Veste bună! Prețuri mai mici la carburanți, după opt luni de majorări

DosarMedia, 22 iulie 2021 18:40

După opt luni de majorări sistematice ale preţurilor la carburanţi, benzinăriile din Republica Moldova au început să dea înapoi. Astăzi, Articolul Veste bună! Prețuri mai mici la carburanți, după opt luni de majorări apare prima dată în Dosar Media.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de DosarMedia

Acum 10 minute
17:20
Ala Nemerenco se regăsește în lista miniștrilor din Guvernul Gavriliță, care în următoarele zile va cere vot de încredere Parlamentului. Articolul Ala Nemerenco revine la ministerul Sănătății – Nu va mai fi consiliera Maiei Sandu? apare prima dată în Dosar Media.
Acum 30 minute
17:10
Sergiu Litvinenco este membru fondator și vicepreședinte al Partidului Acțiune și Solidaritate. În 2019 și 2021 a fost ales deputat Articolul Cine este Segiu Litvinenco, candidat la funcția de ministru al Justiției în Guvernul Gavriliță apare prima dată în Dosar Media.
17:00
Ultimă oră! Noua componență a Guvernului Gavriliță a fost făcută publică. Natalia Gavrilița a prezentat viitoarea echipă guvernamentală. Natalia Gavrilița, Articolul Ultimă oră! Noua componență a Guvernului Gavriliță – publică: Lista miniștrilor care merg la Parlament să ceară vot de încredere apare prima dată în Dosar Media.
Acum o oră
16:50
Președintele FEA Dorin Damir, va mai sta încă, cel puțin, 30 de zile în arest preventiv. Decizia a fost luată Articolul Președintele FEA, Dorin Damir va mai sta încă, cel puțin, 30 de zile în arest preventiv apare prima dată în Dosar Media.
Acum 6 ore
12:30
”Povestea mea”, o serie de articole motivaționale, inspirate din experiențele personale ale celor care și-au depășit fricile, au trăit bucuria Articolul Povestea cașcavalului artizanal de la ”Sălașul Baciului” din Sadaclia – Dorina Baciu: Am așteptat doi ani o autorizație apare prima dată în Dosar Media.
Ieri
11:42
În câteva ore intră în vigoare CODUL GALBEN – Se așteaptă ”grindină și vijelie” după temperaturi de +40°C Serviciul Hidrometeorologic Articolul Vin ploile! În câteva ore intră în vigoare CODUL GALBEN – Se așteaptă ”grindină și vijelie” după temperaturi de +40°C apare prima dată în Dosar Media.
11:04
La ora actuală, pe ambele sensuri de deplasare (intrare/ieșire în/din Moldova) se înregistrară un flux sporit de călători și mijloace Articolul Cozi imense la frontiera cu România, pe ambele sensuri – Polițiști îndeamnă călătorii să aleagă alte puncte de trecere apare prima dată în Dosar Media.
10:22
Conducerea de vârf a țării în mâinile ”femeilor de fier” – Maia Sandu, Domnica Manole și Natalia Gavriliță. În această Articolul Așa ceva nu a mai fost – Trei femei în conducerea de vârf a țării: Maia Sandu, Domnica Manole și Natalia Gavriliță, dacă ajunge premier apare prima dată în Dosar Media.
09:52
Banca Națională a Moldovei a stabilit pentru astăzi, 2 august, un curs valutar de 21,27 lei pentru un euro și Articolul CURS VALUTAR// Cât costă euro și dolarul la începutul săptămânii apare prima dată în Dosar Media.
09:16
În noul Guvern al Republicii Moldova, condus de Natalia Gavrilița, mai multe ministere putea fi reorganizate. Este vorba despre Ministerul Articolul SURSE// După votarea Guvernului Gavriliță, trei ministere ar urma să fie reformate apare prima dată în Dosar Media.
09:05
Un alt lot de 150.000 de doze de vaccin Johnson & Johnson, produs în SUA și livrat prin intermediul platformei Articolul Ultima oră! Alte 150 000 de doze de vaccin Johnson & Johnson au ajuns la Chișinău apare prima dată în Dosar Media.
08:52
Un cutremur cu magnitudinea 4,2 a avut loc duminică seara în județul Vaslui, urmat de alte două cu magnitudinea 2,9, Articolul Cutremur în apropiere de Moldova – Ce magnitudine a avut apare prima dată în Dosar Media.
08:42
Luptătorul moldovean de stil greco-roman Victor Ciobanu va lupta astăzi pentru a cuceri medalia de bronz la Jocurile Olimpice de Articolul Victor Ciobanu luptă pentru medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo apare prima dată în Dosar Media.
1 august 2021
21:40
Accident violent în satul Nicolaevca. Un băiat de 18 ani a ajuns la spital, scrie publika.md Un accident violent a Articolul Accident în satul Nicolaevca – Un tânăr de doar 18 ani a ajuns la spital apare prima dată în Dosar Media.
21:30
Fostul șef al Inspectoratului General al Poliției și ex-ministrul Apărării, Alexandru Pînzari, va petrece următoarele 30 de zile în Penitenciarul Articolul Alexandru Pînzari va sta următoarele 30 de zile în Penitenciarul nr. 13 – ”Are statut în societate și ar putea influența”, spune procurorul apare prima dată în Dosar Media.
Mai mult de 2 zile în urmă
14:30
Fostul ministru al Apărării, Alexandru Pânzari a ieșit din sala de judecată în cătușe și însoțit de mascați, scrie jurnal.md Articolul Ultimă oră! Fostul ministru al Apărării, Alexandru Pânzari – în cătușe: A ieșit din sala de judecată însoțit de mascați apare prima dată în Dosar Media.
13:00
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu a urcat pe cel mai înalt din România – Vârful Moldoveanu. Maia Sandu se află Articolul FOTO // Maia Sandu, la munte: A urcat pe cel mai înalt vârf din România – Vârful Moldoveanu apare prima dată în Dosar Media.
10:50
Luptătorul de stil greco-roman Victor Ciobanu scrie istorie la Jocurile Olimpice de la Tokyo! Sportivul nostru s-a calificat în semifinalele Articolul Luptătorul moldovean Victor Ciobanu scrie istorie la Jocurile Olimpice de la Tokyo apare prima dată în Dosar Media.
10:20
De astăzi, cu certificate COVID la restaurant sau în transportul public pe o distanță mai lungă. Franța introduce începând cu Articolul De astăzi, cu certificate COVID la restaurant sau în transportul public – Măsuri restrictive pentru a limita răspândirea variantei Delta în Franța și Italia apare prima dată în Dosar Media.
10:10
Turiști panicați s-au grăbit sâmbătă să vină la malul mării și să aștepte acolo bărcile de salvare, după ce au Articolul Calvarul turiștilor din Turcia: Oamenii s-au adăpostit de foc pe plajă – Mii de pompieri, elicoptere și avioane intervin la stingerea incendiilor apare prima dată în Dosar Media.
09:10
Jurnalista Doina Chiorescu a devenit mamă de băiat și i-a ales un nume frumos, mai puțin întâlnit în Republica Moldova Articolul FOTO// Jurnalista Doina Chiorescu a devenit mamă de băiat: Uite ce nume i-a ales apare prima dată în Dosar Media.
31 iulie 2021
22:20
Alte 122 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, Articolul COVID-19 în Republica Moldova: Peste o sută de cazuri noi, câteva de import – din România, Germania și Turcia apare prima dată în Dosar Media.
22:00
Veşti proaste pentru turiştii moldoveni nevaccinaţi, care au ales Turcia ca destinaţie de vacanţă. De luni, 2 august, toţi cei Articolul Veste proastă pentru turiştii moldoveni nevaccinaţi care se odihnesc în Turcia – La reîntoarcere în R. Moldova vor sta în carantină apare prima dată în Dosar Media.
12:50
Fostul ministru al Apărării, Alexandru Pânzari, fost șef al Inspectoratului General de Poliție, a fost reținut în dosarul ce vizează Articolul Mesajul fostului ministru Alexandru Pânzari, reținut ieri de ofițerii SIS și procurori: Sunt responsabil doar de ceea ce am făcut, nu de ceea ce “li se pare unora” apare prima dată în Dosar Media.
12:30
Text scris de Alina Zbancă Să ne întoarcem la MAI. În luna aprilie a acestui an am trecut printr-o experiență Articolul Editorial de Alina Zbancă// Un general care se plânge e un pericol pentru Stat și oameni – Detalii noi despre plecarea de la MAI și un mesaj pentru viitorul ministru apare prima dată în Dosar Media.
09:30
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu este politicianul care se bucură de cea mai mare încredere din partea cetățenilor. Așa arată Articolul Maia Sandu – politicianul care se bucură de cea mai mare încredere din partea cetățenilor: Este urmată de Dodon și Șor apare prima dată în Dosar Media.
30 iulie 2021
09:50
Fostul ministru al Apărării, Alexandru Pînzari a fost reținut de ofițerii SIS și procurori, după ce în această dimineață au Articolul Ultima oră! Fostul ministru al Apărării, Alexandru Pînzari – reținut de ofițerii SIS și procurori apare prima dată în Dosar Media.
01:10
Managementul într-o instituție de învățământ cu sute de angajați și mii de studenți e o adevărată provocare. Mai ales atunci Articolul INTERVIU// Rectorul USM, Igor Șarov declară toleranță zero față de corupție și plagiat – ”Businessul cu teze de licență” trebuie să dispară apare prima dată în Dosar Media.
29 iulie 2021
21:10
Liderul interimar al PAS, Igor Grosu, a anunțat numele candidatului la funcția de premier, fiind vorba despre Natalia Gavriliță, menționând Articolul ”Să facă un pas înapoi” – Grosu susține că PAS va soma proprii miniștri să plece din funcții dacă nu vor face față la ministere apare prima dată în Dosar Media.
20:40
Natalia Gavrilița este candidata la funcția de prim-ministru. Anunțul a fost făcut de președintele parlamentului Igor Grosu, în această seara, Articolul ULTIMĂ ORĂ! CONFIRMAT: Natalia Gavriliță va fi premierul Republicii Moldova, anunță PAS apare prima dată în Dosar Media.
20:40
Articolul FLASH// Cine este Natalia Gavriliță, prim-ministrul propus de PAS apare prima dată în Dosar Media.
18:10
Alte 184 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, 26 sunt Articolul Alte 184 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova apare prima dată în Dosar Media.
17:50
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va avea mâine, 30 iulie, consultări cu fracțiunile parlamentare pentru identificarea candidatului la funcția de Articolul ULTIMĂ ORĂ! Maia Sandu cheamă PAS, BECS și ȘOR la consultări – Vrea să ”știe” cine e candidatul la funcția de premier apare prima dată în Dosar Media.
12:20
Igor Grosu este actualul lider al Partidului Acțiune și Solidaritate și a fost propus astăzi în funcția de președinte al Articolul FLASH// Cine este Igor Grosu, noul președinte al Parlamentului – Avere și carieră apare prima dată în Dosar Media.
12:00
Președintele interimar al PAS, Igor Grosu, a fost ales astăzi propus în funcția de președinte al Parlamentului de la Chișinău. Articolul ULTIMĂ ORĂ! ”Cu aplauze” – Igor Grosu, noul președinte al Parlamentului apare prima dată în Dosar Media.
12:00
Un tractor s-a răsturnat, după ce a fost tamponat de un automobil, condus de un polițist. Ambii șoferi au avut Articolul FLASH// Un polițist a răsturnat cu mașina un tractor al Florești – Ambii șoferi au avut nevoie de îngrijiri medicale apare prima dată în Dosar Media.
11:50
Curtea Constituțională a decis că legea votată de ȘOR și PSRM în decembrie 2020, cu privire la interzicerea cedării terenului Articolul ULTIMĂ ORĂ! CCM declarat neconstituțională o altă lege votată de PSRM-ȘOR! Stadionul Republican trece în posesia americanilor apare prima dată în Dosar Media.
11:40
Vladimir Golovatiuc, ex-deputat PSRM și actualul ambasador al Republicii Moldova în Federația Rusă, ar fi hărțuit o angajată din cadrul Articolul ”Gol și excitat” – Ambasadorul Moldovei la Moscova, socialistul Golovatiuc, rechemat acasă pentru că fi hărțuit sexual o angajată apare prima dată în Dosar Media.
10:40
Liderul Comuniștilor, fostul președinte de țară, Vladimir Voronin, a insistat să vină cu un discurs în plenul Legislativului, înainte de Articolul VIDEO// ”E timpul să oprim acest război stupid” – După Sandu, și Voronin a ieșit la tribuna Parlamentului cu un discurs înflăcărat apare prima dată în Dosar Media.
09:00
Ucraina a actualizat condițiile de intrare și tranzitare a teritoriului său în contextul răspândirea unei noi tulpini a coronavirusului – Articolul Noi condiții de intrare în Ucraina – Moldovenii trebuie să țină cont de aceste restricții apare prima dată în Dosar Media.
28 iulie 2021
16:30
Casa Națională de Asigurări Sociale informează că, persoana asigurată care se află în concediul pentru îngrijirea copilului poate solicita indemnizația Articolul CNAS anunță că părinții au mai multe opţiuni privind stabilirea indemnizaţiei lunare pentru creşterea copilului apare prima dată în Dosar Media.
16:30
Începând cu marți, 13 august, toți deputații sunt invitați în biroul 605 al Parlamentului pentru a face cunoștință, discuta și Articolul FLASH// Deputații de la ”ȘOR” renunță la imunitatea parlamentară și propun modificarea Constituției apare prima dată în Dosar Media.
16:30
Liderul PSRM, Igor Dodon, care a lipsit de la ședința de constituire a noului legislativ, a plecat în vacanță, cu Articolul Igor Dodon ar fi fugit din țară? ”Și-au cumpărat bilete într-o singură direcție, fără retur” – Surse apare prima dată în Dosar Media.
16:00
Partidul Socialiștilor din Republica Moldova condamnă subordonarea politică a justiției și utilizarea magistraților în interese politice: ”Anume sub acest aspect Articolul Socialiștii pasează eșecul difuzării ”fake-ului” cu privire la diploma falsă către Ministerul Educației: MECC a precizat că Ala Nemerenco nu a frecventat lecțiile apare prima dată în Dosar Media.
16:00
14 din cei 101 membri ai Legislativului Republicii Moldova sunt tineri cu vârsta de până la 35 de ani. Vârsta Articolul Lista celor mai tineri și mai în vârstă deputați din Parlament apare prima dată în Dosar Media.
15:10
Lidia Bejenaru, condusă pe ultimul drum de sute de oameni – Maestrul Nicolae Botgros, sfâșiat de durere Articolul VIDEO// Lidia Bejenaru, condusă pe ultimul drum de sute de oameni – Maestrul Nicolae Botgros, sfâșiat de durere apare prima dată în Dosar Media.
09:00
Deputata Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Ala Darovanaia a fost obligată de Judecătoria Chișinău, sediul Centru să își ceară scuze Articolul Victorie pentru Ala Nemerenco în ”scandalul diplomei de master” – Socialista Ala Darovanaia, obligată să-și ceară scuze publice pentru informații false apare prima dată în Dosar Media.
09:00
Leul moldovenesc s-a apreciat și mai mult față de dolar, dar și-a întărit pozițiile și față de euro. Astfel, pe Articolul Cursul valutar pentru 28 iulie 2021 – Acum e timpul să cumperi valută apare prima dată în Dosar Media.
08:50
Fosta ministră Sănătății, Ala Nemerenco a căștigat judecata în privința deputatei socialiste Alla Darovanaia, pe care a obligat-o să dezmintă Articolul Încă o lovitură de grație pentru socialiști – Ala Darovanaia, obligată de instanță să-și ceară scuze de la Nemerenco în conferință de presă apare prima dată în Dosar Media.
08:40
În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 34 769 traversări. Pe Articolul Peste 34 de mii de traversări ale frontierei de stat – De unde vin și unde pleacă moldovenii apare prima dată în Dosar Media.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.