Turismul din Grecia nu şi-a revenit. Antreprenorii dau vina pe guvern: „Nu a acţionat cum trebuie”

Bani.md, 22 iulie 2021 18:50

Până la pandemia globală de coronavirus, turismul aducea o contribuție de peste 10% la PIB-ul Greciei. De exemplu, în 2019, Grecia câștigase din turism peste 21 de miliarde de euro, adică 12,5 din Produsul Intern Brut. Începând cu anul trecut situația s-a înrăutățit, iar acum nu pare să se îmbunătățească. Antreprenorii au fost grav afectați […] Articolul Turismul din Grecia nu şi-a revenit. Antreprenorii dau vina pe guvern: „Nu a acţionat cum trebuie” apare prima dată în Bani.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Bani.md

Acum 24 ore
19:00
O felie din tortul de la nunta Prințului Charles cu Prințesa Diana este scoasă la licitație, după 40 de ani de la eveniment. Felia din tortul de la nunta Prințului Charles cu Prințesa Diana, înfășurată în folie alimentară, este scoasă la licitație pe 11 august. Bucata este încă decorată cu stema în roșu, albastru și […] Articolul (VIDEO) O felie din tortul servit la nunta Prințesei Diana, scoasă la licitație după 40 de ani. Poate fi mâncat? apare prima dată în Bani.md.
19:00
Grupul american Apple a înregistrat în trimestrul aprilie-iunie 2021 un profit pe acţiune şi o cifră de afaceri peste aşteptări, graţie vânzărilor de telefoane iPhone, care au crescut cu aproape 50%, relatează AFP. Grupul cu sediul în Cupertino, California, a anunţat marţi seara că în trimestrul aprilie-iunie a înregistrat un profit net pe acţiune de […] Articolul Profit peste așteptări pentru gigantul Apple, grație iPhone-urilor. În ce țară sunt cele mai mari vânzări apare prima dată în Bani.md.
18:40
În Delta Dunării va apărea un nou complex turistic, creat de investitorul Mohammad Murad, unul dintre cei mai mari investitori din domeniul turistic. Murad spune că întotdeauna a văzut un Maldive în Deltă. Acesta intenționează să ridice un complex turistic în regiune, despre care nu a dezvăluit încă foarte multe detalii, scrie Wall Street.ro. ”Delta Dunării […] Articolul Un nou complex turistic va apărea în Delta Dunării. Mohammad Murad: Vreau să transform Delta în Maldive apare prima dată în Bani.md.
18:20
Marea Britanie intenţionează să ridice carantina pentru străinii vaccinaţi împotriva COVID care ajung din UE şi SUA. Guvernul britanic va discuta miercuri eliminarea carantinei pentru străinii vaccinaţi împotriva COVID care sosesc în Marea Britanie din Uniunea Europeană şi SUA, scrie BBC. O revizuire a regulilor internaţionale de intrare este aşteptată până la 31 iulie, iar […] Articolul Marea Britanie vrea să elimine carantina pentru străinii vaccinaţi din UE şi SUA apare prima dată în Bani.md.
17:50
Învățământului în mediul online pe durata pandemiei a accentuat necesitatea educației digitale în școli. Profesorii au fost puși în situația de a îmbrățișa cât mai rapid metode de predare inovatoare, pentru ca elevii să poată studia mai ușor materiile școlare online. În acest context, cca 1200 de profesori participă la un program de formare în […] Articolul Învățătorii de la clasele primare sunt instruiți în predarea educației digitale. Din toamnă, vor transmite cunoștințele apare prima dată în Bani.md.
17:00
Casa Națională de Asigurări Sociale informează că, persoana asigurată care se află în concediul pentru îngrijirea copilului poate solicita indemnizația lunară pentru creșterea copilului, la alegere, conform următoarelor opțiuni. Opținea 1 Indemnizaţia lunară pentru creșterea copilului se stabilește de la data acordării concediului pentru îngrijirea copilului până la împlinirea vârstei de 3 ani, în cuantum […] Articolul CNAS: opţiuni de stabilire a indemnizaţiei lunare pentru creşterea copilului apare prima dată în Bani.md.
16:00
Volumul exportului de fructe de padure congelate din Ucraina este în creștere. Utilizarea unei tehnologii de congelare rapidă individuală permite păstrarea fructelor și a formelor acestora pentru o perioadă îndelungată, ceea ce permite producătorilor să crească perioada de vânzare a afinelor, zmeurii etc. Pentru a avea succes în acest domeniu, fermierii trebuie să investească în […] Articolul Tehnologia de congelare care permite păstrarea fructelor și formelor o perioadă îndelungată. Este utilizată în Ucraina apare prima dată în Bani.md.
15:40
Potrivit  raportului 100 de Joburi de viitor, realizat de Universitatea Deakin din Australia, mai mult de jumătate din locurile de muncă ale viitorului sunt specialități care au nevoie de cunoștințe în Tehnologia Informației, iar necesitatea alfabetizării digitale, pentru a găsi un loc de muncă vacant, a crescut cu 212% timp de trei ani. În 2021, această […] Articolul Admitere 2021: Profesiile care nu te vor lăsa șomer sunt cele din domeniul IT. Raport apare prima dată în Bani.md.
15:30
Reprezentanții întreprinderilor horticole din aproape toate regiunile Moldovei observă în acest an efectul periodicității biologice în multe livezi de pruni. În acele livezi care au dat o recoltă relativ mare în 2020, anul acesta va fi semnificativ mai mică (și invers). În plus, multe plantații de prune sunt afectate de efectele stresului sever ca urmare […] Articolul Roada de prune din acest an va fi mai mică! Ce spun producătorii apare prima dată în Bani.md.
15:20
Legea privind piața produselor petroliere trebuie să asigure un echilibru între interesul consumatorului și funcționalitatea sistemului petrolier. În acest sens, petroliștii, experții și persoanele interesate au venit cu propuneri în cadrul consultărilor publice cu referire la amendamentele asupra legii menționate. Potrivit acestora, e nevoie să se intervină și pe metodologie, și pe marja comercială specifică […] Articolul (VIDEO) Propuneri de amendamente la Legea privind piața produselor petroliere apare prima dată în Bani.md.
15:00
Jennifer Lopez a avut o zi de naștere memorabilă. Marcând cei 52 de ani ai săi, pe 24 iulie, a început o evadare romantică cu Ben Affleck în sudul Franței, unde au fost văzuți la bordul unui mega-iaht ultra-luxos. Lopez și-a oficializat chiar și povestea de dragoste pe Instagram, împărtășind o poză cu ea și […] Articolul (FOTO) Mega-iahtul de 130 de milioane $ în care Jennifer Lopez ar fi sărbătorit ziua de naștere alături de Ben Affleck apare prima dată în Bani.md.
14:50
Mai multe stații PECO au afișat la panou prețuri mai mari la benzina cu cifra octanică 95. Scumpirea este de circa 20 de bani, un litru ajungând să coste aproape 20,60 lei, transmite IPN. Fostul deputat Alexandru Slusari a declarat astăzi că în ultimele patru zile se atestă o scăderea ușoară a cotațiilor Plats atât […] Articolul S-a scumpit benzina. Cât costă acum un litru apare prima dată în Bani.md.
14:50
Concernul rus „Gazprom” și compania fiică a acestuia – „Moldovagaz” pregătesc un nou contract de furnizare a gazelor naturale către Moldova. Potrivit agenției Infotag, despre aceasta a anunțat președintele consiliului de administrație al companiei „Moldovagaz”, Vadim Ceban. În ajun, la postul de televiziune „NST” din Găgăuzia, el a spus că „noul contract prevede corecția prețurilor […] Articolul Va fi un nou contract între Gazprom și Moldovagaz. Prețul la gaze naturale va crește! apare prima dată în Bani.md.
12:10
Rusia lucrează la un nou avion „Doomsday” (n.r. – „Avionul Apocalipsei”), o aeronavă militară care poate servi drept centru de comandă și control zburător în cazul unui dezastru, cum ar fi un conflict cu arme nucleare, potrivit presei de stat din Rusia, scrie Business Insider. Lucrările sunt în curs de desfășurare la Voronej, potrivit agenției […] Articolul Rusia a început să construiască un nou „avion al Apocalipsei”. Aeronava va fi folosită în cazul unui război nuclear apare prima dată în Bani.md.
11:50
Potrivit hotărârii nr. 41 din 27 iulie 2021 a Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică a Municipiului Chișinău se instituie COD Galben, nevafovarabil, în contextul creșterii numărului de infectări cu coronavirus. Astfel, se mențin măsurile de protecție pentru prevenirea și controlul infecției. Purtarea măștilor în spații închise și la evenimente publice în spații deschise rămân în […] Articolul Din nou COD GALBEN în Chișinău! Militarii și carabinierii vor circula pe străzile capitalei apare prima dată în Bani.md.
11:30
La Cahul, Nicolae Dunas este cunoscut pentru performanțele sale sportive, fiind antrenor de arte marțiale, dar și pentru activitatea sa de antreprenoriat. De nouă ani, Nicolae Dunas deține o fabrică de mobilă căreia localnicii îi spun simplu „La Nicu”. În satul Roșu, raionul Cahul, unde se află fabrica, se fac la comandă bucătării, mobilă pentru […] Articolul De la antrenor de arte marțiale la antreprenor de Cahul! Nicolae Dunas despre fabrica de mobilă pe care o deține apare prima dată în Bani.md.
11:00
Săptămâna trecută, fermierii din regiunile sudice ale Moldovei au început recoltarea și vânzarea soiurilor de piersic plat. Aceste fructe sunt prezente pe piața internă de aproximativ o lună. Până acum, acestea erau în principal produse importate din Grecia sau Turcia de comercianții cu amănuntul, în principal de cele mai mari lanțuri de supermarketuri, în mod […] Articolul Piersicul plat – „locomotivă de preț” pentru piața piersicilor în Moldova. De ce nu se oferă subvenții pentru acest soi apare prima dată în Bani.md.
10:30
Chiar dacă este un activ extrem de volatil, criptomonedele pot ajuta investitorii să-și construiască avere, mai ales dacă investesc în monede digitale pe termen lung. Aproximativ 13% dintre americani au cumpărat sau au tranzacționat criptomonede în ultimul an, potrivit unui sondaj recent realizat de NORC, un grup de cercetare de la Universitatea din Chicago. În […] Articolul Criptomonedele pot fi un instrument pentru construirea bogăției personale pe termen lung. Cum să investești corect apare prima dată în Bani.md.
10:10
Acum două sute de ani, s-a născut conglomeratul francez de luc, Louis Vuitton. Pentru a sărbători, casa a dezvăluit o nouă colecție de bijuterii, care este un omagiu adus formidabilului fondator și impactului său asupra industriei de modă, în general. Colecția de 90 de piese este creată de directorul artistic pentru bijuterii și ceasuri a […] Articolul (FOTO) LUX și RAFINAMENT! Noua colecție de bijuterii Louis Vuitton este un omagiu adus fondatorului casei apare prima dată în Bani.md.
10:10
Lumea de astăzi, așa cum o trăim și o simțim, era greu de anticipat în urma cu 15 – 20 de ani. Cu toate acestea, nivelul de conectivitate de care ne bucurăm în prezent a fost pregătit de o serie de evenimente remarcabile pentru acea vreme, din domeniul tehnologiei. Astăzi tehnologia atinge fiecare aspect al […] Articolul Cum să obții abilitățile digitale absolut necesare pentru un viitor prosper și acasă, în Moldova? apare prima dată în Bani.md.
09:50
Ranking Web of Universities (Webometrics) a publicat topul universităților din întreaga lume, ediția de vară 2021. În acest top, sunt analizate peste 24 000 de universități din întreaga lume, inclusiv 24 de instituții din Republica Moldova. Astfel, potrivit acestui raport, cea mai bună universitate din Republica Moldova este Universitatea de Stat din Moldova. Pentru a […] Articolul USM – cea mai bună universitate din Moldova, potrivit raportului Webometrics (ediția de vară) apare prima dată în Bani.md.
09:40
Proprietarii de iahturi electrice care vizitează litoralul mediteranean pot fi siguri că vor putea să-și încarce foarte repede navele lor de la Riviera italiană până la Coasta de Azur, după ce unitățile Aqua Superpower DC au fost instalate atât la Monaco Yacht Club, cât și la Cala del Forte Marina din Ventimiglia. Aqua superPower, cu […] Articolul Ultrabogații au acum încărcătoare super-rapide pentru iahturile lor electrice. Unde sunt instalate apare prima dată în Bani.md.
09:20
Un start-up cofondat de un român și premiat de Elon Musk lansează primul spațiu de testare hyperloop din Europa. Startupul lui Denis Tudor, Swisspod, este o soluție pentru sistemul de transport propus și de Musk: tuneluri prin care se va merge cu viteze foarte mari. Potrivit companiei, capsulele Swisspod vor putea transporta pasagerii de la […] Articolul Swisspod, start-up-ul unui român premiat de Elon Musk, lansează primul spațiu de testare hyperloop în Europa apare prima dată în Bani.md.
Ieri
18:20
Astăzi, 27 iulie 2021, în cadrul unui atelier de lucru, cu participarea experților din domeniu și a reprezentanților instituțiilor financiare s-a discutat un nou mecanism de garantare a portofoliilor de credite. Astfel, în viitorul apropiat pe piața financiară a Republicii Moldova va apărea un nou instrument financiar – “garanții de portofoliu”, destinat întreprinderilor mici și […] Articolul ODIMM propune un nou mecanism de garantare a portofoliilor de credite apare prima dată în Bani.md.
18:10
Termoelectrica S.A. respinge toate insinuările şi presupunerile precum că, în procedura de licitație privind modernizarea Blocului energetic nr.1, ar fi fost admise careva nereguli sau abuzuri din următoarele considerente: Procedura privind Modernizarea blocului energetic nr.1,  de la CET Sursa-1 a fost inițiată la data de 18.01.2019, conform procedurilor stabilite în Regulamentul privind procedurile de achiziţie a bunurilor, lucrărilor şi serviciilor utilizate în […] Articolul Termoelectrica respinge acuzațiile pe marginea procedurii de licitație privind modernizarea Blocului energetic nr.1 apare prima dată în Bani.md.
16:30
Sectorul energetic al Republicii Moldova ar trebui, în mod firesc și evident, să fie un subiect și un obiectiv de importanță majoră al strategiei de dezvoltare a țării noastre. Iar una din condițiile esențiale pentru succesul unei astfel de strategii ar fi elaborarea acesteia în așa fel, încât să își mențină valabilitatea într-o măsură cât […] Articolul Fără precedent! Lovitura de corupție la Termoelectrica Chișinău și UCIPE apare prima dată în Bani.md.
15:00
Cea de-a doua ediție a Taberei de educație financiară „Dă sens banilor”, inițiată de Banca Națională a Moldovei și Centrul Analitic Independent „Expert-Grup”, vine cu oportunitatea de a oferi publicului o vacanță mai interesantă și mai plină. La Tabăra de educație financiară pot participa persoanele cu vârsta de peste 16 ani care doresc să își […] Articolul Începe înregistrarea la Tabăra de educație financiară „Dă sens banilor”, ediția a II-a. Agenda evenimentelor apare prima dată în Bani.md.
14:50
Comitetul Patrimoniului Mondial al UNESCO a inlcus, marţi, situl Roşia Montană pentru a fi adăugat pe lista siturilor protejate de instituţie, scrie Aleph News. Motivul pentru situl Roșia Montană a fost admis în patrimoniul UNESCO La Roșia Montană se află cea mai importantă, extinsă și diversă din punct de vedere tehnic mină de aur din […] Articolul Situl Roșia Montană a fost înscris în patrimoniul mondial UNESCO apare prima dată în Bani.md.
13:20
Asociația Națională a Companiilor din domeniul TIC (ATIC) celebrează 15 ani de activitate. La această frumoasă aniversare, ascociația se poate mândri cu succesele și rezultatele obținute. Au fost create locuri de muncă de muncă în domeniul tehnologiilor informaționale și a contribuit, în general, la dezvoltarea sectorului TIC, prin cultivarea de noi abilități. ATIC este cea […] Articolul Cea mai mare asociație TIC din Moldova, ATIC, celebrează 15 ani de activitate. Cu ce realizări se poate mândri apare prima dată în Bani.md.
13:10
P.  Articolul Moș Zaharia cucerește din nou aprecierea juriului de profesioniști și a consumatorilor apare prima dată în Bani.md.
13:00
Dacă vrei să fii la fel de bogat ca Warren Buffett, nu aștepta ca să începi. Acesta este sfatul pe care titanul investitor la împărtășit în 1999 la adunarea anuală a acționarilor Berkshire Hathaway, când a fost întrebat cum poți câștiga 30 de miliarde de dolari, ceea ce era aproximativ averea sa netă la acea […] Articolul În 1999, Warren Buffett a fost întrebat cum poți deveni atât de bogat ca el. Sfaturile sunt valabile și astăzi apare prima dată în Bani.md.
12:40
Un lac din Patagonia, Argentina a devenit roz peste noapte. Experții spun că a fost o deversare de substanțe chimice, scrie Insider. Experții și activiștii au declarat că schimbarea culorii în laguna din regiunea Chubut a fost cauzată de sulfitului de sodiu, un produs antibacterian utilizat în fabricile de pește, a raportat Agence France-Presse. Pablo […] Articolul (VIDEO) Un lac din Patagonia a devenit roz peste noapte: culoarea se menține deja câteva zile. Cum s-a întâmplat apare prima dată în Bani.md.
12:20
Bill Gates crede că ar trebui să angajezi oameni leneși. El a spus: „Aleg o persoană leneșă pentru a face o treabă grea. Pentru că o persoană leneșă va găsi o modalitate ușoară de a o face.” Totuși, unii specialiști spun că lenea poate ascunde probleme mai grave, precum necesitatea de odihnă. Iar pentru că […] Articolul Bill Gates spune că oamenii leneși sunt cei mai buni angajați. Dar „lenea” ta maschează o problemă mai profundă? apare prima dată în Bani.md.
11:30
Există ideea că tinerii sunt mai predispuși să construiască afaceri inovatoare. Sunt plini de energie, cu idei originale și cu mai puține responsabilități. Cercetările arată, totuși, că vârsta medie a fondatorilor de start-up-uri de tehnologie de succes este de 47 de ani relativ matură. Câteva decenii de înțelepciune acumulată par să conteze destul de mult. […] Articolul „Dragă eu” LinkedIn a cerut oamenilor să ofere sfaturi sinelui lor de 20 de ani. Lecția care trebuia învățată la timp apare prima dată în Bani.md.
11:10
Vrei să utilizezi tehnologii ecologice în gospodărie sau afacere? Te gândești să izolezi termic clădirile, să folosești pompe de căldură, utilaje agricole de conservare sau echipamente de recoltare a apei de ploaie pentru a contribui la atenuarea schimbărilor climatice? MAIB îți oferă finanţarea necesară pentru investiţii în economia verde, în cadrul Facilităţii Băncii Europene pentru […] Articolul SOLUȚII DE FINANȚARE PENTRU ECONOMIA VERDE apare prima dată în Bani.md.
11:00
Startup-ul financiar Revolu, a ajuns „decacorn”, valoarea sa fiind estimată la 33 de miliarde de dolari, în urma unei noi runde de investiții, dar nu este totuși cel mai valoros startup din Europa, scrie startupcafe.ro. Potrivit Reuters, runda obținută acum de Revolut se ridică în jurul a 800 de milioane de dolari și este condusă de […] Articolul Revolut a ajuns „decacorn”, la o valoare de 33 miliarde dolari. Totuși, nu este cel mai valoros startup din Europa apare prima dată în Bani.md.
10:40
Potrivit un clasament publicat cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Tokyo 2020, Ion Țiriac (în vârstă de 82 de ani) este cel mai bogat sportiv din istoria competiției sportive supreme. Ion Țiriac Ion Țiriac este cel mai bogat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice. Românul a participat la ediția din 1964 a JO de iarnă (Innsbruck), […] Articolul Top 10 cei mai bogați sportivi din istoria Jocurilor Olimpice. Pe primul loc se află un român apare prima dată în Bani.md.
10:00
O imensă furtună de nisip a înghițit în câteva minute orașul Dunhuang din nordul-vestul Chinei. Impresionantul fenomen meteo a provocat un nivel crescut de poluare. Potrivit presei chineze de stat, furtuna a ridicat nisipul la 100 de metri și a acoperit drumurile reducând vizibilitatea la niveluri periculoase. Viteza vântului era între 80 și 100 km […] Articolul (VIDEO) Momentul în care o furtună de nisip înghite un oraș din China. Imagini apocaliptice apare prima dată în Bani.md.
09:50
În perioada de raportare, profiturile Tesla au crescut de zece ori comparativ cu al doilea trimestru al anului 2020. Producătorul de vehicule electrice Tesla Inc. în al doilea trimestru al acestui an a câștigat 1,14 miliarde dolari sau 1,02 dolari pe acțiune. Este pentru prima dată când venitul net al companiei depășește 1 miliard de […] Articolul Profitul net al Tesla depășește pentru prima dată 1 miliard de dolari apare prima dată în Bani.md.
09:20
Se pare că pașaportul de vaccinare va fi o necesitate pentru cei ce vor să ajungă în baruri, restaurante sau alte locuri publice. În ciuda protestelor de la Paris sau Roma, pașaportul sanitar nu va dispărea prea curând. În Franța, Green Pass-ul rămâne valabil pentru spectacole, cinema, muzee, săli de sport și, de la 1 […] Articolul Care sunt cele 13 state din Europa care au introdus Green Pass-ul. Regulile diferă în funcție de țară apare prima dată în Bani.md.
09:10
Pentru a avea o carieră de succes în IT, Universitatea de Stat din Moldova – cel mai mare centru universitar din Republica Moldova – te invită să depui dosarul la concursul de Admitere 2021 la Facultatea de Matematică și Informatică, și la Facultatea de Fizică și Inginerie.  IT la Facultatea de Matematică și Informatică, USM Fiind student […] Articolul Cariera în IT începe la USM! De ce să depui dosarul la facultățile Matematică și Informatică, Fizică și Inginerie apare prima dată în Bani.md.
Mai mult de 2 zile în urmă
18:10
Duolingo, cea mai descărcată aplicaţie educaţională din lume, a declarat luni că şi-a majorat intervalul de preţ pentru oferta publică iniţială (IPO) din Statele Unite, semn că există un apetit ridicat de acţiuni pentru aplicaţia de învăţat limbi străine, scrie Ziarul Financiar. Compania intenţionează să vândă 5,1 milioane de acţiuni cu un preţ cuprins între […] Articolul Cea mai descărcată aplicaţie educaţională din lume, Duolingo, plănuieşte să se listeze pe Nasdaq. Cât valorează apare prima dată în Bani.md.
18:00
Directorul executiv al Philip Morris International, producătorul ţigărilor Marlboro în afara Statelor Unite, a declarat că firma pe care o conduce nu va mai vinde ţigări în Marea Britanie în aproximativ 10 zece ani, scrie burkinafaso.kivazen.com. CEO-ul companiei, Jacek Olczak, a declarat că marca emblematică a țigării Marlboro a companiei va fi scoasă de pe […] Articolul CEO-ul Philip Morris International spune că ţigările ar trebuie să fie interzise. Nu va mai vinde în Marea Britanie apare prima dată în Bani.md.
17:40
După ce s-a anunțat că la ședința de astăzi a Parlamentului nu s-au prezentat 10 deputați, fără a li se oferi numele și dacă absența acestora este motivată, Serviciul de presă al Parlamentului a oferit la solicitarea portalului Realitatea.md un răspuns cu numele acestor parlamentari. Potrivit răspunsului primit de la Serviciul de presă al Parlamentului […] Articolul Cine sunt cei zece deputați care au lipsit de la ședința de azi. Fracțiunea care are cei mai mulți absenți apare prima dată în Bani.md.
17:30
Mai avem o lună de august, de ce să nu profităm din plin de ea. Fie că îți dorești o cafea între maketologi, un pahar de vin cu cașcaval, să afli mai multe despre eșec sau vrei să participi la un eveniment de tip networking, atunci vei găsi evenimentul la care să mergi. De aceea, […] Articolul Online sau Offline! Evenimente pe care să nu le ratezi în această săptămână apare prima dată în Bani.md.
17:00
Un startup bulgar de tehnologii în domeniul agriculturii (agtech) a obținut, joi, o investiție de 1 milion de euro, pentru a se extinde în Balcani cu sistemele sale inteligente asistate de aplicație de mobil, pentru sere, scrie startupcafe.ro. Ondo Solutions a fost fondat abia în martie 2020, dar a atras imediat investitori. Cea mai nouă rundă […] Articolul Un startup bulgar face sisteme de irigații asistate de aplicație mobilă. 15 ferme folosesc deja soluțiile inteligente apare prima dată în Bani.md.
16:40
Rețeaua socială Facebook a actualizat sigla în aplicația pentru Android și iOS pentru  a sărbători Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. Noul logo este acum interactiv. Este dedicat Jocurilor Olimpice de la Tokyo 2020. Animația prezintă canotaj, scufundări, exerciții de gimnastică, tir cu arcul și alte sporturi. Siglă animată de pe Facebook se află în […] Articolul Animație și sport! Facebook a actualizat logo-ul pentru a sărbători Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 apare prima dată în Bani.md.
16:10
Există o mulțime de superiahturi extrem de luxoase acolo și nu este de mirare că așteptările continuă să crească, cu caracteristici și mai ciudate care ne fac să ne minunăm de posibilitățile de astăzi. Una dintre cele mai interesante idei vine de la o companie de producție vizuală olandeză și un antreprenor german, care doresc […] Articolul (FOTO) O navă de luptă ce a servit în Marina Franceză ar putea deveni un superiaht cu teren de golf și pârtie de ski apare prima dată în Bani.md.
15:30
Un om de afaceri care a cheltuit 30 de milioane de dolari pentru construirea zidului lui Donald Trump de la granița cu Mexic vrea acum să-l vândă și caută cumpărători. Acesta speră să obțină 20 de milioane de dolari pe milă. Tommy Fisher, 51 de ani, este cel care a dat banii pentru construirea unui […] Articolul Omul de afaceri care a cheltuit 30 de milioane de dolari pe zidul lui Trump de la granița cu Mexic vrea acum să-l vândă apare prima dată în Bani.md.
15:20
Echipa internațională EastFruit a efectuat un audit al departamentelor de fructe și legume ale lanțurilor de supermarketuri din Chișinău. Auditul a fost efectuat simultan și în conformitate cu aceeași metodologie ca și în alte țări ale proiectului, scrie eastfruit.com. În acest articol este prezentată o analiză detaliată a situației cu comerțul cu fructe și legume […] Articolul Auditul supermarketurilor din Chișinău în iulie 2021: Unde se vând cele mai „proaste” fructe și legume apare prima dată în Bani.md.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.