Zilele Filmului Românesc revin la Chişinău

Good News, 15 septembrie 2021 15:20

Cele mai noi filme realizate de unii dintre cei mai importanţi regizori români, printre care Cristi Puiu, Radu Jude sau Radu Muntean, dar şi câteva lungmetraje ale unei noi generaţii… Articolul Zilele Filmului Românesc revin la Chişinău apare prima dată în Good News.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Good News

Mai mult de 2 zile în urmă
16:40
Alegerea unui automobil este adeseori însoțită de o dilemă: cumpăr o mașină nouă sau una second-hand? Deși vânzările de autoturisme noi au crescut în ultimii ani, șoferii moldoveni tind în… Articolul Raport preț-calitate: Top 5 cele mai bune mașini second-hand pe care le poți procura în Moldova apare prima dată în Good News.
16:10
Slovacia a oferit Republicii Moldova zece mii de teste PCR, pentru combaterea crizei pandemice. Anunțul a fost făcut la Chișinău de către ministrul slovac de Externe. Oficialul de la Bratislava… Articolul Slovacia ne-a oferit zece mii de teste PCR pentru a combate criza pandemică apare prima dată în Good News.
15:50
Începând cu ziua de astăzi, Banca Națională a Moldovei pune în circulație ca mijloc de plată și în scop numismatic o monedă comemorativă dedicată celor 100 de ani de la… Articolul BNM pune în circulație o nouă monedă de 100 de lei, în cinstea unui teatru apare prima dată în Good News.
15:50
În Chișinău a început testarea gratuită a cadrelor didactice și a personalului auxiliar nevaccinat din instituțiile de învățământ preuniversitar, în baza lotului inițial de teste rapide achiziționate de primărie.   Această… Articolul În Chișinău a început testarea gratuită a profesorilor nevaccinați împotriva COVID-19 apare prima dată în Good News.
15:50
Amenajarea infrastructurii zonelor verzi în cartierul Telecentru continuă. Potrivit primarului general Ion Ceban, actualmente sunt schimbate bordurile, amenajat trotuarul şi spaţiul verde de la intersecţia str. Academiei cu şos. Hînceşti.… Articolul Ion Ceban: Amenajarea infrastructurii zonelor verzi în cartierul Telecentru continuă apare prima dată în Good News.
15:30
Cinci elevi din Chişinău au obţinut medalii la cea de-a 38-a ediţie a Olimpiadei Balcanice de Matematică, care a fost organizată de Cipru. Din cauza pandemiei, olimpiada s-a desfăşurat online,… Articolul Cinci elevi din Chişinău au obţinut medalii la Olimpiada Balcanică de Matematică apare prima dată în Good News.
15:30
Femeile afgane au trecut la o nouă formă de protest faţă de noul cod vestimentar strict impus de talibani celor care vor să studieze în universităţi. Ele au demarat o… Articolul Femeile afgane schimbă tactica și îi atacă într-un mod inedit pe talibani apare prima dată în Good News.
15:30
Astăzi cinci dintre noile autocare au început să transporte călători pe ruta numărul 9, pe care circulau până acum doar două autobuze vechi. Primarul recunoaşte că sunt puţine mijloace de… Articolul Cinci autobuze noi, puse în circulaţie în Chişinău apare prima dată în Good News.
15:20
Cele mai noi filme realizate de unii dintre cei mai importanţi regizori români, printre care Cristi Puiu, Radu Jude sau Radu Muntean, dar şi câteva lungmetraje ale unei noi generaţii… Articolul Zilele Filmului Românesc revin la Chişinău apare prima dată în Good News.
15:20
Proiectul noului Cod al transportului feroviar urmează a fi supus dezbaterilor în şedinţa plenară a Parlamentului. PROIECTUL acestuia a fost elaborat de Guvern, în contextul în care proiectul Codului transportului… Articolul Parlamentul de la Chişinău urmează să aprobe un nou Cod al transportului feroviar apare prima dată în Good News.
27 august 2021
16:30
În perioada 26-29 august, Nicolai Țveatcov, Șef adjunct al Biroului politici de reintegrare al Cancelariei de Stat și directorul companiei de cercetare și consultanță politică ”Intellect Group”, Ian Lisnevschi, participă… Articolul Republica Moldova participă la Conferința Globală din Estonia apare prima dată în Good News.
24 august 2021
18:10
Acest articol nu se referă neapărat la politica despre care, poate, v-ați obișnuit că vă vorbeam. Este un articol care exprimă opinia și viziunea mea despre isteria, prostia și lipsa… Articolul ANALIZĂ // Două lumi paralele: isteria provocată de COVID și milioanele de copii care mor de foame apare prima dată în Good News.
21 august 2021
17:40
Compania Horus Energy și directorul general, Valentin Balan continuă să fie ținta unui atac mediatic, comandat de către un șir de concurenți ce apelează la metode murdare de a face…
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.