Romii din Soroca l-au certat pe etnicul lor, deputat PAS, Radu Marian! Au acuzat PAS și pe Maia Sandu că din cauza lor s-a scumpit totul în Moldova

Sinteza, 11 iunie 2021 21:20

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Radu Marian s-a lăsat huiduit și certat, astăzi, de către un grup de romi din Soroca. Etnicii l-au acuzat pe deputatul PAS și pe ex-liderul partidului, Maia Sandu că anume din cauza lor s-ar fi majorat prețurile în Republica Moldova. „Maia Sandu ar trebui să fie trasă la răspundere”, „Parlamentul […] Articolul Romii din Soroca l-au certat pe etnicul lor, deputat PAS, Radu Marian! Au acuzat PAS și pe Maia Sandu că din cauza lor s-a scumpit totul în Moldova apare prima dată în sinteza.org.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sinteza

Acum 4 ore
18:10
Președintele Maia Sandu a fost astăzi în vizită la Telenești, unde s-a întâlnit medici, primari, oameni de afaceri și profesori. Anunțul a fost făcut chiar de către șeful statului pe pagina sa de Facebook. În ciuda somațiilor lansate de către CEC și Curtea de Apel Chișinău, aceasta nu renunță la campania electorală pentru Partidul PAS. […] Articolul Maia Sandu continuă să încalce legea și face campanie electorală pentru PAS apare prima dată în sinteza.org.
17:50
Ministerul Finanțelor spune că nu există circumstanțe pentru a aplica cota TVA în mărime de 6 la sută pentru sectorul HoReCa. Opinia a fost transmisă Asociației Naționale a Restaurantelor și a Localurilor de Agrement din Republica Moldova. Scrisoarea a fost publicată pe pagina asociației. Conform modificărilor legislative aprobate de deputați, cota TVA în mărime de […] Articolul TVA pentru HoReCa NU VA FI REDUS. Anunțul făcut de Ministerul Finanțelor apare prima dată în sinteza.org.
17:30
Dulceața de căpșune este prima pe care o pregătim la început de vară. Să profităm de fructele parfumate și dulci și să păstrăm savoarea lor la borcane pentru sezonul rece! Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune, să își păstreze aroma delicată și culoarea apetisantă. Fie că tai căpșunele sau le folosești […] Articolul Dulceață de căpșune: Micile trucuri pentru a avea parte de o aromă delicată și o culoare apetisantă apare prima dată în sinteza.org.
17:20
Omul de cultură Mircea Bradu a murit marți, 22 iunie, la 84 de ani. El a fost primul primar al Oradiei după Revoluție, scriitor, jurnalist, dramaturg şi director de teatru, după cum amintește și Gáspárik Attila, într-un mesaj-omagiu transmis pe Facebook.  Actorul Gáspárik Attila a scris, pe Facebook, ‘Drum lin în lumină, Mircea Bradu’, aducând […] Articolul Omul de cultură Mircea Bradu s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani apare prima dată în sinteza.org.
17:10
După ce președintele țării Maia Sandu a promulgat legea cu privire la noua metodologie de calcul a prețurilor pentru combustibil, compania BEMOL și-a anunțat clienții că exclude reducerea acordată în baza cardurilor speciale, iar aceasta înseamnă majorarea prețului pentru benzină și motorină cu încă aproximativ 5%. „Pentru noi, perspectiva nu este deloc una bună (după […] Articolul Clienții BEMOL nu vor mai beneficia de reduceri în baza cardului după noua metodologie de calcul apare prima dată în sinteza.org.
17:10
Mai mulți locuitori ai Capitalei vor rămâne mâine, 23 iunie, fără apă la robinet, anunță Apă-Canal Chișinău. Măsura are loc în legătură cu executarea lucrărilor de reabilitare a apeductului. Astfel, în intervalul 09:00 – 23.00, va fi posibilă deconectarea apei potabile din următoarele străzi: Zelinski, 28-36, inclusiv cu fracții, Trandafirilor, 13/6, 15/4. Totodată, în intervalul de timp 09:00-15:00, vor fi afectaţi de […] Articolul Mai mulți locuitori ai Capitalei vor rămâne mâine, 23 iunie, fără apă la robinet apare prima dată în sinteza.org.
17:10
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a transmis astăzi un mesaj de felicitare soldaților și ofițerilor Gărzii de Onoare a Armatei Naționale, cu prilejul aniversării a 29-a a fondării. „Această unitate întâmpină înalții oaspeți ai țării noastre și oferă solemnitate și statut ceremoniilor importante pentru Republica Moldova. Soldații și ofițerii Gărzii de Onoare au fost martorii […] Articolul Președintele Maia Sandu a transmis un mesaj de felicitare cu prilejul celei de-a 29-a aniversări de la fondarea Gărzii de Onoare a Armatei Naționale apare prima dată în sinteza.org.
17:00
Comisia Electorală Centrală (CEC) a stabilit particularitățile de votare ale unor categorii de alegători la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021. Astfel, alegătorii care nu au înregistrare la domiciliu și/sau reședința este expirată pot vota la orice secție de votare, unde vor fi înscriși în liste electorale suplimentare. Această categorie de alegători are obligația […] Articolul CEC a stabilit particularitățile de votare ale unor categorii de alegători la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021 apare prima dată în sinteza.org.
17:00
Comisia Electorală Centrală (CEC) a stabilit ordinea de înscriere a concurenţilor electorali în buletinul de vot pentru alegerile în Parlamentul Republicii Moldova din 11 iulie 2021, după cum urmează:       1.      Partidul Politic Partidul Acasă Construim Europa „PACE”; 2.      Partidului Politic „Partidul Acțiunii Comune — Congresul Civic”; 3.      Blocul electoral „RENATO USATÎI”; 4.      Partidul Politic „Șor”; […] Articolul CEC a aprobat modelul şi textul buletinului de vot. Care este ordinea concurenților electorali apare prima dată în sinteza.org.
17:00
Comisia Electorală Centrală (CEC) a refuzat astăzi să înregistreze denumirea nouă a Partidului Noua Opțiune Istorică (NOI), care a fost schimbată în Partidul Politic Alternativă și Șanse, abreviat „PAȘ”, asemănătoare cu cea a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS). Potrivit CEC, înregistrarea a două partide în campania electorală, dar și în buletinul de vot cu același […] Articolul CEC a refuzat să înregistreze o nouă denumire pentru NOI, care are aceeași prescurtare ca și PAS apare prima dată în sinteza.org.
Acum 6 ore
16:30
Sexul tantric presupune masaje erotice, tehnici speciale de respiraţii şi poziţii sexuale inedite, mai acrobatice decât cele practicate în mod curent de majoritatea oamenilor. Tantra este o denumire recentă, dată unui complex de ritualuri care presupun în special meditaţie, practică apărută în India în jurul secolului al V-lea. În prezent, tantra este asociată cu anumite […] Articolul Ce este sexul tantric. Poziţii pentru începători care aduc partenerii pe culmile plăcerii apare prima dată în sinteza.org.
16:10
Nimeni nu îşi doreşte să se aleagă cu arsuri solare, însă dacă acest probleme apar, evită următoarele greşeli, care pot agrava şi mai mult situaţia! De cele mai multe ori, arsurile solare apar în momentul în care ne expunem pielea neprotejată la razele ultraviolete (UV). Arsurile solare conduc la aspectul de piele roşie şi dureroasă, […] Articolul Arsurile solare, problemele des întâlnite vara. Ce să nu faci dacă te confrunţi cu aceste neplăceri apare prima dată în sinteza.org.
16:10
Studiile arată că o persoană încearcă, în medie, 126 de diete de-a lungul vieţii. Suntem tentaţi să începem cel puţin două diete, „la modă‟, pe an, şi reuşim să slăbim dacă le urmăm corect, însă ce se întâmplă cu grăsimea din corp eliminată? Având în vedere că obezitatea este una dintre problemele majore ale societăţii […] Articolul Ce se întâmplă cu grăsimea din corp atunci când slăbim. Plus secretul pierderii în greutate apare prima dată în sinteza.org.
16:10
Deputata Violeta Ivanov, președintele Comisiei parlamentare politică externă și integrare europeană a participat la cea de-a 57-a Sesiune a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice la Marea Neagră (APCEMN). Aceasta a avut loc în regim de videoconferință. În calitate de șefă a delegației Parlamentului Republicii Moldova la APCEMN, Violeta Ivanov a participat la Reuniunea Comitetului Permanent […] Articolul Deputata Violeta Ivanov a participat la cea de-a 57-a Sesiune Plenară a APCEMN apare prima dată în sinteza.org.
15:30
Reforma sistemului de sănătate, începută în 2014 în baza unui Acord de împrumut semnat cu Banca Mondială de Guvernul din care făcea parte și Maia Sandu, a dus la lichidarea a mai mult de două mii de paturi, echivalent a 12 spitale. Cel mai mult au avut de suferit secțiile de neurologie, chirurgie și secțiile […] Articolul Bogdan Țîrdea: Pentru fiecare pat lichidat în spital, guvernările AIE luau câte 1715 dolari apare prima dată în sinteza.org.
15:20
Primarul comunei Gălești, din raionul Strășeni, Nicolae Budu, a anunțat că revine la Partidul Democrat din Moldova (PDM) și își reafirmă sprijinul pentru echipa și conducerea formațiunii. Potrivit lui, PDM este singura formațiune care a demonstrat în ultimii ani realizări concrete pentru oameni și localități. „Reafirm sprijinul pentru echipa și conducerea PDM, singura forță politică […] Articolul CINISM// Ieri spunea că Pavel Filip A DISTRUS partidul, azi îl laudă. Un primar a revenit în PDM apare prima dată în sinteza.org.
15:20
Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a fost decorată cuMedalia de Onoare a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice la Marea Neagră (APCEMN), în semn de recunoștință pentru sprijinul deplin al activităților organizației. Anunțul a fost făcut de Președintele Camerei Deputaților din România, Ludovic Orban, în cadrul ședinței plenare online, de astăzi, a APCEMN, după ce a preluat […] Articolul Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a fost decorată cu Medalia de Onoare a APCEMN apare prima dată în sinteza.org.
15:20
Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) promite că dacă va ajunge la guvernare va majora indemnizația unică la naștere până la 10 mii de lei. Declarația a fost făcută de către liderul formațiunii, Igor Grosu, în cadrul unui briefing de presă, la care a fost prezentat proiectul PAS pentru familii. Majorarea promisă de PAS pentru următorii […] Articolul PAS își bate joc de mămici? Au promis majorarea indemnizației cu 135 lei apare prima dată în sinteza.org.
Acum 8 ore
14:40
Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, a sesizat organismele europene privind încălcarea dreptului la vot al cetățenilor Republicii Moldova aflați în străinătate. Acesta a depus o scrisoare la Biroul OSCE pentru Instituții Democratice și Drepturile Omului (OSCE/BIDDO) în care menționează că CEC „înclină să favorizeze preferințele unor partide politice de a sfida drepturile cetățenilor moldoveni din […] Articolul Andrei Năstase a sesizat OSCE/BIDDO privind încălcarea dreptului la vot apare prima dată în sinteza.org.
14:30
O tânără a fost agresată de un individ, în timp ce merge prin preajma unui cimitir din sectorul Buiucani al capitalei. Incidentul a avut loc în jurul orei 08:00. Tânăra a chemat după ajutor. Un bărbat a auzit țipetele fetei și a fugit în direcția băiatului care a îmbrâncit-o și l-a predat poliției. Agresorul s-a […] Articolul Un bărbat a agresat o tânără în preajma unui cimitir din Chișinău apare prima dată în sinteza.org.
14:30
Reprezentanții Partidului Acțiunii Comune – „Congresul Civic” (PACC) susțin că au analizat minuțios programul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) pentru alegerile din 11 iulie, menționând că acei de la PAS nu au nici o propunere serioasă pentru țară. În acest sens, reprezentanții partidului au anunțat că invită PAS la dezbateri. „Programul PAS are două idei: primul […] Articolul Un partid invită PAS la dezbateri: Trebuie să fie acele dezbateri pe care le așteaptă țara apare prima dată în sinteza.org.
14:00
Casa Albă a prezentat, luni, un plan pentru distribuirea la nivel global a 55 de milioane de doze de vaccin produse de SUA, cu aproape 75% dintre doze fiind alocate către America de Sud și Caraibe, Asia și Africa prin programul internațional COVAX, transmite Reuters, citat de digi24.ro. Planul îndeplinește angajamentul președintelui Joe Biden pentru […] Articolul SUA vor dona 55 de milioane de doze de vaccin la nivel global. Printre țările beneficiare se află și Republica Moldova apare prima dată în sinteza.org.
13:50
În acest articol vă voi prezenta legăturile suspecte ale unor companii administrate de candidatul PAS sub numărul 51, Victor Spînu, care mai mult, este și verișorul fostului PLDM-ist, dar și secretar general al Aparatului Președintelui – Andrei Spînu. Cine este Victor Spînu? Care este scopul lui pentru aceste alegeri și cum ”jurnaliștii independenți” se hrănesc […] Articolul EDITORIAL// Cine coordonează mișcările PAS? Cine sunt sponsorii și ce legătură are candidatul numărul 49 de pe lista PAS? apare prima dată în sinteza.org.
13:00
Briefing susținut de către deputații PSRM. Articolul LIVE// Briefing susținut de către deputații PSRM apare prima dată în sinteza.org.
12:50
Bărbați celebri homosexuali. În timp ce unii bărbați celebrii au ales să țină ascunsă orientarea lor sexuală, alții nu au avut nicio reținere, chiar dacă pentru asta au fost aspru criticați. Astfel că, cei care au ales să își recunoască orientarea sexuală au spus lumii intregi pe cine iubesc. Printre aceștiam cel mai nou nume […] Articolul 10 bărbați celebri care au recunoscut că sunt homosexuali. Sex-simbolul Gabriel Garko, cel mai nou nume pe listă apare prima dată în sinteza.org.
12:50
Rusia a reacționat la testul de șoc al portavionului USS Gerald Ford acuzând SUA  că nu respectă doctrina privind protecția climei. Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe rus, Maria Zaharova, a criticat deciia Marinei SUA de a exploda o bombă subacvatică în Atlantic pentru a testa rezistența la șoc a portavionului USS Gerald Ford […] Articolul Rusia își exprimă indignarea după testarea portavionului american USS Gerald Ford în largul coastei Florida apare prima dată în sinteza.org.
12:50
Din dorința de a scădea în greutate, un bărbat a stat 382 de zile fără mâncare. Tânărul, în vârstă de 27 de ani la momentul experimentului, a reușit să descopere un lucru incredibil despre corpul său. Cum a rezistat un bărbat timp de 382 de zile fără mâncare Angus Barbieri, un bărbat de 27 de […] Articolul Un bărbat a stat 382 de zile fără mâncare. Ce s-a întâmplat cu corpul lui apare prima dată în sinteza.org.
Acum 12 ore
12:40
Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a participat, în dimineața zilei de astăzi, la ceremonia oficială de  depunere de flori la Complexul Memorial ”Eternitate”, cu ocazia Zilei comemorării victimelor fascismului. Victimele celui de-al Doilea Război Mondial au fost comemorate prin depunere de jerbe și flori la ”Focul Veșnic”, la Monumentul ”Steaua”, la plăcile comemorative și mormântul eroilor […] Articolul Președintele Parlamentului a depus flori la Complexul Memorial ”Eternitate”, în memoria victimelor fascismului apare prima dată în sinteza.org.
12:40
Astăzi, cu ocazia marcării a 80 de ani de la începutul Marelui Război pentru Apărarea Patriei, Igor Dodon împreună cu Vladimir Voronin, președintele Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, au depus flori la ”Focul Veșnic” de la Complexul Memorial „Eternitate” din capitală. Anunțul a fost făcut de către Igor Dodon pe pagina sa oficială de Telegram. […] Articolul Igor Dodon și Vladimir Voronin au depus flori la Complexul Memorial ”Eternitate” apare prima dată în sinteza.org.
12:30
Ce înseamnă atunci când te mănâncă palma stângă sau cea dreaptă. Detaliul pe care nu-l știai. Chiar dacă nu esti superstițios, e bine să citești asta. Ce trebuie să faci pentru a scăpa de toate datoriile pe care le ai. Ce înseamnă dacă te mănâncă palma stângă sau cea dreaptă Românii sunt foarte superstițioși. Le […] Articolul Ce înseamnă atunci când te mănâncă palma stângă sau cea dreaptă. Detaliul pe care nu-l știai apare prima dată în sinteza.org.
12:30
Fiul cel mai mare al ex-președintelui țării Igor Dodon a absolvit liceul. Cu acest prilej, tatăl a venit cu o îndrumare. „Emoții mari ca părinți. Iată și primul nostru absolvent. Să ai parte de realizări importante, Vlad, în viața ta de student și de adult. Le doresc tuturor părinților să se bucure de aceste momente […] Articolul Fiul cel mai mare al ex-președintelui țării Igor Dodon a absolvit liceul. Cu ce mesaj a venit liderul PSRM apare prima dată în sinteza.org.
12:30
Deși pot fi considerați personaje de ficțiune, vampirii energetici există în viața reală. Aceștia au o abilitate remarcabilă de a absorbi energia altor oameni, însă nu sunt de temut precum vampirii din filmele de groază. Ei pot fi buni prieteni, uneori având reacții amuzante în diferite situații. Cum să recunoști vampirii energetici într-o clipă Poate […] Articolul Totul despre vampirii energetici și modul în care îți pot influența viața. Abilitatea lor este extraordinară apare prima dată în sinteza.org.
12:30
Zeci de lumânări au fost aprinse la Complexul Memorial Eternitate din Capitală, în ajunul zilei de 22 iunie, când în țara noastră sunt comemorate victimele fascismului. Garda Tânără a PSRM și Mișcarea „Voluntarii Victoriei”, împreună cu Rossotrudnecestvo, tradițional au organizat acțiunea „Lumânarea Memoriei”. Tinerii au ținut un minut de reculegere și i-au deplâns pe cei, […] Articolul În Capitală a avut loc acțiunea ”Lumânarea Memoriei”. A fost ținut un minut de reculegere apare prima dată în sinteza.org.
12:20
Arată-mi palma, ca să îți spun ce viitor te așteaptă. În timp ce, pentru unii, ghicitul în palmă este un joc, numerologii l-au ridicat aproape la nivel de știință, identificând elemente-cheie ce îi ajută să descopere lucruri nebănuite despre personalitatea, eventualele probleme de sănătate sau chiar viitorul unei persoane. Iată top cinci semne din palmă ce îți […] Articolul Top 5 semne din palmă care îți indică faptul că o să te îmbogățești apare prima dată în sinteza.org.
12:20
Motivul pentru care moartea nu există, de fapt, a fost explicat de un doctor în medicină din Statele Unite ale Americii. Teoria lui, pe care a susținut-o cu câteva explicații și argumente, răstoarnă tot ce ne închipuiam până acum. Care este motivul pentru care moartea nu există Robert Lanza, doctor în medicină la Universitatea Wake […] Articolul Motivul pentru care moartea nu există, de fapt. Teoria care răstoarnă tot ce ne închipuiam până acum apare prima dată în sinteza.org.
12:10
Sute de deținuți dintr-o închisoare din statul New South Wales vor fi mutați din cauza invaziei de șoareci. Aproximativ 420 deţinuţi şi 200 de angajaţi vor fi transferaţi la alte instituţii până la sfârşitul lunii iunie. Şoarecii au atacat în special tavanele şi au ros cablurile de la centrul de corecţie din Wellington, situat într-o […] Articolul Sute de deținuți dintr-o închisoare din Australia, evacuați din cauza invaziei de șoareci apare prima dată în sinteza.org.
12:10
O tânără și-a pierdut cunoștința într-un troleibuz de pe ruta nr.22 din capitală, din cauza căldurii. Un internaut a relatat despre acest incident într-un grup din facebook. „Pe 21 iunie, la ora 15:47, am intrat într-un troleibuz de pe ruta 22. În ciuda aparatelor de aer condiționat (care nu pot face față căldurii când transportul […] Articolul O tânără a leșinat într-un troleibuz din Capitală. Nicio persoană nu a vrut să cedeze locul apare prima dată în sinteza.org.
12:10
Natura ne-a pus la dispoziție o mulțime de ingrediente care să ne facă sănătoși și frumoși la trup. Iar uleiul de ricin se numără printre acele trucuri folosite de numeroase doamne și domnișoare. Totuși puțini cunosc faptul că uleiul de ricin cu bicarbonatul de sodiu au efecte spectaculoase. Efectele uleiului de ricin asupra sănătății Uleiul […] Articolul Ce se întâmplă dacă amesteci uleiul de ricin cu bicarbonatul de sodiu. Pielea ta o să-ți mulțumească apare prima dată în sinteza.org.
12:10
Morghenshtern a fost cerut în căsătorie de către iubita sa, contrar tradiției care spune că numai un bărbat poate să o facă. Rapper-ul rus i-a mulțumit iubitei sale. ”Vreau să-i spun un mare mulțumesc soției mele că a schimbat realitatea. A stricat toate așteptările și stereotipurile”, a menționat Morgenshtern pe pagina sa de Instagram, unde […] Articolul VIDEO// Morgenshtern se însoară. A fost cerut în căsătorie de iubita sa apare prima dată în sinteza.org.
12:00
Peste 8.500 de copii au fost folosiți anul trecut pe post de soldați în conflicte armate pe cuprinsul globului și alți aproape 2.700 au fost uciși, potrivit unui raport ONU, scrie Reuters. Documentul conține date verificate despre abuzurile la care sunt supuși copiii prinși în mijlocul unor conflicte.  Raportul anual al secretarului general ONU, Antonio Guterres, […] Articolul Raport ONU// Peste 8500 de copii folosiți ca soldați în conflicte armate anul trecut, iar alți aproape 2700 au fost uciși apare prima dată în sinteza.org.
12:00
Un cutremur cu magnitudinea 5,7 a zguduit, marţi, Arhipelagul Dodecanez din Grecia, situat în sud-estul Mării Egee, au informat agenţii care monitorizează activitatea seismică din Grecia, potrivit DPA. Epicentrul seismului a fost localizat la aproximativ 60 de kilometri sud de insula Kos, a raportat Institutul american de geofizică (USGS). Numeroşi locuitori ai regiunii au fost […] Articolul Un cutremur cu magnitudinea de 5,7 a avut loc în Grecia apare prima dată în sinteza.org.
12:00
Premierul suedez Stefan Lofven a pierdut încrederea parlamentului în guvernul său, o premieră în istoria politică a Suediei, transmit agenţiile internaţionale de presă. Moţiunea a fost introdusă după ce Partidul Stângii şi-a retras recent sprijinul pentru fragilul guvern minoritar al lui Lofven din cauza unui conflict cu privire la reformele propuse pentru piaţa suedeză a […] Articolul Premieră istorică în Suedia. Stefan Lofven este primul premier demis prin moțiune de cenzură apare prima dată în sinteza.org.
12:00
Briefing online organizat de Partidul Acțiunii Comune – Congresul Civic cu tema „Lipsa de idei și eșecul PAS. Capitularea lui Igor Dodon”. Articolul LIVE// Briefing online organizat de Partidul Acțiunii Comune – Congresul Civic apare prima dată în sinteza.org.
11:50
Ungaria ar putea juca ultimul meci din grupele UEFA EURO 2020 pe un stadion iluminat în culorile curcubeului. Primarul din Munchen, Dieter Reiter, a anunțat că va cere UEFA permisiunea să facă acest lucrumiercuri, când va avea loc partida Ungaria-Germania, în semn de protest față de o lege propusă de partidul premierului Viktor Orban și votată de Parlamentul de la Budapesta relatează Euronews. Consiliul municipal din […] Articolul Stadionul din Munchen ar putea fi colorat miercuri în culorile curcubeului. Mesajul pentru Ungaria apare prima dată în sinteza.org.
11:50
Valoarea bitcoin a scăzut, luni, cu aproape 10%, nefiind semne că volatilitatea din piața criptomonedelor se va diminua. Jucătorii din piață spun că de vină sunt îngrijorările privind extinderea acțiunilor Chinei de a interzice minarea. Bitcoin a atins nivelul de 32.094 de dolari, cel mai scăzut din ultimele 12 zile, trăgând în jos și monedele […] Articolul Bitcoin a scăzut la jumătate din valoarea maximă atinsă în aprilie, pe fondul interdicției criptominării în China apare prima dată în sinteza.org.
11:50
Ca urmare a acțiunilor de prevenire şi combatere a infracţiunilor legate de droguri, în cadrul operaţiunii MAC-2021, demarată de IGP, ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Buiucani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău,  au depistat într-o  ogradă de  pe strada Ion Soltis, 50 de plante de canabis și mac, care erau cultivate […] Articolul Plante de mac şi canabis depistate de polițiști în ograda unui bărbat din Durlești apare prima dată în sinteza.org.
11:40
Procuratura Anticorupție anunță despre finalizarea și expedierea în judecată a dosarului, în care, primarul satului Măcăreşti din raionul Ungheni, este acuzat de corupere pasivă. Despre asta anunță responsabilii de la Procuratura Generală. Amintim că, primarul împreună cu responsabilul tehnic a lucrărilor de aprovizionare cu apă potabilă a locuitorilor comunei au fost reținuți la finele lunii […] Articolul Primarul din Măcărești, raionul Ungheni trimis în judecată de procurori pentru corupere pasivă apare prima dată în sinteza.org.
11:40
Vă număraţi printre cuplurile care alternează între două sau trei poziţii sexuale? Condimentaţi-vă viaţa sexuală, punând în aplicare câteva poziţii care facilitează orgasmul.  Pe masă  Acesta este o poziţie sexuală pe care o puteţi încerca în afara dormitorului. Aveţi nevoie de o suprafaţă plană,cum sunt masa din camera de zi şi masa de billiard. Aşază-te […] Articolul 5 dintre cele mai bune poziţii sexuale care garantează orgasmul apare prima dată în sinteza.org.
11:40
Totul s-ar fi întâmplat pe 20 iunie, în jurul orei 14:40. O mașină a fost oprită pentru că șoferul a depășit limita de viteză, transmite Știri.md. Conducătorul auto și-a recunoscut vina și a fost sancționat pentru încălcarea comisă. Femeia se afla în calitate de pasageră. Potrivit INSP, în procesul documentării s-a produs un schimb de replici. […] Articolul Anchetă de serviciu la INSP. O femeie acuză polițiștii că a fost discriminată din motiv că este de etnie romă apare prima dată în sinteza.org.
11:30
Află cum să scoți petele de vin roșu de pe haine sau orice alt tip de țesătură. Greșeala pe care o fac cei mai mulți, în acele momente de agitație, poate fi remediată cu câteva trucuri simple, ce funcționează de fiecare dată. Cum să scoți petele de vin roșu Există o regulă nescrisă ce spune […] Articolul Cum să scoți petele de vin roșu. Greșeala pe care nu trebuie să o faci apare prima dată în sinteza.org.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.