Reporter cu Rita Ursalovschi, 4 mai 2021 – 18:55

Canal2, 5 mai 2021 00:00

Reporter cu Rita Ursalovschi, 4 mai 2021 – 18:55 Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Rita Ursalovschi, 4 mai 2021 – 18:55 apare prima dată în CANAL 2.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Canal2

Ieri
21:20
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Valeriu Frumusachi, 7 mai 2021 – 18:55 apare prima dată în CANAL 2.
18:50
Post-ul „Dor de casă”, interpretat de Gheorghe Matei şi Gheorghe Eremei în platoul emisiunii Vorbe Bune cu Lilu apare prima dată în CANAL 2.
18:50
Post-ul Cine i-a ales numele Georgetei Voinovan?! Dezvăluiri pe canapeaua Vorbelor Bune apare prima dată în CANAL 2.
18:50
Post-ul Doina Arsene cântă pentru toţi cei care poartă numele GHEORGHE. Află ce o leagă de acest prenume apare prima dată în CANAL 2.
18:40
Post-ul Moment emoţionant, la Vorbe Bune cu Lilu! De ziua lui, Gheorghe Ţopa a cântat prima melodie din repertoriul său apare prima dată în CANAL 2.
18:00
Post-ul Vedeţi ce forme şi mărimi au vasele de bucătărie „Scarlet” de la Delimano şi ce puteţi găti în ele apare prima dată în CANAL 2.
18:00
Post-ul Vorbe Bune cu Lilu – 7 mai 2021. Partea a 2-a apare prima dată în CANAL 2.
18:00
Post-ul Vorbe Bune cu Lilu – 7 mai 2021. Partea 1 apare prima dată în CANAL 2.
17:50
Post-ul MEDALIE DE AUR pentru MOLDOVA la Olimpiada Europeană de Matematică apare prima dată în CANAL 2.
17:10
Post-ul Perne SIENA Clasice şi Anatomice (DORMEO). Din ce sunt create şi cum se spală apare prima dată în CANAL 2.
17:10
Post-ul NU CĂDEŢI ÎN PLASA preţului mic la produsele care au termen de valabilitate! apare prima dată în CANAL 2.
16:50
Post-ul Telemagazin – 7 mai 2021, partea 1 apare prima dată în CANAL 2.
16:40
Post-ul Telemagazin – 7 mai 2021, partea a 2-a apare prima dată în CANAL 2.
13:50
Locuitorii satului Voroteț, raionul Orhei se simt în siguranţă, după ce în localitate a fost dată în exploatare o reţea modernă de iluminat public. Ea cuprinde 13 km şi are montate 360 de becuri LED. Localnicii afirmă că până acum mergeau noaptea prin sat cu frica-n sân. „Frică mare era, mare. Când iese luna e […] Post-ul Mai în siguranță și mai iluminat: Pe străzile din Voroteț au fost instalate 360 de LED-uri apare prima dată în CANAL 2.
13:50
Postul de televiziune „Cinema 1” poate fi sancţionat gradual de catre Consiliul Audiovizualului, până la retragerea licenţei, ca urmare a sesizării companiei „GMG Production” privind furtul admis de acest post tv, prin difuzarea ilegală a 3 seriale. Veronica Cojocaru, fost membru al CA, consideră că repetarea acestor ilegalităţi trebuie sancţionată dur. Şi unii jurişti afirmă […] Post-ul Postul TV „Cinema 1” ar putea rămâne fără licență de emisie din cauza difuzării ilegale a trei seriale apare prima dată în CANAL 2.
13:50
Preşedintele Maia Sandu a promulgat pe ultima sută de metri legea, care prevede plafonarea prețurilor carburanţilor, de către ANRE. Documentul a ajuns pe masa şefului statului pe data de 21 aprilie, iar ziua de 5 mai era ultima în care preşedintele o putea promulga sau nu. De atunci, produsele petroliere s-au scumpit de câteva ori. […] Post-ul Preşedintele Maia Sandu a promulgat legea care prevede plafonarea prețurilor carburanţilor apare prima dată în CANAL 2.
13:40
La Chişinău a demarat etapa a 3-a de imunizare a populației. Autorităţile municipale afirmă că în ultimele două zile, numărul doritorilor de a se vaccina împotriva COVID-19 a crescut de aproape 3 ori. Oamenii speră că datorită vaccinului restricţiile vor fi relaxate, iar virusul va bate în retragere. „Cu cât mai repede ne imunizăm, cu […] Post-ul Capitala anunţă etapa a treia de imunizare. Cine poate solicita vaccinarea anti-COVID apare prima dată în CANAL 2.
13:40
Veşmintele primului mitropolit al Basarabiei, Gavriil Bănulescu-Bodoni, au fost expuse astăzi la Mănăstirea Căpriana. Este vorba despre hainele bisericeşti, găsite în anul 2016 în cripta acestuia. Piesele vestimentare au fost restaurate de către specialiștii Muzeului Național „Moldova” din Iași. Veșmintele lui Gavriil Bănulescu-Bodoni au fost găsite în timpul deshumării trupului neînsufleţit al acestuia, din cripta […] Post-ul Veşmintele primului mitropolit al Basarabiei, Gavriil Bănulescu-Bodoni, expuse la Mănăstirea Căpriana apare prima dată în CANAL 2.
13:30
Trenurile nu vor circula la Bălţi! Şeful interimar al Căilor Ferate, Adrian Onceanu, avertizează, că vor fi afectate două curse care tranzitează nodul feroviar: Ungheni – Bălţi şi Chişinău – Ocniţa. Circulaţia trenurilor este suspendată pe o perioadă nedeterminată, spune Onceanu, iar motivele sunt restantele salariale, lipsa resurselor pentru combustibil si a materialui rulant. Anterior, […] Post-ul Trenurile nu mai merg la Bălți! Cursele Ungheni – Bălți și Bălți – Ocnița vor fi suspendate apare prima dată în CANAL 2.
13:30
Poliţia i-a prins pe doi din cei trei deținuți care au evadat marţi de la penitenciarul din Goian. Ei au fost găsiți într-un foișor pe malul Nistrului, în satul Buciușca, raionul Rezina. Cei doi au fost duși la Inspectoratul raional de Poliție, pentru a fi audiați. Oamenii legii îl caută acum.. pe cel de-al treilea. […] Post-ul Cei trei deținuți, evadați din Penitenciarul Goian, au fost reținuți apare prima dată în CANAL 2.
13:30
Vom plăti mai mult pentru actele eliberate de Agenţia Servicii Publice. Costul acestora a crescut considerabil, după ce la sfârşitul anului 2020 Guvernul a aprobat o nouă metodologie de calcul, care va intra în vigoare treptat. Din data de 4 mai au crescut tarifele la serviciile cadastrale şi eliberarea documentelor de stare civilă. Acestea au […] Post-ul Perfectarea actelor se scumpeşte. Preţul serviciilor oferite de către Agenţia Servicii Publice a crescut de două şi chiar de trei ori apare prima dată în CANAL 2.
13:30
Mitropolitul Moldovei a trimis o scrisoare deschisă primarului capitalei, prin care solicită acces în cimitire, de Paştele Blajinilor. Ion Ceban nu a reacţionat deocamdată la cererea Mitropolitului, dar în luna aprilie Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a decis ca toate cimitirele din Chişinău vor fi închise de Paştele Blajinilor. În comunele din componenţa municipiului, decizia […] Post-ul Mitropolitul Vladimir cere primarului Ion Ceban să deschidă cimitirele din Chişinău, de Paştele Blajinilor apare prima dată în CANAL 2.
6 mai 2021
23:20
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Valeriu Frumusachi, 6 mai 2021 – 18:55 apare prima dată în CANAL 2.
Mai mult de 2 zile în urmă
17:30
Post-ul Vorbe Bune cu Lilu – 6 mai 2021. Partea a 2-a apare prima dată în CANAL 2.
17:30
Post-ul Vorbe Bune cu Lilu – 6 mai 2021. Partea 1 apare prima dată în CANAL 2.
17:10
Post-ul Au fost invitaţi să cânte în MALDIVE! Află de la familia Kovalsky mai multe detalii despre vacanţa lor de vis apare prima dată în CANAL 2.
17:10
Post-ul PREMIERĂ DE LA ADRIAN URSU! Detalii exclusive despre „Sârba de la Pelinia” apare prima dată în CANAL 2.
16:50
Post-ul Ce face cântăreaţa Mariana Şura şi de ce îşi ascunde familia apare prima dată în CANAL 2.
16:50
Post-ul O moldoveancă a devenit „MISS BIKINI” în SUA. Cum s-a pregătit, cât timp şi prin ce trece corpul ei acum apare prima dată în CANAL 2.
16:50
Post-ul „Lăutare”. Află de la Mariana Şura de ce şi pentru cine a fost lansată această piesă apare prima dată în CANAL 2.
16:50
Post-ul Piesa surorilor Osoianu, „Spală-mă în râul dragostei”, într-o reinterpretare senzaţională a patru adolescente talentate apare prima dată în CANAL 2.
15:20
”Riscăm un nou val de infectări cu Covid 19 după sărbători” avertizează secretarul de stat al Sănătăţii. Igor Curov. El afirmă că moldovenii au uitat de normele sanitare, iar relaxarea din perioada sărbătorilor pascale ar putea duce la creşterea numărului de îmbolnăviri. ”Dacă îmi permiteţi să exprim o îngrijorare destul de mare din partea Ministerului […] Post-ul Îngrijorarea Ministerului Sănătății: Relaxarea din perioada sărbătorilor pascale ar putea duce la creşterea numărului de infectări cu COVID-19 apare prima dată în CANAL 2.
15:10
O donaţie generoasă pentru persoane cu dizabilități din sectorul Botanica a făcut partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei în domeniul loteriilor și pariurilor sportive. Este un ajutor imens pentru persoanele aflate în această situaţie. „Cu ocazia sărbătorilor de Paște, am oferit societății invalizilor 100 de colete cu produse alimentare pentru ca membrii acestei asociații […] Post-ul 100 de persoane cu necesități speciale din sectorul Botanica au primit de Paști colete cu produse alimentare din partea Loteriei Naționale apare prima dată în CANAL 2.
15:10
Produse de primă necesitate la preţuri reduse vor fi mai accesibile pentru locuitorii raionului Basarabeasca. În regiune a fost lansat un magazin social mobil. Printre beneficiari se numără pensionarii, familiile numeroase… şi persoanele cu venituri modeste. Primul sat în care a staţionat noul magazin social mobil a fost Sadaclia. Localnicii spun că acum vor putea […] Post-ul Încă un magazin social, lansat la Basarabeasca. Produsele au devenit mai accesibile pentru cetățenii cu venituri modeste apare prima dată în CANAL 2.
15:10
Moldovenii, care doresc să se imunizeze împotriva COVID-19 pot alege vaccinul, in functie de disponibilitatea acestuia. Medicii afirma, că centrele de imunizare întocmesc liste cu persoanele, care preferă un anumit producător. În acelasi timp Agenţia Naţională pentru Sănătate Publică susţine că posibilitatea de a alege vaccinul nu trebuie încurajată. Medicii de familie din cadrul policlinicii […] Post-ul Moldovenii, care doresc să se imunizeze împotriva COVID-19, pot alege serul care le va fi administrat apare prima dată în CANAL 2.
15:10
”Preşedintele Maia Sandu a dizolvat un Parlament funcţional, nu a încercat să învestească un Guvern, a mimat procedurile Constituţionale şi a creat un precedent pentru viitorii şefi de stat”. Declaraţiile au fost făcute de Alexandru Tănase, fost preşedinte al Curţii Constituţionale la un post privat de televiziune. Alexandru Tănase afirmă că preşedintele Maia Sandu a […] Post-ul Alexandru Tănase, fost șef CC: Președintele Maia Sandu a dizolvat un Parlament funcțional, nu a încercat să învestească un Guvern apare prima dată în CANAL 2.
15:00
Scandalul legat de Cariera de piatră „Micăuţi” ia amploare. Deputatul neafiliat Eugeniu Nichiforciuc îi ameninţă cu judecata pe Alexandru Slusari şi Lilian Carp pentru declaraţii false şi defăimătoare… şi cere despăgubiri morale în valoare de 50 de mii de lei.. Cei doi parlamentari au declarat anterior ca în spatele neregulilor de la carieră ar sta […] Post-ul Scandalul din jurul Carierei „Micăuți” ia amploare. Nichiforciuc îi amenință cu judecata pe Slusari și Carp pentru defaimare apare prima dată în CANAL 2.
15:00
Teatrele şi cinematografele au fost luate cu asalt.. după ce ieri, s-a anunţat deschiderea lor în Capitală. Directorii instituţiilor se bucură şi afirmă că biletele s-au vândut ca pâinea caldă. La Teatrul Naţional „Mihai Eminescu” vizitatorii se uitau nerăbdători la ceas până la începutul spectacolului. „Am aşteptat foarte mult şi mă bucur pentru prietenii mei […] Post-ul Teatrele și cinematografele, luate cu asalt după ce s-a anunțat redeschiderea lor în Capitală apare prima dată în CANAL 2.
14:50
Şi-a ameninţat cuscrii cu moartea, după care a spus că-şi pune capăt zilelor. Este isprava unui bărbat de 50 de ani, din satul Mingir, raionul Hînceşti care a venit în ospeţie beat şi înarmat. Bărbatul le-a cerut cuscrilor să telefoneze copiilor care sunt stabiliţi în Italia. ”În urma discuțiilor, s-a stabilit că bărbatul a venit […] Post-ul Beat și înarmat, un bărbat din Mingir si-a ameninţat cu moartea cuscrii apare prima dată în CANAL 2.
14:50
Azi Republica Moldova intră oficial în perioada electorală, iar pe data de 12 mai va începe înregistrarea concurenţilor. Comisia Electorala Centrala a aprobat planul calendaristic pentru alegerile parlamentare anticipate. Astfel, în curând vor fi create birourile şi circumscripţiile electorale, va fi stabilit numărul secţiilor de votare din ţară şi de peste hotare. Comisia Electorală Centrală […] Post-ul Moldova a intrat oficial în perioada electorală pentru alegerile parlamentare anticipate apare prima dată în CANAL 2.
14:50
Autorităţile de la Chişinău negociază direct cu producătorul de vaccinuri Pfizer procurarea a 700 de mii de doze de vaccin împotriva COVID-19. Anunţul a fost făcut de secretarul de stat al Ministerului Sănătăţii, Igor Curov, care a menţionat, că în curând vom primi gratuit, prin intermediul platformei COVAX, un nou lot de vaccin. Totodată, astăzi […] Post-ul Republica Moldova negociază direct cu producătorul vaccinului Pfizer pentru a procura 700 de mii de doze apare prima dată în CANAL 2.
14:40
Trei deţinuţi au evadat aseara din penitenciarul numărul 10 din Goian. Anunţul a fost făcut de Administraţia Naţională a Penitenciarelor. Unul dintre fugari are 17 ani, iar ceilalţi doi vor împlini majoratul peste 3 zile. Până la această oră se ştie că deţinuţii au ajuns în raionul Criuleni, de unde au furat o maşină şi […] Post-ul Trei deţinuţi minori au evadat din penitenciarul din Goian apare prima dată în CANAL 2.
14:10
Post-ul Telemagazin – 6 mai 2021, partea 1 apare prima dată în CANAL 2.
14:00
Post-ul Telemagazin – 6 mai 2021, partea a 2-a apare prima dată în CANAL 2.
5 mai 2021
23:20
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Valeriu Frumusachi, 5 mai 2021 – 18:55 apare prima dată în CANAL 2.
21:00
Post-ul „Creştine” interpretat de Aurica şi Valeriu Cordineanu apare prima dată în CANAL 2.
20:50
Post-ul IMNUL ÎNVIERII de Valentin și Amelia Uzun, la Vorbe Bune cu Lilu apare prima dată în CANAL 2.
20:50
Post-ul Am provocat băieţii din AKORD să facă o compoziţie florală de Paşte! Află detalii apare prima dată în CANAL 2.
20:50
Post-ul Milena Cojocaru a interpretat piesa „Lâng-o salcie înaltă”, la Vorbe Bune cu Lilu apare prima dată în CANAL 2.
20:30
Post-ul „Seara e frumoasă” piesă dansantă de la Igor Rusu apare prima dată în CANAL 2.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.