Chișinăuienii primesc salarii mai mari decât acum un an. Sunt mai bune și decât media pe țară

Bani.md, 11 iunie 2021 11:40

Chișinăuienii au primit salarii mai mari în primele trei luni ale anului 2021, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Valoarea creșterii este de 11,3% și a ajuns, în mediu, până la 9978,5 lei. Totodată, chișinăuienii primesc salarii mai mari cu 17,8% decât media pe țară, de 8468,6 lei. Acestea sunt datele publicate de Biroul […] Articolul Chișinăuienii primesc salarii mai mari decât acum un an. Sunt mai bune și decât media pe țară apare prima dată în Bani.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Bani.md

Acum 12 ore
14:10
Pe lângă salariul uriaș pe care îl are fotbalistul Cristiano Ronaldo, aceste mai are venituri uriașe și din sponsorizări  sumele uriaşe obţinute şi din promovarea unor produse sau mărci. Recent, fotbalistul a provocat declinul acțiunilor Coca-Cola după ce a înlăturat din câmpul vizual al camerelor, la o conferință de presă, două sticle cu răcoritoare produse […] Articolul Scandalul Coca-Cola de la Euro 2020. Produsele dubioase pe care Cristiano Ronaldo le-a promovat în trecut apare prima dată în Bani.md.
13:40
Fostul director al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică, Victor Parlicov, spune despre noua metodologie aprobată de ANRE referitor la plafonarea prețurilor la carburanți, că este împotriva principiilor economiei de piață, încurajează instituirea monopolului și are menirea de a-i elimina pe petroliștii mici. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Piatnitsa s Anatoliem Golea” de […] Articolul Expert: Noua metodologie de calcul a ANRE va duce la instituirea unui monopol și-i va elimina pe petroliștii mici apare prima dată în Bani.md.
13:10
Zlatan Ibrahimovic este unul dintre cei mai talentaţi şi bogaţi fotbalişti din lume. Pe lângă sportul rege, starul este pasionat de jocurile video. Ibrahimovic este chiar principal în jocul pentru mobil „Zlatan Legends”, dezvoltat de firma suedeză ISBIT Games, în care sportivul este partener. „Am petrecut o mulţime de ore, o mulţime de ani în […] Articolul Ce aplicații are Zlatan Ibrahimovic în iPhone-ul său. Are multe jocuri video instalate pe smartphone apare prima dată în Bani.md.
12:00
Fosta candidată la funcția de prim-ministru și ex-ministra Finanțelor, Mariana Durleșteanu, care candidează la parlamentare pe lista Partidului Legii și Dreptății, a făcut o analiză a scumpirilor la carburanți, operate în ultimele luni de către marile companii din Moldova. În urma acestora, Parlamentul a modificat legea și a întors Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică […] Articolul Durleșteanu: Plafonarea prețurilor la carburanți – grijă față de cetățeni sau fumigene aruncate în ochii alegătorilor? apare prima dată în Bani.md.
11:30
Spotify a anunțat și lansat Greenroom, o alternativă la rețelele de socializare audio din ultima vreme, precum Clubhouse. În timp ce Twitter și Facebook lucrează la dezvoltarea și îmbunătățirea alternativelor lor integrate în aplicațiile principale, Spotify lansează Greenroom ca aplicație separată de serviciul standard de streaming de muzică. Totuși, la nivel de funcționalitate, noua aplicație […] Articolul Spotify a lansat Greenroom, o rețea de socializare audio similară cu Clubhouse. Funcționează atât pe Android cât și iOS apare prima dată în Bani.md.
09:40
Acronimul NFT înseamnă non-fungible token. Acesta este un tip de token de cryptomonedă care rulează pe contracte smart pe un blockchain, de obicei este vorba de blockchain-ul Ethereum. NFT-urile diferă de criptomonede precum Bitcoin (BTC), Ether (ETH) sau Cardano (ADA) care au rol de monede digitale. NFT-urile sunt tokenuri care reprezintă un activ digital sau […] Articolul NFT – trendurile anului 2021 în business. Tot ce trebuie să știi apare prima dată în Bani.md.
Acum 24 ore
07:40
O companie nu va avansa niciodată dacă nu va exista o cultură corporativă pusă bine la punct. În acest sens, îți recomandăm 7 cărți despre cultura startupului care te vor ajuta la dezvoltarea afacerii tale. 1. Culture Your Culture – Karen Jaw-Medson O carte generală despre crearea, construirea și implementarea culturii corporative. O astfel de […] Articolul Listă de lectură: Cele mai bune 7 cărți despre cultura startupului apare prima dată în Bani.md.
06:40
Conform datelor statistice publicate de Biroul Național de Statistică, economia națională a înregistrat un produs intern brut (PIB) de 46,5 miliarde lei și a înregistrat o creștere reală de 1,8%. Relansarea activității investiționale, a consumului intern și a activității economice în sectorul real al economiei sunt factorii determinanți care au favorizat această creștere. Iată sectoarele […] Articolul Sectoarele economice care au contribuit cel mai mult la creșterea PIB-ului în primul trimestrul al 2021 apare prima dată în Bani.md.
05:50
Proiectul chinez Shein este startapul cu cea mai rapidă creștere din lume. Magazinul a obținut, anul trecut, venituri de 10 miliarde de dolari americani. Timp de 8 ani consecutiv brandul a înregistrat creșteri anuale de peste 100 %. Shein este un brand internațional de modă rapidă B2C. În acest proiect, accentul este pus pe modă. […] Articolul Startupul de e-commerce cu cea mai rapidă creștere. Anul trecut a avut venituri de 10 miliarde de dolari apare prima dată în Bani.md.
Ieri
19:10
Poliția din Africa de Sud a descoperit cadavrele a 20 de mineri ilegali lângă o mină de aur abandonată, la sud-vest de Johannesburg. Autoritățile au declarat că investighează cauza deceselor, adăugând că trupurile bărbaților „au fost găsite înfășurate în pungi albe de plastic” și au „arsuri severe la nivelul corpului”, scrie Aleph News. „Toți cei […] Articolul Lângă o mină de aur abandonată din Africa de Sud au fost găsite cadavrele a 20 de mineri ilegali apare prima dată în Bani.md.
18:50
Conform datelor statistice publicate de Biroul Național de Statistică (BNS), produsul intern brut (PIB) a însumat 46,5 miliarde lei și a înregistrat o creștere reală de 1,8%. Relansarea activității investiționale, a consumului intern și a activității economice în sectorul real al economiei sunt factorii determinanți care au favorizat această creștere. Unul dintre sectoarele care a […] Articolul Sectorul IT a înregistrat o creștere de 6,5% în primul trimestru al 2021. Factorii care au influențat evoluția pozitivă apare prima dată în Bani.md.
18:40
Organismele de reglementare a concurenţei din Uniunea Europeană urmează să ia în vizor, din nou, motorul de căutare online Google prin lansarea unei investigaţii asupra practicilor sale de publicitate digitală. Potrivit surselor ancheta va fi lansată până la finele anului. Ancheta lansată de Comisia Europene ar putea reprezenta o ameninţare pentru Google, care anul trecut […] Articolul Google în vizorul Uniunii Europene. Va fi lansată o anchetă asupra practicilor de publicitate digitală ale Google apare prima dată în Bani.md.
18:20
Conform datelor statistice publicate de Biroul Național de Statistică (BNS), economia națională a intrat pe o traiectorie ascendentă în trimestrul I al anului curent: produsul intern brut (PIB) a însumat 46,5 miliarde lei și a înregistrat o creștere reală de 1,8%. Relansarea activității investiționale, a consumului intern și a activității economice în sectorul real al […] Articolul PIB-ul național a crecut cu 1,8% în primul trimestru al 2021. Importurile au crescut, în timp ce exporturile au scăzut apare prima dată în Bani.md.
18:00
Piața mondială de zahăr va avea un surplus de producție în perioada următoare, în contextul tranziției globale spre automobilele electrice și a renunțării la biocombustibili produși din trestie de zahăr în Brazilia. Conform unui studiu, cererea pentru etanol, care în Brazilia este produs în principal din trestie de zahăr, ar urma să înceapă să scadă […] Articolul Brazilia ar putea ajunge să „inunde” piața mondială cu zahăr. Cauzele surplusului apare prima dată în Bani.md.
17:30
Facebook a anunțat că va începe să introducă reclame în realitatea virtuală, pe dispozitivele Oculus. În primă fază acestea vor fi testate în parteneriat cu mai mulți dezvoltatori de jocuri VR, printre care Resolution Games. “Deocamdată, acesta este un test cu câteva applicații. Odată ce vom vedea cum funcționează acest test și vom încorpora feedback-ul […] Articolul Facebook va începe testarea reclamelor în jocurile Oculus VR. Prima va apărea în Blaston apare prima dată în Bani.md.
17:20
Datele prezentate de Agenţia Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI) arată că, în primele trei luni ale anului curent, numărul conexiunilor la Internet fix în bandă largă, care permit viteze de peste 100 Mbps au înregistrat o creștere de 13,3%, comparativ cu sfârșitul anului 2020, și au alcătuit circa 190 mii, […] Articolul Au crescut conexiunile la Internet fix de mare viteză. Cele mai mari venituri le-a avut operatorul național Moldtelecom apare prima dată în Bani.md.
16:50
Constructorul auto german Audi a venit cu un anunț neașteptat. Compania va renunța definitiv la producția de mașini cu motoare pe benzină și motorină. Acest lucru se va întâmpla din anul 2026, au transmis reprezentanții producătorului de automobile, scrie playtech.ro. De asemenea, nici mașinile hibrid nu mai sunt pe lista celor de la Audi, constructorul […] Articolul Anunț neașteptat de la Audi. Producătorul renunță definitiv la mașinile pe benzină și motorină apare prima dată în Bani.md.
16:30
Prima cursă de mașini zburătoare din lume a avut loc pe cer pentru prima dată. În februarie, Alauda Racing, o companie aerospațială eVTOL australiană, a dezvăluit Airspeeder Mk3, o mașină zburătoare asemănătoare unei drone, construită pentru viteză. Acum, Mk3 a decolat pentru prima dată, într-o locație nedezvăluită din Australia de Sud. În videoclipurile postate, quadcopterul […] Articolul (VIDEO) A avut loc prima cursă a mașinilor zburătoare din lume apare prima dată în Bani.md.
16:10
Casa Naţională de Asigurări Sociale (CNAS) vine cu o informație către angajați. Instituția reaminteşte angajatorilor să prezinte Dările de seamă IPC 21 cât mai curând posibil, pentru a nu afecta stabilirea drepturilor sociale ale persoanelor asigurate, în special, a îndemnizaţiei pentru incapacitate temporară de muncă. Termenul de prezentare a Dării de seamă IPC 21 este […] Articolul CNAS solicită angajaților prezentarea operativă a Dărilor de seamă IPC 21 apare prima dată în Bani.md.
16:00
Trotinetele electrice de închiriat au auns și la Chișinău, după ce acest serviciu a devenit populat în orașele europene. Potrivit unui anunț al companiei, acest serviciu a devenit disponibil pe data de 11 iunie 2021. Inițiativa aparține unui grup de tineri din Moldova, inspirați de micromobilitatea din întreaga lume. Credem că micromobilitatea poate ajuta orașele să […] Articolul Trotinete electrice de închiriat, disponibile în Chișinău. Cum să descarci aplicația și cum găsești transportul apare prima dată în Bani.md.
15:50
Casa Naţională de Asigurări Sociale (CNAS) informează că a fost finanţată a doua tranşă a îndemnizaţiilor pentru incapacitate temporară de muncă în valoare de 16,2 milioane de lei. De asemenea, au fost alocaţi banii necesari pentru îndemnizaţia de maternitate – 55,1 milioane de lei şi ajutorul de şomaj – 4,6 milioane de lei. Potrivit CNAS, […] Articolul CNAS: Cum au fost finanțate prestațiile sociale în luna iunie apare prima dată în Bani.md.
15:40
Huawei pierde tot mai mult teren din cauza crizei globale de cipuri și a sancțiunilor impuse de SUA. Pentru prima dată de când a lansat seria Mate în 2013, Huawei nu va mai produce un nou device, anunță LatePost. Compania Huawei nu a putut găsi un producător de cipuri și stocul acestora se epuizează. Astfel, […] Articolul Huawei pierde tot mai mult teren din cauza crizei globale de cipuri și a sancțiunilor impuse de SUA apare prima dată în Bani.md.
15:20
Eporturile de alimente şi băuturi din Marea Britanie către Uniunea Europeană aproape s-au înjumătăţit în primul trimestru din 2021, în special din cauza barierelor post-Brexit şi a pandemiei de coronavirus (COVID-19), a anunţat Federaţia industriei alimentare şi a băuturilor din Regatul Unit (Food and Drink Federation – FDF). Astfel, în primul trimestru al acestui an […] Articolul Efectul Brexit și COVID-19: Exporturile de alimente și băuturi din Marea Britanie către UE s-au redus la jumătate apare prima dată în Bani.md.
14:50
Conducerea Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova (CNSM), a discutat joi, 17 iunie, cu conducerea Confederației Naționale a Patronatului din Republica Moldova (CNPM) despre necesitatea de a reexamina cuantumul minim garantat al salariului, care ar putea fi stabilit în mărime de 3100 de lei, începînd cu 1 iulie 2021. Întrevederea survine după ce la începutul […] Articolul Sindicatele și Patronatele reexaminează cuantumul minim al salariului, care intră în vigoare din 1 iulie apare prima dată în Bani.md.
14:30
Guvernul chinez i-a cerut unui magnat chinez să nu mai apară sau să vorbească public după ce acesta a publicat pe o rețea socială textul unei poezii antice în care era criticat un împărat al dinastiei Qin pentru politicile sale. Postarea a fost intepretată ca o insultă la adresa lui Xi Jinping. Interdicția a fost […] Articolul Unui miliardar chinez i-a fost interzis să mai apară sau să vorbească în public. Cauza – o postare pe rețelele sociale apare prima dată în Bani.md.
14:20
Celebrul DJ francez, David Guetta anunță că își vinde apartamentul său, de pe malul oceanului din Maiami. Se pare că acesta este un fan al criptomonedelor, întrucât acceptă plta doar cu Bitcoin sau Etherum. Proprietatea este un penthouse cu trei dormitoare, de aproximativ 2,528 de metri pătrați, aflat la etajul 37 al Setai Residences. Prețul […] Articolul (FOTO) David Guetta își vinde apartamentul de pe malul oceanului din Miami. Acceptă doar Bitcoin sau Ethereum apare prima dată în Bani.md.
14:20
Noul șef al companiei de stat „Loteria Națională a Moldovei” a fost Vadim Dermenji, care din martie anul trecut este directorul general interimar al acestei întreprinderi. Anunțul a fost făcut pe data de 15 iunie de Agenția Proprietății de Stat. Autoritatea a precizat că Dermenji a fost intervievat și a câștigat concursul pentru funcția de […] Articolul CV-ul lui Vadim Dermenji, nou șef „Loteria Națională a Moldovei”. Experiență în SIS, Ambasadă, companii private apare prima dată în Bani.md.
14:10
Compania Bemol nu exclude că după introducerea noii metodologii de calcul a prețurilor la combustibil în Moldova, va fi nevoită să-și suspende activitatea. Reprezentanții Bemol consideră că și alți jucători de pe piața petrolieră pot face același lucru, iar acest fapt ar putea duce la o lipsă de benzină și motorină în țară, scrie Newsmaker.md “Pentru noi, perspectiva nu […] Articolul O rețea de benzinării din țară, amenințată să-și sisteze activitatea. Și alții ar fi în aceeași poziție apare prima dată în Bani.md.
14:00
Pe data de 19 iunie curent, la Moscova va fi dat startul unui experiment social inedit. Vor fi deschise 10-20 de restaurante unde va fi permis accesul doar persoanelor vaccinate împotriva COVID-19, în baza unui QR cod, care va fi descărcat de pe site-urile autorităților. „Aceste restaurante vor fi declarate teritorii „Covid free”. La intrare, […] Articolul Experiment social inedit la Moscova. Vor fi deschise restaurante „COVID free”, vor avea acces doar cei vaccinați apare prima dată în Bani.md.
14:00
Compania Bemol nu exclude că după introducerea noii metodologii de calcul a prețurilor la combustibil în Moldova, va fi nevoită să-și suspende activitatea. Reprezentanții Bemol consideră că și alți jucători de pe piața petrolieră pot face același lucru, iar acest fapt ar putea duce la o lipsă de benzină și motorină în țară, scrie Newsmaker.md “Pentru noi, perspectiva nu […] Articolul O rețea de benzinării din țară, amenințată să-și activitatea. Și alții ar fi în aceeași poziție apare prima dată în Bani.md.
13:50
Patrimoniul Republicii Moldova aflat pe teritoriul Ucrainei continuă să fie un subiect mediatizat. În acest sens, Agenția Proprietății Publice vine cu un șir de date actualizate. Republica Moldova-Ucraina: raporturi de proprietate și reglementări Acordul dintre Guvernul Republicii Moldova şi Guvernul Ucrainei privind recunoaşterea reciprocă a drepturilor şi reglementarea raporturilor de proprietate a fost încheiat pe […] Articolul Istoria celor 26 de bunuri pe care Moldova le mai deținepe teritoriul Ucrainei. Valoarea și starea acestora apare prima dată în Bani.md.
13:40
Întreprindere Municipală Piața Centrală publică în fiecare zi prețurile afișate la legume, fructe, verdeață, dar și alte produse alimentare. Astăzi, au apărut în vânzare și primele caise, un kilogram se vinde cu 30 de lei. Prețul la cireșe continuă să scadă, un kilogram poate fi cumpărat și cu 15 lei. De asemenea, în vânzare sunt […] Articolul (FOTO) Au apărut în vânzare primele caise. Prețurile de astăzi la Piața Centrală pentru legume, fructe și verdeață apare prima dată în Bani.md.
13:20
Serviciul Fiscal de Stat informează că, se apropie termenul limită de achitare a impozitului pe venit în rate pentru trimestrul II al anului 2021. Ultima zi este data de 25 iunie curent, conform articolului 84 din Codul Fiscal. În acest sens, agenții economici care aplică regimul general de impunere, 12% din venitul impozabil, sunt obligați […] Articolul SFS atenționează: termenul limită de achitare a impozitului pe venit în rate pentru trimestrul II, 2021 e aproape apare prima dată în Bani.md.
13:10
Producătorul de mașini Dacia are de astăzi o altă identitate vizuală – o nouă siglă, un nou logotip și o nouă culoare. Numele „Dacia” pe viitoarele mașinil ale brandului va fi scris cu un font geometric, similar cu sigla. De asemenea, culoarea definitorie a mărcii se schimbă din albastru în verde kaki, pentru a induce […] Articolul (FOTO) Schimbare de imagine pentru brandul Dacia. Și designul mașinilor va fi competitiv în cursa celor mai frumoase modele apare prima dată în Bani.md.
13:10
Criptomonede au devenit tot mai populare și au ajuns și în vizorul influenceriloe.  Influenceri precum familia D’Amelio și Tana Mongeau, au început să posteze reclame plătite pe platformele lor de socializare pentru diferite monede și schimburi digitale. Chiar și Kim Kardashian West a postat duminică un anunț pentru ethereummax pe povestea ei de Instagram către […] Articolul Kim Kardashian West, plătită pentru a face criptomonedelor reclamă pe Instagram. Cât costă serviciile ei apare prima dată în Bani.md.
13:00
Cei de la Zoidpay, un startup care a dez­voltat un sistem de plăţi pe tehnologia blockchain, lansează o platformă unde consumatorii pot face cumpărături cu cripromonede de la marii retaileri. Datorită platformei vei putea face cumpărături în cele mai mari magazine din lume: Amazon, eBay, Alibaba și alți peste 40 de milioane de comercianți online, […] Articolul Platforma unde poți face cumpărături cu criptomonede. Poți găsi aproape orice AICI apare prima dată în Bani.md.
13:00
Datele statistice privind evoluția pieței serviciilor de telefonie mobilă, procesate de Agenţia Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI) arată că în primul trimestru al anului 2021, numărul utilizatorilor de Internet mobil în bandă largă (în baza tehnologiilor 3G, 4G și acces dedicat) a crescut, față de sfârșitul anului trecut, cu 0,6% […] Articolul A crescut numărul utilizatorilor de Internet mobil în baza 4G. A depășit rata de 90% apare prima dată în Bani.md.
12:50
Singapore intenționează să planteze 1 milion de copaci până în 2030, în încercarea de a spori biodiversitatea. Orașul-stat a lansat, de asemenea, un nou parc de 990 de acri în partea de nord a insulei, care va acționa așa cum este un loc de realimentare pentru păsările migratoare și găzduiește o serie de animale native. […] Articolul (FOTO) Câte un parc la 10 minute de fiecare casă. Singapore și strategia de „reînviere” a biodiversității apare prima dată în Bani.md.
12:30
Procurorii din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) de comun cu ofițerii INI al MAI, prin sprijin analitic din partea IGP al MAI au reușit, în aproximativ patru luni, să dea în vileag modul de activitate al unui grup griminal organizat care se ocupa de contrabandă cu mașini sustrase din UE […] Articolul (FOTO/VIDEO) Contrabandă cu automobile în Republica Moldova. Au sustras mașini în valoare de 12 milioane de lei din UE apare prima dată în Bani.md.
12:20
Singapore intenționează să planteze 1 milion de copaci până în 2030, în încercarea de a spori biodiversitatea. Orașul-stat a lansat, de asemenea, un nou parc de 990 de acri în partea de nord a insulei, care va acționa așa cum este un loc de realimentare pentru păsările migratoare și găzduiește o serie de animale native. […] Articolul (FOTO) Singapore intenționează să planteze 1 milion de copaci până în 2030. Ce scop are orașul-stat apare prima dată în Bani.md.
11:50
Procurorii din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) de comun cu ofițerii INI al MAI, prin sprijin analitic din partea IGP al MAI au reușit, în aproximativ patru luni, să dea în vileag modul de activitate al unui grup griminal organizat care se ocupa de contrabandă cu mașini sustrase din UE […] Articolul (FOTO/VIDEO) Contrabandă cu automobile în Moldova. Au sustras automobile în valoare de 12 milioane de lei din UE apare prima dată în Bani.md.
11:30
După aproape 8 luni, cât a fost transformat în centru de vaccinare, Disneyland Paris s-a redeschis pentru vizitatori de ieri, 17 iunie. Între timp parcul a fost modernizat și are noi atracții pentru fani. La Disney Paris este obligatoriu de purtat masca de protecție,  inclusiv copiii de peste 6 ani, trebuie să o poarte. Directorul […] Articolul Disneyland Paris s-a redeschis și vine cu noi modernizări. Condiții de acces în contextul pandemic apare prima dată în Bani.md.
11:20
Au început noi tensiuni post-Brexit între Boris Johnson și Uniunea Europeană, în legătură cu industria britanică a turbinelor eoliene. Bruxelles-ul este îngrijorat de faptul că guvernul britanic favorizează firmele interne, încălcând acordul comercial. Sprijinită de gurnele din Franța și Spania, Comisia Europeană a avertizat în mod oficial Marea Britanie că politica de achiziții a guvernului […] Articolul Noi tensiuni post-Brexit între UE și Marea Britanie. Începe „Războiul eolienelor” apare prima dată în Bani.md.
11:00
Reprezentanții ONU atenționează că următoare pandemie este aproape și nu există niciun vaccin care să ne vindece. Potrivit organizației, seceta este o criză globală ascunsă, care riscă să devină „următoarea pandemie” dacă ţările nu iau măsuri urgente în ceea ce priveşte gestionarea apei şi a terenurilor. Mami Mizutori, reprezentantul special al secretarului general al ONU […] Articolul Avertisment ONU: Următoarea pandemie este aproape și nu există niciun vaccin care să o vindece apare prima dată în Bani.md.
10:50
Producătorul de mașini Dacia are de astăzi o altă identitate vizuală – o nouă siglă, un nou logotip și o nouă culoare. Numele „Dacia” pe viitoarele mașinil ale brandului va fi scris cu un font geometric, similar cu sigla. De asemenea, culoarea definitorie a mărcii se schimbă din albastru în verde kaki, pentru a induce […] Articolul (FOTO) Dacia schimbă logoul. Cum va arăta noua emblemă de anul viitor apare prima dată în Bani.md.
09:50
Sistemul internațional de plăți Mastercard oferă clienților săi o gamă largă de servicii, bonusuri și reduceri unice, precum și o serie de servicii exclusive. Cel mai notabil dintre acestea este ATM Locator, un sistem care permite localizarea rapidă în regim online a unui bancomat alături de o locație anumită. Aceasta poate fi fie locația reală […] Articolul Care sunt avantajele serviciului ATM Locator de la Mastercard apare prima dată în Bani.md.
07:20
JAMIE Oliver intenționează să modernizeze locuința servitorilor de la ultimul etaj al conacului său din Essex, de 6 milioane de lire sterline. Bucătarul celebru, în vârstă de 46 de ani, dorește să refacă camerele de la mansarda casei sale cu 12 dormitoare – care a fost fundalul pentru cel mai recent spectacol al său de […] Articolul (FOTO) Jamie Oliver vrea să facă renovări în casa sa de 6 milioane de lire sterline. Cum arată înainte de reparație apare prima dată în Bani.md.
06:40
Revista TIime Out a realizat un clasament al celor mai frumoase străzi din lume, în 2021. Pentru a realiza acest TOP, revista a chestionat peste 27.000 de oameni și s-au luat în considerare restaurantele, cultura, sentimentul de comunitate, mâncare, distracții. În top se găsesc și străzi din Europa. Iată care sunt cele mai frumoase străzi […] Articolul (FOTO) Cum arată cele mai frumoase străzi din lume în 2021. TOP 11 apare prima dată în Bani.md.
05:50
Potrivit unui clasament al Agenției de Mediu a Uniunii Europene, cel mai curat aer din Europa se respiră în oraşul Umea din Suedia şi oraşul Tampere din Finlanda. De asemenea, în orașele Funchal (Madeira, Portugalia), Tallinn (capitala Estoniei) şi oraşul norvegian Bergen s-au înregistrat cantități scăzute de particulele fine și poluant cu cel mai mare […] Articolul Unde se respiră cel mai curat aer în Europa? Cine se află la polul opus apare prima dată în Bani.md.
05:20
Criptomonede au devenit tot mai populare și au ajuns și în vizorul influenceriloe.  Influenceri precum familia D’Amelio și Tana Mongeau, au început să posteze reclame plătite pe platformele lor de socializare pentru diferite monede și schimburi digitale. Chiar și Kim Kardashian West a postat duminică un anunț pentru ethereummax pe povestea ei de Instagram către […] Articolul Kim Kardashian West și alți influenceri sunt plătiți pentru a promova criptomonedele pe rețelele de socializare apare prima dată în Bani.md.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.