VOX POPULI. Cum se imbracă moldovenii, ce gusturi au, ţin cont de modă şi cum îşi aleg ţinutele?

Canal2, 13 mai 2021 19:20

Am întrebat oamenii din stradă dacă ţin cont de tendinţele modei, cum îşi aleg ţinutele din garderobă şi am aflat răspunsuri interesante :) Ce spun stiliştii despre gusturile moldovenilor, aflaţi din reportaj Post-ul VOX POPULI. Cum se imbracă moldovenii, ce gusturi au, ţin cont de modă şi cum îşi aleg ţinutele? apare prima dată în CANAL 2.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Canal2

Mai mult de 2 zile în urmă
22:50
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Rita Ursalovschi, 11 iunie 2021 – 18:55 apare prima dată în CANAL 2.
20:00
Niciodată nu-i târziu să înveţi Flamenco. O demonstrează „Bunicuţele vesele” din Chişinău care au învăţat să danseze acest stil alături de copiii şi adolescenţii din ansamblul Gloria Flamenco. Detalii în interviu. Post-ul Dansează flamenco chiar şi după 50 de ani. Descoperă cine sunt „Bunicuţele vesele” din Chişinău apare prima dată în CANAL 2.
19:50
Post-ul Oferta ZILEI la TELEMAGAZIN! Aparatul de masaj Wellneo 3D Shiatsu cu -50% + pantaloni de slăbit Wellneo cu doar 1 leu apare prima dată în CANAL 2.
19:40
Drapeluri bolșevice, fotografii, 54 de volume ale lui Lenin. Descoperiți „camera roşie” a colecţionarului Petru Costin, care a adunat obiecte vechi timp de 30 de ani. Post-ul Petru Costin, deţinătorul recordului Guinness pentru cea mai mare colecţie de potcoave din lume, ne surprinde din nou apare prima dată în CANAL 2.
19:30
Post-ul Vorbe Bune cu Lilu – 11 iunie 2021. Partea a 2-a apare prima dată în CANAL 2.
19:30
Post-ul Vorbe Bune cu Lilu – 11 iunie 2021. Partea 1 apare prima dată în CANAL 2.
14:00
Post-ul Joc şi voie bună. Corneliu Botgros şi Ion Paladi au încins atmosfera la Vorbe Bune apare prima dată în CANAL 2.
13:50
Post-ul „La Felicita”, interpretat de Ion Suruceanu la Vorbe Bune cu Lilu apare prima dată în CANAL 2.
13:00
Unul din cei trei violatori din raionul Taraclia, care şi-au bătut joc de o colegă de clasă, a scăpat de închisoare. Curtea Supremă de Justiţie a respins demersul procurorilor care au cerut o pedeapsă reală şi a menţinut decizia Curţii de Apel Cahul, care a dictat 5 ani de închisoare cu suspendare. Celelalte două dosare […] Post-ul Tinerii care au violat o colegă de clasă, nu vor sta la închisoare. Instanţa de judecată a decis suspendarea pedepselor apare prima dată în CANAL 2.
13:00
Vladimir Voronin pledează pentru revenirea la practica alegerii de către Parlament a Preşedintelui Republicii Moldova şi nu prin vot direct de către cetăţeni. Liderul PCRM a făcut această declaraţie în cadrul emisiunii „V tzentre vnimania” de la Publika TV. El consideră că Blocul Comuniştilor şi Socialiştilor va accede în Parlament şi va propune elaborarea unei […] Post-ul Vladimir Voronin pledează pentru revenirea la alegerea şefului statului de către Parlament apare prima dată în CANAL 2.
13:00
Blocul Electoral al Comuniştilor şi Socialiştilor a depus o sesizare la CEC în care învinuieşte Partidul Acţiune şi Solidaritate de folosirea imaginii Preşedintelui Maia Sandu în campania electorală. Reclamaţia vine după ce PAS a distribuit pliante cu fotografia șefului statului. Conform legii, persoanele publice şi reprezentanţii instituţiilor, pot ajuta un partid în campania electorală doar […] Post-ul PAS, acuzat de Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor că folosește imaginea Maiei Sandu în campania electorală apare prima dată în CANAL 2.
13:00
Partidul ”Legii și Dreptăţii” s-a lansat astăzi în campania electorală. Cap de listă este Mariana Durleșteanu, fost candidat la functia de prim ministru, dar respinsă de preşedintele ţării. Acum Mariana Durleşteanu candidează la funcţia de deputat, alături de generalul Nicolae Alexei. În total pe lista Partidului figurează 56 de candidaţi. Pentru evenimentul de lansare în […] Post-ul Partidul Legii și Dreptății s-a lansat în campania electorală pentru algerile parlamentare anticipate din 11 iulie apare prima dată în CANAL 2.
13:00
Deşi au trecut 4 zile de la declanşarea scandalului de la Centrul Naţional de Transfuzie a Sângelui, Ministerul Sănătăţii nu are nici o reactie în acest caz. Secretarii de stat afirmă că instituţiile abilitate trebuie să-şi spună cuvântul. După reţinerea directorului Centrului, Svetlana Cebotari, instituţia este condusă de unul dintre adjuncţi. Secretarii de stat din […] Post-ul Ministerul Sănătăţii nu are nicio reacţie referitor la scandalul de la Centrul de Transfuzie a Sângelui. Ce spun reprezentanţii despre acest caz apare prima dată în CANAL 2.
12:50
Autoritatea Naţională de Integritate verifică activitatea Preşedintelui Curţii Constituţionale, Domnica Manole, sub aspectul încălcării regimului juridic al conflictelor de interese. ANI a fost sesizată în acest sens de către deputatul socialist Grigore Novac. Inspectorul de integritate a solicitat Înaltei Curţi mai multe informaţii, dar Instituţia a calificat acest lucru drept un amestec în activitatea sa. […] Post-ul Domnica Manole, în vizorul ANI. Președintele Curții Constituționale este cercetată pentru conflicte de interese apare prima dată în CANAL 2.
12:50
Fenomene meteo extreme au lovit Ucraina. Ploile şi grindina au provocat un adevărat dezastru la Cernăuţi şi Zaporojie. Zeci de gospodării, străzi şi blocuri locative au fost inundate. Ploile puternice au fost însoțite de descărcări electrice. Fulgerul a lovit turnul unei clădiri istorice din Cernăuți, vechi de peste o sută de ani. Construcția însă nu […] Post-ul Ploile torenţiale şi grindina au lovit crunt Ucraina. Cele mai afectate sunt regiunile Cernăuţi şi Zaporojie apare prima dată în CANAL 2.
12:50
Mai mulţi deputaţi fac presiuni asupra prim ministrului Ciocoi, ca acesta să amâne introducerea standardelor noi în tehnologia de asfaltare a drumurilor. Premierul nu exclude, că şi unii miniştri au fost presaţi de politicieni de dreapta şi de stânga. ..Declaraţiile au fost făcute în cadrul unei emisiuni televizate. Guvernul nu a reacţionat, iar Procuratura Generală […] Post-ul Premierul interimar, Aureliu Ciocoi, reclamă presiuni din partea unor politicieni apare prima dată în CANAL 2.
12:50
Strada Albişoara intră din nou în reparaţii. Chiar dacă a fost proaspăt renovată, asfaltul se macină din nou.. Primarul Capitalei a obligat compania de constructii să remedieze problemele. Cei mai nemulţumiţi sunt locuitorii din preajmă şi şoferii. „Nu s-a făcut calitativ, până la sfârşit, au rămas aici puţin, acolo puţin.” „Toată strada Albişoara este prost […] Post-ul Dintr-o reabilitare – în alta. Proaspăt renovată, strada Albișoara din Capitală intră din nou în reparații apare prima dată în CANAL 2.
12:50
Au rămas ore numărate până la startul celui mai important eveniment sportiv al anului – Campionatul European de fotbal. La Chişinău, toate meciurile vor fi transmise în direct la posturile de Televiziune PRIME, CANAL 5 şi CANAL 3, în scuarul Teatrului de Operă şi Balet „Maria Bieşu”. Acolo au fost deja amenajate… terase şi ecrane […] Post-ul Să înceapă spectacolul EURO 2020. Marile meciuri vor putea fi vizionate în orășelul fotbalistic amenajat în Capitală apare prima dată în CANAL 2.
12:40
Aflaţi ce să faceţi dacă credeţi că aţi fost minţit la pompă şi vi s-a turnat în rezervor mai puţină benzină sau motorină. Post-ul Înşelăciuni la benzinărie. Ce poţi face dacă ţi s-a turnat în rezervor mai puţină benzină sau motorină apare prima dată în CANAL 2.
12:40
Curtea de Apel Chişinău examinează contestaţia depusă de Platforma „Demnitate şi Adevăr”, Partidul Acţiune şi Solidaritate, blocul Renato Usatîi şi Alianţa pentru Unirea Românilor. Asta după ce Comisia Electorală Centrală a decis să deschidă 146 de secţii de votare peste hotare şi nu 191, aşa cum a propus Ministerul de Externe. Zeci de oameni au […] Post-ul Ședința cu privire la numărul secțiilor de votare peste hotare, amânată. Zeci de oameni și lideri politici au protestat în fața Curții de Apel apare prima dată în CANAL 2.
12:40
Contractul privind achiziţionarea a peste 700 de mii de doze de vaccin ”Pfizer” a ajuns la Chişinău şi va fi semnat de către autorităţi. Anunţul a fost făcut de şeful statului, Maia Sandu, care a precizat că serul va ajunge mai târziu… în Republica Moldova. ”Autorităţile pot să semneze acest contract pentru 700.800 de doze […] Post-ul Contractul de achiziționare a peste 700 de mii de doze de Pfizer a ajuns în țara noastră și urmează a fi semnat apare prima dată în CANAL 2.
09:40
Află ce facilităţi ai timp de un an devenind membru Club 5 şi vezi cum poţi scăpa de ţînţari pe timp de vară. Post-ul Pernă sau lampă Mosquito killer – CADOU. Le primeşti devenind membru Club 5 apare prima dată în CANAL 2.
09:30
Unele produse alimentare te fac să transpiri, pe când altele te ajută să oprești transpirația excesivă. Află din reportaj care sunt alimentele pe care trebuie să le consumi pentru a rezolva această problemă. Post-ul Ce să mănânci ca să nu mai transpiri excesiv apare prima dată în CANAL 2.
08:30
Post-ul Telemagazin – 11 iunie 2021, partea 1 apare prima dată în CANAL 2.
08:20
Post-ul Telemagazin – 11 iunie 2021, partea a 2-a apare prima dată în CANAL 2.
10 iunie 2021
22:00
Reporter cu Valeriu Frumusachi, 10 iunie 2021 – 18:55 Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Valeriu Frumusachi, 10 iunie 2021 – 18:55 apare prima dată în CANAL 2.
17:20
Post-ul Vorbe Bune cu Lilu – 10 iunie 2021. Partea 1 apare prima dată în CANAL 2.
17:10
Post-ul Vorbe Bune cu Lilu – 10 iunie 2021. Partea a 2-a apare prima dată în CANAL 2.
14:50
Ploaia de ieri a făcut ravagii în mai multe localităţi din ţară. Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, în satul Grădiniţa, raionul Căuşeni precipitaţiile au afectat circa 40 de hectare de livezi şi aproape 85 de hectare de culturi agricole. Iar în satul Ghindeşti, raionul Floreşti au fost distruse în jur de 200 de […] Post-ul Culturi agricole distruse și fermieri disperați! Grindina a făcut prăpăd ieri în mai multe localități din țară apare prima dată în CANAL 2.
14:50
Unul dintre figuranții dosarului, privind acordarea frauduloasă a subvenţiilor în agricultură, este Adrian Popa – şeful Direcţiei Autorizare Plăţi de la AIPA. Acesta este fratele directorului interimar al SPPS Vasile Popa şi, respectiv, cumnatul consilierului municipal Zinaida Popa, care candidează la funcţia de deputat din partea PAS. Informaţia, apărută în spaţiul public, a fost confirmată […] Post-ul Fratele lui Vasile Popa, șeful interimar al SPPS, este unul dintre figuranții în dosarul privind acordarea frauduloasă a subvențiilor în agricultură apare prima dată în CANAL 2.
14:50
PSRM cere ajutor de la Guvern, pentru agricultorii, care au avut de suferit în urma grindinei. Într-o conferinţă de presă, deputatul socialist Radu Mudreac a declarat, că intemperiile din ultimele zile au distrus sute de hectare de terenuri agricole, iar fermierii au înregistrat pagube mari. ” Nu am văzut nicio declaraţie a celor care au […] Post-ul PSRM cere Guvernului să ofere ajutor agricultorilor care au avut de suferit în urma grindinei apare prima dată în CANAL 2.
14:50
Magistraţii Judecătoriei Chişinău cu sediul la Ciocana au examinat astăzi demersul procurilor în cazul şefului Centruluui Naţional de Transfuzie a Sângelui, Svetlana Cebotari, reţinută luni de oamenii legii. ”Este nevinovată şi sunt nişte reglări de conturi în legătură cu examinarea, unor cauze civile unde dumneaei a încercat să menţină o poziţie centrului pe care îl […] Post-ul Șefa Centrului Republican de Transfuzie a Sângelui, Svetlana Cebotari, va sta 30 de zile în izolator apare prima dată în CANAL 2.
14:40
Zi de doliu naţional. Iurie Sadovnic a fost condus astăzi pe ultimul drum. Mulţimea adunată să-l deplângă, i-a dăruit ultimele aplauze. Haiducul muzicii noastre a fost înmormântat la Cimitirul Central din Capitală, alaturi de Mihai Volontir si Anatol Dumitras. Moldovenii au pierdut un artist fără egal. Colegii de scenă au împărtăşit amintiri şi au remarcat […] Post-ul Adio, Iurie Sadovnic! Interpretul a fost condus pe ultimul drum cu onoruri militare apare prima dată în CANAL 2.
14:40
Ministerul Afacerilor Interne a publicat imagini de la descinderea la Centrul Naţional de Transfuzie a Sângelui şi reținerea directorului acestuia. Instituția a publicat și convorbirile dintre şeful Centrului şi subalternii săi privind distribuirea testelor pentru depistarea anumitor maladii. În imagini apare directorul Centrului Naţional de Transfuzie a Sîngelui Svetlana Cebotari în momentul reţinerii, dar şi […] Post-ul DETALII NOI în dosarul afacerii ilegale cu sânge și teste expirate în care este implicată Svetlana Cebotari și alți funcționari apare prima dată în CANAL 2.
14:40
Preşedintele Comisiei Electorale Centrale, Dorin Cimil, susţine că a fost ameninţat cu răfuială fizică de un membru CEC. Cimil a refuzat să spună despre cine este vorba… şi când a avut loc incidentul. Dar a menţionat că a depus o plângere la poliţie şi că oamenii legii urmează să investigheze cazul. Şi ieri, în cadrul […] Post-ul Preşedintele CEC, Dorin Cimilsusţine că ar fi fost ameninţat cu răfuiala fizică de către un coleg. apare prima dată în CANAL 2.
13:30
Interpreta Cornelia Ştefăneţ a făcut dezvăluriri din viaţa sa privată şi ne-a povestit cum au loc certurile şi împăcările în familie, cum a rămas fără inelul de logodnă cu diamant, despre slăbiciunea sa pentru viteză şi de câte ori îmbracă aceeaşi rochie. Veţi afla şi cu cine din vedetele internaţionale visează să cânte pe aceeaşi […] Post-ul Cornelia Ştefăneţ, descusută de secrete: Certurile cu soţul, amenzi, inelul cu diamant furat şi rochiile de mii de lei apare prima dată în CANAL 2.
11:00
Un copilaș odihnit va avea părinți fericiți! De această părere e tânăra mămică Ana Istrati care ne spune cum și-a creat rutina unei nopți liniştite pentru micuțului său! Detalii aflaţi din reportajul educativ. Post-ul Copil odihnit, părinţi fericiţi. Tânăra mămică Ana Istrati ne spune cum și-a creat rutina unei nopți liniştite pentru micuțul său apare prima dată în CANAL 2.
10:50
Ne-a intrigat zilele astea cu niște fotografii pe rețelele de socializare și ne-am întrebat: oare de la muzică și dans s-a reprofilat în domeniul construcțiilor? Și arăta destul de bine de ce s-a apucat Teodor Rădulescu. Află din reportaj cu ce se ocupă coreograful. Post-ul Teodor Rădulescu, bun şi în domeniul construcţiilor. Află la Vorbe Bune cu Lilu cu ce se ocupă coreograful apare prima dată în CANAL 2.
10:40
Odată cu începerea pandemiei care „a cucerit” lumea, mersul la policlinică sau spital pentru analize a devenit mai „periculos”. Frica de a nu te infecta în transportul public sau chiar pe holurile spitalelor l-a făcut pe un tânăr să pună pe roate o idee ingenioasă și anume, asistența medicală la domiciliu. Detaliile în reportaj. Post-ul Asistență medicală la domiciliu. Ideea ingenioasă, pusă pe roate de un tânăr din ţara noastră apare prima dată în CANAL 2.
10:30
Acum şi în Moldova avem primul traseu de drumeție, marcat conform standardelor europene. Noul traseu turistic e situat la Nisporeni, iar mai multe detalii aflaţi de la Ludmila Andronic, directoare Afaceri Corporative Efes Moldova. Post-ul Un nou traseu turistic la Nisporeni! Ludmila Andronic, detalii despre ce pot vedea turiştii apare prima dată în CANAL 2.
10:30
Un tătic modern, invitatul emisiunii Vorbe Bune cu Lilu. Tudor a decis să-și dedice timpul creșterii celor doi pici ai săi şi a povestit cum se descurcă. Ce activități fac împreună, cum reușește să-i împace, dar și de unde are atâta răbdare află din reportaj. Post-ul Tătic modern, la Vorbe Bune cu Lilu. Ce face împreună cu copiii şi cum cultivă dragostea între fraţi apare prima dată în CANAL 2.
10:20
Cea mai dificilă provocare pentru familia Meşina a fost construirea unei case în stil Cordwood. Aceasta este una specială, ecologică şi dіfеrіtă dе cea convențională, fiind construită din lemn, lut şi paie. Post-ul Casă în stil Cordwood în Moldova. Prin ce e specială şi diferită află de la antreprenorul Valeriu Meşina apare prima dată în CANAL 2.
10:10
Un mod sănătos de viață. Asta i-a schimbat la 180 de grade gândirea și felul ei de a fi acum 5 ani! Vorbim de Cristina Burdulescu, cea care a decis să lase jurnalismul pentru a deveni antrenoare de fitness, dar și nutriționistă. Astăzi, Cristina e departe de Moldova, dar nu uită de unde a pornit… […] Post-ul A lăsat jurnalismul pentru a deveni antrenoare de fitness. Află povestea Cristinei Burdulescu apare prima dată în CANAL 2.
08:30
Post-ul Telemagazin – 10 iunie 2021, partea a 2-a apare prima dată în CANAL 2.
08:30
Post-ul Telemagazin – 10 iunie 2021, partea 1 apare prima dată în CANAL 2.
9 iunie 2021
21:20
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Valeriu Frumusachi, 9 iunie 2021 – 18:55 apare prima dată în CANAL 2.
18:10
Post-ul Vorbe Bune cu Lilu – 9 iunie 2021. Partea a 2-a apare prima dată în CANAL 2.
18:10
Post-ul Vorbe Bune cu Lilu – 9 iunie 2021. Partea 1 apare prima dată în CANAL 2.
14:40
Dacă ajunge în Parlament Partidul Democrat promite recunoaștea dreptului de proprietate asupra cripto-monedelor. Democraţii propun, de asemenea, reforme în domeniile IT şi financiar. Aceste şi alte promisiuni au fost făcute publice în cadrul unui briefing, susţinut de Sergiu Răilean, candidat PDM la funcţia de deputat. Sergiu Răilean propune crearea unui CriptoHub regional, care să fie […] Post-ul Prioritățile electorale ale PDM în domeniul financiar: Recunoașterea dreptului de proprietate asupra criptomonedelor apare prima dată în CANAL 2.
14:40
Partidul Dezvoltării şi Consolidării Moldovei s-a lansat astăzi oficial în campania pentru alegerile parlamentare anticipate. Liderul formațiunii, fostul prim-ministru Ion Chicu, şi colegii săi de partid, au prezentat priorităţile programului electoral şi au venit cu un şir de promisiuni. „Partidul Dezvoltării şi Consolidării Moldovei are o echipă puternică, unită, care a demonstrat ce poate.” Ion […] Post-ul PDCM s-a lansat oficial în campania pentru alegerile din 11 iulie. Prioritățile programului electoral apare prima dată în CANAL 2.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.