Ora știrilor la TV6 2021-06-11 | 19:00

TV6, 11 iunie 2021 21:20

Сообщение Ora știrilor la TV6 2021-06-11 | 19:00 появились сначала на TV6.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de TV6

Acum 15 minute
21:00
După mai bine de 29 de ani de activitate, directorul Liceului cu predare în limba română "Lucian Blaga" din Tiraspol, Ion Iovcev, a fost eliberat din funcţie. Anunțul despre demisie a fost făcut de către Iovcev pe pagina sa de Facebook. Сообщение Directorul Liceului român „Lucian Blaga” din Tiraspol, Ion Iovcev, a fost demis de către ministrul Educației | VIDEO появились сначала на TV6.
21:00
Case descoperite, drumuri distruse și terenuri agricole înnămolite. Acest tablou a fost lăsat în urmă de către ploile din ultimele zile. Potrivit salvatorilor, în raionul Drochia, localitatea Șurii Noi, după precipitațiile abundente au fost afectate peste 60 de hectare de grâu. Iar, în urma vântului puternic în satul Chetrosu au fost smulse foi de ardezie de pe acoperișurile a 10 case de locuit. Fără acoperișuri au rămas și trei depozite pentru păstrarea cerealelor. Despre consecințele unei tornade devastatoare, TV6 a relatat ieri. Сообщение Terenuri agricole înnămolite, drumuri distruse și case descoperite au fost lăsate în urmă de către ploile din ultimele zile | VIDEO появились сначала на TV6.
21:00
A fost făcut bilanțul concursului republican pentru tineret „Păstrăm adevărul despre victorie!”, organizat de Congresul Comunităților Ruse și Centrul Intelectual Rusesc, în cadrul căruia au fost pregătite peste 90 de lucrări dedicate evenimentelor celui mai cumplit război. Autorii celor mai interesante reportaje foto și video s-au ales cu  diplome și premii speciale, pe care le vor primi în scurt timp. Postul nostru de televiziune, care a fost unul dintre partenerii competiției, a montat un film despre proiect, participanții săi și lucrările înscrise în concurs. Filmul a fost difuzat astăzi la ora 16.20. Сообщение Evenimentele celui mai cumplit război în obiectivele școlarilor: A fost făcut bilanțul concursului republican „Păstrăm adevărul despre victorie!” | VIDEO появились сначала на TV6.
Acum 30 minute
20:50
Are puțin peste jumătate de metru, este de culoare gri deschis și conține 23 de candidați electorali. Comisia Electorală Centrală a decis astăzi cum va arăta buletinul de vot la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie și ordinea în care vor apărea în buletin partidele înregistrate în cursă. De asemenea, membrii CEC au refuzat să modifice denumirea Partidului “NOI”, deoarece este asemănătoare cu cea a unei alte formațiuni care participă la alegeri. Сообщение Cum va arăta buletinul de vot la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie | VIDEO появились сначала на TV6.
Acum 4 ore
18:00
Cu ocazia împlinirii a 80 de ani de la începutul Marelui Război Pentru Apărarea Patriei, cancelarul german Angela Merkel a calificat atacul Germaniei naziste din 22 iunie 1941 asupra URSS, drept un motiv de rușine. Сообщение Angela Merkel, în contextul împlinirii a 80 de ani de la începutul Războiului Mondial: Germania poartă răspundere în fața a milioane de victime | VIDEO появились сначала на TV6.
18:00
Flori și omagii pentru ostașii căzuți în Marele Război pentru Apărarea Patriei. Сообщение 80 de ani de la începutul Celui de-al Doilea Război Mondial: Autoritățile și locuitorii raionului Orhei i-au comemorat pe cei căzuți în lupte cu flori și un minut de reculegere | VIDEO появились сначала на TV6.
17:40
Сообщение Ora știrilor la TV6 2021-06-22 | 17:00 появились сначала на TV6.
17:40
Tragedie în raionul Ialoveni. Un biciclist de 15 ani a murit, iar altul de aceeași vârstă a ajuns la spital, după ce adolescenții au fost loviţi de un microbuz. Сообщение Detalii de la tragedia rutieră din Bălțați. Ce le-a povestit medicilor minorul de 15 ani rămas în viață | VIDEO появились сначала на TV6.
17:40
Scandalul de la primăria Chișinău ia amploare. Primarul general al Capitalei, Ion Ceban, cere demisia viceprimarului Victor Chironda, în caz contrar, avertizează că va iniția toate procedurile legale în acest sens. Сообщение Scandalul de la primăria Chișinău: Ion Ceban declară că va iniția procedura de demitere a lui Victor Chironda. Cum a reacționat viceprimarul | VIDEO появились сначала на TV6.
17:40
Procuratura Anticorupție are un nou șef. Este vorba de Adrian Bordianu, care va exercita interimatul funcției de procuror-șef al instituției, după ce și-a suspendat calitatea de membru al Consiliului Superior al Procurorilor. Anunțul a fost făcut de Procuratura Generală în această dimineață. Сообщение Procuratura Anticorupție are un nou șef. Cine este interimarul numit de Alexandr Stoianoglo | VIDEO появились сначала на TV6.
17:40
Indemnizații pentru nașterea copiilor de până la 10 mii de lei, grădinițe renovate și program flexibil de muncă pentru părinți. Sunt doar câteva dintre inițiativele prezentate de PAS în susținerea familiilor care au copii, pentru următorii ani. Unele programe vor fi realizate cu sprijinul României și al partenerilor internaționali, dau asigurări reprezentanții formațiunii. Сообщение PAS și PDM vin cu promisiuni electorale. Ce obiective și-au propus pentru următorii ani | VIDEO появились сначала на TV6.
Acum 6 ore
16:10
Planurile unui conațional de a ajunge ilegal în Ucraina au fost dejucate de către angajații Sectorului Poliției de Frontieră Tudora. Audiat, bărbatul a declarat că a recurs la această acțiune pentru că are interdicție de intrare pe teritoriul statului vecin. Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, în după amiaza zilei de ieri, 21 iunie […] Сообщение Un moldovean, prins în zona de frontieră în timp ce încerca să ajungă în Ucraina появились сначала на TV6.
16:00
Casa Albă a prezentat un plan pentru distribuirea la nivel global a 55 de milioane de doze de vaccin care se află în stocul SUA. Printre beneficiari va fi și Republica Moldova. Astfel, 41 de milioane de doze de vaccin vor fi distribuite prin intermediul platformei COVAX. Mai exact, aproximativ 14 milioane de doze vor […] Сообщение SUA va dona 55 de milioane de doze de vaccin împotriva COVID-19. Printre beneficiari, Republica Moldova появились сначала на TV6.
15:40
Vaccinul „Abdala” împotriva coronavirsului, dezvoltat de Cuba, are o eficiență de 92,28%. Un anunț în acest sens a fost făcute de grupul farmaceutic de stat BioCubaFarma, notează Newsmaker.MD, citând Reuters. Anunțul a venit la doar câteva zile, după ce guvernul cubanez a declarat că un alt vaccin autohton, Soberana 2, are o eficiență de 62%. […] Сообщение Vaccinul cubanez Abdala are o eficiență de 92,28% появились сначала на TV6.
Acum 8 ore
15:00
Interimatul funcției de procuror-șef al Procuraturii Anticorupție va fi exercitat de Adrian Bordianu, căruia i-a fost sistată detașarea în cadrul Consiliului Superior al Procurorilor. Un ordin în acest sens a fost semnat de procurorul general Alexandr Stoianoglo, iar inițiativa a intrat deja în vigoare. Anunțul a fost făcut pe 22 iunie, transmite Newsmaker.md În această […] Сообщение Adrian Bordianu a preluat interimatul funcției de procuror-șef al Procuraturii Anticorupție появились сначала на TV6.
14:50
O patrulă mobilă din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Frăsineşti al Direcției regionale Vest, aflată în misiune de serviciu, a depistat o persoană prăbușită la pământ. Bărbatul a fost găsit zăcând pe un drum în apropierea râului Prut, în sectorul de responsabilitate al Polițiștilor de Frontieră din Frăsinești, transmite News.ungheni.org. Pentru a îi salva viața, […] Сообщение Un bărbat în „comă alcoolică”, găsit de o patrulă a Poliției de Frontieră появились сначала на TV6.
14:10
Reprezentanții PAS, care se declară „oameni buni”, în realitate sunt niște mincinoși și fățarnici care mint cetățenii și utilizează resursele administrative în campania electorală. Declarația a fost făcută marți de către Serghei Burgudji, consilier municipal din partea Partidului „ȘOR”, la ședința Consiliului Municipal Chișinău. Mai exact, Burgudji a demascat mai multe falsuri la adresa Partidului […] Сообщение Falsurile promovate de PAS, deconspirate de Serghei Burgudji, consilier municipal al Partidului „ȘOR” появились сначала на TV6.
14:10
Ca urmare a acțiunilor de prevenire şi combatere a infracţiunilor legate de droguri, în cadrul operaţiunii MAC-2021, demarată de IGP, ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Buiucani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău,  au depistat într-o  ogradă de  pe strada Ion Soltîs, 50 de plante de cannabis și mac, care erau cultivate […] Сообщение MAc-2021. Polițiștii au găsit plante de mac și cânepă în grădina unui chișinăuian | VIDEO появились сначала на TV6.
13:30
O tânără a fost atacată în plină stradă de către un tânăr cu probleme psihice. Totul a avut loc într-o fâșie forestieră de pe strada Nicolae Costin din sectorul Buiucani al capitalei.  Din informațiile oferite de către ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati, individul ar fi doborât fata la pământ, iar toată […] Сообщение Momente de coșmar pentru o tânără. Un individ a îmbrâncit-o și a pus-o la pământ în plină stradă появились сначала на TV6.
Acum 12 ore
12:40
Peste 8.500 de copii au fost folosiți anul trecut pe post de soldați în conflicte armate pe cuprinsul globului și alți aproape 2.700 au fost uciși, potrivit unui raport ONU, scrie Digi24.RO. Documentul conține date verificate despre abuzurile la care sunt supuși copiii prinși în mijlocul unor conflicte. Raportul anual al secretarului general ONU, Antonio […] Сообщение Peste 8.500 de copii folosiți ca soldați în conflicte armate anul trecut, iar alți aproape 2.700 au fost uciși. Raport ONU появились сначала на TV6.
11:50
Procuratura Anticorupție anunță despre finalizarea și expedierea în judecată a dosarului, în care, Primarul satului Măcăreşti din raionul Ungheni, este acuzat de corupere pasivă. Amintim că, primarul împreună cu responsabilul tehnic a lucrărilor de aprovizionare cu apă potabilă a locuitorilor comunei au fost reținuți la finele lunii martie curent de Procuratura Anticorupție, de comun cu […] Сообщение Primarul de Măcărești, Ungheni, reținut pentru luare de mită va compărea pe banca acuzaților появились сначала на TV6.
11:40
Inspectoratul Național de Securitate Publică (INSP) s-a autosesizat în baza unei postări de pe Facebook, în care se menționează că o femeie a fost discriminată în trafic de polițiști. Totul s-ar fi întâmplat pe 20 iunie, în jurul orei 14:40. O mașină a fost oprită pentru că șoferul a depășit limita de viteză, transmite Știri.md. […] Сообщение Anchetă de serviciu la INSP: O femeie acuză că a fost discriminată появились сначала на TV6.
11:10
Prioritățile Partidului „ȘOR” reprezintă schimbarea actualului model economic defectuos, reformele reale și radicale în domeniul justiției, ceea ce va contribui la creșterea nivelului de asistență socială acordată cetățenilor. De asemenea, formațiunea se pronunță împotriva implicării țării în lupte și dispute de ordin geopolitic. Afirmații în acest sens a făcut deputatul Partidului „ȘOR”, Denis Ulanov, la […] Сообщение Denis Ulanov: Modelul economic al Republicii Moldova trebuie schimbat radical появились сначала на TV6.
10:40
În sectorul Botanica mai multe semafoare au devenit nefuncționale, iar mai multe persoane au rămas blocate, pentru ore bune, în ascensoare. Toate astea din cauza unei pene de curent electric pe o porțiune bună din sector, produsă în seara de 21 iunie, informează Realitatea.md. Potrivit unui martor ocular, livrarea curentului electric a fost întreruptă pe […] Сообщение Haos în sectorul Botanica al capitalei: Semafoare nefuncționale și oameni blocați în ascensoare появились сначала на TV6.
10:30
Conform informațiilor Inspectoratului General pentru Situații Urgență colectate din subdiviziunile teritoriale, în urma ploilor torențiale înregistrate pe data de 20 iunie, au fost înregistrate mai multe prejudicii în localități din raioanele Drochia, Cantemir,Criuleni și UTA Găgăuzia. Astfel, în raionul Drochia, localitatea Șurii Noi în urma precipitațiilor abundente au fost afectate circa 64 ha de grâu. […] Сообщение Drumuri spălate, acoperișuri distruse și grădini inundate. Prejudiciile ploilor din ultimele zile появились сначала на TV6.
09:30
Cele două puncte de vaccinare mobile, un troleibuz și un autobuz, vor fi deschise astăzi pentru doritorii de a se imuniza în intervalul orelor 10:00-18:00, transmite Unimedia.INFO Troleibuzul va fi amplasat în sectorul Botanica, bd. Traian,23/1 în preajma Bar „Bulvar”, iar autobuzul se va deplasa în zona Aeroport, șos. Muncești, 806, CM a Aviației Civile […] Сообщение Unde vor staționa astăzi cele două puncte mobile pentru vaccinarea anti-Covid-19, în capitală появились сначала на TV6.
09:20
Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență din cadrul Detașamentului salvatori și pompieri Centru din municipiul Chișinău au salvat un bărbat în vârstă de 25 de ani care a căzut într-o fântână cu adâncimea de 15 metri. Potrivit IGSU, cazul a avut loc pe 21 iunie într-o curte de pe strada Ion Creanga nr.14 din […] Сообщение Chișinău: Un tânăr de 25 de ani a căzut într-o fântână de 15 metri появились сначала на TV6.
09:20
Aseară, în jurul orei 21:50, poliția din Ialoveni, a fost sesizată de un bărbat, precum că la intrare în localitatea Bălțați raionul Ialoveni, s-a produs un accident rutier cu tamponare de bicicliști. Potrivit unui comunicat a Poliției RM, oamenii legii au stabilit că, automobilul de model Mercedes Sprinter, la volanul căruia se afla un bărbat […] Сообщение Un biciclist a decedat și unul a ajuns la spital în urma unui accident rutier, în raionul Ialoveni появились сначала на TV6.
09:10
Accident rutier, în după amiaza de 21 iunie, în jurul orei 15.15, pe DN 25, în afara localităţii Şendreni, transmite Monitoruldegalati.RO. Au fost implicate un autoturism în care se aflau 2 persoane şi un microbuz din Republica Moldova în care se aflau 6 persoane. Cele două vehicule ar fi întrat în coliziune frontală. A fost […] Сообщение Microbuz din Republica Moldova, implicat în accident, în România. Sunt răniți появились сначала на TV6.
Acum 24 ore
00:40
Сообщение Ora știrilor la TV6 2021-06-21 | 19:00 появились сначала на TV6.
00:30
Ambasadorul american în Rusia, John Sullivan, se va întoarce la Moscova săptămâna aceasta, a anunţat luni purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat, Ned Price, scrie digi24.ro. În cadrul unui briefing, Price a mai declarat reporterilor că Statele Unite au salutat întoarcerea ambasadorului rus Anatoli Antonov, în urma unui acord la care au ajuns la […] Сообщение Rezultat al summit-ului Biden-Putin: Ambasadorul american se va întoarce la Moscova săptămâna aceasta появились сначала на TV6.
21 iunie 2021
22:20
Starea de sănătate a moldoveanului care a fost rănit vineri în urma prăbuşirii unei clădiri din oraşul Antwerp, Belgia este stabilă. Potrivit Ministerului de Externe de la Chişinău, bărbatul a fost transferat din reanimare în staționar. Сообщение Versiune preliminară a cauzelor tragediei din Belgia. Care este starea de sănătate a moldoveanului rănit | VIDEO появились сначала на TV6.
22:00
Procuratura Generală este folosită pe post de bâtă politică pentru a lovi în oponenți. Este reacția candidatului la parlament de pe lista Partidului „ȘOR” Petru Jardan după ce acuzatorii au anunțat că dosarul în care figurează  ajuns pe masa judecătorilor. Este vorba despre o cauză legată de aerogara din capitală în care fostul director general interimar al Întreprinderii de Stat „Aeroportul Internațional Chișinău” Petru Jardan și un fost șef de departament al instituției pledează nevinovați și sunt cercetați în libertate. Сообщение Petru Jardan: Procuratura Generală este folosită pe post de bâtă politică pentru a lovi în oponenți | VIDEO появились сначала на TV6.
21:30
Peste 74 de mii de dolari americani, bijuterii, monede vechi și obiecte confecționate din metale prețioase au fost depistate în bagajele a doi cetățeni ruși și un moldovean. Incidentele au avut loc pe Aeroportul de la Chișinău, zilele trecute, iar bunurile, inclusiv banii, au fost confiscate de Serviciul Vamal. Сообщение Cum a explicat moldoveanul originea câteva bijuteriilor, monedelor și obiectelor din metale prețioase depistate în geanta lui la Aeroport | VIDEO появились сначала на TV6.
Ieri
20:30
O tornadă, fenomen nemaiîntâlnit în Moldova, a făcut prăpăd în satul Chetrosu din raionul Drochia. Potrivit informațiilor oferite de către primarul din localitate, au avut de suferit 10 gospodării și 3 depozite care au rămas parțial fără acoperișuri. Localnicii sunt șocați de cele întâmplate și spun că așa ceva au văzut doar în filmele americane. Сообщение Tornada în Drochia: Сe spun martorii oculari și meteorologii despre asemenea fenomen rar pentru Moldova | VIDEO появились сначала на TV6.
20:30
Ploile vor continua să cadă pe parcursul următoarelor zile, dar fără a exista riscul unor inundații. Despre asta anunță meteorologii care spun că în perioada 22 - 26 iunie, vor cădea averse slabe, însoțite de descărcări electrice. Totodată, precipitațiile care se prevăd nu au nicio legătură cu ciclonul din Crimeea, care a provocat inundații imense în regiune, spun specialiștii. De asemenea, nu ar trebui să ne facem griji în privința creșterii nivelului de apă în râuri, pentru că nu există risc de revărsare. Сообщение Ploile vor continua să cadă. Avertizările meteorologilor появились сначала на TV6.
20:30
Vremea rea face ravagii în toată lumea. România a fost lovită de furia tornadelor, iar ploile abundente au inundat orașe întregi, afectând și capitala. Sute de persoane sunt evacuate din calea apelor, iar una este dată dispărută. Codul roșu de ploi încă este menținut de autoritățile de peste Prut. Totodată, furtuni îngrozitoare s-au abătut peste Belgia și Franța, unde au avut de suferit zeci de persoane, iar sute de locuințe au fost distruse. Сообщение Vremea rea face ravagii în toată lumea: Furtuni îngrozitoare s-au abătut peste Belgia și Franța, iar România a fost lovită de furia tornadelor | VIDEO появились сначала на TV6.
20:30
După o serie de dezvăluiri, în urma cărora un candidat la parlamentare s-a retras din cursă, președintele partidului PACE vine cu noi acuzații. Gheorghe Cavcaliuc susține că un fost deputat care s-a retras din cursa electorală și un complice al acestuia din Guvern, ar fi implicați în contrabandă cu țigări în proporții deosebit de mari. Potrivit lui, un camion condus de un moldovean este reținut la un terminal vamal din Iași. Cavcaliuc a publicat și câteva poze cu acel tir. Сообщение Gheorghe Cavcaliuc vine cu noi acuzații: Un fost deputat și un complice din Guvern ar fi implicați în contrabandă cu țigări | VIDEO появились сначала на TV6.
17:50
Oamenii legii susțin că bărbatul deținea arma ilegal. Bărbatul a decedat până la sosirea medicilor. Pe acest caz, au fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanţelor. Сообщение Un pescar s-ar fi împușcat din greșeală dintr-o armă pe care o deținea ilegal | VIDEO появились сначала на TV6.
17:30
Corpul neînsuflețit al unui adolescent a fost depistat strangulat în curtea unei gospodării. Descoperirea macabră a avut loc în jurul orei 14:36. Contactată de Știri.md, ofițerul de presă al IP Căușeni, Didenco Mariana, ne-a spus că oamenii legii au fost alertați de un bărbat în vârstă de 62 ani, locuitor al orașului Căușeni care a […] Сообщение Căușeni: Adolescent, găsit strangulat de un copac. Ce spune Poliția появились сначала на TV6.
16:10
Serviciul de Informații și Securitate în comun cu Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale au documentat activitatea unui grup criminal organizat, creat cu scopul facilitării susținerii examenului auto. Ofițerii de informații și procurorii au stabilit că membrii grupului criminal îi echipau pe candidați cu tehnică specială și organizau de la distanță transmiterea corectă […] Сообщение 8 persoane, reținute într-un dosar de corupție în cadrul ASP. Ajutau doritorii să treacă examenele auto | VIDEO появились сначала на TV6.
16:00
Organizatorii Jocurilor Olimpice 2020 de la Tokyo au limitat numărul spectatorilor la 10.000 pentru fiecare loc de desfășurare a evenimentelor sportive. Anunțul vine după ce experții au avertizat că organizarea evenimentului fără fani reprezintă cel mai mic risc în timpul pandemiei de Covid-19, potrivit Digi24.RO. Decizia subliniază presiunea depusă de Japonia pentru a ține evenimentul […] Сообщение Jocurile Olimpice de la Tokyo vor avea loc cu maxim 10.000 de spectatori pe arenă появились сначала на TV6.
15:50
Doi ciobani au murit după ce s-au intoxicat cu o substanță pe care au găsit-o într-un pet la umbra unui copac, din extravilanul localității Zhareuca, Telenești, și despre care ar fi crezut că e rachiu, transmite Deschide.MD. Este vorba despre doi bărbați de 36 de ani și respectiv 38 de ani, originari din localitatea Negureni, […] Сообщение Tragedie la Telenești. Doi ciobani au murit, după ce ar fi băut erbicide появились сначала на TV6.
15:50
Peste 74 de mii de dolari americani, bijuterii, monede vechi și obiecte confecționate din metale prețioase au fost depistate în bagajele personale ale doi cetățeni ai Federației Ruse și unui conațional. Incidentele au fost înregistrate la Aeroport Internațional Chișinău, transmite Newsmaker.md. Astfel, în bagajul de mână a unui moldovean au fost depistate câteva bijuterii, monede […] Сообщение Peste 74 de mii de dolari, bijuterii și monede vechi, depistate la controlul de frontieră появились сначала на TV6.
15:30
În perioada 14 iunie – 20 iunie, polițiștii au reținut 79 de  persoane dintre care 45 de persoane au fost reținute pentru comiterea diferitor genuri de infracțiuni și se eschivau de a se prezenta la organul de urmărire penală iar 34 persoane ca debitori de stat. Potrivit poliției, suspectul care apare în imagini are 35 de ani și […] Сообщение Un traficant de droguri și încă 78 de persoane, reținute de poliția capitalei timp de o săptămână появились сначала на TV6.
15:30
Astăzi, în jurul orei 14:24 min, Poliția a fost sesizată prin intermediul serviciului unic 112, apelul fiind făcut de un bărbat vorbitor de limbă română care a comunicat că în incinta Judecătorii Chișinău sediul Buiucani și Centru, amplasată pe bd. Ștefan cel Mare, se află un obiect explozibil. Despre asta anunță Poliția Capitalei într-un comunicat […] Сообщение Alertă cu bombă la sediile Centru și Buiucani ale Judecătoriei Chișinău. Zonele au fost încercuite появились сначала на TV6.
14:20
Ziua Portului Popular este sărbătorită în ultima duminică a lunii iunie. Evenimentul are drept scop promovarea valorilor autentice ale patrimoniului cultural și promovarea costumul tradițional. Сообщение Petrecere de zile mari, cu multă muzică bună și invitați speciali, organizată pentru orheieni de Ziua Portului Popular: O plăcere și o bucurie am primit să văd atâta lume îmbrăcată în straie populare | VIDEO появились сначала на TV6.
14:00
La 11 mai în Armenia a fost dizolvat parlamentul și au fost anunțate alegeri anticipate după ce premierul Nikol Pașinian și-a dat demisia. Сообщение Partidul premierului armean Nikol Pashinyan a câștigat alegerile parlamentare anticipate. Principalul său rival acuză fraude | VIDEO появились сначала на TV6.
13:50
Patru persoane vizate în captura record cu heroină, demascată de oamenii legii la sfârșitul săptămânii trecute, au fost aduși, astăzi, în fața magistraților, pentru a le fi emise mandatele de arestare. Сообщение Dosarul celor 200 kg de heroină. Patru suspecți au compărut în fața magistraților | VIDEO появились сначала на TV6.
13:40
O tornadă, fenomen nemaiîntâlnit în Moldova, a făcut prăpăd în satul Chetrosu din raionul Drochia. Сообщение Fenomen nemaiîntâlnit, în Moldova. O Tornadă a distrus nouă gospodării și trei depozite în raionul Drochia | VIDEO появились сначала на TV6.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.