Un copil de doi ani, găsit aproape gol și flămând pe stradă - mama era acasă beată criță

Sputnik, 17 septembrie 2021 19:40

Un copil de doar doi ani a fost găsit plimbându-se pe stradă doar în scutec și în papuci subțiri. Mama acestuia a fost găsită acasă în stare de ebrietate.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 6 ore
20:10
Mircea Geoană va fi în continuare Secretar General Adjunct al NATO, după ce mandatul său i-a fost prelungit cu încă un an. Cum s-a luat această decizie.
19:30
Corneliu Ciurea a explicat în studioul Sputnik Moldova ce legătură are vizita lui Nuland la Moscova și speranța guvernării de la Chișinău cu privire la prețul gazului.
18:20
Un expert rus a trecut în revistă, în studioul radio Sputnik Moldova, perspectivele de cooperare ale Republicii Moldova cu Uniunea Economică Eurasiatică.
Acum 8 ore
17:10
Președintele Asociației Consumatorilor de Energie, Nicolae Mogoreanu, a comentat intenția Guvernului Republicii Moldova de a negocia cu Uniunea Europeană achiziționarea de volume suplimentare de gaze din România.
16:40
Salvatorii și pompierii au fost alertați la un atelier de poligrafie din Capitală. Peste 200 de metri pătrați ard.
16:20
România a ajuns pe un nedorit prim loc în lume la numărul de decese zilnice de Covid, după ce, zilele trecute era pe locul doi mondial.
Acum 12 ore
15:20
Specialiștii atrag atenția asupra riscurilor la care se expun oamenii după arderea deșeurilor vegetale.
14:20
Președintele Maia Sandu a discutat cu Ambasadorii acreditați în Republica Moldova.
13:50
Oricât ar părea de straniu, dar fiind că ne aflăm deja în decada a lua a lunii octombrie, meteorologii anunță maxime de până la +22 de grade Celsius. Însă în noaptea de luni și de marți izolat vom avea înghețuri de până la -4 grade Celsius.
12:50
Pavel Filip se retrage din funcția de președinte al Partidului Democrat din Moldova.
12:40
Moldovenii care vor să ajungă la Odesa trebuie să dețină certificatul de vaccinare cu schema completă.
11:50
Agenţia Naţională pentru Curriculum şi Evaluare a stabilit perioada desfășurării examenelor pentru anul de studii 2021-2022.
Acum 24 ore
11:10
Permisele de conducere moldovenești pentru șoferii de camion vor putea fi convertite în Irlanda.
10:20
Certificatul de vaccinare național este recunoscut în tot mai multe state, informează autoritățile.
09:30
Criza energetică care a atins și Republica Moldova scoate le iveală un subiect care a fost ținut sub preș o perioadă îndelungată, în ideea că între timp nu se poate întâmpla ceva imprevizibil, că problemele se vor rezolva de la sine.
08:40
Comisia Europeană a spus că nu există dovezi potrivit cărora gigantul energetic rusesc Gazprom ar încerca să afecteze aprovizionarea cu gaze a Europei de Vest.
08:00
Azi și mâine, transportul public din municipiul Chișinău va circula după un alt itinerar. Anunțul a fost făcut de Primăria Chișinău, iar motivul este organizarea unui maraton sportiv în centrul Capitalei.
07:00
Astăzi vom avea nevoie de umbrelă, deoarece meteorologii anunță precipitații pe arii extinse. Totodată, maximele vor ajunge astăzi până la 15 grade Celsius.
Ieri
21:50
Atenție mare dacă aveți de circulat în acest weekend prin Capitală. Transportul public din municipiul Chișinău va circula după un alt itinerar. Anunțul a fost făcut de Primăria Chișinău, iar motivul este organizarea unui maraton sportiv în centrul orașului.
21:30
Vladimir Putin consideră că nu trebuie grăbită recunoașterea talibanilor.
21:00
Cum intenționează Rusia să dezvolte limba rusă în statele din vecinătatea apropiată? Aflați mai multe detalii în materialul Sputnik despre ediția VII a Congresului Mondial al Compatrioților Ruși.
20:40
Record de decese s-a înregistrat astăzi. 35 de persoane au fost răpuse de noul coronavirus. Totodată, în țară, alte 1 407 persoane au fost diagnosticate cu COVID-19.
20:40
Cetățenia rusă trebuie oferită în mod automat, indiferent în ce țară locuiește familia.
20:20
30 de personalități notorii din țară vor primi Ordinul Republicii. Maia Sandu a semnat decretul respectiv.
20:00
Presiunea din sistem este prea redusă, astfel stațiile de alimentare cu gaz nu pot activa în regim normal, susțin experții.
19:50
Ministerul Educației a asigurat că școlile continuă să activeze în regim obișnuit, cu prezență fizică.
19:00
Președintele rus Vladimir Putin a ținut un discurs în cadrul summitului CSI care s-a desfășurat astăzi în format de videoconferință.
18:50
Procurorul general suspendat rămâne în arest la domiciliu. Recursul avocaților lui Stoianoglo, dar și recursul procurorului pe caz a fost respins de către magistrații Curții de Apel.
18:40
Putin i-a îndemnat pe imigranții care vin să muncească în Rusia ”ca minimum să cunoască limba rusă”.
18:20
Suferind o înfrângere dureroasă în ocupația de 20 de ani a Afganistanului, în timpul căreia a încercat să-și impună voința afganilor, Occidentul încearcă și acum să-și dicteze condițiile noilor autorități naționale.
18:00
Consiliul Superior al Procurorilor s-a întrunit astăzi în ședință și a desemnat noi șefi la la Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS).
17:40
ANRE a avizat acordul prin care este extins termenul de valabilitate a contractului de livrare a energiei electrice de către Centrala termoelectrică de la Cuciurgan.
17:10
Hotărârea Comisiei pentru Situații Excepționale din 13 octombrie are un subpunct din care rezultă că procesul de studii ar putea fi sistat sau s-ar putea desfășura online, având în vedere starea de alertă pe piața gazelor naturale.
16:40
Începând cu ziua de astăzi, moldovenii își pot descărca certificatul COVID-19 online, prin intermediul unei platforme create de Ministerul Sănătății.
16:20
Criza din sectorul energetic al Republicii Moldova a ajuns și în atenția presei din România.
15:50
Moldovagaz vine cu un nou apel către cetățeni. Întreprinderea le cere oamenilor să deconecteze cazanele atunci când pleacă de acasă.
15:30
Reacția FISC, după ce doi inspectori de la Ungheni ar fi pretins 40 de mii de lei de la un agent economic.
15:00
Accident grav la ieșirea din orașul Orhei. O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale.
14:40
Prim-ministrul Republicii Moldova Natalia Gavrilița a ținut un discurs la summitul liderilor țărilor CSI, care se desfășoară în acest an în format de videoconferință, în care a vorbit inclusiv despre criza din sectorul energetic.
14:10
La Curtea de Apel se examinează astăzi recursurile depuse de avocații lui Alexandr Stoianoglo și procurorul de caz. În fața instanței, un grup de oameni a organizat un protest în susținerea procurorului general suspendat.
13:50
Lavrov: Occidentul încearcă să facă presiuni asupra Rusiei deoarece nu-i place că aceasta se consolidează.
13:20
Zinaida Greceanîi s-a întâlnit la Sankt-Petersburg cu Galina Karelova. Părțile au subliniat că, în pofida împrejurărilor de ordin politic, Moldova și Federația Rusă au o moștenire istorică, culturală și spirituală comună foarte bogată.
13:00
În Republica Moldova a fost declarată stare de urgență în sectorul energetic, după ce negocierile dintre ministrul Economiei, Andrei Spânu, și reprezentanții Gazprom au eșuat. În același timp, autoritățile ne dau asigurări că nu vom îngheța în locuințe în această iarnă.
13:00
Doi inspectori fiscali sunt cercetați pentru corupție. Ofițerii CNA și procurorii au descins în această dimineață în birourile și la domiciliile acestora.
12:40
Prim-ministrul Republicii Moldova Natalia Gavrilița a ținut un discurs la summitul liderilor țărilor CSI, care se desfășoară în acest an în format de videoconferință.
12:30
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a publicat noile prețuri plafon pentru benzină și motorină.
12:10
În Republica Moldova ar putea fi legalizată cultivarea cânepii industriale. Un proiect de lege în acest sens a fost prezentat de Ministerul Agriculturii.
11:40
De astăzi, proprietarii de mașini echipate cu instalații de gaz din sudul țării nu mai au posibilitate să-și alimenteze mașinile.
11:20
Expertul a vorbit despre originea antică a virușilor, care a influențat apariția unui mecanism de apărare pentru aceștia în rândul unora dintre locuitorii planetei.
10:30
Curtea de Apel Chișinău va decide, astăzi, dacă Procurorul General suspendat, Alexandr Stoianoglo va fi eliberat ori va primi mandat de arest pentru 30 de zile.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.