Darovannaia: Până în 2025, pensia minimă pentru limita de vârstă va fi egală cu minimul de existență pe țară

Accent TV, 11 iunie 2021 11:40

Programul social, elaborat de către reprezentanții Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor (BeCS) prevede o reformă amplă a sistemului de pensii din Republica Moldova. Astfel, BeCS își propune ca până în 2025, pensia minimă pentru limita de vârstă, care azi este de 1188 lei, să fie egală cu minimul de existență pe țară (la sfârșitul lui 2020 era de 2100 lei). Despre aceasta, candidatului BeCS, deputatul PSRM, Alla Darovannaia, a declarat în cadrul unui briefing de presă. The post Darovannaia: Până în 2025, pensia minimă pentru limita de vârstă va fi egală cu minimul de existență pe țară first appeared on Accent.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Accent TV

Acum 2 ore
20:30
Prezentă la Forumul Diplomației de la Antalya (ADF), Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a inaugurat panelul de discuții cu privire la sporirea eficienței organizațiilor regionale. The post Forumul Diplomației de la Antalya: Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a inaugurat discuțiile cu privire la sporirea eficienței organizațiilor regionale first appeared on Accent.
20:20
”Parlamentarilor le revine un rol important în îmbunătățirea înțelegerii reciproce între țări, consolidarea democrației și a statului de drept”. Declarația a fost făcută, astăzi, de către Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi în runda dedicată diplomației parlamentare din cadrul Forumului Diplomației de la Antalya. The post Zinaida Greceanîi a rostit o alocuțiune în runda dedicată diplomației parlamentare la Forumul Diplomației de la Antalya first appeared on Accent.
Acum 8 ore
14:40
Marșul pentru susținerea familiei tradiționale, la care au participat azi zeci de mii de tinere familii, reprezentanți ai bisericii și alți doritori, demonstrează că familia și valorile tradiționale reprezintă un element spiritual de importanță majoră. Despre aceasta președintele PSRM, Igor Dodon, a scris pe rețele de socializare. The post Igor Dodon: Evenimentele de astăzi demonstrează că familia și valorile tradiționale reprezintă un element spiritual de importanță majoră first appeared on Accent.
Acum 12 ore
12:10
În mai multe localități din țară se desfășoară Marșul Familiei, organizat la inițiativa Blocului Comuniștilor și Socialiștilor. The post Sute de persoane participă la Marșul Familiei din Capitală first appeared on Accent.
Acum 24 ore
08:10
Președintele PSRM Igor Dodon împreună cu secretar executiv al Partidului Comuniștilor, Constantin Starîș, astăzi, la Palatul Tineretului din Sankt-Petersburg au avut loc o întâlnire cu reprezentanții diasporei moldovenești, care au manifestat un interes deosebit față de evenimentele din Patrie. The post Moldovenii din Sankt Petersburg și-au exprimat sprijinul pentru Blocul Comuniștilor și Socialiștilor first appeared on Accent.
08:00
Un nou lot de vaccin rusesc împotriva COVID-19, Sputnik V, a ajuns în această noapte la Chișinău. Este vorba despre 64 de mii de doze: 44 de mii de doze sunt destinate malului drept al Nistrului, iar 20 de mii, pentru regiunea transnistreană. Serul va fi repartizat tuturor instituțiilor medicale din țară. The post Un nou lot de Sputnik V a ajuns la Chișinău first appeared on Accent.
Ieri
20:10
Florile spun totul…O spune cu mult suflet și emoție, florista Ana Dominte. Femeia și-a lansat afacerea multicoloră acum șapte ani într-un magazin din sectorul Ciocana. Aici, Ana Dominte creează compoziții pentru toate vârstele și pentru orice ocazie. Și pentru că suntem în perioada în care natura ne răsfață în culori, arome și flori, am cerut […] The post Florile spun totul first appeared on Accent.
20:00
Prezența consultanților și reprezentanților străini în instituțiile de stat ale Republicii Moldova poate duce la pierderea suveranității țării. Atenționarea vine din partea liderului PCRM, Vladimir Voronin. The post Voronin: Pe noi ne influențează din exterior, iar noi tăcem! Asta duce la pierderea suveranității first appeared on Accent.
20:00
Diaspora moldovenească din Occident este influențată prin intermediul angajatorului, ca să meargă la vot și să aleagă un anumit partid. Acest lucru se întâmplă, deoarece marea majoritate a moldovenilor, care muncesc în UE, sunt muncitori necalificați și pot fi ușor șantajați. Opinia a fost expusă de către liderul PCRM, Vladimir Voronin, la Accent TV. The post Voronin: Votul Diasporei este coordonat de către unele structuri europene first appeared on Accent.
18:30
La Spitalul Clinic Municipal Sfânta Treime a fost inaugurată astăzi o secție nouă de terapie intensivă cu 14 paturi la activ. Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a declarat că, după deschiderea noii secții de reanimare, numărul total de astfel de paturi în unitatea medicală urcă la 68, ceea ce îl face spitalul cu […] The post O secție nouă de reanimare first appeared on Accent.
18:30
Doi pompieri din cadrul Direcției regionale căutare- salvare nr.2, Bălți și-au încheiat activitatea profesională sub jeturi de apă refulate din furtunuri. Salvatorii s-au pensionat după ce și-au dedicat peste 25 de ani din viață vocației de pompier. Plutonierii adjutanți Lefter Victor și Scripcari Vasile nu au fost lăsați să plece de colegi, dar au fost […] The post Tradiții la IGSU first appeared on Accent.
18:30
Un ofițer al Serviciului de Informații și Securitate, precum și angajații Serviciului Pază de Stat, care este direct subordonat președintelui Maia Sandu, ar putea fi implicați în răpirea fostului judecător ucrainean Nikolai Ceaus. Despre aceasta a anunțat vicepreședintele comisiei parlamentare create pentru a clarifica circumstanțele răpirii judecătorului ucrainean, deputatul PSRM, Adrian Lebedinschi, la postul de […] The post ”Sub acoperirea” Maiei Sandu first appeared on Accent.
18:20
Conferirea limbii ruse a unui statut special în Republica Moldova a fost subiectul discutat în cadrul mesei rotunde organziate de Consiliului de Coordonare al Compatrioților Ruși din țară. Legea cu privire la funcţionarea limbilor vorbite pe teritoriul statului nostru a fost discutată de membrii consiliului, deputați, jurnaliști și reprezentanți ai ambasadei Federației Ruse la Chișinău. […] The post Statutul limbii ruse în Moldova first appeared on Accent.
18:10
În condițiile în care agricultorii înregistrează daune de zeci de milioane iar sistemul national antigrindină necesită încă 12 milioane de lei pentru buna funcționare, Fondul de rezrvă al țării nu poate fi golit pentru finanțarea alegerilor parlamentare anticipate. Este opinia ministrului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Ion Perju, poziția acestuia fiind susținută și de către […] The post Perju: Un ban pentru zile negre first appeared on Accent.
16:00
Instituțiile subordonate în mod direct președintelui Sandu, ar fi fost implicați în răpirea cetățeanului ucrainean, Nicolae Ceaus iar în anul 2019, Premierul de atunci, Maia Sandu, ar fi fost rugată de către liderul ucrainean, Volodimir Zelenski, să i se acorde un ajutor prin intermediului Guvernului la acțiunile de răpire și extrădare a lui Ceaus. Despre toate acestea au declarat în seara zilei de ieri, deputații Adrian Lebedinschi și Vasile Năstase, membri ai Comisiei de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor presupusei răpiri. The post Declarație: Cu câteva luni înainte de răpirea lui Ceaus, angajații SIS-ului au participat la o ședință SECRETĂ cu serviciile speciale ale Ucrainei first appeared on Accent.
15:30
Primăria municipiului Chișinău informează că vineri, a fost inaugurată o nouă secție de terapie intensivă și reanimare, cu 14 paturi, la IMSP SCM „Sfânta Treime", care este dotată integral pentru prestarea serviciilor de terapie intensivă. Municipalitatea a finanțat lucrările de reparație capitală, în valoare de peste 10 milioane de lei, iar dotarea cu echipament a fost asigurată de Ministerul Sănătății, Banca Mondială și alți parteneri externi. The post O nouă secție de terapie intensivă la Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime” first appeared on Accent.
14:20
Astăzi, reprezentanții mai multor organizații teritoriale ale Partidului „Democrația Acasă” au ieșit într-o conferință de presă unde au ținut să-l acuze pe Vasile Costiuc de trădare. Reprezentanții PDA spun că Costiuc s-a ales de unul singur președinte de partid și a format lista candidaților pentru alegerile parlamentare, fără a consulta echipa. The post Scandal în interiorul Partidului „Democrația Acasă”. Membrii formațiunii îl acuză pe Vasile Costiuc că i-ar fi trădat first appeared on Accent.
14:10
Deputatul PSRM, Bogdan Țîrdea, va sesiza Procuratura Generală și Anticorupție pentru a stabili conexiunile între directorii ANRE și președintele Maia Sandu. De asemenea, deputatul va solicita să fie investigată legătura dintre sponsorizările efectuate de compania ”Bemol” și alte corporații petroliere în favoarea lui Sandu în campania prezidențială și dacă există vreo relație dintre venirea Maiei Sandu la putere și creșterea imediată a prețurilor la carburanți. The post Țîrdea: Sandu încurajează creșterea prețurilor la carburanți first appeared on Accent.
14:10
Ministrul în exercițiu al Afacerilor Interne, Pavel Voicu, este nedumerit de propunerea colegilor de la Finanțe de a lua câte zece la sută din valoare unor proiecte în derulare pentru a suplimenta rezervele Guvernului. Mai mult, Pavel Voicu spune că nu va da aviz pozitiv ca banii necesari modernizării poliției să fie folosiți pentru organizarea alegerilor parlamentare, mai ales în condițiile în care Ministerul de Interne nu dispune de mijloace financiare pentru a plăti orele suplimentare de muncă ale polițiștilor. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii ”Acces Direct”, moderată de Alexei Lungu. The post Pavel Voicu nu acceptă ca banii de la poliție să fie folosiți pentru alegeri first appeared on Accent.
12:10
Redacția Newsmaker.md a obținut o copie a unui document de la Departamentul de Securitate Internă al Serviciului Informație și Securitate cu numele a 29 de angajați ai Serviciului de Pază și Protecție de Stat care ar putea fi implicați în răpirea la Chișinău a fostului judecător ucrainean Mykola Cahaus. Sursa care a transmis documentul susține că și procurorii care investighează răpirea lui Chaus îl au, transmite Telegraph.md. The post Aproape 30 de ofițeri ai SPPS, instituție controlată de Maia Sandu, ar fi fost implicați în răpirea lui Mykola Chaus (DOC) first appeared on Accent.
11:50
Vladimir Șarban, membru CEC, propune să fie contestată cu recurs hotărârea de ieri a Curții de Apel Chișinău cu privire la secțiile de votare din străinătate, deoarece prin respectivul act judecătoresc au fost anulate absolut toate secțiile de votare destinate cetățenilor moldoveni stabiliți în afara țării. The post Vladimir Șarban, membru CEC, propune să fie contestată cu recurs hotărârea CA Chișinău cu privire la secțiile de votare din străinătate first appeared on Accent.
11:30
Deputații PSRM au semnat, astăzi, o adresare la Înalta Curte pentru a cere controlul constituționalității Legii în baza căreia Guvernul, în 2014, a emis garanții de stat pentru creditele de urgență din partea Băncii Naționale în sumă totală de 14,8 mlrd de lei. Anunțul a fost făcut de către socialistul Vlad Batrîncea, în cadrul unui briefing de presă. The post PSRM, la CC: Cer controlul constituționalității Legii din 2014, în baza căreia Guvernul emis garanții de stat din partea BNM first appeared on Accent.
10:40
Germania se confruntă cu primul val de caniculă din acest an. Se anunță un weekend care ar putea doborî recorduri în această țară, unde au fost depășite 35 de grade Celsius, iar oamenii se apără cum pot: cu înghețată, băuturi reci și băi în piscină. În același timp, autoritățile atrag atenția că temperaturile ridicate pot afecta nu doar organismul, ci și mediul înconjurător. Asta pentru că o parte a țării este sub alertă roșie de incendii de pădure, care pot izbucni foarte ușor din cauza vegetației uscate. The post Vreme extremă în Germania. Caniculă neobișnuită pentru această țară și alertă roșie de incendii first appeared on Accent.
10:40
Autorităţile din Crimeea (peninsulă ucraineană anexată de Moscova în 2014) au declarat joi stare de urgenţă după ce ploi abundente au provocat inundaţii grave în anumite părţi din estul peninsulei, inclusiv în oraşul Kerci, relatează Reuters. The post Stare de urgenţă decretată în Crimeea în urma inundaţiilor grave first appeared on Accent.
10:30
Președintele PSRM, Igor Dodon, susține că viitorul Parlament trebuie să reglementeze procedura deschiderii secțiilor de votare în afara țării. Liderul socialiștilor a declarat, vineri la emisiune, că legea trebuie să asigure dreptul la vot în mod egal pentru toți cetățenii Republicii Moldova din afara țării. The post Igor Dodon: După parlamentare, va fi necesar să luăm o decizie de principiu, să asigurăm dreptul la vot la toți egal first appeared on Accent.
10:30
Creșterea galopantă a prețurilor în Moldova nu are nicio justificare din punct de vedere economic, aceasta se întâmplă pentru că cei care astăzi conduc Moldova nu gestionează situația din țară și nu se gândesc la oameni, a declarat președintele PSRM, Igor Dodon, la emisiunea de vineri. The post Igor Dodon, despre scumpirile în lanț din ultima perioadă: Conducerea țării nu se ocupă de această problemă first appeared on Accent.
09:50
Lotul de vaccin rusesc împotriva coronavirusului ”Sputnik V”, ce urmează să ajungă în această seară la Chișinău, conține 60 de mii de doze. Anunțul a fost făcut de președintele PSRM, Igor Dodon, care se află într-o vizită în Federația Rusă. The post Igor Dodon oferă detalii despre lotul de vaccin Sputnik V, care va ajunge azi în R.Moldova first appeared on Accent.
09:00
În aceste condiții climaterice, fiind înregistrate deja daune în sumă de peste 50 de milioane de lei în domeniul agriculturii, precum și existând necesarul de încă 12 milioane de lei pentru sistemul național antigrindină, Bugetul de rezervă al Republicii Moldova nu poate fi golit pentru finanțarea alegerilor parlamentare anticipate. De această părere este ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, poziția acestuia fiind susținută și de către Pavel Voicu, ministru al Afacerilor Interne. The post Ministrul Agriculturii, despre golirea bugetului de stat pentru finanțarea alegerilor: În cea mai săracă casă, am spus, întotdeauna trebuie să fie lăsat un ban pentru zile negre first appeared on Accent.
08:50
Maia Sandu va merge în Italia pe banii statului, unde va face campanie pentru PAS. Despre aceasta liderul PCRM, Vladimir Voronin, a declarat la o întrevedere cu cetățenii. Voronin a precizat că misiunea unui șef de stat, într-o vizită de serviciu, este promovarea intereselor țării, dar nu a unui partid politic. The post Vladimir Voronin: Credeți că Maia Sandu se duce în Italia, pentru a-i convinge să cumpere produsele noastre? Nu! Va face campanie pentru PAS first appeared on Accent.
08:30
Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi participă la prima ediție a Forumului Diplomației de la Antalya care se desfășoară, în perioada 18-20 iunie 2021, sub auspiciile Președintelui Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdoğan. The post Zinaida Greceanîi participă la Forumul Diplomației de la Antalya first appeared on Accent.
08:30
Igor Dodon întreprinde o vizită în Federația Rusă, unde se va întâlni cu Diaspora. Despre aceasta liderul PSRM a anunțat pe facebook. The post Igor Dodon întreprinde o vizită în Federația Rusă, unde se va întâlni cu Diaspora first appeared on Accent.
08:10
Un ofițer de rang înalt din cadrul Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova (SIS), dar și alți 30 de ofițeri ai Serviciului Protecție și Pază de Stat (SPPS), instituții subordonate direct președintelui Maia Sandu, au fost implicați în răpirea ex-judecătorului ucrainean Nicolae Ceaus. Declarația a fost făcută la TV8, de către deputații Adrian Lebedinschi și Vasile Năstase, membri ai Comisiei de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor presupusei răpiri. The post Comisia de anchetă: Un ofițer SIS și 30 de angajați SPPS, implicați în răpirea lui Ceaus first appeared on Accent.
Mai mult de 2 zile în urmă
20:50
20:00
Ploile abundente care nu încetinesc deja de câteva săptămâni compromit recolta de fructe și legume din acest sezon. Pe lângă faptul că prima roadă a început cu aproape o lună întârziere din cauza vremii reci, acum și aceasta riscă să se strice. Irina Speianu din localitatea Dubăsarii Vechi, raionul Criuleni crește în seră 2500 de […] The post Roadă compromisă first appeared on Accent.
19:50
Vaccinul este sigur și pentru femeile gravide iar consecințe negative asupra fătului în urma administrării serului, nu au fost depistate. O demonstrează studiile efectuate la nivel mondial. Asigurarea vine din partea reprezentanților Ministerului Sănătății care au răspuns în această dimineață la cele mai frecvente întrebări legate de imunizarea în rândul femeilor însărcinate. Maxim Calaraș, medic […] The post Vaccin sigur și pentru gravide first appeared on Accent.
19:50
Muza s-a întors la poetul ei. O nouă sculptură a apărut astăzi în scuarul Mihai Eminescu din capitală. Vorbim despre iubita poetului, Veronica Micle. Proiectul a fost implementat la inițiativa primarului general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, împreună cu Pretura sectorului Centru. Monumentul a fost realizat de echipa celebrului sculptor Veaceslav Jiglițchi, ale cărui opere […] The post Din nou împreună first appeared on Accent.
18:10
Comisia parlamentară de anchetă în cazul răpirii ex-judecătorului ucrainean, Nicolae Ceaus, vine cu o recomandare către președintele Maia Sandu să-l elibereze din funcție pe directorul SIS, Alexandr Esaulenco, șefului serviciului de contraspionaj și încă alte câteva persoane. Cererea este inclusă în raportul comisiei care și-a încheiat activitatea în data de 09 iunie. The post Comisia de anchetă în cazul Ceaus îi solicită președintelui țării eliberarea din funcție a directorului SIS pe motiv că acesta nu a acționat sau a fost complice cu răpitorii cetățeanului ucrainean first appeared on Accent.
16:40
Cazul răpirii ex-judecătorului ucrainean, Nicolae Ceaus, trebuie calificat drept ca un atentat la securitatea națională a Republicii Moldova, iar autoritățile de la Chișinău trebuie să prezinte o notă de protest Ucrainei în care să indice dezacordul total asupra intervenției și implicării serviciilor speciale militare ale Ucrainei pe teritoriul țării noastre. Acestea sunt unele dintre recomandările comisiei speciale de anchetă incluse în raportul ce urmează să fie prezentat plenului Parlamentului și publicat pe site-ul oficial al forului legislativ. The post Concluziile Comisiei Parlamentare: Cazul Ceaus este un atentat la securitatea R. Moldova first appeared on Accent.
16:00
Curtea de Apel Chișinău a obligat Comisia Electorală Centrală să examineze sesizarea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, prin care aceştia acuză PAS că foloseşte imaginea preşedintelui Maia Sandu în campania electorală. Decizia a fost luată de către magistrați, astăzi, 17 iunie. The post CEC, obligată să examineze sesizarea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor privind folosirea imaginii Maiei Sandu în campanie first appeared on Accent.
14:20
Când Maia Sandu vorbește despre oamenii buni, îi are în vedere pe favoriții săi pe care îi promovează și nu pe cetățenii pe care îi utilizează drept instrument pentru a ajunge la putere, pentru a-l întoarce pe Vlad Filat în politică și la scheme. Declarația a fost făcută de deputatul PSRM, Vladimir Odnostalco, care a continuat astăzi să prezinte lista candidaților PAS la funcția de deputat care au fost obiectul unor dosare penale. The post Odnostalco: Prin penalii din lista PAS, Maia Sandu vrea să îl readucă pe Filat la putere first appeared on Accent.
14:20
Un nou lot de vaccin rusesc împotriva coronavirusului ”Sputnik V” va ajunge mâine în țara noastră. Decolarea aeronavei de la Moscova este preconizată pentru ora 21.00, iar aterizarea la Chișinău – la ora 23.00-23.30. Anunțul a fost făcut de către președintele PSRM, Igor Dodon. The post ULTIMA ORĂ: Un nou lot ”Sputnik V” va ajunge mâine în Moldova. Anunțul, făcut de Dodon first appeared on Accent.
12:50
Primăria municipiului Chișinău informează că fost dat startul lucrărilor de reabilitare a scuarului din strada Miorița, 3/2, sectorul Centrul al capitalei. The post Scuarul din strada Miorița va fi reabilitat first appeared on Accent.
12:50
Primarul general Ion Ceban, adeptul ciclismului. În perioada 19-20 iunie 2021 Primăria Chișinău va desfășura Campionatul deschis al municipiului Chișinău la ciclism. Evenimentul se va desfășura pe drumul național M-3 Chișinău – Cimișlia, ziua sosirii – 18 iunie 2021. The post Primăria capitalei va desfășura Campionatul deschis al municipiului Chișinău la ciclism first appeared on Accent.
12:10
Prima misiune cu echipaj uman trimisă de China către staţia sa spaţială, aflată în construcţie, a decolat joi cu trei astronauţi la bord, informează AFP. The post Trei astronauți au decolat către stația spațială chineză first appeared on Accent.
10:40
A apărut filmarea cu momentul accidentului de teleferic de luna trecută, din Alpii italieni, tragedie în care au murit 14 oameni. Imaginile au un puternic impact emoțional. The post Momentul prăbușirii telecabinei din Italia. Au fost făcute publice imaginile tragediei soldate cu 14 morți (VIDEO) first appeared on Accent.
10:30
Președintele comisiei parlamentare agricultură și industrie alimentară, deputatul PSRM, Radu Mudreac, a făcut un demers repetat către Guvernul interimar ca să intervină pentru a ajuta financiar agricultorii care au fost afectați de ploile și grindina din luna iunie. The post Deputat PSRM: Agricultorii sunt dezamăgiți de lipsa de reacție a Guvernului în cazul pierderilor suportate în urma inundațiilor first appeared on Accent.
10:10
Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) au fost alertați ieri pentru a interveni la pomparea apei din mai multe gospodării din diferite regiuni ale țării. The post Terenuri agricole și gospodării, afectate de ploi first appeared on Accent.
09:40
PSRM condamnă atacul oponenților politici la adresa lor. Reacția vine după ce miercuri seara, a fost distrus un panou electoral al Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, amplasat în apropierea Gării din Capitală. Președintele fracțiunii PSRM în Parlament, Corneliu Furculiță, a scris într-un mesaj publicat pe Facebook că "legea și bunul simț, la fel ca și normalitatea, nu sunt valabile pentru anumiți pseudopoliticieni, rătăciți pe meleagurile moldovenești". The post Corneliu Furculiță, despre vandalizarea unui panou electoral al Blocului: Legea și bunul simț nu sunt valabile pentru anumiți pseudopoliticieni first appeared on Accent.
08:50
Cabinetul demisionar de miniştri a aprobat la şedinţa de astăzi Programul național de acțiuni consacrate sărbătoririi a 30 de ani de la proclamarea independenței Republicii Moldova, cu genericul „Moldova-30”. The post Guvernul a aprobat Programul naţional “Moldova-30” first appeared on Accent.
08:40
Președintele Parlamentului Republicii Moldova Zinaida Greceanîi a adresat Președintelui Parlamentului Republicii Islanda, Steingrίmur J. Sigfύsson, un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Independenței a Republicii Islanda, în care se menționează: The post Zinaida Greceanîi a adresat un mesaj de felicitare Președintelui Parlamentului Republicii Islanda first appeared on Accent.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.