FOTO Jennifer Lopez, Rihanna, Justin Bieber și alte staruri au defilat la cea mai importantă seară din lumea modei!

Realitatea.md, 14 septembrie 2021 21:10

Zilele acestea au avut loc o serie de evenimente importante la Hollywood, care au culminat cu așteptata Met Gala 2021, seara în care celebritățile se iau la întrecere în cele mai extravagante ținute create de marii desgineri de modă. Evenimenul, patronat de redactorul sef al revistei de modă, Vogue, are loc la Muzeul Metropolitan de […] Articolul FOTO Jennifer Lopez, Rihanna, Justin Bieber și alte staruri au defilat la cea mai importantă seară din lumea modei! apare prima dată în Realitatea.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Realitatea.md

Acum 5 minute
12:10
O parte din deputații fracțiunilor parlamentare se pare că au dat curs solicitării președintelui Parlamentului Igor Grosu și s-au vaccinat. La începutul ședinței plenare de astăzi, Grosu a anunțat câți deputați din fiecare fracțiune sunt vaccinați, precum și angajații Parlamentului. Astfel, PAS are din cei 63 de deputați 55 vaccinați, BCS, din 32 – doar […] Articolul VIDEO Statistica vaccinării în Parlament. Grosu i-a responsabilizat pe deputați și se atestă o creștere a imunizării apare prima dată în Realitatea.md.
12:10
În plină pandemie de COVID-19, în timp ce zilnic Moldova înregistrează peste 1 000 de cazuri noi de infecție cu noul coronavirus, iar decesele cresc simțitor, Mitropolia Moldovei invită oamenii la pelerinajul tinerilor, ediţia a XIV-a. Într-o notă informativă emisă de instituție se precizează că pelerinajul va avea loc în data de 26 septembrie. În […] Articolul Mitropolia Moldovei a uitat de COVID-19? Invită oamenii să participe la un pelerinaj și să meargă cot la cot 16 km apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 30 minute
11:50
Deputații Parlamentului au votat în lectura a II procedura de modificare a Constituției în partea ce ține de reforma justiției. Este vorba de un proiect de lege privind numirea judecătorilor în funcție, imunitatea de care beneficiază aceștia, numirea președintelui interimar al CSJ, a vicepreședintelui etc. Inițiativa legislativă a fost votată cu 86 de voturi ale […] Articolul „Vot istoric”. Opoziția și majoritatea parlamentară au votat în lectura a doua modificarea Constituției apare prima dată în Realitatea.md.
Acum o oră
11:40
Oamenii legii din Strășeni au reținut, ieri, 22 septembrie un bărbat de 36 de ani, fiind suspectat de răpirea mijloacelor de transport. Potrivit poliției, la începutul lunii mai, acesta a pătruns în gospodăria unui locuitor al satului Sireți din raionul Strășeni, de unde pe ascuns a răpit o motocicletă de marca „MT” și la scurt […] Articolul FOTO A furat câteva motociclete, iar ulterior a fost încătușat de poliție. Riscă pușcărie apare prima dată în Realitatea.md.
11:40
Minut de reculegere în Parlamentul Republicii Moldova în memoria victimelor atacului de la Universitatea de Stat din Perm, Rusia. Inițiativa a venit din partea deputatului comunist Constantin Starîș. Realitatea.md amintește că Timur Bekmansurov, în vârstă de 18 ani, student la Universitatea e stat din Perm, a ucis în dimineața zilei de luni, 20 Septembrie, șase persoane, iar altele […] Articolul VIDEO Deputații Republicii Moldova au ținut un minut de reculegere în memoria victimelor din orașul Perm apare prima dată în Realitatea.md.
11:30
Din cele trei candidaturi ale Republicii Moldova, propuse la funcția de judecător la Comisia Europeană a Drepturilor Omului (CtEDO), două au fost selectate de instituția europeană, recomandând țării noastre să aleagă una din cele două candidaturi. Este vorba de candidatura Dianei Scobioală și alui Vladimir Grosu, ambii fiind calificați cu punctaje similare. Amintim că, Guvernul, […] Articolul CtEDO a aprobat două candidaturi la funcția de judecător din partea Moldovei. Urmează doar una să fie selectată apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 2 ore
11:10
Pe crestele munților au apărut deja primele zăpezi. Pe Transfăgărășan, stratul de zăpadă depus a atins 10 centimetri și continuă să ningă. La stația meteo de la Vârful Omu au fost înregistrate minus 8,5 grade Celsius, cea mai mică temperatură înregistrată în Europa, ieri. Azi dimineață am intervenit din nou pentru îndepărtarea zăpezii de pe […] Articolul VIDEO În Româna ninge și stratul de zăpadă este de 10 cm. Au fost -8,5 grade Celsius, cel mai frig din Europa apare prima dată în Realitatea.md.
11:00
Liderul tineretului socialist din sectorul Botanica al Capitalei, membrul Consiliului Republican al „Gărzii Tinere” (organizația de tineret a PSRM), Ivan Statnîi, care a fost reținut la sfârșitul lunii August, pentru „contrabanda și comercializarea drogurilor sintetice de tip PVP prin intermediul magazinelor online”, a fost trimis în arest la domiciliu, scrie deschide.md. Surse apropiate anchetei au […] Articolul Socialistul, prins cu o valiză de droguri în apartament, eliberat din penitenciar. A fost trimis în arest la domiciliu apare prima dată în Realitatea.md.
10:50
Dacă aseară, printre măsurile de prevenire și control ale infecției Covid-19 pentru localitățile din zona roșie, era inclusă sistarea activității teatrelor, cinematogragelor și sălilor de concert, azi nu mai este… În dimineața de joi, 23 septembrie curent, postarea de pe pagina oficială de Facebook a Guvernului Republicii Moldova a fost editată, fără vreo atenționare publică. […] Articolul Gafa Guvernului care induce în eroare! Dovada. Cerem explicații cu rectificare publică! apare prima dată în Realitatea.md.
10:50
Astăzi MAIB și Academia de Studii Economice din Moldova (ASEM) au încheiat un nou acord de parteneriat pentru a implementa în comun o serie de proiecte academice, de cercetare și educaționale. Acordul a fost semnat de Giorgi Shagidze, Președintele MAIB, și Grigore Belostecinic, Rectorul ASEM. Acordul include domeniile de cooperare în aspecte educaționale, programe de […] Articolul MAIB și ASEM au semnat un acord de parteneriat apare prima dată în Realitatea.md.
10:40
Republica Moldova, Georgia, Ucrainei și Azerbaidjan, au semnat la New York decizia de constituire a unui grup permanent al GUAM în domeniul comunicării strategice, ceea ce va contribui la sporirea vizibilității organizației, precum și la promovarea imaginii acesteia, prin diferite mijloace aferente diplomației digitale și comunicării publice. Anunțul a fost făcut astăzi de către ministrul […] Articolul Moldova, Georgia, Ucraina și Azerbaidjan își unesc forțele pe plan internațional. Au semnat la New York un document apare prima dată în Realitatea.md.
10:30
Reprezentanții Regiei Transport Electric Chișinău vin cu un anunț important pentru locuitorii comunei Bubuieci, suburbie a Capitalei. Potrivit RTEC, începând de astăzi, 23 septembrie, se modifică parțial itinerarul rutei de troleibuz nr. 37 „bd. Constatin Negruzzi – com. Bubuieci”. „Măsura a fost luată în contextul reconstrucției rețelei de contat la intersecția bd. Dimitrie Cantemir și […] Articolul Anunț important pentru locuitorii din Bubuieci! Ruta de troleibuz care circulă prin comună își modifică itinerarul apare prima dată în Realitatea.md.
10:20
Un locuitor al orașului Sankt Petersburg, Rusia, și-a înjunghiat soția de 10 ori și a aruncat-o de la etajul 13. Bărbatul în vârstă de 24 de ani a recurs la agresivitate în urma unor neînțelegeri personale de familie.  Presa rusă scrie că tânărul a mers personal al poliție și a anunțat despre crima înfăptuită.  Potrivit […] Articolul Crimă terifiantă! Și-a înjunghiat soția de 10 ori și a aruncat-o de la etajul 13 apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 4 ore
10:10
Guvernul condus de Natalia Gavrilița va demisiona la sfârșitul acestui an sau cel târziu în primăvara anului 2022. De această părere este fostul președinte de țară, deputatul PSRM Igor Dodon, care, de fapt, consideră că anume actuala șefă a statului le va cere demisia miniștrilor pe fondalul unor proteste. Potrivit socialistului, lumea va ieși în […] Articolul Dodon consideră că Guvernul Gavrilița va pleca foarte curând! „Maia Sandu îl va demisiona” apare prima dată în Realitatea.md.
10:10
Mai multe proiecte de legi au fost supuse expertizei anticorupție, săptămâna aceasta de către experții Centrului Național Anticorupție. Printre acestea se numără modificările legislative privind acordarea dreptului Parlamentului de a revoca din funcție membrii autorităților publice autonome, urmare a audierii rapoartelor anuale, legea capitalului familial, precum și modificările legislative care restricționează publicitatea în domeniul jocurilor […] Articolul CNA-ul bate alarma: Riscuri de corupție în legea privind capitalul familial, dar și în cea a pariurilor. Ce altceva? apare prima dată în Realitatea.md.
10:10
Deputatul și liderul PSRM, Igor Dodon, încă nu s-a vaccinat împotriva coronavirusului, deși promitea că o va face imediat ce vor fi aduse primele doze de Sputnik V, vaccin, care nu a trecut certificările și aprobarea Organizației Mondială a Sănătății. Anunțul a fost făcut chiar de către acesta în cadrul unei emisiuni televizate. Dodon își […] Articolul Dodon așa și nu s-a mai vaccinat. Afirmă că nu este Sputnik V în Moldova. Când erau disponibile dozele găsea scuze apare prima dată în Realitatea.md.
09:50
Procuratura se adresează din nou Comisiei de la Veneția, în contextul modificărilor legislative care comportă riscul imixtiunilor politice în activitatea procurorilor. Într-un comunicat de presă, PG susține că suplimentar la materialele remise anterior către forul internațional, astăzi, Procuratura Generală a expediat o adresare specială în vederea formulării unei opinii de specialitate privind compatibilitatea modificărilor legislative […] Articolul Procuratura Generală s-a adresat repetat Comisiei de la Veneția! Cere să se expună asupra modificărilor legislative apare prima dată în Realitatea.md.
09:20
Procurororii anticorupție desfășoară la această oră percheziții la domiciliul fostului deputat PDM, Vladimir Andronachi. Percheziții se înterprind și la domiciliul altor doi administratori care gestionau două companii în interesul lui Andronachi, scrie Deschide.MD. Acțiunile de urmărire penală au loc în cadrul dosarului fraudei bancare. Articolul Dosarul „frauda bancară”. Procurorii Anticorupție au descins în casa unui ex-deputat PDM apare prima dată în Realitatea.md.
09:20
Președinta țării, Maia Sandu, este interesată să întreprindă o vizită de lucru la Moscova, dar condițiile necesare și o agendă specifică pentru discuțiile la nivel înalt trebuie definitivate. Declarațiile aparțin ministrului adjunct de externe rus, Andrei Rudenko, în cadrul unui interviu, scrie TASS. „Știm că ea și-a arătat interesul de a efectua o vizită în […] Articolul Oficial rus: Maia Sandu își manifestă interesul de a întreprinde o vizită de lucru în Rusia, însă… apare prima dată în Realitatea.md.
08:50
Agenția Medicamentului și Dispozitivelor Medicale (AMDM) a venit cu câteva precizări, după ce în mass-media a apărut informația, precum că unele medicamente s-au scumpit. Pe de o parte a explicat că aprobă şi înregistrează preţul de producător la medicamente conform „Regulamentului cu privire la modul de aprobare şi înregistrare a preţurilor de producător la medicamente”, […] Articolul Reacția neclară privind scumpirea unor medicamente în Moldova! Cum a încercat să explice Agenția de profil apare prima dată în Realitatea.md.
08:30
Deși sunt interzise prin lege, de a fi comercializate, importate și reexportate de persoane fizice, agenți economici pe teritoriul Republicii Moldova, cartușele expansive, totuși, au servit interes pentru a pune la cale o schemă de import a acestora de către o întreprindere de stat din țara noastră. Este vorba de magazinul de arme Î.S. „CARTUȘ”, […] Articolul Moldova, implicată în tranzitul munițiilor interzise. Î.S. „CARTUȘ” a pus pe roate afacerea „florile morții” apare prima dată în Realitatea.md.
08:30
Fostul președinte de țară, actualul deputat PSRM Igor Dodon, este supărat foc pe bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, după ce aceasta a declarat de 31 august că sărbătorește Limba Română. Mai mult, a recunoscut că în cadrul alegerilor din unitate teritorial administrativă care au avut loc recent socialiștii au participat separat. Cât despre citatul primarului Ion […] Articolul „Dacă aș fi știut…” Dodon, supărat foc pe Vlah că a sărbătorit „limba română”. Dar pe Ceban? apare prima dată în Realitatea.md.
08:20
Serviciul „InfoTrafic” al INSP informează că joi, 23 septembrie curent, poliția a declanșat campania de prevenire cu genericul: „Redu tempo-ul. Grăbește-te încet” pentru prevenirea și reducerea evenimentelor în traficul rutier. Echipajele mobile ale Inspectoratului național de securitate publică al IGP vor activa cu dispozitivele pentru masurarea vitezei de deplasare a mijloacelor de transport. • Drumul […] Articolul Poliția și-a amplasat radare în toată țara. Iată pe unde! Cum se circulă în capitală dimineața apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 6 ore
08:10
Daniela Bejan are 20 de ani, este din Oxentea, Republica Moldova și studiază Turism la Chișinău. Apariția tinerei pe scena show-ului SuperStar România a stârnit zâmbete, lacrimi și alte emoții pe chipurile juraților. Daniela este apropiată de bunica sa, aceasta a crescut-o încă de când era mică. Părinți au divorțat încă de când era micuță. […] Articolul VIDEO Îi curg lacrimile lui Carla’s Dreams! Moldoveanca de la SuperStar România care l-a emoționat atât de mult apare prima dată în Realitatea.md.
07:50
Ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, a adus în discuție dosarul „Șor” la ședința Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) de marți, 21 septembrie curent, arătându-se nemulțumit de modalitatea prin care acesta a fost strămutat din cadrul Curții de Apel Chișinău la Cahul. În acest sens, a anunțat că va depune azi o sesizare la Colegiul CSM cu […] Articolul FOTO Guzun, Toma, Țurcan și dosarul „Șor”. Ministrul Justiției se ia de trei judecători CSJ apare prima dată în Realitatea.md.
07:40
Fostul șef de stat, actualul lider al PSRM, deputatul Igor Dodon, a confirmat că informații, precum că primarul capitalei, Ion Ceban, ar fi urmărit la comanda actualei guvernări au ajuns și la el. Mai mult, susține că nu doar edilul ar fi persecutat politic. Câteva declarații în acest sens au fost făcute aseară la o […] Articolul Dodon, despre faptul că Ceban ar fi urmărit: „La SIS a fost creat un grup care se ocupă cu persecutări politice” apare prima dată în Realitatea.md.
07:30
Tariful la gaz s-ar putea reduce, dacă vor fi excluse cheltuielile nejustificate de 150 mil. de lei anual aplicate din 2009 de către Moldovagaz drept amortizare a activelor în rezultatul reevaluării patrimoniului Moldovagaz, se arată în inițiativa legislativă de modificare a legii gazelor a președintei, Maia Sandu, care a fost înaintată Parlamentului. Prezenta lege exclude […] Articolul Legea Maiei Sandu care ar putea pune capac scumpirii prețului la gaz apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 8 ore
06:10
Asociația Obștească „Părinți Solidari” solicită autorităților de resort ca toți elevii din Republica Moldova să fie asigurați cu manuale care să nu fie mai vechi de cinci ani. Pe pagina de Facebook, membrii asociației au postat o fotografie a unui manual de limba și literatura română de clasa a V-a, care este într-o stare deplorabilă. […] Articolul Părinții acuză că elevilor li se eliberează manuale uzate: Starea unor manuale nu le permite copiilor să învețe din ele apare prima dată în Realitatea.md.
05:40
Un strat de cenușă vulcanică, asemănător cu betonul proaspăt turnat, a acoperit curțile unor case din arhipelagul Canare, în urma vulcanului care a erupt după 50 de ani, pe insula spaniolă La Palma. Locuitorii locali, care au fost evacuați, încearcă să intre în casele lor pentru a înțelege în ce stare se află și cât […] Articolul FOTO, VIDEO Curți acoperite de cenușă vulcanică. Imagini surprinse după erupția vulcanului din Canare apare prima dată în Realitatea.md.
05:20
Deputații din Parlament se întrunesc astăzi în ședință plenară, unde vor pune în dezbatere mai multe subiecte, informează Realitatea.md. Printre acestea se numără: modificări la Legea cu privire la Comisia Națională a Pieței Financiare, precum și modificări la Legea concurenței,  Proiectul Codului transportului feroviar, modificarea Codului de executare al Republicii Moldova, unele modificări în Legea […] Articolul Parlamentul și Curtea Constituțională se întrunesc în ședințe. Urmărește în direct pe RLIVE apare prima dată în Realitatea.md.
05:10
Liderul socialiștilor, Igor Dodon, vine în apărarea fostului ambasador al țării noastre în Federația Rusă, Vladimir Golovatiuc, care a fost acuzat de hărțuire sexuală. Potrivit lui Dodon, totul ar fi fost pus la cale de către cei de la guvernare, pentru a-l înlătura pe Golovatiuc din funcție, informează Realitatea.md cu referire la IPN. Dodon spune […] Articolul Dodon – în apărarea lui Golovatiuc. Scandalul sexual a fost o înscenare! apare prima dată în Realitatea.md.
04:40
Șefa statului, Maia Sandu, a vorbit despre problema corupției, în cadrul primului său discurs de la tribuna Națiunilor Unite de la New York. Președinta a subliniat că fenomenul corupției erodează democrația și subminează încrederea oamenilor în statele lor „Deși nicio țară nu este scutită de aceasta, corupția afectează în mod disproporționat statele sărace. Ea face […] Articolul Maia Sandu – la ONU, despre corupție: Escrocii ne-au folosit ca țară de tranzit, pentru a spăla bani apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 12 ore
04:00
Fostul vicepreședinte al Partidului Platformei Demnitate și Adevăr, Igor Munteanu, a anunțat că se retrage din viața politică și că va oferi prioritate proiectelor sale internaționale, precum și activității didactice, informează Realitatea.md. În același timp, fostul deputat PPDA a negat informațiile apărute în spațiul public cu privire la retragerea sa definitivă din partid, deși a […] Articolul Igor Munteanu spune dacă a plecat sau nu din PPDA. Proiectele sale de viitor apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 24 ore
22:30
Președinta țării, Maia Sandu, a ținut să menționeze că problema regiunii transnistrene reprezintă unul din pericolele securității internaționale și a cerut sprijinul comunității internaționale privind retragerea munițiilor de la Cobasna, stânga Nistrului, informează Realitatea.md. „Vedem din ce în ce mai multe crize de securitate care apar în diferite părți ale planetei, iar într-o lume interdependentă, […] Articolul Maia Sandu a cerut, la ONU, ajutor internațional în retragerea munițiilor din stânga Nistrului apare prima dată în Realitatea.md.
22:00
Persoanele interesate de industria tehnologiilor informaționale și de o viitoare profesie în acest domeniu, sunt invitate să participe sâmbătă, 25 septembrie, în cadrul evenimentului „IT Career Expo 2021”. Domeniul tehnologiilor informaționale este în continuă dezvoltare, iar profesiile în această sferă sunt la mare căutare. Astfel, evenimentul este unul de ghidare în carieră, care  aduce la […] Articolul Visezi la un job în domeniul tehnologiilor informaționale? Participă la târgul „IT Career Expo 2021”. Când va avea loc apare prima dată în Realitatea.md.
21:30
Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a ținut un discurs în fața liderilor mondiali, în cadrul celei de-a 76-a sesiune a Adunării Generale a ONU, informează Realitatea.md.  Vă invităm să citiți mesajul integral al șefei statului. Stimate domnule Președinte al Adunării Generale a Națiunilor Unite, Stimate domnule Secretar General al Națiunilor Unite, Distinse doamne, distinși domni, […] Articolul Mesajul integral al Maiei Sandu, de la tribuna centrală a ONU apare prima dată în Realitatea.md.
21:20
În prezent se discută despre prelungirea contractului care există, și nu unul nou. Am simțit că a trebuit să avem această discuție și să avem o întâlnire în viitorul apropiat și cu dl Miller. Această declarație aparține ministrului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, și a fost expusă în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la […] Articolul Fără un nou contract cu Gazprom! Explicațiile lui Andrei Spînu apare prima dată în Realitatea.md.
21:00
Autoritățile de la Moscova consideră că este o încălcare a dreptului internațional faptul că Washingtonul nu eliberează vize reprezentanților ruși care călătoresc la evenimentele Națiunilor Unite. Această declarație a fost făcută la Ministerul rus de Externe, menționând că autoritățile Statelor Unite abuzează deschis de privilegiul de a localiza sediul ONU în țara lor. „Statele Unite […] Articolul Federația Rusă acuză SUA: Manipulează prin intermediul vizelor pentru a exercita presiuni asupra altor țări apare prima dată în Realitatea.md.
20:40
Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a anunțat că a discutat la telefon cu președintele Consiliului de Administrație al Gazprom, Alexei Miller, informează Realitatea.md. „Chiar azi am avut discuții cu dl Miller de la Gazprom ca în zilele următoare să fie claritate în privința gazelor naturale. Am discutat despre modul de livrare a gazelor, […] Articolul Ultima oră! Ministrul Andrei Spînu, discuție la telefon cu președintele Gazprom apare prima dată în Realitatea.md.
20:30
Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a venit cu un mesaj în fața liderilor lumii, la cea de-a 76-a sesiune a Adunării Națiunilor Unite (ONU), informează Realitatea.md. Urmăriți în direct mesajul Maiei Sandu Articolul LIVE VIDEO Maia Sandu, discurs la ONU apare prima dată în Realitatea.md.
20:00
În anul 2020, sectorul TIC din Moldova a fost cel mai mare exportator de servicii. În ultimii ani, în special în perioada pandemică, se constată importanța acestui sector pentru dezvoltarea economiei țării, scrie Bani.md. Tehnologiile au câștigat tot mai multă influență în ultimul an, iar în noua realitate, reconfigurată din cauza pandemiei COVID-19, au demonstrat […] Articolul Sectorul TIC din Moldova: cel mai mare exportator de servicii din anul trecut apare prima dată în Realitatea.md.
19:30
Republica Moldova înregistrează un nou antirecord de cazuri de COVID-19, din ultimele luni. Astfel, alte 1.371 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în țară. Din numărul total de cazuri, 21 cazuri sunt asociate cu contact în afara țării: 5-România, 5-Germania, 4-Italia, 2-Bulgaria, 2-Ucraina, 1-Franța, 1-Marea Britanie, 1-Rusia. Numărul total de […] Articolul ANTIRECORD de cazuri noi de COVID-19! 1 371 de persoane infectate și alte 15 decese apare prima dată în Realitatea.md.
18:50
Fostul judecător ucrainean, Nicolai Ceaus, și-a creat astăzi propriul canal de Telegram. Anunțul în acest sens a fost făcut de către avocatul său, Rostislav Kravets. „Pentru informarea tuturor părților interesate. Astăzi, Nicolai Alekseevici Ceaus și-a creat propriul canal oficial de Telegram, prin intermediul căruia îi va informa pe toți cititorii despre ceea ce se întâmplă […] Articolul Ceaus, care a fost răpit din Moldova și se află în arest la domiciliu, și-a făcut cont de Telegram! Ne vrea informați apare prima dată în Realitatea.md.
18:30
Comisia Națională Excepțională de Sănătate Publică a publicat măsurile noile măsuri de prevenire și control al infecției cu COVID-19. Astfel, autoritățile au elaborat patru nivele de alertă: verde, galben, portocaliu și roșu. Fiecare nivel de alertă indică măsurile pe care trebuie să le aplice autoritățile, restricțiile și pașii care trebuie urmați. Potrivit noului document, la […] Articolul DOC Guvernul bate în cuie noi reguli pandemice! Festivități, nunți și cumetrii cu certificat COVID. Ce alte reguli avem apare prima dată în Realitatea.md.
18:20
Fetele și femeile din regiunea de nord a țării vor avea acces la cursuri gratuite online, în cadrul proiectului „Women in Online Work”. Astfel, acestea vor fi instruite și ghidate pentru a putea presta servicii digitale prin intermediul platformelor internaționale de angajare pentru liberi profesioniști.  În acest sens, cea de-a treia ediție a programului „Women […] Articolul Lecții gratuite în domenii IT pentru fetele și femeile din nordul țării! Condițiile de înscriere la programul WOW Bălți apare prima dată în Realitatea.md.
18:00
A căzut prima ninsoare în Munţii Rodnei, anunţă Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Bistriţa-Năsăud, România. Jandarmii montani Rodna anunţă că în Pasul Rotunda, pe traseul Şaua Gaja-Lacul Lala, România, la 1.200 metri altitudine este lapoviţă, iar la peste 1.600 de metri altitudine ninge. Temperatura înregistrată este de 0 grade Celsius, iar ceaţa este densă, iar vizibilitatea […] Articolul FOTO, VIDEO În România a venit IARNA! În Munţii Rodnei a căzut prima ninsoare apare prima dată în Realitatea.md.
17:50
Medicii raportează încă din prima zi despre starea lui Timur Bekmansurov, studentul care a ucis opt persoane, iar alte 28 au fost rănite într-o universitate din Perm. Potrivit presei locale, Procuratura Generală a Federației Ruse a însărcinat doctorii să lupte pentru viața trăgătorului și să facă tot posibilul pentru ca acesta să supraviețuiască și să poată […] Articolul Doctorii, însărcinați să salveze tânărul care a ucis oameni într-o universitate din Perm. Să fie adus în fața justiției apare prima dată în Realitatea.md.
17:50
Andrei Brighidin și Natalia Moloșag sunt cei doi candidați care vor fi propuși plenului Parlamentului pentru a selecta o singură persoană care să fie numită în funcția de Avocat al Poporului. Anunțul a fost făcut astăzi de către de către președinta Comisie juridice, numiri și imunități, Olesea Stamate. Pe parcursul zilei de astăzi, toți cei […] Articolul VIDEO Din 11 au fost selectați 9, iar din nouă 2. Cine sunt candidații propuși Parlametului pentru funcția de Ombudsman apare prima dată în Realitatea.md.
17:20
Persoanele fizice din Republica Moldova vor putea cumpăra direct valori mobiliare de stat cu ajutorul unei platforme online speciale, care urmează să fie creată de către autorități. Cabinetul de miniștri a aprobat la ședința de astăzi conceptul Programului de vânzare directă a valorilor mobiliare de stat (VMS). Programul prevede crearea unui produs investițional adaptat la […] Articolul Platformă unică pentru cumpărarea directă a valorilor mobiliare de stat, destinată persoanelor fizice. Cum va funcționa apare prima dată în Realitatea.md.
17:10
Două instanțe judecătorești vor concura pentru titlul de judecătorie model în cadrul Proiectului „Instanțe Judecătorești Model”, lansat astăzi de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Proiectul va sprijini judecătoriile Ungheni și Bălți în realizarea și menținerea statutului de instanță model prin creșterea eficienței, performanței și calității serviciilor bazate pe standardele Cadrului internațional pentru excelență […] Articolul Două judecătorii vor „lupta” pentru statutul de instanță-model! E un proiect USAID, lansat astăzi apare prima dată în Realitatea.md.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.