Horoscop joi, 22 iulie. Zodia care are parte de mare noroc la locul de muncă

Sinteza, 22 iulie 2021 07:00

Horoscop joi, 22 iulie. O zodie are parte de mare noroc la locul de muncă. Numerele norocoase ale zilei sunt 2, 10, 21, 33, 42 și 44, iar culorile ce aduc noroc sunt verde deschis și portocaliu. Berbec Astăzi poate să-ți fie mai greu să-ți exprimi sentimentele și trebuie să înveți să ai răbdare cu tine. Casa schimbărilor sau […] Articolul Horoscop joi, 22 iulie. Zodia care are parte de mare noroc la locul de muncă apare prima dată în sinteza.org.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sinteza

Mai mult de 2 zile în urmă
15:10
Meteorologii au emis pentru seara de luni, 2 august, avertizare cod galben de instabilitate atmosferică. Începând cu ora 17.00 și până aproape de miezul nopții, se așteaptă descărcări electrice, izolat averse însoțite de grindină și vijelie de până la 15-20 m/s. Potrivit Serviciului Hidrometeorologică de Stat, pe parcursul zilei de astăzi se menține în vigoare […] Articolul Cod galben cu averse însoțite de grindină și vijelie. Cât timp se va menține avertizarea de instabilitate atmosferică apare prima dată în sinteza.org.
13:44
În zilele de odihnă, peste 2 200 de șoferi au fost documentați de către angajații Inspectoratului Național de Securitate Publică /INSP/ pentru că au condus cu abateri, dintre care 1 776 de conducători auto au depășit limita de viteză. Potrivit datelor INSP, tot în această perioadă, șase șoferi au fost depistați la volan în stare […] Articolul INSP: Peste 2 200 de șoferi s-au ales cu amenzi în zilele de odihnă apare prima dată în sinteza.org.
12:34
Având în vedere neprezentarea inculpatului Veaceslav Platon la ședința de judecată, în speța vizând rejudecarea dosarului în care este acuzat de ”corupere activă” și ”escrocherie”, procurorul din cadrul Procuraturii Anticorupție a solicitat astăzi magistraților aplicarea în privința acestuia a măsurii preventive – arestul cu anunțarea în căutare pentru reținere și executarea măsuri preventive, se arată într-o notă a Procuraturii […] Articolul PA solicită arestarea și anunțarea în căutare a lui Veaceslav Platon apare prima dată în sinteza.org.
12:04
Alexandru Catan, ex-candidatul PAS la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, despre care presa scria că ar fi “regele contrabandei cu alcoolul”, a expediat o cerere către redacția Sinteza.ORG. Mai exact, Catan cere să-i fie achitat salariul de deputat pentru un an înainte, plus 23 000 de lei pentru alte cheltuieli. Prin cererea expediată, candidatul […] Articolul DOC// Un fost candidat PAS cere presei să-i achite salariul de deputat pentru un an înainte, plus 23 mii pentru alte cheltuieli apare prima dată în sinteza.org.
26 iulie 2021
17:40
Liniștea post-electorală a fost tulburată în această săptămână de un individ care pe lângă faptul că a fost până aproape de alegeri consilier al președintelui Maia Sandu, pe probleme energetice, mai este și lider al unui partid care vrea să producă cică o schimbare în societate – Partidul Schimbării. Tipul respectiv se numește Sergiu Tofilat […] Articolul VIDEO// Editorial: Oamenii buni ai Maiei Sandu sunt nebuni? Cazul Tofilat apare prima dată în sinteza.org.
12:20
Moment jenant la şedinţa de constituire a Parlamentului de legislatura a XI-a, în timpul onorării drapelului de stat şi a intonării imnului Republicii Moldova. Șefa statului, Maia Sandu, care se afla în prezidiumul Legislativului, a stat cu spatele la Drapelul de Stat în timp ce restul participanților și Preşedintele şedinţei, socialistul Eduard Smirnov a stat […] Articolul FOTO// Maia Sandu, cu SPATELE la Drapelul de Stat în momentul onorării simbolului țării apare prima dată în sinteza.org.
11:50
În cadrul ședinței de constituire a Parlamentului de legislatura a XI-a, Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu a revenit din nou la fotoliul „pompos” de șef al statului. Mai exact, Maia Sandu s-a prezentat la ședință cu propriul fotoliu, unul mai mare decât celelalte din sală. De precizat că, la începutul anului curent, în timpul primei […] Articolul FOTO// Maia Sandu a revenit din nou la fotoliul „pompos” de Preşedinte apare prima dată în sinteza.org.
23 iulie 2021
17:40
O barcă cu 45 de persoane s-a scufundat, vineri, în zona mării din sudul Turciei, iar nave și avioane turcești au lansat operațiuni de căutare și salvare a oamenilor, a anunțat ministrul apărării turc, vineri, conform Reuters. Oficialii turci spun că toți cei aflați pe barca scufundată erau migranți. Ministerul turc a anunțat că a primit […] Articolul O barcă cu 45 de persoane la bord s-a scufundat în Marea Mediterană apare prima dată în sinteza.org.
17:20
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a semnat decretul cu privire la convocarea ședinței de constituire a Parlamentului nou ales la 11 iulie 2021. Astfel, noul Legislativ va fi convocat în data zilei de 26 iulie 2021, ora 10:00. „Am semnat, acum câteva clipe, Decretul de convocare a Parlamentului Republicii Moldova de Legislatura a XI-ea. Prima […] Articolul ULTIMA ORĂ// Maia Sandu a semnat decretul privind convocarea Parlamentului nou-ales. Când are loc ședința apare prima dată în sinteza.org.
17:10
Sportivii Republicii Moldova au participat astăzi, 23 iulie, la Ceremonia de deschidere a celei de-a 32-a ediții a Jocurilor Olimpice de vară. Portdrapelul țării noastre la ceremonia de deschidere au fost arcașii Alexandra Mîrca și Dan Olaru, care au debutat astăzi la Olimpiadă, transmite Realitatea. Ceremonia de deschidere a avut loc fără public în tribune, […] Articolul FOTO-VIDEO// Sportivii moldoveni au defilat în deschiderea celei de-a 32-a ediții a Jocurilor Olimpice de la Tokyo apare prima dată în sinteza.org.
16:30
Secretariatul Parlamentului va pune la dispoziția deputaților aflați la primul mandat mai multe instrumente de inițiere în activitatea parlamentară. În cadrul ședinței de constituire tuturor deputaților le vor fi distribuite kituri cu informații și date de contact ale subdiviziunilor distincte ale Secretariatului Parlamentului, menite să le faciliteze lansarea în activitatea de deputat. Autorizându-se în sistemul […] Articolul VIDEO// Deputații aflați la primul mandat vor avea la dispoziție mai multe instrumente de inițiere în activitatea parlamentară apare prima dată în sinteza.org.
16:20
Un minor de aproximativ 7 ani, jucându-se cu mingea, a scăpat-o pe carosabil, printre vehicule, chiar în fața unui echipaj de patrulare, informează Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP. Copilul imediat a fost somat să stea pe loc, pentru a nu fi lovit de vreo mașină. Cazul a avut loc câteva ore în urmă, […] Articolul VIDEO// Un copil de aproximativ 7 ani ce se juca cu mingea, a scăpat-o pe carosabil printre vehicule. Ce a urmat ulterior apare prima dată în sinteza.org.
16:00
Astăzi, deputatul PPPDA, Arina Spătaru, și-a luat rămas bun de la colegii din Parlament și a părăsit clădirea legislativului, luându-și cu ea un șir de lucruri personale. Mai mult, conform imaginilor postate de aceasta dis-de-dimineață, se putea observa că fostul deputat PPDA a luat și o hârtie igienică din clădirea Parlamentului. După ce subiectul a trezit […] Articolul VIDEO// Arina Spătaru, despre hârtia igienică pe care a luat-o din Parlament: E prosop de bucătărie cu care mi-am șters… apare prima dată în sinteza.org.
15:10
Curtea Constituţională din Republica Moldova a confirmat, astăzi, rezultatele alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie și a validat mandatele de deputat pentru 101 de reprezentați ai formațiunilor politice. Imediat după, mai mulți lideri politici printre care și Președintele Partidului ”PRO MOLDOVA”, Andrian Candu, a venit cu un mesaj în adresa cetățenilor și noilor aleși ai […] Articolul Mesajul liderului PRO MOLDOVA, după validarea mandatelor de către CCM: „O țară obosită, săracă, cu foarte multe probleme” apare prima dată în sinteza.org.
15:10
În contextul ultimelor evoluții pe piața produselor petroliere din Republica Moldova și lipsa motorinei la unele benzinării, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) monitorizează atent situația și vine cu mai multe acuzații în adresa petroliștilor. Mai exact, agenția a constatat, din datele statistice oficiale, că în ultimele zile unii operatori au introdus pe teritoriul […] Articolul BREAKING NEWS// ANRE acuză petroliștii de crearea unei crize artificiale pe piața de combustibil. Cum e posibil apare prima dată în sinteza.org.
14:50
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut astăzi o întrevedere cu ministrul Afacerilor Externe al României, Bogdan Aurescu, aflat într-o vizită de lucru la Chișinău, împreună cu o delegație a Ministerului de Externe de la București. „Am discutat despre relansarea dialogului la nivel guvernamental, după instalarea noului guvern la Chișinău, dar și despre reluarea și […] Articolul FOTO// Președintele Maia Sandu a discutat despre reluarea dialogului la nivel guvernamental cu ministrul Afacerilor Externe al României, Bogdan Aurescu apare prima dată în sinteza.org.
14:50
Primăria municipiului Chișinău informează printr-un comunicat de presă că au început lucrările de marcaj a benzilor dedicate transportului public pe străzile din centrul orașului. Astfel, serviciile municipale de profil au executat lucrări de amenajare a traseelor dedicate autobuzelor și troleibuzelor de linie, prin desenarea benzilor longitudinale galbene și instalarea indicatoarelor rutiere, pe bd. Grigore Vieru, […] Articolul FOTO// Au început lucrările de amenajare a benzilor dedicate transportului public pe străzile din centrul Capitalei apare prima dată în sinteza.org.
14:40
Socialiștii critică lipsa de poziție a președintelui Maia Sandu în problema construcției noilor hidrocentrale de la Novodnestrovsk. Secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea, s-a arătat indignat că la cele două întrevederi pe care le-a avut Sandu cu omologul său de la Kiev, ultima săptămâna aceasta la Batumi, nu a fost abordată intenția părții ucrainene de […] Articolul PSRM critică lipsa de poziție a Maiei Sandu în problema construcției hidrocentralelor de la Novodnestrovsk: Putem rămâne fără apă potabilă apare prima dată în sinteza.org.
14:30
Autoritatea Națională de Integritate (ANI) a emis act de constatare pe numele unui judecător din cadrul Judecătoriei Chișinău, sediul Râșcani. În constatare, inspectorul de integritate a stabilit existența diferenței substanțiale nejustificate, între averea dobândită și veniturile nete obținute de către judecător,  în mărime de 1 milion 330 mii lei, manifestată prin deținerea apartamentului situat în centrul capitalei, se […] Articolul Un judecător cu Penthouse în centrul capitalei, deține avere nejustificată. Cine este beneficiarul final al imobilului apare prima dată în sinteza.org.
14:30
Secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea, atrage atenția viitorilor guvernanți să nu treacă peste lege atunci când vorbesc despre disponibilizările masive în structurile de stat. Socialistul a declarat la NTV Moldova, că amenințările făcute de exponenții PAS cu privire la darea afară a mai multor salariați încalcă principiul separării celor trei puteri în stat. „Nu […] Articolul Vlad Batrîncea: PAS trebuie să aplice mecanisme corecte și să aplice legea așa cum prevede procedura apare prima dată în sinteza.org.
14:20
Curtea Constituţională din Republica Moldova a confirmat vineri, 23 iulie, rezultatele alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie. În același timp, judecătorii Curții Constituționale au validat mandatele de deputat pentru 101 de reprezentați ai formațiunilor politice. Conform prevederilor legislației electorale și voturilor valabil exprimate, cele trei partide care au trecut pragul minim pentru a putea intra […] Articolul DOC// Lista celor 101 deputați cu mandatele validate de Curtea Constituțională apare prima dată în sinteza.org.
14:20
Ofițerii Direcției investigații „Nord”a INI  al IGP, în comun cu procurorii oficiului Nord al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), au deconspirat activitatea unui grup infracțional, dirijat de  un deținut al Penitenciarului nr.13 din Chișinău, care, chiar în timpul detenției ar fi șantajat un bărbat  de 60 de ani din Bălți, de la care a […] Articolul VIDEO// Un grup infracțional dirijat de un deținut al Penitenciarului nr.13, ar fi șantajat un bărbat de 60 de ani din Bălți apare prima dată în sinteza.org.
14:00
Ofițerii de urmărire penală din cadrul Direcției Generale Urmărire Penală ale IGP, cu suportul INI, de comun cu Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), au terminat urmărirea penală prin documentarea activității ilicite a unui grup criminal organizat, specializat în comiterea escrocheriilor cu produse agricole de la 33 de producători din toată republica, […] Articolul VIDEO// Patru persoane, trimise pe banca acuzaților într-un dosar de escrocherie în valoare de 6,7 milioane lei apare prima dată în sinteza.org.
13:40
Deputatul PPDA, Arina Spătaru, și-a luat rămas bun de la colegii din Parlament, plasând un mesaj pe pagina sa de Facebook. În mesajul fostului deputat, aceasta și-a exprimat mulțumirea către colegii care urmează să acceadă în Parlament. Totuși, Arina Spătaru nu a plecat cu mâinile goale din legislativ. Aceasta și-a luat lucrurile personale. Mai mult, […] Articolul FOTO// Deputații fostului legislativ au plecat cu tot cu hârtia igienică din Parlament apare prima dată în sinteza.org.
12:40
Italia va introduce din 6 august un permis de sănătate obligatoriu pentru acces în locuri cu spaţii închise precum cluburile şi restaurantele, a anunțat joi seară guvernul condus de Mario Draghi. Așa numitul „permis verde” va fi necesar și pentru accesul la piscine, săli de sport sau cinematografe. ”Permisul de sănătate este un instrument care […] Articolul Permisul de sănătate devine obligatoriu în Italia începând din 6 august apare prima dată în sinteza.org.
12:20
Președintele țării poate convoca prima ședință a Legislativului. Articolul BREAKING// Curtea Constituțională a validat rezultatele alegerilor parlamentare anticipate, precum și mandatele celor 101 deputați aleși apare prima dată în sinteza.org.
11:50
Doi bărbați au murit, iar alte două persoane au fost transportate la spital după ce un Audi și un Mercedes s-au ciocnit violent pe traseul M-5. Potrivit oamenilor legii, impactul a avut loc ieri-seară, în apropiere de satul Coșcodeni din raionul Sângerei. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că în accident au fost implicate […] Articolul Accident cumplit la Sângerei. Doi bărbați și-au pierdut viața apare prima dată în sinteza.org.
11:40
Prețul unei călătorii cu troleibuzul turistic în municipiul Chișinău a fost stabilit în mărime de 30 de lei. Acesta va circula din 1 august. Călătoria va dura de la o oră la o oră și 20 de minute, iar pe parcursul călătoriei vor fi difuzate audio-ghiduri despre cele mai importante obiective turistice din municipiul Chișinău, […] Articolul Din 1 august pe străzile Capitalei va circula troleibuzul turistic. Care va fi prețul unei călătorii? apare prima dată în sinteza.org.
11:30
O copilă în vârstă de 5 ani și-a prins mâna miercuri seară într-o gură de scurgere a unei piscinei de la un hotel din Mamaia, unde era cazată împreună cu părinţii ei. În urma incidentului, fata a ajuns la spital, iar poliția Constanța a anunțat că a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, […] Articolul O fetiță de 5 ani a ajuns la spital, după ce și-a prins mâna în scurgerea unei piscine apare prima dată în sinteza.org.
10:50
Consilierii municipali din Chișinău au aprobat Standardele de Calitate în Transportul Public municipal. Măsurile sunt obligatorii pentru toți prestatorii de servicii de transport public, atât privați cât și cei municipali, iar cei care nu le vor respecta, nu vor avea dreptul să presteze servicii în municipiu. Iată care sunt standardele menționate în document. 1. Vârsta unităților de […] Articolul Până în toamna lui 2022, microbuzele din Capitală vor fi înlocuite cu autobuze și troleibuze moderne apare prima dată în sinteza.org.
07:00
Horoscop vineri, 23 iulie. Nativii Taur au succes la bani. Numerele norocoase ale zilei sunt 3, 12, 20, 32, 35 și 43, în timp ce culorile ce aduc noroc sunt roz și auriu. Berbec Începi să fii mai practic în gândire, iar conexiunea cu partenerul de viață se poate dovedi a fi una productivă și […] Articolul Horoscop vineri, 23 iulie. Succes la bani pentru nativii Taur apare prima dată în sinteza.org.
22 iulie 2021
18:10
Anul trecut, Apple a introdus primul său model compatibil 5G și se pare că tendința va continua și anul acesta. Nikkei Asia a relatat că anul viitor toate telefoanele iPhone vor avea conexiune 5G, inclusiv modelul entry-level iPhone SE, care se pare că va fi regândit și va integra chipset-ul A15. Dispozitivul ar urma să […] Articolul Surpriza pe care o pregătește Apple pentru întreaga gamă 2022, chiar și pentru modelele mai ieftine apare prima dată în sinteza.org.
18:00
Poliția din Hong Kong a arestat, joi, cinci persoane acuzate că au publicat cărți pentru copii cu oi și lupi, ale căror povești îndeamnă la ură și răzvrătire împotriva guvernului. Cei cinci sunt acum acuzați de sedițiune iar dacă vor fi găsiți vinovați, putea primi o pedeapsă de până la 2 ani de închisoare, relatează Reuters. […] Articolul Poveștile de copii cu oi și lupi incită la ură și răzvrătire, acuză guvernul din Hong Kong. Cinci persoane, arestate apare prima dată în sinteza.org.
18:00
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a aflat astăzi într-o vizită de lucru la Ialoveni – un raion dinamic, cu oameni care se implică activ în viața comunităților în care trăiesc. „Am discutat, la întâlnirile pe care le-am avut cu întreprinzători și medici din raion, cu angajați din învățământ și din administrația publică, despre schimbările care […] Articolul Președintele Maia Sandu a efectuat o vizită de lucru în raionul Ialoveni apare prima dată în sinteza.org.
17:50
Rusia a testat cu succes deconectarea de la internetul global în iunie şi iulie, a relatat joi cotidianul RBC, citând documente ale grupului de lucru însărcinat cu îmbunătăţirea securităţii internetului rus, ca parte a legislaţiei privind aşa-numitul „internet suveran” rus. Rusia a adoptat legislaţia, cunoscută sub numele de legea „internetului suveran”, la sfârşitul anului 2019, […] Articolul Rusia a testat „internetul suveran” și s-a deconectat de la internetul global apare prima dată în sinteza.org.
17:50
După ce inițial a anunțat că va livra 100 de milioane de doze de vaccin anti-Covid către țările sărace, Uniunea Europeană și-a schimbat obiectivul. Astfel, UE va dona peste 200 de milioane de doze țărilor cu venituri mici și medii, până la finalul anului 2021, a anunțat preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Potrivit […] Articolul UE va livra peste 200 de milioane de doze de vaccin ţărilor sărace, până la finalul anului apare prima dată în sinteza.org.
16:20
Printr-un comunicat de presă, Agenția de Mediu informează despre lipsa unor depășiri esențiale a concentrației maxime admisibile a poluanților în aerul atmosferic în urma exploziei la uzina chimică din Ucraina. Agenția de Mediu, cu referire la informația apărută în mass-media cu privire la impactul posibil în urma exploziei de la uzina chimică din orașul Rovno, Ucraina, […] Articolul Agenția de Mediu: Se atestă lipsa unor depășiri esențiale a concentrației poluanților în aerul atmosferic în urma exploziei din Ucraina apare prima dată în sinteza.org.
15:50
Un medic terapeut de gardă din cadrul Spitalului raional Comrat a fost condamnat la 2 ani de închisoare, cu suspendare, pentru încălcarea din neglijenţă a regulilor şi metodelor de acordare a asistenţei medicale, soldată cu decesul unui copil. De asemenea, el a fost privat de dreptul de a ocupa funcții în domeniul medicinii timp de […] Articolul Un medic din Comrat a fost condamnat la 2 ani de închisoare, într-un caz soldat cu decesul unui copil apare prima dată în sinteza.org.
15:40
În dimineața zilei de 21 iulie curent, poliția din Florești a fost sesizată de o locuitoare a satului Putinești, care a comunicat că în adiacentul localității, în apropiere de calea ferată, la sol se află cadavrul unei femei, informează Poliția Republicii Moldova. Ajunși la fața locului polițiștii au stabilit identitatea cadavrului, acesta aparținând unei femei […] Articolul O femeie de 50 de ani a fost omorâtă de un locuitor al satului Putinești din raionul Florești. Ce pedeapsă riscă apare prima dată în sinteza.org.
15:30
Viitorul gazoduct Nord Stream 2 ameninţă Ucraina şi Europa Centrală pe plan „politic, militar şi energetic”, au afirmat miercuri Kievul şi Varşovia, după un compromis între Washington şi Berlin asupra acestui controversat proiect care va lega Germania şi Rusia, notează defenseromania. „O astfel de decizie creează noi ameninţări pentru Ucraina şi Europa Centrală, la nivel […] Articolul Kiev: Gazoductul Nord Stream 2 ameninţă Ucraina şi întreaga Europă Centrală apare prima dată în sinteza.org.
15:20
Piața criptomonedelor ar putea crește din nou după ce Elon Musk a anunțat că Tesla ar putea accepta din nou Bitcoin.  Producătorul de vehicule electrice Tesla Inc cel mai probabil va accepta din nou plăţile în Bitcoin, după ce va face o verificare a cantităţii de energie regenerabilă folosită pentru minarea de monede digitale, a […] Articolul Tesla ar putea accepta din nou Bitcoin, a anunțat Elon Musk apare prima dată în sinteza.org.
15:10
Rețeta de astăzi este un delicios tiramisu, care se prepară în scurt timp. Rețeta este potrivită pentru zilele toride de vară, dar și pentru cei care urmează o dietă, întrucât nu conține mascarpone și ouă. O porție din acest desert are doar 120 de calorii! Vă puteți delecta atât dimineața la micul dejun, cât și […] Articolul Tiramisu ușor, excelent pentru zilele toride de vară. O porție are doar 120 de calorii apare prima dată în sinteza.org.
15:10
Ținând cont de faptul că în satul Filipeni sistemul de iluminat public lipsește în totalitate, A.O. Filipeni Acasă în parteneriat cu primăria Filipeni au aplicat la programul de granturi DAR 1+3 din cadrul BRD (Biroul relații cu diaspora) privind reabilitarea sistemului de iluminat stradal în satul Filipeni. În urma desfășurării  concursului  de granturi, localitatea a […] Articolul FOTO// A.O ”Filipeni Acasă” în parteneriat cu primăria Filipeni au aplicat la programul de granturi DAR 1+3 din cadrul BRD apare prima dată în sinteza.org.
14:50
22 mii de doze de vaccin împotriva COVID-19 au fost redistribuite pentru administrare în regiunea transnistreană, din loturile de ajutoare umanitare oferite Republicii Moldova și din achizițiile efectuate din resurse bugetare, în perioada 16 iunie-21 iulie 2021, anunță Biroul politici de reintegrare, citat de IPN. Mai exact, este vorba de 15 mii de doze de […] Articolul 22 de mii de doze de vaccin au fost distribuite în regiunea transnistreană în perioada 16 iunie – 21 iulie apare prima dată în sinteza.org.
14:20
Primăria municipiului Chișinău informează că familiile din municipiu, care au împlinit 50, 60 sau 70 de ani de la data oficierii căsătoriei, în perioada pandemică, începând din martie 2020 și până în prezent, indiferent de luna celebrării evenimentului, pot depune cereri pentru acordarea suportului financiar în mărime de 1000 de lei din partea autorităților publice […] Articolul Dispoziție semnată de Ion Ceban: Cuplurile care au împlinit 50, 60 sau 70 de ani de la căsătorie, pot depune cereri pentru acordarea suportului financiar apare prima dată în sinteza.org.
14:10
Tulburările alimentare pot afecta activitatea zilnică a oamenilor. Adesea, persoanele care se confruntă cu aceste probleme, nu îşi pot controla cantităţile de alimente pe care le consumă şi ajung să mănânce în mod excesiv. Potrivit specialiştilor, există câţiva factori pshiologici din cauza cărora se întâmplă acest lucru.  Epidemia de obezitate tinde să scape de sub […] Articolul Cei mai întâlniţi factori care pot declanşa mâncatul excesiv. De ce apar tulburările alimentare apare prima dată în sinteza.org.
13:50
Argentina a lansat o nouă opțiune pentru cărțile de identitate adresată persoanelor care se identifică non-binare. Sub legea națională, argentinienii au dreptul să se identifice cu genul neutru, scrie BBC.  Acest lucru nu s-a reflectat încă în pașapoarte și documentele naționale, iar rezidenții au avut opțiunea de a selecta doar „bărbat” sau „femeie”. Pentru a schimba […] Articolul Argentina a adoptat cărți de identitate pe care sunt prefigurate genul feminin, masculin și neutru apare prima dată în sinteza.org.
13:40
Certificatul sanitar verde ar putea să devină obligatoriu în Italia de la începutul lunii august, pentru evenimente cu număr mare de oameni, dar și în locuri aglomerate, precum piscine, săli de sport și chiar mijloace de transport în comun. Autoritățile din Peninsulă ar încerca astfel să limiteze răspândirea variantei Delta, relatează publicația italiană La Stampa. Cei […] Articolul Certificatul sanitar verde ar urma să devină OBLIGATORIU în Italia pentru accesul în spațiile aglomerate apare prima dată în sinteza.org.
13:30
Ministerul Sănătăţii a redeschis două secţii de internare a pacienţilor infectaţi cu noul coronavirus. Centrele Covid-19 din Cahul şi Ceadîr-Lunga și-au reluat activitatea ca urmare a creșterii numărului de îmbolnăviri în regiune. Autorităţile au anunţat că, doar săptămâna trecută, numărul spitalizărilor a crescut cu 20 la sută, chiar dacă numărul de cazuri noi este în […] Articolul Centrele COVID-19 din Cahul şi Ceadîr-Lunga și-au reluat activitatea, după creșterea numărului de îmbolnăviri apare prima dată în sinteza.org.
13:20
Deputatul Bogdan Țîrdea și-a lansat propria carte ”Societatea Civilă: Sponsori. ONG-crație. Războaiele civile”, care acum este disponibilă și în limba rusă. Enciclopedia de 920 pagini, poate fi achiziționată în magazinele rețelei Biblion, atât din Republica Moldova, cât și din Federația Rusă. Totodată, o puteți cumpăra de la rețeaua de librării Librarius. Magazinele sunt situate la […] Articolul ONG-crație: Versiunea în limba rusă a cărții lui Bogdan Țîrdea a apărut în vânzare. Unde o puteți achiziționa apare prima dată în sinteza.org.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.