.P.F. Iaşi. Cei doi, o femeie de 31 de ani și un tânăr de 28 de ani, fiind în calitate de pasageri într-un autoturism, au prezentat vameșilor români două teste negative la COVID. Având suspiciuni cu […] Articolul Doi moldoveni, prinși cu teste COVID false la vamă. Cum au motivat apare prima dată în SafeNews.
12:40
Ministrul Sănătății, Ala Nemerenco, a declarat că este rândul Republicii Moldova să-și exprime recunoștința față de România, după ce autoritățile de la București au ajutat constant Republica Moldova cu vaccinuri, echipamente medicale și personal medical pe tot parcursul pandemiei, începând din mai 2020 și până în prezent. „Este ocazia să spunem mulţumesc nu doar prin […] Articolul Medici trimiși în România. Nemerenco: E timpul să spunem mulțumesc apare prima dată în SafeNews.
12:30
Un moldovean care deține și cetățenie română a fost reținut de polițiștii de frontieră care au stabilit că acesta este cercetat pentru tâlhărie în Austria. Cazul a fost înregistrat la punctul de trecere Albița, în jurul orei 00:30. Bărbatul de 45 de ani se afla în calitate de pasager într-un autocar. Polițiștii români au stabilit […] Articolul Un moldovean, căutat de polițiștii din Austria: Ce infracțiune a comis apare prima dată în SafeNews.
12:30
Mai multe persoane, între care un angajat și un fost angajat al Agenției Servicii Publice, au intrat în vizorul CNA și al procurorilor sub suspiciunea că ar fi aranjat o schemă de corupție pentru eliberarea frauduloasă a permiselor de conducere. Potrivit actului de sesizare, aceștia ar fi manipulat sistemul informațional, prin intermediul căruia se efectuau programările […] Articolul ULTIMA ORĂ! Nouă persoane sunt cercetate de CNA pentru acte de corupție ce vizează obținerea permiselor de conducere apare prima dată în SafeNews.
12:30
Rusia a înregistrat alte 1.028 de decese provocate de COVID-19, în ultimele 24 de ore. Potrivit presei ruse, de la începutul pandemiei în țară au fost înregistrate 226.353 de decese provocate de virus. Informația a fost confirmată de către responsabilii sediului operațional care gestionează situația pandemică din țară. Cele mai multe victime au fost înregistrate […] Articolul Situație alarmantă în Rusia: Un nou record de decese în 24 de ore apare prima dată în SafeNews.
12:10
Întreprinderea de Stat „Fabrica de sticlă din Chișinău” are un nou director, după ce fostul administrator a fost demis, anunță Agenția Proprietății Publice (APP). Ion Covrig a fost numit în funcție pe 15 octombrie, după ce Pavel Perju, care în ianuarie curent a ocupat funcția vacantă de administrator al întreprinderii în urma unui concurs, a […] Articolul ULTIMA ORĂ! Fabrica de sticlă are un nou director, după ce Pavel Perju a fost demis apare prima dată în SafeNews.
12:10
Un cetățean care s-a dat drept polițist este cercetat pentru proxenetism. Procurorii din cadrul Procuraturii Chișinău i-au documentat activitatea din iunie până în prezent. Astfel, bărbatul se dădea drept angajat al Direcției antidrog din cadrul Inspectoratului Național de Investigații (INI) și a convins mai multe tinere să se prostitueze, promițând că va oferi protecție activității […] Articolul Un pseudo-polițist este cercetat penal pentru proxenetism: Cum acționa apare prima dată în SafeNews.
12:10
Articolul LIVE // Declarație de presă din partea Președintelui Comisiei de la Veneția, Gianni Buquicchio apare prima dată în SafeNews.
12:00
Un adolescent a murit, după ce s-a răsturnat cu un automobil pe care-l conducea. Accidentul a avut loc în această dimineață în raionul Soroca. Potrivit datelor preliminare, în accident a fost implicat un automobil de marca Toyota Prius, la volanul căruia s-ar fi aflat un adolescent în vârstă de 16 ani. Din motive încă necunoscute […] Articolul Grav accident la Soroca: Un minor de 16 ani, a murit pe loc apare prima dată în SafeNews.
12:00
Cancelaria de Stat anunță lansarea concursului pentru ocuparea funcției de secretar general în șapte ministere. Potrivit unui comunicat de presă, funcțiile vacante sunt în cadrul: – Ministerului Apărării;– Ministerului Justiției;– Ministerului Economiei;– Ministerului Afacerilor Interne;– Ministerului Muncii și Protecției Sociale;– Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare;– Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale. După examinarea dosarelor (admiterea la concurs), va […] Articolul Guvernul caută secretari generali pentru șapte ministere: Cancelaria de Stat anunță lansarea concursului apare prima dată în SafeNews.
11:50
Procuratura Generală a venit cu o reacție la declarațiile ex-vicepreședintelui Parlamentului, Alexandru Slusari, prin care a solicitat PG să informeze societatea despre soarta dosarului penal pornit pe faptul devalizării carierei de piatră concasată din Pervomaisc (Ucraina). Astfel, PG susține că, „circumstanțele invocate constituie subiect de investigație în cadrul unei cauze penale, pornite în februarie 2021, […] Articolul Reacția PG la declarațiile lui Slusari privind cariera de piatră concasată din Pervomaisc apare prima dată în SafeNews.
11:40
Magistrata Ana Cucerescu, judecător raportor în dosarul în care fostul şef al Procuraturii Anticorupţie, Viorel Morari, este învinuit de abuz în serviciu şi imixtiune în justiţie prin care l-a prejudicoat pe Veaceslav Platon, a declarat luni că se retrage de la judecarea cauzei pe motiv că este intimidată de celelalte două judecătoare din completul de […] Articolul Dosarul Viorel Morari vs V. Platon // O magistrată se abţine de la judecarea cauzei pentru că ar fi intimidată de colege. Examinarea ar putea fi reluată de la început apare prima dată în SafeNews.
11:40
Jucătorii clubului de fotbal Sheriff nu pot primi banii câștigați după meciurile din Liga Campionilor, deoarece clubului nu i se oferă posibilitatea de a deschide cont în valută în băncile din Republica Moldova, scrie portalul Mold-street.com. Anunțul a fost făcut de liderul autoproclamatei republici nistrene, Vadim Krasnoselski, în cadrul discuției telefonice cu premierul R.Moldova, Natalia […] Articolul Fotbaliștii de la Tiraspol nu-și pot primi milioanele de la UEFA apare prima dată în SafeNews.
11:30
Fostul top manager al Inter RAO, Carina Țurcan, condamnată pentru spionaj, a fost trimisă să-și execute pedeapsa în Ținutul Altai. Despre acest lucru a anunțat pentru TASS avocata ei, Anna Stavițkaia. Ea a menționat că, potrivit legii, clienta sa trebuia să-și execute pedeapsa pe teritoriul subiectului Federației Ruse în care a trăit sau a fost […] Articolul Carina Țurcan, transferată într-o închisoare din Ținutul Altai apare prima dată în SafeNews.
11:20
Fotbal Mania este în plină desfășurare! 7777.md lansează o nouă promoție interesantă pentru adevărații fani ai „sportului rege”. Alătură-te noii provocări sportive „E timpul pentru bonusuri”, care va avea loc în perioada 19-25 octombrie. Participanții care au făcut o alimentare a contului de la începutul campaniei vor primi în dar un freebet în valoare de 25% din suplinire și free […] Articolul 7777.md anunță o nouă promoție fierbinte pentru microbiști: obțineți Freebet, Free Spins și bonusuri de până la 15 000 de lei Ⓟ apare prima dată în SafeNews.
Acum 24 ore
11:00
Articolul LIVE // Conferință de presă organizată de Ministerul Sănătății privind evoluția situației epidemiologice COVID-19 și campaniei de vaccinare apare prima dată în SafeNews.
09:30
Președintele Maia Sandu a promulgat Legea cu privire la ratificarea Convenției Consiliului Europei privind prevenirea și combaterea violenței împotriva femeilor și a violenței domestice. Convenția a fost ratificată de către Parlamentul Republicii Moldova, în lectură finală, la 14 octombrie curent. Astfel, Republica Moldova devine al 35-lea stat membru al Consiliului Europei (din 47) care ratifică […] Articolul Legea cu privire la ratificarea Convenției de la Istanbul, promulgată apare prima dată în SafeNews.
09:30
Peste jumătate (53%) dintre utilizatorii de social media din întreaga lume au folosit reţelele sociale mai mult în timpul lockdown-urilor locale şi naţionale decât înainte de pandemie. Șapte din zece (71%) tineri, cu vârste între 18 şi 34 de ani, se bazează pe aceste reţele pentru a se simţi conectaţi, arată un studiu publicat, luni, […] Articolul Dependenți de Internet? Cât timp stau tinerii pe rețelele de socializare apare prima dată în SafeNews.
09:30
Kremlinul i-a îndemnat marţi pe ruşi să fie „mai responsabili” şi să se vaccineze împotriva COVID-19, în plină resurgenţă a epidemiei pe fondul neîncrederii răspândite în Rusia faţă de vaccinuri şi al restricţiilor limitate, informează AFP. „Există obiceiul de a învinovăţi statul pentru tot”, a declarat pentru presă purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov. […] Articolul Kremlinul îndeamnă rușii să se imunizeze, dar respinge vaccinuri străine apare prima dată în SafeNews.
09:20
Ministra Sănătății, Ala Nemerenco, a vorbit despre un posibil lockdown în Republica Moldova și instituirea alertei de Cod Roșu în țară. Deocamdată, șefa Ministerului Sănătății dă asigurări că, în timpul apropiat, nu va fi instituit un lockdown, asta chiar dacă situația epidemiologică de COVID-19 se înrăutățește, transmite SafeNews.md cu referire la Realitatea.md. „Deocamdată, în patru localități sunt instituite […] Articolul Precizarea ministrului Sănătății despre un lockdown și alerta Cod Roșu apare prima dată în SafeNews.
09:20
Jucătorii clubului de fotbal Sheriff nu pot primi banii câștigați după meciurile din Liga Campionilor, deoarece clubului nu i se oferă posibilitatea de a deschide cont în valută în băncile din Republica Moldova. Despre aceasta a anunțat liderul separatist Vadim Krasnoselski în cadrul discuției telefonice cu premierul Natalia Gavrilița, care l-a sunat ca să discute […] Articolul Problemă la Tiraspol: Fotbaliștii nu își pot primi milioanele de la UEFA apare prima dată în SafeNews.
09:00
Articolul LIVE // Briefing de presă susținut de către deputații fracțiunii parlamentare a Partidului „ȘOR” apare prima dată în SafeNews.
08:00
Un operator de drone din Spania a primit permisiunea de a încerca să salveze trei câini rămaşi captivi în apropierea vulcanului Cumbre Vieja din Insulele Canare. Animalele ar urma să fie prinse cu o plasă controlată de la distanţă şi apoi transportate peste râurile de lavă. Cei trei câini sunt blocaţi de mai multe săptămâni […] Articolul Câinii rămaşi blocaţi între râurile de lavă de pe insula La Palma ar putea fi salvaţi cu drona apare prima dată în SafeNews.
07:50
Prim-ministra Natalia Gavrilița a avut astăzi o discuție telefonică cu liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, în cadrul căreia au fost abordate  subiecte ce vizează interesele cetățenilor de pe ambele maluri ale Nistrului. Premierul a solicitat informații despre livrarea de electricitate prin centrala de la Cuciurgan, în condițiile în care volumele de gaze livrate de […] Articolul Gavrilița l-a sunat pe Krasnoselski: Liderul de la Tiraspol a dat asigurări că nu vor fi probleme cu furnizarea energiei electrice apare prima dată în SafeNews.
07:40
Cinci persoane au murit, marți, într-un accident în care au fost implicate un microbuz românesc şi alte câteva vehicule pe autostrada M1 din Ungaria, potrivit agenţiei maghiare de presă MTI, citate de Mediafax. Patru mașini s-au ciocnit marţi pe autostrada M1 în direcţia Győr, lângă localitatea Bábolna. Cinci persoane au murit și mai multe persoane […] Articolul Microbuz românesc implicat într-un accident grav, soldat cu 5 morți, în Ungaria apare prima dată în SafeNews.
07:30
Anatolie Falca ar urma să fie numit în funcția de director al Administrației Naționale a Penitenciarelor. Ministerul Justiției a publicat rezultatele concursului pentru ocuparea funcției vacante. În cadrul concursului, Falca a obținut 8,12 puncte, fiind desemnat învingător. Anatolie Falca a lucrat în sistemul penitenciar în jur de 20 de ani în diferite funcţii în cadrul […] Articolul Cine a câștigat concursul la șefia Agenției Naționale a Penitenciarelor apare prima dată în SafeNews.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.