Noi standarde pentru maxi-taxiurile și autobuzele din Chișinău. Cei care nu le respectă nu vor mai avea dreptul să circule prin municipiu

#diez, 22 iulie 2021 18:30

Consilierii municipali din Chișinău au aprobat Standardele de Calitate în Transportul Public municipal. Acesta este un document cadru pentru toți prestatorii de servicii de transport public, care trebuie să respecte normele stipulate în document în vederea asigurării calității a transportului public în municipiu. Cei care nu le vor respecta, nu vor avea dreptul să presteze servicii în municipiu. Articolul Noi standarde pentru maxi-taxiurile și autobuzele din Chișinău. Cei care nu le respectă nu vor mai avea dreptul să circule prin municipiu apare prima dată în #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum o oră
08:30
AVI Moldova invită tinerele din țară să participe la cursul de formare HerPower. Trainingul se va desfășura on-line în perioada 4-12 august.  Articolul AVI Moldova invită tinerele din țară să participe la cursul de formare HerPower. Cum te poți înregistra apare prima dată în #diez.
Acum 24 ore
18:15
Alte 166 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, 16 sunt de import: 4-Turcia, 3-Franța, 3-Italia, 2-Marea Britanie, 2-Irlanda, 1-Germania, 1-Rusia. Articolul Încă 166 de cazuri de COVID-19 s-au înregistrat în ultimele 24 de ore apare prima dată în #diez.
18:00
Persoanele vaccinate anti-COVID-19 cu schema completă şi care sosesc din statele UE şi SUA vor fi scutite de obligaţia autoizolării după sosirea în Anglia începând cu 2 august, a anunţat miercuri, 28 iulie, ministrul britanic al transporturilor, Grant Shapps. Articolul Din 2 august, persoanele vaccinate nu mai intră în carantină la sosirea în Anglia apare prima dată în #diez.
17:45
Conducătorii și taxatorii de troleibuz din Chișinău vor avea, de acum înainte, uniforme noi. Anunțul a fost făcut de către Regia Transport Electric într-o postare pe Facebook. Articolul (foto) Angajații de la Regia Transport Electric vor avea uniforme noi. Vezi cum arată acestea apare prima dată în #diez.
17:45
Relaxare totală și odihnă combinată cu răcoare în vreme caniculară, muzică și vin de calitate. Articolul Piscină pentru toată familia de la Castel MIMI apare prima dată în #diez.
17:30
10 zile de operațiunea „Pietonul” al IGP va desfășura operațiunea „Pietonul” la nivel național în vederea creșterii gradului de siguranță în trafic a pietonilor și reducerea numărului de accidente rutiere în care sunt implicaţi aceștia. De asemenea, va fi pus accentul pe conştientizarea opiniei publice cu privire la importanţa respectării normelor rutiere care sunt unele dintre principalele obiective ale polițiștilor. Articolul Poliția va desfășura timp de 10 zile operațiunea „Pietonul”. Oamenii legii vor monitoriza comportamentul pietonilor în trafic apare prima dată în #diez.
17:30
Deși o lecție obișnuită pentru elevii din Republica Moldova durează 45 de minute, elevii care vor merge în acest în clasa întâi vor avea lecții de 35 de minute pe parcursul lunii septembrie. Articolul Elevii care vor merge în clasa întâi vor avea în luna septembrie lecții de 35 de minute apare prima dată în #diez.
17:15
Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020 au fost amânate anul trecut din cauza COVID-19, mult așteptata ceremonie de deschidere a avut loc la data de 23 iulie 2021. Articolul (foto) Un artist creează scene în miniatură din cadrul „Jocurilor Olimpice de la Tokyo”, folosind măști de protecție și figurine apare prima dată în #diez.
16:30
În cea de a șasea zi a Jocurilor Olimpice a evoluat halterofilul moldovean Marin Robu. Sportivul nostru, de 21 de ani, s-a clasat pe locul 8 în cadrul competiției. Articolul Halterofilul moldovean Marin Robu a ocupat locul 8 la Jocurile Olimpice de la Tokyo apare prima dată în #diez.
16:30
Miliardarul chinez Sun Dawu, un cunoscut critic al puterii de la Beijing, a fost condamnat la 18 ani de închisoare pentru o serie de infracţiuni şi delapidare. Apărătorii săi consideră procesul patronului în vârstă de 67 de ani, lider al unui grup specializat în agricultură, ca fiind emblematic pentru modul în care guvernul comunist îi percepe pe puternicii magnaţi ai sectorului privat. Articolul Miliardarul chinez Sun Dawu, critic al puterii de la Beijing, condamnat la 18 ani de închisoare apare prima dată în #diez.
16:15
La mijlocul lunii iulie, Oficiul Național al Viei și Vinului a venit cu un demers către primarul capitalei, Ion Ceban, de a stabili o altă dată pentru desfășurarea celui de-al șaptelea Maraton Internațional Chișinău în contextul că, în aceeași zi (duminică, 3 octombrie 2021), trebuie să aibă loc Ziua Națională a Vinului conform unei hotărâri a parlamentului. Astăzi, 28 iulie, organizatorii maratonului au anunțat că evenimentul se va desfășura într-o altă zi. Articolul Pe 3 octombrie, va fi Ziua Vinului! Maratonul Internațional Chișinău a fost mutat pentru o altă zi apare prima dată în #diez.
16:15
Dezvoltarea tehnologiilor informaționale continuă să stimuleze inovația, să creeze locuri de muncă și să reconfigureze anumite domenii de activitate. Domeniul TIC este tot mai solicitat, inclusiv în rândul femeilor pentru că vine cu o serie de avantaje la pachet: locuri de muncă din orice colț al lumii, salarii competitive și oportunități de creștere în carieră. Pentru ca și femeile din regiunile țării să dobândească cunoștințele necesare în domeniu și să aibă posibilitatea să muncească de la distanță din localitățile unde trăiesc, Tekwill a lansat programul „Women in Online Work (WOW)”. Inițiativa a sprjinit educarea a aproximativ 50 de fete și femei din regiunile țării, oferindu-le instruirea necesară și instrumente competitive de angajare. Proiectul a fost lansat cu susținerea Biroului de Cooperare al Elveției în cadrul Proiectului „OPTIM” – Oportunități prin Tehnologii și Inovație în Moldova”, implementat de Helvetas Swiss Intercooperation în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, cu sprijinul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare și al Suediei în cadrul proiectului TEKWILL. Articolul Cum poți combina domeniul financiar-bancar cu Social Media Management. Află povestea Inei Iavorschi în cadrul programului Women in Online Work apare prima dată în #diez.
16:00
Primăria municipiului Chișinău informează că pe site-ul concurs.chisinau.md pot fi depuse cererile de participare la concursurile internaționale de soluții pentru selectarea celui mai bun concept de reamenajare a teritoriilor Grădinii Catedralei și Grădinii Publice „Ștefan cel Mare și Sfânt". Articolul Arhitecții pot depune cererile de participare la concursul de reamenajare a două parcuri din centrul Capitalei apare prima dată în #diez.
15:45
Campania de admitere 2021 este în plină desfășurare. Viitorii studenți sunt în căutarea specialităților, care le vor putea oferi o profesie actuală și solicitată pe piață, pentru un viitor asigurat și lipsit de griji. Proiectul TEKWILL implementat de ATIC, cu susținerea financiară a Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională și a Suediei susține un proiect de comunicare despre procesul de admitere la specializările IT, inclusiv din considerentul soluțiilor pe care îl poate oferi domeniul IT pentru dezvoltarea profesioniștilor în Republica Moldova. Articolul Admitere 2021: Oferta Universității de Stat din Moldova pentru domeniul IT apare prima dată în #diez.
15:45
Lumea de astăzi, așa cum o trăim și o simțim, era greu de anticipat în urma cu 15 – 20 de ani. Cu toate acestea, nivelul de conectivitate de care ne bucurăm în prezent a fost pregătit de o serie de evenimente remarcabile pentru acea vreme, din domeniul tehnologiei. Astăzi tehnologia atinge fiecare aspect al vieții, viitorii angajatori punând un accent deosebit pe abilitățile digitale ale membrilor echipei. Articolul Ce specialități de la USM te vor ajuta să obții abilitățile digitale pentru un viitor prosper în Moldova apare prima dată în #diez.
15:30
Hollywood-ul nu are termen de valabilitate, an de an se reinventează, iar distribuția actorilor se schimbă cu timpul. Există figuri emblematice care, deși nu se interpretează la fel de des ca înainte, primesc totuși afecțiunea și recunoașterea de la public. Articolul Actorii de la Hollywood, la a doua tinerețe. Cât de mult s-au schimbat în ultimii ani apare prima dată în #diez.
15:15
Victoriabank aplică practicile Uniunii Europene privind protecția datelor cu caracter personal și a început colectarea Acordurilor de Marketing, prin care clienții își exprimă consimțământul privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Articolul Victoriabank aplică practicile europene privind protecția datelor personale apare prima dată în #diez.
15:00
Comunitatea IT din Republica Moldova nu bate pasul pe loc nici în domeniul noilor tehnologii, nici în domeniul social. Scopul este să devină mai primitoare pentru fiecare. Despre cum poate fi realizat acest scop s-a vorbit în cadrul evenimentului „Diversitate, echitate și incluziune în comunitatea IT”, organizat de centrul Tekwill. Articolul Diversitatea, echitatea și incluziunea în comunitatea IT. Sectorul IT promovează egalitatea de șanse și devine mai incluziv apare prima dată în #diez.
15:00
Cetățenii români, inclusiv cei din Republica Moldova, vor putea merge în Bulgaria doar cu actul de identitate sau paşaportul până la finalul sezonului, indiferent de situaţia epidemiologică, țara de peste Dunăre eliminând orice restricţie pentru români. Articolul Bulgaria elimină restricțiile pentru românii care vor să intre în această țară până la sfârșitul sezonului apare prima dată în #diez.
14:45
În ultima perioadă, avem temperaturi foarte înalte afară, atât de înalte încât poți prăji ouă la soare. Nu glumim! Colegul nostru Dinu Bubulici este pasionat de tot felul de experimente și chiar a încercat acest lucru. Îți povestim mai jos ce i-a reușit. Articolul (foto) Te întrebi cât de cald e la Chișinău? Am făcut un experiment: timp de 30 de minute, se prăjesc ouăle la soare apare prima dată în #diez.
14:15
Academia de Studii Economice a Moldovei, oferă posibilitatea de a vă face studiile la una dintre cele mai moderne și dotate facultăți - Tehnologii Informaționale și Statistică Economică. Articolul ASEM invită la studii la una dintre cele mai moderne și dotate facultăți – Tehnologii Informaționale și Statistică Economică apare prima dată în #diez.
13:45
În toamnă se va scumpi gazul natural pentru consumatorii din Moldova. Anunțul a fost făcut de directorul general al MoldovaGaz, Vadim Ceban, în cadrul emisiunii „Persona” de la postul de televiziune NTSTV. Articolul „Cu siguranță ne așteaptă o corecție.” Prețul gazului natural va fi majorat din toamnă apare prima dată în #diez.
13:45
Transferarea învățământului în mediul online pe durata pandemiei a accentuat necesitatea educației digitale în școli. Profesorii au fost puși în situația de a îmbrățișa cât mai rapid metode de predare inovatoare, pentru ca elevii să poată studia mai ușor materiile școlare online. Din 2018, elevii claselor primare studiază „Educația Digitală” ca disciplină obligatorie, iar pentru a spori abilitățile de predare ale învățătorilor, în cadrul proiectului „Tekwill în Fiecare Școală” cca 1200 de profesori participă la un program de formare în acest domeniu. Din toamnă, ei vor preda la orele de clasă alfabetizarea digitală, crearea de conținut digital, siguranța pe internet, dar și instrumente pentru soluționarea problemelor în mediul online. Articolul Învățătorii claselor primare sunt instruiți în predarea educației digitale apare prima dată în #diez.
13:45
Corupere pasivă, activă, trafic de influență și abuz de serviciu – sunt infracțiunile de care sunt bănuiți arhitectul-șef al Consiliului raional Criuleni și administratorul unei companii de proiectare. Aceștia sunt cercetați în mai multe cauze penale,  iar acțiunile pretins ilegale ale acestora ar fi prejudiciat bugetul local cu sute de mii de lei. Cauzele au fost pornite la sfârșitul anului 2020, după care au fost conexate într-o singură procedură, cercetările CNA și ale procurorilor constând în administrarea mai multor probe, inclusiv interceptarea bănuiților și documentarea acțiunilor lor audio și video. Articolul Un funcționar din Criuleni și administratorul unei companii de proiectare au fost reținuți de CNA fiind bănuiți de corupție apare prima dată în #diez.
13:30
Străzile și bulevardele pe care circulăm zilnic în Chișinău nu întotdeauna au avut aceste denumiri. De-a lungul anilor, ele au fost redenumite în funcție de regimurile politice care existau în țară. Articolul (quiz) Ghicește cum au fost schimbate denumirile sovietice ale străzilor din Chișinău (partea a doua) apare prima dată în #diez.
13:15
Elevii, studenții și profesorii din Moldova sunt invitați să participe la workshop-ul internațional „Odă Limbii Române”. În cadrul proiectului, participanții vor putea să expedieze creații proprii. Genericul acestei ediții este: „Graiul este purtătorul de steag în vremuri de restriște și de primejdie pentru ființa națională” (Grigore Vieru). Articolul Elevii, studenții și profesorii din Moldova pot participa la un concurs internațional dedicat limbii române apare prima dată în #diez.
13:00
Prețul unei călătorii cu troleibuzul turistic în municipiul Chișinău a fost stabilit în mărime de 30 de lei. Acesta va circula din 1 august. Călătoria va dura de la o oră la o oră și 20 de minute, iar pe parcursul călătoriei vor fi difuzate audio-ghiduri despre cele mai importante obiective turistice din municipiul Chișinău, în limbile română, rusă și engleză. Articolul Care va fi frecvența și traseul pe care va circula troleibuzul turistic în Chișinău. Călătoria va costa 30 de lei apare prima dată în #diez.
12:45
Academia de Studii Economice din Moldova (ASEM), Comitetul de Program și Comitetul Organizatoric, invită cadrele didactice și științifico-didactice la Conferința Științifică Internațională „30 de ani de reformă economică în Republica Moldova: prin inovare și competitivitate spre progres economic”. Articolul ASEM vă invită la Conferința Științifică Internațională „30 de ani de reformă economică în Republica Moldova: prin inovare și competitivitate spre progres economic” apare prima dată în #diez.
12:45
Forbes a publicat ratingul celor mai de succes 50 de vedete din Rusia. Factorii care au contribuit la stabilirea poziției în clasament sunt venitul anual și popularitatea în mass-media, pe rețelele sociale și de solicitările de căutare pe Yandex și Google, numărul de abonați pe Instagram și YouTube. Articolul Forbes a publicat lista celor mai de succes 50 de vedete din Rusia. Cine este pe primul loc apare prima dată în #diez.
12:30
Proiectul COOPERA „Integrating Dual Higher Education in Moldova and Ukraine” este coordonat de Academia de Studii Economice a Moldovei și are scopul de a integra învățământul superior dual (DHE) în țările partenere, de a îmbunătăți capacitatea de muncă și dezvoltarea individuală, de a spori compatibilitatea și continuitatea între cerințele pieței muncii și pregătirea studenților și de a realiza o creșterea economică și integrare socială. Articolul ASEM – coordonatorul proiectului ERASMUS+, COOPERA – contribuie la integrarea învățământului superior dual apare prima dată în #diez.
12:30
Un milion de doze de vaccin împotriva COVID-19 au fost administrate în Republica Moldova de la începutul campaniei de vaccinare. Articolul Un milion de doze de vaccin împotriva COVID-19 au fost administrate până în prezent în Moldova apare prima dată în #diez.
12:15
În centrul capitalei, pe terenul municipalităţii, unde anterior era amplasată o parcare ilegală, au început lucrările de amenajare a unei parcări publice cu peste 100 de locuri. Până acum pe teren a fost decapat un strat de pământ şi pregătit pentru așternerea învelişului de pietriş. Articolul Au fost demarate lucrările de amenajare parcării publice pe strada Ismail 27. Capacitatea ei va fi de peste 100 de automobile apare prima dată în #diez.
12:00
Universitatea de Stat din Moldova și-a reconfirmat poziția de lider printre universităţile din Republica Moldova, potrivit ediției din iulie 2021 a clasamentului mondial Ranking Web of Universities (Webometrics), un top realizat de Consiliul Superior pentru Cercetări Ştiinţifice din cadrul Ministerului Ştiinţei şi Inovării al Spaniei. Articolul Universitatea de Stat din Moldova, prima în clasamentul universităților din Republica Moldova apare prima dată în #diez.
11:45
Comisia extraordinară de sănătate publică a municipiului Chișinău a emis o nouă hotărâre în contextul creșterii numărului de cazuri COVID-19 și depistării în Moldova a noii tulpini a virusului. Articolul (doc) Chișinăul trece din nou la „Cod Galben” de alertă privind infecția COVID-19: numărul cazurilor a crescut cu 41,5 % apare prima dată în #diez.
11:45
Anual, pe data de 28 iulie marcăm Ziua Mondială a Hepatitei, scopul căreia este sporirea gradului de conștientizare a populației cu privire la hepatita virală, o maladie inflamatorie a ficatului care provoacă boli hepatice severe și cancer hepatocelular. În acest an, genericul evenimentului este „Hepatita nu poate aștepta”, accentuând necesitatea consolidării eforturilor la nivel mondial pentru a elimina hepatita. Articolul În 2020, în Moldova au fost înregistrate 1 422 cazuri de hepatite virale. De Ziua Mondială a Hepatitei aflăm cum prevenim, testăm și tratăm maladia apare prima dată în #diez.
11:30
Din 2016, tații (salariați) pot beneficia de un concediu paternal de 14 zile calendaristice în primele 56 de zile de la nașterea copilului. Solicitarea se face către Casa Națională de Asigurări Sociale, în formă scrisă, cu prezentarea unui set de documente. Care sunt beneficiile acestui concediu și cum tații pot beneficia de asta aflați mai jos. Articolul (video) Concediul paternal între beneficii și stereotipuri. Cum tații pot beneficia de indemnizația paternală apare prima dată în #diez.
11:15
Este cert faptul că, odată ce apare necesitatea de a procura electrocasnicele, toată atenția din start este orientată spre țara de origine și unde aceste electrocasnice au fost asamblate. Nimic de mirare, căci utilizatorii trebuie să cunoască ce electrocasnice procură și unde anume acestea au fost asamblate. Articolul Standarde europene a electrocasnicelor marca Whirlpool și Indesit acum și la ENTER apare prima dată în #diez.
11:15
Alexei Navalnîi își îndeamnă, din închisoare, suporterii să se mobilizeze înaintea alegerilor parlamentare din toamnă, după ce autoritățile au închis zeci de site-uri care au legătură cu opozantul rus. Articolul Alexei Navalnîi își mobilizează suporterii după ce i-au fost închise site-urile înainte de alegeri. Ce măsuri înaintează opozantul apare prima dată în #diez.
11:00
Înot, tir cu arcul, lupte greco-romane, aruncarea ciocanului și canoe - sunt doar câteva probe la care sportivii moldoveni își propun să exceleze la Jocurile Olimpice de vară 2020 de la Tokyo. Competițiile se vor desfășura în perioada 23 iulie – 8 august, ca urmare a anulării lor în anul precedent, din cauza pandemiei COVID-19. Articolul MAIB susține sportivii Moldovei la Jocurile Olimpice Tokyo 2020 apare prima dată în #diez.
10:45
Admiterea e în toi. Pentru a-i motiva pe tinerii care și-ar dori o carieră de succes în inginerie, Universitatea Tehnică a Moldovei are exemplul celor mai merituoși reprezentanți ai săi. Este și cazul dlui Dinu Țurcanu, a cărui istorie de succes i-ar putea inspira și motiva pe tinerii care și-ar dori să cucerească un domeniu de vârf al ingineriei moderne – electronica, telecomunicațiile, tehnologiile informaționale, securitatea cibernetică și alte segmente adiacente domeniului TIC. Articolul Istoria de succes a prorectorului UTM, Dinu Țurcanu. Cum a evoluat de la student la unul dintre oamenii-cheie ai universității apare prima dată în #diez.
09:30
Dacă ești în trecere prin acest frumos oraș sau dacă locuiești aici, dar nu mai ai idei unde ai putea înfuleca ceva sau pur și simplu să stai la un pahar cu vin, #diez vine cu câteva recomandări. Articolul Ești în Timișoara? Iată câteva recomandări de localuri cu atmosferă faină, vin, mâncare și muzică, pe care nu ar trebui să le ratezi apare prima dată în #diez.
09:15
Fiecare țară participantă la Jocurile Olimpice de la Tokyo face parte dintr-un proiect și este reprezentată de către un chimono personalizat. Potrivit oficialilor japonezi, scopul proiectului „KIMONO Project” este de a arăta un gest de prietenie și pace față de țările și sportivii refugiați care participă la olimpiadă. Proiectul constă din 213 de chimonouri realizate manual, inspirate din cultura, istoria și peisajul fiecărei țări. Articolul Țările participante la JO 2020, reprezentate într-un proiect de chimonouri. Cum arată chimonoul Moldovei apare prima dată în #diez.
Ieri
08:30
Pe 23 iulie 2021, la Centrul de Cercetare și Instruire CIRCLE, Departamentul Ingineria Software și Automatică, Universitatea Tehnică a Moldovei a fost lansat conveierul industria achiziționat în cadrul Programului de Stat (2020-2023) „Modele, algoritmi și tehnologii de conducere, optimizare și securizare a sistemelor ciber-fizice”, cu suportul companiei Inther Software Development. Articolul În cadrul Universității Tehnice din Moldova, a fost lansat un conveier industrial apare prima dată în #diez.
08:15
Imnul României a răsunat pentru prima dată în Japonia, miercuri dimineață, la Sea Forest Waterway. Canotoarele Ancuța Bodnar și Simona Radiș au adus României prima medalie de aur la această ediție a jocurilor olimpice găzduită de Tokyo, la proba de dublu vâsle feminin. Articolul România a cucerit prima medalie de aur la Jocurile Olimpice 2020, stabilind și un nou record mondial apare prima dată în #diez.
27 iulie 2021
20:30
Ranking Web of Universities (Webometrics) a publicat topul universităților din întreaga lume, ediția de vară 2021. În acest top, sunt analizate circa 12 000 de universități din întreaga lume, iar majoritatea din top 10 sunt instituții de învățământ superior din SUA. Articolul Top 30 cele mai bune universități din lume în anul 2021, potrivit raportului Webometrics (ediția de vară) apare prima dată în #diez.
19:45
Ranking Web of Universities (Webometrics) a publicat topul universităților din întreaga lume, ediția ianuarie 2021. În acest top, sunt analizate peste 24 000 de universități din întreaga lume, inclusiv 99 de instituții din România. Articolul Topul celor mai bune universități din România în anul 2021, potrivit raportului Webometrics apare prima dată în #diez.
19:15
Ranking Web of Universities (Webometrics) a publicat topul universităților din întreaga lume, ediția ianuarie 2021. În acest top, sunt analizate peste 24 000 de universități din întreaga lume, inclusiv 24 de instituții din Republica Moldova. Articolul Topul celor mai bune universități din Moldova în anul 2021, potrivit raportului Webometrics (ediția de vară)) apare prima dată în #diez.
19:00
Facebook va înceta să permită agenţilor de publicitate să targheteze persoanele sub 18 ani pe platformele sale pe baza intereselor lor sau a activităţii lor pe alte site-uri, a declarat compania marţi, 27 iulie, într-o serie de anunţuri despre politicile privind copiii şi adolescenţii. Articolul Facebook va restricţiona reclamele pentru copii, iar utilizatorii Instagram cu vârsta de sub 16 ani vor avea contul setat pe privat apare prima dată în #diez.
18:45
Da, avem oameni talentați în Moldova! Un exemplu frumos în acest sens sunt doi tineri care au pornit o afacere ecologică cu îmbrăcăminte și accesorii. Colecțiile create de tineri au ajuns pe site-ul celebrei reviste italiene Vogue. Articolul (foto) Un brand de haine și accesorii ecologice din Moldova a ajuns pe site-ul revistei Vogue Italia apare prima dată în #diez.
18:45
Un salariat din Franţa va putea fi concediat dacă nu prezintă un permis sanitar de COVID-19, a indicat marţi, 27 iulie, ministra muncii, după ce duminică legislativul francez a votat în favoarea unei controversate extinderi a folosirii respectivului permis. Articolul Salariații din Franța vor putea fi demiși dacă nu vor prezenta un permis sanitar de COVID-19 apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.