O mașină a fost făcută zob în timpul unor lucrări de demolare a unui restaurant din capitală | VIDEO

TV6, 15 septembrie 2021 15:10

O mașină a fost grav avariată în urma lucrărilor de demolare a restaurantului „Sănătate”, amplasat pe bulevardul Grigore Vieru. Potrivit martorilor, un perete al clădirii s-a prăbușit peste o mașină parcată în apropiere. Din fericire, nu au fost înregistrate victime. Incidentul s-a produs pe 15 septembrie, scrie Newsmaker.MD. Fotografii de la fața locului au fost […] Сообщение O mașină a fost făcută zob în timpul unor lucrări de demolare a unui restaurant din capitală | VIDEO появились сначала на TV6.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de TV6

Acum 4 ore
23:00
Moscova, suspectată de multe ori că profită de dependența europenilor de gazele rusești și face o armă politică din această vulnerabilitate, a avertizat, vineri, prin vocea șefului Gazprom, Aleksei Miller, că prețul gazelor naturale în Europa ar putea crește și mai mult, scrie digi24.ro. La o conferinţă online, Aleksei Miller a declarat că cererea pentru […] Сообщение Avertisment de la șeful Gazprom: Prețul gazelor în Europa ar putea crește și mai mult появились сначала на TV6.
22:10
Timpul se răcește simțitor începând cu săptămâna viitoare. Astfel, meteorologii au emis Cod Galben de îngheț. Сообщение Timpul se răcește: meteorologii au emis Cod Galben de îngheț | VIDEO появились сначала на TV6.
21:20
Сообщение Ora știrilor la TV6 2021-09-17 | 19:00 появились сначала на TV6.
21:20
Au început alegerile parlamentare în Rusia, pentru Duma de Stat, care vor dura trei zile. Primele secții de votare s au deschis în regiunile Kamceatka şi Ciukotka. De asemenea, în Republica Moldova au fost puse la dispoziție 30 de secții, unde cetățenii ruși își pot exercita dreptul la vot. Este cel mai mare număr de secții amenajate într-o țară străină. Câte o secție va funcționa la Chişinău, Comrat și Bălți, iar restul 27 sunt deschise în regiunea transnistreană. Сообщение Au început alegerile parlamentare în Rusia, pentru Duma de Stat: în Moldova au fost puse la dispoziție 30 de secții de votare появились сначала на TV6.
Acum 6 ore
21:00
O instanță din Moldova a respins cererea de extrădare în Ucraina  Nikolai Ceaus. Asta deși magistratul s-ar află deja în Ucraina în arest la domiciliu, prelungit până la 15 octombrie. Anterior, s-a anunțat că fostul magistrat fi fost răpit la Chișinău de serviciile speciale ucrainene și dus în țara vecină. Despre acest lucru scrie„Interfax Ucraina” cu referire la avocatul deținutului - Alexandr Vișniovîi. Сообщение Deși, Nikolai Ceaus deja s-ar afla în Ucraina, o instanță din Moldova a respins cererea de extrădare a fostului judecător | VIDEO появились сначала на TV6.
20:50
Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei solicită președintelui Maia Sandu să abordeze cu mare responsabilitate funcția și rolul pe care le are la acest moment în țară. Potrivit formațiunii, Republica Moldova se confruntă cu un șir de provocări, care pot genera o catastrofă umanitară și social-economică pe parcursul următoarelor luni. Reacția Președinției, o aflați în materialul care urmează. Сообщение Ion Chicu cu noi învinuiri la adresa Maiei Sandu: șeful statului ar fi preocupat de rating în timp ce pandemia și creșterea prețurilor sunt premize ale unei crize extrem de grave. Reacția Președinției | VIDEO появились сначала на TV6.
20:50
Moldova riscă să fie sancționată în cazul demiterii incorpore a conducerii Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică. Atenționarea vine din partea Secretariatului Comunității Energetice și este expusă într-o scrisoare oficială a structurii europene expediată președintelui Parlamentului, Igor Grosu. Deși instituția reclamă evaluarea activității ANRE de o comisie parlamentară, deputatul PAS Radu Marian ne-a declarat că guvernarea nu va renunța la acest lucru. Сообщение Inițiativa PAS de a demisiona conducerea ANRE, dur criticată de Comunitatea Energetică Europeană: Moldova riscă să fie sancționată | VIDEO появились сначала на TV6.
20:50
Guvernul a decis să participe în negocierile cu „Gazprom” pentru încheierea unui nou contract de livrare a gazele naturale. Asta după ce anterior, premierul și șeful statului au declarat că aceste discuții sunt în responsabilitatea ”Moldovagaz”. Informația a fost confirmată pentru TV6 de președintele ”Moldovagaz” Vadim Ceban.  Сообщение „Şapte vineri în săptămâna”: Guvernul a decis să participe în negocierile cu „Gazprom” | VIDEO появились сначала на TV6.
20:50
Coronavirusul continuă să avanseze. Cazurile înregistrate în Moldova cresc alarmant de la o zi la alta, inclusiv în rândul lucrătorilor medicali. Și asta în ciuda faptului că, potrivit datelor oficiale, aproximativ 95% dintre aceștia sunt vaccinați. Autoritățile anunță că nimeni nu va forța restul celor 5 la sută să se imunizeze, dar în raport cu ei, se va aplica regula la care sunt supuși angajații din educație - prezentarea unui test negativ la COVID la fiecare 14 zile. Сообщение Continuă să crească numărul infectărilor cu COVID-19 în rândul lucrătorilor medicali, în ciuda faptului că aproximativ 95% dintre aceștia sunt vaccinați | VIDEO появились сначала на TV6.
20:50
Comisia Electorală Centrală şi-a ales astăzi conducerea. Cu 2/3 dintre voturile noilor membri CEC, în funcţia de preşedinte al instituției a fost aleasă Angelica Caraman. Acest lucru s-a întâmplat chiar dacă, deocamdată, instituția electorală este reprezentată doar de exponenți ai PAS și ai președintelui Maia Sandu. Сообщение Chiar dacă, deocamdată, CEC este reprezentat doar de membrii, numiți de PAS și Maia Sandu, instituția şi-a ales conducerea: despre cine este vorba | VIDEO появились сначала на TV6.
20:50
Partidul ”ȘOR” îl acuză pe deputatul PAS Dumitru Alaiba că intimidează și face presiuni asupra opoziției parlamentare, cât și celei din teritoriu și a făcut apel către instituțiile abilitate, dar și ambasadele acreditate în Moldova. Declarații în acest sens a făcut deputatul Marina Tauber, care s-a referit, în special, la cazul în care este implicat primarul municipiului Orhei, Pavel Verejanu, despre care spune că este presat și intimidat de Alaiba, după ce, în campania electorală pentru parlamentare, edilul a interzis partidelor să instaleze corturi în oraș, în contextul situației pandemice. Сообщение Partidul ”ȘOR” îl acuză pe deputatul PAS Dumitru Alaiba că intimidează și face presiuni politice. Marina Tauber: Va depunem mai multe plângeri la instituțiile abilitate din RM, dar și la ambasadele | VIDEO появились сначала на TV6.
Acum 8 ore
18:20
Alte 1042 de cazuri de infectare cu COVID-19 au fost confirmate în Republica Moldova, dintre care 874 în rândul persoanelor nevaccinate. Timp de 24 de ore au fost înregistrate 9 decese în rândul pacienților infectați anterior, scrie newsmaker.md. Din numărul total de cazuri, 13 cazuri asociate cu contact în afara țării: 4-Germania, 3-Bulgaria, 2-Ucraina, 1-Cehia, […] Сообщение Covid: 1042 noi infectări și 9 decese au fost înregistrate timp de o zi появились сначала на TV6.
17:50
Zeci de ani, elevii din satul Sămănanca, raionul Orhei, erau nevoiți să învețe în două schimburi, din cauza capacității mici a școlii. Lucrurile s-au schimbat însă după ce a fost construit din temelie un bloc nou de studii, la inițiativa echipei Partidului „ȘOR”. Acum elevii claselor primare, dar și profesorii se bucură de condiții mult mai bune. Сообщение „Anturaj modern și condiții mai bune pentru copii”. Grație Partidului „ȘOR”, elevii din satul Sămănanca, raionul Orhei nu vor mai fi nevoiți să învețe în două schimburi | VIDEO появились сначала на TV6.
17:10
Începând cu ziua de luni, 20 septembrie, intră în vigoare noile reguli pentru cetățenii Republicii Moldova care vor să intre pe teritoriul Ucrainei sau să tranziteze această țară. Anunțul a fost publicat pe pagina Ambasadei R. Moldova la Kiev, scrie Unimedia.INFO. Astfel, în conformitate cu prevederile Hotărârii Cabinetului de Miniștri al Ucrainei nr.1236 din 9 […] Сообщение Noi condiții pentru moldovenii care vor să intre în Ucraina sau să tranziteze țara vecină появились сначала на TV6.
Acum 12 ore
15:50
Directorul general al ÎS „Moldelectrica”, Ghennadi Dimov, a fost demis din funcție. Anunțul a fost făcut de ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, scrie Replicamedia.MD. „Am semnat ordinul de concediere a dlui Ghennadi Dimov, directorul general al ÎS „Moldelectrica” al cărei fondator este Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale”, a anunțat Spînu. În luna iunie […] Сообщение Directorul general al ÎS „Moldelectrica”, demis din funcție. Care este motivul появились сначала на TV6.
15:40
Chișinăul a identificat candidatul pentru funcția de ambasador al Republicii Moldova în România. Un anunț în acest sens a fost făcut de Nicu Popescu, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Radiochisinau.MD. Potrivit oficialului, sunt mai multe capitale în care R. Moldova nu are de ceva timp ambasadori, printre acestea se numără București și Moscova. „Sunt […] Сообщение Chișinăul anunță că a identificat candidatul pentru funcția de ambasador al R. Moldova în România появились сначала на TV6.
15:40
Cei șase noi membri ai Comisiei Electorale Centrale (CEC) au ales în cadrul ședinței de astăzi președintele instituției. Este vorba de Angelica Caraman, reprezentantă a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), scrie Realitatea.MD. Referitor la alegerea vicepreședintelui CEC și a secretarului, membrii Comisiei au anulat pentru o altă dată examinarea acestui subiect, cel târziu peste 15 […] Сообщение CEC și-a ales președinta cu 2/3 din membrii numiți în funcție. Vicepreședintele și secretarul – mai târziu появились сначала на TV6.
15:00
Aplicarea arestului preventiv doar în cazuri excepționale și doar dacă recurgerea la alte măsuri preventive poate prejudicia considerabil buna investigare a cauzei – este atenționarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo pentru conducerea procuraturilor teritoriale, specializate și a subdiviziunilor Procuraturii Generale. Măsura a fost dispusă în contextul adresării Administrației Naționale a Penitenciarelor, care și-a exprimat îngrijorarea în […] Сообщение COVID-19 în penitenciare: Procurorii vor cere arest preventiv doar în cazuri excepționale появились сначала на TV6.
14:50
Magistrații de la Buiucani au respins cererea de extrădare a fostului judecător ucrainean, Nicolae Ceaus, pe motiv că acesta se află pe teritoriul Ucrainei. Decizia a fost luată la o ședință din 14 septembrie. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de către avocatul acestuia, Iulian Balan. „Procuratura din Ucraina nu a renunțat la cererea de […] Сообщение Judecătorii moldoveni au respins cererea de extrădare a lui Ceaus. Care este motivul și ce spune avocatul появились сначала на TV6.
14:30
După ce guvernarea PAS a majorat numărul de ministere de la 9 la 13, a crescut considerabil și numărul angajaților în aceste instituții. Fostul premier Ion Chicu a publicat pe pagina sa de Facebook un tabel în care este prezentat câte persoane activau în ministerele comasate în 2017, și câte sunt acum, după ce PAS […] Сообщение Chicu a demonstrat în cifre cum PAS „luptă cu birocrația”: Numărul șefilor în ministere a crescut появились сначала на TV6.
14:00
Fostul deputat al Platformei DA, Arina Spătaru a părăsit formațiunea care până nu demult a fost condusă de Andrei Năstase. Despre acest lucru a anunțat Spătaru într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook. Aceasta a menționat că luase decizia de a pleca din partid încă în luna februarie, însă abia abia acum și-a luat rămas bun de la colegi. Сообщение „Am înțeles că până aici a mers ostașul”. Cum explică Arina Spătaru decizia de a părăsi platforma „DA” | VIDEO появились сначала на TV6.
14:00
Exporturile de mărfuri realizate în luna iulie 2021 au avut o valoare de 240,9 ьilioane dolari SUA, cu 6,2% mai mult în raport cu luna iunie 2021 și cu 26,0% comparativ cu luna iulie 2020, anunță Biroul Național de Statistică, scrie Unimedia.INFO. În ianuarie – iulie 2021 exporturile de mărfuri au însumat 1572,5 milioane dolari […] Сообщение Topul țărilor în care se exportă cea mai multă marfă din Moldova: România, Germania și Rusia, pe primele poziții появились сначала на TV6.
13:50
Pandemia continua să lovească artă. Mai mulți interpreți de la noi și-au anulat sau amânat concertele deja programate. Printre ei se numără Irina Rimeș și Cristofor Aldea - Teodorovici, care urmau să evolueze în acest weekend la Teatrul de Vară din capitală. Restricțiile nu i-au speriat însă pe alți artiști cum ar fi Natalia Gordienco, Brio Sonores sau trupa rusească T-Fest, prestațiile cărora se vor produce. Acces la eveniment vor avea însă doar cu cei cu teste Covid, pe care le vor putea face chiar la intrare. Сообщение Pandemia continua să lovească artă: Mai mulți interpreți, nevoiți să anuleze concertele. Unii instalează corturi pentru ca spectatorii să fie supuși testelor rapide | VIDEO появились сначала на TV6.
13:40
Am trecut la galben. România a actualizat lista țărilor cu risc epidemiologic, pe coduri de culori, în funcție de incidența cazurilor de COVID-19. Republica Moldova, care s-a aflat în zona verde, a trecut în cea galbenă. Totodată, în țara vecină certificatul verde va deveni obligatoriu pentru vizitarea unor locații, cum sunt instituțiile de recreere și divertisment, dar și de alimentație publică. Сообщение România a actualizat lista țărilor cu risc epidemiologic. Moldova nu se mai află în zona verde | VIDEO появились сначала на TV6.
13:30
Сообщение Ora știrilor la TV6 2021-09-17 | 13:00 появились сначала на TV6.
13:30
Caz șocant la Glodeni. O femeie în vârstă de 40 de ani a ajuns la spital, după ce a fost bătută de către concubinul său cu un fier de călcat încins. Potrivit poliției, totul s-a întâmplat în urma unui conflict care a avut loc între cei doi. Сообщение Care este starea femeii bătute cu un fier de călcat de către propriul concubin, în raionul Glodeni | VIDEO появились сначала на TV6.
13:30
Majorarea prețului pentru carburanți continuă. Astăzi, benzina a ajuns să costă cu 6 bani mai mult decât ieri, iar motorina – cu 7 bani. Prin urmare, prețul unui litru de benzină este de 20 de lei și 98 de bani, iar al unui litru de motorină - de 16 lei și 81 de bani. Сообщение O nouă zi, o nouă scumpire la carburanți. Care sunt noile prețuri de referință, stabilite pentru astăzi de ANRE | VIDEO появились сначала на TV6.
12:40
Un nou proiect ambițios al echipei Partidului „ȘOR” a fost implementat în satul Sămănanca, raionul Orhei. Elevii claselor primare și dascălii de la gimnaziul rus „Fiodor Ostapciuc” se bucură de condiții excelente. Asta după ce a construit un nou bloc de studii. Odată cu implementarea acestui proiect, s-a rezolvat o problemă care le dădea mari […] Сообщение Echipa lui Ilan Șor continuă să investească în viitorul copiilor: Gimnaziul rus din satul Sămănanca a fost renovat capital | VIDEO появились сначала на TV6.
12:20
Benzina s-a ieftinit cu 3 bani, iar motorina s-a scumpit cu un bănuț. ANRE a afișat noi prețuri la carburanți pentru următoarele 3 zile, scrie Unimedia.INFO. Astfel, un litru de motorină costă astăzi 16,82 lei, cu 1 bănuț mai mult decât ieri. Un litru de benzină costă 20,95 lei, cu 3 bănuți mai puțin decât […] Сообщение Weekend cu motorină mai scumpă: Vezi prețurile de referință stabilite de ANRE появились сначала на TV6.
12:10
Moderna a lansat noi date despre cazurile de Covid, arătând că virusul a scos la iveală „punctele slabe pe care le au vaccinurile, mai devreme decât v-aţi putea aştepta”. Şi răspunde la întrebarea de ce se îmbolnăvesc cei care au făcut vaccinul cu schema completă, scrie Mediafax.RO. Varianta Delta este atât de contagioasă încât „ridică […] Сообщение Şeful Moderna: Tulpina Delta a scos în evidenţă slăbiciunile vaccinurilor появились сначала на TV6.
12:10
În urma acțiunilor întreprinse pe linia combaterii traficului ilicit de mărfuri în ultimele 24 de ore, angajații Serviciului Vamal au prevenit transportarea ilegală a mai multor loturi de bunuri nedeclarate și fără acte confirmative: – Funcționarii postului vamal intern Hârbovăț, asistați de câinele de serviciu REM, au depistat în baza analizei de risc 200 kg […] Сообщение Metal uzat și saci cu haine, ascunși în vehicule și bagaje. Cum au încercat să treacă vama mai mulți conaționali | VIDEO появились сначала на TV6.
Acum 24 ore
11:10
Un potop a produs joi seara inundații la Milano și pe aeroporturile care deservesc orașul, perturbând călătoriile. Într-o oră și jumătate, în zonă au căzut mai multe precipitații decât într-o lună. Zeci de oameni au fost salvați de pompieri din mașinile rămase blocate în mijlocul apelor, scrie Digi24.RO. Și la aeroportul Linate, de la periferia […] Сообщение Zboruri perturbate pe aeroporturile din Milano, după o ploaie torențială: „Apa ajungea până la portierele mașinilor” | VIDEO появились сначала на TV6.
11:00
Serviciul InfoTrafic al INSP informează că Poliția a declanșat campania de prevenire cu genericul „Redu tempo-ul. Grăbește-te încet”. Radarele vor fi amplasate pe mai multe trasee din țară, scrie Unimedia.INFO. Pentru prevenirea și reducerea evenimentelor în traficul rutier, echipajele mobile ale Inspectoratului național de securitate publică al IGP, vor activa cu dispozitivele pentru măsurarea vitezei […] Сообщение Fii cu ochii pe vitezometru: Poliția a anunțat unde sunt amplasate radarele, astăzi появились сначала на TV6.
09:50
O femeie a ajuns la spital, după ce a fost bătută de către concubinul său cu un fier de călcat. Cazul a avut loc miercuri, 15 Septembrie, în localitatea Ustia, din raionul Glodeni, scrie Deschide.MD Bărbatul în vârstă de 44 de ani era în stare de ebrietate când s-a luat la ceartă cu concubina sa, […] Сообщение Un bărbat și-ar fi bătut concubina cu un fier de călcat încins, la Glodeni появились сначала на TV6.
09:40
La mai mult de un an și jumătate de la începutul pandemiei de coronavirus, după o perioadă lungă de restricții urmate de relaxări și invers, unele țări au decis să adopte un alt tip de abordare. CNN inventariază țările care au decis să adopte modelul „a trăi cu coronavirusul” – să renunțe parțial sau complet […] Сообщение Țările care au renunțat la restricții și încearcă „să trăiască cu coronavirusul” появились сначала на TV6.
09:30
Sute de păsări migratoare au murit după ce s-au izbit de ferestrele clădirilor din New York. Imaginile postate de un voluntar din New York, Audubon, sunt șocante. Melissa Breyer spune că a găsit aproape 300 de păsări moarte. Furtuna care a lovit zona în noaptea de luni spre marți ar fi contribuit la acest dezastru, […] Сообщение Imagini de coșmar pe străzile din New York. Sute de păsări migratoare au murit lovindu-se de zgârie-nori | VIDEO появились сначала на TV6.
Ieri
23:10
Italia a devenit, joi, prima țară din Europa care face obligatoriu certificatul Covid pentru toți angajații. Guvernul de la Roma a aprobat noua măsură prin care certificatele devin obligatorii și pentru angajați din sectorul public dar și din cel privat, relatează Euronews, scrie digi24.ro. Măsura va fi implementată din 15 octombrie și va rămâne în […] Сообщение Premieră în Europa. Italia este, oficial, prima țară care face certificatul Covid obligatoriu pentru toți salariații появились сначала на TV6.
23:00
Parlamentul European cere Uniunii Europene, într-un text adoptat joi, să accelereze trecerea la un sistem care să nu mai folosească experimente pe animale pentru cercetarea științifică. Într-un singur an au fost ucise peste 12 milioane de animale în scopuri științifice, scrie digi24.ro. Textul, care nu are caracter obligatoriu, a fost adoptat cu o cvasi-unanimitate: 667 […] Сообщение Parlamentul European cere eliminarea experimentelor pe animale în scopuri științifice появились сначала на TV6.
23:00
Mai multe clădiri ale Senatului SUA vor fi închise temporar vineri, pe fondul preocupărilor de securitate apărute în perspectiva unui miting pentru susţinerea indivizilor arestaţi după participarea la violenţele din 6 ianuarie, afirmă consilieri senatoriali citaţi de site-ul Axios.com, scrie mediafax.ro. Senatul SUA şi Camera Reprezentanţilor au luat o serie de măsuri pentru protejarea personalului, […] Сообщение Clădiri din Capitoliu vor fi închise temporar de teama unor noi proteste violente появились сначала на TV6.
23:00
Autoritățile germane au intrat în alertă miercuri după ce au fost informate că un sirian de 16 ani intenționează să comită un atac cu bombă la o sinagogă din Hagen, în toiul sărbătorii evreieşti Yom Kippur. Polițiiștii au dejucat posibilul atac și l-au arestat preventiv pe tânărul sirian, dar și pe trei apropiați ai acestuia, […] Сообщение Alertă la o sinagogă din Germania: Un sirian de 16 ani intenționa să detoneze o bombă în timpul unei ceremonii religioase появились сначала на TV6.
22:50
Republica Moldova a recepționat, astăzi, alte 32.760 de doze de vaccin Pfizer/BioNTech. Ministerul Sănătății precizează că e a șaptea tranșă din lotul total de 700.830 de doze care a fost achiziționat de Ministerul Sănătății prin intermediul Oficiului de Gestionare a Programelor de Asistență Externă, scrie deschide.md. Cele 32.760 de doze au fost depozitate la Agenția […] Сообщение Ministerul Sănătății: Alte 32.760 de doze de vaccin Pfizer/BioNTech au ajuns la Chișinău появились сначала на TV6.
21:10
Forfotă mare pe șantierul complexului sportiv multietajat din Chișinău. Lucrările de construcție au ajuns la o nouă etapă, așa cum turnarea fundației a fost deja finalizată, iar instalarea coloanelor de susținere de la primul etaj este în plin proces de desfășurare. Amintim, că zona sportivă urmează să fie accesibilă pentru toți locuitorii Capitalei și este […] Сообщение Forfotă mare pe șantierul unui proiect grandios de construire complexului sportiv în sectorul Rîșcani, lansat la inițiativa echipei PP ”ȘOR”: zona sportivă va fi disponibilă pentru toți locuitorii Chișinăului | VIDEO появились сначала на TV6.
21:00
Сообщение Ora știrilor la TV6 2021-09-16 | 19:00 появились сначала на TV6.
20:50
10 clase de elevi din raionul Căușeni au intrat în carantină din cauza virusului SarsCov2. Se întâmplă după ce în ultimele două săptămâni la nivelul raionului Căușeni numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus, a crescut. Deși, unii manageri de instituții susțin că elevii au luat boala din afara școlilor, autoritățile din sănătate spun că și profesorii nevaccinați sau care nu se testează sunt un pericol pentru sănătatea copiilor. Сообщение 10 clase din raionul Căușeni au intrat în carantină, după ce 12 elevi s-au infectat cu Covid | VIDEO появились сначала на TV6.
20:50
Primarul comunei Truşeni, Stela Munteanu, arhitectul-şef, dar și fostul şef al unei întreprinderii municipale, cercetați într-un dosar de trafic de infuență și corupție, vor petrece următoarele 30 de zile după gratii. Decizia a fost luată de magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana. Avocatul edilului susține însă că va contesta hotărârea. Сообщение Primarul comunei Trușeni, arhitectul-șef, dar și fostul şef al unei întreprinderii municipale, plasaţi în arest pe 30 de zile | VIDEO появились сначала на TV6.
20:50
În contextul creșterii tarifelor și a prețurilor pentru servicii, Confederația Națională a Sindicatelor le cer autorităților să ofere susținere celei mai sărace pături a moldovenilor. Sindicaliștii au stabilit un set de măsuri într o declarație oficială, pe care au trimis-o Guvernului și Parlamentului. Astfel, ei solicită asigurarea populației cu pâine socială, stabilirea unui salariu minim în mărime de cel puțin 3.100 de lei, dar și oferirea pensiilor, burselor și indemnizațiilor, suplimentare la indexarea bianuală. Сообщение Asigurarea populației cu pâine socială, salariu minim 3100 de lei: Sindicaliștii au stabilit un set de măsuri într-o declarație oficială către Guvern și Parlament | VIDEO появились сначала на TV6.
20:50
Fracțiunea parlamentară a Partidului ”ȘOR” este lipsită de drepturi în Legislativ. O spune deputatul Marina Tauber, după ce majoritatea parlamentară nu a votat pentru candidatul propus de formațiune pentru funcția de membru al Comisiei Electorale Centrale. În schimb, aleșii de la PAS au numit astăzi membrii CEC propuși tot de ei, dar și candidatul desemnat de președintele țării. Сообщение Marina Tauber, după desemnarea membrilor CEC: Comisia îi aparține partidului PAS. Nu o să putem monitoriza și să fim la curent cu ceea ce se întâmplă în instituție | VIDEO появились сначала на TV6.
18:20
Alte 1289 de cazuri de infectare cu COVID-19 au fost confirmate în Republica Moldova, dintre care 1.053 în rândul persoanelor nevaccinate. De asemenea, timp de 24 de ore au decedat 10 persoane infectate cu coronavirus. Printre victime sunt o femeie de 32 de ani și un bărbat de 36 de ani, scrie newsmaker.md. Din numărul […] Сообщение COVID-19: 1289 cazuri noi și 10 decese. Printre morți – o femeie de 32 de ani și un bărbat de 36 de ani появились сначала на TV6.
17:50
Șeful Penitenciarului nr. 18 Brănești, Viorel Perciun, împreună cu șapte actuali și foști deținuți, suspectați de escrocherie cu carduri bancare, vor compărea pe banca acuzaților. Сообщение Dosarul escrocheriilor cu carduri bancare: Șeful Penitenciarului din Brănești va compărea pe banca acuzaților împreună cu alți șapte actuali și foști deținuți | VIDEO появились сначала на TV6.
17:40
Proteste violente în capitala Sloveniei din cauza înăspririi măsurilor de oprire a răspândirii pandemiei de coronavirus. Mai mulţi poliţişti au fost răniţi după ce manifestanţii au aruncat în ei cu sticle, pietre şi petarde. Oamenii legii au ripostat cu tunuri de apă şi gaze lacrimogene. Сообщение Proteste violente în Slovenia din cauza înăspririi măsurilor anti-COVID. Oamenii legii au ripostat cu tunuri de apă şi gaze lacrimogene | VIDEO появились сначала на TV6.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.