Populismul este o formă de corupție, un furt al viitorului, un furt din încrederea oamenilor

Omniapres, 11 iunie 2021 11:40

Ion Chicu declară că în cadrul multiplelor întâlniri pe care le-am avut în raionul Ungheni, împreună cu The post Populismul este o formă de corupție, un furt al viitorului, un furt din încrederea oamenilor appeared first on Omniapres.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Omniapres

Acum 12 ore
12:30
Ion Chicu, liderul PDCM a întreprins o vizită la Comrat, unde a avut mai multe întrevederi cu The post Chicu: Vom continua să scadem impozitele, astfel să creştem veniturile celor care muncesc appeared first on Omniapres.
Ieri
14:10
Maia Sandu a respins Legea cu privire la comerțul intern, care stabilea o normă obligatorie pentru rețelele The post Maia Sandu a respins Legea cu privire la comerțul intern appeared first on Omniapres.
13:40
Moldova poate atrage 3 miliarde de euro pentru dezvoltarea sa, având în vedere mărimea datoriei faţă de The post Chicu: Moldova poate atrage 3 miliarde de euro pentru dezvoltare appeared first on Omniapres.
12:10
Chicu a amintit despre “păcatele” PAS din trecut, care în opinia nu pot fi trecute cu vederea. The post Chicu: M-a deranjat foarte mult declarația președintelui tuturor moldovenilor appeared first on Omniapres.
11:30
Este clar că aceste două formațiuni nu pot una fără alta. Deci, una o ține pe alta The post PAS și PSRM se susțin reciproc appeared first on Omniapres.
10:40
Inițiativa propusă de președintele Maia Sandu, care prevede acordarea mai multor facilități fiscale moldovenilor din diasporă, inclusiv The post În campania electorală sunt multe trucuri populiste în care oamenii nu mai cred appeared first on Omniapres.
Mai mult de 2 zile în urmă
11:10
Oamenii de afaceri din nordul țării își exprimă susținerea pentru măsurile de dezvoltare a țării, pe care The post Noi, agenții economici, în special mari, nu putem rămâne indiferenți la ceea ce se întâmplă în țară appeared first on Omniapres.
16 iunie 2021
16:50
Ion Chicu a vizitat fabrica de sticlă din Chișinău – ”un exemplu cum pot fi aduși în The post Un exemplu cum pot fi aduși în țară investitori mari appeared first on Omniapres.
12:40
Ion Chicu despre „pensia a 13-a”: Persoanele care au pensia sub minimul de existență, trebuie să beneficieze The post E clar că banii nu se dau din buzunarul celui care promite appeared first on Omniapres.
10:50
Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei își propune direcționarea¸ în următorii 4 ani, a cca 60 de miliarde The post Ion Chicu: Țările care au reușit o dezvoltare rapidă, mai întâi au construit drumuri și apeducte appeared first on Omniapres.
15 iunie 2021
13:30
Liderul Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM), Ion Chicu, a venit cu noi promisiuni în campania sa The post Chicu: Femeile care vor continua să lucreze vor avea o pensie mai mare appeared first on Omniapres.
09:50
Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei va sesiza organele de poliție pe faptul incidentului produs, zilele acestea, în The post În timpul unei întâlniri electorale la Ungheni au fost sechestrate peste 60 de persoane appeared first on Omniapres.
14 iunie 2021
15:10
Fermierii din Cahul spun că au apreciat suportul acordat de Guvern, anul trecut, când pentru prima dată The post Când le-a fost cel mai greu, Guvernul condus de Ion Chicu a găsit posibilitate să aloce din buget 200 de milioane de lei appeared first on Omniapres.
10:50
Astăzi, suntem cu echipa PDCM la Cahul. De aici, la fel ca şi de la Nord, lucrurile The post PDCM vine cu o abordare mai puțin obişnuită pentru politicul moldovenesc appeared first on Omniapres.
12 iunie 2021
12:10
Imixtiunea politicienilor în gestionarea unor provocări majore cum a fost pandemia COVID-19 este dăunătoare. Au încercat să The post Ion Chicu: Politicul a avut un amestec nedorit în gestiunea pandemiei appeared first on Omniapres.
11 iunie 2021
11:40
Ion Chicu declară că în cadrul multiplelor întâlniri pe care le-am avut în raionul Ungheni, împreună cu The post Populismul este o formă de corupție, un furt al viitorului, un furt din încrederea oamenilor appeared first on Omniapres.
09:10
Ion Chicu despre initimidările la adresa PDCM: oamenii sunt preîntâmpinați să nu vină la întâlnirile noastre. Probabil The post Chicu: „Vreau să previn colegii, cu care am lucrat, să respecte legea exact așa cum am respectat-o în cadrul campaniei prezidențiale” appeared first on Omniapres.
10 iunie 2021
15:10
Echipa Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei, condusă de Viorica Dumbrăveanu, ex-ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, care The post Dumbrăveanu: Vom munci împreună ca să readucem intelectualitatea la cârma ţării appeared first on Omniapres.
10:40
„Trebuie să continuăm să reducem povara fiscală pe economie și, în primul rând, impozitele pe salarii ca The post Ion Chicu la ZEL Taraclia: Trebuie să continuăm să reducem povara fiscală pe salarii appeared first on Omniapres.
08:30
Timpul petrecut online de către utilizatorii de tehnologie va creşte, în medie, cu zece ore pe săptămână The post Timpul petrecut online va creşte cu zece ore pe săptămână appeared first on Omniapres.
9 iunie 2021
16:10
„Orice problemă de ordin social, din medicină sau educație poate fi rezolvată, dacă vom avea o economie The post Capacitatea exemplară de mobilizare a medicilor a permis evitarea colapsului sistemului medical appeared first on Omniapres.
13:00
Locuitorii de la Bălți, la fel ca și cei din alte regiuni ale țării, vor să știe The post Chicu: Începând cu 2022, se poate de plătit o pensie în plus, a 13-ea, pentru acei cu pensia sub minimul de existență appeared first on Omniapres.
10:20
Ion Chicu, la întâlnirile de la Leova: dacă vrem să ieșim din mlaștină și să asigurăm un The post Dacă vrem să asigurăm un salt în dezvoltare a țării, trebuie să investim masiv în infrastructură appeared first on Omniapres.
09:10
Nicolae Esanu comentează promisiunile populșiste ale politicienilor care promit majorarea pensiilor și salariilor. Vad ca a inceput The post Cei care majorează pensiile și salariile, fară a asigura surse de venit, ne fură viitorul appeared first on Omniapres.
8 iunie 2021
16:30
 Stimati Concetățeni, Peste o lună, noi cu toții trebuie să facem o alegere, foarte importantă alegere. De The post Chicu: Viața nu se ține pe lozinci frumoase și ieșiri isterice, viața – se ține pe muncă grea, pe îngăduință, pe omenie. appeared first on Omniapres.
7 iunie 2021
12:00
Am mai spus și reiterez: reforma administrativă este absolut necesară pentru a da un impuls de dezvoltare The post Chicu: Lăsați ipocrizia și populismul și demonstrați oamenilor curaj și onestitate! appeared first on Omniapres.
5 iunie 2021
22:30
Membrii Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei s-au reunit, în acest week-end, pentru a pune la punct mai The post Suntem în echipă mulți pedagogi ca să educăm generația tânără, dar și clasa politică appeared first on Omniapres.
4 iunie 2021
08:10
Demnitarii ucraineni care nu își publică declarațiile de avere, le falsifică ori refuză să-și declare averile mai The post Zelenski refuză însă promulgarea legii appeared first on Omniapres.
06:50
Companiile chinezeşti sunt inte­resate de ample proiecte de investiţii în sectoarele energiei şi medical din Moldova, a The post Moldova vrea să atragă investiţii chinezeşti de 1 miliard de dolari appeared first on Omniapres.
3 iunie 2021
09:30
Acțiunile și percepția cetățenilor, în perioada pandemiei, au fost influențate de clasa politică, care au avut un The post Viorica Dumbrăveanu: În pandemie cetățenii au fost influențați de clasa politică appeared first on Omniapres.
2 iunie 2021
13:00
Ion Chicu îndeamnă concurenții electorali să renunțe la ”provocări şi diversiuni de tot felul, organizate cu bună The post Chicu: Campania electorală derapează appeared first on Omniapres.
09:00
Fosta candidată la funcția de prim-ministru, Natalia Gavriliță, susține că ar accepta din nou o asemenea propunere, The post PAS este un jucător. Gavriliță: Sunt gata să accept din nou propunerea privind funcția de premier appeared first on Omniapres.
08:20
Germania a respins marţi apelurile Kievului de a i se livra arme, după ce preşedintele ucrainean Volodimir The post Germania respinge cererea Ucrainei appeared first on Omniapres.
07:40
Fostul deputat democrat, Eugeniu Nichiforciuc, a venit cu o reacție, după ce liderul PD, Pavel Filip, a The post Problema PD-ului este chiar domnul Filip appeared first on Omniapres.
1 iunie 2021
16:00
Viorica Dumbrăveanu și Ion Chicu au petrecut Ziua de 1 iunie alături de copiii din cadrul Centrului The post Ion Chicu: ”Aşa cum părinții îşi iubesc necondiționat copiii, aşa trebuie să ne iubim şi noi Țara appeared first on Omniapres.
31 mai 2021
11:50
Ion Chicu a venit cu un mesaj de felicitare Elevii și pedagogii din toată țara astăzi sărbătoresc The post Chicu: Sunteți cei mai buni, cei mai responsabili, cei mai înțelegători, prin răbdarea și străduința depusă appeared first on Omniapres.
11:20
Irina. Vlah. Guvernatorul UTA Găgăuzia a venit cu un mesaj de consolidare a clasei politice si a The post Vlah: Oamenii ne-au ales ca noi să arătăm exemple bune – exemple care să ne unească și să ne facă mai puternici. appeared first on Omniapres.
10:00
Cinci primari ai Partidului Democrat din Moldova (PDM) din raionul Strășeni anunță că părăsesc partidul, declarându-se independenți. The post Procesul de curățare a PD nu se mai oprește. Pavel Filip rămâne fără mai mulți primari și consilieri appeared first on Omniapres.
30 mai 2021
17:20
Cetăţenii Ungariei şi cei ai Republicii Moldova vaccinaţi împotriva COVID-19 vor putea călători în cealaltă ţară începând The post Ungaria şi Republica Moldova au decis recunoaşterea reciprocă a certificatelor de vaccinare appeared first on Omniapres.
17:10
Ion Chicu a comentat numărul mare de moldoveni din diasporă care s-au înregistrat prealabil pentru parlamentare, cu The post Chicu: Sunt unii care speră ca diaspora să se mențină, chiar să crească appeared first on Omniapres.
10:10
Serviciul Fiscal de Stat informează persoanele fizice – cetăţeni şi gospodăriile ţărăneşti (de fermier) – subiecţi ai The post Suma impozitului pe bunurile imobiliare se calculează anual de către SCITL appeared first on Omniapres.
29 mai 2021
12:20
Opinia a fost exprimată de liderul Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei, Ion Chicu, în cadrul emisiunii “Пятница The post Majorarea impozitului pe bunurile imobiliare este contraproductivă appeared first on Omniapres.
28 mai 2021
09:00
Partidul care este condus în continuare de Maia Sandu, deși, formal, nu mai este, are șanse să The post Chicu: Dacă ar fi vorba să susținem sau nu un guvern înaintat de acest partid, îl vom susține appeared first on Omniapres.
08:50
Ion Chicu a comentat decizia de a se implica în politică și suspiciunile precum că proiectul politic, The post Chicu: Ultima picătură de suspiciune va cădea mâine appeared first on Omniapres.
27 mai 2021
20:30
Ion Chicu a comentat decizia de a se implica în politică și suspiciunile precum că proiectul politic, The post Chicu: Ultima picătură de suspiciune va cădea mâine appeared first on Omniapres.
10:00
Declaraţiile au fost făcute miercuri seara, la emisiunea “În centrul atenţiei” de la Publika TV, Totodată, Popşoi susţine The post Popșoi: “Nu avem deloc certitudinea că vom obţine cu uşurinţă o majoritate” appeared first on Omniapres.
08:40
Ion Chicu critică dur decizia Judecătoriei Chișinău, sediul Râșcani care a dat undă verde construirii unei clădiri The post Chicu: Este ”un atentat direct asupra statului” appeared first on Omniapres.
00:00
Un avocat la Uniunii Europene a solicitat, miercuri, unei instanțe din Bruxelles să impună o amendă mare The post UE cere câte 10 euro pentru fiecare doză de vaccin AstraZeneca appeared first on Omniapres.
26 mai 2021
16:50
Acțiunile iresponsabile ale politicienilor populiști, care au blocat exportul de grâu din Republica Moldova, au dus la The post Ion Chicu: Blocarea iresponsabilă a exportului de grâu a cauzat pierderi de miliarde pentru țară appeared first on Omniapres.
25 mai 2021
19:10
Fostul premier Ion Chicu a comentat majorările prețurilor carburanților care se țin lanț încă de la începutul The post Declarație: Atât ANRE, cât și petroliștii trebuie să vină cu explicații appeared first on Omniapres.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.