Kremlinul a comentat creșterea prețurilor la gaz în Europa

Sputnik, 15 septembrie 2021 21:40

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a comentat creșterea spectaculoasă a prețurilor la gaz în Europa.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 4 ore
20:10
Poliția australiană a efectuat un șir rețineri sâmbătă în timpul mitingurilor neautorizate împotriva măsurilor de izolare, iar mai mulți ofițeri de poliție au fost răniți în ciocnirile cu protestatarii.
Acum 6 ore
19:30
Cel puțin două persoane au fost ucise, iar alta fost rănită în timp ce un bărbat a tras vineri dintr-o arbaletă de la balconul său din orașul Almelo.
18:30
Erupția vulcanică în curs de desfășurare lângă capitala islandeză Reykjavik, care va trece duminică de șase luni, este acum cea mai lungă din țara nordică din ultimii 50 de ani.
Acum 8 ore
17:50
Alte 1031 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care 869 în rândul persoanelor nevaccinate. Au fost efectuate 8 030 de teste.
17:10
Liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, împreună cu soția sa Svetlana, și-au exercitat astăzi dreptul vot la alegerile pentru Duma de Stat a Rusiei.
16:30
Iată cum va proceda Organizația pentru Cooperare de la Shanghai în cazul Afganistanului.
16:00
Șeful Comisiei Electorale Centrale din Rusia, Ella Pamfilova, a menționat că ”atacurile continuă”.
Acum 12 ore
15:20
Un bărbat din Edineț a murit, după ce a fost lovit de un automobil. Oamenii legii au oferit detalii pe marginea acestui caz.
14:50
Aproape 7 500 de persoane urmăresc prin portalurile de supraveghere video cum se desfășoară alegerile pentru Duma de Stat a Rusiei.
14:40
Guvernul a aprobat folosirea certificatului verde în România, iar hotărârea a fost deja publicată în Monitorul Oficial. Ce trebuie să facă românii începând de luni.
14:10
Scandal în lumea sportului. Un medic moldovean a fost înlăturat pe viață de la testarea sportivilor.
13:20
Talibanii au desființat Ministerul pentru Problemele Femeilor din Afganistan, înlocuindu-l cu unul de orientare islamică.
12:40
În perioada 17-19 septembrie au loc alegerile pentru Duma de Stat a Rusiei.
11:50
Maia Sandu va participa miercuri, 22 septembrie, la Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite, la New York.
11:10
Astăzi, în stânga Nistrului sunt deschise patru secții de vot pentru alegerea deputaților în Duma de Stat a Rusiei. Cei mai mulți alegători sunt așteptați duminică, în ziua principală de vot, atunci când secțiile de votare vor fi deschise în toate orașele transnistrene.
Acum 24 ore
10:30
Miniștrii de Externe ai Moldovei și Ungariei au discutat problema reluării rutei de zbor Chișinău-Budapesta.
09:50
Analistul politic Corneliu Ciurea a explicat care ar putea fi prețul gazelor naturale pentru Moldova.
09:00
Jurnaliștii Ghenadie Vaculovschi și Serghei Țurcan au explicat în emisie la Radio Sputnik Moldova de ce președintele Maia Sandu și noua guvernare reprezentată de PAS evită să participe la negocierile cu Gazpromul pentru prelungirea contractului de livrare a gazelor.
08:30
Forumul Economic Mondial a anunțat că urmează să organizeze o reuniune în perioada 17-21 ianuarie 2022, după ce renunțase la întrunirea de la Davos (Elveția) de anul acesta, care trebuia să aibă loc în ianuarie, din cauza pandemiei
07:50
Cele două puncte mobile de vaccinare din municipiul Chișinău își continuă activitatea și astăzi. Iată unde vor staționa troleibuzul și autobuzul.
07:10
Meteorologii anunță pentru sâmbătă vreme posomorâtă și maxime de până la 23 de grade.
Ieri
23:00
Obligația permisului de sănătate va fi generalizată la toate locurile de muncă din Italia, atât în sectorul public, cât și în cel privat, au anunțat miniștrii după o ședință a Consiliului.
22:40
Directorul general al Fondului Monetar Internațional (FMI) și liderii altor organizații au cerut joi țărilor cu rate ridicate de vaccinare COVID-19 să trimită doze de vaccin în țările cu venituri mici și medii.
22:10
Crearea unei platforme de internet în care oricine poate să se pronunțe este percepută în Letonia modernă ca fiind un act de ostilitate față de țară.
21:30
Purtătorul de cuvânt al Kremlinului a povestit despre situația persoanelor din anturajul lui Putin, infectate cu coronavirus.
21:00
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a explicat de ce lucrează în regim de atuoizolare și a îndemnat să nu se uite de revaccinarea la timp.
20:30
Vladimir Putin nu va participa la reuniunea pentru energie și climă, organizată de Joe Biden.
20:00
Din 20 septembrie, moldovenii pot intra în Ucraina doar dacă dețin o poliță de asigurare medicală și un certificat de vaccinare, ori rezultatul negativ al testării la noul coronavirus.
19:40
Un copil de doar doi ani a fost găsit plimbându-se pe stradă doar în scutec și în papuci subțiri. Mama acestuia a fost găsită acasă în stare de ebrietate.
19:20
Docentul Universității Financiare pe lângă Guvernul Federației Ruse Ghevorgh Mirzayan a comentat în exclusivitate pentru Sputnik discuțiile țărilor OTSC participante la summit.
18:50
La alegerile pentru Duma de Stat a Rusiei, Vladimir Putin și-a exercitat dreptul la vot în format online.
18:20
În ianuarie 2021, președintele american ales legal nu controla armele nucleare americane. Această veste senzațională ne-a fost adusă de un investigator renumit - el a aranjat Watergate președintelui Nixon încă acum jumătate de secol - Bob Woodward.
18:10
Alte 1 042 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi după efectuarea a 9 388 de teste. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 280 185.
17:50
Locuitorii din regiunea Kamceatka au ieșit vineri la vot pentru a-și alege reprezentanții în Duma de Stat.
17:50
Astăzi la Tiraspol sunt deschise patru secții de votare pentru alegerea deputaților în Duma de Stat a Rusiei. Pe 19 septembrie numărul acestora va crește.
17:00
Pentru prima dată după două săptămâni s-a ieftinit benzina. Iată cu cât poate fi cumpărată mâine.
16:40
Din cauza numărului tot mai mare de cazuri de COVID-19 în penitenciare, Procuratura Generală a dispus ca arestul preventiv să fie aplicat doar în cazuri excepționale.
16:10
Rusia este un partener strategic pentru Republica Moldova, iar relațiile trebuie menținute. Declarația a fost făcută de către fostul deputat Nicolae Pascaru, în contextul alegerilor din Rusia și a faptului că Moldova nu a delegat niciun observator din partea țării.
15:30
Șeful ”Gazprom” a dezvăluit că rezervele de gaz ale Rusiei vor fi suficiente pentru încă 100 de ani.
15:20
Angelica Caraman este noul președinte al Comisiei Electorale Centrale. Ea a fost aleasă cu cu 2/3 din membrii CEC.
15:10
Fostul deputat PPDA Arina Spătaru a decis să plece din partid. Iată care este motivul și ce mesaj a postat.
14:40
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis o avertizare cod galben de înghețuri. Iată când se va răci vremea.
14:00
Alegerile pentru Duma de Stat se desfășoară în Federația Rusă din 17 septembrie până pe 19 septembrie.
14:00
Un bărbat a ajuns la spital după ce amicul său de pahar la înjunghiat. Făptașul a fost reținut.
13:30
Pe 19 septembrie, la Chișinău va fi deschisă o singură secție de votare pentru alegerile în Duma de Stat a Rusiei. Ea va funcționa în incinta reprezentanței Rossotrudnicestvo din Moldova.
13:00
Procuratura Generală își cere scuze de la toate persoanele figurante în dosarul Petrenco.
12:20
O femeie de 40 de ani din raionul Glodeni a ajuns la spital după ce concubinul ei a bătut-o cu un fier de călcat înfierbântat.
12:00
Analistul politic a comentat în studioul radio Sputnik Moldova evoluția relațiilor bilaterale cu Rusia sub noua guvernare.
10:50
Guvernul Republicii Moldova și-a activizat implicarea în negocierile cu „Gazprom”. Declarația a fost făcută în exclusivitate pentru Sputnik Moldova de către președintele „MoldovaGaz” Vadim Ceban.
10:40
Alegerile pentru Duma de stat a Federației Ruse au început. Patru secții de votare s-au deschis în această dimineață în regiunea transnistreană.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.