video | „Al doilea TikTok mi-a stricat. Ori te fac artist, ori te ucid”. Momentul în care o femeie și-ar agresa copilul în timp ce face un filmuleț

Zugo.md, 21 septembrie 2021 10:40

Momentul în care o femeie strigă la copil și îl impune să se filmeze pentru un video pe TikTok stârnește reacții în spațiul public. Înregistrarea a fost preluată de presă, iar situația criticată de internauți. Iniția, în secvență apare doar femeia, care zâmbește și dansează. Ulterior, ea își roagă și copilul să facă același lucru, … Articolul video | „Al doilea TikTok mi-a stricat. Ori te fac artist, ori te ucid”. Momentul în care o femeie și-ar agresa copilul în timp ce face un filmuleț apare prima dată în ZUGO.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Zugo.md

Acum 6 ore
21:50
Prețul Bitcoin a atins un nou maxim istoric, depășind valoarea de 66.000 de dolari, după lansarea primului fond de tranzacționare cu expunere în această criptomonedă, relatează Digi24, cu referire la Euronews. Bitcoin, care valora mai puțin de un dolar în urmă cu 12 ani, a atins un vârf de 66.273 de dolari. Este o creștere … Articolul Bitcoin a atins un nou maxim istoric! Criptomoneda a depășit valoarea de 66.000 de dolari apare prima dată în ZUGO.
21:30
Traficul rutier va fi suspendat pe mai multe străzi din municipiul Chișinău.Măsura a fost luată în scopul executării de către Î.M. „EXDRUPO” a lucrărilor de reabilitare a învelișului asfaltic de pe carosabilul din strada Teilor, anunță Primăria. Astfel, în perioada 21– 27 octombrie, curent, va fi suspendat traficul rutier pe strada Teilor, tronsonul cuprins între … Articolul Trafic rutier, suspendat pe mai multe străzi ale capitalei. Pentru cât timp va fi restricționată circulația apare prima dată în ZUGO.
21:10
Pe 12 octombrie, Procuratura Anticorupție i-a înaintat învinuirea lui Constantin Țuțu, fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova, fiindu-i incriminate trei capete de acuzare pentru săvârșirea infracțiunii de îmbogățire ilicită  și două episoade de fals în declarații. Constantin Țuțu, fiind persoană cu funcție de demnitate publică, în perioada 2014-2019 a realizat venituri din mai multe surse … Articolul Fostul deputat Constantin Țuțu, pus sub învinuire de către Procuratura Anticorupție. Pentru ce este acuzat apare prima dată în ZUGO.
20:50
Angajaţii publici din oraşul New York vor fi obligaţi să se vaccineze împotriva COVID-19 până la sfârşitul săptămânii viitoare sau, în caz contrar, vor fi trimişi în concediu fără plată, a declarat miercuri Bill de Blasio, primarul oraşului cu cel mai mare număr de locuitori din SUA, relatează Digi24, cu referire la Reuters. Funcţionarii publici … Articolul Imunizarea anti-COVID-19, obligatorie pentru angajații publici din New York apare prima dată în ZUGO.
Acum 8 ore
20:40
Pe măsură ce cazurile se înmulțesc în valul patru al pandemiei, tot mai mulți oameni raportează că s-au infectat cu COVID-19 pentru a doua sau chiar a treia oară, relatează Digi24, cu referire la The Guardian. Un nou studiu făcut în Marea Britanie sugerează că persoanele nevaccinate riscă să fie reinfectate cu COVID-19 o dată … Articolul studiu | Persoanele nevaccinate riscă să se reinfecteze cu COVID-19 o dată la 16 luni apare prima dată în ZUGO.
20:20
Guvernului a aprobat miercuri, 20 octombrie, Legea cu privire la serviciile publice, o premieră legislativă în Republica Moldova, care presupune prestarea serviciilor publice în formă electronică în mod prioritar, dar și dreptul beneficiarului serviciilor publice de a solicita prestarea unui serviciu la orice oficiu al prestatorului de servicii publice sau la orice centru multifuncțional sau … Articolul Serviciile publice vor putea fi solicitate în formă electronică în mod prioritar. Legea, aprobată de Guvern apare prima dată în ZUGO.
20:10
Alte 2068 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate miercuri, 20 octombrie, în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, 14 cazuri asociate cu contact în afara țării: 3 – Germania, 2 – Franța, 2 – Italia, 2-România, 2 -Rusia, 1 – Marea Britanie, 1 – Turcia, 14 – Ucraina, informează Ministerul … Articolul 37 de persoane au decedat, iar alte 2068 au fost infectate. Ultimele date COVID-19 în Republica Moldova apare prima dată în ZUGO.
20:00
Guvernul a aprobat miercuri, 20 octombrie, inițierea negocierilor și aprobarea semnării Protocolului de colaborare dintre Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova și Ministerul Educației din România pentru perioada 2021-2025. Scopul Protocolului de colaborare este de a continua activitățile și proiectele în educație, inclusiv Programul de mobilitate academică dintre părți, dar și susținerea de către … Articolul Guvernul a aprobat semnarea unui nou protocol de colaborare în domeniul învățământului cu Ministerul Educației al României apare prima dată în ZUGO.
19:40
Opozantul rus Alexei Navalnîi a fost declarat miercuri laureatul din 2021 al premiului Saharov pentru libertatea de gândire al Parlamentului European pentru eforturile sale de a lupta împotriva modului discreţionar de a guverna al preşedintelui rus Vladimir Putin, potrivit unui comunicat de presă al Parlamentului European, scrie Digi24. În vârstă de 45 de ani, Alexei … Articolul Alexei Navalnîi, laureat al Premiului Saharov al Parlamentului European apare prima dată în ZUGO.
19:20
Pe 12 octombrie, Procuratura Anticorupție i-a înaintat învinuirea lui Constantin Țuțu, fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova, fiindu-i incriminate trei capete de acuzare pentru săvârșirea infracțiunii de îmbogățire ilicită  și două episoade de fals în declarații. Constantin Țuțu, fiind persoană cu funcție de demnitate publică, în perioada 2014-2019 a realizat venituri din mai multe surse … Articolul Fostul deputat Cristian Țuțu, pus sub învinuire de către Procuratura Anticorupție. Pentru ce este acuzat apare prima dată în ZUGO.
18:50
Pentru prima dată, un rinichi de porc a fost transplantat la un pacient uman, fără a declanșa o respingere imediată de către sistemul imunitar al gazdei, fapt ce reprezintă un progres medical uriaș și care ar putea ajuta în cele din urmă la atenuarea penuriei de organe umane pentru transplant, informează Digi24. Procedura efectuată la … Articolul Pentru prima dată, un rinichi de porc a fost transplantat la un om. Organul nu a fost respins apare prima dată în ZUGO.
Acum 12 ore
18:40
Autoritățile din sănătate iau în calcul vaccinarea copiilor împotriva virusului COVID-19. Acest lucru ar putea fi făcut cu acordul părinților. Secretara de stat la Ministerul Sănătății, Svetlana Nicolăescu a menționat, miercuri, 20 octombrie, în cadrul unei conferințe de presă, că noul val al infecției înregistrează 10-12% din numărul total de cazuri în rândul copiilor. Ceea … Articolul „Din numărul total de cazuri, 10-12 sunt în rândul copiilor”. Vaccinarea minorilor, luată în calcul de către autoritățile din sănătate apare prima dată în ZUGO.
17:40
Vicepremierii Vladislav Kulminski și Andrei Spînu vor pleca într-o vizită de lucru la Moscova. Scopul plecării este de a discuta cu Kremlinul despre încheierea unui contract pe termen lung dintre Moldovagaz și Gazprom, încât securitatea țării noastre să fie asigurată pe perioada rece a anului. În cadrul unui briefing de presă, Andrei Spînu a relatat … Articolul video | Vicepremierii Spînu și Kulminski pleacă la Moscova. Vor discuta încheierea unui contract pe termen lung cu Gazprom apare prima dată în ZUGO.
17:40
Un minor în vârstă de 17 ani, locuitor a capitalei a fost reținut de ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție Buiucani, după ce a jefuit o tânără în timp ce se deplasa pe strada Calea Ieșilor. La 17 octombrie, în jurul orei 22:00, o tânără în vârstă de 24 de ani, a solicitat … Articolul video | Un minor, cercetat penal după ce ar fi furat geanta unei femei. Riscă amendă de până la 42.500 de lei apare prima dată în ZUGO.
17:10
Cabinetul de miniștri a aprobat lista candidaților cărora li se acordă Bursa Președintelui în anul de studii 2021-2022. De asemenea, a fost aprobată și lista elevilor care vor primi burse de merit, precum cea a Guvernului sau a Republicii. Guvernul urmează să înainteze Președinției spre promulgare lista candidaților la Bursa Președintelui Republicii Moldova. Vezi mai … Articolul doc | Lista candidaților la acordarea Bursei Președintelui pentru anul de studii 2021-2022 apare prima dată în ZUGO.
17:00
Cabinetul de miniștri a aprobat listelor studenţilor din instituţiile de învăţământ superior şi elevilor din instituţiile de învăţământ profesional tehnic postsecundar cărora li se acordă burse de merit în anul de studii 2021-2022. Norocoșii nominalizați vor primi una dintre următoarele burse: Bursa Republicii – 1640 de lei; Bursa Guvernului – 1365 de lei; Bursa Gaudeamus … Articolul doc | Lista elevilor și a studenților care vor primi în acest an burse de merit apare prima dată în ZUGO.
16:40
Comisia politică externă și integrare europeană a examinat și a avizat pozitiv, în ședința de astăzi, candidatura lui Victor Chirilă pentru funcția de Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Moldova în România. Victor Chirilă are studii de masterat în politici europene și este licențiat în istorie. Din decembrie 2020 și până în prezent deține funcția … Articolul Candidatura pentru funcția de ambasador al R. Moldova în România, avizată de Comisia politică externă și integrare europeană apare prima dată în ZUGO.
16:20
Guvernul a avizat negativ proiectul propus de Partidul Șor privind renunțarea la schimbarea sezonieră a orei. Așadar, în noaptea de 30 spre 31 octombrie, Republica Moldova va trece la ora de iarnă. Prim-ministra Natalia Gavrilița a precizat că anul acesta țara noastră va trece la ora de iarnă. „Trebuie să ne racordăm la aceste practici, … Articolul Guvernul a decis! Va trece sau nu Republica Moldova la ora de iarnă în acest an? apare prima dată în ZUGO.
16:00
Curtea Supremă de Justiție (CSJ) are un nou șef interimar. Consiliul Superior al Magistraturii l-a desemnat în funcție pe Vladimir Timofti. Un ordin în acest sens a fost semnat de președintele interimar al CSM, Dorel Musteață. În 2019, Timofti a ocupat funcția de președinte CSJ, după ce fostul șef – Ion Druță – a fost … Articolul doc | Curtea Supremă de Justiție are un nou șef interimar. Cine este magistratul desemnat în funcție apare prima dată în ZUGO.
15:40
Mai multe persoane, între care un angajat și un fost angajat al Agenției Servicii Publice, au intrat în vizorul CNA și al procurorilor sub suspiciunea că ar fi aranjat o schemă de corupție pentru eliberarea frauduloasă a permiselor de conducere. Potrivit actului de sesizare, aceștia ar fi manipulat sistemul informațional, prin intermediul căruia se efectuau … Articolul Permise de conducere obținute ilegal și acte de corupție. Nouă persoane, în vizorul CNA apare prima dată în ZUGO.
15:20
Cel mai mare salariu oferit de angajatorii din țara nostră, potrivit Topului celor mai bine plătite 100 locuri de muncă vacante înregistrate la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, este cel de 50.000 de lei și este oferit pentru ocuparea funcției de director în cadrul unei companii de produse cosmetice. Topul continuă cu salarii … Articolul Salariul ajunge și la 50.000 de lei pe lună. Care sunt cele mai bine plătite locuri de muncă vacante din R. Moldova apare prima dată în ZUGO.
15:10
Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis o avertizare de cod Galben de vânt, valabilă mâine, 21 octombrie, în perioada orelor 5:00 – 21:00. În intervalul menționat pe arii extinse se prevăd intensificări ale vântului din SV de pînâ la 15-20 m/s (55-70 km/h). Totodată, specialiștii vin cu câteva recomandări pentru populație: Ţineţi-vă cât mai … Articolul meteo | Specialiștii au emis cod Galben de vânt. Când intră în vigoare avertizarea apare prima dată în ZUGO.
15:00
Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis o avertizare de cod Galben de vânt, valabilă mâine, 21 octombrie, în perioada orelor 5:00 – 21:00. În intervalul menționat pe arii extinse se prevăd intensificări ale vântului din SV de pînâ la 15-20 m/s (55-70 km/h). Totodată, specialiștii vin cu câteva recomandări pentru populație: Ţineţi-vă cât mai … Articolul meteo | Specialiștii au emis cod Galben de vânt. Până când este valabilă avertizarea apare prima dată în ZUGO.
14:50
România este gata să asigure Republica Moldova cu păcură, în contextul crizei gazelor naturale. Totodată, statul român examinează și alte soluții pentru a ajuta cetățenii moldoveni. Declarații în acest sens au fost făcute de către Ministrul interimar al Energiei din România, Virgil Popescu, în cadrul unui interviu pentru Digi24, relatează deschide.md. „În acest moment nu … Articolul video | Ministrul român al Energiei spune că România va putea trimite păcură cât e nevoie Republicii Moldova: „Nu e o problemă” apare prima dată în ZUGO.
14:50
Un minor de 16 ani a decedat după ce a urcat la volanul unei mașini străine. În interiorul vehicului se mai aflau două persoane: o fată și un băiat care consumase alcool, ambii a câte 15 ani. Tragedia s-a întâmplat în Soroca. Poliția locală a fost sesizată referitor la un accident care a avut loc … Articolul Un minor a decedat după ce a urcat la volanul unei mașini străine. În vehicul se afla și amicul său care consumase alcool apare prima dată în ZUGO.
14:30
Secretara de stat, Svetlana Nicolăescu, a declarat în cadrul unui briefing de presă că Ministerul Sănătății nu deține detalii despre cazul copilului de 11 ani din R. Moldova, depistat cu noua tulpină COVID.  Nicolăescu a ținut să adauge că cazul a fost preluat de specialiști și este examinat. Potrivit ei, modalitatea de supraveghere este prin … Articolul Ce spune Ministerul Sănătății despre copilul din R. Moldova depistat cu noua tulpină COVID apare prima dată în ZUGO.
14:20
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a anunțat miercuri, 20 octombrie, noile prețuri maxime de referință ale carburanților. Astfel, un litru de benzină A95 ajunge să coste până la 21 de lei și 52 de bani (cu doi bani mai mult decât ieri), în timp ce un litru de motorină are un preț maxim … Articolul O altă zi cu scumpiri. Noile prețuri la motorină și benzină afișate de ANRE apare prima dată în ZUGO.
14:20
Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, și-a finalizat vizita de lucru în Polonia, din perioada 18-19 octombrie, unde a avut mai multe întâlniri la nivel înalt, subiectul primordial discutat fiind furnizarea cu gaze naturale și soluțiile de depășire a crizei actuale în Republica Moldova. Oficialul s-a întâlnit cu Secretarul de Stat al Cancelariei Președintelui … Articolul Ne livrează gaz polonezii? Ministrul Spînu, despre rezultatele vizitei sale în Polonia apare prima dată în ZUGO.
Acum 24 ore
13:40
Primăria municipiului Chișinău anunță că mai multe străzi din capitală vor avea benzi de circulație rutieră dedicate transportului public. O dispoziție în acest sens a fost semnată recent de viceprimarul capitalei, Ilie Ceban. Benzile dedicate vor fi aplicate în regim de testare pe următoarele coridoare: Str. Alba Iulia – str. Ion Creangă – bd. Ștefan … Articolul Străzile din Chișinău unde vor fi amenajate benzi de circulație dedicate transportului public apare prima dată în ZUGO.
13:30
Oamenii legii de la Hîncești au reținut doi frați, de 17 și 18 ani, suspectați de tentativă de viol și jaf. Potrivit Poliției, în seara de 19 octombrie oamenii legii au fost sesizați de o tânără de 17 ani despre faptul că a fost victimă a unei tentative de viol și jaf. Fata a comunicat … Articolul Au încercat să violeze o adolescentă și i-au furat telefonul. Doi tineri din Hîncești riscă ani grei de pușcărie apare prima dată în ZUGO.
12:50
Ala Nemerenco s-a referit la posibilitatea unui și instituirea alertei de Cod Roșu în Republica Moldova. Potrivit ministrei Sănătății, în timpul apropiat nu va fi instituit un lockdown, în pofida faptului că situația epidemiologică COVID-19 s-a înrăutățit. „Deocamdată în patru localități sunt instituite Coduri Roșii. Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică (CNESP) vine cu unele … Articolul Ministra Sănătății, despre posibilitatea unui lockdown în Republica Moldova apare prima dată în ZUGO.
11:20
Un bărbat de circa 40 de ani a fost debarcat de poliţie dintr-un avion care a plecat de la Cluj spre Londra. Deşi purtarea măştii este obligatorie, el a refuzat să o poarte. După ce personalul avionului a eşuat în negocierile cu bărbatul, a fost chemată poliţia. Dar nici poliţiştii nu au reuşit să-l convingă … Articolul Bărbat dat jos din avion în România pentru că a refuzat să poarte mască. Pasagerii au aplaudat apare prima dată în ZUGO.
11:10
Fotbaliștii de la Sheriff Tiraspol nu pot primi banii câștigați după meciurile din Liga Campionilor, deoarece clubului nu i se oferă posibilitatea de a deschide cont în valută în băncile din R. Moldova. Anunțul a fost făcut de către liderul separatist de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, în cadrul discuției telefonice cu premierul Natalia Gavrilița, care … Articolul Au milioane de euro pe care nu le pot lua. Motivul pentru care jucătorii lui Sheriff Tiraspol nu își pot primi banii de la UEFA apare prima dată în ZUGO.
11:00
Guvernul de la Riga (Letonia) a stabilit restricţii dure până la 15 noiembrie. Ţara baltică are o populaţie de două milioane de locuitori (51% sunt imunizaţi cu două doze). Letonia stă mai bine decât România la procentul de populaţie vaccinată. Letonia revine la lockdown timp de aproape o lună din cauza creşterii cazurilor de coronavirus. … Articolul O ţară europeană revine la lockdown, deşi are peste 50% din populaţie vaccinată apare prima dată în ZUGO.
10:40
O masă devorată în faţa televizorului, a computerului, a tabletei, pe chat sau pe smartphone, pune în mişcare un întreg mecanism dăunător organismului şi creierului. Munca de acasă poate distruge obiceiurile alimentare de bază, scrie Mediafax. Prânzul devorat într-un sfert de oră, lipit de scaun, în faţa computerului din birou sau a laptopului de acasă. … Articolul Ce se întâmplă cu corpul tău atunci când mănânci în faţa unui ecran apare prima dată în ZUGO.
10:30
Facebook plănuiește să-și schimbe numele săptămâna viitoare, a anunțat The Verge, citat de Reuters. Vestea vine într-un moment în care compania se confruntă cu un control din ce în ce mai mare din partea guvernului american cu privire la practicile sale de afaceri. Directorul executiv al Facebook, Mark Zuckerberg, plănuieşte să vorbească despre schimbarea numelui … Articolul Facebook ar urma să-și schimbe numele săptămâna viitoare apare prima dată în ZUGO.
10:10
Un copil de 11 ani, originar din Republica Moldova, a fost depistat pozitiv la COVID-19, pe aeroportul Ben-Gurion din Israel, cu o nouă mutație a variantei Delta – AY4.2. Drept urmare, copilul a fost plasat în carantină, scrie presa din această țară. Responsabilii din Ministerul israelian al Sănătății se vor întruni pentru a discuta măsurile … Articolul COVID-19. O nouă mutație a variantei Delta în Israel, găsită la un copil originar din R. Moldova apare prima dată în ZUGO.
09:40
După două victorii în gaza grupelor, a venit și prima înfrângere. Campioana Republicii Moldova a fost învinsă de Inter Milano cu 3-1, în cea de-a treia etapă a fazei grupelor Ligii Campionilor. „Nerazzurrii” au deschis scorul în minutul 34 prin Edin Dzeko, iar tiraspolenii au egalat la începutul reprizei secunde, prin Sebastien Thill, care a … Articolul Prima înfrângere a Sheriff-ului în Liga Campionilor: Tiraspolenii au cedat cu 3-1 la Milano apare prima dată în ZUGO.
Ieri
20:00
Un operator de drone din Spania a primit permisiunea de a încerca să salveze trei câini rămaşi captivi în apropierea vulcanului Cumbre Vieja din Insulele Canare. Animalele ar urma să fie prinse cu o plasă controlată de la distanţă şi apoi transportate peste râurile de lavă. Cei trei câini sunt blocaţi de mai multe săptămâni … Articolul Erupția vulcanică de pe insula la Palma: Ar putea sau nu să fie evacuați câinii rămaşi blocaţi în râurile de lavă apare prima dată în ZUGO.
20:00
Prim-ministra Republicii Moldova, Natalia Gavrilița, a avut astăzi, 19 octombrie, o discuție telefonică cu Vadim Krasnoselski. În cadrul discuției au fost abordate subiecte ce vizează interesele cetățenilor de pe ambele maluri ale Nistrului. Prim-ministra a solicitat informații despre livrarea de electricitate prin centrala de la Cuciurgan, în condițiile în care volumele de gaze livrate de … Articolul Natalia Gavrilița a avut marți o discuție telefonică cu Vadim Krasnoselski. Ce subiecte au fost abordate apare prima dată în ZUGO.
19:40
Autoritățile din Moscova au anunțat marți introducerea unor noi restricții împotriva COVID-19, începând din 25 octombrie, după ce numărul de infectări a explodat în toată Rusia, ducând la noi recorduri negative. Autorităţile au ordonat vaccinarea obligatorie a 80% dintre angajaţii serviciilor publice, faţă de 60% în prezent, până la 1 ianuarie 2022, scrie digi24.ro. De … Articolul A cincea zi consecutivă cu record de infectări. Moscova introduce noi restricții anti-COVID apare prima dată în ZUGO.
19:20
Anatolie Falca, fost angajat în cadrul Agenției Naționale a Penitenciarelor, a câștigat concursul la șefia instituției cu același nume. Informația a fost confirmată astăzi pentru Jurnal TV de către Anatolie Falca. La funcția de șef al Agenției Naționale a Penitenciarelor au fost trei pretendenți, primul în fața membrilor comisiei s-a prezentat Anatolie Falca, fost angajat … Articolul Cine este noul șef al Agenției Naționale a Penitenciarelor apare prima dată în ZUGO.
19:20
Centrul de Informare și Documentare privind NATO (CID NATO) a organizat marți, 19 octombrie, masa rotundă „Impactul dezinformării asupra securității și importanța promovării culturii de securitate”. În cadrul evenimentului a fost lansată broșura „Securitatea între stereotipuri și realități”.  Broșura a fost realizată în cadrul proiectului „Suport pentru presa independentă și consolidarea rezilienței față de dezinformare”, … Articolul „Securitatea între stereotipuri și realități”. CID NATO a lansat o broșură ce dezminte zece preconcepții despre securitate și apărare apare prima dată în ZUGO.
19:10
Procurorul general adjunct suspendat, Ruslan Popov, va fi plasat în izolatorul CNA pentru 20 de zile. Decizia a fost luată de magistrații Curții de Apel Chișinău. Astăzi, 19 octombrie, magistrații CA Chișinău au examinat demersurile cu privire la schimbarea măsurii de arest pentru Popov. Procurorul general adjunct suspendat a calificat decizia instanței drept una „ilegală”. … Articolul Ruslan Popov, procurorul general adjunct suspendat, plasat în izolatorul CNA pentru 20 de zile apare prima dată în ZUGO.
19:10
Judecătorii Curții de Apel (CA) Chișinău i-au amendat pe avocații lui Ilan Șor și au dispus desemnarea unui apărător din oficiu, după ce apărătorii nu s-au prezentat la ședința de judecată de astăzi. Ședința a fost în cele din urmă amânată. Potrivit avocaților lui Șor, decizia e una ilegală și are scopul de a continua … Articolul doc | CA Chișinău i-a amendat pe avocații lui Șor pentru neparticipare la ședință. Decizia e abuzivă, susțin ei apare prima dată în ZUGO.
18:40
În inima orașului spaniol Madrid a fost deschisă „La Lloreria”, în traducere – „Camera Plânsului”. Aceasta reprezintă o încăpere care are ca scop diminuarea prejudecăților legate de sănătatea mintală a oamenilor. Ușile camerei sunt deschise pentru toți doritorii. În interiorul camerei sunt diverse mesaje precum „Intră și plângi” sau „Și eu am anxietate”. De asemenea, … Articolul foto | „Intră și plângi. Și eu am anxietate”. Unde a fost deschisă „Camera Plânsului” și care este scopul ei apare prima dată în ZUGO.
18:40
Morga spitalului Universitar din București este arhiplină. Corpurile celor decedați din cauza COVID nu mai au loc în frigidere. La Spitalul Universitar de Ugență București se înregistrează 45 de decedați pe zi – COVID și non-COVID. De regulă, necesarul lunar de saci este de 100. Numărul sacilor a fost suplimentat la 500. 45 de decese … Articolul video | Imagini dramatice de la o morgă din București: A fost suplimentat necesarul de saci pentru cadavre. Frigiderele – arhipline apare prima dată în ZUGO.
17:50
Un medic român critică refuzul oamenilor de a se vaccina anti-COVID. Potrivit lui, Organizația Mondială a Sănătății „a intrat în panică”, iar „România îşi va strica imaginea dacă prin refuzul românilor de a se vaccina o să apară o nouă mutaţie a virusului SARS CoV-2. Medicul chirurg Paul Ichim, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă … Articolul Un medic român critică refuzul oamenilor de a se vaccina: „OMS a intrat în panică. Clocim o tulpină autohtonă” apare prima dată în ZUGO.
17:10
Ministerul Educației și Cercetării (MEC) prezintă situația epidemiologică în sistemul de învățământ atestată la data de 15 octombrie curent. Conform datelor prezentate de organele locale de specialitate în domeniul învățământului (OLSDÎ), la data de 15 octombrie, 538 de clase se aflau în carantină, comparativ cu 490 de clase închise în carantină în săptămâna precedentă (08 … Articolul 751 de copii infectați și peste 12.000 în izolare. Cifrele privind situația epidemiologică în învățământ sunt în creștere apare prima dată în ZUGO.
17:00
Vicepremierul pentru reintegrare, Vlad Kulminski și Ruslan Bolboceanu, secretar de stat al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, vor întreprinde o vizită de lucru la Moscova. Guvernul a anunțat că aceștia vor pleca pe 21 octombrie. Oficialii se vor întâlni cu șeful-adjunct al administrației prezidențiale ruse, Dmitri Kozak. Părțile vor discuta mai multe subiecte de … Articolul Viceprim-ministrul Vlad Kulminski, în vizită de lucru la Moscova. Se va vedea cu Dmitrii Kozak apare prima dată în ZUGO.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.