Un ambasador a fost rechemat din funcție - detalii

Sputnik, 15 septembrie 2021 15:20

Un ambasador a fost rechemat din funcție. Este vorba de Anatol Vangheli, ambasadorul Republicii Moldova în Republica Elenă și prin cumul în Republica Cipru. Anunțul a fost făcut astăzi în cadrul ședinței de Guvern.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 4 ore
23:00
Obligația permisului de sănătate va fi generalizată la toate locurile de muncă din Italia, atât în sectorul public, cât și în cel privat, au anunțat miniștrii după o ședință a Consiliului.
22:40
Directorul general al Fondului Monetar Internațional (FMI) și liderii altor organizații au cerut joi țărilor cu rate ridicate de vaccinare COVID-19 să trimită doze de vaccin în țările cu venituri mici și medii.
22:10
Crearea unei platforme de internet în care oricine poate să se pronunțe este percepută în Letonia modernă ca fiind un act de ostilitate față de țară.
Acum 6 ore
21:30
Purtătorul de cuvânt al Kremlinului a povestit despre situația persoanelor din anturajul lui Putin, infectate cu coronavirus.
21:00
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a explicat de ce lucrează în regim de atuoizolare și a îndemnat să nu se uite de revaccinarea la timp.
20:30
Vladimir Putin nu va participa la reuniunea pentru energie și climă, organizată de Joe Biden.
20:00
Din 20 septembrie, moldovenii pot intra în Ucraina doar dacă dețin o poliță de asigurare medicală și un certificat de vaccinare, ori rezultatul negativ al testării la noul coronavirus.
19:40
Un copil de doar doi ani a fost găsit plimbându-se pe stradă doar în scutec și în papuci subțiri. Mama acestuia a fost găsită acasă în stare de ebrietate.
Acum 8 ore
19:20
Docentul Universității Financiare pe lângă Guvernul Federației Ruse Ghevorgh Mirzayan a comentat în exclusivitate pentru Sputnik discuțiile țărilor OTSC participante la summit.
18:50
La alegerile pentru Duma de Stat a Rusiei, Vladimir Putin și-a exercitat dreptul la vot în format online.
18:20
În ianuarie 2021, președintele american ales legal nu controla armele nucleare americane. Această veste senzațională ne-a fost adusă de un investigator renumit - el a aranjat Watergate președintelui Nixon încă acum jumătate de secol - Bob Woodward.
18:10
Alte 1 042 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi după efectuarea a 9 388 de teste. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 280 185.
17:50
Locuitorii din regiunea Kamceatka au ieșit vineri la vot pentru a-și alege reprezentanții în Duma de Stat.
17:50
Astăzi la Tiraspol sunt deschise patru secții de votare pentru alegerea deputaților în Duma de Stat a Rusiei. Pe 19 septembrie numărul acestora va crește.
Acum 12 ore
17:00
Pentru prima dată după două săptămâni s-a ieftinit benzina. Iată cu cât poate fi cumpărată mâine.
16:40
Din cauza numărului tot mai mare de cazuri de COVID-19 în penitenciare, Procuratura Generală a dispus ca arestul preventiv să fie aplicat doar în cazuri excepționale.
16:10
Rusia este un partener strategic pentru Republica Moldova, iar relațiile trebuie menținute. Declarația a fost făcută de către fostul deputat Nicolae Pascaru, în contextul alegerilor din Rusia și a faptului că Moldova nu a delegat niciun observator din partea țării.
15:30
Șeful ”Gazprom” a dezvăluit că rezervele de gaz ale Rusiei vor fi suficiente pentru încă 100 de ani.
15:20
Angelica Caraman este noul președinte al Comisiei Electorale Centrale. Ea a fost aleasă cu cu 2/3 din membrii CEC.
15:10
Fostul deputat PPDA Arina Spătaru a decis să plece din partid. Iată care este motivul și ce mesaj a postat.
14:40
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis o avertizare cod galben de înghețuri. Iată când se va răci vremea.
14:00
Alegerile pentru Duma de Stat se desfășoară în Federația Rusă din 17 septembrie până pe 19 septembrie.
14:00
Un bărbat a ajuns la spital după ce amicul său de pahar la înjunghiat. Făptașul a fost reținut.
13:30
Pe 19 septembrie, la Chișinău va fi deschisă o singură secție de votare pentru alegerile în Duma de Stat a Rusiei. Ea va funcționa în incinta reprezentanței Rossotrudnicestvo din Moldova.
13:00
Procuratura Generală își cere scuze de la toate persoanele figurante în dosarul Petrenco.
Acum 24 ore
12:20
O femeie de 40 de ani din raionul Glodeni a ajuns la spital după ce concubinul ei a bătut-o cu un fier de călcat înfierbântat.
12:00
Analistul politic a comentat în studioul radio Sputnik Moldova evoluția relațiilor bilaterale cu Rusia sub noua guvernare.
10:50
Guvernul Republicii Moldova și-a activizat implicarea în negocierile cu „Gazprom”. Declarația a fost făcută în exclusivitate pentru Sputnik Moldova de către președintele „MoldovaGaz” Vadim Ceban.
10:40
Alegerile pentru Duma de stat a Federației Ruse au început. Patru secții de votare s-au deschis în această dimineață în regiunea transnistreană.
09:40
Actualul summit va fi unul dintre cele mai importante din istoria asociației, notează editorialistul de la RIA Novosti.
09:10
Invitați:Ala Andon, psiholo-numerolog, Nicolae Pascaru, ex-deputat, Alexandra Barbăneagră, rectorul Universității Pedagogice de Stat “Ion Creangă”
09:10
Autoritățile din România au actualizat lista țărilor cu risc epidemiologic sporit. Astfel, din cauza înregistrării unui număr tot mai mare de cazuri noi de COVID-19, Republica Moldova a fost trecută din lista verde, în cea galbenă.
08:10
Alegerile în Duma de stat a Rusiei și în mai multe parlamente regionale se desfășoară în perioada 17-19 septembrie
08:00
Șoc la ONU: toţi liderii şi diplomaţii care participă la Adunarea Generală a organizației, de la New York, vor trebui să prezinte dovada vaccinării împotriva COVID-19
07:30
Cele două puncte mobile de vaccinare din municipiul Chișinău își continuă activitatea și astăzi. Iată unde va staționa troleibuzul și autobuzul.
07:00
Leul moldovenesc prinde la putere și se apreciază în raport cu cele mai importante valute de referință. Iată care sunt cotațiile oficiale anunțate de Banca Națională a Moldovei pentru ziua de 17 septembrie.
06:30
Meteorologii prognozează pentru astăzi temperaturi de până la 30 de grade Celsius, ziua sunt posibile ploi slabe însoțite de scurtă durată.
Ieri
23:00
Creșterea prețurilor la gaz va obliga țările europene să își restrângă ambițiile de a elimina treptat cărbunele și combustibilii fosili, potrivit lui Simonas Vileikis, expert pe piețele energetice din UE
22:30
Președintele rus Vladimir Putin a acceptat o invitație din partea liderului chinez Xi Jinping de a participa la Jocurile Olimpice de iarnă de anul viitor de la Beijing
22:00
Îndrăgita interpretă stabilită de mai mulți ani în Federația Rusă Alina Deliss a vorbit în cadrul emisiunii ”Sputnik Matinal” despre cele mai recente proiecte ale sale, dar și cu cine colaborează.
21:30
Părțile au convenit că este necesară o soluție umanitară promptă pentru persoanele și unitățile de transport de pe malul stâng care traversează hotarul moldo-ucraineană.
21:00
Primarul municipiului Chișinău anunță că a lansat ”Zilele Chișinăului la Buzău” și că formatul unui asemenea eveniment este total nou pentru municipalitate. Ce spune despre eveniment.
20:30
Exercițiile militare comune cu NATO din Ucraina sunt menite să distragă atenția de la eșecurile politicii interne ale autorităților de la Kiev, susține Maria Zaharova.
20:20
Comisia Europeană vrea o nouă agenție pentru pandemiile viitorului, instituția urmând să se numească Hera și să cheltuie nu mai puțin de 6 miliarde de euro.
20:10
Însărcinatul cu afaceri al Federației Ruse în România a vorbit despre alegerile pentru Duma de Stat, despre cum se desfășoară procesul electoral în România, dar și despre standardele duble cu care Occidentul tratează Rusia și alte state.
19:50
Primul centru din lume specializat în studiul sindromului post-COVID a fost deschis în Rusia.
19:20
După ce Franţa a impus imunizarea obligatorie a personalului medical, un număr de circa 3.000 de angajați ai sistemului sanitar din țara respectivă au fost suspendați din funcție pentru că nu s-au vaccinat.
18:50
Primarului comunei Trușeni, arhitectului-șef și a fostului șef al unei întreprinderi municipale își vor petrece următoarele 30 de zile după gratii.
18:20
Alte 1.289 persoane au fost confirmate pozitiv cu noul coronavirus, dintre care 1.053 în rândul persoanelor nevaccinate. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 279143.
18:10
Ministrul Afacerilor Externe și Comerțului Exterior al Ungariei este așteptat mâine la Chișinău. În cadrul vizitei de lucru, oficialul se va întâlni cu Nicu Popescu și Natalia Gavrilița.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.