Imagini devastatoare: Ploile torențiale au inundat mai multe orașe în Turcia

Sputnik, 22 iulie 2021 19:00

Ploile torențiale au provocat inundații în nord-estul Turciei, informează RIA Novosti.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 8 ore
20:00
Politologul Corneliu Ciurea a vorbit în emisie la Radio Sputnik Moldova despre perspectivele Integrării Europene a Republicii Moldova.
Acum 12 ore
19:30
Politologul Victor Juc a explicat care va fi relația dintre Republica Moldova și Federația Rusă după ce Partidul Acțiune și Solidaritate a obținut o victorie fulminantă la alegerile parlamentare din 11 iulie.
18:30
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale anunță că mâine la Aeroportul Internațional Chișinău va fi inaugurat un punct de vaccinare împotriva COVID-19.
18:00
Ministerul Sănătății a prezentat informații actualizate cu privire la evoluția COVID-19 în Republica Moldova.
17:40
Medicii din Arad au reușit să salveze doi soți diagnosticați cu botulism doar după ce au apelat la autoritățile din Republica Moldova, pentru că în România nu exista antidot.
17:00
Economistul Roman Chircă a explicat în emisie la Radio Sputnik Moldova ce se va întâmpla dacă promisiunea PAS de a majora pensia minimă până la 2000 de lei va fi implementată.
16:20
O companie japoneză începe să testeze pe oameni un medicament împotriva noului coronavirus.
15:30
Analistul politic Roman Mihăeș a explicat în emisie la Radio Sputnik Moldova în ce mod președintele țării și Partidul Acțiune și Solidaritate, care are majoritate parlamentară, l-ar putea demite pe procurorul general.
15:00
Oamenii de știință americani au identificat cauza consecințelor periculoase ale COVID-19 la copii.
Acum 24 ore
14:00
Experții au evaluat datele privind contagiozitatea tulpinii braziliene în rândul celor care au primit deja vaccinul împotriva coronavirusului.
13:30
Vremea se va încălzi simțitor pe parcursul săptămânii viitoare. Meteorologii moldoveni prognozează temperaturi de până la 35 de grade Celsius.
12:30
Mai multe persoane din țara noastră beneficiază de bilete gratuite pentru tratament balneosanatorial.
11:40
Mâine va avea loc prima ședință a Parlamentului de Legislatura a XI-a. Se întâmplă după ce rezultatele alegerilor parlamentare din 11 iulie au fost recunoscute, iar mandatele deputaților au fost validate de către Curtea Constituțională.
10:50
Sportivii Dan Olaru și Alexandra Mîrca reprezintă Republica Moldova la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, informează Comitetul Național Olimpic și Sportiv.
10:10
Mai multe persoane au fost documentate pentru nerespaectrea regulilor de profilaxie, prevenire și/sau combatere a bolilor epidemice.
09:20
Fostul vicepreședinte al Partidului Acțiune și Solidaritate Alexandru Slusari a explicat în emisie la Radio Sputnik Moldova ce ar trebui să facă procurorul general Alexandr Stoianoglo în viitorul apropiat.
08:40
Expertul a evaluat scenariile rapide și pe termen lung conform cărora PAS poate majora pensiile pentru cetățenii moldoveni deja din octombrie 2021.
07:50
Fostul vicepreședinte al PPDA Alexandru Slusari a explicat în emisie la Radio Sputnik Moldova cum ar putea fi modificată structura noului Guvern.
07:00
Mercurul din termometre va indica astăzi maxime de până la 30 de grade Celsius. Meteorologii prognozează vreme fără precipitații.
Ieri
20:10
Ministerul rus al Sănătății a actualizat recomandările temporare privind vaccinarea adulților împotriva COVID-19.
19:50
Ministerul Apărării al Rusiei a expediat în Cuba produse alimentare și mijloace de protecție împotriva coronavirusului.
19:00
La începutul acestei săptămâni, societatea a fost zguduită de tragicul caz produs în Bălţi, când două tinere de 16 şi 20 de ani au sărit în gol de pe acoperişul unui bloc de locuit din oraş. Ce-i poate determina pe oameni să plece din viață la o vârstă fragedă?
17:50
Ministerul Sănătății a prezentat informații actualizate cu privire la evoluția COVID-19 în Republica Moldova.
17:10
În acest weekend se desfășoară un nou maraton de vaccinare. De această dată, acesta este organizat în Căușeni și vor fi disponibile pentru imunizare V, printre care și ”Sputnik V”.
17:00
Un bărbat a fost lovit de o mașină pe strada Calea Ieșilor din sectorul Buiucani în timp ce traversa strada neregulamentare.
16:20
Un teribil accident rutier s-a produs aseară la ieșirea din municipiul Hâncești. Un taximetrist a trecut cu mașina peste un pieton.
16:00
Biografia celor 101 de deputați din Parlamentul de Legislatura a X-a a fost publicată într-un Album.
15:10
Președintele Federației de Înot din Republica Moldova, Alexandr Goreacev, a explicat pentru Sputnik de ce ceremonia de premiere va rămâne în amintire pentru o viață întreagă.
14:40
Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță că în câteva zile vremea se va încălzi simțitor.
13:20
Mai multe târguri agricole sezoniere sunt organizare în sectoarele capitalei. Acestea vor fi deschise până toamna târziu.
12:30
Șeful unui sector de poliție din nordul țării a murit subit în această dimineață. Acesta era tată a trei copii.
12:30
O rețea de benzinării din Republica Moldova a scumput astăzi benzina cu 25 de bani. Iată cât costă acum.
12:00
Expertul a explicat dorința sinceră a cetățenilor moldoveni de a avea o viață bună, precizând cine primul devine obiectul propagandei occidentale.
11:30
Peste 1500 de tone de carne de pui au fost nimicite de inspectorii Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor.
10:30
Primăria municipiului Chișinău informează că circulația pe strada Ion Creangă va fi suspendată în acest weekend.
09:30
Veste bună pentru moldovenii care vor să călătorească în Rusia pe cale aeriană. Zborurile vor fi reluate.
09:10
Din 1 august, un troleibuz turistic va circula pe străzile din Chișinău. Pe parcursul călătoriei oamenii vor audia descrieri despre locurile și monumentele istorice ale Capitalei.
08:30
Doritorii de a se imuniza împotriva COVID-19 la punctele mobile de vaccinare o pot face și în acest weekend. Iată unde vor fi amplasate punctele de vaccinare în această sâmbătă.
07:50
În acest weekend, în Capitală se vor desfășura mai multe evenimente. Oamenii se vor putea bucura de concerte în aer liber și diverse activități pentru copii.
07:00
Meteorologii anunță vreme frumoasă pentru acest început de weekend. Astăzi ne așteaptă maxime de până la 29 de grade și fără precipitații.
Mai mult de 2 zile în urmă
22:40
Avocatul Poporului a venit cu o reacție privind plângerile apărute din partea mai multor oameni precum că angajatorii îi avertizează că îi vor concedia dacă nu se vor imuniza împotriva COVID-19.
22:00
Astăzi a fost actualizată noua listă de "alerte de călătorie". Lista se actualizează deja o dată la 7 zile.
21:40
În următorii ani, Moldova intenționează să-și majoreze vânzările de vin peste hotare, prin extinderea piețelor tradiționale și deschiderea celor noi.
21:00
Cine sunt cei care ne vor reprezenta în forul legislativ în următorii patru ani? Sputnik Moldova vă prezintă o listă de curiozități despre noul Parlament - cine sunt cei mai bogați, mai tineri și mai penali deputați.
20:30
Ministrul adjunct de Externe rus a numit o condiție pentru tranzitul de gaze rusești prin Ucraina. De asemenea, înaltul oficial s-a referit şi la inconsecvențele din acordul SUA-Germania privind Nord Stream 2.
20:00
În centrul Chișinăului au apărut marcaje rutiere noi. Este vorba despre benzile dedicate transportului public.
19:00
Ministerul Sănătății a actualizat lista statelor cu risc epidemiologic sporit. Astfel, cei care vor reveni din aceste țări, vor trebui să stea în carantină timp de 14 zile.
18:30
Curtea Constituțională a Republicii Moldova a validat rezultatele alegerilor parlamentare anticipate, care s-au desfășurat pe 11 iulie, dar și mandatele celor 101 de deputați aleși.
18:00
Probele transmise în laboratorul din Germania au confirmat prezența tulpinei Delta în Republica Moldova.
17:40
Alte 119 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.