"Pregătire pentru ofensivă": Un expert a evaluat forțele NATO de lângă granițele cu Rusia

Sputnik, 17 mai 2021 20:20

Expertul militar Ivan Konovalov, într-o conversație cu RT, a evaluat exercițiile forțelor NATO în Estonia.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 4 ore
23:00
Doi moldoveni de 37 și 53 de ani, în după amiaza zilei de ieri, 15 iunie, au încercat să treacă ilegal frontiera de stat la Tudora, intenționând să ajungă în Ucraina.
22:40
După întâlnirea de la Geneva cu Vladimir Putin, care a durat în jur de trei ore și jumătate, Joe Biden a declarat că nu este momentul pentru un alt război rece și că agenda sa nu este împotriva Rusiei.
22:20
Liderii celor două țări au anunțat în cadrul unei declarații comune lansarea unui dialog complex privind stabilitatea strategică.
22:00
În cadrul emisiunii "ATITUDINI", coordonatoarea Centrului Comunitar de Sănătate Mintală Asociația Medicală Teritorială Buiucani Lucia Carp a explicat care sunt pașii pe care trebuie să-i întreprindă o persoană care trece printr-o suferință emoțională.
Acum 6 ore
21:50
Guvernul în exercițiu a aprobat suplinirea Fondului de Rezervă cu 25 de milioane de lei. Banii vor fi luați din rezervele identificate la unele subprograme.
21:30
În cadrul conferinței de presă de după întâlnirea cu Biden, Putin a declarat că Rusia are un singur angajament față de Ucraina și a acuzat Occidentul pentru lovitura de stat din această țară.
21:30
Promovarea realizărilor obținute de Republica Moldova și de către cetățenii ei este conceptul programului de marcare a celor 30 de ani de independență a țării noastre. Guvernul în exercițiu a aprobat programul sărbătorii naționale.
21:10
Reprezentantul oficial al MAE rus Maria Zaharova a comentat principiile noii politicii externe ale UE în raport cu Rusia.
21:00
Centrul Municipal de Tineret Chișinău a lansat mai multe activități interactive care se vor desfășura pe parcursul verii. Despre proiecte, campanii și alte acțiuni destinate tinerilor am aflat de la directorul Centrului, Petru Grecu.
20:50
Premii de până la trei milioane de lei vor primi sportivii care vor obține performanțe la Jocurile Olimpice din acest an. Guvernul în exercițiu a aprobat cuantumul premiilor în acest sens.
20:30
Persoanele juridice și fizice, întreprinzătorii, organizațiile necomerciale, persoanele, care desfășoară activitate profesională, rezidenți ai Republicii Moldova pot depune cererea privind subvenționarea locurilor de muncă pentru trimestrul întâi al anului 2021.
20:30
Vladimir Putin şi Joe Biden au ajuns la un acord miercuri cu privire la întoarcerea reciprocă a ambasadorilor la posturile lor diplomatice. Decizia a fost luată în cadrul summitului de la Geneva.
20:20
Un bărbat ce efectua niște lucrări la un pilon de electricitate a fost electrocutat. Salvatorii au reușit să-l coboare de pe pilon, fiind transportat de urgență la spital.
20:00
Vladimir Putin a declarat că Joe Biden i-a oferit explicații după ce anterior l-a numit „asasin” într-o discuție cu presa americană.
Acum 8 ore
19:40
Vladimir Putin a declarat că negocierile cu omologul său american, Joe Biden, au fost constructive și a enumerat subiectele discutate.
19:30
Potrivit unei medii statistice, aproape 500 de persoane se sinucid anual în Republica Moldova. Suicidul este provocat de mai mulți factori ce interacționează între ei, iar când apare o situație de stres mai complexă, omul decide să recurgă la gestul extrem.
19:20
Alexei Miranciuk a marcat în minutul 45. Meciul s-a încheiat cu scorul de 1: 0. După două runde, echipa națională a Rusiei are trei puncte la activ.
19:00
La Geneva s-a încheiat întrevederea în format extins dintre președinții Rusiei și SUA, Vladimir Putin și Joe Biden.
19:00
Summitul Rusia-SUA a fost primul după 2018, când Putin a purtat discuții la Helsinki cu predecesorul lui Biden în funcția de președinte al Statelor Unite, Donald Trump.
19:00
Visul tânărului din Cahul care a început să construiască o seră din 70 de mii de sticle s-a spulberat. Ploaia puternică ce s-a abătut peste sudul țării a pus la pământ construcția inedită.
18:50
O ambulanță care transporta un pacient în stare gravă la spital a fost implicată într-un accident rutier. S-a întâmplat în această după-amiază pe strada Nicolae Dimo din Capitală.
18:40
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, și președintele SUA, Joe Biden, s-au întâlnit la Geneva, unde vor purta negocieri timp de peste patru ore.
18:30
La scrutinul parlamentar anticipat din 11 iulie, moldovenii vor avea posibilitatea să-și ridice buletinul de identitate în ziua alegerilor sau chiar să-și perfecteze unul provizoriu. O decizie în acest sens a fost luată de Guvern.
18:10
Procurorii au cerut ca prodecana, care a fost reținută după ce ar fi pus o studentă să-i plătească creditul pentru telefonul său mobil în schimbul tezei de licență, să fie suspendată din funcție.
Acum 12 ore
17:50
Incendiul devastator a izbucnit la o uzină chimică din Statele Unite continuă și acum, emanând valuri dense de fum negru în cerul din orașul Rockton, Illinois.
17:30
Numărul cazurilor de infectare cu COVID-19 continuă să crească. Asta arată datele Ministerului Sănătății.
17:20
Milioane de oameni din întreaga lume discută interviul pe care președintele Rusiei l-a acordat companiei de televiziune americane NBC. Formulările lui Putin au aruncat Internetul în aer.
16:50
Ce oportunităţi au tinerii are își doresc să facă studii de calitate la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice, am aflat de la recotrul prestigioasei instituții Victoria Melnic.
16:20
Mariana Botezatu va fi nou secretar de stat la Ministerul Economiei și Infrastructurii. O decizie în acest sens a fost luată de către cabinetul de miniștri.
16:20
Agenția Națională pentru Reglementări în Energetică obligă titularii de licențe care activează pe piața produselor petroliere să anuleze prețurile majorate nejustificat.
16:00
Vladimir Putin a făcut o glumă cu Joe Biden atunci când presa a fost scoasă din sala unde se aflau cei doi lideri.
15:40
Joi, 17 iunie, la ora 12:00, va avea loc o masa rotundă în format de teleconferință Chișinău - Moscova pe tema „Tradiții și valori familiale vs cupluri fără copii și căsătorii civile”.
15:00
SNN a aflat componența participanților din partea americană la întâlnirea în format extins din cadrul summitului președinților Rusie și SUA la Geneva.
14:40
Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, s-a întâlnit acum câteva minute cu omologul său american, Joe Biden, la Geneva.
14:40
Strada Romană, mai exact tronsonul cuprins între străzile Vasile Alecsandri și Alexandr Pușkin va avea în curând sens unic de circulaţie. Despre acest lucru a anunțat Primăria Capitalei.
14:20
Și în acest an, Universitatea Cooperatist-Comercială din Moldova (UCCM) este deschisă pentru toţi cei care doresc să obțină cunoștințe temeinice şi să-şi dezvolte competențele intelectuale şi spirituale în domeniul de formare profesională comercial-economică.
13:50
Ex-secretarul de stat al SUA a calificat refuzul lui Biden de a avea o conferință de presă comună cu președintele rus drept un semn de slăbiciune.
13:40
Avionul prezidențial al lui Vladimir Putin a aterizat la Geneva, Elveția, acolo unde este programat summitul cu omologul său american, Joe Biden.
13:20
Ploile torențiale abundente cu furtuni care au lovit sudul Moldovei au afectat infrastructura localităților din Găgăuzia.
13:00
Meteorologii ne avertizează că joi vom ave cer predominant noros, ploi de scurtă durată cu descărcări electrice, iar ziua vor cădea izolat ploi puternice și grindină. Din cauza ploilor care nu mai sfârșesc, va crește nivelul apei pe cele mai importante râuri din țară.
13:00
Purtătorul de cuvânt a l Kremlinului a spus că nimeni nu limitează timpul comunicării între Putin și Biden, menționând totodată că este foarte dificil să comprimi agenda în cele cinci ore anunțate.
Acum 24 ore
12:30
Ploile puternice au făcut ravagii în mai multe raioane ale țării. Zeci de hectare de livezi și culturi agricole au fost afectate, iar mai multe sate au rămas fără energie electrică.
12:20
Nu mai este necesar să stai la coadă dacă mergi la casele teritoriale de asigurări sociale pentru stabilirea prestației sociale. Casa Națională de Asigurări Sociale asigură beneficiarii cu serviciul de programare online a vizitelor.
12:00
Discuțiile dintre liderii Rusiei și SUA vor avea loc la istorica Villa La Grange din Geneva. Clădirea este în prezent în curs de pregătire finală pentru summit, iar măsurile de securitate au fost sporite în parcul care înconjoară vila.
12:00
De ce standartul GOST rămâne unul dintre cele mai credibile certificări și ce presupune acesta ? Care sunt standartele impuse Rosspotrebnadzor agenților economici și ce perspective le oferă pe piața externă ?
11:30
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis o nouă avertizare cod galben de instabilitate atmosferică. Iată ce ne pregătește vremea astăzi.
10:50
O polițistă din cadrul Inspectoratului de Poliție Criuleni a fost reținută după ce a mituit un ofițer al Serviciului de Informații și Securitate. Sunt vizate secretele de stat.
10:40
Un apartament a fost cuprins de flăcări aseară, la Soroca. Opt persoane, printre care cinci copii, au fost evacuați de pompieri.
10:20
Summitul din iunie al Alianței Nord-Atlantice diferă de celelalte prin felul în care au fost stabilite prioritățile și prin amenințările de securitate imaginare.
09:50
Minora de 13 ani care a fost găsită luni inconștientă într-un parc din Capitală a murit în această dimineață la spital.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.