Tănase: ”Nu a fost nici o tentativă reală de învestire a unui Guvern, formal da, real au fost niște jocuri de copii”

DosarMedia, 4 mai 2021 21:00

Fostul președinte al Curții Constituționale Alexandru Tănase este rezervat în ceea ce ține de hotărârea CCM cu privire la constatarea Articolul Tănase: ”Nu a fost nici o tentativă reală de învestire a unui Guvern, formal da, real au fost niște jocuri de copii” apare prima dată în Dosar Media.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de DosarMedia

Acum 6 ore
14:10
Cu ocazia Zilei Internaționale a Muzeelor, pe parcursul zilei de astăzi Muzeul Parlamentului Republicii Moldova  organizează un șir de activități Articolul Mașinile foștilor președinți Mircea Snegur și Petru Lucinschi, surprinse în fața Parlamentului – Ce fac acolo apare prima dată în Dosar Media.
14:00
Universitatea de Stat de Medicină din Moldova va organiza un maraton universitar de imunizare împotriva COVID-19, cu genericul „De la Articolul Maraton de vaccinare non-stop, organizat de USMF – Nu va fi nevoie de înscriere prealabilă apare prima dată în Dosar Media.
13:30
Persoane notorii din diverse domenii profesionale continuă să se alăture echipei Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei. Zilele acestea a fost Articolul Chicu și-a ”racolat” membrii de partid din fotoliul de premier: PDCM vrea să readucă intelectualitatea la guvernare apare prima dată în Dosar Media.
Acum 8 ore
12:40
Serviciul Hidrometeorologic de Stat informează despre următoarea avertizare meteorologică. Astfel, fenomenul prognozat este instabilitate atmosferică. Respectiv, în această seară, 18 Articolul ULTIMĂ ORĂ! Avertizare meteorologică – Se prevăd intensificări ale vântului și instabilitate atmosferică apare prima dată în Dosar Media.
12:10
Compania aeriană Air Moldova confirmă faptul că aeronava Airbus 321, la aterizare, secțiunea de coadă a intrat în contact cu Articolul Air Moldova confirmă: O aeronavă a intrat în contact cu banda de aterizare apare prima dată în Dosar Media.
Acum 12 ore
10:13
Autoritățile italiene au introdus noi măsuri, care trebuie respectate la intrare în Italia, valabile pentru persoanele care în ultimele 14 Articolul Reguli noi de intrare Italia – Moldovenii sunt obligați să stea în carantină 10 zile apare prima dată în Dosar Media.
10:05
Ambasada Republicii Moldova în Israel anunță despre reluarea zborurilor pe ruta Chișinău-Tel Aviv-Chișinău. Astfel, pentru săptămâna curentă sunt planificate trei Articolul FLASH// Moldovenii din Israel pot reveni acasă – Când sunt planificate zborurile și ce condiții trebuie să îndeplinească apare prima dată în Dosar Media.
09:06
Ploile torențiale înregistrate luni, 17 mai, au cauzat mai multe pagube pe teritoriul Republicii Moldova. Astfel, în localitățile din raioanele Articolul ULTIMĂ ORĂ! Ploile torențiale au făcut ravagii în mai multe localități – Sute de hectare de culturi au fost distruse apare prima dată în Dosar Media.
Acum 24 ore
21:50
A venit timpul să plătim datoria: Gazprom vrea să recupereze de la Moldovagaz 371 milioane dolari pentru gaze Gigantul rus, Articolul Datoria trebuie plătită: Gazprom vrea să recupereze de la Moldovagaz 371 milioane dolari pentru gaze apare prima dată în Dosar Media.
19:10
Crearea blocului comuniștilor și socialiștilor ar fi mâna lui Vlad Plahotniuc. Cel puțin, de această părere este fostul lider al Articolul De ce Dodon și Voroni și-au dat mâna? E mâna lui Plahotniuc, se arată sigur Filat apare prima dată în Dosar Media.
Ieri
17:00
Maia Sandu vine cu o veste bună pentru agricultori Președintele Republicii Moldova anunță că prima tranșă de 1200 de tone Articolul Maia Sandu vine cu o veste bună pentru agricultori apare prima dată în Dosar Media.
16:40
Prima tranșă de 1200 de tone, din cele 6000 de tone de motorină oferite de către România agricultorilor din Republica Articolul Prima tranșă din cele 6000 de tone de motorină oferite de România agricultorilor a ajuns în Republica Moldova apare prima dată în Dosar Media.
14:00
Autoritatea Națională de Integritate a încheiat procedurile de control al averii în privința a doi procurori din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Articolul ULTIMĂ ORĂ! Doi procurori PCCOCS, constatați cu încălcări – ANI a sesizat Procuratura și FISC apare prima dată în Dosar Media.
13:40
Partidul Liberal, condus de fostul primar al Capitalei, Dorin Chirtoacă se alătură Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) în vederea participării Articolul Forțele unioniste, model pentru partidele pro-europene! Chirtoacă acceptă invitația AUR de a participa împreună la alegeri apare prima dată în Dosar Media.
13:40
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va efectua în zilele de 19-20 mai o vizită oficială la Berlin. Vizita are loc Articolul Președintele țării, Maia Sandu, va efectua o vizită oficială în Germania! Se va întâlni președintele Steinmeier și Merkel apare prima dată în Dosar Media.
11:40
Un accident a avut loc acum câteva minute la intersecția străzii Independenței cu bulevardul Traian. Din imaginile video și fotografiile Articolul VIDEO//Accident în lanț la Botanica: Patru mașini au fost avariate apare prima dată în Dosar Media.
11:20
Judecătorul ucrainean, care ar fi fost răpit de la Chișinău acum mai bine de o lună, apare într-un video pe Articolul ULTIMĂ ORĂ! Ceaus apare, ca și Gațcan, întru-un video și spune că: ”Într-adevăr am fost răpit, dar în 2016” apare prima dată în Dosar Media.
10:30
Deputata Platformei DA, Maria Ciobanu, după analiza listelor de partid, s-a arătat stupefiată de numele unor persoane propuse de partidele Articolul Ciobanu, despre noii pretendenți la funcția de deputați: ”Sunt de groază, zău! Gata să se lege și cu dracul, pentru a trece puntea” apare prima dată în Dosar Media.
06:40
Un accident cumplit a avut loc aseară în raionul Cahul, în apropiere de localitatea Cotihana. Un bărbat de 69 de Articolul Accident cumplit la Cahul: Un bărbat a decedat pe loc, iar o fetiță de doar un anișor a murit la spital apare prima dată în Dosar Media.
16 mai 2021
20:00
Autoritățile din sănătate fac apel către toate persoanele care sunt eligibile pentru vaccinare să se imunizeze împotriva COVID-19. Toate Centrele Articolul Autoritățile din sănătate fac apel către cetățenii eligibili să se vaccineze – Te poți înscrie online apare prima dată în Dosar Media.
19:10
Copiii din SUA cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani pot face vaccinul anti-COVID produs de Pfizer / BioNTech, a anunțat Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din Articolul Vaccinul anti-COVID pentru copii – Un medic pediatru răspunde la principalele întrebări ale părinților apare prima dată în Dosar Media.
Mai mult de 2 zile în urmă
19:00
Pașapoartele de vaccinare sunt inevitabile, a spus directorul aeroportului din Dubai, cel mai aglomerat din lume, pentru BBC. ”Nu cred Articolul ”Nu există alternativă” – Pașapoartele de vaccinare sunt inevitabile, spune directorul celui mai aglomerat aeroport din lume apare prima dată în Dosar Media.
18:50
Partidul Liberal Democrt din Moldova a anunțat că nu va participa la alegerile parlamentare anticipate din data de 11 iulie. Articolul ”Unitate pentru a pune capăt regimului Plahotniuc-Voronin-Dodon-Șor” – Un partid pro-european va susține PAS-ul în alegeri apare prima dată în Dosar Media.
18:30
16 mai e Ziua Mondială a Bolii Celiace. E o maladie autoimună poliorganică care e declanșată de sensibilitatea permanentă la Articolul 16 mai este Ziua Mondială a Bolii Celiace – Ce trebuie să știi despre această maladie sau intoleranța la gluten apare prima dată în Dosar Media.
18:30
Alte 109 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de Articolul Alte 109 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi apare prima dată în Dosar Media.
13:20
Îndrăgita artistă  Nelly Ciobanu, cea care ne-a reprezentat țara la Eurovision cu cunoscuta piesă ”Hora din Moldova” a venit cu Articolul ”De ce vedem frumosul doar în cei străini, dar în ai noștri nu?” – Nelly Ciobanu, mesaj de încurajare pentru Natalia Gordienco: ”Voi ține pumnii pentru tine!” apare prima dată în Dosar Media.
11:30
Lista PDM pentru alegerile din 11 iulie: Primii zece candidați ”Jizdan, Babuc și Ciubuc și alții”, fără Diacov de această Articolul ”Fără Diacov” – Lista PDM pentru alegerile din 11 iulie: Primii zece candidați ”Jizdan, Babuc și Ciubuc și alții” apare prima dată în Dosar Media.
11:20
Viorica Dumbrăveanu ”o părăsește pe Greceanîi” și se lansează oficial în politică Viorica Dumbrăveanu a luat decizia de a o Articolul Viorica Dumbrăveanu ”o părăsește pe Greceanîi” și se lansează oficial în politică apare prima dată în Dosar Media.
11:00
Mai rar așa ceva! Dumitru Diacov, fotografie cu familia sa – Cât de frumoase sunt femeile din viața liderului PDM Articolul Mai rar așa ceva! Dumitru Diacov, fotografie cu familia sa – Cât de frumoase sunt femeile din viața liderului PDM apare prima dată în Dosar Media.
09:40
Accident cu final tragic la Hîncești – Un tânăr a decedat pe loc. Accidentul a avut loc în localitatea Mingir Articolul Accident cu final tragic la Hîncești – Un tânăr de 19 ani a decedat pe loc apare prima dată în Dosar Media.
15 mai 2021
23:40
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu a câștigat ”Premiul Sjur Lindebraekke pentru Democrație și Drepturile Omului”,  însoțit și de suma de Articolul VIDEO// Maia Sandu a câștigat un mare premiu, însoțit de 5000 de euro – Președinta a decis să doneze banii apare prima dată în Dosar Media.
23:20
Mai mulți  cetățeni ai Republicii Moldova, implicați într-un accident grav în județul Iași. Două persoane rănite au fost transportate la Articolul VIDEO//Un microbuz cu moldoveni, implicat într-un accident grav în România – Sunt răniți apare prima dată în Dosar Media.
18:50
Pregătiți geanta cu actele și lucrurile strict necesare ” – Mesajul Ambasadei pentru moldovenii din Israel, după ce autoritățile au Articolul ”Pregătiți geanta cu acte și lucrurile strict necesare” – Mesajul Ambasadei pentru moldovenii din Israel, după ce autoritățile au interzis toate zborurile apare prima dată în Dosar Media.
12:30
Președintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, renunță să mai candideze o dată pentru funcția de deputat în Parlamentul Articolul ULTIMĂ ORĂ! Diacov renunță la politică! Nu va candida la alegeri pe listele PD – Cine îi va lua locul apare prima dată în Dosar Media.
12:20
Reforma învățământului superior este inevitabilă. În ultimii ani, numărul studenților care învață la universitățile din Moldova a scăzut de la Articolul Mai puține universități, dar mai bune- Reforma învățământului superior este inevitabilă, crede Igor Șarov apare prima dată în Dosar Media.
12:10
Țîcu, Chirtoacă, Munteanu și Bilețchi se unesc într-un bloc pentru a înfăptui ”UNIREA”? AUR face apel repetat pentru consolidarea eforturilor Articolul Țîcu, Chirtoacă, Munteanu și Bilețchi se unesc într-un bloc pentru a înfăptui ”UNIREA”? AUR face apel repetat pentru consolidarea eforturilor apare prima dată în Dosar Media.
12:00
Liderul PCRM, Vladimir Voronin avertizează cetățenii Republicii Moldova că, dacă vor vota pentru forțele proeuropene, li se vor naște copii Articolul VIDEO//Vladimir Voronin, declarații fără precedent: Liderul PCRM avertizează cetățenii Republicii Moldova apare prima dată în Dosar Media.
11:30
În timpul vizitei președintelui lituanian, Gitanas Nauseda, la Chișinău, Guvernul de la Vilnius a decis să ofere Republicii Moldova 11 Articolul Încă o donație – Republica Moldova va beneficia de un nou lot de vaccinuri apare prima dată în Dosar Media.
11:20
De ce Nata Albot a fost inclusă în primii 10 candidați PAS la alegerile din 11 iulie? Prezența jurnalistei, activistei Articolul Opinie: De ce Nata Albot a fost inclusă în primii 10 candidați PAS la alegerile din 11 iulie apare prima dată în Dosar Media.
11:00
Autoritățile din România au aprobat o nouă clasificare a țărilor cu risc epidemiologic, în funcție de incidența cazurilor de COVID-19 Articolul Condițiile de intrare în România a moldovenilor cu și fără cetățenie română – Moldova, în zona vede apare prima dată în Dosar Media.
11:00
Durere fără margini: După mai bine de două luni, cadavrul fetiței din Anenii Noi, căzută sub gheață, a fost găsit Articolul Durere fără margini: După mai bine de două luni, cadavrul fetiței din Anenii Noi, căzută sub gheață, a fost găsit pe malul Nistrului apare prima dată în Dosar Media.
10:20
Banca Națională a Moldovei a stabilit pentru zilele de weekend cursul valutar. Astfel, un dolar american costă 17 lei și Articolul Cursul valutar afișat de BNM pentru zilele de weekend – Euro și dolarul se ieftinesc, iar leul moldovenesc se întărește apare prima dată în Dosar Media.
10:00
În perioada 16-17 mai, șeful diplomației moldovene, premierul interimar Aureliu Ciocoi va desfășura o vizită de lucru la Kyiv, la Articolul Premierul interimar pleacă la Kiev – Se va întâlni cu ministrul Kuleba! Va clarifica răpirea lui Ceaus? apare prima dată în Dosar Media.
14 mai 2021
22:30
Președintele țării, Maia Sandu, a refuzat să promulge mai multe legi votate de alianța ȘOR-PSRM. Anunțul a fost făcut chiar Articolul ULTIMĂ ORĂ! Maia Sandu le-a mai aplicat o lovitură lui Dodon și Șor – Mai multe legi votate de ȘOR și PSRM n-au fost promulgate apare prima dată în Dosar Media.
21:50
Volumul consumului de gaze naturale în luna aprilie curent a constituit 98,6 milioane de metri cubi, ceea ce este cu Articolul Frigul din luna aprilie i-a făcut pe moldoveni să utilizeze cu 55 la sută mai mult gaz decât aceeași perioadă a anului 2020? apare prima dată în Dosar Media.
20:40
Ploaie cu grindină la Dondușeni. În această după amiază, în nordul țării, au căzut precipitații din cele mai neplăcute pentru Articolul VIDEO// Ploaie cu grindină în nordul țării! Mai multe culturi au fost afectate – În grădinile oamenilor s-au format mormane de gheață apare prima dată în Dosar Media.
19:50
Partidul Politic „Șor” a depus la Comisia Electorală Centrală actele pentru înregistrarea în cursa electorală la alegerile parlamentare anticipate din Articolul DOC// Transfugii Sîrbu, Glavan, Bacalu, Repesciuc și Vitiuc vor să ajungă din nou deputați – Sunt pe listele lui ”ȘOR” apare prima dată în Dosar Media.
19:40
Partidul Politic „Șor” a depus la Comisia Electorală Centrală actele pentru înregistrarea în cursa electorală la alegerile parlamentare anticipate din Articolul Șor poate reveni oricând în Moldova și nu va fi arestat? Condamnat în primă instanță, Ilan Șor este primul pe lista partidului la alegeri apare prima dată în Dosar Media.
19:00
Alte 181 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de Articolul Ce se întâmplă cu numărul cazurilor de COVID-19 după sărbătorile pascale? Astăzi au fost testate 6540 de persoane apare prima dată în Dosar Media.
19:00
Astăzi, mai multe partide și blocuri s-au grăbit să depună actele la CEC pentru a fi înregistrați în calitate de Articolul Partidul condus de unul dintre cele mai controversate personaje – Numărul ”1” în buletinele de vot apare prima dată în Dosar Media.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.