Un spital în care s-au tratat bolnavii de COVID-19 revine la activitatea de bază

Sputnik, 17 mai 2021 09:50

Spitalul municipal "Sfântul Arhanghelul Mihail" va reveni la activitatea de bază și nu va mai trata bolnavii infectați de COVID-19. Asta a anunțat primarul Ion Ceban, în cadrul ședinței serviciilor Primăriei.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 6 ore
20:20
Șeful Centrului Gamalei, Aleksandr Ghimțburg, a vorbit despre mutațiile rusești ale coronavirusului.
Acum 8 ore
19:50
Imediat după ce și-a pierdut cunoștința, Christian Eriksen a avut un puls, însă apoi a dispărut brusc, astfel că medicii au început imediat măsurile de resuscitare.
19:40
Care este situația în cel mai important sector al economiei Republicii Moldova, cel vitivinicol, și cine sunt cei mai mari consumatori a vinurilor noastre pe timp de pandemie?
19:10
Scăldatul în lacurile cu plajă din municipiul Chișinău, dar și din țară, nu este recomandat, informează specialiștii.
19:10
În urma summitului de trei zile al liderilor țărilor G7 a fost publicat un comunicat oficial, al cărui conținut este citat de presa internațională.
18:10
Activiștii de mediu din mișcarea Extinction Rebellion s-au deghizat în liderii ţărilor G7 la un protest desfășurat ieri în Falmouth, în timpul celei de-a doua zile a summit-ului.
Acum 12 ore
17:40
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale anunță pentru astăzi un număr și mai mic de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus.
17:30
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale anunță pentru astăzi un număr și mai mic de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus.
17:20
Sectorul HoReCa a fost unul dintre cele mai afectate domenii pe timp de pandemie. Care sunt prognozele specialiștilor cu privire la reanimarea acestui sector - aflați din materialul Sputnik.
16:50
Primarul din Ardea, Mario Savarese, a comunicat că cel care a efectuat împușcăturile a fugit de la locul crimei, dar a fost găsit rapid de carabinieri.
16:20
Un bărbat de 27 de ani a fost reținut lângă Milano în legătură cu moartea a 39 de imigranți găsiți în Essex, Marea Britanie, în 2019.
15:50
Siguranța în trafic a motocicliștilor, regulile de deplasare în moto-coloană, dar și alte subiecte ce țin de regulile de circulație a acestui tip de transport au fost revizuite în cadrul unei reuniuni.
15:20
Vacanța de vară trebuie să fie una distractivă, interesantă, dar și interactivă. În acest sens, părinții și copiii pot alege dintr-o gamă largă de activități care le vor asigura o odihnă de neuitat - relaxantă, dar și utilă.
14:50
Potrivit informațiilor preliminare oferite de oamenii legii, cel care a tras focurile de armă a fugit de la fața locului.
14:20
Expertul economic a comparat Moldova de astăzi cu Finlanda de acum 50 de ani și a determinat principalele direcții pentru formarea unei noi agende a societății moldovenești.
13:50
Șeful statului, Maia Sandu, și prim-ministrul interimar Aureliu Ciocoi au participat la evenimentul de comemorare a victimelor primului val de deportări staliniste.
Acum 24 ore
12:40
Vladimir Putin a declarat înainte de întâlnirea cu Biden că trebuie restabilite contactele personale.
11:40
La mijlocul lunii iunie, în parcul Alunelul din Capitală va fi organizat un târg cu produse autohtone. Zeci de producători din mai multe raioane vor veni să-și vândă și să-și promoveze marfa.
10:50
Peste două mii de oameni au fost vaccinați cu cea de-a doua doză de vaccin împotriva coronavirusului în cadrul maratonului „De la student la Student”.
10:20
Experții OMS au publicat în martie un raport după vizita în orașul Wuhan, afirmând că proveniența de laborator a noului coronavirus este puțin probabilă.
10:00
Încă o zi plină de distracție promite Primăria Chișinău. În scuaruri și parcuri, chișinăuienii vor putea petrece frumos și activ ziua de duminică.
09:10
Patru echipe de pompieri ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au luptat cu flăcările izbucnite într-un sector de vile din raionul Râșcani.
08:40
Situația râului Nistru se înrăutățește de la an la an. Tot mai multe specii din flora și fauna nistreană dispar, iar calitatea apei devine tot mai proastă. Care sunt cauzele.
07:20
Britanicii au apreciat răspunsul lui Putin cu privire la declarația scandaloasă a președintelui SUA împotriva sa.
06:30
Astăzi vom avea parte de vreme frumoasă, dar și de ploi de scurtă durată însoțite de descărcări electrice.
Ieri
00:10
Cu prilejul sărbătorii naționale a Federației Ruse, la Chișinău s-au desfășurat sâmbătă mai multe acțiuni festive.
12 iunie 2021
22:20
Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a vorbit despre deosebirile dintre Joe Biden și Donald Trump.
21:50
Cu prilejul sărbătorii naționale a Federației Ruse, la Chișinău s-au desfășurat sâmbătă mai multe acțiuni festive, între care o expoziție foto și regata nautică.
21:30
Tabără de vară „#YOUthAct – Tinerii pentru Justiție” invită persoanele cele mai active, ambițioase și dornice să cunoască despre revendicarea drepturilor omului și accesul la justiție.
21:20
Fotbalistul danez Christian Eriksen și-a pierdut cunoștința pe teren, în minutul 43 al meciului cu Finlanda. UEFA a anunțat că starea lui s-a stabilizat.
20:50
Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a vorbit despre deosebirile dintre Joe Biden și Donald Trump.
20:20
Recent, în Federația Rusă s-a desfășurat Forumul Economic Internațional de la Sankt-Petersburg. Peste 13 mii de persoane din 140 de țări ale lumii au participat la marele eveniment, printre care și reprezentanți din Republica Moldova.
19:50
În cinstea sărbătorii de stat a Federației Ruse, la Chișinău au fost organizate evenimente festive, dintre cele mai spectaculoase fiind cursele sub pânze .
19:30
Liderii lumii pozează pentru fotografia de grup înaintea dineului G7, care a avut loc vineri la Proiectul Eden din Cornwall.
19:00
Ziua Rusiei a fost marcată cu acțiuni de anvergură atât în capitala țării cât și în regiuni. Vă propunem o galerie foto cu cele mai spectaculoase momente.
18:40
Ziua Poliției de Frontieră a Republicii Moldova a fost marcată în acest an, în premieră, printr-un maraton.
18:10
Oceanului Planetar este populat de cele mai bizare vietăți care locuiesc la fundul mărilor. Vedeți o colecție de imagini în galeria noastră.
18:00
Cu prilejul sărbătorii naționale a Federației Ruse, la Chișinău s-au desfășurat sâmbătă mai multe acțiuni festive.
17:50
Numărul cazurilor noi de infectare cu noul tip de coronavirus este în continuă scădere, informează ministerul Sănătății.
17:20
Călătoriile în scop turistic pentru cetățenii moldoveni în Grecia ar putea fi deblocate în cel mai scurt timp.
16:50
Universitatea Tehnică a Moldovei vine cu o paletă bogată de oferte educaționale. Ce le propune în noul an de studii instituția de învățământ superior viitorilor studenți aflați de la rectorul UTM, Viorel Bostan.
15:40
Discuțiile privind facilitarea regimului de vize cu Irlanda au fost inițiate de președintele țării cu ambasadorul acestui stat în Republica Moldova.
15:20
Operațiunea de salvare în mina Shanxi din China unde, în urma inundațiilor, au rămas blocate 13 persoane.
15:00
Misiunea preelectorală a Adunării Parlamentare a Consiliului Europe și-a încheiat vizita de lucru în Republica Moldova. Care sunt concluziile.
14:20
Ministrul interimar al Afacerilor Interne a efectuat o vizită de lucru la punctul de trecere a frontierei de stat Leușeni-Albița.
14:10
Președintele rus a subliniat că cercetătorii din Federația Rusă au obținut succes, creând în termene extrem de restrânse un vaccin sigur și eficient împotriva noului tip de infecție cu coronavirus.
13:10
Poliția din Austin, SUA, a confirmat împușcăturile din centrul orașului, iar agenția locală EMS a anunțat pe Twitter că în urma atacului din Austin, există cel puțin o victimă care se află în stare critică.
12:50
Astăzi, ruşii de pretutindeni vor sărbători Ziua Națională a Rusiei, ocazie cu care sâmbătă şi duminică vor fi organizate numeroase evenimente culturale şi sportive.
12:00
Zinaida Greceanii și Igor Dodon au menționat importanța relațiilor moldo-ruse și și-au exprimat speranța privind consolidarea lor de nai departe.
12:00
Oceanului Planetar este populat de cele mai bizare vietăți care locuiesc la fundul mărilor. Vedeți o colecție de imagini în galeria noastră.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.