În primele patru luni ale anului curent, Fiscul a încasat peste 14,6 miliarde de lei la Bugetul național Sursa: https://sinteza.org/2021/05/04/in-primele-patru-luni-ale-anului-curent-fiscul-a-incasat-peste-14-6-miliarde-de-lei-la-bugetul-national

TV6, 4 mai 2021 22:50

Încasările la Bugetul public național administrate de Serviciul Fiscal de Stat au constituit în 4 luni ale anului curent 14,6 miliarde de lei, ceea ce denotă o creștere cu peste 2,1 miliarde de lei sau cu 17,5% în raport cu perioada similară a anului precedent, transmite sinteza.org. Astfel, la Bugetul de stat s-au încasat 6,4 miliarde de lei, ceea […] Сообщение În primele patru luni ale anului curent, Fiscul a încasat peste 14,6 miliarde de lei la Bugetul național Sursa: https://sinteza.org/2021/05/04/in-primele-patru-luni-ale-anului-curent-fiscul-a-incasat-peste-14-6-miliarde-de-lei-la-bugetul-national появились сначала на TV6.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de TV6

Acum 6 ore
17:50
Alte 191 de cazuri de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, unul e de import din Ucraina, scrie diez.md. Astăzi au fost efectuate 4 525 de teste, dintre care 598 au fost de tip Rapid-Antigen. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 252 […] Сообщение COVID-19: 14 decese și 191 de cazuri noi, înregistrate în ultimele 24 de ore появились сначала на TV6.
17:50
Activitatea cluburilor de noapte și a discotecilor este interzisă în continuare. O decizie în acest sens a fost luată de Comisia extraordinară pentru sănătate publică a municipiului Chișinău (CESP), astăzi, 8 mai, scrie newsmaker.md. „Se interzice, în continuare, activitatea cluburilor de noapte, activitatea discotecilor incluse în codul CAEM 56.30 şi a ringurilor de dans incluse […] Сообщение CESP a mun. Chișinău a decis: Cluburile de noapte rămân închise появились сначала на TV6.
17:40
O femeie a ajuns la spital, după ce mașina cu care se deplasa s-a izbit violent într-un stâlp. Accidentul a avut loc în această după-amiază, în jurul orei 14:20, în localitatea Hrușova, Criuleni, scrie deschide.md. Victima s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 34 de ani care se deplasa la volanul unui automobil […] Сообщение O șoferiță a doborât cu mașina un stâlp, la Criuleni | FOTO появились сначала на TV6.
Acum 8 ore
16:40
Un bărbat din Cahul riscă să fie cercetat penal, după ce și-a perfectat un permis de conducere românesc fals contra sume de 250 de euro, scrie newsmaker.md. Potrivit Poliției de Frontieră, pe data de 7 mai, la punctul de trecere Cahul s-a apropiat un microbuz cu pasageri pentru autorizarea ieșirii din țară. Acesta efectua o […] Сообщение Un bărbat din Cahul, prins la frontieră cu un permis de conducere fals. Riscă să fie cercetat penal появились сначала на TV6.
16:20
Începând cu data de 8 mai, Comisia Extraordinară pentru Sănătate Publică a muncipiului Chișinău a permis organizarea şi desfăşurarea evenimentelor festive, cu caracter unic, în unităţile de alimentaţie publică, cu participarea unui număr nu mai mare de 50 de persoane, scrie realitatea.md. Totuși, cei prezenți la evenimente trebuie să respecte unele norme epidemiologice în contextul […] Сообщение CESP Chișinău a decis! Se permite organizarea evenimentelor cu 50 de persoane în Capitală появились сначала на TV6.
Acum 12 ore
14:20
Bilanțul deceselor de coronavirus în India a depășit sâmbătă, pentru prima oară, 4.000 de oameni pe zi, informează CNN. Statul Tamil Nadu a devenit cel mai recent care a anunțat intrarea în carantină pentru a scădea numărul infectărilor, scrie digi24.ro. Ministerul Sănătății din India a anunțat 4.187 de morți în ultimele 24 de ore, precum […] Сообщение India a depășit 4.000 de morți de coronavirus pe zi și se află în cea mai gravă situație de la începutul pandemiei появились сначала на TV6.
13:20
Veste bună pentru locuitorii Capitalei. Începând cu săptămâna viitoare, doritorii de a se vaccina anti-COVID o pot face la Asociațiile Medicale Teritoriale, la Centrele Medicilor de Familie, la Centrele medicale private de asistență medicală primară și la Centrele de Sănătate din suburbii, scrie realitatea.md. Decizia a fost luată astăzi de membrii Comisiei teritoriale Extraordinare de […] Сообщение În Capitală începe imunizarea anti-COVID a tuturor doritorilor. Unde va fi administrat antidotul появились сначала на TV6.
12:30
Din 11 mai, elevii din toate clasele din Capitală revin în băncile școlii. CESP a decis ca precesul de studii să se desfășoare cu prezența fizică a elevilor, scrie Sputnik.  Primarul Ion Ceban a anunțat pe pagina sa de Facebook că membrii Comisiei Extraordinare pentru Sănătate Publică a municipiului Chișinău au dispus ca după vacanța […] Сообщение Elevii din Capitală revin în băncile școlii: Decizia CESP a municipiului Chișinău появились сначала на TV6.
12:30
Programul de lucru al cafenelelor și restaurantelor din capitală va fi prelungit până la ora 23:00. O decizie în acest sens a fost luată astăzi de către Comisie de Sănătate Municipală, scrie unimedia.info. „Unitățile de alimentație publică vor activa cu program de până la 23:00 cu respectarea strictă a măsurilor, cu recomandarea utilizării preponderent a […] Сообщение Vești bune pentru Horeca! Localurile din capitală vor activa până la 23:00 появились сначала на TV6.
12:10
Cimitirele din municipiul Chișinău vor fi deschise de Paștele Blajinilor. Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă de către edilul-șef al Capitalei, scrie Sputnik.  Membrii Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică a municipiului Chișinău s-au întrunit în ședință și au luat mai multe decizii privind desfășurarea Paștelui Blajinilor. Astfel, s-a hotărât permiterea oamenilor să […] Сообщение Cimitirele din Capitală vor fi deschise de Paștele Blajinilor появились сначала на TV6.
11:30
Cel puțin 163 de palestinieni și șase ofițeri din poliția israeliană au fost răniți în Ierusalim, în urma confruntărilor produse vineri seară. Ciocnirile vin pe fondul tensiunilor accentuate în sectorul de est al Ierusalimului şi în Cisiordania, două teritorii palestiniene ocupate din 1967 de Israel, notează AFP. Statele Unite au lansat vineri un apel la […] Сообщение Confruntări violente la Ierusalim. Peste 160 de palestinieni au fost răniți, cei mai mulți la moscheea Al-Aqsa появились сначала на TV6.
11:00
Studenții de la Universitatea de Stat din Moldova (USM) vor susține examenele din sesiunea de vară în format online. O dispoziție în acest sens a fost semnată ieri, 7 aprilie, de rectorul universității, Igor Șarov. Motivul care a stat la baza acestei decizii este situația epidemiologică din țară, scrie unimedia.info. Potrivi documentului, probele de examinare […] Сообщение Studenții de la USM vor susține examenele din sesiunea de vară online | DOC появились сначала на TV6.
11:00
Proiectul de reparație capitală a clădirii Circului din Chișinău se află la etapa de finalizare. Valoarea estimativă a lucrărilor de reparație capitală a clădirii Circului din Chișinău a fost estimată la peste 9 milioane de euro, scrie cotidianul.md. Până în prezent, la implementarea proiectului de reparație capitală a edificiului Circului din Chișinău s-a realizat raportul […] Сообщение Lucrările ar putea costa peste 9 milioane de euro. Proiectul de reparație a Circului, pe ultima sută de metri появились сначала на TV6.
10:50
După o dinamică descendentă din anul precedent, în trimestrul I 2021, rata anuală a inflației a reflectat începutul unei traiectorii ascendente, majorându-se de la 0,2 la sută în luna ianuarie 2021 până la 1,5 la sută în luna martie 2021. Totuși, aceasta a continuat să se plaseze sub limita inferioară a intervalului de variație de […] Сообщение BNM | Rata anuală a inflației continuă să se plaseze sub limita inferioară a intervalului de variație de 5% появились сначала на TV6.
10:30
În punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 21.964 traversări. Pe sensul de intrare în Republica Moldova s-au înregistrat 10.758 traversări persoane, dintre care 6.629 treceri la frontiera moldo-română, 1.624 treceri la frontiera cu Ucraina și 2.505 treceri aeriene, scrie punctul.md. Au fost supuse screeningului 21 964 persoane și completate 1 423 […] Сообщение Situația la frontieră: Peste 11 mii de cetățeni, au părăsit R.Moldova появились сначала на TV6.
Acum 24 ore
23:40
Vaccinul chinezesc anti-COVID-19 produs de Sinopharm a primit o autorizație de urgență, anunță Organizaţia Mondială a Sănătăţii, scrie digi24.ro. Vaccinul, unul dintre cele două principale seruri chinezeşti cu care au fost deja imunizate sute de milioane de persoane din China şi din străinătate, devine primul vaccin anti-COVID-19 dezvoltat de o ţară non-occidentală care a obţinut […] Сообщение OMS a acordat o autorizaţie de urgenţă pentru vaccinul chinezesc Sinopharm появились сначала на TV6.
23:40
Uriaşul val de infectări cu coronavirus înregistrat de India a lovit în plin industria internaţională de transport maritim care se bazează pe această ţară pentru navigatori, în condiţiile în care echipajele se îmbolnăvesc în masă, iar porturile interzic intrarea navelor, scrie Financial Times, scrie digi24.ro. Pe lângă Filipine şi China, India este una dintre cele […] Сообщение Criza din India lasă transportul maritim fără navigatori. Avertisment: Unda de șoc poate fi mai puternică decât blocarea Canalului Suez появились сначала на TV6.
Ieri
23:10
Cetățenii Republicii Moldova, care și-au propus să călătorească în următoarele zile, ar trebui să cunoască situația din țara gazdă referitor la starea pandemică. În acest sens, Ministerul Afacerilor Externe a venit cu unele informații actualizate, informează Realitatea.md. De exemplu, în România este prelungită starea de alertă pe întreg teritoriul țării, în conformitate cu prevederile Hotărârii […] Сообщение Alerte noi de călătorii peste hotare pentru cetățenii din R Moldova появились сначала на TV6.
21:40
Сообщение Ora știrilor la TV6 2021-05-07 | 19:00 появились сначала на TV6.
21:40
Șoseaua Poltava, astăzi drumul Chișinău-Leușeni, este calea bătătorită de evreii care au încercat să-și salveze copiii și viețile de trupele fasciste. Oamenii se îndreptau spre Dubăsari, acolo unde puteau trece Nistrul, apoi plecau pe jos spre șoseaua Odessa-Kiev și mai departe spre orașul Nicolaev. Câți s-au refugiat pe această cale în 1941 e greu de spus, pentru că era un adevărat haos. Astăzi, urmașii celor care au scăpat de lagărele de concentrare și ghettouri își împărtășesc amintirile. Сообщение Șoseaua Poltava din Chișinău a devenit drumul vieții: urmașii celor care au scăpat în anul 1941 de lagărele de concentrare și ghettouri își împărtășesc amintirile | VIDEO появились сначала на TV6.
21:40
Pe fundalul melodiilor interpretate de fanfară, în prag de Ziua Victoriei, mai mulți veterani din capitală au fost felicitați de membrii Partidul ,,ȘOR". Astfel, reprezentanții formațiunii politice au adus un omagiu eroilor care și-au riscat viața pe fronturile Marelui Război pentru Apărarea Patriei, oferind un viitor pașnic generațiilor următoare. Totodată, veteranii au primit în dar produse alimentare pentru masa de sărbătoare. Сообщение Cu flori în mâini și pe fundalul melodiilor intonate de fanfară: Membrii Partidului ,,ȘOR” în prag de Ziua Victoriei au felicitat veteranii din capitală | VIDEO появились сначала на TV6.
21:30
În ajun de Paștele Blajinilor, cimitirele devin tot mai aglomerate. De cu zori și până seara, oamenii vin să facă ordine la mormintele răposaților, exprimându-și astfel respectul. Echipa noastră a surprins-o pe Polina Socolova, care împreună cu surorile și prietenii săi, îngrijea de mormintele apropiaților aflate în cimitirul evreiesc din Orhei. Femeia își dorește ca […] Сообщение Povestea unei femei despre cum bunelul ei a salvat zeci de evrei în perioada celui De-al Doilea Război Mondial | VIDEO появились сначала на TV6.
21:00
Un tânăr antreprenor din municipiul Orhei își dedică timpul liber pentru a fabrica lumânări naturale. Dintr-un boț de ceară, Gheorghi Didenco confecționează adevărate bijuterii de diferite forme, culori și dimensiuni. Creațiile bărbatului au ajuns peste mări și țări, unde au luminat și i-au bucurat pe concetățenii noștri aflați peste hotare. Cunoașteți întreaga poveste a orheianului care s-a specializat în producerea lumânărilor în reportajul următor. Сообщение A transformat un hobby într-o afacere de succes: Un tânăr antreprenor din municipiul Orhei confecționează lumânări din ingrediente naturale | VIDEO появились сначала на TV6.
20:50
Membrii Comitetului Național de Coordonare a Imunizării au decis lansarea graduală a etapei trei de vaccinare. Potrivit unui comunicat al Ministerului Sănătății, săptămâna viitoare, odată cu lansarea platformei naționale de înregistrare pentru imunizare, vor fi aprobate noile categorii de persoane care urmează să-și administreze vaccinul anti-COVID-19. Între timp, președintele Maia Sandu, dar și mai mulți deputați s-au imunizat împotriva virusului. Сообщение Ministerul Sănătății: odată cu începerea celei de-a treia etape de vaccinare, va fi lansată platforma națională de înregistrare la vaccinare | VIDEO появились сначала на TV6.
20:50
În lupta cu noul coronavirus, sistemul medical a mai pierdut un lucrător. Este vorba de Daniela Burlac, de 50 de ani, care activa la Centrul de Sănătate Publică Bălți. Tot astăzi, 17 persoane au murit în urma complicațiilor provocate de COVID-19. Сообщение COVID-19: 260 de cazuri noi, 17 persoane au murit, printre care un lucrător medical | VIDEO появились сначала на TV6.
20:50
53 de partide și mișcări social-politice au dreptul să participe la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Lista a fost aprobată astăzi de Comisia Electorală Centrală. Totodată, CEC informează alegătorii care vor să voteze la locul aflării lor în ziua scrutinului că pot săși declarare noul loc de ședere. Сообщение CEC: Câte partide și mișcări social-politice au dreptul să participe la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie | VIDEO появились сначала на TV6.
17:30
Republica Moldova este condusă din ambasade și cancelarii străine, iar cei care-și spun de dreapta și de stânga ne atrag în războaie geopolitice care nu ne aparțin. Este mesajul transmis moldovenilor de liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, care susține că singura cale de succes este cea către o independență reală.  Сообщение Ilan Șor: Unii zboară spre Est, alții spre Vest ca să-și cumpere tronul Moldovei, partidul „ȘOR” a demonstrat însă că dezvoltarea se face doar prin apărarea independenței țării | VIDEO появились сначала на TV6.
17:00
În după amiaza zilei de 7 mai un echipaj SMURD Iași a efectuat o operațiune aero medicală pentru a prelua de la Chișinău mai multe ampule de ser antibotulinicum. Într-un comunicat de presă, IGSU anunță că aterizarea elicopterului SMURD a avut loc la ora14:56 pe stadionul „Dinamo” din capitală. Aici medicamentul a fost adus de […] Сообщение Intervenție aero – medicală SMURD. Paramedicii au venit din România pentru a prelua ser antibotulinicum | VIDEO появились сначала на TV6.
16:50
Membrii Comitetului Național de Coordonare a Imunizării au analizat în cadrul unei ședințe de astăzi, 7 mai, posibilitatea lansării etapei a treia de imunizare împotriva COVID-19. Membrii Comitetului au menționat necesitatea lansării graduale și organizate a noilor contingente pentru vaccinare, conform Planului Național de Imunizare împotriva COVID-19, transmite Știri.md. Astfel, pe 11 mai, odată cu […] Сообщение Oficial: Etapa a treia de vaccinare începe gradual pe 11 mai în Moldova появились сначала на TV6.
15:20
Avocații lui Ilan Șor au trimis o scrisoare președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, în care îi solicită convocarea Consiliului Suprem de Securitate, pentru a discuta subiectul recuperării banilor din dosarul fraudei bancare, transmite Partidulsor.MD În scrisoare expediată la Președinție, avocații liderului Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, scriu că, la o săptămână de la expedierea unor scrisori […] Сообщение Avocații lui Ilan Șor au trimis o scrisoare la Președinție: Îi solicităm Maiei Sandu convocarea CSS pentru a discuta despre recuperarea banilor din frauda bancară | DOC появились сначала на TV6.
14:00
Proiectul „Câte un teren de joacă în fiecare sat” a ajuns și în localitatea Salcia din raionul Taraclia. Veseli și entuziasmați, copiii ne-au spus că știu cu exactitate unde își vor petrece vacanța. Părinții, bucuroși și ei, ne-au explicat că în satul lor micuții nu prea aveau unde să se joace. Autoritățile promit pe viitor să implementeze în localitate și alte proiecte de dezvoltare. Сообщение Proiectul lansat de PP ȘOR „Câte un teren de joacă în fiecare sat” a ajuns și în satul Salcia: Nu vom mai sta acasă în telefoane, pentru că deja avem unde veni появились сначала на TV6.
13:50
Interesul autorităților pentru recuperarea banilor sustrași din frauda bancară este egal cu zero. Este concluzia la care a ajuns președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, la o săptămână de când a trimis scrisori oficiale în adresa Procuraturii Generale, Băncii Naționale a Moldovei și Ministerului Finanțelor, în care a prezentat soluția privind recuperarea miliardului furat, dar nu a primit niciun răspuns. Сообщение Ilan Șor despre recuperarea miliardului: Soluția există, doar că mai este nevoie de un lucru esențial – voință | VIDEO появились сначала на TV6.
13:50
În acest an, în unele localități din țară, accesul în cimitire va fi interzis. În altele însă Paştele Blajinilor va fi marcat câte două sau trei zile, iar oamenii vor putea să-şi pomenească răposaţii fără mâncare şi băutură, cu respectarea măsurilor de protecție. Сообщение Paștele Blajinilor va fi marcat în regim de pandemie. Ce localități permit accesul în cimitire și care sunt regulile impuse | VIDEO появились сначала на TV6.
13:40
Un lot de 100.800 de doze de vaccin AstraZeneca vor ajunge în această seară la Chișinău, fiind o nouă donație din partea Bucureștiului. Anunțul a fost făcut de Ambasada României în Republica Moldova. Сообщение Un lot de peste 100.000 de doze AstraZeneca ajunge la Chișinău. Printre cei vaccinați astăzi este și Maia Sandu | VIDEO появились сначала на TV6.
13:40
Federația Rusă a omologat Sputnik Light, vaccin anti-COVID care se administrează într-o singură doză. Între timp, România a depășit pragul de 100 000 de persoane imunizate anti-COVID într-o singură zi. Iar în India, în timp ce spitalele nu mai au locuri libere, festivalurile religioase cu mii de participanți se țin lanț în această țară. Сообщение COVID-19: Rusia a creat propriul vaccin care se administrează într-o singură doză, iar în India au loc festivaluri religioase cu mii de participanți | VIDEO появились сначала на TV6.
13:40
Președintele PSRM, Igor Dodon, i-a trimis o scrisoare oficială liderului PCRM, Vladimir Voronin, cu propunerea de a crea un bloc electoral la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Despre asta a anunțat politicianul în cadrul emisiunii sale săptămânale. Сообщение Dodon i-a trimis o scrisoare oficială lui Vladimir Voronin, în care-i propune să facă front comun la alegerile parlamentare anticipate | VIDEO появились сначала на TV6.
13:30
Republica Moldova este condusă din ambasade și cancelarii străine, iar cei care-și spun de dreapta și de stânga ne atrag în războaie geopolitice care nu ne aparțin. De 30 de ani, politicienii noștri, asemenea fanarioților din vechime, bat pe la porți străine, în căutare de noi stăpâni și își cumpără tronul, oferindu-le în schimb libertatea […] Сообщение Ilan Șor: Stânga și Dreapta înseamnă război, A TREIA CALE înseamnă pace și dezvoltare | VIDEO появились сначала на TV6.
12:30
Bucurie mare pentru copii și părinții lor din satul Cigârleni, raionul Ialoveni, și Iujnoe, raionul Cahul. Câte un teren de joacă pentru cei mici au fost construite și inaugurate recent de echipele Partidului „ȘOR” și Platformei „Pentru Moldova” în cele două localități. Cigârleni este un sat mare și frumos, amplasat în apropiere de Chișinău. Cu […] Сообщение Încă două terenuri de joacă au fost construite de echipele Partidului „ȘOR” și Platformei „Pentru Moldova” în două localități din țară | FOTO появились сначала на TV6.
12:20
Doi tineri, cu vârstele cuprinse între 23 și 38 de ani, originari din Capitală, au fost reținuți de un echipaj al Batalionului de patrulare și reacționare operativă al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, fiind suspectați de furt. Despre caz a relatat Poliția Capitalei, într-un comunicat de presă.  „În noaptea de 07 mai, în jurul […] Сообщение Hoți cu ghinion. Doi indivizi, reținuți imediat după ce au spart un magazin появились сначала на TV6.
12:10
O minoră este căutată cu disperare de rude după ce a plecat de acasă, marți. Potrivit informației, minora, Cristina Crețu, are 15 ani și este din satul Pănășești, raionul Strășeni, transmite Știri.md. Aceasta a fost văzută ultima oară marți, 4 mai, în jurul orei 20:00, când a ieșit din casa bunicii din localitatea Pârâta, raionul […] Сообщение Minoră din Strășeni, căutată de rude: A fost văzută cu un băiat | FOTO появились сначала на TV6.
11:50
Mai bine de un an, un bărbat în vârstă de 22 de ani, din satul Sipoteni, raionul Călărași, ar fi pus la cale o schemă de șantaj și a amenințat o tânără, estorcând de la aceasta bani, în diferite tranșe. Potrivit unui comunicat al Poliției Republicii Moldova, acum două luni, victima a sesizat Poliția. Ca […] Сообщение Șantaj cu fotografii intime. O tânără a plătit 74.000 de lei pentru ca imaginile să nu ajungă pe internet | VIDEO появились сначала на TV6.
11:40
Peste 500 de angajați IGSU vor fi la datorie de Paștele Blajinilor. Salvatorii și pompierii vor fi gata să intervină la lichidarea consecințelor situațiilor excepționale, stingerea incendiilor și focarelor de ardere, dar și pentru lucrări de deblocare. Сообщение Prezenți la datorie: Peste 500 de angajați IGSU vor activa de Paștele Blajinilor появились сначала на TV6.
11:30
Asociația Națională a Restaurantelor și a Localurilor de Agrement din Republica Moldova – MĂR, considerăm inoportune menținerea restricțiilor cu privire la programul de activitate, ora 22:00, a unităților de alimentație publică și a interzicerii evenimentelor festive cu caracter unic în totalitate, transmite Deschide.MD. În acest sens, MĂR a înaintat o solicitare către Comisia Extraordinară de […] Сообщение HoReCa cere anularea restricției privind programul de activitate появились сначала на TV6.
11:20
Angajatii Poliției Capitalei, întreprind zilnic măsuri de informare și prevenire a cazurilor de furt din buzunare. Poliția Capitalei, acționează întotdeauna în interesul cetățenilor. Fiți vigilenți și respectați toate măsurile necesare pentru siguranța dvs. și a bunurilor pe care le posedați. Adesea, acestea sunt comise spontan, fiind favorizate de neatenția victimelor, dar și de priceperea și […] Сообщение Atenție la hoții de buzunare! Poliția vine cu un șir de recomandări появились сначала на TV6.
10:10
Se întețesc controversele în jurul subiectului banilor necesari pentru organizarea alegerilor anticipate. Premierul interimar, Aureliu Ciocoi, spune că suma de 125 de milioane de lei, stabilită de CEC pentru organizarea scrutinului, este exagerată și cere să fie diminuată. Șeful interimar al Executivului spune că în Fondul de rezervă nu există suficienți bani pentru organizarea scrutinului, […] Сообщение Aureliu Ciocoi despre alocarea banilor pentru alegeri: Nu pot lăsa țara cu zero lei în Fondul de Rezervă появились сначала на TV6.
08:50
Cei 3 deținuți evadați din Penitenciarul nr.10, din localitatea Goienii Vechi, au fost reținuți. Potrivit oamenilor legii, doi dintre aceștia au fost reținuți în preajma localității Buciușca din raionul Rezina, iar al 3-lea deținut a fost depistat, ascunzându-se de polițiști, într-o pădure din Țîpova, transmite Știri.md. Potrivit poliției, cei 3 intenționau să treacă Nistrul, pentru a […] Сообщение Unde au fost prinși toți cei 3 deținuți evadați: Planul pus la cale появились сначала на TV6.
08:50
Interesul autorităților pentru recuperarea banilor sustrași din frauda bancară este egal cu zero. Este concluzia la care a ajuns președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, la o săptămână de când a trimis scrisori oficiale în adresa Procuraturii Generale, Băncii Naționale și Ministerului Finanțelor, în care a prezentat soluția de recuperare a miliardului furat, dar nu a […] Сообщение Șor: Interesul autorităților pentru recuperarea banilor din frauda bancară este egal cu zero | VIDEO появились сначала на TV6.
Mai mult de 2 zile în urmă
23:20
Rusia a anunțat că a omologat Sputnik Light, vaccinul său anti Covid care se administrează în doză unică, faţă de două doze în cazul Sputnik V, şi va fi destinat în principal exportului, scrie digi24.ro. Omologarea a fost anunţată în paralel de producătorul vaccinului, centrul Gamaleia, şi de vicepremierul rus însărcinat cu sectorul sanitar, Tatiana […] Сообщение Rusia a omologat Sputnik Light, vaccin anti Covid care se administrează în doză unică появились сначала на TV6.
20:50
Numărul persoanelor din Capitală care doresc să se imunizeze a crescut de circa trei ori, de la 1300 la 3500, în ultimele două zile. Despre asta anunță primarul Ion Ceban pe pagina sa de Facebook. Echipa noastră s-a deplasat la Centrul Municipal de Vaccinare, unde într-adevăr a surprins mai mulți oameni, care ne-au spus însă că sunt programați pentru imunizare, întrucât fac parte din grupurile eligibile. Сообщение Numărul persoanelor din Capitală care doresc să se imunizeze a crescut de circa trei ori: Echipa TV6 s-a deplasat la Centrul Municipal de Vaccinare | VIDEO появились сначала на TV6.
20:40
După două zile în care s-au ascuns de poliție și au furat două automobile, doi dintre deținuții fugari au fost reținuți în această seară. În prezent, oamenii legii sunt pe urmele celui de-al treilea adolescent. Pe parcursul zilei, reporterul nostru a aflat mai multe detalii despre isprăvile celor care au evadat din Penitenciarul 10 Goian, dar și despre trecutul unuia dintre ei. Сообщение Detalii despre isprăvile celor care au evadat din Penitenciarul 10 Goian, dar și despre trecutul unuia dintre ei | VIDEO появились сначала на TV6.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.