Precizările Termoelectrica privind „securitatea energetică a țării și licitația de modernizare a unui bloc energetic”

Bani.md, 22 iulie 2021 18:50

Societatea pe Acțiuni „Termoelectrica” s-a arătat deranjată de articolul Securitatea țării este amenințată după ce Termoelectrica ar fi trucat o licitație de modernizare a unui bloc energetic, publicat de către Timpul.md și preluat de redacția Realitatea.md.   Astfel, instituția susține că informațiile prezentate în articol despre modernizarea Blocului energetic nr.1 și proiectul de modernizare a Blocului […] Articolul Precizările Termoelectrica privind „securitatea energetică a țării și licitația de modernizare a unui bloc energetic” apare prima dată în Bani.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Bani.md

Acum 10 minute
16:10
Premierul desemnat Natalia Gavrilița a depus azi la secretariatul Parlamentului dosarul noului Guvern. Acesta include programul de guvernare și lista membrilor noului cabinet, care include 15 miniștri și viceprim-miniștri. Natalia Gavrilița, prim-ministru Natalia Gavrilița este vicepreședinta Partidului Acțiune și Solidaritate. În 2019, a fost ministra Finanțelor în guvernul condus de Maia Sandu. În perioada 2015–2019, […] Articolul OFICIAL: Mai multe ministere! Cine fac parte din Guvernul propus de Gavrilița apare prima dată în Bani.md.
Acum 30 minute
16:00
Guvernatorul Băncii Naționale a Moldovei, Octavian Armașu,  și prim-viceguvernatorul Vladimir Munteanu au avut o întrevedere cu ambasadorul Uniunii Europene, Peter Michalko, șeful Delegației UE în Republica Moldova, în contextul încheierii mandatului Excelenței Sale. Oficialii au discutat despre evoluțiile macrofinanciare, importanța reformelor desfășurate în sectorul financiar-bancar în ultimii ani și necesitatea mențineri unei abordări de reformă […] Articolul Conducerea BNM, întrevedere cu Michalko: UE sprijină continuarea reformelor în sectorul bancar al Republicii Moldova apare prima dată în Bani.md.
Acum o oră
15:30
Standardele europene în domeniul energetic sunt tot mai aproape de a fi puse în aplicare. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a obligat titularii de licență din domeniu să semneze contracte de echilibrare cu operatorul sistemului de transport Î.S. „Moldelectrica. Această prevedere ar urma să soluționeze o parte dintre problemele legate de echilibrarea sistemului electroenergetic […] Articolul Mai aproape de regulile UE: 47 de companii energetice, obligate să semneze contracte de balansare cu „Moldelectrica” apare prima dată în Bani.md.
Acum 4 ore
14:10
Piscina de la cea mai mare altitudine din lume tocmai a fost deschisă în Dubai. Address Beach Resort are o înălțime de 293,906 metri și este amplasată la etajul 77 al unui hotel de tip zgârie-nori. Sunt puține lucruri care pot echivala senzația eliberatoare trăită în momentul înotului în aer liber, iar acum în Dubai poți experimenta […] Articolul FOTO Piscina de la cel mai înalt nivel tocmai a fost deschisă. Imaginează-ți cum să înoți la 294 de metri înălțime apare prima dată în Bani.md.
13:40
Curtea de Conturi a Republicii Moldova (CCRM), la data de 2 august curent, a examinat în cadrul ședinței online, Raportul auditului conformității privatizării bunurilor în perioada anilor 2013-2019 prin vânzare la licitații cu strigare sau cu reducere și prin vânzare la Bursa de valori a Moldovei. Scopul misiunii de audit a constat în a evalua […] Articolul Cum s-au privatizat bunurile Moldovei timp de 7 ani. CCRM a scos la iveală mai multe neconformități apare prima dată în Bani.md.
13:30
Președintele FEA, Dorin Damir, va mai sta încă 30 de zile în arest la penitenciarul nr. 13 din Capitală. Decizia a fost luată de magistrații de la Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, la solicitarea procurorului de caz.   Articolul Președintele FEA, Dorin Damir rămâne în penitenciarul nr. 13 pentru încă 30 de zile apare prima dată în Bani.md.
13:20
Fondului Monetar Internațional a aprobat cea mai mare injecție de resurse din istorie, 650 de miliarde de dolari menite să ajute țările să facă față creșterii datoriilor și consecințelor pandemiei COVID-19. Crearea activelor de rezervă – cunoscute sub numele de drepturi speciale de tragere – este prima de la cele 250 de miliarde de dolari emise […] Articolul Injecție record în economia mondială din parte FMI: Câți bani revin Moldovei, pentru redresarea economică apare prima dată în Bani.md.
13:10
Comisia Electorală din Unitatea  Administrativ Teritorială Găgăuzia a înregistrat până astăzi 82 de candidați la funcția de „deputat local”, în cadrul alegerilor parlamentare din regiune, scrie Realitatea.md. Potrivit Comisie, în cadrul celor 35 de circumscripții electorale, în unele s-au înregistrat câte 5 candidați, în unele câte unul singur, iar în altele nu sunt încă pretendenți […] Articolul Alegerile din Găgăuzia: Peste 80 de candidați înregistrați. În unele circumscripții – zero pretendenți apare prima dată în Bani.md.
13:10
Modul în care are loc controlul averii și intereselor personale va fi modificat, astfel încât în procesul efectuării controlului să fie verificate nu doar veniturile dobândite pe parcursul exercitării mandatului sau funcției sale raportat la situația averilor deținute, dar să fie examinate și luate în considerare și cheltuielile realizate. Modificările sunt propuse într-un proiect de […] Articolul Zonă mai largă de acțiune: Inspectorii de integritate ar putea monitoriza și cheltuielile funcționarilor apare prima dată în Bani.md.
13:00
Un incendiu a izbucnit într-un local de pe strada Renașterii Naționale 5 din Capitală. Potrivit informațiilor, pompierii au fost alertați pentru lichidarea incendiului în jurul orei 11:38. „Conform primelor informații înregistrate a fost observat fum de la un panou electric. Ajunși la fața locului pompierii au stabilit că arderea s-a produs într-un canal de ventilare […] Articolul Incendiu într-un LOCAL din Capitală, în apropiere de Circ (FOTO). Flăcările au adus daune bucătăriei apare prima dată în Bani.md.
Acum 6 ore
12:10
Alexandru Pînzari, care în prezent își ispășește măsura preventivă de detenție fiind vizat într-un dosar interesant, a deținut mai multe funcții în Republica Moldova. O perioadă scurtă a fost director al Departamentului Instituțiilor Penitenciare, acum Administrația Națională a Penitenciarelor, după care în 2016, pe vremea când ministrul de Interne era Alexandru Jizdan, a devenit șeful […] Articolul Banii lui Alexandru Pînzari: Ce avere a declarat când deținea funcții de stat apare prima dată în Bani.md.
12:00
Deși anterior președintele Parlamentului, Igor Grosu anunțase că candidatul desemnat de șeful statului la funcția de premier ar urma să-și prezinte luni echipa și programul de guvernare, acest lucru așa și nu s-a întâmplat. Natalia Gavrilița ar urma abia astăzi să anunțe pe cine vrea să ia la Guvern. Contactată de Realitatea.md, comunicatoarea PAS, Aurica […] Articolul Echipa Guvernului Gavriliță. Componența, prezentată astăzi, după ședința partidului apare prima dată în Bani.md.
11:50
Soarta președintelui FEA, Dorin Damir, este în mâinele magistraților de la Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, care astăzi examinează demersul procurorului de caz. PCCOCS cere prelungirea măsurii preventive cu încă 30 de zile pentru Damir în dosarul penal care vizează activitatea angajaților fostei Direcții nr. 5 din cadrul Inspectoratului Național de Investigații al IGP al MAI, […] Articolul Dorin Damir mai riscă 30 de zile de arest. Demersul pe masa judecătorilor apare prima dată în Bani.md.
11:30
Antreprenorii, organizațiile de susținere a afacerilor și organizațiile societății civile de pe ambele maluri ale Nistrului pot accesa patru concursuri de granturi pentru dezvoltarea afacerilor și promovării exporturilor. Susținerea va fi oferită prin intermediul proiectului „Dezvoltarea capacităților de export pe malurile Nistrului” (AdTrade), implementat de PNUD cu susținerea financiară a Suediei și Marii Britanii. În […] Articolul Patru concursuri de granturi pentru dezvoltarea afacerilor inovative pe ambele maluri ale Nistrului apare prima dată în Bani.md.
10:40
În multe familii din Republica Moldova luna august este marcată de pregătirile pentru noul an școlar. Pentru cineva este o procedură de rutină, iar altcineva face pentru prima oară cumpărăturile necesare elevilor. ZUGO a încercat să afle cât costă setul format din ghiozdan, caiete, agendă stilouri, creioane, penare, ustensile pentru desen și învelitori în diverse […] Articolul Costă mii! De câți bani au nevoie moldovenii pentru a cumpăra copiilor ghiozdane, uniforme, caiete și creioane colorate apare prima dată în Bani.md.
Acum 8 ore
09:50
Fostul judecător ucrainean Nicolai Ceaus a fost adus cu transportul Serviciului de Securitate din Ucraina până la Kiev, informează Realitatea.md cu referire la publicația ucrainească Unian. Sursa scrie că ex-judecătorul a fost transportat cu un elicopter, precum și cu o mașină specială. Fostul justițiar a fost transportat dintr-un sat al localității Vinnița. Autorităților locale din […] Articolul Nicolai Ceaus – adus la Kiev cu transportul Serviciului de Securitate din Ucraina apare prima dată în Bani.md.
09:20
Expozițiile „Moldagrotech” și „Farmer” vor fi organizate în acest an, în ciuda pandemiei de COVID-19. Acestea se vor desfășura în perioada 13 – 16 octombrie la Centrul Internaţional de Expoziţii „Moldexpo”. Expoziţia Internaţională Specializată „Moldagrotech” se va desfăşura în paralel cu Expoziţia-Târg Internaţională Specializată „Farmer” în cadrul săptămânii agroindustriale. La expoziție vor fi scoase, potrivit […] Articolul În ciuda Pandemiei, „Moldagrotech” și „Farmer” revin! Când și unde vor avea loc expozițiile apare prima dată în Bani.md.
Acum 12 ore
06:50
Aproximativ 60 la sută din angajații instituțiilor de învățământ din Capitală au fost imunizați anti-COVID. Despre asta a anunțat Viorica Negrei, șeful adjunct al Direcţiei Generală Educaţie, Tineret şi Sport. Funcționarul a îndemnat profesorii să meargă la vaccinare pentru a putea începe noul an școlar în siguranță.  „Încercăm ca până la începutul anului școlar să […] Articolul Din bănci sau online? Detalii despre cum se va desfășura anul școlar în capitală apare prima dată în Bani.md.
06:50
Ilia Gaffner, deputatul „Rusiei Unite” din Ural, formațiune afiliat președintelui rus, Vladimir Putin, a declarat zero venituri pentru anul 2020. Presa locală scrie că el a devenit cunoscut după ce le-a sugerat cetățenilor ruși să mănânce mai puțin. Declarația sa de avere a fost publicată pe site-ul Parlamentului regional. În declarație scrie că deputatul are […] Articolul Deputatul din partidul lui Putin cu zero venituri: Nu-s bani? Măncați mai puțin (VIDEO) apare prima dată în Bani.md.
06:40
Și-a lăsat privilegiile de președintă de țară acasă și a pornit în România ca orice cetățean de rând al țării. Este vorba despre Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, care a lăsat mască angajații de la frontieră. În timp ce ultimii adunau pașapoartele de la automobilele care au format coadă, marea surpriză a venit de la un […] Articolul Maia Sandu a lăsat mască angajații de la frontiera Leușeni! Istoria despre care a scris Realitatea apare prima dată în Bani.md.
06:40
Profesorii greci care refuză să se vaccineze sau să se testeze regulat pentru Covid-19 înainte de reîntoarcerea la ore vor suporta tăieri de salariu și altă măsuri disciplinare, în cadrul unei decizii ministeriale comune care este deocamdată în lucru, potrivit Kathimerini. Conform unor surse citate de publicația elenă, noile reglementări sunt concepute de Ministerul Educației, […] Articolul Profesorii greci sunt amenințați că vor fi suspendați fără plată, dacă nu se vaccinează apare prima dată în Bani.md.
06:30
Te simți adormit la birou, chiar și după ce ți s-a părut că ai avut parte de o odihnă bună? Atunci probabil că ai această întrebare care îți dă bătăi de cap: Cât de mult am nevoie să dorm? Răspunsul la câte ore aveți nevoie nu este atât de simplu, conform lui dr. Raj Dasgupta, […] Articolul Perioada de somn de care avem nevoie, în funcție de vârstă. Ce recomandă specialiștii în sănătate? apare prima dată în Bani.md.
06:20
Fostul președinte Barack Obama își va sărbători ziua în care va împlini 60 de ani cu o petrecere în Martha’s Vineyard, care va ține cont de protocoalele de siguranță Covid-19, deși există îngrijorări cu privire la varianta Delta. Potrivit unor surse citate de CNN, evenimentul care va avea loc vineri va fi organizat în aer […] Articolul Obama, petrecere monstru cu 600 de oameni, în plină pandemie. Fostul președinte împlinește 60 de ani apare prima dată în Bani.md.
06:20
Sportiva nord-americană Pamela Ware, în vârstă de 28 de ani, este prima sportivă de la la această ediţie a Jocurilor Olimpice care este notată cu 0.0. Canadianca a ratat complet exerciţiul din semifinalele concursului de sărituri în apă. Pamela Ware a pierdut ocazia de a participa în finala probei de trambulină – 3 m, fiind notată 0.0 […] Articolul VIDEO de la JO 2020: Momentul evaluat cu prima notă de 0: „I se putea întâmpla oricui” apare prima dată în Bani.md.
Acum 24 ore
16:20
Compania HORUS ENERGY respinge informațiile cu privire la procedurile de licitație privind modernizarea Blocului energetic nr.1. al Termoelectrica. Astfel, compania vine cu următoarele precizări: În anul 2019 S.R.L.”HORUS” a participat la achiziția de bunuri, lucrări și servicii, inițiată conform anunțului nr. 30B publicat pe pagina web a întreprinderii SA”Termoelectrica” și în Monitorul Oficial nr. 13-21 (6936-6944). La data […] Articolul Precizările HORUS privind articolul „securitatea energetică a țării și licitația de modernizare a unui bloc energetic” apare prima dată în Bani.md.
Ieri
14:30
Anatolie Lichii, director general interimar al „Apă-Canal Chișinău” SA, a dat  asigurări că, pe timp de caniculă, în capitală nu va apărea miros neplăcut de la stația de epurare a apelor reziduale. „Administrația „Apă-Canal Chișinău” SA monitorizează zilnic procesul tehnologic, instalațiie sunt pregătite și pentru activitate în condiții de temperaturi ridicate ale aerului. Depunem maxim […] Articolul Crezi/ Nu crezi? ACC: Nu va fi miros neplăcut de la stația de epurare a apelor reziduale apare prima dată în Bani.md.
14:20
Cartea electronică de identitate a început să fie emisă în România, mai întâi în cadrul unui proiect pilot ce se va desfășura la Cluj-Napoca. Iată 5 lucruri inedite pe care trebuie să le știi despre noul buletin al românilor. 1. Costul noului document este de 14 euro. Autoritățile se așteaptă ca în acest an să […] Articolul Important pentru moldovenii cu cetățenie română! Cât costă noua carte de identitate. Buletinul electronic + 5 detalii apare prima dată în Bani.md.
14:10
Universitatea de Stat din Moldova a premiat învingătorii Quiz-ului „Testează-ți cunoștințele IT și hai la USM”. Cei cinci tineri și-au ridicat premiile de mii de lei, după cum urmează: Premiul I    –   Roxana Mehryar-Rad (2000 lei); Premiul II   –  Tîmbur Cristina (1000 lei); Andrei Alexandru (1000 lei); Premiul III  –  Daniela  Balan (700 lei) (nu s-a […] Articolul Au ridicat premiile de mii de lei! Ei sunt învingătorii Quiz-ului „Testează-ți cunoștințele IT și hai la USM” (VIDEO) apare prima dată în Bani.md.
12:31
Autoritatea Națională de Integritate (ANI) a inițiat alte două controale pe avere în privința a doi judecători. Cei doi magistrați fac parte din cadrul Judecătoriei Chișinău și Comrat. Procedurile de control au fost pornite, după ce Președintele ANI s-a autosesizat dintr-o investigație jurnalistică, în care au fost vizați mai mulți judecători cu averi impunătoare. Dacă […] Articolul Alți doi judecători sunt vizați în controlul averii. Un primar de oraș și un consilier din Bălți – cu contravenții apare prima dată în Bani.md.
10:40
Moldovenii care se vor întoarce din Turcia vor trebui să stea în carantină timp de 14 zile, începând cu ziua de luni, 2 august. Excepție fac persoanele vaccinate sau care dețin un act confirmativ de prezență a anticorpilor. Ministerul Sănătății de la Chișinău a inclus Turcia în zona roșie. În total, lista cuprinde 63 de […] Articolul Turcia, inclusă în Lista Roșie a Moldovei. Cum să evitați carantina la întoarcere din vacanță apare prima dată în Bani.md.
Mai mult de 2 zile în urmă
18:20
Administrarea eficientă a finanțelor personale presupune cunoașterea de sine. Aici mă refer la autocunoașterea pe plan financiar, cine suntem în relație cu banii. Cum te raportezi la bani? Ce comportamente, tipare financiare ai? În ce fel îți cheltui banii? Răspunsurile la aceste întrebări sunt reflectate de personalitatea financiară care o ai. Te-ai întrebat vreodată ce […] Articolul Care sunt cele 5 Tipuri de personalitate financiară? Recomandări pentru fiecare apare prima dată în Bani.md.
18:10
După ce ieri vicepreședintele Parlamentului Mihai Popșoi a anunțat că vor fi demise mai mulți conducători de instituții de stat subordonate Parlamentului și Guvernului, odată cu învestirea în funcție a noului Guvern Gavriliță, astăzi, în presă a început deja a vehicula numele unor persoane, care ar putea fi numite în unele întreprinderi, scrie Realitatea.md. Unul […] Articolul Deja se fac „pariuri”. Cine ar putea fi noul director al CNA? Două candidaturi se vehiculează în presă apare prima dată în Bani.md.
18:10
Fostul șef al Inspectoratului General al Poliției și ministru al Apărării, Alexandru Pînzari, vine cu o primă reacție după ce Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale a confirmat reținerea acestuia. Conform ultimelor informații, Pînzari a fost reținut pentru 72 de ore. Ofițerii nu trebuie jăliți, dar protejați. Și totuși, ar fi bine sa […] Articolul Alexandru Pînzari, mesaj prin intermediul familiei după reținere: Răspund de fiecare acțiune și doar de ce am făcut apare prima dată în Bani.md.
18:00
Astăzi, 30 iulie 2021, Comitetul executiv al Băncii Naționale a Moldovei a decis cu vot unanim majorarea ratei de bază aplicată la principalele operațiuni de politică monetară pe termen scurt cu 1,0 puncte procentuale până la 3,65 la sută anual. Totodată, se vor mări cu 1,0 puncte procentuale ratele de dobândă la creditele și la […] Articolul Decizia de politică monetară: BNM întreprinde măsuri antiinflaționiste apare prima dată în Bani.md.
17:40
După incendiile puternice înregistrate în ultimele zile în sudul Turciei, pe litoralul Mării Mediterane, reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene vin cu un anunț important pentru cetățenii moldoveni. Astfel, autoritățile de la noi îndeamnă oamenii să respecte anunţurile autorităţilor locale și să păstreze în locuri sigure documentele şi valorile personale, biletele de călătorie, banii, […] Articolul MAEIE către moldovenii din Turcia: Păstrați în locuri sigure actele, biletele și banii. Evitați zonele afectate apare prima dată în Bani.md.
17:30
Pe cât de interesantă și relaxantă poate fi o vacanță, devine puțin stresant când vine vorba de organizare. Iată de ce, îți propunem câteva sfaturi pentru a planifica o vacanță, fără multe griji. Alege destinația. În primul rând trebuie să știi unde vrei să mergi, aici trebuie să țineți cont de interese, dar nu uita […] Articolul Cum organizez o vacanță reușită? Sfaturi utile apare prima dată în Bani.md.
16:50
Duminică, 1 august, la Sipoteni, Tochile va avea loc Festivalul Zemei. Doritorii sunt așteptați să savureze zeamă moldovenească, gătită cu tăieței de casă, într-o atmosferă plăcută, la umbra salciilor. ️Festivalul-Concurs va avea loc la Tochile, locația numită ”La Sălcii”. La acest festival va fi aleasă cea mai gustoasă zeamă.  Tot duminică, Asociatia Nationala pentru Turism […] Articolul Duminică sunteți așteptați la Festivalul Zemei! Va aleasă cea mai gustoasă zeamă: unde va avea loc apare prima dată în Bani.md.
16:20
Un startup este o afacere sub forma unei companii, a unui parteneriat sau o organizație temporară care are scopul de a căuta un model de afaceri, repetabil și scalabil. Aceste companii de regulă nou-create, se află în faza de dezvoltare. Termenul s-a răspândit odată cu bula dot-com. Dar te-ai întrebat vreodată câte startupuri avem în Republica […] Articolul Câte startupuri există în Moldova? Ne aflăm pe locul 19 din Europa de Est apare prima dată în Bani.md.
16:10
Vrei să obții noi competențe în domeniul rețelisticii, să fii mentorat de specialiști din străinătate și să fii angajat într-o companie internațională? Atunci participă la cea de-a doua ediție a programului de angajare, lansat de compania Gilat Satellite Networks în parteneriat cu Tekwill Academy. Programul este conceput cu scopul de a instrui specialiștii și a […] Articolul O companie internațională lansează un program de angajare. Obține noi competențe în domeniul rețelisticii apare prima dată în Bani.md.
15:50
În satul Văleni din raionul Cahul, o familie a deschis o fermă, care vă va duce cu gândul la filmele europene despre fermieri. Mica afacere a fost lansată de familia Balmuș. La această fermă, familia crește vaci, capre și produce diverse produse lactate: iaurt, cașcaval, plăcinte, etc. Fermierii nu au angajați, toată munca este îndeplinită […] Articolul Au construit o fermă ca în Europa. Cum a reușit familia Balmuș din Cahul să lanseze o afacere la ei în localitate apare prima dată în Bani.md.
15:40
Universitatea de Stat din Moldova a desemnat învingătorii Quiz-ului „Testează-ți cunoștințele IT și hai la USM”. La concurs s-au înregistrat peste 50 de participanți, absolvenți ai anului 2021, care doresc să îmbrățișeze o profesie în domeniul Tehnologiilor Informaționale, precum și elevi ai claselor a VIII-XII. Astfel, învingătorii Quiz-ului „Testează-ți cunoștințele IT și hai la USM” […] Articolul Au fost desemnați învingătorii Quiz-ului „Testează-ți cunoștințele IT și hai la USM” apare prima dată în Bani.md.
15:00
„A devenit cunoscut cine este autorul controversatului proiect de lege privind piața produselor petroliere, care a bulversat opinia publică în această săptămână. (Despre proiect vedeți aici).”, declară expertul economic Veaceslav Ioniță. Economistul susține că prin acest proiect dubios se propune scoaterea de sub reglementare a unui segment important al pieței produselor petroliere. Mai simplu spus, se […] Articolul După un comunicat al ANRE, Ioniță declară că Autoritatea este autorul din spate al legii produselor petroliere apare prima dată în Bani.md.
14:50
Ai probleme cu banii și vrei să câștigi mai mult? Dacă mai ai și ceva timp liber, noi îți propunem câteva acțivități part-time care îți vor genera un nou venit. 1. Traducător/Profesor de limbi străine Dacă stăpânești foarte bine mai multe limbi de circulație internațională, îți poți oferi serviiciile online companiilor, agențiilor de traducere, dar […] Articolul 10 idei de activități part-time pentru a-ți crea o nouă sursă de venit apare prima dată în Bani.md.
14:30
Pentru a face claritate în finanțele personale e nevoie să ne optimizăm cheltuielile. E provocator să găsim și să aplicăm soluția cea mai bună pentru a ține sub control, a reduce cheltuielile noastre și a obține în urma lor valoare cât mai mare pentru noi. Iată 6 pași concreți prin care îți poți optimiza cheltuielile. […] Articolul Drumul spre bogăție! 6 Pași care te pot ajuta să-ți optimizezi cheltuielile apare prima dată în Bani.md.
14:10
Cântăreața columbiană Shakira ar putea fi trimisă în judecată în Spania pentru evaziune fiscală. Un judecător a revizuit o serie de probe potrivit cărora artista nu ar fi plătit taxe în valoare de 14,5 milioane de euro pe veniturile pe care le-a obținut în perioada 2012-2014. Potrivit judecătorului Marco Jesus Juberias, Shakira a locuit în […] Articolul Shakira, acuzată de evaziune fiscală. Artista ar fi evitat să plătească peste 14 milioane de euro apare prima dată în Bani.md.
14:00
Alertă pe Aeroportul Iaşi, după ce jumătate dintre pasagerii cursei Londra-Iaşi au prezentat la intrarea în ţară documente medicale susceptibile a fi false. Cazul a fost sesizat de inspectorii Direcției de Sănătate Publică (DSP) Iași și a ajuns la Parchetul de pe lângă Tribunal. În cercetare se află 50 de cazuri. Anchetatorii cred că avem […] Articolul ALERTĂ la Aeroportul Internațional din Iași! Jumătate dintre pasagerii unei curse Londra-Iași, cu acte Covid false apare prima dată în Bani.md.
13:40
Potrivit unui anunț, publicat pe pagina Calea Ferată din Republica Moldova, trei trenuri își vor relua activitatea la începutul lunii august, după încheierea lucrărilor de reparație. În legătură cu încheierea lucrărilor de reparație a trenurilor diesel, începând cu 02.08.2021 se restabilește circulația următoarelor trenuri suburbane: nr. 6931/6936 Bălți Slobozia – Ocnița – Bălți Slobozia, nr. […] Articolul CFM: Mai multe trenuri își vor relua activitatea la începutul lunii august apare prima dată în Bani.md.
12:50
Vloggerul rus Ilia Varlamov a publicat video-ul despre romii din Soroca, Republica Moldova, pe canalul său de YouTube, cu denumirea: „Țiganii: palate în mijlocul sărăciei. Cum trăiește un adevărat baron țigan?”. La începutul acestuia, a publicat chiar și o secvență în care se înțelege cu baronul romilor moldoveni pentru un interviu. Discuția cu Artur Cerari […] Articolul (VIDEO) Cât vrea Baronul romilor pentru un interviu? Cât l-a costat pe un vlogger rus filmulețul de la Soroca apare prima dată în Bani.md.
12:40
Când pandemia COVID-19 a forțat milioane de oameni să renunțe la locul de muncă, comercianții cu amănuntul au văzut creșteri ale cererii de produse care erau deosebit de populare în rândul persoanelor care se aflau în casele lor. Această cerere i-a ajutat să obțină profituri record în timpul pandemiei, inclusiv giganți cu amănuntul precum Amazon […] Articolul CEO la 16 ani! Băiatul care strâns aproape 2 milioane $ din vânzarea de console de jocuri pe Amazon apare prima dată în Bani.md.
12:10
În cadrul celei de-a doua etape a campaniei „Moldova: A place to find yourself”, lansată de Agenția de Investiții, au fost create 3 spoturi ce promovează Moldova drept o destinație turistică autentică, care merită a fi explorată. Producțiile video prezintă Moldova ca fiind o țară ce oferă activități turistice cum ar fi: plimbări cu bicicleta […] Articolul Descoperă Moldova! 3 locații din țară promovate prin campania „Moldova: A place to find yourself” apare prima dată în Bani.md.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.